The Day After Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Sablonduma: Neked tetszik, nekem nem, mindketten hangot adtunk véleményünknek, ennyi.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Fikazni nem kell a filmeket sem es a rendezöt sem. Ha nem tetszik a müfaj, ne menj be a moziba. Ilyen egyszerü!"
akkor kit fikázzak? Nyilván a rendezõt fikázom hogy ilyen szar filmet csinált, a filmrõl meg nem lkothatok véleményt ha nem nézem meg, tehát meg kell néznem, és be kell ülnöm a moziba.
"Az intellektualis szövegedet meg elersztheted intellektualis forumokon. Itt szerintem senki nem kivancsi ra!"
ez nem tudom kinek ment, de lehet hogy valaki kiváncsi rá mit ir a msáik, errõl szol a forumozás.
És ha jol hámozom ki a szavaid akkor itt csupa nem intellektuális ember irogat, tehát buták?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezert is tamadjak az ufok mindig amerikat es nem berlint.
Egyebkent en a filmet nagyon varom es szerintem nagyot fog aratni!
Ezeknel a filmeknel a latvany a fontos es a kikapcsolodas.
Ha kulturat akarsz nezni, akkor nezzel jo sok francia filmet!
Fikazni nem kell a filmeket sem es a rendezöt sem. Ha nem tetszik a müfaj, ne menj be a moziba. Ilyen egyszerü!
Az intellektualis szövegedet meg elersztheted intellektualis forumokon. Itt szerintem senki nem kivancsi ra!
Az amerikai szepseg is nagyon jo volt!
Manapsag mar nem lehet ujat mondani es minden hasonlit valamire. Szoval ezen fölösleges morfondirozni.
A matrix is egy hong-kongi filmböl meritette az ötletet, söt a technikat is, csak azt nem ismeri senki.
ha nem láttad, akkor honnan tudod? :)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A het mesterlovesz -> A het szamuraj
Ez eleg bosszanto sztem is.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egyszerûen egy nagyon eröltetett hatásvadász film volt, ami tele volt olyan jelenetekkel, hogy az éreztesse, hogy húúú de nagy mûvészfilm ez. Pl. az a kamerás zacskós gyerek annyira idegesített a hülye mûvészi okoskodásaival, hogy azt hittem leütöm a TV-t. Meg ezek az eröltetett dolgok, hogy a muksó a zuhanyzóban recskázik. Ááááá...
Az egész csak gyenge utánzata Todd Solondz a Boldogságtól ordítani címû filmjének. Persze az nem errõl szól,de teljesen azt éreztem, hogy ezt a mûfajt akarja Sam Mendes átlopni amerikai formába, ahol majd persze a média segítségével sikert arat. Ez egy lopott ötlet, és ez engem bosszant.
De ha legalább jól csinálta volna meg...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Magyarul holnapután, angolul meg the day after tomorrow... :))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
nézd már meg ezt pls. a 29. legjobb film. és pl a függetlenség napját is nézd meg itt. a közelébe sem fér. ezt azért mondom, mert a függetlenség napja, és a the day after tomorrow kb 1 szinten van/lesz. és nem azért mondom, hogy hú de jó az amerikai szépség, mert ott áll a szavazáson ahol, mert amikor én a filmet láttam, akkor még internetem sem volt, és már akkor is nagyon megfogott a film, 1ik kedvencem. ON
a lényeg hogy ez a film a közelébe se fog annak érni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
láttad 1általán?
ecsém az maga a FILM. nem kell ahhoz megbuggyantnak lenni, hogy tetsszen a film, ez nagy hülyeség aki mondta.
A klímaváltozás háborúkhoz vezethet ? már a Pentagon is aggódik
Katasztrófákat, milliós áldozatokat követelõ háborúkat okozhat a globális felmelegedés ? ez az apokaliptikus vízió nem egy sci-fi alaptörténete, hanem az amerikai hadügyminisztérium, a Pentagon vázolta fel nemrégiben.
A következõ húsz évben a klímaváltozás drasztikus hatással lehet a világpolitikára, minthogy szárazságot, éghajlati és természeti katasztrófákat hozhat magával, amelyek sokmillió ember életét követelhetik.
....
Szal van vmi alapja a filmnek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sztem meg igazan megcsinalhattak volna h latjuk h mi tortenik mondjuk berlinben, londonban, parizsban stb... nem sztem ha ennyire istenitik az usa-t :)))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!