553
Earth\'s Special Forces Evolution Mód
-
tun1ng #513 üdv, olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan hogy KI csalás. Mármint én arra gondolom hogy gyors feltudjam nyomni a KI-met, vele együtt akkor a CF-t is ugye, hogy tudjak fejlődni gyorsan, és ne kelljen szarakodni :)
Légyszi írjátok meg, hogy hogyan kell megcsinálni köszi -
MarkRashid #512 Utólag egy jótanács: SSJ4 Goku támadásai között van egy fúzió is. Ha azt használod akkor át fog változni SSJ4 Gogetá-vá. Nos én azt tanácsolom, hogy ezt inkább ne használd, mert ha lejár a fúzió, akkor vissza fog változni alap tréningruhás Goku-vá és kezdheted elölről a 6 lépést. -
MarkRashid #511 SSJ4-be változás(Goku):
1. lépés: Tréningruhás Goku-val eléred a 12 millió energiapontot(lent a kék skálában írja), majd leviszed az életed(HP) 10 alá. A gyengébbeknek, addig amíg nem kezd el vér csordogálni a testedből.
2. lépés: Megnyomod az átváltozás gombot(jó esetben jön egy animáció és gyerek leszel).
3. lépés: Kölyök Goku-val addig fejlődsz, hogy legyen elég energiapontod az átváltozáshoz.
4. lépés: Megnyomod az átváltozás gombot(jó esetben jön egy animáció és át fog változni SSJ4 Kid Goku-vá).
5. lépés: Összegyűjtöd a dragonball-okat és megidézed a sárkányt, majd kívánsz egy holdat(Moon, 6-os gomb).
6. lépés: Megnyomod az átváltozás gombot(jó esetben jön egy animáció és átváltozol Aranyszőrű Majommá, majd SSJ4 Goku-vá).
Jó szórakozást, bármi kérdés van akkor szólj. -
#510 egy kerdes nem tudok attvaltozni ssj4 be hiaba van 6 hp megnyomom a Z betut es atvaltozik ssj be valaki mongya meg hogy kell. pls kosze -
#509 itt egy link ahonan lelehet tolteni az Earth's Special Forces rc2 ott (http://www.megaupload.com/?d=KLPQE98I) es it az ip a servere (89.134.221.52:27015) jo szorakozast varlak titteket -
mathers #508 Vki segítsen. 10-15 perc után lefagy a game. Már újra tettem, de úgyse jó. Ja, és a Find Servernél se talál szervereket. -
hedd #507 ha valakinek kell telefon az szoljon van egy nokia 5310-elado vagy más telora cserélem ha kell irj msn [email protected] -
sövény #506 hát én nem tudom,a hp 10 alatt van(6),a KI-m legalább 12 millió és még így sem változik át kis gokuvá hanem tovább megy ssj-be:S,még holdat is kívántam azért oda... -
#505 sziasztok aki játcik az ESF 1.3-mon az pls help mert elinditom és mikor tölti a mappot akkor kilép magátol pls helll!!!! -
hedd #504 ha valaki tugya hogy lehet átvátozni vegitával ssj 4-é az szoljon -
hedd #503 ha valakinek kel videokártya az szoljon van egy elado Inno 3D GeForce 4 MX 4000 MSN [email protected] -
piccolo555 #502 sry, nem ecs rc2, hanem rcx rc2 :D -
piccolo555 #501 sry, nem cs rc2, hanem rcx rc2 :D -
piccolo555 #500 cs all! ecs rc2 patchel hogy lehet berakni újabb modelleket? próbáltam de csak úgy sikerült, hogy pl. Bardock hagnjával meg erejével játszok Songotennel...(úgy néz ki mint son goten, de az ereje meg minden más bardocké) merthogy már unalmasaka egy kicsit ezek a karakterek és próbálok kicsi színt vinni bele :D (pl goku af, goten af...)légyszi segítsetek, THX -
gzsolti111 #499 Hát ő próbáltam de... Beírtam sok Ki-t, de bal alsó sarokban nem ír ki semmit az erőhöz! :( És hiába volt fenn a hold is nem alakult át... De majd még megpróbálom... -
gzsolti111 #498 SSJ2-be alakulj át, majd a támadások között lesz egy babidi alak meg még valami... Na azt nyomd hosszan és akkor az animáció után megjelenik az "M" betű a homlokán + ereje megnő, de az életereje is lecsökken! Szóval max. élettel próbáld! -
sövény #497 és a majin vegeta szintet hogyan lehet elérni,mert arra még nem jöttem rá:P:D -
Thommas #496 nekem valaki nem tudna adni 1 jó sero-t? ami megy is? xD -
Thommas #495 Gyerekek segítek ! :D szal 1 lépés hp 10 alá 2 lépés csalsz 1 nagy adag ki-t(legalább 10 mil) és Gokunál--> kérsz holdat ha ez mind megvan akkor nincs más dolgod mint normal szinten szomsz 1 átalakulást ha sikerül kis animáció kiséretében leszel kicsi goku! vagy épp ssj-4-es vegita ! :D Ami a legfontossabb hogy normál formában müködik csak!;)
JÓ Game-t! :D -
gzsolti111 #494 Ha sikerült áruld el nekem is... Én hiába írok be akármit a konzolba ne mváltozik semmi... :( -
sövény #493 ja jo,lentebb már megtaláltam,tárgytalan a kérdésem... -
