Miért ez a Nicked ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
te tudsz vmit 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

RIZLA
két nicked van? , és amit ismerek, azt 1 ideje nem használod, vagy le kellene állnom 1 idõre... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

prezi
de nem az a legjobb :\

RIZLA
szerinted....?! 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Vaxi
😄DDDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Dzsini
kerest a logogyárosokat, van itt valahol topic 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi
úú, nagyon égés volt ilyet kérdezni ? 😄
kicsit legközelebb körülnézek 😄
tigeroo
hahó, valaki!
szeretnék én is ilyen képet csinálni magamnak<#circling>
hy all, lehet egy hülye kérdésem? <#vigyor3>
hogy tesztek be nicknek ilyen képeket?
blackmetal
azér, mer már vagy 2 éve csináltam és akkor még blackmetalt
hallgattam és kurvára nem volt fantáziám 😄

\"For those about to rock-we salute you!\"

XenonIceX
Azért ez a nickem mert szerintem jól hangzik és muszáj voltam megváltoztatni mivel a Z@csy-ba sok helyen nem fogadták el a @-ot

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Mert ez BF 1942 klánnév, meg csapatjelzés volt...annó dominó...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Stigmata
met ezt a számot halgattam és jobb nem jutott eszembe

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

aeris
pedig volt, csak vhol aerithnak írják, nem tudom miért

Lejja
Mer...StarWars mániámból ered, hogy Leia hercegnõ és ezen annyit pattogtam, hogy barátnõm azóta Lejjának hív.

Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.

Az szép teljesítmény, fõleg mert fõszereplõ vot az elsõ CD végéig. :|

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Serius
Mostmár jó?😄DDD

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Serious Sam <#violent><#taps>

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
De! azért tudtad miröl van szó😄DD Mert csak,azé na😄DD

prezi
én is csak nem akartam beírni 😄

Dynamic
Az melyik?Én Serious Samet ismerek csak<#confused><#vigyor3>
jazzy
Abban volt aeris? EN nem emlexem ra.
Serius
Mert Szeretek Serius Sam -n játszani azt jobb nem jutott az eszembe😄D

aeris
nagy FFVII lázban égtem gondolom

Nh Shevits
nem. sosenem. nemvagyok CS-s.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

jazzy
Te egesz veletlen nem cszel shevikE neven meg hasonlokon?
Nh Shevits
A logóm meg változik és áltában a kedvenc artist-jaim szerepelnek benne. Elõzõ logóm egy szimpla Infusion kiírás volt. Pole Folder is jó zenét csinál...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
valami jó jugó név kellett anno amikor poénkodtunk osztályban a fiúkkal hogy kinek milyen menõ neve legyen (pl ilyenekbõl születnek az XY-inho végezetû jó brazil-magyar nevek mint Takinho stb..) én meg a családi nevem mögé kaptam egy sevics végzõdést ami így együtt jól hangzott de haverom azt mondta hogy a sevics szólóban jobb így aztán kicsit megvariáltuk hogy írásban már Shevits legyen. Néha rövidítik és simán Shev-nek hívnak. az SG-nél még raktam elé egy NH-t ami a Newhill rövidítése ugyanis egy festõi kisváros Újhegy (gyengébbek kedvéért - angolul Newhill) részében lakom. ennyi a sztori. izgalmas?<#vigyor>

(én)- Im not cheating

(õ)- YEA U DID U HAXOROR, OMG AIMBOT! OMG WTFUX YOU FUCKING AWP WHORE FAGGOT HACKER NUB BITCH! OMGSES BANZORED! HAXOR!!!

Nagyjából ez a történet, megtetszett a haxoror 😊

prezi
-.-

maozedong
megölök mindenkit azér@@@@

Resurrection!

sferrari
Scuderia Ferrari rövidítve:
Sferrari

http://f1ferrari.hu

prezi
lidl'el

LittleL
hmmm érdekes nickek vannak .o

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

jazzy
Ez jokerdes mar el is felejtettem, asszem csak ugy eszembejutott es hudejo 😊
Sné Zsuzsa
hupsz...

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
A barátom a CS-ben Sáska volt, így lettem én Sáskáné.... 😊))

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
A barátom a CS-ben Sáska volt, így lettem én Sáskáné.... 😊))

Canon 450 D

magus
hm?

hmhm
az érettségi is <#eplus2>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

pikk8
részegen tetováltunk a tenyerembe, egy fekete 8-as billiárdgolyót. De másnap amikor megláttuk, inkább egy absztrakt pikk8-asra hasonlított. És innen ered...

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

degenerator
azé, mer negyed óra után mindenki belehal a röhögsébe, ha egyszer megszólalok...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

prezi
<#vigyor1><#idiota>

Prezi ajanlasaval:

Idezet:"Ha kivancsi vagy a vegeta szo a vegetarianus szobol ered, mivel jopar eve volt az h nemnagyon ettem hust es ez ramragadt."<#boxer><#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

prezi
<#eljen><#nyes>

Nem3sis At Work
mert most melobol tolom. Nem3sis pedig azert mert DC-vel mikor elkezdtem jatszani altalaban igyekeztem megbosszulni az ellenem elkovetett dolgokat. nemesis pedig a bosszu isten noje,vagy mi.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Hetedikes ('92) koromban ment a Twin Peaks, amiben Dale Cooper nyomozott. Szinte az egész osztály rajongó volt attól függetlenül, hogy csütörtökönként este asszem mindennyian egy kicsit becsokizva feküdtünk le aludni.
Fizikaórán volt egy képlet, valami v=Q/T, amire a haverokkal egyszerre ordítottunk fel, hogy "figyelj mááár, COOPERté/. Sokat szórakoztunk utána, hogy teleírtuk az iskolában lévõ tantermek tábláit Q/ szignóval. Nemtom miért, akkor jó mókának tartottam.

Az elsõ e-mail elõfizetésem szerzõdésébe ('96 ban járunk) be kellett írni a kívánt emilcímet. Hosszas agyalás után valamiért beötlött ez a Q/ dolog, de ezt a karaktert nem lehetett emilcímben megadni, így lett qper, amit azóta is használok nemcsak a neten, hanem Geocaching-ben, URH forgalmazásban is.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

prezi
ték -.-