302
Open Beta Teszterek figyelem
-
selwik #62 Lineage meddig ingyenes még? -
#61 hummm.. ez igy szarul hangzik... marad a jo kis Lineage... :)
annak legalabb van olyan good tartalma, ami kulonbozik az atlagtol.. nem beszleve a hangulat es grafikarol :)))) -
#60 na kipróbáltam :)) HÁÁÁÁÁÁÁÁT érdekes :)
mindenki gyak ilyen kis kukacoakt utánna meg foghibás patkányokat aztán meg fél struccot + kis zöld UFO-t :))
de arra nem jöttem rá, hogy mivel tudok a chat-be írni :) vagy akár másnak :) -
#59 és más RPC -kel találkoztál ? -
#58 hat, jatszottam vele. a grafika szinesebb, de silanyabb. A jatek eleje iszonyu konnyu, leven szintenkent kapsz egy uj varazslatot, es ahogy sejtem kesobb varazslatcsoportokat lehet venni, amik gondolom ugyanigy fejlodnek. Hangulata az nem sok van, lineage 2 hangulatat nem veri. Cuccokat sokkal konnyebb szerezni benne, gyakorlatilag erre epul a jatek. Minden dobal cuccot. 2 "faj" van. 5 kaszt, mindegyik kasztnak megvannak a sajat cuccai, es nem hasznalhatja a masik.. Illetve van atfedes, ami nem kifejezetten specializalodott cucc azt hasznalhtaja mas is, pl tolvaj is hasznalhat nehany kardot, de a fobb kardokat nem. En egy lvl8 priest vagyok most, es 1 ora alatt elfejlodtem idaig. de jopofa, mert szornyet nem kell keresni mindenhol vannak, lepni is alig lehet toluk. A jatek nem szaggat gyengeb gepen sem, bar lehet hogy most azert mert dupla annyi ramom van. Osszessegeben kb a fung wanhoz hasonlithato, csak ez konyebb, es tobb cucc van benne. -
#57 nm. :) -
#56 na megy kös, csak az explorer is szarakodott .))
-
#55 Want to advertise on File Rush?
What's a torrent file?
Click here to read the FAQ
Want to be notified of new files?
Click here to find out how.
You've selected Knight Online MMORPG Full Client.
Please click on one of the following delivery methods to start the transfer.
ezen az oldalon csak a bittorentes változatot tudomn leszedni :((
-
#54 És ez az játék most ugyan miben különbözik a kismillió hentes-xps mmorpg-től? Máshogy néznek ki az orkok? LOL -
#53 nagyon szivesen! :) -
#52 Terminator kiraly vagy!!!
Kösz a linket! -
#51 oda van írva vhova (angolul), hogy ha nem indul 10 mp-n belül, klikkelj oda! Na én klikkletem és rögtön elindult! -
#50 és neked ez működik??
mert vártam vagy 30 percet és történt semmi.
Ez a File Rush dolog pedig nem az esetem :)) -
#49 itt a link vazz.... -
#48 nekem erre a direct connect-re ayt irja ki hogy "Not available for this file yet", ergo még rákattintani se tudok :(( -
#47 Na neked pont tole kell plusszos cuccot venni, mert csak azt lehet upgradelni. :) -
#46 pont ott kell veni nála!!!! legalábbis én ott vettem :) -
#45 nekem pl easymail-ra egyböl megjött -
#44 vazz tenyleg nem kuldik el freemailer. mire kuldik el? a szolgaltatos mailen kivul -
#43 http://www.aixgaming.com/filerush/linkmania/direct.php?target=KnightOnline.exe -
selwik #42 Download oldalon a direct downloadra klikkelsz ha nincs bittorent-ed. Várni kell pár percet, hogy elinduljon, de utána rendes sebességgel lejött nekem vmi román oldalról:)
Játszogattam vele most, és sztem túlságosan is könnyű. Egykét óra alatt felnyomtam magam lvl 10-re, ez azért kicsit furcsa a baldur's gate-en, meg nwn-en nevelkedett fajtámnak:))
De egyelőre tetszik, majd meglátjuk meddig köt le.
(Egyébként hol találom azt a Jared nevű kovácsot? Az egyik npc olcsón csinálna nekem jó cuccokat, mivel találtam scrollokat hozzá, de azt mondja előbb vegyek vmi olcsó göncöt ennél a Jarednél, aki a laktanya környékén van. Namost ott nincs egy árva Jared se, hanem csak az a három méteres kapitány, meg egy másik árus, vmi Jerem, aki ráadásul nem is árul alap cuccokat, csak pluszost) -
#41 olyan linket, ami nem File Rush és nem Bit Torrent :)) -
#40 download/client download -
#39 Banyapapa: az oldalon honnan lehet letölteni (ha tudsz linket betenni közvetlenül az jó lenne :)) -
#38 Úgy hatodszor kezdem újratölteni,de mindig megszakadt,letöltő pogikat meg nem támogatja a direct download
de,másodszor írja ki az fsecure,hogy mailbomb van a telepítő exe-ben -
#37 a honlapjukon ki van írva,hogy server problémákkal küzdenek -
#36 nekem a grafikával vannak fenntartásaim, de a rendszer meg a hangulat egészen jó. -
#35 nekem tetszik jo kis filingje van -
#34 nekem meg ugy 10-05percenkén disconnect :) -
#33 milyen??
kepek alapjan eleg gyatra es sivar... :) -
#32 Az 1es szerveren nyomattam kicsit.
Gyorsba osszeutottem egy lvl-9es harcost :) -
#31 Nekem 40-30k között jött le, igaz nem a bittorrent-et használtam csak simán ami az oldalon van.
Csak tré a gépem és jó szokása szerint automatán nyomott egy reset-et:/
Pedig teccetös a játék. -
#30 egész kellemes:) ki melyik szerveren nyomja? én az adonis 1-en kentem de enyhén laggi volt .) na nem baj azé má 5-os a barbim :) -
#29 ahh,örülhatek a 10k-nak
fos -
#28 ez szégyen,nem lehet 15k-nál gyorsabban tölteni...
a faszomnak találták ki ezt a bittorrent megoldást -
#27 Oké, már ment:) -
#26 Mekkora net szükséges ehhez a játékhoz??
Tegnap még beadta a kezdöablakot nekem de ma már nem hajlando:( -
greco #25 Na én kipróbáltam.Rohangáltam egyet a téren.:-)
Majd dél körül folytatom...(dolgom van) -
#24 szerintem automatán törli x nap múlva :))
kérdés csak bit-torenten keresztül lehet leszedni ezt ???
(csak azért mert annak az elveivel nem értek egyet :)) -
#23 Na en most elkezdek jatszani, mert most mar belehet irni az accounthoz mindent.
Akiknek elojon a No internet connections ablak, azok ne nyomjanak ra az OK gombra, hanem a masodik ablaknal varjak meg mig bejon a bejelentkezes oldal.
Mint mar leirtam, nekem is uj accot kellett csinalnom, mert a Freemailre nem erkezett meg a jelszo, azt pedig nem tudom , hoguy aktivalatlan accot hogyan lehet torolni.