302
Open Beta Teszterek figyelem
  • Barganda
    Nem lehet valahogy átvinni karit egyik szerverről a másikra, mert nincs kedvem elölről kezdeni...
  • yellowcab
    Szeva Gruntz
    Mia cypher 1-en nyomjuk
    Van egy magyat klán is(1x-en vagyunk)
    Keress engem
    Yellowcab
  • Barganda
    Amúgy Gruntz néven játszom.Ha kell bárkinek segítek ak most kezdi. Üzenetküldés: /pm Név
    Ha a csetbe írni akarsz előtte entert kell nyomni!
  • Barganda
    Ja és ha valaki játszani kezd akkor a Patos 2 szerveren kezdjen karit.Szerintem ez a leggyorsabb és nem nagyon lagol.
  • Barganda
    Na mindegy berakok egy-két képet hátha megjön valakinek a kedve a játékhoz.

Az utolsó képen a Blood Don-ok elég kemények.Egy questben kell kinyírni őket.
  • Barganda
    Játszik valaki?
  • Barganda
    Szerintem nem rossz.
    Lvl 11-en talaltam egy blue cristal-t amit 200k-ert adtam el a boltban...
    Ennyit a pénzről.
  • Valen
    viszont akkor a cypher1-re menjetek :))

kevésbé lagos, s az én karakterem is azon van .))
  • Valen
    Lehet hogy megint felteszem :))

és folytatom lvl 12-es Ork fighteremet, bár egy idő után kicsit unalmas (elég drága minden és amit e ltudsz adni azt nagyon olcsón veszik csak meg)
  • G. Joe
    a cypher2 szervere toborozunk par magyart. :P
  • Barganda
    Én most szedtem le és installálom....
  • G. Joe
    igen jatszik! :)

• semo1
    játszik valaki ezzzzzzzzzzzzzzzzzel?!!!!!!
  • semo1
    Le lehet szedni máshonnan is?
  • semo1
    Bit Torrent !!!! Aki ezt kitalálta az egy faszparaszt!!!
    Találtam egy rizsevő oldalt de onnan is csak 14k-val jön.
  • yellowcab
    már jáccottam is a gamevel
  • Bakutyin
    szerintem használj letöltésvezérlőt..vagy mit...monnyuk flashget-et.
  • yellowcab
    Nem értem miért,de előbb benn voltam a játékban(2x meg is haltam)aztán kidobott

most a másikserverre(2) akartam belépni, de onnan egyből az asztalra dobott
  • yellowcab
    1-2 tanácsot, szabályt tudnátok mondani:melyik serverre menjek
    mit csináljak,melyik küldiket stb-
  • [Jakuza]
    Az elejen nekem is ezt csinalta, de mar nincs ilyen gondom.
  • yellowcab
    végre sikerült leszednem,de amint connectálna kidob
    nem tudjátok miért lehet?
  • Mester
    Csapatban sokkel keményebb mobokat meg lehet ölni igaz eloszlik az xp de van egy szoró amivel több xp jön mobonként ezzel is támogatják a csapatban xp-zést tehát gyorsabban lehet fejlődni.

Az itemeket random osztja el a gép ha csapatban vagytok.
  • selwik
    Ha csapatban vagy megoszlik az xp is és a talált cuccok is, akkor is ha épp nem harcolsz velük. Szóval mindenképp érdemes, a nehezebb ellenfeleket alacsonyabb szinten is le lehet gyűrni.
  • dtk1985
    Teccik a game. A runescape-en kivul meg sosem jaccottam mmorpg-vel. Milyen elonyokkel jar ha csapatban nyomjuk? Az idegesit a csapatban hogy ha felveszek egy cuccot akkor nem biztos hogy az az en karimnal fog kikotni.
  • yellowcab
    Gyerekek,nem tudná valaki áttölteni nekem
    Már több helyről is leszedtem,de mindegyik hibás volt
    Most pedig sehonnan sem akar jönni
    Mivel nem nagy a file,ha valaki gyorsan tud feltölteni 1 óra alatt lejöhet
    Köszi

