Három megabites DSL a Deutsche Telekomnál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé álom világban élsz nem pedig a magyar valóságban, sok tízezer elõfizetõnél a fatáv még úgy nevezett RLL megoldást használ amin még modemezni sem igen lehet mivel 9600baund a maximálisan elérhetõ sebesség.
ADSL penetráció terén sem olyan rózsás a helyzet, elég megnézni a fõvárost http://www.adsl.matav.hu/images/maps/budapest_adsl_nagy.gif én nem nevezném éppenséggel ezt 100%-os lefedettségnek az össz területhez viszonyítva nem olyan sok a piros terület. Márpedig ez az ország legjobban lefedett része az ADSL userek úgy 50%-a ide koncentrálódik. Én pl. Budapesten lakom a III. kerületben egy viszonylag jómódúnak számító lakótelepen. A népsûrûség 15000 fõ/m2 ami üzleti szempontból elég jó piacnak számítana a kis lélekszámú településekhez képest, ennek ellenére a mai napig nincs ADSL és nem is nagy csipkedi magát vele a fatáv. Legutóbb 2004 nyár végére jósolták hogy talán lesz, ha egyáltalán lesz. És elég nehéz hinni nekik mert 2.5 éve azzal hitegetnek hogy hamarosan lesz ADSL.
Léteznek flat tarifák, melyek korlátlan forgalmat biztosítanak idõbeli korlát nélkül.
A fent leírt internet tarifákat azért nem részleteztem, ugyanis a Telekom-os DSL árak majd az összes hozzáférésre befolyással vannak.
A fenti cikk pedig egy nagy halom szar, mert nem beszel az osszes koltsegrol, csak kelti a hangulatot.
szal rohadjon meg a fatáv és azen keresztül a buzi dt is..
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
http://www.hungarnet.hu/index.php?headline=infra&menu=menu-kapcs.html&text=infra2.html
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Õ csak jót akar... 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Sajnálatos, hogy az emberek ki vannak szolgáltatva, és a lehuzzás megy!!!
Én már akkor elégedett lennék, ha az 512/128 lenne 16,99euro (amiért ugye a Deutsche Telekom még mindíg a gyorsabb DSL 1000-et adja)!
Múltkor írtam errõl egy hosszabb hozzászólást, itt a link, ha megnézed a diagrammot látszik mennyire zuhan az elérhetõ sebesség a távolság függvényében.
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/showresult.php?fid=14&tid=634&pid=22464
Így kerek a történek mert németben ebbõl a két árból jön össze az internet díja, míg idehaza egyfelé az internetszolgáltatónak fizetünk az ADSL után aztán az osztoszkodást a háttérben történik a telko és az internetszolgáltató között.
De akárhogy nézem, ez még mindig olcsóbb, mint itthon 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha mindenkinek ilyene lesz már akkor majd hozzák az újabat!
Ki van ez találva!
ugytudom már ott is több szolgáltató van, és januártól már itt is megvan a vezetékes számhordozhatóság, és jópár nagy cég már váltott is
Khmmm. És az hányad része OTT egy ember fizetésének? És itt mekkora része?
Amúgy Belgiumban vagy 1-1,5 éve van 4096/1024-es Adsl és vagy kemény 7000Ft-ba kerül.
Szvsz "picit" le vagyunk maradva. Amikor nálink bevezették a "modern" ISDN-t, akkor volt franciáknál havi 12e Ft az ADSL 384 ... az se tegnap volt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