Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A látogatók száma sokban függ a zöld csík állapotától és a "Ride Up Time" értékétõl. Az okádékot mindig gyorsan el kell takarítani.
A VIP-t érdemes minnél tovább ott tartani, mert növeli a park látogatottságát, persze nekem volt olyan is, hogy annyit baszogatták az autógrammokkal, hogy féluton hazament.
Én jelenleg 83%-os kariernél járok, lassan kivégzem a gamét, úgyhogy higgyétek el, érdemes vele türelemmel bánni mert tökéletesen mûködõ parkokat lehet összehozni, amit órákra is magára lehet hagyni.
Ha kérdséetek van, szivesen segítek.
Az a helyzet, hogy ha be van építve, és már csak nézni kéne, akkor sem tudok benne gyönyörködni, mert 3000MHz-en Ati 9600 XT-vel beszaggat, illetve alig vánszorog a játék. Olyan bug-os, hogy azt öröm nézni.
Van, hogy az excitement ratinget egy állomáson belüli elõregurulással frissíti, és kiírja, hogy menetidõ 00:02 másodperc, low, low, low. És mindenki sarkonfordul a pénztárnál, és lehet megvárni egy újabb tesztkört. Arról meg ne is beszéljünk, hogy már az elsõ törpepályán olyan vad dolgokat csinál, mert még be sem építem teljesen a területet, de már memóriakezelési problémái vannak, és van, hogy a hullámvasutak röpke 1 tizedmásodperc alatt végigrobognak a pályán, az állomáson egymásbacsúsznak a vonatok, meg miegymás.
Az tetszik a játékban, hogy próbálták az elsõ rész hangulatát visszaadni, és nem igyekeztek semmi ördöngõset beleültetni a játékba, de ez a 3D egy kicsit kifogott rajtuk. Mondjuk szerintem kivitelezésben a Theme Park World-öt bõven übereli, de nem annyira, mint az elvárt lett volna.
Ja, és köszi a választ, majd meglátom, hogy sikerül. :)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Vigyázat, a leopárd harap!
en jatszom vele, csak igazabol az a baj ezzel a jatekkal, hogy szep, meg ugy jo mutogatni hogy hogy nez ki, de sajna nem olyan mint az 1, hogy akkor is elvezed amikor mar az egesz teruletet beepitetted. itt nem is lehet beepiteni. El vagyok vele nem az, csak mas. en pl a space theems palyan, total anyagi csodben vagyok, minden ridenal ott tartok, hogy epp hogy kifizetik, a park belepo meg felesleges, mert nem jon tobb ember.
2-3 ráta: 3-4 dolcsi
4-5 ráta: 4-5 dolcsi
6-7 ráta: 5-6 dolcsi
A 7-es ráta feletti cuccoknál vidáman kicsengetnek akár 6.90-et is és csak úgy dõl a lé.
Amelyik vidámparkban tudsz belépõt szedni, jó pénzszerzési forrás bezárni a parkot, majd újra kinyitni és 3-4 dollárért beengedni õket. Mindjárt összejön egy 2-3 ezer rupó. Megjegyzem egyik küldetésben szeplõ "New Blood" parkban másképpen nem is tudsz tycoon fokozatot elérni, mert 600 látogatót pénz hiján nem lehet becsalogatni lové nélkül, a büfékbõl pedig nem lehet megélni. Csak a belépõkre támaszkodhatsz.
ha jon a vip vendeg, hogy adok hozza waypointokat? mindig csak ugyanazt a ketto ridet akarja megnezni
Nem tudna vki egy kódot a játékhoz...az installnál kéri és sehol sem találom
...
Kijött már az a peccs, amivel nem fagy le végre a játék 5 perc múlva, és a vendégek is mennek a hullámvasutakra??
A parkban az Inspector mit csinál és mi a funkciója?
A tutorialt végigcsináltam, de az angol nyelv hiányosságai miatt sztem kimaradt a lényeg...Szal ha valaki pár mondazban adna tippet az bõven kárpótólna...<#whatever>#whatever>
A patch mit változtat meg a játékban, amitõl könnyebb lesz??(csak egy-két dolgot)...PLZ!
meg rakd fel apatchet, az is sokat segit...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem tudtok valami tanácsot adni, mert állandóan veszteséges a parkom...:( Még az elsõ kûldit se sikerûlt +csinálnom...:(
Szal 1 kis tutorial elkéne.....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
minden pályán asszem 3-3 feladatot kellett teljesíteni, ebbõl csináltam 3-at
ti mennyit játszotok vele?végigvittétek?
nekem még 2 pályát kell és eddig csak 1 pályát teljesítettem olyan sárga kalaposra.(nem tom mi a neve)
ti hogy álltok?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
tiszta ovoda...<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2. szerinted uw meg is hagya ott? (tuti ezért halt ki a magyar free warez mert nemvették észre hogy uwsok miylen joszivüek)
...
szerezd meg havertól..
rendeld innen.
én 4 játékot rendeltem innen amég modemes voltam.
micsoda ész egy ember vagy te :D
gyári: 11.000ft+áfa meg mire lehozzák
ill.:800ft+nincs áfa és még modemmel is lenn van 4 nap alatt.
10.200ft különbség!!nem jobb?
Bittorrentel kéne plackónak igaza van de nem tom honnan meg hogy pls help!!!
szedd le torrentrõl,30 perc elteltével már teljes sávszélességgel szedtem!
<#idiota>#idiota>