Earth\'s Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
nem kell hozzá kiegészítõ,leviszed az életed 10 alá és hosszan nyomod a bal egér gombot,persze a metál cooler támadásra váltva.

nekem az a kérdésem lene hogy coolerel hogy lehet metál formába változni?meg hogy a potarot fülbe valoval hogy lehet fuzionálni?
Fent van minden ki egyészitö és a big pack-is!
koszonom szepen a segitseget.Megcsak annyi kerdesem lenne,hogy lehet atalakuln ssj3 es ssj4 be.elore is koszonom
szami2
az miért van hogyha felrakom az ECX RC2-t akkor nem tudják az ellenfelek levenni az életemet?mert ez így elég szar hogy nemtudok meghalni<#szomoru1>

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

vki

ACER Aspire 5738ZG

hali erre a problémára vki nem tud megoldást mer én nem találtam -Mod_NumberForName:Models/Plalyer/ecx.vegeta-ts.white.mdl not found-
szami2
lenne egy kérdésem:hogy lehet védekezni az ellen amikor pörgetnek?
mert engem mindig belezúznak a hegyekbe<#buck><#buck>

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Tombi
Nemsokára érkezik a Budokai Style Beta verzioja..akkor ismét elöveszem az esfet !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

szami2
hogy rátudjak menni egy szerverre?

szami2
igen nemkem nem eredeti
akkor lehet azért van

és ezellen már nem is tudok csinálni semmit?

vki
Netán mert nem eredeti a HL-ed, vagy CS-d?

ACER Aspire 5738ZG

szami2
sziasztok!
az miért lehet hofy nemtudok belépni egy szerverre sem?

lemmingball z-t nem ismeri valaki?
vki
Kiválasztod a fegyverek közül az ütést, és gyorsan odamész az ellenfélhez. Talán kétszer gyorsan az elõre.

ACER Aspire 5738ZG

mivel lehet utni ,kivalasztom entert nyomok,de semmi ha valaki tudja legyenszives irja meg -koszonom
helóó a powerlevel cangernél mi történt hogy nem mûködik?
beírok mindent úgy ahogy kell, aztán nem ír ki semmit a pl-nél
nekem olyan nincs, hanem mást tettem a helyére
Valaki nem tudná nekem átküldeni a big pack 8.4-hez az ecx.vegeta-ts.white.mdl modelt?
hm tud egyáltalán vki esf ezni ?
ha igen játszhat nánk egyet majd akkor
hamachi: ferissj3
voyager a jelszo
vki
"C" gomb.

ACER Aspire 5738ZG

Raven456
Csá hogy kell embert választani

sztem az hogy minnél több technikát ismerj meg és a lehetö legjobbaktol tanulj és legyél a Magyarország legjobbjaxd
hm és amugy az esf lényege mi? vki?
hi all mindenki játszon a sima esf fel hisz az a legjobb DDDDDDDDDDD!!!!!
kössz szépen!
de már megoldottam...
légyszives segítsetek már nekem is!!!!
vki
A #361-es hozzászólásomban a második link.

ACER Aspire 5738ZG

vixo
Mod_NumberForName:Models/Plalyer/ecx.vegeta-ts.white.mdl not found"

Vki segítsen,h kell kijavítani ezt a hibát a BigPack v8.4-ben???
Elõre is thx!

meg még azt mondjátok meg, h miért van az, hogy amióta felraktam a big pack-okat csak 1 pálya indul el? (esf_canyon)a többire meg kiír ilyen hülyeségeket.
hogyan lehet egyesülni bottal?Gokuval mentem és vegitával akarok egyesülni.fülbevalót felszedtem, odamegyek hozzá, és nemtom mit kell csinálni.Tánccal is odamegyek hozzá, és úgysem csinál semmit.Beállítottam h ne mozogjon, és egy csapatban vagyunk. Mi a teendõ??
Köszi a segítségeket sikerült megcsinálni rendesen, az volt a hiba, hogy a big pack v8.4 nem volt fenn
azt a videót egyszer-kétszer régebben már megnéztem, és mielõtt sikerült a powerlevel chager-t felraknom, mindig át tudtam változni ssj4-be, nem tudom mi lehet a hiba. :S a bigpack-eket meg 1 mappába bemásoltam mindegyikbõl mindent, és azzal írtam felül az eredetit
vki
Idézet:

"Ha a pack-ek normálisan fel vannak rakva, akkor nézd meg ezt a videót. Itt megvan, hogy kell átváltozni."

A link megtalálható a 359-es hozzászólásomban!

