piálás,ki mennyit iszik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Val Senales, dél tirol

www.extragyongy.hu

szééép 😊
hol készült?

-the invisible-

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Kérték, hogy lökjem ezt be ide!!

www.extragyongy.hu

artschiatwork
Az igen... 😊)

bld
volt egy ex. táblázatom amiben a megfelelõ mezõk megfelelõ kitöltésével kirajzolt egy grafikont, ami megmutatta, h mennyi ideig van alcohol a véredben az elfogyasztott italok mennyisége és a fogyasztásuk ideje alapján..........én a szilveszteri tervvel majdnem két nap múlva ülhetnék kocsiba😊)))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

artschiatwork
az lesz 😊)
Szilveszterkor asszem bepótolom az elmaradt 3 heti adagot és helyreáll az egyensúly, meg a lelki békém 😊

bld
Javaslom minnél hamarabb menj orvoshoz, vagy kúráld magad a legközelebbi vendéglátóipari egységben😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

artschiatwork
bazze', 3 hét alatt csak 1(!) üveg Heineken... beteg-e vagyok?

CSOCSO
nya itt az en szentelye(i)m:

Jager sarok ( a legalso teli van ( - 1, 2 korty😊 mert mar nem birtam az ize nelkul😊)))

es a koedukalt sarok... finom edes piakkal:

CSOCSO
en most hetvegen fogok inni megenn.. jo regen ittam.. de nem is volt kivel... most a becsajozott baratom kozos bulira adta a fejet..szal johet megenn az ujra egyutt ivaszat😊 JAGERMEISTER RULEZ😊 lesz vagy 2 uveg ha nem 3😊
bld
az jó dolog😊)

GregSB

Ma este csak 2 ilyet fogunk elpusztítani a haverokkal

PAYNE
én kevés alkokohol fogyasztok és nem is birom az italt.
egyszer nem is olyan rég egy bulin felvodkázták a kólámat aminek az lett a következménye, hogy letették az asztalra és barátnõm (aki aztán tényleg nem bír semmilyen alkoholt) azt gondolta hogy az sima kóla és apránként megivott kb 2,5dl-t 😊 és szegény úgy berugott, hogy azt leírni nem lehet! 😄DDD

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Csak akkor van a baj, ha egy kefekötõvel állsz szemben, és ezt - általában - nem tudhatod elõre... ; )

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

hen-tes
lekell itatni a nõket, ti meg csak szép lassan 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Calver
hölgyekkel? nos, akkor agyra kell inni. hogy ez mit is jelent, holnap szépen leírom, most fáradt vagyok gondolkozni...

"The trees move. Do you not see it?"

bld
elõfordul😊 én most megyek egy hosszúhétvégére bár ebben a rossz idõben inkább a tömény javallott😊) mondjuk hölgyekkel szal a mérték az marad a normális szinten😊)

hen-tes
ehh, én azt szeretem 😊
ma is felkerül két új doboz 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bld
az én szentélyem egy polc itt a gép felett majd ha tudom lefotózom a tartalam:2olasz bor,egy villányi a molnár picészetbõl(a kedvencem😊, egy francia bor,egy sör ausztriából egy nektáros vilmos a haveroktól két köménymag likõr/pálinka(még nm tudom) egy mézes paprikás vodka ukrajnából(jófajta) meg még valami töményszesz ausztriából
de még egyiket se mertem felbontani, sajnálom õket😊

bld
aranyos😊 bár nekem kicsit sör orientált😄DD

hen-tes
szentélyem

bld
Na holnap jön a beton este borozgatás várható csak sima lightos minõségi inkább mint mennyiségi emlékekkel😊))

bld
és az milyen amikor a mozgólépcsõvé alakul át a lépcsõ?!
Amúgy lemenni az amatõr felfele tud kemény lenni

hen-tes
pffff
de úgy, hogy haver csak ülve tudott lemenni a lépcsõn, mert nem látta a végét pedig sütötte a reflektor
émmeg csak BÁH %D

bld
jó is az bár inkáb napközben mint este vagy másnap akkor a legjobb😊)

bld
amatõr

bld
te tudsz élni vazze bár....énse vagyok semmi néha😊

Dani20
sok asvanyvizet szoktam inni mer az jo 😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

hen-tes
ennye!
mi csak söröztünk meg vizipipáztunk 😉

húúú bazze, beálltam mint a gerej....
állítólag még a wc-be is belenyúltam, meg beleestem a kádba...
Ittunk Absinth-et, Full Moon-t csináltunk...
Meg sört, meg még egy csomó 40%os piát...
eszméletlenül kész voltam
de FLASH volt...
ja, és még egy kis vizipipa is volt

bld
na mi van? senki nm rugott be a hétvégén?
élmények?

