1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
  • CSOCSO
    en most hetvegen fogok inni megenn.. jo regen ittam.. de nem is volt kivel... most a becsajozott baratom kozos bulira adta a fejet..szal johet megenn az ujra egyutt ivaszat:) JAGERMEISTER RULEZ:) lesz vagy 2 uveg ha nem 3:)
  • bld
    az jó dolog:))
  • GregSB

Ma este csak 2 ilyet fogunk elpusztítani a haverokkal
  • PAYNE
    én kevés alkokohol fogyasztok és nem is birom az italt.
    egyszer nem is olyan rég egy bulin felvodkázták a kólámat aminek az lett a következménye, hogy letették az asztalra és barátnőm (aki aztán tényleg nem bír semmilyen alkoholt) azt gondolta hogy az sima kóla és apránként megivott kb 2,5dl-t :) és szegény úgy berugott, hogy azt leírni nem lehet! :DDDD
  • Szofi
    Csak akkor van a baj, ha egy kefekötővel állsz szemben, és ezt - általában - nem tudhatod előre... ; )
  • hen-tes
    lekell itatni a nőket, ti meg csak szép lassan :))
  • Calver
    hölgyekkel? nos, akkor agyra kell inni. hogy ez mit is jelent, holnap szépen leírom, most fáradt vagyok gondolkozni...
  • bld
    előfordul:) én most megyek egy hosszúhétvégére bár ebben a rossz időben inkább a tömény javallott:)) mondjuk hölgyekkel szal a mérték az marad a normális szinten:))
  • hen-tes
    ehh, én azt szeretem :)
    ma is felkerül két új doboz :D
  • bld
    az én szentélyem egy polc itt a gép felett majd ha tudom lefotózom a tartalam:2olasz bor,egy villányi a molnár picészetből(a kedvencem:), egy francia bor,egy sör ausztriából egy nektáros vilmos a haveroktól két köménymag likőr/pálinka(még nm tudom) egy mézes paprikás vodka ukrajnából(jófajta) meg még valami töményszesz ausztriából
    de még egyiket se mertem felbontani, sajnálom őket:)
  • bld
    aranyos:) bár nekem kicsit sör orientált:DDD
  • hen-tes
    szentélyem

• bld
    Na holnap jön a beton este borozgatás várható csak sima lightos minőségi inkább mint mennyiségi emlékekkel:)))
  • bld
    és az milyen amikor a mozgólépcsővé alakul át a lépcső?!
    Amúgy lemenni az amatőr felfele tud kemény lenni
  • hen-tes
    pffff
    de úgy, hogy haver csak ülve tudott lemenni a lépcsőn, mert nem látta a végét pedig sütötte a reflektor
    émmeg csak BÁH %D
  • bld
    jó is az bár inkáb napközben mint este vagy másnap akkor a legjobb:))
  • bld
    amatőr
  • bld
    te tudsz élni vazze bár....énse vagyok semmi néha:)
  • Dani20
    sok asvanyvizet szoktam inni mer az jo :)
  • hen-tes
    ennye!
    mi csak söröztünk meg vizipipáztunk ;)
  • Puntigamer
    húúú bazze, beálltam mint a gerej....
    állítólag még a wc-be is belenyúltam, meg beleestem a kádba...
    Ittunk Absinth-et, Full Moon-t csináltunk...
    Meg sört, meg még egy csomó 40%os piát...
    eszméletlenül kész voltam
    de FLASH volt...
    ja, és még egy kis vizipipa is volt
  • bld
    na mi van? senki nm rugott be a hétvégén?
    élmények?
  • Szofi
    Én egy hete semmit...
    Húzós volt a nyár...egy héttel ezelőttig tartott!

sör+jéger a király!
    sör+tekila már uncsi...
  • Match
    1-1 arányban a korsóból nem jn ki azért...ahhoz kurvára meg kéne húzni, ezt meg iszogatni kell...
    majd ha feljövök megint pestre akkor kipróbálom.
  • The Garrett
    [ezt tuti kipróbálja ma/holnap]
  • The Garrett
    de ha megdűtöd a korsót kijön a barna alól a világos először nem?
  • Match
    a kanál jó ötlet, de a világos kell alulra az tuti..
    és tudom hoyg különbözőnek kell lennie a hőmérsékletüknek (természetesen a világosnak kell kurvahidegnek lennie, a barnának meg kevésbé).
    állítólag amikor átérsz a barnából a világosba akkor kurvafinom.
  • bld
    hát én még nm csináltam olyat de sztem mivel a barna sűrűbb mindenképpen az menjen alulra és miközben a másikat rányomod tarts alá egy kanalat
  • Match
    én ezt a kalapácsot búvár néven ismertem, ha az elkészítés módja úgy van, hoyg a korsó sörbe pohárral együtt be kell dobni a feles poharat.
    Azt nem tudjátok amikor világos és barnát kell összekeverni? meg pontosan hoyg kell hoyg ne keveredjen össze?
  • bld
    amúgy van ilyen oldal a szekazán pont hu vagy valami ilyesmi ott is lehet csemegézni
  • bld
    szamuráj: sprite+fehérbor sztem meleg délutánokon intenzív sport vagy nap után fáradtan ideális ha már unod a sört
    kalapács(más néven is ismert): sör+vodka eléggé céloientált ital, olcsón eléred a kívánt hatást:)
    paraszt/huszár coctail(saját találmány):házi pálinka+víz csak igényeseknek ajánlom húzósabb kertipartikon vagy pecázáskor feelingje van ha igénytelen, koszos cuccban fogyasztod, életérzés ital (a víz persze kísérőnek van nm összekeverni)
    egészségetekre
  • Match
    jah, fő az egészség :D
  • Puntigamer
    na átjöttünk ide alkoholizálni :)
  • Kit--Kat
    hát ha, ezért mondtam, hogy ócskább krimókban alap, ott úgy is mindegy micsúszik le, csak üssön:)
    De a mamóka mégsem kezdheti szilvapálesszel a napot a kricsmibe erre jó ez
  • Match
    jah, tehát ez kilőve :D
    a fehér bor meg narancs is sztem, mert nem éppen úgy hangzik mint amit meginnék :D
  • Kit--Kat
    há fantanarancs meg fehér bor, ócskább krimókban alap:D
    Én azt ismerem, hogy Rum+tej, de avval sem járnál jobban:)
  • Match
    szutyok mi?
    mondtak nekem olyat hoyg rum+kakao....de nem merném meginni mert szerintem egy éján át fosnék tőle :D
  • Kit--Kat
    hírtelen boroskóla meg szutyok jut eszembe, a szutykot nem szeretem
    Ja meg a Vodkásnarancsfanta
  • Match
    nah ha már újra beindul ez a téma 8ami számomra azért kedves :D) akkor leírhatnőátok milyen keveréseket ismertek/szerettek.
    Pl a legújabb amit kipróbáltam az a Konyak/kékszőlő(fanta).
    kurvajó íze van, nem érezni rajta nagyon az alkoholt, tehát kicsit nőies...de hát jó is az (mivel mással lehet jól leitatni egy nőt ha nem npies piával :DDD).
  • Kit--Kat
    CSáá, és nem vagyok nagy piás ritkábban iszok, de akkor nagyon jól elvagyok:)