Earth\'s Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valakinek kel videokártya az szoljon van egy elado Inno 3D GeForce 4 MX 4000 MSN [email protected]
sry, nem ecs rc2, hanem rcx rc2 😄
sry, nem cs rc2, hanem rcx rc2 😄
cs all! ecs rc2 patchel hogy lehet berakni újabb modelleket? próbáltam de csak úgy sikerült, hogy pl. Bardock hagnjával meg erejével játszok Songotennel...(úgy néz ki mint son goten, de az ereje meg minden más bardocké) merthogy már unalmasaka egy kicsit ezek a karakterek és próbálok kicsi színt vinni bele 😄 (pl goku af, goten af...)légyszi segítsetek, THX
Hát õ próbáltam de... Beírtam sok Ki-t, de bal alsó sarokban nem ír ki semmit az erõhöz! 😞 És hiába volt fenn a hold is nem alakult át... De majd még megpróbálom...
SSJ2-be alakulj át, majd a támadások között lesz egy babidi alak meg még valami... Na azt nyomd hosszan és akkor az animáció után megjelenik az "M" betû a homlokán + ereje megnõ, de az életereje is lecsökken! Szóval max. élettel próbáld!
és a majin vegeta szintet hogyan lehet elérni,mert arra még nem jöttem rá😛😄
nekem valaki nem tudna adni 1 jó sero-t? ami megy is? xD
Gyerekek segítek ! 😄 szal 1 lépés hp 10 alá 2 lépés csalsz 1 nagy adag ki-t(legalább 10 mil) és Gokunál--> kérsz holdat ha ez mind megvan akkor nincs más dolgod mint normal szinten szomsz 1 átalakulást ha sikerül kis animáció kiséretében leszel kicsi goku! vagy épp ssj-4-es vegita ! 😄 Ami a legfontossabb hogy normál formában müködik csak!😉
JÓ Game-t! 😄
JÓ Game-t! 😄
Ha sikerült áruld el nekem is... Én hiába írok be akármit a konzolba ne mváltozik semmi... 😞
ja jo,lentebb már megtaláltam,tárgytalan a kérdésem...
Sajnos nem tudom, én csak azt a leírást úgy találtam... Nekem se jó :S Esetleg még a holdat (Moon) kívánd meg hozzá és próbálj átváltozni...
és azt véletlenül nem tudnád megmondani hogy hogyan kell kis gokuvá válni ha levittem az életét 20 alá és megvan a 12 millió erõ?
Írd már le itt! 😊 SSJ4 Vegetává hogy lehet változni? Csak a Majin Vegeta szintet tudom elérni... Hiába lesz 20hp alatt, hiába van fenn a hold... Nem változik át... 😞
ha valakinek kell a játék az szoljon mert oda tom adni a garfikája olyan mint a tüköré sok uj pálya és töb enber 41/enber van bene és egy csomo kiegészitöm is van hozá akinek kell szoljon msn [email protected] szolj és megbeszéljük
Raven a 2 gép látta egymást????😮
Hellosztok az egyik haverommal próbáltunk lanba játszani hamachival és összekötve is de nem ment.Pedig egy volt a net, volt net is meg össze is voltunk kötve nem tudjátok mi lehetett a baj hogy nem láttuk egymást.Elõre is köszönöm a helpet
Nekem csak szerverbe segítsen valaki hogyan kell csatlakozni máséhoz vagy hamachival! az alábbi címre thx!
Helloka akinek segítségre van szüksége-->átváltozás stb az írjon email-re [email protected] vagy msn [email protected] 😄 Jó game-t!
Nos nekem kisgokuvá nem sikerült átváltoznom...😞
Ezt találtam:
irányitás: w a s d
energiatöltés: e
átváltozás: y
sárkánygömb és ellenfél radar: f9
megjegyzés: egyszerre csak egy sárkánygömb lehet nálad gyüjtsd össze mind a hetet egy hejre.
ha ez megvan legyél hozzá közel és nézz a gömbökre majd nyomd meg a b-t.
miután megjelent a sárkány ismát nyomd meg a b-t akkor baloldalon megjelenik a kivánságlista.
