The Day After Tomorrow
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz egy amerikai rendezo nem fog olyan filmet csinalni egy katasztrofarol ami mondgyuk lengyelorszagban tortenik bazz :))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És a tökéletes katona? Király film volt az a maga idejében!
Kemény vagy mint a bakaszar közlegény:P
Kemény vagy mint a bakaszar közlegény:P
V9ykn8_TZL0
Imho az indepence day nagyon nagy film volt, igaz kicsit tul amcsis volt.. (szinte csak az usarol volt benne szo)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szvsz a Fuggetlenseg napja eszmeletlen jo film volt bazeg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát szerintem ez a film egy nagy rakás sz@r lesz!
Az egyetlen film ettõl a rendezõtõl ami egy picit megfogott, az a Csillagkapu volt.
De a Függetlenség napja... Pfff...
Annál bénább amcsinyálazást még életemben nem láttam (még a valóságban sem).
Godzilla is hihetetlenül unalmas volt, azt hittem elalszom a film alatt.
Semmit nem nyújtottak ezek a filmek, semmit! Akár az újgenerációs videókártyák tesztvideójai is lehettek volna, hisz csak a látványon volt a hangsúly.
Roland Emmerich tökéletesen tükrözi az amerikaiak filmes igényeit.
Annyiszor elpusztította már New Yorkot, és én már annyira unom.
De egye fene elmegyek majd a moziba, és megnézem. Hisz én addig nem nyílváníthatok véleményt errõl a filmrõl.
De már látom elõre, hogy mikor kijövök a moziból, csak azt fogom érezni, hogy mást is csinálhattam volna ez idõ alatt.
Ha nem így lesz, akkor kellemesen csalódom.
Az egyetlen film ettõl a rendezõtõl ami egy picit megfogott, az a Csillagkapu volt.
De a Függetlenség napja... Pfff...
Annál bénább amcsinyálazást még életemben nem láttam (még a valóságban sem).
Godzilla is hihetetlenül unalmas volt, azt hittem elalszom a film alatt.
Semmit nem nyújtottak ezek a filmek, semmit! Akár az újgenerációs videókártyák tesztvideójai is lehettek volna, hisz csak a látványon volt a hangsúly.
Roland Emmerich tökéletesen tükrözi az amerikaiak filmes igényeit.
Annyiszor elpusztította már New Yorkot, és én már annyira unom.
De egye fene elmegyek majd a moziba, és megnézem. Hisz én addig nem nyílváníthatok véleményt errõl a filmrõl.
De már látom elõre, hogy mikor kijövök a moziból, csak azt fogom érezni, hogy mást is csinálhattam volna ez idõ alatt.
Ha nem így lesz, akkor kellemesen csalódom.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Emmerich rendezte még többek között a Csillagkaput (nem láttam), és a Van Damme-os tökéletes katonát (amibõl kijött egy döbbenetesen szar 2. rész 5 éve, minden idõk 1ik legszarabb filmje...)
május 27-én jön Roland Emmerich új katasztrófafilmje. tuti siker, olyan filmeket rendezett, mint a Függetlenség napja (filmbeli örökranglistán a 9. 811 millió dollárral), Godzilla, a hazafi.
itt a film hivatalos honlapja, nagyon szépen meg van csinálva.
2 trailer van eddig a filmbõl, az 1iket le lehet tölteni, ill. meg lehet nézni a hivatalos honlapon, a másik az új, azt innen lehet letölteni.
engem a hideg kirázott az elõzetesek láttán. csípom az ilyen jellegû filmeket, én már nagyon várom
itt a film hivatalos honlapja, nagyon szépen meg van csinálva.
2 trailer van eddig a filmbõl, az 1iket le lehet tölteni, ill. meg lehet nézni a hivatalos honlapon, a másik az új, azt innen lehet letölteni.
engem a hideg kirázott az elõzetesek láttán. csípom az ilyen jellegû filmeket, én már nagyon várom
Ez sem lehet tul rosz film. Kivancsi vagyok ra 1000-el
← ElőzőOldal 5 / 5