1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#1212 4-5 ezer????????
bazze, abbol egyenkent megvehetted volna az osszes piat nagykiszerelsben amit koktelnak vettel... -
#1211 Ja, és az Orgazmus koktél is isteni volt :) -
#1210 hát tegnap a Ráday klubban voltam osztállyal szalagavató után:)
Odafele pezsgőt ittunk az úton. Bent Dreherrel kezdtem, aztán volt még Whiskey-Libre koktél, majd Tequila Sunrise, és utána volt még Johnnie Walker is meg még mittomén, kb. 4-5 ezret hagytam ott. (Olcsó volt aznap a koktél, féláron volt, és jó volt a nosztalgia disco is :))
Jól mulattunk:)
Haver seggrészeg volt, és én sem voltam ám józan...:) -
#1209 Részben a piáról van szó:)
http://index.hu/politika/bulvar/pop0120/ -
#1208 helyes de csak óvatosan! -
#1207 hát ma éjjel fogok, mert szalagavató után megyünk piálni :) -
#1206 detto -
#1205 én sztem a házipálinkánál normálisabb piához ép összegért nm leeht itthon hozzájutni
szal ha nm ilyen pancsolt etil-maetil vackot akartok inni akkor tessék szétnézni:)))
vagy venni cefrét és kifőzetni
nekünk mindíg van itthon mert valljuk be sok mindenre jó
torokgyulladásra, gyomorrontásrta fejfájásra néha néha be be cuppan egy-egy kupicával:) de elég ritkán iszok mostanában, a csúcspont 16-17 éves koromban volt
akkoriban a mennyiség dominált, volt h probléma nélül lement több mint egy üveg töményital és még csak problémáim se voltak a koordinációmmal vagy h ne tudtam volna beszélni......mostanra már azért normalizálódtam de azért kellettek azok az alpári évek:)) -
Zozo76 #1204 Egyszeru a dolog, haromfele embertipus van:
1. nem iszik egyatalan alkoholt
2. iszik, de tudja hol a hatar es nagyritkan, vagy egyatalan nem rug be
3. addig iszik amig bir, gyakorlatilag sose jozan, es egheto a lehelete
(meg lehet onnan is ismerni hogy a hatan egy porralolto-keszulek van, ha esetleg ra akarna gyujtani akkor se legyen nagyobb baj...)
-
#1203 Az alkoholizmust q**vára nem kellene összekeverni a kultúrált ivással. Nem kell mindig berúgni, ha iszol. De sztem nem is nagyon tagadhatod, hogy csak a baracklének élsz!!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Tudod te egyáltalán, hogy mindaz aki iszik, nem biztos hogy alkoholista, de mindenki aki alkoholista, az biztosan iszik!!??!! -
#1202 -
Dave77 #1201 én nem eszem zsíros ételt egyáltalán, nemtudom de mondhatni hogy semmi olyat nem szeretek amiben zsír vann, mert az ízét nem igazán szívlelem. A másik meg, hogy a kövér embertől hányingerem van. Jó most sokan mondhatják hogy a zsírt is emberenek találták ki, és mértékkel jótékony hatása is lehet, de ha nem lenne zsír, nem lenne dagadt geci se,aki elenné a család feje fölül a házat is és talán kevesebb lenne a csládon belüli elhízás is.
Bacardi/Cola+lime forewa'! 6-7 után már viszont elkezdek kötekedni. -
#1200 én nem iszom alkoholos italt egyáltalán, nemtudom de mondhatni hogy semmi olyat nem szeretek amiben alkohol vann, mert az ízét nem igazán szívlelem. A másik meg, hogy a részeg embertől hányingerem van. Jó most sokan mondhatják hogy az alkoholt is emberenek találták ki, és mértékkel jótékony hatása is lehet, de ha nem lenne alkohol, nem lenne alkoholista geci se,aki elinná a család feje fölül a házat is és talán kevesebb lenne a csládon belüli erőszak is. Na de vége az offolásnak, mert látom itt nagyon sok rendes, mértéktartó ember van :) Baracklé forevva' :D -
#1199 sörreklám vááááááá -
#1198 jó pálinkát én is szeretem, Vilmos bárhol bármikor :) -
#1197 gyömbérrel még nm próbáltam, amúgy a pálinkákat tényleg szeretem, tetszik az az életérzés h ugyan olyan pálinkát iszok mint ezelőtt sok sok évvel ittak a leszármazottaim, összekapcsolja a generációket:) -
#1196 gyömbérrel sokkal jobb -
#1195 Én amúgy a wisky-t annyira nm szeretem max kólával tudom meginni magába csak keveset, nm tom valahogy taszít az íze -
#1194 én általában egy-két üveg házi pálinkát de nm egybe nm vagyok én alkoholista és így nm is károsít mert csak gyümölcsökből van és a gyümölcsök egészségesek aztán iszogatok még májvédőteát mert az orvosom azt mondta h az új májamra vigyázhatnék jobban is mint a régire....... -
#1193 Én mindennap megiszok 1-2 pohár száraz vörösbort. A sört nem szeretem. A nickemet viszont nagyon:) -
#1192 jaja :) Mobil Harctéri Bázis az , akinél épp van.. -
#1191 hát énis már elég rég voltam lécen , tavaly márciusban , Ankogel-en ausztriában , na az egy jó kis technikás izzasztós pálya volt .. kár hogy a többiek nem mertek feljönni :)) -
#1190 loál .. nagyon szép vers ^.^ -
#1189 Amúgy persze a laposüveg is kihagyhatatlan tényező! :o]] -
#1188 Szerinted hideg volt? :DDD
Amúgy meg úgy jó a sör a sieléskor, ha kiülsz a napra és befagy a habja!!!
húúú verset írtam!! :DDDDD
tok verset írni!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD -
szando #1187 sítábor, dejó nektek
nekem még egy sulim se szervezett sítábort, idén meg még az se biztos hogy megyek egyáltalán..
padig a snowboardom csak arra vár hogy havat lásson :) -
#1186 hidegbe sört ? ehh ... megyünk sítáborba pénteken , már az úton bemelegítünk, hogy a pályákon csak a laposüveggel kelljen szabályozni a hőfokot ;]]] -
#1185 a hidegsör hóban az igazi:))) -
#1184 borost idén nem csináltál? -
#1183 -
#1182 Val Senales, dél tirol -
szando #1181 szééép :)
hol készült? -
#1180 -
#1179 Kérték, hogy lökjem ezt be ide!! -
#1178 Az igen... :)) -
#1177 volt egy ex. táblázatom amiben a megfelelő mezők megfelelő kitöltésével kirajzolt egy grafikont, ami megmutatta, h mennyi ideig van alcohol a véredben az elfogyasztott italok mennyisége és a fogyasztásuk ideje alapján..........én a szilveszteri tervvel majdnem két nap múlva ülhetnék kocsiba:)))) -
#1176 az lesz :))
Szilveszterkor asszem bepótolom az elmaradt 3 heti adagot és helyreáll az egyensúly, meg a lelki békém :) -
#1175 Javaslom minnél hamarabb menj orvoshoz, vagy kúráld magad a legközelebbi vendéglátóipari egységben:)) -
#1174 bazze', 3 hét alatt csak 1(!) üveg Heineken... beteg-e vagyok? -
#1173 nya itt az en szentelye(i)m:
Jager sarok ( a legalso teli van ( - 1, 2 korty:) mert mar nem birtam az ize nelkul:))))
es a koedukalt sarok... finom edes piakkal: