Rollercoaster Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, kb 0.7 cd... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hentes Bill
és az hány cd 5?<#shakehead>

Boldog Karácsonyt!

nincs 1 egész az, oylan 500 emga körüli asszem

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hentes Bill
1

Boldog Karácsonyt!

inkább ved meg 😊

berlinboy6329
Hali!

Hány cd-s a gém mert le akarom szedni ingyen isoban?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PLackó
mindíg teljesen letötltem.sajnos nem megy.

lehet hogy túlságosan összekeverted már az installálásokat. Szedd le teljesen, és csináld újra.

steam, origin: ACE_hun

PLackó
köszi nekem is annyi,de mégis most is azt írja ki hogy invaild patch file.
kicsit sem vagyok ideges...
pedig 4 fajta verziót letöltöttem és próbáltam meg..
vajon miért?nektek akkor hogyhogy felmegy?

548 MB (574 969 920 bytes)

PLackó
nektek hány megás a mo-rct3.bin ?

PLackó
20 erc múlva lejön a rct 3 negyedik változata amit töltök.ezzel gondolom már megy a pecs 😛

Scrat
Üdv.
Nekem a Flat Out csinálta ugyanezt.
Akkor az volt a baj hogy "nem szerette" a legújabb Nvidia Detonator-t. Feltettem az eggyel régebbit, és szépen ment.

Próba... hátha.

akkor jo 😄

PLackó
van.😊

jah eza rnedes verzio de ugye cue-t is szedsz hozzá? 😊 bár mongyuk azt lehet gyártani magadtól is ha nincs 😊

mié nemszerecc??? <#rinya><#rinya><#rinya>

PLackó
amúgy most szedem a 3. változaatot a mo-rct3.bin-t.remélem erre már felmegy a pecs.

PLackó
valaki légyszíves mondja már meg hogy mit javít a patch.antijedi,te inkább kímélj.

SiSkO
Erre én is keresek megoldást már egy ideje, sajnos még semmi.Most cseréltem videokártya drivert, majd irok ha változik valami.

hi all!

help!
Ha elkezdek jáccani a játtékkal akkor semmi hibaüzenet nélkül újraindítja a gépemet !

miiért van ez?

nm 😊

PLackó
hát ezt nem is gondoltam volna,kössz 😛PPP

a játékot? ;p

PLackó
a patch mit javít??please!

PLackó
hát jah😊

PLackó
már megint egy qrva jó parkom volt és kilépett!!😞((

SiSkO
Ha nem szállna el <#smile>

SiSkO
Én is szivesen játszanék vele órákat ha szállna el.Már 3 hete épitek egy parkot, remélem itt már semmibe nem lesz hiány!Bár a pecselés óta nem játszottam sokat, de az elsö javitás amit észrevettem, hogy végre mutatja a szerelõk által bejárt területet ha új szerelönek adsz meg útvonalat.

<#wave><#ravasz1>

akkor pápá <#wave><#idiota>

de elvan eresztve itt valaki...<#ejnye1>

de már azt is mert sok a buzi mint pölö te

PLackó
igaz,lehet én is így leszek vele.a sim city is nagyon tetszett,de másnapra meguntam.
nagy baj ebben a játékban hogy az én configomon 400 ember felett már nagyon szaggat a játék= élvezhetetlen.

PLackó
😄

és a topicot még nem untad meg? kár... <#idiota>

én már totál meguntam

Tuvok
Én is pont így vagyok, nemtom összehozni a játékmenetet ezzel a csilivili világgal :/

[HUN]FaTaL
jó nem offolok tovább de amit a topicban mûveltél az is kész😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
webcímet nézdd már meg😊

Carlos
Nekem éppen nem jön be!
Fanatikja voltam az 1 és 2-nek, de erre valahogy nem tok ráérezni.
Kétszer próbáltam, de 1 óra után valahogy meguntam. Lehet, hogy én változtam? Nekem nem jön be annyira ez a 3D izébigyó!

Þór vígi þessi rúnar

PLackó
hihetetlen jó ez a játék.soha nem tudom megunni.most is 5 órát nyomtam vele egyhuzamban,úgy hogy észre sem vettem hogy így eltelt az ídõ.
csak én lettem ilyen fan? 😊

Hentes Bill
te egy igazi <#lama> vagy

Boldog Karácsonyt!

PLackó
hát már más választásom nincs😞
jó 8 all

és menyit kepsz tõlük a reklámért? 😊

Tuvok
tán .jpg lányokat cserélgettek ?

Tuvok
hogy lehet egy 50 megás ingyen FTP-n warezolni ?

ez szerinted mi?
úgyhogy ne okoskodjál jól van?

[HUN]FaTaL
próbáld meg leszedni a money által feltört verziót (mo-rct3)

[HUN]FaTaL
te meg mint ember vagy gagyi😊))) total commanderhez semmi köze, írni meg nem tudsz az wanadoo warez nem wandoo😄