1728
-
Since #1008 Hmmm pontosan milyen is ez a játék? Van hangulata? El lehet vele szórakozni? -
#1007 "A Rollercoaster a legsikeresebb Tycoon franchise, amelyből világszerte közel 9 millió példány kelt el és most itt van a harmadik rész első kiegészítője. Ebben a vidámparkban garantáltan csuromvizes leszel! Több, mint 50 új hullámvasút, vízicsúszdák, hullám medencék, vízi látványosságok, delfinek és gyilkos bálnák, vízi lézershow és még számtalan látványos és szórakoztató elem vár az új vidámparkban!
A játék júniusban jelenik meg"
nem is tudtam hogy már ilyen hamar jön ;) -
#1006 Nevezz el valakit "Jon Roach"-nak, most jobb ötletem nincs. -
vaszilvi #1005 nem, egyszeruen csak nem szeretik amit epitek nekik es ez idegesit de nagyon -
#1004 Nem lehet, hogy túl nagy a park, és sokat gyalogolnak benne játékról játékra? -
vaszilvi #1003 nem tudom mit csinaljak, mar nagyon unom hogy nem tetszik a park az embereknek, pedig vannak rollercoasterek masmilyen rideok es nem is dragak, boltok is, megis valami nem jo... a 2-be nem volt ilyen gondom -
#1002 Kezd egy kicsit elegem lenni abból hogy fél percnél nem megy tovább egyhuzamban a játék, és vagy kilép, vagy lefagy, vagy rossz memóriacímről akar olvasni. -
#1001 pont mondani akartam, hogy néznek azok ki?:D -
#1000 A te gépeden?? Tök jó géped van.
Bár nem tudom mennyire fog akadni, mert ha ilyen majomfejű emberek maradnak, akkor nem nagyon kéne, hogy szaggasson. Nézzétek meg az utolsó épet. Megjelenésről nem tudok semmit. -
#999 hát annyit már tudok hogy jobban fog akadni a gépemen :)
megjelenésről valami? -
#998 -
#997 -
#996 -
#995 -
#994 -
#993 -
#992 -
#991 -
#990 -
#989 -
#988 Új képek a Soaked-ről:
-
#987 Én addig nem jutottam el. Először azt hittem, hogy túlmelegedik a vidkari, mert egy hete elkezdett kerregni a ventillátor rajta, és azért lövi ki, de kezdem elvetni az ötletet. Szerintem egyszerűen rossz memóriaterületre nyúl a progi. -
#986 nekem pont most lépett ki,nem tudom hanyadik pálya,nagy terület,sárga tetejű nagy palota középen,teli van kissebb,szabályos folyásokkal.5 vagy 6. pálya nem tudom.eddig pedig még nem lépetetett ki soha. -
#985 Nekem 4dik pályán kilépeget. -
#984 közben sikerült,feltaláltam magam. -
#983 még egy kérdés.:saját zenét nem lehet berakni a ride-okra? -
#982 köszönöm.
amúgy levettem náhény dolog kidolgozottságát kiseebre=sokkal csúnyább lett,de nem lett több fps-em :)
most is mint régen órákat tudok vele játszani,az a célom hogy mindent tycoon fpkozatra kijátszak,az első 3 pálya már megvan:) -
#981 Nem tudom, én nem nagyon vettem észre frame-rate romlást vagy jobbulást a grafika változtatásával. Egyedül a tükröződő víz rontja a játék sebességét. A fényeket nem lehet kikapcsolni, azok rontják maguktól. Egyedül a látótávolság az, ami javíthat a dolgon. A probléma nem a megjelenítésben van, hanem a számolásban, szinte majdnem mindegy, hogy milyen minőségben kell megjelenítenie a dolgokat. Legalábbis itt nálam. 800 emberrel a láthatáron teljesen mindegy, hogy milyen a kidolgozottságuk, mx vagy minimum, ugyanúgy beszaggat. Nálam az árnyék sem oszt se' szoroz.
Egy szó, mint száz, én a látótávolságra szavazok, ha javítani akarsz a dolgon. -
#980 feltettem újra a játékot,el lehet ele lenni:)
nektek mennyi volt a max. látogató egyszerre?
milyen grafikai butítást érdemes alkalmazni,hogy ne mennyen nagyon a minőség rovására,de gyorsabb legyen a játék?(830 látogató,15 fps körül..
árnyékokat vegyem le?
-
#979 RollerCoaster Tycoon 3: Soaked!!! -
#978 Sajnos nincs hozzá key. Meg kell venni boltban. -
#977 Ez tényleg gigalol volt. -
#976 lool :DDD -
aiguo #975 #972
-
jupa #974 Helló!Nem tudja valaki a Roller Coaster Tycoon 3 cd-key?
[email protected] -
jupa #973 Helló! Nem tud valaki a játékhoz cheat kódot vagy magyarosítást? -
#972 Nem igaz, hogy nem tudtok keresni!
xa3d-fwp8-ullk-s7j2-etwn-45ul -
#971 Tudtok nekem írni RollerCoaster Tycoon3-hoz cd kulcsot? Privitbe is lehet, ha úgy érzitek. Kösziszépen -
#970 Kérdezd meg a Játékmagyarítást keresel? topikban! -
Kovász #969 Én magyarosítanám, csak senki se (én se) tudom, hogy mivel lehetne szerkeszteni azokat az .ovl fájlokat...