Knights of the Temple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utánna lehet hogy vége lett volna csak meguntam.Ott már nehéz megütni,mikor eltünik a tüz,mivel alig van talaj,meg hamar visszamegy a tûz is.

Én letöröltem a picsába.A 2. nehézségi szinten játszottam,abszolut nem volt nehéz,de a vége...Addig eljutottam,hogy a két tüzes ellenfél utáni két tüzkö ellenfelet is legyaktam,aztán vagy nem voltam túl gyors,vagy.....De a Bishop életének még tuti megvolt a fele.azt észrevettem ha jol megüti az ember,akkor csak mindig egyfajta ellenfelet kreál.

Ewuk:
Kulcsot mindig az õröknél találsz, miután legyilkolod õket, szal vkinél leesett tuti...(ritkábban szét vannak szórva, de azokat sem nehéz megtalálni)...

Steweee:
Ott a lényeg, h miután átjutottál, a pecket lõdd ki a nyiladdal - újra felemelkedik a víz és ott át tudsz menni a hordókon...

Please, vki meg mondjon vmi cheatet, mert már f*szom kivan a te*ves Bishoppal!😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

ott akadtam el, hogy a bishopot kell üldözni jeruzsálem csatornáiban.találtam egy vaspecket, amivel egy másik teremben ki lehetett támasztani egy másik vaspecket, ami lehúzva leeresztette a vizet a szobában.csak így lehetett átmenni a terem túlsó oldalába.továbbmenve egy hasadék túloldalán két íjász(volt), de nem tudok továbbmenni, mert azt írja, hogy a hasadék aljában vannak úszkáló ládák, de meg kellene növelni a vízszintet ahhoz, hogy felemelkedjenek.mit kellene csinálni, mert ahol az elõbb kitámasztottam, azzal már nem lehet mit kezdeni

ewuk
hajajj...nekem is kéne segítdég. van az a pálya(asszem az elsõ:p)ahhol kell egy kulcs ahhoz ,hogy betudjak menni a konyhába de nem tudom ,hogy hol a kulcs😊
légyszi segítsetek
Titan
TNX! Sikerûlt...

Dr Hentes:
Annál a résznél a megoldás...: a skorpiót szimbolizáló jelet -, ami a külsõ gyûrûn található - kell a legtetejére tekerni, és a jobb oldali csillagtérképen😊 megnézve, annak megfelelõen kell eltolni a többi jelet...és ha minden jól áll, egy videó fog tanúskodni arról, h ügyi voltál😊.

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hi!
Köszi a segítséget, de nem megy...én általában nyugodt ember vagyok, de miután 2x nem sikerül leölni a Bishopot, ki kell lépjek a játékból, mert akkor a közelemben lévõ tárgyak sínylik meg a dolgot...😊
Szal nincs vmi cheat? Ami mûködik is?😊
Hella!

Titan
A fakk kivan, vazzeg már 1/2 órája szopok a könyvtárban, ahol a csillagjegyeket kell állítani...😞
Miután beállítottam, utána még valamit csinálni kell, vagy van valami intró?? Nem tõrténik semmi...😞((

CarajoEsp

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sziasztok!
Köszi, eljutottam a végére...
Most meg halál ideges vagyok - megyek egyet Ut-zni, h leadjam a feszültséget, ami tombol bennem!
Azért elmehetnek a jó ***** a*****ba a készítõk a Bishoppal!!!
Vmi 5let, télleg, nincs? Én úgy próbáltam, h alig sebeztek meg és az Aura-t nyomtam mindig magamra...egy darabig okés, de a B. alig akar sebzõdni...hiába a kombós ütések...
Köszi!
Pás!

