1728
  • narazzino
    annyira azért még (vagy már) talán nem vészes a dolog, de mondjuk ha odáig fajulna akkor lehet hogy az lesz
  • Gregorius
    Ha gondolod küldd el a kimentésed, megnézzük, mi lehet a gond!
  • narazzino
    azt nem tudom, de többnyire akik ki mennek a parkból azok fáradtak. de a világért le nem ülnének egy padra...
  • vaszilvi
    de mi van a statisztikaban, mit gondol sok ember ami miatt nem kis mosolygos zoldfeju?
  • narazzino
    nekem még ilyen nem is volt
  • Gregorius
    Úgy, hoyg azt mondják, hogy viszlát! És már nincsenek is ott. Neked meg nézni kell folyamatosan, hogy hány karbantartód van. Ha lelép valaki, akkor fel kell venni újat.
  • narazzino
    az lent van. Viszont hogy tudnak a karbantartók lelépni?
  • Gregorius
    Esetleg a service-time-ot vidd le 10 percre, és nézd meg, hogy közben nem léptek-e le a karbantartók!
  • vaszilvi
    ja meg nezd meg hogy miert, a patchek raktak fel olyat is mint az elozo reszekbe hogy mit gondolnak az emberek osszesitve, az sokat segithet
  • vaszilvi
    kikepzed a takaritokat es a szereloket maximalisan? mert en ha alkalmazok egyet es mindjart maxra kikepzem oket semmi baj nincs
  • narazzino
    én ezt a játékot nem értem. igaz fent vannak a patchek, és javult is valamelyest, de most is pl. 3 perc alatt leesett a park rating 700-800-ról és ráadásul 5 percenként romlanak el a hullámvasutak. Ezt nem értem...
  • narazzino
    hát valamennyit tényleg javított...
  • narazzino
    köszi, remélem ez megoldja a problémámat.
  • vaszilvi
    ha minden igaz itt: http://www.atari.com/rollercoastertycoon/us/downloads
  • narazzino
    amerikai változathoz van patch?
  • Gregorius
    Vagy mondjuk az, hogyha másoltad vagy letöltötted a játékot, akkor nézz utána, hogy nem-e az amerikai verzió van meg, és akkor ne erőltesd szerintem az EU pathc-eket!
  • Thanatos
    copy rights jele, gyk a magyar törvény álltal védet (levédett :P) megfelelője
    (tudjátok amiket pl nevekre szoktak rárakni hogy más ne hazsnálhassa, tehcnologiákra, etc...)
  • narazzino
    ez az r betű féleség nem tudom mi akar lenni.
  • PLackó
    ja meg ne legyen benne a telepítésnél a játék nevében az a bizonyos r betű féleség ami céget jelez vagy nem tudom mit:)
  • PLackó
    van,szűz játékra kell feltenni (még ne legyen crackelve)
  • narazzino
    kár
  • vaszilvi
    nekem eredetibe van meg a jatek es semmi gond vele, amugy meg ugy tudom van ra valami megoldas de fogalmam sincs mi az
  • narazzino
    3-at találtam: a RCT3_1stRETAIL-UPDATE2_EU.exe -t, a RCT3_PATCH1-UPDATE2_EU.EXE -t, és a RCT3_U1BETA-UPDATE2_EU.EXE -t, de egyik se indul. . neked is ezek vannak?
  • narazzino
    hát amiket én innen letöltöttem azok nekem nem működnek sajnos
  • vaszilvi
    en innen toltottem : http://www.atari.com/rollercoastertycoon/europe/uk/
    download new update
  • narazzino
    patcheket hol lehet találni?
  • Gregorius
    Ja, erre látod nem is gondoltam.
  • PLackó
    jaja,patchok sokat segítenek.
  • vaszilvi
    jaja, en is irtam par hozzaszolassal ezelott hogy nem tetszik az embereknek a park, viszont a 2 patch felrakasa utan mar semmi gond, ja meg a tisztasag miatt kikepzem a takaritokat es maris nagy a boldogsag
  • PLackó
    patchokat felraktad?
  • narazzino
    sziasztok!
    én a rollercoaster 1-2-ben profi voltam, de ebben nem nagyon megy. Az a baj hogy csináltam egy saját parkot. Ebbe úgy nagyjából be is állítottam hogy milyen ride-okra mennyenek az emberek. De valahogy ebben nem nagyon mennek semmire. úgy a tömeg 90-95%-a elmegy a bejáratok mellett és nem száll vel semmire. ráadásul még annyit se mondanak hogy drága vagy ilyesmi. a "park rating" is leesett egy 5 perc alatt 650-ről 0-ra. ez miért van? a régebbi változatokban ez nem így volt.
  • PLackó
    jaja,elismerés a készítőknek.nekem nem túl jó a gépem de mégis szépen megy rajta high grafon 600-800 emberrel.nagy szerepe van a processzornak is szerintem.
  • Gregorius
    De az. A motor nagyon jól össze van rakva, de sok mindent kell számolnia. Azért ez nem egy FPS, itt 1000 ember botorkál a parkodba, meg hullámvasút kocsik tömkelege gurul ide oda, és esténként 100 fényforrás világítja be a pályákat. Ehhez képest meglepően jól megy. Csak pl herótom van attól, hogy ha már akad a játék, olyan sokan vannak, akko is minimumra levéve a grafikát is teljes odaadással számolja, hogy az embereknek lobogjon a haja, ahogy lépkednek.
  • Since
    nem celeron :-) ennyire gépigényes lenne a játék? ne máááá
  • PLackó
    hát ha nem celeron meg egy kicsit felhúzod akkor az is jó :)
  • Since
    1,9es penyo
  • PLackó
    szerintem leginkább videokártya függő játék tehát így szerintem szuper lesz,bár nagyon szeretne szerintem még +512 mega ramot:)
    procid milyen?
  • Since
    Az az igazság hogy nincs olyan erős gépem, arra emlékszem hogy régebben próbáltam de nagyon szaggatott és elment tőle a kedvem...Most cseréltem videókártyát 6600gt-re de sajna csak 512 ramom van...Azért menni fog rajta a játék?
  • Gregorius
    Olyan jó, hogy hiába dühít föl minden nap valami szarsággal, amitől teljesen kibukok, mindig visszaülök vele játszani. Ezzel körülbelül összefoglaltam a játékot. :)
  • vaszilvi
    en imadom ezt a jatekot, az expansiont nagyon varom, elso nap megyek boltba az tuti