Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
nem

hûséges, de tüzes a párjával

Canon 450 D

arany közép? akkor közepesen lehet hûtlen?

SNAKE01
én nemtom!<#idiota>

Brigicsaj
faszt....mitérsz egy négerrel akinek oriásbrokija van, ha szétszakadsz mikor berakja?! 😄

xD

SNAKE01
hm :|
a nikkerek,mert naty van nekik<#smile>
lányok nem íty van?<#gonosz1>
<õ nem csaj,szal nem tudhatja...>

Brigicsaj
😄DDDDD <#eljen> Jó vagy te is akkor! 😊)
Bár nekem mostmár vigyáznom kell az ilyen dolgokkal..😄

xD

Darth Sith
sportolok, öltönyben járok, de az intelligenciát nem tudom megítélni.. <#idiota>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Mincsi
lol😄

én meg úgy voltam kb, h elmentünk egy tûzoltóautó mellett én meg nézek ki a fejembõl, egyszer csak az egyik rám mosolyog, és meg csak vigyorgok, mint a tejbetök, aztán a másik rám kacsint ekkor már röhögtem, a harmadik a szemöldökét húzta, asszittem megszakadok a röhögéstõl 😄D

Rush!

Sné Zsuzsa
Én szabad szájjú vagyok és mikor mentünk a városban én is így jártam 😊 Láttam egy helyes, vonzó srácot és akkor csak annyit tudtam mondani, h :

Hûûûûûûûû...jó anyag!

Természetesen meghallotta 😄
Miután visszafordult még hozzátettem, h

Jó évjárat is 😄

Canon 450 D

Brigicsaj
Jujj, most nem ehhez akarok hozzászólni...csak ahogy Zsuzsa mesélte hogy ha meglátja akkor nyamm...😄 Na szal tegnap suliba jöttem ki kajáról és olyan csávót láttam húúú ....utána fordultam és a gondolatomat kimondtam meg szólaltam hogy "Wooow!!" ...😄 aztán hirtelen a számhozkaptam..😄DD barátnõim röhgtek hogy micsináltam...csávóka meg csak mosolygott..😛😊)

xD

Hangianix
Az oroszlan horoszkop se jelent semmit, de nem szeretnem itt egy fust alatt az osszes idealodat porig rombolni 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Es sportos oltonyosok :p

Sné Zsuzsa
😄DDDDD

Jól vannnaaaaaa 😊

Szal a fekete haj, sötét barna szem, kreol bõr és a megfelelõ magasság az alap mindenkinél...ugyanakkor van egy ügyvéd ismerõsöm, akinek kék szeme van, világos barna haja...huh...nyámm 😄 Utálom a világos színeket (világos bõr, szõke haj, stb), de neki nagyon jól áll.

Viszont a mostani barátom hogy néz ki? Sötét haj, sötét barna szem egy kis zöldes beütéssel, barnás bõr 😄 Na vajon...mikor megláttam.....nyámmi 😊)

Akkor még nem jártunk, de nagyon megfogott,
ráadásul, h fiatalabb, mint én, nem is úgy tekintettem rá, mint leendõ társra, csak, mint haverra 😊 Aztán összejöttünk 😊

Na de ennyit errõl, visszatérve a pasikra, meg stílusokra meg ilyenek...

mondom a srácnak nincs sötét barna szeme (az ügyvédnek) mégis nagyon vonzó, de fõleg annak, aki ismeri...a jellemével együtt vonzó...leszámítva, h oroszlán a horoszkópja...nem túl hûséges 😊

Canon 450 D

Darth Sith
Vannak elegáns, értelmes sportolók is. <#eplus2>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Hangianix
Ertem. De mivel a sportolonal kiemelted a fekete hajat es sotet szemet, gondolom az ugyved az szoke (esetleg voros) es kek vagy zold szemu. Es valoszinuleg nincs jo feneke :p A sportolo meg komolytalan es nem helyes. Nehez elete lehet mindkettonek 😞 :p

Sné Zsuzsa
hát...öö...izé 😊

Sportolók sport cuccot hordanak 😊 Azt hittem egyértelmû 😛 😉
Tudod ilyen melegítõ meg ilyenek 😄

Canon 450 D

Hangianix
"Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág 😛"

"A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló 😊 Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék 😛 😛 😛"

Nem igazan ertem a kulonvalasztast, mivel a sportolohoz nem irtal ruhazatzot, a ketto nem zarja ki egymast. :p

Sné Zsuzsa
Mitõl szexi? 😊
Hát sztem ez stílustól is függ.
Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág 😛
Tipikusan az egész testemet, lelkemet és fõleg szememet 😊 vonzó dolog...és, ha még ráadásul intelligens is....uhhh....hát....nyámmi 😄

