Earth\'s Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem érthetõ volt
és mostmár leirnád h mit jelent az h az erõmnek 10000 felett kell lenni? kösz
ja az erõdnek 10000 felett kell lenni.
ja és az én problémámra a fúsionál nem tudsz valami csalást?
próbálgattam powerlevellel szórakozni is nemtom h számít-e mennyi a Ki...
vki megoldás?
ja meg ugy zárójelben mire van a játékbana fekete színû gömb <#integet2>#integet2>
próbálgattam powerlevellel szórakozni is nemtom h számít-e a Ki...
vki megoldás?
ja meg ugy zárójelben mire van a játékbana fekete színû gömb <#circling>#circling>
és könnyebb ha letöltitek a mininova.org-rõl ahoz u-torrent kell na helo
Egyik harcossal sem tudok átalakulni ssj34-be.
"gombokat mondjatok ha csak azok kellenek"
Nekem most 33 karakter van benne, de ismerek olyan akinek 42. Azt nemtom hogy, de annyi van benne, õse tudja hogyan.
Vki help!
ECX Hotfix
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Valaki nem tudna segíteni?
Az miért van hogy felrakom az ecx rc2-õt és nem bírják levenni az energiámat a botok?
Valami megoldás kellene!
elöre is thx
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
msn:[email protected]
email:[email protected]!
Meg tudná valaki mondani hogy hogy lehet ssj2,3,4 be változni?