Knights of the Temple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
1.lépés:Nagy Tûzszörny: Menj elé(de ne sebezzen meg a tûz), majd rögtön nyomd meg a TAB+E-t(ez sebezhetetlenséget ad).Ekkor oda kell rohanni és Q-val agyonverni. Ha jó helyen, jó idõben csinálod ,nem fog egy kicsit sem megsebezni. Ha ez sikerül ,akkor biza a tûzszörny halott. Életed magas és minden varázserõd maximumon.
2.lépés:Láthatatlan szellem.
Ez nagyon egyszerû. TAB+Q-val ,mikor közeledik ,megütni és utána hátramenni. Egészen egyszerû. Mielõtt meghal, tölteni az életet.Ezzel meg is öltétek.
3.lépés:Lovag. A taktika ugyanaz ,de itt meg kell várni míg nem üt és utána TAB+Q ,majd NAGYON gyorsan TAB+E és ezekután ,odamenni a földön fekvõhöz és Q-val megpofozgatni. Ezt kell jópárszor csinálni és akkor megdöglik.
Az összeset ,úgy kell megölni ,hogy utána gyorsan odatudj futni Bishophoz és TAB+E-vel pofánverni.
A következõkkel is ezt kell tenni
4.lépés:Két nyomoronc: Ezek a legegyszerûbbek. TAB+E mikor közel érnek. Ezekre nem vesztegetem a szót.
5.Lépés: Tûzszarok: itt rögtön az elején TAB+Q, majd TAB+E--vel kivégezni õket. A lényeg itt az ,hogy mikor az elsõ meghal tölts életet és utána a második után ne.
Bishop mellett öld meg õket ,szaladj oda és TAB+E.
6.lépés:Lávaszörnyek. Ezek az igazán köcsögök.
Ha tele vagy varázserõvel, akkor menj a lányhoz és a lényeg az ,hogy a tûz mögött, szakítsd szét a két szörnyet és próbálj velük egyenként végezni. Tehát szaladj be Bishopp mögé és válaszd külön a szörnyeket. Elõször a vékonyabbikmat támadd, TAB+R!!_EL. Ha megölted (ezzel az ütéssel kb.2-3, akkor tölts életet és TAB+R-el támadd a másikat. Mikor kb:1centi élete lessz menj Bishop elé és TAB+R. Vigyázz!! ,hogy maradjon erõd egy TAB+E-re is. Ha legyõzted a Lávát ,szaladj NAGYON!!! gyorsan Bishophoz és TAB+E-vel okozz neki fájdalmat!!!!!:DDDDD
jah és BUZI készítõk!!!!
Egy 95%os játékot rontottak le nálam 90%-ra:!!!!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Akinek segítségre van szüksége kérdezzen. Megvan az új taktika ezzel 3-ból 2-szer végignyomtam!!!

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Egyszerûen érthetetlen, hogy ez miért kellett bele...
Nem adom fel, ma du. újból nekiesek.
A bishop által küldött ellenfelekre nem nagyon kell trükközni, csak várni kell amíg mozdul feléd és tab+Q suhintást kell nyomni.Ez mindig betalál és nem sérülsz, mert az ellenfél ettõl hátra esik.A gond az, hogy ez egy kicsit pöcsölõs és mikor megláttam, hogy a bishopot alig egy tizednyire lehet sebezni minden ellenfél után, akkor valahogy elment a kedvem:)
Asszem, nekem is csít marad, pedig utálom.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Én most fejeztem be és úgy sikerült kiütnöm a Bishopot, hogy amikor lejött a tûzfal elõle, akkor a Windmill death from above támadást használtam úgy, hogy csak az utolsó ütés érje el. így viszonylag hamar (3-4 körbõl) ki lehet ütni.
Sok szerencsét!
és hogy hogy csináltad csít nélkül...
majd most

Thx for help!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
1játékhoz hastználtam idáig csalást.
Teenage mutant Ninja Turtles.(Aki látta ,tudja miért)
Ez lessz a második. Egyszerûen olyan érzése van az embernek ,hogy azzal ,hogy FEJLÕDÖTT nemhogy könnyebb lene, hanem a vége egyszerûen ÛBERGECI. Énaz Enclavet röhögve vittem végig és semelyik program nem okozott igazi fejtörést ,de ez egyszerûen lehetetlen.
Taktika:Ezzel a két lávaszörnyig el lehet jutni(Nem tûzszörny)
Shift+e a nagy köcsögnél és halálba verni ,míg sérthetetlen vagy.
Láthatatlan szemét:Shift+qés utána Shift+e ezzel pár kör és vége. Ekkor odaszaladni a faszkalaphoz ésShift+e-vel lenyomni a földre.
Következõ szörny dettó ugyan ez.
A következõ kettõ ,mikor közeljön Shift+e.
Itt a két tûzgeci ,ezeknél futni és Shift+w 1x és utána Shift+e ha közeljönnek.
És itt jöna két lávafasz akinélvédekezni nem lehet ,mert levernek Szuprütések nem jönnek be.
Én jutottam ,már el ezekhez csutka élettel és Full Fehér csíkkal és akkor islevernek ,mert nagyonerõsek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ird fel egy papírra :))
anno a Mission Impossible címû gémnél mikor 8 hangot kellett visszajátszani, akkor azt csináltuk :))
Kész vagyok már tõle, ha tudnám, se tudnám (!!) lejátszani, annyi hang van a fejemben.Nem értem, erre egy ilyen játékban mi szükség volt...
Bal sarok-jobb sarok-középsõ-utána következõ nem megy sajna...
Ezért szerintem tényleg kár volt... :(
Besz@rock....
Nincs sorrend a pentagrammánál???
Szal tényleg... eddig is voltak nehéz részek, de megoldhatóak voltak. Itt meg...
Ott vagyok az utolsó szinten (asszem 29).
Eddig elég laza volt a játék, de valami brutális lett a vége.
A retyó fõellenfél a leggecibb ellenfelek idézgeti folyamatosan... :(
Már vagy 4-5 kör idézését lemészároltam (sokszor többet is idéz), de még mindig csak idéz-idéz-idéz...
Valahogy nem passzol össze az eddigi nehézségi szint a végével. A vége miatt nagyon elment a kedvem ettõl :(
Vagy van más trükk, hogy miként lehet megõlni a fõellenfelet. A tûzpajzsán még csak át sem tudok hatolni. 1-1 idézés közben csak ritkán tudok neki találatot bevinni akkor is csak minimális sebzéssel...