Knights of the Temple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 ismerem a blade of darkness-t. nem sokat jáccottam a blade-el, ebben is fasza a harc. 😊 a zsándárk meg ety szar 😊))
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
2 kérdés:
1. fix kamera mit jelent? mihez képest fix? a karakterhez vagy a helyszínhez?
2. megyek-ölök játék idéz valamit a Blade Of Darknessbõl? (csak mert nálam az az etalon ilyen téren, reális sebességû, átlátható harcrendszer volt benne, és tényleg harcolni kellett, nem csak Diablo stílusban nyomkodni a gombot, mint a Joan Of Arc-ban, amit 5 perc után meguntam)
Riszpekk
mész és hentelsz, néha felszedsz egy két uj fegyvert, ijjat. elég látványos a harc, sztem eddig ebben a játékban a legjobb! (az a legjobb amikor leszurja a faszit 😊 a kamer fix, néha megy az emberkéd ztán.
a képek alapján nagyon tetszik a game, de fölöslegesen nem akarok nekifutni 3CD-nek
valaki mondjon róla pár szót, olyanok érdekelnek, hogy milyen az irányítás (Blade of Darkness, Joan of ARc, Hitman vagy valami egyébre hasonlít vagy egyik sem), milyen a játékmenet (rpg/action arány), meg egyáltalán mire számítsak, ha leszedem?
elõre is thx!
Riszpekk
1.A vért miért nem lehet beállítani?
2.Miért áll meg a játék egy csomó idõre, mikor kiír egy tippet? Az elején még csak fél percig áll le, de aztán a következõ tippnél már nem bírtam kivárni, hogy továbblépjen. Gondoltam biztos meg kell nyomni vmit, pl ütés, de akkor sem volt jó. Kell valami patch?
kösz...
Kövessétek a #155 és még hamarabb ki lehet nyírni
AKI ELAKADT A JÁTÉK VÉGÉN ÉS NEM TUDJA KINYÍRNI A BISHOPOT!!!...
Szerencse, h baszta az agyam, h nem tudom megcsinálni a játék végét... + , h a C-hez is értek egy cseppet😊.
Teendõk (részletesen írom):
WinCommander-rel, annak a Szerkesztés (F4) funkciójával nyissátok meg a .../Knight of the Temple/Sbz1/Registry/Ai/ menüjét és az alábbi .xrg fájlokba lépjetek be F4-gyel:
AiActions_BlackDemon, _BlackKnight, _DemonElite, _DemonFighter, _Torturer, _Knight (tehát azok, akik a végén spawnolnak elénk)
A jegyzettömbben, ahol szám van írva az utasítás után(teszem azt: *Offensive 1), írjátok át 0-ra - MINDENHOL 0 legyen helyette!!! - és ezt meg kell tenni a fentebb említett fájlok mindegyikével...
Így nézzen ki mindenhol! (ez pl a BlackDemon elsõ eljárása az átírás után):
{
*classname MeleeAdvance
*Offensive 0
*OptimalRange 0
*UnderAttackMod 0.0
*Angle 0
*MinExpiration 0.0
*MaxExpiration 0.0
*Flags CheckTargetPath MoveEst
*ActionState 0
}
Az eredmény: Az összes ellenfél, akit a Bishop küld, nem fog támadni és védekezni!!! Simán le lehet gyakni õket, a Bishopot meg bekúrhatjátok végre a tûzbe!😊
Nem 1xû megoldás, de hatásos!😊
Most vittem végig

Ha van kérdés, akkor írjátok meg, segítek...
Hali!
Sok szerencsét!😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Arsenal: Ha még nem jutottál volna tovább...kicsit pontosíts, mert így én nem emléxem...😊
Raziel.: Igen, az a game vége, amivel többnyire mindenki szopik...
Én hagyom a ****ba, fent van a gépen, ha lesz hozzá életkód vagy vmi, akkor megcsinálom...nincs szándékomban még jobban felidegelni magam ezen a szaron, és az idegosztályon végezni...😊)
Mellesleg nagyon jó játék, csak a vége nem kellett volna - mondjuk nálam még mindig a Rune a király, és utána szorosan az Enclave...😊
Pápá!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Ott tartok hogy van egy k...a nagy szörny és tüzet okád, mögötte meg egy tüzkörbe egy pap. na, megölöm a tüzetokádot és utána pap szorja rám a csicskáit sorba....de nem tom megölni õket...
amugy ez a gamma vége?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Next PC upgrade: 2022
De ha megjövök megy után vége lesz mint a botnak. 😊
Jó game ez nagyon tetszik csak túl rövid.

szerintem ez volt a legjobb a ROTK, a Conan és a Zsandark felhozatalból.

Azt hittem a videókártya miatt van (Gforce2)de azt írta a txt-be hogy Gforce1-tõl futnia kell.
Mi lehet a gond SEGÍTSETEK!
Köszi
Az odáig rendben lenne hogy easy szinten eljutok 4 óra alatt a végére. de hogy EASY szinten sem lehet azt a
-t leõlni az már több a soknál
. Vgay 100x próbáltam meg a lentebb leírt módszerekkel, de mindhiába
, úgyhogy részemrõl törlésre került. Pedig olyan jónak indult
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Mindenki megszenvedett a végével, tényleg elb@szták, de nem adtuk fel... 😊
Én úgy nyírtam hogy ki szinte az összes ellenfelet TAB+E kombóval írottam ki, arra ügyelve, hogy amikor meghalt volna az épp aktuális idézet mocsadék a kék csíkom maximuon legyen és Bishop közelében is legyek. Miután legyaktam a lényt, Bishopot is minimum 1x meg tudtam körönként ütni mielõt új mocsadékot idézett volna, talán 1-2 alkalommal 2x is megcsaptam. Így kb. 5 kör után kifektettem. A legtöbb ellenfél elég egyszerû, de a láva szörnyek iszonyatosan brutálisak. Csak azt tudom javasolni, hogy válaszd ketté õket (pl. Bishop mögötti részen) és úgy küzdj meg velük. A fehér csíkból csak gyógyulni szoktam más mágiára nem "pocsékoltam".
Sok sikert, és még több kitartást, ha belejösz, akkor már simán menni fog, úgy mint a biciklizés! 😄
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...