Sziasztok. Lehet, hogy már ezerszer írtátok, de lécci segítsetek. Egy mûködõ stratégia a bishop ellen? Mert igencsak idegesítõ. Nem akarokom uninstallálni csak ezért...
ebben fix a kamera, már amennyire. néha megy az emberkéd után is azé😊

hello

most nemrég toltam végig a conant , ami nagyon bejött, ill.most tolom a joan de arc-ot, ami szintén egész jópofa.
Az a kérdése hogy mennyire hajazik ez a gamma ezekre.
leginkább kamera kezelés ügyben,mert utálom a fixkamerát, mint pl a return of the kingben, meg a lotr játékokban.

hát elõre is kösz az építõ választ.
Ebben tényleg nincs pályaközi mentés,és ha meghalok mindíg az egész pályát újra kell kezdeni?
Vannak valami oszlopok,de nekem az nemigen ér semmit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
jaja, nagyon jó a zene, amikor már alig van életed, mintha egy filmben lennél, és az utolsókat ütöd már, nagyon jó a zene

De nekem Saitek gamepad-em van...
Ahhoz meg szedtem már le uj progit,állitgattam,de ennek is csak az lett az eredménye hogy a Pro Evo Soccer-ben is meghülyült,ahol eddig tök jól mûködött,ugyhogy állitgathattam vissza.
Mindegy,nekikezdtem bill-egér megoldással.Egész jó,bár nem értem az ilyen játékoknál miért kell a fix kameranézetet erõltetni,mert igy az irányitás helyenként katasztrófa.Szörnyû,hogy hátrálok két lépést,erre hirtelen teljessen máshonnan mutat.Meg ez az ellenfélkijeklölés.Arra üssön amerre nyomom,azt jólvan,csak megzavar örökké hogy most kit is támadok.
De amúgy tetszik,jo a környezet,grafika is tetszetõs /persze nem hatoson.../.De legjobban az a szomorkás zene tetszett ami akkor indul be amikor már majdnem kifekszik a hõs lovag,arra a legjobb apritani!

insp
Gabe, Zaki: másszatok kicsit bele a Logitech profilok beállításába. Nem olyan nagy ördöngõsség.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
nekem is ugyanez a gondom... 😞

Üdv!
Valakinek sikerült ezt gamepad-el játszani?Mert én a haladást egyszerûen nem tudom beállitani,csak egy irányba hajlandó menni az emberem.Használatgombok,ütés,ilyenek,azok jók.

na jó, megvan az ajtó, nem volt nehéz, csak mikor kiforgattam, elfelejtettem megnyomni az ajtót.

Hali
ha jó gyertyát fogsz meg, kialszik (és nem gyullad meg újra) a láng. Írd fel a próbálkozásaidat, hamar meglesz
kellene egy kis segítség...

amikor visszatérek a monostorba, és a könyvtárt keresem van egy szoba, ahol egy pentagramma közepén dalol egy nõu hang és ezt visszakellene a gyertyákon játszani - de én botfülü vagyok.
Ha valaki tudja a sorrendet írja be, köszi elõre is!

http://gaborszantai.co.uk/

a level 12-ben az ajtónak mi a trükkje?azt látom hogy van hozzá két kar amivel lehet forgatni,és hogy az 1-3, 2-4 tárcsákat fogatják meg, amin vannak bemetszések. már kiforgattam úgy, hogy egy teljes vonal legyen az ilyen bemélyedésekbõl, de arra nem nyílt ki.vagy vmit kellett volna csinálni még mellé.hogyan nyílik?

még az elején a kolostorban?elõtte egy elég kemény lovagot kellett kinyírni?ha igen, akkor a konyvben látható jelet kell kiforgatni.a szimbólumok egyértelmûek, az irányukra kell figyelni

Örm
Elakadtam annál a résznél amikor egy könyvtár szerûségben vagyok a falon van egy több kerékbõl álló forgatható valami amin asztrológiai jelek vannak. Hogy kell beállítani a kereket, hogy jó legyen?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

raziel.
ok köszi kiprobálom

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

3P
Light!
(Sajnos Operával még mindig nem megy a direkt válasz... :-/)

Szóval a falon látsz ugyaolyan szimbólumokat, mint amiyleneket a kerekeket tekerve ki tudsz rakni. Magyarul, másold le õket!

