302
Open Beta Teszterek figyelem
  • Bakutyin
    Persze hogy skkal jobb le
    esz! ez egy 2száz akárhány megás kis game ..mit vársz tőle???...ahhoz képes viszont nagyon jó...én épp ezért játszom vele mert viszonyag élvezhető+mert nincs másik..(illetve van: horizons..nagyon jó, csak egy kicsit bonyolult nekem:D )
  • Cutee
    A skilleknél a Lingustic az micsoda tudja vki ?
  • Braveheart
    Na játszottam, de eléggé meglepődtem...
    Ugye ne mcsak a város körüli részen lehet szaladgálni meg ugyanazt a 10 szörnyet írtani? Láttam egy dungeont de nem lehetett bemenni...
    A bétából ítélve szvsz az Everquest2 SOKKAL jobb lesz...
  • Braveheart
    Nem :) Ezt a nevet szinte csak az sg-n használom.

Vki nem tudja a #137-re a választ?
  • Cutee
    Sziasztok.

Most találtam rá a fórumotokra, a honlap alapján nem lehet rossz game egy próbát megér a részemről is. Ha minden jól megy akkor regel már próbálom is :). Braveheart olyan ismerős a neved nem játszottál te a Savage Edennel ?
  • Braveheart
    Hali játszottam vagy 2 órát és lenne egy kérdésem:

Egy karos-i magician vagyok, és 11-es szinten megkérdeztem egy gyerektől, hogy lehetek nekromanta. Ő elküldött egy nagy böszme sárkányszerű vmilyen kapitányhoz, aki át is változtatott sorcererré. De én nekró akarok lenni! Hol válhatok nekromantává? Választási lehetőséget nem is kínált föl. Meg ha más karakterrel mennék, hol választhatnék specializációt? THX előre is.
  • Bakutyin
    hoppá!...az mindegy hogy patos1 vagy 2 ????
  • Bakutyin
    a patos 2-re mennyé'!...én egy napja játszom de már egy csomo magyart láttal ott+ az egyetlen magyar klán is ott van!
  • Braveheart
    Na akkor én délután a patos1-re felmegyek, csinálok egy új karaktert. Ti mivel vagytok ott és melyik oldalon álltok?
  • Bakutyin
    vki válaszoljon a szánalmas kérdéseimer:'(((:DDDDDDDDD
    mer a hivatalos oldlon ugyan találtam infot...de sajna nem tudok angolul..:D..help pls.
  • Braveheart
    Az magyar klán? Ha igen asszem átmegyek.
  • Braveheart
    Na kezdtem a magiciant, de nem értem, hogy miért mások a akasztok mint amik a weblapján vannak leírva... pl. necrot nem is láttam. MAjd holnap du. vki jöhetne a cypher 1-re segíteni :)
  • Braveheart
    Na én is a Cypher 1-re mentem, de csak holnap du. tudok játszani.
  • Barganda
    Már elég régóta van egy klán a patos szervereken amiben kb 17-en vagyunk.
    Mindennap fent szoktunk lenni.A klán neve: Angyalok Dühe.
  • Braveheart
    Hát rohadt lassú a szerver, egyszer megy a letöltés egyszer nem... elvileg 20 perc van még hátra. Asszem csak holnap délután tudom megnézni, mert 8-tól nemtok gépezni.
  • ZsZso
    Én a Cypher 1en vagyok, és azon tanakodom, hogy van -e értelme egy magyar klánt indítanom. ZsZso néven nyomom egy priestet megszemélyesítve, az Ork társadalom egyikét.
  • Bakutyin
    szolj ha kész..én a patos2-n vagyok..mikorra lesz lenn?
  • Bakutyin
    végülis nem egy nagy szám a játék...de az egyszerűsége ellenére nagyon élvezetes:DDDD
  • Bakutyin
    én avval vagyok..de szerintem nem
  • Braveheart
    Lehet a mágussal lényeket idézni?
  • Braveheart
    NA töltöm én is, kíváncsi vagyok milyen.
  • Bakutyin
    az ásványokat gemeket (pl:sharpe,stb..) hogy tudom felhasználni???..nem merem eladni mert nagyon sokat adnának érte???..aztán mik azok a skillek amik a varázslatok ablak tetején vannak(pl: nyelvek, politika) tulajdonképpen micsodák?..mire lehet használni őket??...ti hányas szintűek vagytok?..a klánba hányas szinttől tudok belépni???..egyenlőre ennyi:DDD
  • Bakutyin
    ESKÜSZÖM...ez a játék mérete ellenére nagyon hangulatos, és élvezet vele játszani:D...patosz 2-n vagyok, mágus, Taklinn néven.
  • Bakutyin
    na én má töltöm...:D...de csak freemail-es fiókom van...mondanátok egyet ahol gyorsan regelhetek(és ingyér is van)???
  • krob
    uffffff
    mondd
  • krob
    Ne mond ezt!
    Erveim a kovetkezoek:
    1. kis meretu a kliens
    2. ooooooooooo, hmmmmmm a kliens kis meretu...
    3. haaaaaat a kliens pl kifejezetten nem nagy meretu....

... viccet felreteve nem egy uber gamma, de egy probat meger.
  • Botond #116
    ezt már én is néztem,nagyon kritikán aluli sztem
  • Stranger
    Hali Vera:) Most semmilyen MMORPG-t nem játszok, Lineage 2-t meguntam, más jót meg nem tudok:( Egyébként is kipurcant a monitorom, még ha akarnék se tudnék normálisan játszani:( De holnaputánra kész lesz állítólag.
    Ha tudsz valami jó játékot akkor szólj feltétlen!
  • izem
    Sziasztok
    Szerintem junius 1-ig free lesz
  • krob
    Szia Stranger!!!!!!!
    De orulok! Jatszol vmivel mostanaban?
    Nem mondom, hogy tutira bejon neked ez a KO, de 270MB-os kliensnel meger egy probat:)
  • Stranger
    Meddig tart még? Mert ha még sokáig akkor elkezdem én is.
  • izem
    Sziasztok!
    karus klán van e?
  • krob
    Meglepodtem en is, hogy pont a roman mirror a nyero :)
  • krob
    Most akkor ujra van...

Patos2 -on most voltam, ordibaltam egy sort, nem volt senki most, egyenlore maradok a CYPHER 1-en.
  • Barganda
    Cypher 1-en már 1 darab magyar sincs....
  • Barganda
    Na végre mások is elkezdik...
    Ha lehet akkor a patos 2 szerveren indítsatok karit,ott vagyunk 5-en magyarok és van klán is.
  • Zoidberg
    Hali
    Köszönet a linkert Krobnak, jön a kliens 51K-val ami nálam gyakorlatilag a max.
    Freemailra valóban nem küldtek semmit, de csinaltam egy hotmail accot, és arra AZONNAL megkaptam a levelet a CD kulccsal.
    Aki esetleg gondolkozik rajta, az MOST vágjon bele, mert kevesebb mint 1 óra alatt letöltessel el lehet intezni.
    A játekrol meg nem tudok véleményt mondani, de eddig példásan megy minden.
    A Cypher 1 szerverre megyek majd, úgy tűnik ott a legtöbb magyar.
  • krob
    ja igen a kliens roman mirror linkje, ha onnan nem indulna:
    remelem muxik...
  • krob
    Aki esetleg ad egy eselyt a jateknak, annak itt egy pirinyo segitseg:
    oldal : KNIGHT ONLINE
    kliens:
    gamershell
    a roman mirror eleg gyors volt, a tobbi nagyon szar...
    viszont folytatni meg a Fget sem akarta, ezert egyszuszra kell leszedni
    Esetleg vki annyit meg beirhatna, hogy valoban sokaig megy-e meg ez a beta, mert ha nem, akkor nem merulnek el benne melyebben!
    Koszi
  • krob
    Eloszor is hello!
    Ahogy legkedvesebb haverom mondana, ez a jatek nem szep, de nagyon csunya...
    ... na jo annyira azert nem. (FWO-nal sokkkkkkkal szebb)
    De latok benne nemi fantaziat, ha valoban eltart meg egy darabig. Ami mindenkeppen tetszett, hogy nincsenek benne merfoldes lagok, elvezheto a sebesseg. Fel nap jatek utan igazan kiforrott velemenyem nincs a jatek elvezhetosegerol, de mivel a kliens 270 MB, szerintem tobben is megprobalhatnak.
    Egyebkent cypher 1-re jottem en is, remelem megtalalom a magyar playereket is.
    veranyo neven kereshet akit erdekel a dolog...