Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyugodj már bele bakker
1.5 óra múlva kiderül,hogy patchelhetõ -e ez a változat..
ez milyen változat lehet?ezt szedik a legtöbben.
amúgy amég nekem nem volt ADSL-em INNEN vettem játékokat.nem is olyan drága.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
tököm kivan.
most 1.5 órát játszottam.felépítettem egy fajin vidámparkot 600 állandó kuncsaftal,erre fogja magát és magától kilép..
nem elõször csinálja ezt.
Elküldve: 2004. 12. 03. 22:39
Tárgy: asszed olyan okos vagy?
asszed olyan okos vagy?
jöhet a fánklub :DDD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
tényleg nálam van a bibi,ezért nem mûködik..
ti honnan szedtétek le?
telepit > patch > crack...
igy kell...
mert én a DC-rõl töltöttem,és egy 500 Megás tömörített mappában van a setup.
de csak addig amíg
1 másik helyre töltöttem le
próbáld úgy hogy nem mappába töltöd le a pecset
hanem simán a winchesterre
köszi mindenkinek
remelem osszejon!
udv
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
fontos,hogy az eredeti *.exe legyen fent mielott peccselnel majd utana johet a v1.1 NoCd!
Nekem siman ment minden,igaz en a beta patchre raktam a rct3_beta-update1_usa.exe-t.
szerintetek miért?pedig a patchot a könyvtárába is bemásoltam,de onnan sem jó.
please help!
letöltöttem és crakkeltem a lent említett usa crakkel,de a patch azt írja ki hogy invalid patch file.