2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • gazkehely1
    Előszó:
    Egy ismerősöm találta ki ezt a kifejezést, én pedig gondoltam, hogy megpróbálom megismertetni mindenkivel az Internet segítségével, mert a saját szűk haveri körömben azonnal elterjedt, és mindenki szeretettel használja. Valószínűleg ez azért van, mert ez a szó teljesen univerzális szerintem, annyira, mint mondjuk az "izé", "izélni". Ha az embernek nem jön a nyelvére egy szó, akkor használhatja bármikor a matymákolást helyette.

Tehát a matymák®olás jelentése:

Két férfi szembeáll egymással. Letolják a gatyájukat. Az egyik hátrahúzza az ivarszervéről a "kabátot", a másik rátolja a sajátját. Aztán cserélnek, és ez így megy addig, amíg jól esik, vagy amíg szépen el nem reccsennek. :D:D:D
  • minigirl
    gőzöm nincs... mit?
  • gazkehely1
    Tudjátok-e, mit jelent a "MATYMÁK" szó? Annyit segítek, hogy ez egy cselekvést kifejező ige!
  • SNAKE01
    okok
  • Brigicsaj
    már átállítottam...:P
  • SNAKE01
    hm :|

ui:állítsd a logoméretet 120x20-ra...
  • Brigicsaj
    ez gusztustalan, nem szexi....:D
  • SNAKE01
    nesztek lányok itt egy sexi pasi!
    ez például a sapkája miatt és a csini alsónacija miatt szexis!
  • SNAKE01
  • Cat #2346
    örülnék neki, ha igy néznék ki :o
  • LPKENJI
    egy nem túl soványnak és nem túl kövérnek is van esélye 1 lányvál ha az a rögészmélye h nincs?
  • toto2700
    Ráadás a csajoknak:
    Ablakmosó fiú
  • toto2700
    Hmmm, akkor ilye lenne a zsánered?:
    Klikk ide
  • SNAKE01
    lol!
  • PíszLávJuniti
    azért jó volt :D
  • Sné Zsuzsa
    azt hittem a forumozók fényképei topikban vagyok :D

de most komolyan azt hittem :)
  • PíszLávJuniti
    komolyan gondoltad hogy magáról rakta ki a képet ?:)
  • Brigicsaj
    én is így gondolom..:P
  • PíszLávJuniti
    A::SD::SAD:SA::DSD:D:D:
  • Sné Zsuzsa
    ne haragudj meg, de miért mész a divat után?

kicsit buzis, ha meg az vagy akkor viszont jó kép :))

nem bántani akarlak, csak sztem te is egy egyéniség vagy, nincs szükséged mást követni ;)

bocsi, ha bántónak vetted
  • Cat #2335
  • Sné Zsuzsa
    nem

hűséges, de tüzes a párjával
  • toto2700
    arany közép? akkor közepesen lehet hűtlen?
  • SNAKE01
    én nemtom!
  • Brigicsaj
    faszt....mitérsz egy négerrel akinek oriásbrokija van, ha szétszakadsz mikor berakja?! :D
  • SNAKE01
    hm :|
    a nikkerek,mert naty van nekik
    lányok nem íty van?
    [ő nem csaj,szal nem tudhatja...]
  • Brigicsaj
    :DDDDDD Jó vagy te is akkor! :))
    Bár nekem mostmár vigyáznom kell az ilyen dolgokkal..:D
  • Darth Sith
    sportolok, öltönyben járok, de az intelligenciát nem tudom megítélni..
  • Mincsi
    lol:D

én meg úgy voltam kb, h elmentünk egy tűzoltóautó mellett én meg nézek ki a fejemből, egyszer csak az egyik rám mosolyog, és meg csak vigyorgok, mint a tejbetök, aztán a másik rám kacsint ekkor már röhögtem, a harmadik a szemöldökét húzta, asszittem megszakadok a röhögéstől :DD
  • Sné Zsuzsa
    Én szabad szájjú vagyok és mikor mentünk a városban én is így jártam :) Láttam egy helyes, vonzó srácot és akkor csak annyit tudtam mondani, h :

Hűűűűűűűű...jó anyag!