ACER Aspire 5738ZG

Sikerült minden, szabályozni tudom az energiám, csak most meg ssj4-be nem tudok átalakulni, pedig minden bigpack fenn van meg ilyesmi! Már csak ebben kéne segíteni 😞 elõre is KÖSZI
vki
De az értelemszerû másolás mond valamit? (Nemtom pontosan, hogy milyen fájlok vannak benne. Az értelemszerû mappát úgy értem, hogy a Core mappát a Core mappával iratom felül, és nem belemásolom)

ACER Aspire 5738ZG

Bocsi csak most néztem meg, nekem nincs hozzá readme-m, nem tudom miért
Semmi leírás nincs hozzá<#szomoru1><#szomoru1>
Köszi azthiszem menni fog<#smile>
vki
Figy. A másolás értelemszerû, és általában benne van a Readme-be. A lényege, hogy valamit felül kell írni. A használata pedig úgyszint levan írva a readme-be, de elmondom. Consol-t behozod, esf_powerlevel nickneved amennyit akarsz. Mondjuk a ESFnOOb-nak hívnak és 20 millát akarsz:

esf_powerlevel ESFnOOb 20000000

Mellesleg ha mindent jól csináltál a másolásnál, akkor az esf beírásánál már kiadja a lehetõséget.

ACER Aspire 5738ZG

Valaki nem tudja megmondani, hogy hogy kell használni a powerlevel changer-t, és hogy hova kell beilleszteni meg stb.. ? Fontos lenne!
Elõre is köszi!!<#lookaround><#lookaround><#lookaround>
köszi! amúgy ezt végigolvastam, csak akkor még nem erre keresetem választ, úgyhogy azért nem tudtam... azért köszi! 😊))))

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

vki
Ne zavarjon, hogy #326-ban le van írva, plusz a videóban is benne van.

Csak azért, hogy ne kellejen a görgõt megmozdítani:

"Csökkentsd le a HP-dat 10 alá. Utána nyomd meg az átváltozást (nemtom, hogy pontosan mennyi KI kell az átváltozáshoz, én 20.000.000-t szoktam beállítania power level changer-rel, amit úgyszint megtalálsz a fentebb említett oldalon.) Ha mindent jól csináltál, akkor Goku kis Goku-vá, míg Vegeta a GT-s Vegeta-vá fog átváltozni. Goku-val még tudsz egy szintet lépni SSJ4-gyé változás elõtt. Ha ezek megvannak, akkor kivánni kell a sárkánytól egy holdat (ajánlom a cell_games_day pályát, mert ott alapból egy helyen vannak a gömbök), majd megint megnyomni az átváltozás gombot. Ha mindent jól csináltál, akkor láthatsz egy animációt, és voálá."

ACER Aspire 5738ZG

kösz szépen! mindent feltettem, csak azt nem tudom, hogy lehet kidgokuvá/gt vegitává változni. azt hiszem ezen kívül minden stimmt.
légyszi még ebben segíts!
köszi.

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

vki
Igen, az ECX RC2 mindenképpen kell. Gondolom eljutottál odáig, hogy KidGoku/GT Vegeta legyél. Onnan pedig csak a hold van. És a bigpackeket sorban kell, és igen, mindent. Mondjuk kell még két fájl. Az egyik, a vegatassjgoku.mdl le tudod szedni innen, a másik fájlt pedig innen.

Az elsõ két helyre kell bemásolni:
esf/models/evolution
esf/models/player/vegetagokussj

a másikat pedig az esf/core/plugins/Cx/ mappába

a big packeket pedig 7.2-tõl 8.4-ig mindet fel kell rakni

ACER Aspire 5738ZG

igen, köszi, de a sárkánytól mit kívánsz? kérek holdat, de semmi kül nem történik. a másik dolog: ECX RC2 -re kell tenni plusszba a big packeket?

vki
Ha a pack-ek normálisan fel vannak rakva, akkor nézd meg ezt a videót. Itt megvan, hogy kell átváltozni.

ACER Aspire 5738ZG

köszi szépen! így már teljes a kép! már sikerült minden kivéve az ssj4. igen örülök, köszi szépen!

vki
Nos.

A sorrend:
CS 1.6 NO-STEAM
ESF 1.2.3 NO-STEAM
ECX RC2

A továbbiakat megtalálod a #326-es hozzászólásomban.

ACER Aspire 5738ZG

jó helyen vannak, azzal nincs gond, köszi. tudsz segíteni?

azt kérem tehát, hogy valaki írja meg, pls, hogy milyen sorrendben kell feltenni a dolgokat...
pl: cs1.6-->esf-->big pack8.4 stb...
köszi.

vki
Jó helyre másoltad a fájlokat? Mert pl. ha az esf mappán belül lesz egy másik esf mappa, akkor már elvan toszva.

ACER Aspire 5738ZG