Knights of the Temple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
köszi még1x!

Riszpekk

1 láttad a képeket nem? a helyszinhez fix 😊
2 ismerem a blade of darkness-t. nem sokat jáccottam a blade-el, ebben is fasza a harc. 😊 a zsándárk meg ety szar 😊))

Hát a blade of darkness nekem is etalon, de azért ez sem rossz, itt kombókat kell nyomogatni nem az egeret, pl TAB+Q TAB+r stb és közbe védekezni, a fix kamera az az hogy mindig telibe látod a karaktert, viszont az idegesítõ hogy pl mész elõre és egy következõ kameraállásban az elõréhez már a bal gombot kell nyomni, és nemtudod merre hol mi hány méter

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

FREAK
neked is thx!

Riszpekk

FREAK
köszi!

2 kérdés:

1. fix kamera mit jelent? mihez képest fix? a karakterhez vagy a helyszínhez?
2. megyek-ölök játék idéz valamit a Blade Of Darknessbõl? (csak mert nálam az az etalon ilyen téren, reális sebességû, átlátható harcrendszer volt benne, és tényleg harcolni kellett, nem csak Diablo stílusban nyomkodni a gombot, mint a Joan Of Arc-ban, amit 5 perc után meguntam)

Riszpekk

szedd le az irányítás csak billentyûs de meg lehet könnyen szokni, nagyon jó az rpg/action arány 2/8, van benne egy két jó puzzle, de inkább akció a kameranézet néha idegesítõ, de mindent összevetve nagyon jó game, biztos nem töltenéd le feleslegesn...

nah, a kamera fix, néha megy az emberkéd után😊

action játékmenet, semmi fejlödés,csak kombokat kapsz végig.
mész és hentelsz, néha felszedsz egy két uj fegyvert, ijjat. elég látványos a harc, sztem eddig ebben a játékban a legjobb! (az a legjobb amikor leszurja a faszit 😊 a kamer fix, néha megy az emberkéd ztán.

FREAK
valaki? senki? 😊

Riszpekk

FREAK
hali

a képek alapján nagyon tetszik a game, de fölöslegesen nem akarok nekifutni 3CD-nek

valaki mondjon róla pár szót, olyanok érdekelnek, hogy milyen az irányítás (Blade of Darkness, Joan of ARc, Hitman vagy valami egyébre hasonlít vagy egyik sem), milyen a játékmenet (rpg/action arány), meg egyáltalán mire számítsak, ha leszedem?

elõre is thx!

Riszpekk

mukika
jee!!! naon fasza game!!!!! istenkirály, ilyenre vártam már rég!!! 😊)

Rage47
Szasztok!
1.A vért miért nem lehet beállítani?
2.Miért áll meg a játék egy csomó idõre, mikor kiír egy tippet? Az elején még csak fél percig áll le, de aztán a következõ tippnél már nem bírtam kivárni, hogy továbblépjen. Gondoltam biztos meg kell nyomni vmit, pl ütés, de akkor sem volt jó. Kell valami patch?
senki?
én erre még a #203-as alapján sem jöttem rá beszurna valaki egy képet?

kösz...
jaja bishop tovább él benne...

köszi a tippet, így már tényleg nem volt nehéz. egyébként mi a vége? mert nem értettem. sajnos a felirat nem mûködött egész játék során, ki tudja miért. a játék menüjében nincs ilyen opció, kint az ini fájlban men hiába írtam át 0-ról 1-re.szal a végsõ párbeszédet nem értettem, de sztem a csajt végül megszállta a sátán, mert elfeketedett a szeme.

Nem volt nehéz kinyírni sõt könnyû, nekem 25 perc alatt sikerült, amikor leesett csodálkoztam is hogy ennyi?...
Kövessétek a #155 és még hamarabb ki lehet nyírni

AKI ELAKADT A JÁTÉK VÉGÉN ÉS NEM TUDJA KINYÍRNI A BISHOPOT!!!...

Szerencse, h baszta az agyam, h nem tudom megcsinálni a játék végét... + , h a C-hez is értek egy cseppet😊.

Teendõk (részletesen írom):
WinCommander-rel, annak a Szerkesztés (F4) funkciójával nyissátok meg a .../Knight of the Temple/Sbz1/Registry/Ai/ menüjét és az alábbi .xrg fájlokba lépjetek be F4-gyel:

AiActions_BlackDemon, _BlackKnight, _DemonElite, _DemonFighter, _Torturer, _Knight (tehát azok, akik a végén spawnolnak elénk)

A jegyzettömbben, ahol szám van írva az utasítás után(teszem azt: *Offensive 1), írjátok át 0-ra - MINDENHOL 0 legyen helyette!!! - és ezt meg kell tenni a fentebb említett fájlok mindegyikével...
Így nézzen ki mindenhol! (ez pl a BlackDemon elsõ eljárása az átírás után):
{
*classname MeleeAdvance
*Offensive 0
*OptimalRange 0
*UnderAttackMod 0.0
*Angle 0
*MinExpiration 0.0
*MaxExpiration 0.0
*Flags CheckTargetPath MoveEst
*ActionState 0
}

Az eredmény: Az összes ellenfél, akit a Bishop küld, nem fog támadni és védekezni!!! Simán le lehet gyakni õket, a Bishopot meg bekúrhatjátok végre a tûzbe!😊

Nem 1xû megoldás, de hatásos!😊
Most vittem végig

Ha van kérdés, akkor írjátok meg, segítek...
Hali!
Sok szerencsét!😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hi!