1-es az eröadás 2-es? 3? 4? 5? 6: telihold 7:élettöltés
az átalakuláshoz szükséges eröt kivánni a sárkánytól.
songukunal ha egyszer kérsz akkor át tudsz változni ssj1-é
2x kérsz ssj2
ssj3-hoz asszem 3x de nem biztos de a legbiztosab alak az ssj2 szerintem
ha eláred a 12 000 000 erõt akkor ha leviszed az életed 20 alá át tudsz változni kisgokuvá.
irányitás: w a s d
energiatöltés: e
átváltozás: y
sárkánygömb és ellenfél radar: f9
megjegyzés: egyszerre csak egy sárkánygömb lehet nálad gyüjtsd össze mind a hetet egy hejre.
ha ez megvan legyél hozzá közel és nézz a gömbökre majd nyomd meg a b-t.
miután megjelent a sárkány ismát nyomd meg a b-t akkor baloldalon megjelenik a kivánságlista.
1-es az eröadás 2-es? 3? 4? 5? 6: telihold 7:élettöltés
az átalakuláshoz szükséges eröt kivánni a sárkánytól.
songukunal ha egyszer kérsz akkor át tudsz változni ssj1-é
2x kérsz ssj2
ssj3-hoz asszem 3x de nem biztos de a legbiztosab alak az ssj2 szerintem
ha eláred a 12 000 000 erõt akkor ha leviszed az életed 20 alá át tudsz változni kisgokuvá.
Lenne pár kérdés...
1) Hogyan kell SSJ4-be átváltozni? (vegeta+songokuval egyaránt) Mert megvan a 30.000.000 élet + hold is, de nem változik tovább SSj3-ból...😞
2) Vegettoval, Gogetaval, Gotenks-el ne menged menni.. Valamit mond, de ne mválaszthatom ki õket! 😞
3) Neten hogy lehet vele? (Gondolom) szerver IP kellene nekem!!! Tudtok adni? (Nem hamachi) Elõre is köszi!
1) Hogyan kell SSJ4-be átváltozni? (vegeta+songokuval egyaránt) Mert megvan a 30.000.000 élet + hold is, de nem változik tovább SSj3-ból...😞
2) Vegettoval, Gogetaval, Gotenks-el ne menged menni.. Valamit mond, de ne mválaszthatom ki õket! 😞
3) Neten hogy lehet vele? (Gondolom) szerver IP kellene nekem!!! Tudtok adni? (Nem hamachi) Elõre is köszi!
Szevasztok nekem az lenne a kérdésem h vistan megy game???
Mert azt irja amikor fel akarok menni serora mindegy h saját v külföldi ezt irja v iesmit
Hunk_Alloc: failed on 4200 bytes
v
greater is free hunk vmi iesmit ir ki
Mert azt irja amikor fel akarok menni serora mindegy h saját v külföldi ezt irja v iesmit
Hunk_Alloc: failed on 4200 bytes
v
greater is free hunk vmi iesmit ir ki
Hali all....egy kérdés az ESF dragonbollos játékkal,hogy kell neten játszani??elõre is thx a segitséget
Hát összeszedet mindet egyhelyre rakod utána nyomsz egy B-t és sötétedik a világ elõjön a sárkány utána megint B és ami neked kell
Sziasztok mivan akkor ha meg vanak a kristály gömbök és aktiválva is vanak mit kell tenni elõre is kösz.
vagy vegyetek fel msn-re és ott meg tudjuk beszélni
[email protected]
vagy vegyetek fel msn-re és ott meg tudjuk beszélni
[email protected]
Csá mindenkinek
itt van néhány esf-es hamachi szerver, igaz egy kicsit kihaltak szerintem, de én speciel fent leszek amikor csak tudok... mert hát egyedül egy idõ múlva uncsi 😄
1.
Esf(hun)
pass:dragonball
2.
esf pc game 15
Passwort:öäüas
3.
esf pc game 16
Passwort:poes
4.
esf pc game 17
Passwort:oeda
5.
esf pc game 18
Passwort:asnsmd
6.
esf pc game 19
Passwort:lksas
7.
esf pc game 20
Passwort:öpasd
ezek nem az én szervereim, netrõl szedtem össze õket de mindegyik üzemel.
itt van néhány esf-es hamachi szerver, igaz egy kicsit kihaltak szerintem, de én speciel fent leszek amikor csak tudok... mert hát egyedül egy idõ múlva uncsi 😄
1.
Esf(hun)
pass:dragonball
2.
esf pc game 15
Passwort:öäüas
3.
esf pc game 16
Passwort:poes
4.
esf pc game 17
Passwort:oeda
5.
esf pc game 18
Passwort:asnsmd
6.
esf pc game 19
Passwort:lksas
7.
esf pc game 20
Passwort:öpasd
ezek nem az én szervereim, netrõl szedtem össze õket de mindegyik üzemel.