A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló 😊
Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék 😛 😛 😛

De az összes stílus semmit sem ér, ha srácnak nincs egy kis huncut tekintete 😊 Az álomsrác a szemeben legyen huncut, legyen rossz-fiú, kelljen meghódítanom...tehát legyen megfelelõ ellenfél..legyen okosabb, de ne sokkal okosabb, tehát tudjak túljárni az eszén (nem becsapni akarom)...egyszerûen imádom a macska egér játékot felválva...egyszer én legyek a vad, egyszer õ...utálom, ha csak én vagyok a vad..ahhoz túlzottan vadász típus vagyok 😊

Szal a leglényegesebb mindig belülrõl jön! 😊 Lehet intelligens, ha egy unalmas segg és lehet túlfûtött, ha extra hûtlen! Arany közép út!

Hát nekem ettõl szexi egy srác! 😊

Canon 450 D

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

<#vigyor1>
www.hero10.atw.hu
ilyennel kell lenni... gy fiunak mint a szörny...
na, hogy tetszik? <#nyes>
talán ettõl lesz szexi? <#vigyor>
na,ez az...

Brigicsaj
ez igaz!...😊

xD

Persze, persze, az anorexia is betegség, mégsem akar senki anorexiás barátnõt. Hát a lányok sem akarnak izomdiszmorfiás barátot. 😊
macselek
az az izomdiszmorfia. az egy betegség😊

Nem gáz, ha gyúrsz, csak ne gyúrd magad hegy méretûre, és ne ez tegye ki az életed 99%-át. 😊
gercse
akkor ne kezdjek el gyúrni?😛
(nem is állt szándékomban amúgy, de azért erõsitek egy kicsit, mert puhának érzem magam 😄)

"és rengetegszer megkaptam lányismerõsöktõl, hogy "amikor még csak látásból ismertelek, azt hittem te is valami bunkó izomagyú vagy"😄D"

Hát ez az, látod! Elsõre úgyis mindenki csak a külsõt látja.
Egyébként persze, kigyúrtak közt is vannak olyanok, akik az értelmes emberek csoportjába tartoznak, de ránézésre hogy mondod meg valakirõl? Sehogy. Ráadásul van, aki meg csak azt mondja magáról, hogy õ csak azért gyúr, hogy jól nézzen ki, de azért nem ez a legfontosabb az életében, közben nagy hazugság az egész. Ezzel most nem rád céloztam, hanem a volt barátomra. Neki is mondtam folyton, hogy ne gyúrjál már annyit, mert hülye izomagy lesz belõled, õ meg mondta, hogy ááá, az azért nem lesz soha, de közben naphosszat csak arról tudott beszélni, hogy hány centi a bicepsze meg hány kilót tud kinyomni, és hogy ma is megdöntötte a felülés rekordját... Folyton ezt kellett hallgatnom, és aztán még gondoljam azt, hogy nem is csak ebbõl áll az élete, mi? Uhh.
De még egyszer mondom: tisztelet a kivételnek!
Dynamic
Régebben komolyabban edzettem és nagyobb darab voltam, és rengetegszer megkaptam lányismerõsöktõl, hogy "amikor még csak látásból ismertelek, azt hittem te is valami bunkó izomagyú vagy"😄D Sajnos ezt hívják elõítéletnek vagy általánosításnak.Én pl. azért edzettem, hogy jobban nézzek ki.Nyílván ebben benne van egy olyan igény is, hogy jobban tetsszek a nõknek, de eszem ágába nem volt plázacicákkal összejönni, soha nem is hajtottam az "üres" nõkre.És ezzel nem csak én vagyok így azok közül akik súlyzót fogtak a kezükbe, mert van jópár egyetemet/fõiskolát végzett-szóval nem bunkó-haverom is akik szintén lejárnak "gyúrogatni", de abszolút nem jellemzõek rájuk azok a dolgok, amit leírtál.Szerintem sok nõ azért is fél a sportosabb fickóktól, mert nincs elég önbizalmuk.Egyrészt sokan úgy gondolják, hogy nem méltóak hozzájuk, mellettük nekik is mindig modellalkatú, kikent cicababaként kell fesziteniük, másrészt meg attól félnek, hogy egy jó pali úgyis megfogja õket csalni, mert hát õ(a nõ) hogy néz ki, és sokkal jobb nõk is vannak náluk akik ráhajtanak, és el fogják csavarni a férfi fejét.
Ettõl függetlenül az is igaz, hogy az izomagy kifejezésnek azért van alapja😄D
Na persze, de ha van egy szellemileg átlagos képességekkel bíró átlagosan is kinézõ személy, meg egy ugyanakkora IQ-val rendelkezõ kigyúrt macsó, egyértelmû, hogy inkább az átlagos srác érdekel jobban. A másikról eleve az rí le, hogy azért izmosít, hogy minnél több nõt fel tudjon szedni. Aki a külsejére dolgozik a belsõ helyett, azok csak had jöjjenek össze a hidrogénhajú, pink ruciban feszítõ, tízcenti sarkokon lépkedõ, teleszilikonozott plázacicákkal. A normális férfiak meg maradjanak meg a normális nõknek. Ez így igazságos. 😄
Dynamic
Már hogyne jelentene elõnyt egy egészségesen kidolgozott alkat.Persze nem a 120 kilós szteroidbikákra gondolok😊Itt nem is arról van szó, hogy ha valaki "jól" néz ki az már biztos befutó, hanem arról, hogy ha egy elvárt értelmi szinthez egy normálisan kidolgozott testalkat párosul, az nyílván elõnyösebb mint ha ugyanez az ember 150 kilós, ápolalan zsírgombóc lenne.
Dynamic
"Egyáltalán nem lényeges a kinézet - 54%"