Természetesen meghallotta :D
    Miután visszafordult még hozzátettem, h

Jó évjárat is :D
  • Brigicsaj
    Jujj, most nem ehhez akarok hozzászólni...csak ahogy Zsuzsa mesélte hogy ha meglátja akkor nyamm...:D Na szal tegnap suliba jöttem ki kajáról és olyan csávót láttam húúú ....utána fordultam és a gondolatomat kimondtam meg szólaltam hogy "Wooow!!" ...:D aztán hirtelen a számhozkaptam..:DDD barátnőim röhgtek hogy micsináltam...csávóka meg csak mosolygott..:P:))
  • Hangianix
    Az oroszlan horoszkop se jelent semmit, de nem szeretnem itt egy fust alatt az osszes idealodat porig rombolni :D
  • Hangianix
    Es sportos oltonyosok :p
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDDD

Jól vannnaaaaaa :)

Szal a fekete haj, sötét barna szem, kreol bőr és a megfelelő magasság az alap mindenkinél...ugyanakkor van egy ügyvéd ismerősöm, akinek kék szeme van, világos barna haja...huh...nyámm :D Utálom a világos színeket (világos bőr, szőke haj, stb), de neki nagyon jól áll.

Viszont a mostani barátom hogy néz ki? Sötét haj, sötét barna szem egy kis zöldes beütéssel, barnás bőr :D Na vajon...mikor megláttam.....nyámmi :))

Akkor még nem jártunk, de nagyon megfogott,
    ráadásul, h fiatalabb, mint én, nem is úgy tekintettem rá, mint leendő társra, csak, mint haverra :) Aztán összejöttünk :)

Na de ennyit erről, visszatérve a pasikra, meg stílusokra meg ilyenek...

mondom a srácnak nincs sötét barna szeme (az ügyvédnek) mégis nagyon vonzó, de főleg annak, aki ismeri...a jellemével együtt vonzó...leszámítva, h oroszlán a horoszkópja...nem túl hűséges :)
  • Darth Sith
    Vannak elegáns, értelmes sportolók is.
  • Hangianix
    Ertem. De mivel a sportolonal kiemelted a fekete hajat es sotet szemet, gondolom az ugyved az szoke (esetleg voros) es kek vagy zold szemu. Es valoszinuleg nincs jo feneke :p A sportolo meg komolytalan es nem helyes. Nehez elete lehet mindkettonek :( :p
  • Sné Zsuzsa
    hát...öö...izé :)

Sportolók sport cuccot hordanak :) Azt hittem egyértelmű :P ;)
    Tudod ilyen melegítő meg ilyenek :D
  • Hangianix
    "Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág :P"

"A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló :) Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék :P :P :P"

Nem igazan ertem a kulonvalasztast, mivel a sportolohoz nem irtal ruhazatzot, a ketto nem zarja ki egymast. :p
  • Sné Zsuzsa
    Mitől szexi? :)
    Hát sztem ez stílustól is függ.
    Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág :P
    Tipikusan az egész testemet, lelkemet és főleg szememet :) vonzó dolog...és, ha még ráadásul intelligens is....uhhh....hát....nyámmi :D

A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló :)
    Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék :P :P :P

De az összes stílus semmit sem ér, ha srácnak nincs egy kis huncut tekintete :) Az álomsrác a szemeben legyen huncut, legyen rossz-fiú, kelljen meghódítanom...tehát legyen megfelelő ellenfél..legyen okosabb, de ne sokkal okosabb, tehát tudjak túljárni az eszén (nem becsapni akarom)...egyszerűen imádom a macska egér játékot felválva...egyszer én legyek a vad, egyszer ő...utálom, ha csak én vagyok a vad..ahhoz túlzottan vadász típus vagyok :)

Szal a leglényegesebb mindig belülről jön! :) Lehet intelligens, ha egy unalmas segg és lehet túlfűtött, ha extra hűtlen! Arany közép út!

Hát nekem ettől szexi egy srác! :)
  • L7wy
    Ettõl