Knights of the Temple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kulcsot mindig az õröknél találsz, miután legyilkolod õket, szal vkinél leesett tuti...(ritkábban szét vannak szórva, de azokat sem nehéz megtalálni)...
Steweee:
Ott a lényeg, h miután átjutottál, a pecket lõdd ki a nyiladdal - újra felemelkedik a víz és ott át tudsz menni a hordókon...
Please, vki meg mondjon vmi cheatet, mert már f*szom kivan a te*ves Bishoppal!😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
légyszi segítsetek
Annál a résznél a megoldás...: a skorpiót szimbolizáló jelet -, ami a külsõ gyûrûn található - kell a legtetejére tekerni, és a jobb oldali csillagtérképen😊 megnézve, annak megfelelõen kell eltolni a többi jelet...és ha minden jól áll, egy videó fog tanúskodni arról, h ügyi voltál😊.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Köszi a segítséget, de nem megy...én általában nyugodt ember vagyok, de miután 2x nem sikerül leölni a Bishopot, ki kell lépjek a játékból, mert akkor a közelemben lévõ tárgyak sínylik meg a dolgot...😊
Szal nincs vmi cheat? Ami mûködik is?😊
Hella!
Miután beállítottam, utána még valamit csinálni kell, vagy van valami intró?? Nem tõrténik semmi...😞((
Köszi, eljutottam a végére...
Most meg halál ideges vagyok - megyek egyet Ut-zni, h leadjam a feszültséget, ami tombol bennem!
Azért elmehetnek a jó ***** a*****ba a készítõk a Bishoppal!!!
Vmi 5let, télleg, nincs? Én úgy próbáltam, h alig sebeztek meg és az Aura-t nyomtam mindig magamra...egy darabig okés, de a B. alig akar sebzõdni...hiába a kombós ütések...
Köszi!
Pás!
most nemrég toltam végig a conant , ami nagyon bejött, ill.most tolom a joan de arc-ot, ami szintén egész jópofa.
Az a kérdése hogy mennyire hajazik ez a gamma ezekre.
leginkább kamera kezelés ügyben,mert utálom a fixkamerát, mint pl a return of the kingben, meg a lotr játékokban.
hát elõre is kösz az építõ választ.
Vannak valami oszlopok,de nekem az nemigen ér semmit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ahhoz meg szedtem már le uj progit,állitgattam,de ennek is csak az lett az eredménye hogy a Pro Evo Soccer-ben is meghülyült,ahol eddig tök jól mûködött,ugyhogy állitgathattam vissza.
Mindegy,nekikezdtem bill-egér megoldással.Egész jó,bár nem értem az ilyen játékoknál miért kell a fix kameranézetet erõltetni,mert igy az irányitás helyenként katasztrófa.Szörnyû,hogy hátrálok két lépést,erre hirtelen teljessen máshonnan mutat.Meg ez az ellenfélkijeklölés.Arra üssön amerre nyomom,azt jólvan,csak megzavar örökké hogy most kit is támadok.
De amúgy tetszik,jo a környezet,grafika is tetszetõs /persze nem hatoson.../.De legjobban az a szomorkás zene tetszett ami akkor indul be amikor már majdnem kifekszik a hõs lovag,arra a legjobb apritani!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Valakinek sikerült ezt gamepad-el játszani?Mert én a haladást egyszerûen nem tudom beállitani,csak egy irányba hajlandó menni az emberem.Használatgombok,ütés,ilyenek,azok jók.
ha jó gyertyát fogsz meg, kialszik (és nem gyullad meg újra) a láng. Írd fel a próbálkozásaidat, hamar meglesz
amikor visszatérek a monostorba, és a könyvtárt keresem van egy szoba, ahol egy pentagramma közepén dalol egy nõu hang és ezt visszakellene a gyertyákon játszani - de én botfülü vagyok.
Ha valaki tudja a sorrendet írja be, köszi elõre is!
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
(Sajnos Operával még mindig nem megy a direkt válasz... :-/)
Szóval a falon látsz ugyaolyan szimbólumokat, mint amiyleneket a kerekeket tekerve ki tudsz rakni. Magyarul, másold le õket!
ps. Vigyáz minden tekerõvel 2 gyûrû is fordulni fog de eltérõ szögsebességgel (kb 1 fordulat aránylik az 1/4 fordulathoz arányban, ezt vedd figyelembe!)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
www.armed-assault.hu
Van egy olyan rész, amugy aszem a level16os mentésnél van hogy van egy viz. Na azt leengedem, beteszek egy vasdarabot és továbbmegyekk majd jön egy szakdék....
na ott mit kell csinálni?
pls valaki
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Viszont a ku*va, Jeruzsálemben, a kereket hogy állítsam be??
174
Köszi!
Örm írta:
"Jeruzsálemben van egy ajtó, amin valami fogó izé van, mellette van két kar azzal kell tekerni csak azt nemtudom, hogy milyen állásba. Tudna valaki segíteni?"...
Én is itt tartok, és hiába forgatom el úgy, h a falon lévõvel legyen azonos, baszik továbbengedni...
Heelp!
Koszi!😊
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az utobbi par honapban 3 ilyen stilusu jatek jelent meg! Ezek hulyek?
Ez a Temples xszar mitolb jobb mint a Conan vagy az a masik barosmak a Joan Arc ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Hát persze😛 hisz a tüzet csak Samurai Jack képes karddal hárítani

"vessetek a mókusok közé" :)
1. mire odaérek a fehér csik csak félig van tele, mert mindig gyógyítani kellett 😞(
2. az a Tûzszörny meg mikor tüzet fúj simán sebzi a blokkoló emberemet 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Csak eddig net közelben sem voltam, a játéktól meg még mindig túl távol vagyok... 😊
Na amint lehetõségem lesz igyekszem ezzel a módszerrel leõlni õket.
Többnyire a láva szörnyek szoktak csúnyán kipicsázni...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul