Knights of the Temple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
igen, nincs benne. nem értem, mit nem értesz, menj tovább :)

Valen
jó, de ha odamegyek a koporsóhoz, kiírja hogy nincs benne és kész, nem csinál semmit :((

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

zaki
ott csak annyi, hogy meg kell nézni a koporsót, vagy mit, és akkor ráesik a fedele a kapcsolóra, és már lehet is menni tovább

Valen
Láma kérdés, de azon a pályán, ahol a Bishop sarcofágja nyitva van, a kapcsolót hogy lehet bekapcsolva hagyni, mert amikor lemegyek róla, kb. 4 mp-em lenne elérni az ajtóig, de az fizikai képtelenség :((

CarajoEsp
Tehát.(A helyesírásom ,ahoz képest ,hogy minden nap kiolvasok egy könyvet rémes, ezt kérem figyelembe venni:D)

1.lépés:Nagy Tûzszörny: Menj elé(de ne sebezzen meg a tûz), majd rögtön nyomd meg a TAB+E-t(ez sebezhetetlenséget ad).Ekkor oda kell rohanni és Q-val agyonverni. Ha jó helyen, jó idõben csinálod ,nem fog egy kicsit sem megsebezni. Ha ez sikerül ,akkor biza a tûzszörny halott. Életed magas és minden varázserõd maximumon.
2.lépés:Láthatatlan szellem.
Ez nagyon egyszerû. TAB+Q-val ,mikor közeledik ,megütni és utána hátramenni. Egészen egyszerû. Mielõtt meghal, tölteni az életet.Ezzel meg is öltétek.
3.lépés:Lovag. A taktika ugyanaz ,de itt meg kell várni míg nem üt és utána TAB+Q ,majd NAGYON gyorsan TAB+E és ezekután ,odamenni a földön fekvõhöz és Q-val megpofozgatni. Ezt kell jópárszor csinálni és akkor megdöglik.
Az összeset ,úgy kell megölni ,hogy utána gyorsan odatudj futni Bishophoz és TAB+E-vel pofánverni.
A következõkkel is ezt kell tenni

4.lépés:Két nyomoronc: Ezek a legegyszerûbbek. TAB+E mikor közel érnek. Ezekre nem vesztegetem a szót.
5.Lépés: Tûzszarok: itt rögtön az elején TAB+Q, majd TAB+E--vel kivégezni õket. A lényeg itt az ,hogy mikor az elsõ meghal tölts életet és utána a második után ne.
Bishop mellett öld meg õket ,szaladj oda és TAB+E.
6.lépés:Lávaszörnyek. Ezek az igazán köcsögök.
Ha tele vagy varázserõvel, akkor menj a lányhoz és a lényeg az ,hogy a tûz mögött, szakítsd szét a két szörnyet és próbálj velük egyenként végezni. Tehát szaladj be Bishopp mögé és válaszd külön a szörnyeket. Elõször a vékonyabbikmat támadd, TAB+R!!_EL. Ha megölted (ezzel az ütéssel kb.2-3, akkor tölts életet és TAB+R-el támadd a másikat. Mikor kb:1centi élete lessz menj Bishop elé és TAB+R. Vigyázz!! ,hogy maradjon erõd egy TAB+E-re is. Ha legyõzted a Lávát ,szaladj NAGYON!!! gyorsan Bishophoz és TAB+E-vel okozz neki fájdalmat!!!!!:DDDDD
jah és BUZI készítõk!!!!
Egy 95%os játékot rontottak le nálam 90%-ra:!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

3P
Akkor én most kérdezlek! :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Örm
Jeruzsálemben van egy ajtó, amin valami fogó izé van, mellette van két kar azzal kell tekerni csak azt nemtudom, hogy milyen állásba. Tudna valaki segíteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CarajoEsp
Végignyomtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akinek segítségre van szüksége kérdezzen. Megvan az új taktika ezzel 3-ból 2-szer végignyomtam!!!

zaki
ezt már most visszaszívtam, mert a 9. pályán kezd kihullani az összes hajam, annyira mocsok nehéz a játék :)

CarajoEsp
Erre csak annyit, hogy majda fõellenfélnél érdekel mit mondassz:D

zaki
a helyes sorrend: 4., 2., 3., 1.

zaki
thx, már megvan, miután beírtam az üit, utána újra megpróbáltam, és egybõl sikerült :)

CarajoEsp
nah. Egyszerû logika. Az a lényeg ,hogy a 4-bõl az 2. és a 4.-nek lecsukva kell lenni. Ezután kell trükközni a 1. és 3. tekerõvel. Ennyi a segítségem ,de mindjárt megnézem.