Arsenal: Ha még nem jutottál volna tovább...kicsit pontosíts, mert így én nem emléxem...😊

Raziel.: Igen, az a game vége, amivel többnyire mindenki szopik...
Én hagyom a ****ba, fent van a gépen, ha lesz hozzá életkód vagy vmi, akkor megcsinálom...nincs szándékomban még jobban felidegelni magam ezen a szaron, és az idegosztályon végezni...😊)
Mellesleg nagyon jó játék, csak a vége nem kellett volna - mondjuk nálam még mindig a Rune a király, és utána szorosan az Enclave...😊

Pápá!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

raziel.
Csa.

Ott tartok hogy van egy k...a nagy szörny és tüzet okád, mögötte meg egy tüzkörbe egy pap. na, megölöm a tüzetokádot és utána pap szorja rám a csicskáit sorba....de nem tom megölni õket...
amugy ez a gamma vége?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

grebber
Valaki megmondaná hogy a 20.pályán hogy a rákba kell átmenni abban a termben a másik oldalra ahol alul láva van??

Next PC upgrade: 2022

grebber
én a 19 pályán vagyok amikor egy kör teremben jön rám két faszkalap az egyik fején két piros toll van na azon még nem jutottam tul.
De ha megjövök megy után vége lesz mint a botnak. 😊

Jó game ez nagyon tetszik csak túl rövid.

Na végignyomtam, nagyon király játék, az itt olvasott instrukciók alapján nem is volt olyan nehéz a vége...

Nyiladal kilovod a masik oldalon a botot amivel kitamasztottad,hogy lemenjen a viz!

grebber
Bazzeg megint megakadtam!Itt hogyan jutok át?

Én is itt akadtam el...

grebber
Valaki megmondaná hogy itt hogyan kell állitani ezt a valamit??Esetleg képe szúrjon be!!!!

hehe, végignyomtam bár a végén majd megbolondultam. amikor már kettesével jöttek, elbújtam a tûzkör mögé és lenyilaztam ez egyikat, a maradék meg már nem nehéz. ja és minden "kör" végén nyilat kapott tõlem a the bishop". de vagy 20x nekifutottam 😊.
szerintem ez volt a legjobb a ROTK, a Conan és a Zsandark felhozatalból.
Jajah, nagyon kéne már vmi...

trainer?

ewuk
hmm..nekem nem mûködik
nem játékállás kell hanem trainer!én is az érseknél vagyok.a lávaemberekig baltával könnyû, de azokat nem bírom sehogy sem legyakni

dehogy rövid.pont jó.már a végét így is elnyújtották!

grebber
Ez jó game lenne csak rövid!

MerlinW
dlh.net

[merlinw.org]

trainerje van vkinek?

nekem is volt ilyen probléma a radeon 9500 pro-mal de a legújabb driver telepitése nálam segített

driver.kellene próbálgatni hogy melyikkel megy.jó játék, de azért annyira szerintem nem.de te tudod

Sziasztok, nekem a játék elindítása után, ahogy elkezdenék játszani kifagy az egész.
Azt hittem a videókártya miatt van (Gforce2)de azt írta a txt-be hogy Gforce1-tõl futnia kell.
Mi lehet a gond SEGÍTSETEK!
Köszi

Valen
24 pálya van.

Az odáig rendben lenne hogy easy szinten eljutok 4 óra alatt a végére. de hogy EASY szinten sem lehet azt a -t leõlni az már több a soknál . Vgay 100x próbáltam meg a lentebb leírt módszerekkel, de mindhiába , úgyhogy részemrõl törlésre került. Pedig olyan jónak indult

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

van vhol hozzá cheat vagy trainer? nem tudom megcsinálni a végét! jópár helyen néztem(gameguru, cheat code central, meg a googleval jópár oldal)de sehol semmi.

huhh, azért a végefelé a pokol kapujától már elég nehéz

CarajoEsp
#155!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

zaki
huszonakárhány

köccike

grebber
kb milyen hosszú a geme hány pályás???

3P
BBking!

Mindenki megszenvedett a végével, tényleg elb@szták, de nem adtuk fel... 😊

Én úgy nyírtam hogy ki szinte az összes ellenfelet TAB+E kombóval írottam ki, arra ügyelve, hogy amikor meghalt volna az épp aktuális idézet mocsadék a kék csíkom maximuon legyen és Bishop közelében is legyek. Miután legyaktam a lényt, Bishopot is minimum 1x meg tudtam körönként ütni mielõt új mocsadékot idézett volna, talán 1-2 alkalommal 2x is megcsaptam. Így kb. 5 kör után kifektettem. A legtöbb ellenfél elég egyszerû, de a láva szörnyek iszonyatosan brutálisak. Csak azt tudom javasolni, hogy válaszd ketté õket (pl. Bishop mögötti részen) és úgy küzdj meg velük. A fehér csíkból csak gyógyulni szoktam más mágiára nem "pocsékoltam".

Sok sikert, és még több kitartást, ha belejösz, akkor már simán menni fog, úgy mint a biciklizés! 😄

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ewuk
csak bug volt másodjára máe ott volt a kulcs😊
azért kösz