2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
gazkehely1 #2355 Előszó:
Egy ismerősöm találta ki ezt a kifejezést, én pedig gondoltam, hogy megpróbálom megismertetni mindenkivel az Internet segítségével, mert a saját szűk haveri körömben azonnal elterjedt, és mindenki szeretettel használja. Valószínűleg ez azért van, mert ez a szó teljesen univerzális szerintem, annyira, mint mondjuk az "izé", "izélni". Ha az embernek nem jön a nyelvére egy szó, akkor használhatja bármikor a matymákolást helyette.
Tehát a matymák®olás jelentése:
Két férfi szembeáll egymással. Letolják a gatyájukat. Az egyik hátrahúzza az ivarszervéről a "kabátot", a másik rátolja a sajátját. Aztán cserélnek, és ez így megy addig, amíg jól esik, vagy amíg szépen el nem reccsennek. :D:D:D -
#2354 gőzöm nincs... mit? -
gazkehely1 #2353 Tudjátok-e, mit jelent a "MATYMÁK" szó? Annyit segítek, hogy ez egy cselekvést kifejező ige! -
#2352 okok -
#2351 már átállítottam...:P -
#2350 hm :|
ui:állítsd a logoméretet 120x20-ra... -
#2349 ez gusztustalan, nem szexi....:D -
#2348 nesztek lányok itt egy sexi pasi!
ez például a sapkája miatt és a csini alsónacija miatt szexis! -
#2347 -
Cat #2346 örülnék neki, ha igy néznék ki :o -
#2345 egy nem túl soványnak és nem túl kövérnek is van esélye 1 lányvál ha az a rögészmélye h nincs? -
toto2700 #2344 Ráadás a csajoknak:
Ablakmosó fiú -
toto2700 #2343 Hmmm, akkor ilye lenne a zsánered?:
Klikk ide -
#2342 lol! -
#2341 azért jó volt :D -
#2340 azt hittem a forumozók fényképei topikban vagyok :D
de most komolyan azt hittem :) -
#2339 komolyan gondoltad hogy magáról rakta ki a képet ?:) -
#2338 én is így gondolom..:P -
#2337 A::SD::SAD:SA::DSD:D:D: -
#2336 ne haragudj meg, de miért mész a divat után?
kicsit buzis, ha meg az vagy akkor viszont jó kép :))
nem bántani akarlak, csak sztem te is egy egyéniség vagy, nincs szükséged mást követni ;)
bocsi, ha bántónak vetted -
Cat #2335 -
#2334 nem
hűséges, de tüzes a párjával -
toto2700 #2333 arany közép? akkor közepesen lehet hűtlen? -
#2332 én nemtom! -
#2331 faszt....mitérsz egy négerrel akinek oriásbrokija van, ha szétszakadsz mikor berakja?! :D -
#2330 hm :|
a nikkerek,mert naty van nekik
lányok nem íty van?
[ő nem csaj,szal nem tudhatja...] -
#2329 :DDDDDD Jó vagy te is akkor! :))
Bár nekem mostmár vigyáznom kell az ilyen dolgokkal..:D -
#2328 sportolok, öltönyben járok, de az intelligenciát nem tudom megítélni.. -
#2327 lol:D
én meg úgy voltam kb, h elmentünk egy tűzoltóautó mellett én meg nézek ki a fejemből, egyszer csak az egyik rám mosolyog, és meg csak vigyorgok, mint a tejbetök, aztán a másik rám kacsint ekkor már röhögtem, a harmadik a szemöldökét húzta, asszittem megszakadok a röhögéstől :DD -
#2326 Én szabad szájjú vagyok és mikor mentünk a városban én is így jártam :) Láttam egy helyes, vonzó srácot és akkor csak annyit tudtam mondani, h :
Hűűűűűűűű...jó anyag!
Természetesen meghallotta :D
Miután visszafordult még hozzátettem, h
Jó évjárat is :D -
#2325 Jujj, most nem ehhez akarok hozzászólni...csak ahogy Zsuzsa mesélte hogy ha meglátja akkor nyamm...:D Na szal tegnap suliba jöttem ki kajáról és olyan csávót láttam húúú ....utána fordultam és a gondolatomat kimondtam meg szólaltam hogy "Wooow!!" ...:D aztán hirtelen a számhozkaptam..:DDD barátnőim röhgtek hogy micsináltam...csávóka meg csak mosolygott..:P:)) -
#2324 Az oroszlan horoszkop se jelent semmit, de nem szeretnem itt egy fust alatt az osszes idealodat porig rombolni :D -
#2323 Es sportos oltonyosok :p -
#2322 :DDDDDD
Jól vannnaaaaaa :)
Szal a fekete haj, sötét barna szem, kreol bőr és a megfelelő magasság az alap mindenkinél...ugyanakkor van egy ügyvéd ismerősöm, akinek kék szeme van, világos barna haja...huh...nyámm :D Utálom a világos színeket (világos bőr, szőke haj, stb), de neki nagyon jól áll.
Viszont a mostani barátom hogy néz ki? Sötét haj, sötét barna szem egy kis zöldes beütéssel, barnás bőr :D Na vajon...mikor megláttam.....nyámmi :))
Akkor még nem jártunk, de nagyon megfogott,
ráadásul, h fiatalabb, mint én, nem is úgy tekintettem rá, mint leendő társra, csak, mint haverra :) Aztán összejöttünk :)
Na de ennyit erről, visszatérve a pasikra, meg stílusokra meg ilyenek...
mondom a srácnak nincs sötét barna szeme (az ügyvédnek) mégis nagyon vonzó, de főleg annak, aki ismeri...a jellemével együtt vonzó...leszámítva, h oroszlán a horoszkópja...nem túl hűséges :) -
#2321 Vannak elegáns, értelmes sportolók is. -
#2320 Ertem. De mivel a sportolonal kiemelted a fekete hajat es sotet szemet, gondolom az ugyved az szoke (esetleg voros) es kek vagy zold szemu. Es valoszinuleg nincs jo feneke :p A sportolo meg komolytalan es nem helyes. Nehez elete lehet mindkettonek :( :p -
#2319 hát...öö...izé :)
Sportolók sport cuccot hordanak :) Azt hittem egyértelmű :P ;)
Tudod ilyen melegítő meg ilyenek :D -
#2318 "Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág :P"
"A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló :) Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék :P :P :P"
Nem igazan ertem a kulonvalasztast, mivel a sportolohoz nem irtal ruhazatzot, a ketto nem zarja ki egymast. :p -
#2317 Mitől szexi? :)
Hát sztem ez stílustól is függ.
Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág :P
Tipikusan az egész testemet, lelkemet és főleg szememet :) vonzó dolog...és, ha még ráadásul intelligens is....uhhh....hát....nyámmi :D
A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló :)
Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék :P :P :P
De az összes stílus semmit sem ér, ha srácnak nincs egy kis huncut tekintete :) Az álomsrác a szemeben legyen huncut, legyen rossz-fiú, kelljen meghódítanom...tehát legyen megfelelő ellenfél..legyen okosabb, de ne sokkal okosabb, tehát tudjak túljárni az eszén (nem becsapni akarom)...egyszerűen imádom a macska egér játékot felválva...egyszer én legyek a vad, egyszer ő...utálom, ha csak én vagyok a vad..ahhoz túlzottan vadász típus vagyok :)
Szal a leglényegesebb mindig belülről jön! :) Lehet intelligens, ha egy unalmas segg és lehet túlfűtött, ha extra hűtlen! Arany közép út!
Hát nekem ettől szexi egy srác! :) -
#2316 Ettõl