Nemtom én most kezdem el, ha eljutok odaáig és továbbmegyek segítek

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

zaki
kész bazzeg, nem tudom hgy kell kinyitni a gátat a 9. pályán. van 4 kapcsoló, de sehogy sem jövök rá mi a logikája...pinehead is ott akadt el. vmi tipp?

zaki
jaja, már a 8-as pályánál vagyok, már tudom az össezs combo-t. viszont itt ilyen szultán ellenségek vannak, és mocskosul erõsek, és ketten jönnek egyszerre

3P
Ahogy haladsz a történetben, szép lassan tanulod meg õket...

zaki
a játék zenéje marha jó, amikor már nagyon kevés életünk van

zaki
ja fasza kis combo-kat tudtok?

zaki
na, kipróbáltam a gamet. 1 pályát megcsináltam. ami jó: grafika nem rossz, tetszenek a csaták, jó sok véér :) ami nem tetszik: a kameraállás, elég egyszerû a game, nem nehéz (a 2. fokozaton nyomom), nem lehet 1024X768-ra állítani a felbontást

Örm
Ott amikor egy ajtón kell tekergetni valamilyen kereket mi a megoldás?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CarajoEsp
menj a fenébe , én akartam elõször végignyom ni:D Milyen fokozat?

3P
Hát tegnap du óta nem volt idõm játszani, de most olvasom, hogy sokan szívunk ezzel a végsõ ellenféllel.
Egyszerûen érthetetlen, hogy ez miért kellett bele...
Nem adom fel, ma du. újból nekiesek.

Dynamic
Nem értem ezzel mi a gond?Én egyáltalán nem is figyeltem a hangokra(fõleg, hogy szólt melette a tv)."Kikapcsolod" az elsõ lángot(asszem balról az elsõ ha az ajtóból nézzük) és utána akármelyiket.Ha úgy marad akkor jó, ha visszakapcsolódik akkor másikkal próbálod.Ha már kettõ úgy marad akkor megpróbálod a harmadiknak megint akármelyiket és így tovább...Max 3 perces meló.
Dynamic
Nekem volt úgy hogy 5(!)-ször küldött szellem lovagokat.
Ez valamitõl függ vagy bug?
Dynamic
Ez a játék annak ellenére, hogy 3 cd-s szerintem rohadt rövid.Hétvégén nyomtam pár órát és szinte pillanatok alatt a fõellenfélnél voltam.Ahogy más is írta elég geci módon van megcsinálva a bishop kinyírása.Addig nevetségesen könnyû, egész játék alatt max. 3-szor haltam meg.Viszont a fõellenfél sem lenne nehéz csak rohadtul nem volt türelmem hozzá.A sárkány-szerû bestiát karcolás nélkül ki lehet nyírni, ha tûzfújás után jó szögben közelítesz és tab+R kombinációt nyomsz.Ha mindegyik vágás betalál 4-5 ilyentõl lazán kifekszik.
A bishop által küldött ellenfelekre nem nagyon kell trükközni, csak várni kell amíg mozdul feléd és tab+Q suhintást kell nyomni.Ez mindig betalál és nem sérülsz, mert az ellenfél ettõl hátra esik.A gond az, hogy ez egy kicsit pöcsölõs és mikor megláttam, hogy a bishopot alig egy tizednyire lehet sebezni minden ellenfél után, akkor valahogy elment a kedvem:)
Fritz Von...
Én is ezt erõltettem, de nem lehetett lenyomni. Az elsõ nagyszörny gyorsan megvan. Utána a láthatatlan emberke is (volt, hogy kétszer is azt idézte). A genya lovag is meglett. A két szarvas démon is. A két tûzlény is. A legtovább akkor jutottam, amikor a két lávaszörny jött, de azok úgy lenyomtak, hogy hihetetlen. És addigra az összes tápom elfogyott, mert gyógyulni is kellett néha.

Asszem, nekem is csít marad, pedig utálom.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hello, ezt azoknak írom,akik végig nyomták de a végén elvéreztek.
Én most fejeztem be és úgy sikerült kiütnöm a Bishopot, hogy amikor lejött a tûzfal elõle, akkor a Windmill death from above támadást használtam úgy, hogy csak az utolsó ütés érje el. így viszonylag hamar (3-4 körbõl) ki lehet ütni.
Sok szerencsét!

Szólj ha kinyírtad...
és hogy hogy csináltad csít nélkül...

CarajoEsp
+a zenéje erõsen Pirates of The Caribbean.!!!!

CarajoEsp
Figy. Ha csak erõs lenne nem lenne gond. Vagy ha lenne valami taktika.(Igaz vanis ,de az annyira kiszámíthatatlan ,hogy nem veszi be a gyomrom.) Az egész el van baszva!!. Úgy akarták növelni a gém, amúgy 3óra alatt végignyomhatóságát ,hogy ne lehessen ezzel a buzival végezni. A kombók amiket kapsz ,igazából használhatatlanok ,mert az Enclavéval ellentétben ,itt biza nem fejlõdika karid ,így hiába kapsz fasza cuccokat azok ugyanannyira leszívják a karid ,mint elsõ pályán. Jah +én második fokozaton játszok az 5!-bõl. A játék nem izzasztott meg sehol ,kivéve a rengeteg! Bugot.

na itt baszták akkor el, a conan-ba pl van egykét geci fõszörny, meg idegesítõ ugri-bugri, de a fõellenséget full élettel le lehet verniolyan gyenge, itt akkor bedurvítottak... de azért leszedem, nem vagyok egy ideges típus...
majd most

CarajoEsp
Nah végigvitte már valaki????