Ez egy naív hazugság😊
rágógumi
eh pff..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Én nem szeretem babusgatni a barátaimat. 😄
"de azért a legtöbb lányban bent van az hogy legalább a pasija normálisan nézzen ki"
Nem azt mondtam, hogy ne nézzen ki jól, hanem, hogy ne legyen kigyúrt izomagy vagy kövér. 😄 Attól, hogy vékony, valaki még nézhet ki jól, és biztonságérzetet is adhat. 😊
Zillo
sztem a kigyurt izomagyuak viszataszitoak.van egy egeszseges ferfias izomzat ami még a vonzo ketagoriaba tartozik.a tul vekony fiuk sem a legcsábosabbak de ha vm megfog benne akkor aztán olyan mindegy h milyen a testalkata..😊

Alah Alik Ya Sidi!

Szerintem a nyeszlett pasik csak az olyan nõknek tetszenek akik babusgatni szeretnék a barátaikat, nemtudom kifejezni hogy mit akarok mondani..de tényleg van aki az ilyen szerencsétlen skacokra bukik mer õket lehet pátyolgatni emg stb.de azért a legtöbb lányban bent van az hogy legalább a pasija normálisan nézzen ki és mondjuk ha megy vele az utcán legyen egy kis biztonságérzete is😊

Nem feltétlenül jelent elõnyt a kockás has és kigyúrt izomzat. Attól függ, a fickónak milyen személyisége van, önmagában az izmos test nem elég... sõt... Nekem volt olyan barátom, aki folyton csak a gyúrásról beszélt, és azt hitte, majd beájulok tõle, hogy hány kilót tud felemelni meg mit tudom én... nemhogy nem imponált, de az agyamra is ment vele! Egyébként nekem például kifejezetetten a "nyeszlett" pasik tetszenek, semmi izom, csak olyan, mintha majd elfújná a szél. 😄 És a környezetemben sok más lány is ezt mondta magáról, mások meg azt, hogy a mackós tipusra buknak. Érdekes módon az izmosakat senki nem említette. 😄
Brigicsaj
Hát ez az! 😄D😛

xD

PíszLávJuniti
ezért gáz sötétben ismerkedni 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kry
Jah 😊

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Brigicsaj
így van....ha a külsejében nem fog meg vmi akkor szóba se állsz vele nem??

xD

Kry
😮 Erre gondoltam én is... Csak mert én sem csak a belsõt nézem a csajoknál 😊 végülis, csak a külsejét látom meg elõször.... 😄

Brigicsaj
ez viszont baromság hogy egyáltalán nem fontos...sztem....
jó persze hogy nem olyan lényeges mint a többi, de ha nincs benne semmi ami megfog a külsejében akkor már elve halott a dolog.....:S

xD

Brigicsaj
én az arcát! 😊

xD

Kry
😮 ez érdekes, tapasztalatból mondtad? 😄
Érdekes statisztikákat mutatok most lehet majd véleményeket írni rá 😉

Mit néz meg elõször egy nõ egy férfin?
A szemeit - 42%
A fenekét - 16%
A lábai közötti részt 😊 - 8%
A száját - 7%
A mellkasát - 7%
A kezeit - 5%
A haját - 5%
A vállait - 4%
Valami mást - 6%

Mennyire fontos a nõknél a férfiak kinézete?
Csak egy jó testû férfival randizna - 4%
Fontos a kinézet! - 7%
A kinézet nem fontos, de azért ne legyen nagyon gázos - 12%
Nem annyira fontosak a férfi testi adottságai - 23%
Egyáltalán nem lényeges a kinézet - 54%

😊

Frosty01
minden nõ/lány más és mást néz meg elõször.

practitioner of the forbidden arts of death

én úgy halottam a stílusát/öltözködését