Én egy hete semmit...
Húzós volt a nyár...egy héttel ezelõttig tartott!

sör+jéger a király!
sör+tekila már uncsi...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Match
1-1 arányban a korsóból nem jn ki azért...ahhoz kurvára meg kéne húzni, ezt meg iszogatni kell...
majd ha feljövök megint pestre akkor kipróbálom.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
de ha megdûtöd a korsót kijön a barna alól a világos elõször nem?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Match
a kanál jó ötlet, de a világos kell alulra az tuti..
és tudom hoyg különbözõnek kell lennie a hõmérsékletüknek (természetesen a világosnak kell kurvahidegnek lennie, a barnának meg kevésbé).
állítólag amikor átérsz a barnából a világosba akkor kurvafinom.

bld
hát én még nm csináltam olyat de sztem mivel a barna sûrûbb mindenképpen az menjen alulra és miközben a másikat rányomod tarts alá egy kanalat

Match
én ezt a kalapácsot búvár néven ismertem, ha az elkészítés módja úgy van, hoyg a korsó sörbe pohárral együtt be kell dobni a feles poharat.
Azt nem tudjátok amikor világos és barnát kell összekeverni? meg pontosan hoyg kell hoyg ne keveredjen össze?

bld
amúgy van ilyen oldal a szekazán pont hu vagy valami ilyesmi ott is lehet csemegézni

bld
szamuráj: sprite+fehérbor sztem meleg délutánokon intenzív sport vagy nap után fáradtan ideális ha már unod a sört
kalapács(más néven is ismert): sör+vodka eléggé céloientált ital, olcsón eléred a kívánt hatást😊
paraszt/huszár coctail(saját találmány):házi pálinka+víz csak igényeseknek ajánlom húzósabb kertipartikon vagy pecázáskor feelingje van ha igénytelen, koszos cuccban fogyasztod, életérzés ital (a víz persze kísérõnek van nm összekeverni)
egészségetekre

Match
jah, fõ az egészség 😄

na átjöttünk ide alkoholizálni 😊

Kit--Kat
hát ha, ezért mondtam, hogy ócskább krimókban alap, ott úgy is mindegy micsúszik le, csak üssön😊
De a mamóka mégsem kezdheti szilvapálesszel a napot a kricsmibe erre jó ez

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Match
jah, tehát ez kilõve 😄
a fehér bor meg narancs is sztem, mert nem éppen úgy hangzik mint amit meginnék 😄

Kit--Kat
há fantanarancs meg fehér bor, ócskább krimókban alap😄
Én azt ismerem, hogy Rum+tej, de avval sem járnál jobban😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Match
szutyok mi?
mondtak nekem olyat hoyg rum+kakao....de nem merném meginni mert szerintem egy éján át fosnék tõle 😄

Kit--Kat
hírtelen boroskóla meg szutyok jut eszembe, a szutykot nem szeretem
Ja meg a Vodkásnarancsfanta

Match
nah ha már újra beindul ez a téma 8ami számomra azért kedves 😄) akkor leírhatnõátok milyen keveréseket ismertek/szerettek.
Pl a legújabb amit kipróbáltam az a Konyak/kékszõlõ(fanta).
kurvajó íze van, nem érezni rajta nagyon az alkoholt, tehát kicsit nõies...de hát jó is az (mivel mással lehet jól leitatni egy nõt ha nem npies piával 😄DD).

Kit--Kat
CSáá, és nem vagyok nagy piás ritkábban iszok, de akkor nagyon jól elvagyok😊