Knox
Valaki játszik joy-al? Csak mert nekem nem ismeri fel a Genius gamepad-ot! Winfosban minden ok, de a game nem reagál rá? Valakinek hasonlo probléma?
Thx for help!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

CarajoEsp
NEM ÉRDEMES ,HA NEM AKARSZ TÖRÖTT BILLENYTÛZETET ÉS SZÍVÍNFARKTUST!!!!!! AZ ELEJE (EGÉSZEN A FÕELLENFÉLIG) ISTEN, DE UTÁNA BORZALOM!!!!!

CarajoEsp
Kész.
1játékhoz hastználtam idáig csalást.
Teenage mutant Ninja Turtles.(Aki látta ,tudja miért)
Ez lessz a második. Egyszerûen olyan érzése van az embernek ,hogy azzal ,hogy FEJLÕDÖTT nemhogy könnyebb lene, hanem a vége egyszerûen ÛBERGECI. Énaz Enclavet röhögve vittem végig és semelyik program nem okozott igazi fejtörést ,de ez egyszerûen lehetetlen.
Taktika:Ezzel a két lávaszörnyig el lehet jutni(Nem tûzszörny)
Shift+e a nagy köcsögnél és halálba verni ,míg sérthetetlen vagy.
Láthatatlan szemét:Shift+qés utána Shift+e ezzel pár kör és vége. Ekkor odaszaladni a faszkalaphoz ésShift+e-vel lenyomni a földre.
Következõ szörny dettó ugyan ez.
A következõ kettõ ,mikor közeljön Shift+e.
Itt a két tûzgeci ,ezeknél futni és Shift+w 1x és utána Shift+e ha közeljönnek.
És itt jöna két lávafasz akinélvédekezni nem lehet ,mert levernek Szuprütések nem jönnek be.
Én jutottam ,már el ezekhez csutka élettel és Full Fehér csíkkal és akkor islevernek ,mert nagyonerõsek.

én is ezt kérdem, habár a conan bejött szerintem ez is befog... de mégis hasonló az irányítása?

Bucser
Összességében milyen a game? Csak, hogy érdemes-e megszerezni??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valen
#117 :))

Valen
117:

ird fel egy papírra :))

anno a Mission Impossible címû gémnél mikor 8 hangot kellett visszajátszani, akkor azt csináltuk :))

CarajoEsp
Lehetetlen õket megölni. Ekkora geci véget életembe nem láttam még.

Fritz Von...
bazz... tényleg botfülû lehetsz...

Uninstall asszem...
Kész vagyok már tõle, ha tudnám, se tudnám (!!) lejátszani, annyi hang van a fejemben.Nem értem, erre egy ilyen játékban mi szükség volt...
Bal sarok-jobb sarok-középsõ-utána következõ nem megy sajna...

CarajoEsp
Nem ütni kell. Space+r. ezzel a kombóval meglövöd ,amikor nincs körülötte tûz. nagyon nehéz.

3P
Hát ja, én is erre gondoltam, de max 2-3 ütést tudok bevinni, ha épp ott vagyok...
Ezért szerintem tényleg kár volt... :(

Fritz Von...
De van. Mást nem tudok, próbálkozz. Nem vészesen nehéz. Elõször elkornyikálja a "mennyei hang" a dallamot, innen igazából nem nehéz sztem...

A kib..ott könyvtárban szívok ,a hangokat kellene visszajátszanom "botfüllel"....
Besz@rock....
Nincs sorrend a pentagrammánál???

Fritz Von...
Mindenki itt szopik...

Szal tényleg... eddig is voltak nehéz részek, de megoldhatóak voltak. Itt meg...

CarajoEsp
Hát szerintem mikor épp idézéshez készülõdik akkor kell legyakni. Énis itt szopok épp.

3P
Fenébe!

Ott vagyok az utolsó szinten (asszem 29).

Eddig elég laza volt a játék, de valami brutális lett a vége.
A retyó fõellenfél a leggecibb ellenfelek idézgeti folyamatosan... :(

Már vagy 4-5 kör idézését lemészároltam (sokszor többet is idéz), de még mindig csak idéz-idéz-idéz...

Valahogy nem passzol össze az eddigi nehézségi szint a végével. A vége miatt nagyon elment a kedvem ettõl :(

Vagy van más trükk, hogy miként lehet megõlni a fõellenfelet. A tûzpajzsán még csak át sem tudok hatolni. 1-1 idézés közben csak ritkán tudok neki találatot bevinni akkor is csak minimális sebzéssel...