Earth\'s Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtom mit nemértessz ezen. biztos van görgõ az egereden, amivel rátudod vinni a támadást egy olyan ikonra, amelyiken 2-2 srác van. bal oldalt 2 jobb oldalt 2. (goku-vegetta és fordítva...) aztán leszállsz a földre ugy h sétálsz. elmondom mégeccer SÉTÁLSZ. megnyomod az (alapértelmezetten) f gombot, h válthass lebegés/járás között. aztán ha már kiválasztottad a fuziót mint "támadás", akkor megnyomod hosszasan a jobb egérgombot és máris elkezd menni alul a csííííííík. egybõl elkzedi szal nem kell várnod h mikor kezdi mán betölteni a csíkot. aztán ha végigment a csík (kb 2 másodperc) akkor megjelenik mellett vegeta ha goku val vagy, illetve goku ha vegeta vagy. nemtom h világos-e számodra h cask ennek a 2 karinak van fuzió mint képessége. a többinek (pl Trunks) kell potaras!!

remélem érthetõ volt

és mostmár leirnád h mit jelent az h az erõmnek 10000 felett kell lenni? kösz

kicsit bõvebben elmondanád a fúsiót
mi az h az erõmnek. az mi? amugy fuzió csalást elárulom, lemésza földre, de ugy h nem lebegsz ( f-megynomás váltás lebegés/járás között), majd nyomsz egy jobbegeret hosszan, ha betölt a csík akkor elkezdenek denszelni 😄

ja és vegeta nál is mûködik de akkor bebyvegetává változol
az a lényeg úgy lehet kisgokuvá változni, eléred az ssj3-mat ,vissza változol normál alkba , hp 5-10 , és console-ba írd be hogy "esf powerlevel ,ide a nicknevedírd, 2000000000 és már változhatsz is,
ja az erõdnek 10000 felett kell lenni.

ja és az én problémámra a fúsionál nem tudsz valami csalást?
sziasztok. asszem ismerõs a problémám, nemtok kidgoku vá transformolni <#confused>. elvittem ssj3 ig, összegyüjtögettem a gömböket, levitem a hp-m 15 re aztán visszaváltoztam, de mikor rányomoka transformra ssj-vé válok nem kidgokuvá. aztán jó, monmdom biztos félreérettem vmit kértem egy holdat, megint összegyüjtöttem a gömböket, hp 10 alatt. de még mindig ssj lesz nem kidgoku<#fejvakaras><#falbav>.

próbálgattam powerlevellel szórakozni is nemtom h számít-e mennyi a Ki...

vki megoldás?

ja meg ugy zárójelben mire van a játékbana fekete színû gömb <#integet2>

sziasztok. asszem ismerõs a problémám, nemtok kidgoku vá transformolni <#confused>. elvittem ssj3 ig, összegyüjtögettem a gömböket, levitem a hp-m 15 re aztán visszaváltoztam, de mikor rányomoka transformra ssj-vé válok nem kidgokuvá. aztán jó, monmdom biztos félreérettem vmit kértem egy holdat, megint összegyüjtöttem a gömböket, hp 10 alatt. de még mindig ssj lesz nem kidgoku. <#falbav><#fejvakaras>
próbálgattam powerlevellel szórakozni is nemtom h számít-e a Ki...

vki megoldás?

ja meg ugy zárójelben mire van a játékbana fekete színû gömb <#circling>

ja és fusio-nál elrontom a nyilakat nem tud valaki valamilyen csalást?
ja nem írná le valaki részletesen hogy kell gokuvall ssj4 be változni? láttam róla videót de nem segített
nem tudtok kódokat?
Srácok miért van az, hogy akármilyen serverre akarok connectelni kiírja, hogy client differnt vagy hogy the server uses and older version...Hol tudok használható client fájlt leszedni ? Vagy valahogy meg lehet csinálni ?
Úgyse megy, ha csak 2 Hp-m van kb.:S Fingom sincs mit kell csinálni, h elérjem az ssj4-et gokuval.A kicsi gokuval sikerül mert ott nincs semmi extra, de a naggyal nemtom...Valaki segítsen!Köszi!

vki
Ha jól emlékszem, akkor a HP-nak nagyon le kell mennie.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!Hogy kell Gokuval ssj4-re alakulni?Összeszedem a kristálygömböket, összeraom megidézem a sárkányt, kérek holdat, de nem törtönik semmi.Mit kell csinálni?ja és h tudnék valameik bottal fúzionálni, vagy ien fülbivel egyesülni? elõreis köszi!

iRuki

iRuki

Slig
1.6

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

nah akkor felteszem a buta kérdést! ez 1.6 vagy sourcehoz való esf? amirõl ti beszéltek.
hallott itt valaki az ESF Burst Limit 1.1 rõl?
sziasztok tudik segiteni nektek.egyébként az y-szilonal lehet átalakulni
és könnyebb ha letöltitek a mininova.org-rõl ahoz u-torrent kell na helo
Tud valaki segiteni?
Egyik harcossal sem tudok átalakulni ssj34-be.
"gombokat mondjatok ha csak azok kellenek"
Picizöldfül
hali,felraktam a cs-t(ebbe volt cz-ismsteam is),és amikor akarom telepíteni az esf1.2.3.at akkor amikor telepítem,nem engedi a mappába beletelepíteni,és a többi mappába se,szal ha c:/program files/valve-ra rámek akkor az instal betû szürke nemtok tovább menni,pls segítsete. (a cs eredeti)

sikerült felrakni a játékot,csak nem tudok szerverre csatlakozni mer nem eredeti a CS,tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban???
sziasztok,segítségeteket kérném a játék telepítésével kapcsolatban,tegnap 6 órát basztam el mivel nem engedi az instalállást,azt olvastam h kell neki a HL,leszedtem azt nemlett jó,aztánmeg h kell neki a CS,leszedtem azt e sem jó,legyetk szivesek részletesen elmagyarázni ennek a menetét mer KELL a játék,elõre is köszönöm!
Valaki mondana egy oldalt ahonnan le tudnám szedni a Big PAck-eket meg a esf.thegame.extra.hu nem indul be!!
hali.h lehet átalakulni?mert nyomom az y-ont és nem csinál semmit:S
azt vki meg tudja mondani, hogy új modelleket(nem modifikációkat, hanem vadonatúj karaktereket honnan tölthetek le, és hogan rakhatom bele a játékba?
Nekem most 33 karakter van benne, de ismerek olyan akinek 42. Azt nemtom hogy, de annyi van benne, õse tudja hogyan.
Vki help!
Ez a botos probléma nálam is jelentkezett. Találtam egy hotfixet, ezt feltéve megoldódik a probléma!
ECX Hotfix
szami2
nálam is ez van de sajnos nemtom miért😞

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

hello!
Valaki nem tudna segíteni?
Az miért van hogy felrakom az ecx rc2-õt és nem bírják levenni az energiámat a botok?
Valami megoldás kellene!
elöre is thx
az már reégen volt... másnap már feltudtam menni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

én beszéltem az adminnal és azt monda hogy akkor mindenkit bannonlt még magát is véletlenül, de ha most fellépsz biztos hogynem leszel bannolva
esfthegame.extra.hu-n aztán rendes emberek vannak... Chaten segytséget kértem.. az admin segített... aztán beyrtam hogy köszi szépen meg regelek... azt erre bannoltak... gratulálok nekik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

vegeta-val hogyan lehet gt-s vegetává átalakulni?
a power level changernél : beírom a konzolba, hogy esf_powerlevel kisbalogh 8000000 és azt írja ki hogy ismeretlen parancs! ilyenkor mit kell csinálni?
szami2
ha hosszan nyomod a Q-t akkor védekezik és akkor elüti a lövedékeket

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Raven456
hogy kell eltéríteni a lövedékeket mert amikor lõtem a hapika eltérítette a kamehameham és a sima tûzgolyóimat

hello azt szeretnem h mi lehet a baj a ESF-ommal mert bigpackot feltettem es azt a 2 fajlt is beraktam hova kell de nem tudok atalakulni kisgokuva sem es mikor akarok fuziozni akkor elojon h mittom en grater than a free hunk ezeken h lehet segiteni???pls irjatok!rmeme`lem ertheto
szami2
letöltheted

szami2
szerintem innen

Black Lotus Pack,NewClass,BloodPatch 1.1 nem tugya valaki ezeket honan lehet leszedni?vagy nem tugya valaki át küldeni msn-en vagy emailba?
msn:[email protected]
email:[email protected]!
mmi az az ecx?
vki
Ha nincs ECX-ed, akkor sehogy.
Ha van, akkor meg olvass vissza.

ACER Aspire 5738ZG

hello!
Meg tudná valaki mondani hogy hogy lehet ssj2,3,4 be változni?
Már csak annyi lenne a kérdésem, ha az ecx rc 2-t felteszem, ahhoz kell e az rc1 is vagy egybõl tehetem a 2t?
Sziasztok!Érdeklõdni szeretnék, hogy esf 1.2.3 hoz milyen patchet kell feltenni, hogy ne csak 1 szintet lehessen lépni?
szami2
hogy lehet hamachin játszani

Raven456
és nagyobb szintre is úgy kell menni hogy nyomkodod az y-t de a megfelelõ mennyiségû pontodnak meg kell lennie

Raven456
Úgy kell használni a potarat hogy leszálsz a földre kiválasz tod a potarat és jobb egér gomb hosszan míg a csík vegig ér és kész is.De elõbb a Sárkánytól kérd a potarat.<#wink>

thx