gzsolti111 #492 Sajnos nem tudom, én csak azt a leírást úgy találtam... Nekem se jó :S Esetleg még a holdat (Moon) kívánd meg hozzá és próbálj átváltozni... -
sövény #491 és azt véletlenül nem tudnád megmondani hogy hogyan kell kis gokuvá válni ha levittem az életét 20 alá és megvan a 12 millió erő? -
gzsolti111 #490 Írd már le itt! :) SSJ4 Vegetává hogy lehet változni? Csak a Majin Vegeta szintet tudom elérni... Hiába lesz 20hp alatt, hiába van fenn a hold... Nem változik át... :( -
hedd #489 ha valakinek kell a játék az szoljon mert oda tom adni a garfikája olyan mint a tüköré sok uj pálya és töb enber 41/enber van bene és egy csomo kiegészitöm is van hozá akinek kell szoljon msn [email protected] szolj és megbeszéljük -
Thommas #488 Raven a 2 gép látta egymást????:O -
#487 Hellosztok az egyik haverommal próbáltunk lanba játszani hamachival és összekötve is de nem ment.Pedig egy volt a net, volt net is meg össze is voltunk kötve nem tudjátok mi lehetett a baj hogy nem láttuk egymást.Előre is köszönöm a helpet -
Thommas #486 Nekem csak szerverbe segítsen valaki hogyan kell csatlakozni máséhoz vagy hamachival! az alábbi címre thx! -
Thommas #485 Helloka akinek segítségre van szüksége-->átváltozás stb az írjon email-re [email protected] vagy msn [email protected] :D Jó game-t! -
gzsolti111 #484 Nos nekem kisgokuvá nem sikerült átváltoznom...:( -
gzsolti111 #483 Ezt találtam:
irányitás: w a s d
energiatöltés: e
átváltozás: y
sárkánygömb és ellenfél radar: f9
megjegyzés: egyszerre csak egy sárkánygömb lehet nálad gyüjtsd össze mind a hetet egy hejre.
ha ez megvan legyél hozzá közel és nézz a gömbökre majd nyomd meg a b-t.
miután megjelent a sárkány ismát nyomd meg a b-t akkor baloldalon megjelenik a kivánságlista.
1-es az eröadás 2-es? 3? 4? 5? 6: telihold 7:élettöltés
az átalakuláshoz szükséges eröt kivánni a sárkánytól.
songukunal ha egyszer kérsz akkor át tudsz változni ssj1-é
2x kérsz ssj2
ssj3-hoz asszem 3x de nem biztos de a legbiztosab alak az ssj2 szerintem
ha eláred a 12 000 000 erőt akkor ha leviszed az életed 20 alá át tudsz változni kisgokuvá.
-
gzsolti111 #482 Lenne pár kérdés...
1) Hogyan kell SSJ4-be átváltozni? (vegeta+songokuval egyaránt) Mert megvan a 30.000.000 élet + hold is, de nem változik tovább SSj3-ból...:(
2) Vegettoval, Gogetaval, Gotenks-el ne menged menni.. Valamit mond, de ne mválaszthatom ki őket! :(
3) Neten hogy lehet vele? (Gondolom) szerver IP kellene nekem!!! Tudtok adni? (Nem hamachi) Előre is köszi! -
nyurgabela #481 Szevasztok nekem az lenne a kérdésem h vistan megy game???
Mert azt irja amikor fel akarok menni serora mindegy h saját v külföldi ezt irja v iesmit
Hunk_Alloc: failed on 4200 bytes
v
greater is free hunk vmi iesmit ir ki -
vocsok #480 Hali all....egy kérdés az ESF dragonbollos játékkal,hogy kell neten játszani??előre is thx a segitséget -
MuthaFucka #479 Hát összeszedet mindet egyhelyre rakod utána nyomsz egy B-t és sötétedik a világ előjön a sárkány utána megint B és ami neked kell -
szeverin #478 Sziasztok mivan akkor ha meg vanak a kristály gömbök és aktiválva is vanak mit kell tenni előre is kösz.
vagy vegyetek fel msn-re és ott meg tudjuk beszélni
[email protected]
-
Nagygm #477 Csá mindenkinek
itt van néhány esf-es hamachi szerver, igaz egy kicsit kihaltak szerintem, de én speciel fent leszek amikor csak tudok... mert hát egyedül egy idő múlva uncsi :D
1.
Esf(hun)
pass:dragonball
2.
esf pc game 15
Passwort:öäüas
3.
esf pc game 16
Passwort:poes
4.
esf pc game 17
Passwort:oeda
5.
esf pc game 18
Passwort:asnsmd
6.
esf pc game 19
Passwort:lksas
7.
esf pc game 20
Passwort:öpasd
ezek nem az én szervereim, netről szedtem össze őket de mindegyik üzemel. -
david130 #476 Egyszerű.
telepítsd újra a játékot az ECX: RC2 nélkül. Nekem is az volt a baj.
Nekem még fel volt rakva az EVOLUTION X, Evo X patch, ECX RC1, New Class és a Big Pack 8.4. Nekem így sikerült átváltoznom, sőt a táncolós fuziónál még a nyilakat sem kell nyomkodni:D -
XXXdadamXXX #475 valaki írja má le részletesen.... vagy vegyen föl msn-re : [email protected] -
XXXdadamXXX #474 SZIASZTOK!! azt szeretném kérdezni hogy a ESF:ECX RC2 ben nem is lehet átváltozni SSJ4-be?? ahoz le kell tölteni dolgokat????