piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-the invisible-
Nagyon szomorú vagyok...

bar tegnap megkaptuk az unicum-adagot, hogy legyen mivel unnepelni tavolt kis hazanktol, de azt is gyogyszernek fogom hasznalni, mert megfaztam!!
ha szomjas vagyok, vizet iszom, de sokat! a sortol csak berugok a napon, es pisilni is gyakrabban kell menni, mint a viztol! bar azt mondjak az okosok, hogy hetente 2-3 alkalommal igenis SORT KELL inni, legalabbis ezen az eghajlaton!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
MY BIATCH!
hiaba, oregszem!!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
lassan jon az unicm adag, ugyhogy azt meg kell kostolni 1 piszit...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mostanában az utóbbi jópár héten nem ittam töményet, mert hogy leszokom róla.. erre anyámékkal voltam nyaralni, hát nem muszály volt velük innom?
áááhhh pedig már lett volna egy hónap is....
*hihi ** *
! 😄D-the invisible-
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
jo volt? 😊
-the invisible-
sokmindent megmutatnak, de a lenyeget pont nem... sazl...
mivanmar? senki nem iszik mostanaban?
-the invisible-
ott szintén bazi nagy a házi szeszfõzdék szerepe, és a 90 éves öregasszonyok is isszák
Hát ez tényleg szégyen😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A másik kérdésem az lenne hogy a lakosság milyen számával osztották el az eredményt? Az összlakosság?
Azért egy 6 éves gyerek nem sûrûn piál.. mo elöregedése indokolja ezt az eredményt..
Ez az eredmény a "jólétet" is mutatja.
*hihi ** *
Alkoholfogyasztásban második: Magyarország
Amúgy antialkoholista vagyok, és kurvára nincs szükségem bódító vegyszerekre..
A mérleg: 7 tálca Soproni, 1 liter Becherovka, 2 liter Canadian Special Whiskey, 1 üveg Jameson Whiskey, 1 üveg Early Times whiskey, 2 üveg Baileys, plusz kb másfél liter kerítésszaggató HP. Erre voltunk négyen. Tsúnya volt...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
-the invisible-
vááá de várom már!
-the invisible-
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
2 feles meg 7 korso sor ut 😊

Mostanra hûlt le egy Leffe Triple. Egésség!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
kedvencem a sierra tequila!silver
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
de azér nem iszok mindennap 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n