Miért ez a Nicked ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kicsit legközelebb körülnézek 😄
szeretnék én is ilyen képet csinálni magamnak<#circling>#circling>
hogy tesztek be nicknek ilyen képeket?
hallgattam és kurvára nem volt fantáziám 😄
\"For those about to rock-we salute you!\"
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
(õ)- YEA U DID U HAXOROR, OMG AIMBOT! OMG WTFUX YOU FUCKING AWP WHORE FAGGOT HACKER NUB BITCH! OMGSES BANZORED! HAXOR!!!
Nagyjából ez a történet, megtetszett a haxoror 😊
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Idezet:"Ha kivancsi vagy a vegeta szo a vegetarianus szobol ered, mivel jopar eve volt az h nemnagyon ettem hust es ez ramragadt."<#boxer>#boxer><#idiota>#idiota>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Fizikaórán volt egy képlet, valami v=Q/T, amire a haverokkal egyszerre ordítottunk fel, hogy "figyelj mááár, COOPERté/. Sokat szórakoztunk utána, hogy teleírtuk az iskolában lévõ tantermek tábláit Q/ szignóval. Nemtom miért, akkor jó mókának tartottam.
Az elsõ e-mail elõfizetésem szerzõdésébe ('96 ban járunk) be kellett írni a kívánt emilcímet. Hosszas agyalás után valamiért beötlött ez a Q/ dolog, de ezt a karaktert nem lehetett emilcímben megadni, így lett qper, amit azóta is használok nemcsak a neten, hanem Geocaching-ben, URH forgalmazásban is.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny