Knight Online Az MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mia cypher 1-en nyomjuk
Van egy magyat klán is(1x-en vagyunk)
Keress engem
Yellowcab
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Ha a csetbe írni akarsz elõtte entert kell nyomni!
Az utolsó képen a Blood Don-ok elég kemények.Egy questben kell kinyírni õket.
Lvl 11-en talaltam egy blue cristal-t amit 200k-ert adtam el a boltban...
Ennyit a pénzrõl.
kevésbé lagos, s az én karakterem is azon van .))
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
és folytatom lvl 12-es Ork fighteremet, bár egy idõ után kicsit unalmas (elég drága minden és amit e ltudsz adni azt nagyon olcsón veszik csak meg)
Találtam egy rizsevõ oldalt de onnan is csak 14k-val jön.
most a másikserverre(2) akartam belépni, de onnan egybõl az asztalra dobott
mit csináljak,melyik küldiket stb-
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem tudjátok miért lehet?
Az itemeket random osztja el a gép ha csapatban vagytok.
Lourker
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Már több helyrõl is leszedtem,de mindegyik hibás volt
Most pedig sehonnan sem akar jönni
Mivel nem nagy a file,ha valaki gyorsan tud feltölteni 1 óra alatt lejöhet
Köszi
YellowCab
Intel 1700 Mhz, INNO3D Geforce fx5600 stb stb........
En kb 20 sec mulva mar jatszom.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
a patkány fogat azt szintén lehet vinni vkinek
és így tovább 😊
Enter billentyut probaltad mar ? 😊
Nekem elsore sikerult irnom a chatba.
Hátsó nézetbõl játszom egérrel, és néha hajlamos beragadni a karakter a textúrába. Ilyenkor kurzorgombokkal lehet csak irányítani, elég zavaró.
A szörnyek tényleg eléggé ömlesztve vannak, érdekes látvány amikor a város elõtt vagy 200 ember henteli az özönlõ monsztákat.
Átnézegettem másik területekre a teleporttal, de rövid úton megölt az elsõ arra járó ellen, gondolom arrafelé háromszor akkora karik kellenek.
Úgy összességében kicsit eltúlozták a számokkal való játékot, felesleges sztem ekkora pénzekkel operálni. A legutolsó szörnyben is van 20 pezo, az erõsebbek 3-400 körül dobnak+varázstárgy. A jobb cuccok a boltban 60-100k-nál kezdõdnek. De 5 millió(!) pénzért a karaktered neve felé berakhatsz egy 32x32 pixeles képet, vmi nevesített lovag, vagy mi a fene leszel ezzel. (csak arra lennék kíváncsi, hogyha tegnap indult a játék akkor hogy járkál ennyi karakter már logoval, biztos a fejlesztõk csókosai...)
Szóval lehet gyûjtögetni ezerrel, én most a küldetéseket próbálom megcsinálni, de a farkasemberen kívül sehol se találok olyan szörnyet aminek kéne az alkatrésze😞
annak legalabb van olyan good tartalma, ami kulonbozik az atlagtol.. nem beszleve a hangulat es grafikarol 😊)))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mindenki gyak ilyen kis kukacoakt utánna meg foghibás patkányokat aztán meg fél struccot + kis zöld UFO-t 😊)
de arra nem jöttem rá, hogy mivel tudok a chat-be írni 😊 vagy akár másnak 😊
What's a torrent file?
Click here to read the FAQ
Want to be notified of new files?
Click here to find out how.
You've selected Knight Online MMORPG Full Client.
Please click on one of the following delivery methods to start the transfer.
ezen az oldalon csak a bittorentes változatot tudomn leszedni 😞(