YellowCab
  • Banyapapa
    Nekem is gyorsan indul el a játék,pedig nem nagy a gépem hozzá.
    Intel 1700 Mhz, INNO3D Geforce fx5600 stb stb........
  • [Jakuza]
    Milyen geped van ?
    En kb 20 sec mulva mar jatszom.
  • [Jakuza]
    Valoszinu a sok kinai karakter miatt. :)
  • selwik
    Nektek kb mennyi ideig tölt a játék? Bejelentkezés után nálam legalább 3 perc mire játszani tudok, pedig nem kell aztán über textúrákat betöltenie, szinte nem is dolgozik a vinyó, mégis tetü lassú:((
  • magus
    erre jon a kerdes, vajon miert?:)
  • [Jakuza]
    Ja. :)
  • Valen
    lehet hogy nem egy lineage2, de nem is 1,2 Gb a cliens része :))
  • magus
    Tegyük hozzá azért, hogy itt nem halsz meg az unalomtól... Szal míg a lineage2ben meg ha tobben mentunk is kurvara untam magam, es nehez volt harcossal fejlodni, meg kurva draga volt minden, es alig volt varazslat, itt minden szinten kapsz uj varazslatot, es sokkal elvezetesebba z elejen. Persze ez nem egy olyan profi stuff, de ellehet szorakozni vele, ha vkinek nincs kedve a lineage2-ben szivni a faszt mig alacsony szintu
  • Valen
    akkor most már tudom :)
  • [Jakuza]
    Meg szerencs, hogy a MMORPG-k 99%-nal azt a billentyut kell a chatra hasznalni. :)))
  • Valen
    pedig a giliszta gél-t vagy tüskét két ember is igényli,
    a patkány fogat azt szintén lehet vinni vkinek
    és így tovább :)
  • Valen
    Jakuza:

azt az egy billentyűt pont nem próbáltam :))
  • Al Bundy23
    ezt a gamát csak Party-ba érdemes kenni .)
  • [Jakuza]
    LOL.
    Enter billentyut probaltad mar ? :)
    Nekem elsore sikerult irnom a chatba.
  • selwik
    Nah, ma feltornáztam magam lvl 17-re. Egykét bugot már észrevettem, pl a tárgyaknál nem jelzi ki mekkora erő szükséges a használathoz. Találtam jó kis cumókat, és direkt hp-ra gyúrtam, hogy hordhassam, erre azt írja nem vagyok elég erős... :/

Hátsó nézetből játszom egérrel, és néha hajlamos beragadni a karakter a textúrába. Ilyenkor kurzorgombokkal lehet csak irányítani, elég zavaró.

A szörnyek tényleg eléggé ömlesztve vannak, érdekes látvány amikor a város előtt vagy 200 ember henteli az özönlő monsztákat.

Átnézegettem másik területekre a teleporttal, de rövid úton megölt az első arra járó ellen, gondolom arrafelé háromszor akkora karik kellenek.

Úgy összességében kicsit eltúlozták a számokkal való játékot, felesleges sztem ekkora pénzekkel operálni. A legutolsó szörnyben is van 20 pezo, az erősebbek 3-400 körül dobnak+varázstárgy. A jobb cuccok a boltban 60-100k-nál kezdődnek. De 5 millió(!) pénzért a karaktered neve felé berakhatsz egy 32x32 pixeles képet, vmi nevesített lovag, vagy mi a fene leszel ezzel. (csak arra lennék kíváncsi, hogyha tegnap indult a játék akkor hogy járkál ennyi karakter már logoval, biztos a fejlesztők csókosai...)

Szóval lehet gyűjtögetni ezerrel, én most a küldetéseket próbálom megcsinálni, de a farkasemberen kívül sehol se találok olyan szörnyet aminek kéne az alkatrésze:(