piálás,ki mennyit iszik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, most megnyugtattál! Így sokkal könnyebb.

Valószinuleg engem is csak az elsõ pár napban fog izgatni...

nemcsakfeel
ma pár pohár sunyi bor csúszott le, rosszabbra emlékeztem 😊

*hihi ** *

CLINT EASTWOOD9
sokat de nem alkoholt

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

The Garrett
Nyugtasson a tudat hogy iszok helyetted is 😄 mer rendes vagyok 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hmm én is szedek olyat de ma nemfog érdekelni 😄DD

-the invisible-

Ma kezdem el az allergia gyógyszerem szedését, és így nem ihatok alokoholt a kúra végéig.
Nagyon szomorú vagyok...

Ha tényleg ezt mondják az orvosok, akkor én nagyon egészséges életet élek!!!

mícs
mostanaban nem is kivanom a sortse, meg semmit se...
bar tegnap megkaptuk az unicum-adagot, hogy legyen mivel unnepelni tavolt kis hazanktol, de azt is gyogyszernek fogom hasznalni, mert megfaztam!!
ha szomjas vagyok, vizet iszom, de sokat! a sortol csak berugok a napon, es pisilni is gyakrabban kell menni, mint a viztol! bar azt mondjak az okosok, hogy hetente 2-3 alkalommal igenis SORT KELL inni, legalabbis ezen az eghajlaton!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

saco
ha mongyuk en 1 honapig nem iszok kb semmit (pölö vizsgaidoszak),akkor kepes vagyok 2-3 sörtöl en is berugni :-) eleg vicces neha

MY BIATCH!

mícs
tegnep 2 sortol berugtam...
hiaba, oregszem!!

Lteebee
A Szigeten napi 6-10 sör lement, de amúgy ilyenkor esetleg hétvégén 1-2 korsó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

mícs
csak sor, az is 1 uveg/het!
lassan jon az unicm adag, ugyhogy azt meg kell kostolni 1 piszit...

Punker
méz+pálinka nem érzed rajta az alkoholt itatja magát közben meg 40% fölött van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nemcsakfeel
leszoktunk 😊)
mostanában az utóbbi jópár héten nem ittam töményet, mert hogy leszokom róla.. erre anyámékkal voltam nyaralni, hát nem muszály volt velük innom?
áááhhh pedig már lett volna egy hónap is....

*hihi ** *

! 😄D

-the invisible-

ollie
mi az a mézespálesz?

lolll

-the invisible-

Punker
tegnap este LooGan, Balu san + én kikértünk 1 kör mézespáleszt, ezt kifigyelte 2 spanyol turista, õk is kértek, aztán egyik kör jött a másik után, a manusz a vége felél 1 mondatban használt angol német és spanyol kifejezéseket 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

pikk8
Én nem iszok sokat ,csak amennyit a billencses ZIL.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Punkerwork
" Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet. "

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

na en meg itt amcsiban nem nagyon ihatok, csak otthon. meg nem is nagyon van kivel, azert elvagyok a Millerrel...
jo volt? 😊

-the invisible-

Punker
szombaton Borhadjáratot tartottunk

tudjatok hogy miben hasonlit a bikini es a statisztika?
sokmindent megmutatnak, de a lenyeget pont nem... sazl...

mivanmar? senki nem iszik mostanaban?

-the invisible-

nemcsakfeel
ez a hivatalos verió!

*hihi ** *

kizártnak tartom hogy mexikoiak csak 3 litert igyanak
ott szintén bazi nagy a házi szeszfõzdék szerepe, és a 90 éves öregasszonyok is isszák

nemcsakfeel
purzsuj!

*hihi ** *

😄 ez teccett.... nah, akkor hajtsunk, hogy javítsunk 😊
long drinkre gondolok

Csak MÁSODIKAK?
Hát ez tényleg szégyen😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Punker
egy kevéske jéggel

kerdes:mivel erdemes keverni a jimbeam-et, meg a jack daniels-t??

nemcsakfeel
Azért lehet hogy nem 100 amit kimutatnak statisztikában..ebben az oroszországi adatban azért nem lennék anyira biztos. az illegális szeszfõzdék eladásait hogy mérik fel?
A másik kérdésem az lenne hogy a lakosság milyen számával osztották el az eredményt? Az összlakosság?
Azért egy 6 éves gyerek nem sûrûn piál.. mo elöregedése indokolja ezt az eredményt..

Ez az eredmény a "jólétet" is mutatja.

*hihi ** *

SZÉGYEN! 😞

Alkoholfogyasztásban második: Magyarország

Amúgy antialkoholista vagyok, és kurvára nincs szükségem bódító vegyszerekre..

Gladiator
hááát, végülis bebasztam, de 5ös busszal kellett hazajönnöm, de anyámék meg hívtak 1kor, hogy mi a fasz van, és addig nem igazán ihattam sokat, mondjuk már akkor is összevissza dõlöngéltem, meg fetrengtem telefonálás közben, de nem vágták le. na, utána meg már nem volt kedvem.

Borcsa
en tom Mecs mennyit iszik. 12 sör oszt má pimpa is. 😊

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Voltan
Én most vagyok túl egy hat napos züllésen a haverokkal.
A mérleg: 7 tálca Soproni, 1 liter Becherovka, 2 liter Canadian Special Whiskey, 1 üveg Jameson Whiskey, 1 üveg Early Times whiskey, 2 üveg Baileys, plusz kb másfél liter kerítésszaggató HP. Erre voltunk négyen. Tsúnya volt...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Zool
Addig ittam amíg volt lóvém, most meg addig, amíg lesz.

Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.

na sikerült?

-the invisible-

Gladiator
holnap (ma) kibaszottul be fogok rúgni a garden-partyn. cááá! már egy hónapja nem ittam. többje! pont egy hónapja és egy napja. különös.

hétfõn egy 5 napos kirándulás erdélybe haverokkal, 5 napos folyamatos részegség.. 😄
vááá de várom már!

-the invisible-

hen-tes
10 sör elött nem szabad megállni, mert különben biztos hogy emlékszel hogy mekkora fasz voltál részegen 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nemcsakfeel
ma estétõl tokaj 😊)
csak nem fog megártani ez a következõ 5 napi ... 😄DDDD

*hihi ** *

ma is sikerult berugni 😊)
2 feles meg 7 korso sor ut 😊
gz8
Az elmúlt két hétben napi átlag másfél üveg sör... Igaz, hogy 8-11% közöttiek

Mostanra hûlt le egy Leffe Triple. Egésség!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Matthewpamer
havonta 1szer,de akkor nagyon 😊
kedvencem a sierra tequila!silver

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Aquir
ma cssak 2 sört ittam
de azér nem iszok mindennap 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kb 30szor pisaltam ma 😛
ma unalmamban megittam itthon 3 sort .. utanna elmentem haverokkal szorakozni + 3 korso es most megint itthon unalmamban nyitom a kovetkezo sorom :}}
mindené csökken, csak éppen a vendéglösõk gecik, és nem adják át a fogyasztóknak, hanem zsebreteszik az extraprofitot