ps. Vigyáz minden tekerõvel 2 gyûrû is fordulni fog de eltérõ szögsebességgel (kb 1 fordulat aránylik az 1/4 fordulathoz arányban, ezt vedd figyelembe!)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

kilövöd a vasdarabot

www.armed-assault.hu

raziel.
Na elakadtam😞

Van egy olyan rész, amugy aszem a level16os mentésnél van hogy van egy viz. Na azt leengedem, beteszek egy vasdarabot és továbbmegyekk majd jön egy szakdék....
na ott mit kell csinálni?
pls valaki

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Megnéztem, volt róla szó, szal megye...😊 Sorry.

Ez megvan...
Viszont a ku*va, Jeruzsálemben, a kereket hogy állítsam be??

Please, segítsetek:

174

Köszi!

a kamerabeállítás nem mindig a legjobb, de ezen kívül nincs negatívuma a játéknak.úgy látszik ez már az ilyen játékoknál mindig így lesz, nem tudják tökéletesre megírni.de ne legyünk telhetetlenek!jó ez így is

nem mondon hogy jobb mint a conan, nem tudok különbséget tenni.jó mind a kettõ.egyszer érdemes végigjátszani mindegyiket.még a prince of...-ot tolom mellettük harmadiknak.fél óra ebbõl, fél óra abból, éppen mennyi idõm van.így sokáig kitart egy játék, és nem lesz unalmas

Sziasztok!

Örm írta:
"Jeruzsálemben van egy ajtó, amin valami fogó izé van, mellette van két kar azzal kell tekerni csak azt nemtudom, hogy milyen állásba. Tudna valaki segíteni?"...

Én is itt tartok, és hiába forgatom el úgy, h a falon lévõvel legyen azonos, baszik továbbengedni...
Heelp!

Koszi!😊

zaki
esetleg van olyan, aki Logitech Dual Action gamepaddal tolta a játékot?

zaki
mi az, hogy temples szar? viszlát

Örm
Annaál a résznél amikor egy ajtón kell forgatni két kereket mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sephi
2004-et irunk a jo eg aldja meg oket.

Az utobbi par honapban 3 ilyen stilusu jatek jelent meg! Ezek hulyek?

Ez a Temples xszar mitolb jobb mint a Conan vagy az a masik barosmak a Joan Arc ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
holnap jön meg a gamepadom, tv-n fogom én is tolni már a gamepaddal, jó lesz 😊

szerintem állati klassz játék, pont így képzeltem el.nagyon hasonlít a vampires the masquarade-ra, csak jobb attól

CarajoEsp
Akkor ajánlom tölts vissza ,mert így nem fogod tudni megölni.😞

". az a Tûzszörny meg mikor tüzet fúj simán sebzi a blokkoló emberemet 😞("

Hát persze😛 hisz a tüzet csak Samurai Jack képes karddal hárítani

"vessetek a mókusok közé" :)

Valen
Na én is eljutottam a fõmuffig, de:

1. mire odaérek a fehér csik csak félig van tele, mert mindig gyógyítani kellett 😞(
2. az a Tûzszörny meg mikor tüzet fúj simán sebzi a blokkoló emberemet 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

3P
Ó dehogynem! 😊

Csak eddig net közelben sem voltam, a játéktól meg még mindig túl távol vagyok... 😊

Na amint lehetõségem lesz igyekszem ezzel a módszerrel leõlni õket.
Többnyire a láva szörnyek szoktak csúnyán kipicsázni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

CarajoEsp
Senki nem dicséri meg a leírásom?😄D

Valen
tudja a bánat, mikor 2x találkozom azzal a szellem csajjal és a leölt kislány van az utcán, az után 😊)

zaki
közel? hanyadik páláynál vagy?

Valen
na túljutotam rajta, most vagyok a Szet Városban 😊) érzem már hogy közel a vége, de már csak holnap fogom befejezni 😊)