553
Earth\'s Special Forces Evolution Mód
-
karesz7 #433 Tud valaki segiteni?
Egyik harcossal sem tudok átalakulni ssj34-be.
"gombokat mondjatok ha csak azok kellenek"
-
#432 hali,felraktam a cs-t(ebbe volt cz-ismsteam is),és amikor akarom telepíteni az esf1.2.3.at akkor amikor telepítem,nem engedi a mappába beletelepíteni,és a többi mappába se,szal ha c:/program files/valve-ra rámek akkor az instal betű szürke nemtok tovább menni,pls segítsete. (a cs eredeti) -
dealer90 #431 sikerült felrakni a játékot,csak nem tudok szerverre csatlakozni mer nem eredeti a CS,tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban??? -
dealer90 #430 sziasztok,segítségeteket kérném a játék telepítésével kapcsolatban,tegnap 6 órát basztam el mivel nem engedi az instalállást,azt olvastam h kell neki a HL,leszedtem azt nemlett jó,aztánmeg h kell neki a CS,leszedtem azt e sem jó,legyetk szivesek részletesen elmagyarázni ennek a menetét mer KELL a játék,előre is köszönöm! -
renatokancso #429 Valaki mondana egy oldalt ahonnan le tudnám szedni a Big PAck-eket meg a esf.thegame.extra.hu nem indul be!! -
petxx #428 hali.h lehet átalakulni?mert nyomom az y-ont és nem csinál semmit:S -
adamprof #427 azt vki meg tudja mondani, hogy új modelleket(nem modifikációkat, hanem vadonatúj karaktereket honnan tölthetek le, és hogan rakhatom bele a játékba?
Nekem most 33 karakter van benne, de ismerek olyan akinek 42. Azt nemtom hogy, de annyi van benne, őse tudja hogyan.
Vki help! -
Petykooo #426 Ez a botos probléma nálam is jelentkezett. Találtam egy hotfixet, ezt feltéve megoldódik a probléma!
ECX Hotfix -
#425 nálam is ez van de sajnos nemtom miért:( -
C4akela #424 hello!
Valaki nem tudna segíteni?
Az miért van hogy felrakom az ecx rc2-őt és nem bírják levenni az energiámat a botok?
Valami megoldás kellene!
elöre is thx -
Gibor #423 az már reégen volt... másnap már feltudtam menni. -
xxxbaloghxxx #422 én beszéltem az adminnal és azt monda hogy akkor mindenkit bannonlt még magát is véletlenül, de ha most fellépsz biztos hogynem leszel bannolva -
Gibor #421 esfthegame.extra.hu-n aztán rendes emberek vannak... Chaten segytséget kértem.. az admin segített... aztán beyrtam hogy köszi szépen meg regelek... azt erre bannoltak... gratulálok nekik. -
xxxbaloghxxx #420 vegeta-val hogyan lehet gt-s vegetává átalakulni? -
xxxbaloghxxx #419 a power level changernél : beírom a konzolba, hogy esf_powerlevel kisbalogh 8000000 és azt írja ki hogy ismeretlen parancs! ilyenkor mit kell csinálni? -
#418 ha hosszan nyomod a Q-t akkor védekezik és akkor elüti a lövedékeket -
#417 hogy kell eltéríteni a lövedékeket mert amikor lőtem a hapika eltérítette a kamehameham és a sima tűzgolyóimat -
mclala #416 hello azt szeretnem h mi lehet a baj a ESF-ommal mert bigpackot feltettem es azt a 2 fajlt is beraktam hova kell de nem tudok atalakulni kisgokuva sem es mikor akarok fuziozni akkor elojon h mittom en grater than a free hunk ezeken h lehet segiteni???pls irjatok!rmeme`lem ertheto -
#415 letöltheted
-
#414 szerintem innen -
BlueBerry #413 Black Lotus Pack,NewClass,BloodPatch 1.1 nem tugya valaki ezeket honan lehet leszedni?vagy nem tugya valaki át küldeni msn-en vagy emailba?
msn:[email protected]
email:[email protected]! -
stefy16 #412 mmi az az ecx?
-
#411 Ha nincs ECX-ed, akkor sehogy.
Ha van, akkor meg olvass vissza. -
stefy16 #410 hello!
Meg tudná valaki mondani hogy hogy lehet ssj2,3,4 be változni?
-
Pityu77 #409 Már csak annyi lenne a kérdésem, ha az ecx rc 2-t felteszem, ahhoz kell e az rc1 is vagy egyből tehetem a 2t? -
Pityu77 #408 Sziasztok!Érdeklődni szeretnék, hogy esf 1.2.3 hoz milyen patchet kell feltenni, hogy ne csak 1 szintet lehessen lépni? -
#407 hogy lehet hamachin játszani -
#406 és nagyobb szintre is úgy kell menni hogy nyomkodod az y-t de a megfelelő mennyiségű pontodnak meg kell lennie -
#405 Úgy kell használni a potarat hogy leszálsz a földre kiválasz tod a potarat és jobb egér gomb hosszan míg a csík vegig ér és kész is.De előbb a Sárkánytól kérd a potarat. -
BlueBerry #404 thx -
#403 nem kell hozzá kiegészítő,leviszed az életed 10 alá és hosszan nyomod a bal egér gombot,persze a metál cooler támadásra váltva. -
BlueBerry #402 nekem az a kérdésem lene hogy coolerel hogy lehet metál formába változni?meg hogy a potarot fülbe valoval hogy lehet fuzionálni?
Fent van minden ki egyészitö és a big pack-is! -
ganjasy #401 koszonom szepen a segitseget.Megcsak annyi kerdesem lenne,hogy lehet atalakuln ssj3 es ssj4 be.elore is koszonom -
#400 az miért van hogyha felrakom az ECX RC2-t akkor nem tudják az ellenfelek levenni az életemet?mert ez így elég szar hogy nemtudok meghalni -
#399 #361 -
suti07 #398 hali erre a problémára vki nem tud megoldást mer én nem találtam -Mod_NumberForName:Models/Plalyer/ecx.vegeta-ts.white.mdl not found- -
#397 lenne egy kérdésem:hogy lehet védekezni az ellen amikor pörgetnek?
mert engem mindig belezúznak a hegyekbe -
#396 Nemsokára érkezik a Budokai Style Beta verzioja..akkor ismét elöveszem az esfet ! -
#395 hogy rátudjak menni egy szerverre? -
#394 igen nemkem nem eredeti
akkor lehet azért van
és ezellen már nem is tudok csinálni semmit?