1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#1172 en most hetvegen fogok inni megenn.. jo regen ittam.. de nem is volt kivel... most a becsajozott baratom kozos bulira adta a fejet..szal johet megenn az ujra egyutt ivaszat:) JAGERMEISTER RULEZ:) lesz vagy 2 uveg ha nem 3:) -
#1171 az jó dolog:)) -
Ma este csak 2 ilyet fogunk elpusztítani a haverokkal -
#1169 én kevés alkokohol fogyasztok és nem is birom az italt.
egyszer nem is olyan rég egy bulin felvodkázták a kólámat aminek az lett a következménye, hogy letették az asztalra és barátnőm (aki aztán tényleg nem bír semmilyen alkoholt) azt gondolta hogy az sima kóla és apránként megivott kb 2,5dl-t :) és szegény úgy berugott, hogy azt leírni nem lehet! :DDDD -
Szofi #1168 Csak akkor van a baj, ha egy kefekötővel állsz szemben, és ezt - általában - nem tudhatod előre... ; ) -
#1167 lekell itatni a nőket, ti meg csak szép lassan :)) -
#1166 hölgyekkel? nos, akkor agyra kell inni. hogy ez mit is jelent, holnap szépen leírom, most fáradt vagyok gondolkozni... -
#1165 előfordul:) én most megyek egy hosszúhétvégére bár ebben a rossz időben inkább a tömény javallott:)) mondjuk hölgyekkel szal a mérték az marad a normális szinten:)) -
#1164 ehh, én azt szeretem :)
ma is felkerül két új doboz :D -
#1163 az én szentélyem egy polc itt a gép felett majd ha tudom lefotózom a tartalam:2olasz bor,egy villányi a molnár picészetből(a kedvencem:), egy francia bor,egy sör ausztriából egy nektáros vilmos a haveroktól két köménymag likőr/pálinka(még nm tudom) egy mézes paprikás vodka ukrajnából(jófajta) meg még valami töményszesz ausztriából
de még egyiket se mertem felbontani, sajnálom őket:) -
#1162 aranyos:) bár nekem kicsit sör orientált:DDD -
#1161 szentélyem
-
#1160 Na holnap jön a beton este borozgatás várható csak sima lightos minőségi inkább mint mennyiségi emlékekkel:))) -
#1159 és az milyen amikor a mozgólépcsővé alakul át a lépcső?!
Amúgy lemenni az amatőr felfele tud kemény lenni -
#1158 pffff
de úgy, hogy haver csak ülve tudott lemenni a lépcsőn, mert nem látta a végét pedig sütötte a reflektor
émmeg csak BÁH %D -
#1157 jó is az bár inkáb napközben mint este vagy másnap akkor a legjobb:)) -
#1156 amatőr -
#1155 te tudsz élni vazze bár....énse vagyok semmi néha:) -
#1154 sok asvanyvizet szoktam inni mer az jo :) -
#1153 ennye!
mi csak söröztünk meg vizipipáztunk ;) -
Puntigamer #1152 húúú bazze, beálltam mint a gerej....
állítólag még a wc-be is belenyúltam, meg beleestem a kádba...
Ittunk Absinth-et, Full Moon-t csináltunk...
Meg sört, meg még egy csomó 40%os piát...
eszméletlenül kész voltam
de FLASH volt...
ja, és még egy kis vizipipa is volt -
#1151 na mi van? senki nm rugott be a hétvégén?
élmények? -
Szofi #1150 Én egy hete semmit...
Húzós volt a nyár...egy héttel ezelőttig tartott!
sör+jéger a király!
sör+tekila már uncsi... -
#1149 1-1 arányban a korsóból nem jn ki azért...ahhoz kurvára meg kéne húzni, ezt meg iszogatni kell...
majd ha feljövök megint pestre akkor kipróbálom. -
#1148 [ezt tuti kipróbálja ma/holnap] -
#1147 de ha megdűtöd a korsót kijön a barna alól a világos először nem? -
#1146 a kanál jó ötlet, de a világos kell alulra az tuti..
és tudom hoyg különbözőnek kell lennie a hőmérsékletüknek (természetesen a világosnak kell kurvahidegnek lennie, a barnának meg kevésbé).
állítólag amikor átérsz a barnából a világosba akkor kurvafinom. -
#1145 hát én még nm csináltam olyat de sztem mivel a barna sűrűbb mindenképpen az menjen alulra és miközben a másikat rányomod tarts alá egy kanalat -
#1144 én ezt a kalapácsot búvár néven ismertem, ha az elkészítés módja úgy van, hoyg a korsó sörbe pohárral együtt be kell dobni a feles poharat.
Azt nem tudjátok amikor világos és barnát kell összekeverni? meg pontosan hoyg kell hoyg ne keveredjen össze? -
#1143 amúgy van ilyen oldal a szekazán pont hu vagy valami ilyesmi ott is lehet csemegézni -
#1142 szamuráj: sprite+fehérbor sztem meleg délutánokon intenzív sport vagy nap után fáradtan ideális ha már unod a sört
kalapács(más néven is ismert): sör+vodka eléggé céloientált ital, olcsón eléred a kívánt hatást:)
paraszt/huszár coctail(saját találmány):házi pálinka+víz csak igényeseknek ajánlom húzósabb kertipartikon vagy pecázáskor feelingje van ha igénytelen, koszos cuccban fogyasztod, életérzés ital (a víz persze kísérőnek van nm összekeverni)
egészségetekre -
#1141 jah, fő az egészség :D -
Puntigamer #1140 na átjöttünk ide alkoholizálni :) -
#1139 hát ha, ezért mondtam, hogy ócskább krimókban alap, ott úgy is mindegy micsúszik le, csak üssön:)
De a mamóka mégsem kezdheti szilvapálesszel a napot a kricsmibe erre jó ez -
#1138 jah, tehát ez kilőve :D
a fehér bor meg narancs is sztem, mert nem éppen úgy hangzik mint amit meginnék :D -
#1137 há fantanarancs meg fehér bor, ócskább krimókban alap:D
Én azt ismerem, hogy Rum+tej, de avval sem járnál jobban:) -
#1136 szutyok mi?
mondtak nekem olyat hoyg rum+kakao....de nem merném meginni mert szerintem egy éján át fosnék tőle :D -
#1135 hírtelen boroskóla meg szutyok jut eszembe, a szutykot nem szeretem
Ja meg a Vodkásnarancsfanta
-
#1134 nah ha már újra beindul ez a téma 8ami számomra azért kedves :D) akkor leírhatnőátok milyen keveréseket ismertek/szerettek.
Pl a legújabb amit kipróbáltam az a Konyak/kékszőlő(fanta).
kurvajó íze van, nem érezni rajta nagyon az alkoholt, tehát kicsit nőies...de hát jó is az (mivel mással lehet jól leitatni egy nőt ha nem npies piával :DDD). -
#1133 CSáá, és nem vagyok nagy piás ritkábban iszok, de akkor nagyon jól elvagyok:)