1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#1252 En egyutt gondoltam a kettot. :) -
#1251 azért van mert a szénsavas ital(buborékos) könnyebben felszívódik)a legjobban úgy fokozható a hatás ha kombináljuk őket:)))))
nkeem már volt egy két húzós estém, amikor talátunk itthon egy üveg pezsgőt és hozzá egy kis házipáleszt....a hatás garantáltan nm marad el:) -
szando #1250 sör jobban beüt..
4 korsó sör fél óra alatt -> kész vagyok mint a házifeladat
4 feles fél óra alatt -> csak annyi h jól érzem magam, de semmi részegség
nemtom megfejteni énse... -
#1249 hát, igazából én nem tudom...
én 5-6 feles után szín józan vagyok, és 5 sor után hulla részeg...
na ezt add össze :D -
#1248 legyen meggy lé :) -
#1247 Ok, akkor nem ananasz, hanem erdei fenyo - alma van benne. :D -
#1246 Hat nem azert, hogy szagold. :D -
#1245 Szerintem meg 4 sokkal kevesbe ut, mint mondjuk 5 feles es 5 sor :) -
#1244 Én már ittam ilyet :D
Megiszol párat és még a fa is ellenség lesz :D -
szando #1243 akkor mi a picsának kell belerakni? :D -
szando #1242 fújdeundorító :DDDD -
#1241 A lanyok viszont szeretik, amikor madartej fomajaban kiszivattyuzzak beloled :D -
#1240 de igen, bármi amiben ananász van az ellenség -
#1239 Nem erzed a szagat. :D -
#1238 ananásznak a szagától rosszul vagyok, legyen inkább más :) -
#1237 2 cl fehér rum
2 cl barna rum
1 cl barackpálinka
5 cl ananászlé
2 cl citromlé
2 cl sötét rum -
#1236 Azt nm ismerem -
#1235 A zombie nem olyan rossz. -
#1234 Én sztem minden koktél, ami egy önmagában is iható italból és valamilyen kellemesebb ízű gyümölcslé vagy üdítőital vagy bármi más összekeveréséből keletkezik, tehát a vodkanarancs is ilyen helyes a meglátásod de azért a vodkanarancsot meg a sex on the beach-et nehezen sorolom egy "súlycsoportba", sztem a két dolgot összeönteni az csak pancsolás de ha ennél több különböző dolog kerül a pohárba akkor beszélnék inkább koktélról, mixelésről de amúgy igazad van -
szando #1233 milyen koktélokra gondolsz? mert vodkanarancs, gintonik, viszkikóla meg társaik is koktélok... -
#1232 Rajtam néha kijön a tömegiszony, jobb szeretem a meghittebb baráti iszogatásokat:) a koktélokért viszont nm vagyok túlságosan oda:) -
#1231 nem volt olyan zsúfolt a hely. A füstről meg annyit, hogy a koktélbár dohányzástól mentes volt... -
#1230 jó xar volt a tegnap este... 1 üveg Heineken... -
#1229 jaja, sztem sem árt előtte melegíteni..
egy két üveg bor vagy egy üveg tömény kint, utána be a zsúfoltságba, elég az amikor negyed órát kell sorakozni egy pohárért..
ja és a kintinek is jó hangulata van. -
#1228 Annak is megvan a maga hangulata, a bulik előtti "melegítés" egy ideje street-elések hívjuk de régen került már rá sor, néha meg több hangulatom van valahol leülni a szabad ég alatt a barátaimmal iszogatni mint beülni egy füstör tömött helyre mondjuk szombat este -
#1227 ja, csak itt arról volt szó, hogy a haverokkal közösen megyünk el valahova inni, és nem azt, hogy leülünk vhova az amúgy is kurva hidegben és lehúzzuk az egész üveget... -
#1226 Az más... :o
[mert rendes] -
#1225 Hát feltűnően nekem sem lenne képem csinálni.
Egyszer jó "poén" volt, amikor haverommal nap közben bementünk egy kocsmába csocsózni. Az pultoscsajok meg kérdezték: "Kértek valamit inni?" Erre haver: "Köszi, de van mit!" :D -
#1224 Inkább öblögessél pálinkával! :D -
Vegas #1223 tudom..érzem :C -
#1222 A cigi jót fog tenni neki! -
#1221 mivan?? :o -
Vegas #1220 most jólesik...unatkozok..iszok egy kicsit..kimegyek rágyujtani..közbe bajlódok a nyelvemmel mert begyulladt vagy milett vele D: -
#1219 szörpi! :D -
#1218 Hát én akkor már inkább nem megyek el! :DD
Csomószor égett már az arcom a honfitársaim miatt, amikor külföldön a kabát alól ittak. Ja és persze mondanom sem kell, hogy a legfeltűnőbben mulattak! Persze régen én is próbálkoztam ilyesmivel, de mindig szarul éreztem magam miatta. -
Vegas #1217 Én most pölö Béjlíszt kortyolok.. -
#1216 A pénztelenség nagy úr. Én általában az előtt iszok, mielőtt bemnnék valahova, de az is jellemző, hogy odakint elrejtem a piát és utána kijárok utántölteni. :) -
#1215 Én is! -
#1214 Hát ízlések és pofonok de én egy igényes piáért inkább kiadok 4-5 ezret mint egy kupac pancsolt vackerájért, amibe ki tudja miket pakolnak neked össze a harmadik whisky után.....:) -
#1213 Na ettől megyek a falnak! És mit csinálna vele??? Meginná mind a buli előtt?? Vagy sunyiba kabát alól??? Vagy inkább rúgjon be jól otthon belőle gyedül és mingyárt nem is lesz kedve elmenni sehová!!!!