Egyszerû.
telepítsd újra a játékot az ECX: RC2 nélkül. Nekem is az volt a baj.
Nekem még fel volt rakva az EVOLUTION X, Evo X patch, ECX RC1, New Class és a Big Pack 8.4. Nekem így sikerült átváltoznom, sõt a táncolós fuziónál még a nyilakat sem kell nyomkodni😄
telepítsd újra a játékot az ECX: RC2 nélkül. Nekem is az volt a baj.
Nekem még fel volt rakva az EVOLUTION X, Evo X patch, ECX RC1, New Class és a Big Pack 8.4. Nekem így sikerült átváltoznom, sõt a táncolós fuziónál még a nyilakat sem kell nyomkodni😄
valaki írja má le részletesen.... vagy vegyen föl msn-re : [email protected]
SZIASZTOK!! azt szeretném kérdezni hogy a ESF:ECX RC2 ben nem is lehet átváltozni SSJ4-be?? ahoz le kell tölteni dolgokat????
Ja még annyi, hogy a CF akkor növekszik, ha növekszik a KI-d értéke, ami attól nõ, ha ütöd az ellent.
Simán átváltozol.Beállítod valamelyik gombra, és amikor a CF eléri a maxot akkor megnyomod, és tudsz változni. A CF az a vonalka ami az erõdnél van.A legfelsõ.
Segítsetek fontos lenne
sziasztok, hogy lehet az esf-be szintet lépni????
Sziasztok,hogy lehet az esf-be fejlõdni???
Tudnátok segíteni? Az a problémám, hogy a játék 5-10-15 percenként lefagy, és indíthatom újra. Mit csináljak? Lehet, hogy régi verzió van meg nekem, és azért van?
Amúgy úgy kell ssj4be változni hogy normál alakban az erõd (KI-d) 10millió fölött van, az életed (HP)10 alatt és akkor már át lehet változni kis gokuvá. Ha ez megvan el kell érni az ssj3at (kis gokuval) kérni a sárkánytól 1 holdat (Moon) és már lehet is változni.
http://esfgames.extra.hu/news.php
honnan tom magát a Earth Special forces-t letölteni?????
az a lényeg úgy lehet kisgokuvá változni, eléred az ssj3-mat ,vissza változol normál alkba , hp 5-10 , és console-ba írd be hogy "esf powerlevel ,ide a nicknevedírd, 2000000000 és már változhatsz is,
ja az erõdnek 10000 felett kell lenni.
ja az erõdnek 10000 felett kell lenni.
Tudja vki hogy lehet gokuval ssj4be változni?
Innen letudod tölteni, de felrakni már nemtom h lehet: http://esfgames.extra.hu/news.php
Meg mondaná vki hogy honnan töltsem le?Hm?
helló!
Nem tudja vki hogy lehet a fülbevalóval fuzionálni, és hogyan lehet a sárkánytól kivánni vmit??
Nem tudja vki hogy lehet a fülbevalóval fuzionálni, és hogyan lehet a sárkánytól kivánni vmit??
nem tudja valaki hogy kell ssj5 be változni ssj4 be tudok ssj5 nem????????
nem. kérdeztem h mit értessz az alatt h "erõ". mert ha eccer powerlevelchangerrel beállitok 200,000,000-ós Ki-t, akkor az bõven 10,000 fölött van szal ezért nemértettem h mit mondassz. szal még mindig nemsikerült változni.
sikerült kis gokuvá változni????
akkor te most a Ki re gondolsz?
nem nemtudok hozzá csalást. minek? van annyi eszem h nem ugy csinálom. ja és megnéztema kis trunks is rendelkezik a fuzio képességével bocs.
nem nemtudok hozzá csalást. minek? van annyi eszem h nem ugy csinálom. ja és megnéztema kis trunks is rendelkezik a fuzio képességével bocs.
ozaru-ként hogy kell harcolni???????????
ez az az erõ amit a támadásokhoz pl kamahame használsz.
amit mondtál azd tudtam eaddig is én azt kérdeztem hogy a tánc után elront a nyilakat neeeeem e tudsz csalást??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,
amit mondtál azd tudtam eaddig is én azt kérdeztem hogy a tánc után elront a nyilakat neeeeem e tudsz csalást??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,