1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
  • Hangianix
    En egyutt gondoltam a kettot. :)
  • bld
    azért van mert a szénsavas ital(buborékos) könnyebben felszívódik)a legjobban úgy fokozható a hatás ha kombináljuk őket:)))))
    nkeem már volt egy két húzós estém, amikor talátunk itthon egy üveg pezsgőt és hozzá egy kis házipáleszt....a hatás garantáltan nm marad el:)
  • szando
    sör jobban beüt..
    4 korsó sör fél óra alatt -> kész vagyok mint a házifeladat
    4 feles fél óra alatt -> csak annyi h jól érzem magam, de semmi részegség

nemtom megfejteni énse...
  • Match
    hát, igazából én nem tudom...
    én 5-6 feles után szín józan vagyok, és 5 sor után hulla részeg...
    na ezt add össze :D
  • Punker
    legyen meggy lé :)
  • Hangianix
    Ok, akkor nem ananasz, hanem erdei fenyo - alma van benne. :D
  • Hangianix
    Hat nem azert, hogy szagold. :D
  • Hangianix
    Szerintem meg 4 sokkal kevesbe ut, mint mondjuk 5 feles es 5 sor :)
  • Match
    Én már ittam ilyet :D

Megiszol párat és még a fa is ellenség lesz :D
  • szando
    akkor mi a picsának kell belerakni? :D
  • szando
    fújdeundorító :DDDD
  • Evil
    A lanyok viszont szeretik, amikor madartej fomajaban kiszivattyuzzak beloled :D
  • Punker
    de igen, bármi amiben ananász van az ellenség
  • Hangianix
    Nem erzed a szagat. :D
  • Punker
    ananásznak a szagától rosszul vagyok, legyen inkább más :)
  • Hangianix
    2 cl fehér rum
    2 cl barna rum
    1 cl barackpálinka
    5 cl ananászlé
    2 cl citromlé
    2 cl sötét rum
  • bld
    Azt nm ismerem
  • Hangianix
    A zombie nem olyan rossz.
  • bld
    Én sztem minden koktél, ami egy önmagában is iható italból és valamilyen kellemesebb ízű gyümölcslé vagy üdítőital vagy bármi más összekeveréséből keletkezik, tehát a vodkanarancs is ilyen helyes a meglátásod de azért a vodkanarancsot meg a sex on the beach-et nehezen sorolom egy "súlycsoportba", sztem a két dolgot összeönteni az csak pancsolás de ha ennél több különböző dolog kerül a pohárba akkor beszélnék inkább koktélról, mixelésről de amúgy igazad van
  • szando
    milyen koktélokra gondolsz? mert vodkanarancs, gintonik, viszkikóla meg társaik is koktélok...
  • bld
    Rajtam néha kijön a tömegiszony, jobb szeretem a meghittebb baráti iszogatásokat:) a koktélokért viszont nm vagyok túlságosan oda:)
  • Bandee1987
    nem volt olyan zsúfolt a hely. A füstről meg annyit, hogy a koktélbár dohányzástól mentes volt...
  • artschi
    jó xar volt a tegnap este... 1 üveg Heineken...
  • nemcsakfeel
    jaja, sztem sem árt előtte melegíteni..
    egy két üveg bor vagy egy üveg tömény kint, utána be a zsúfoltságba, elég az amikor negyed órát kell sorakozni egy pohárért..
    ja és a kintinek is jó hangulata van.
  • bld
    Annak is megvan a maga hangulata, a bulik előtti "melegítés" egy ideje street-elések hívjuk de régen került már rá sor, néha meg több hangulatom van valahol leülni a szabad ég alatt a barátaimmal iszogatni mint beülni egy füstör tömött helyre mondjuk szombat este
  • Bandee1987
    ja, csak itt arról volt szó, hogy a haverokkal közösen megyünk el valahova inni, és nem azt, hogy leülünk vhova az amúgy is kurva hidegben és lehúzzuk az egész üveget...
  • MIMACSKA
    Az más... :o
    [mert rendes]
  • FtranX
    Hát feltűnően nekem sem lenne képem csinálni.
    Egyszer jó "poén" volt, amikor haverommal nap közben bementünk egy kocsmába csocsózni. Az pultoscsajok meg kérdezték: "Kértek valamit inni?" Erre haver: "Köszi, de van mit!" :D
  • MIMACSKA
    Inkább öblögessél pálinkával! :D
  • Vegas
    tudom..érzem :C
  • MIMACSKA
    A cigi jót fog tenni neki!
  • MIMACSKA
    mivan?? :o
  • Vegas
    most jólesik...unatkozok..iszok egy kicsit..kimegyek rágyujtani..közbe bajlódok a nyelvemmel mert begyulladt vagy milett vele D:
  • MIMACSKA
    szörpi! :D
  • MIMACSKA
    Hát én akkor már inkább nem megyek el! :DD
    Csomószor égett már az arcom a honfitársaim miatt, amikor külföldön a kabát alól ittak. Ja és persze mondanom sem kell, hogy a legfeltűnőbben mulattak! Persze régen én is próbálkoztam ilyesmivel, de mindig szarul éreztem magam miatta.
  • Vegas
    Én most pölö Béjlíszt kortyolok..
  • FtranX
    A pénztelenség nagy úr. Én általában az előtt iszok, mielőtt bemnnék valahova, de az is jellemző, hogy odakint elrejtem a piát és utána kijárok utántölteni. :)
  • MIMACSKA
    Én is!
  • bld
    Hát ízlések és pofonok de én egy igényes piáért inkább kiadok 4-5 ezret mint egy kupac pancsolt vackerájért, amibe ki tudja miket pakolnak neked össze a harmadik whisky után.....:)
  • MIMACSKA
    Na ettől megyek a falnak! És mit csinálna vele??? Meginná mind a buli előtt?? Vagy sunyiba kabát alól??? Vagy inkább rúgjon be jól otthon belőle gyedül és mingyárt nem is lesz kedve elmenni sehová!!!!