Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a nikkerek,mert naty van nekik<#smile>#smile>
lányok nem íty van?<#gonosz1>#gonosz1>
<õ nem csaj,szal nem tudhatja...>õ nem csaj,szal nem tudhatja...>
Bár nekem mostmár vigyáznom kell az ilyen dolgokkal..😄
xD
Nem a lényeg, hanem a fontos!
én meg úgy voltam kb, h elmentünk egy tûzoltóautó mellett én meg nézek ki a fejembõl, egyszer csak az egyik rám mosolyog, és meg csak vigyorgok, mint a tejbetök, aztán a másik rám kacsint ekkor már röhögtem, a harmadik a szemöldökét húzta, asszittem megszakadok a röhögéstõl 😄D
Rush!
Hûûûûûûûû...jó anyag!
Természetesen meghallotta 😄
Miután visszafordult még hozzátettem, h
Jó évjárat is 😄
Canon 450 D
xD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Jól vannnaaaaaa 😊
Szal a fekete haj, sötét barna szem, kreol bõr és a megfelelõ magasság az alap mindenkinél...ugyanakkor van egy ügyvéd ismerõsöm, akinek kék szeme van, világos barna haja...huh...nyámm 😄 Utálom a világos színeket (világos bõr, szõke haj, stb), de neki nagyon jól áll.
Viszont a mostani barátom hogy néz ki? Sötét haj, sötét barna szem egy kis zöldes beütéssel, barnás bõr 😄 Na vajon...mikor megláttam.....nyámmi 😊)
Akkor még nem jártunk, de nagyon megfogott,
ráadásul, h fiatalabb, mint én, nem is úgy tekintettem rá, mint leendõ társra, csak, mint haverra 😊 Aztán összejöttünk 😊
Na de ennyit errõl, visszatérve a pasikra, meg stílusokra meg ilyenek...
mondom a srácnak nincs sötét barna szeme (az ügyvédnek) mégis nagyon vonzó, de fõleg annak, aki ismeri...a jellemével együtt vonzó...leszámítva, h oroszlán a horoszkópja...nem túl hûséges 😊
Canon 450 D
Sportolók sport cuccot hordanak 😊 Azt hittem egyértelmû 😛 😉
Tudod ilyen melegítõ meg ilyenek 😄
Canon 450 D
"A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló 😊 Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék 😛 😛 😛"
Nem igazan ertem a kulonvalasztast, mivel a sportolohoz nem irtal ruhazatzot, a ketto nem zarja ki egymast. :p
Hát sztem ez stílustól is függ.
Nekem pl az "ügyvéd" stílus jön be..komoly, magas, helyes, öltönyös...ááá...hát az nagyon odavág 😛
Tipikusan az egész testemet, lelkemet és fõleg szememet 😊 vonzó dolog...és, ha még ráadásul intelligens is....uhhh....hát....nyámmi 😄
A másik stílus, ami falhoz vág a sportoló 😊
Magas, fekete haj, sötét barna szem, jó fenék 😛 😛 😛
De az összes stílus semmit sem ér, ha srácnak nincs egy kis huncut tekintete 😊 Az álomsrác a szemeben legyen huncut, legyen rossz-fiú, kelljen meghódítanom...tehát legyen megfelelõ ellenfél..legyen okosabb, de ne sokkal okosabb, tehát tudjak túljárni az eszén (nem becsapni akarom)...egyszerûen imádom a macska egér játékot felválva...egyszer én legyek a vad, egyszer õ...utálom, ha csak én vagyok a vad..ahhoz túlzottan vadász típus vagyok 😊
Szal a leglényegesebb mindig belülrõl jön! 😊 Lehet intelligens, ha egy unalmas segg és lehet túlfûtött, ha extra hûtlen! Arany közép út!
Hát nekem ettõl szexi egy srác! 😊
Canon 450 D
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
ilyennel kell lenni... gy fiunak mint a szörny...
(nem is állt szándékomban amúgy, de azért erõsitek egy kicsit, mert puhának érzem magam 😄)
Hát ez az, látod! Elsõre úgyis mindenki csak a külsõt látja.
Egyébként persze, kigyúrtak közt is vannak olyanok, akik az értelmes emberek csoportjába tartoznak, de ránézésre hogy mondod meg valakirõl? Sehogy. Ráadásul van, aki meg csak azt mondja magáról, hogy õ csak azért gyúr, hogy jól nézzen ki, de azért nem ez a legfontosabb az életében, közben nagy hazugság az egész. Ezzel most nem rád céloztam, hanem a volt barátomra. Neki is mondtam folyton, hogy ne gyúrjál már annyit, mert hülye izomagy lesz belõled, õ meg mondta, hogy ááá, az azért nem lesz soha, de közben naphosszat csak arról tudott beszélni, hogy hány centi a bicepsze meg hány kilót tud kinyomni, és hogy ma is megdöntötte a felülés rekordját... Folyton ezt kellett hallgatnom, és aztán még gondoljam azt, hogy nem is csak ebbõl áll az élete, mi? Uhh.
De még egyszer mondom: tisztelet a kivételnek!
Ettõl függetlenül az is igaz, hogy az izomagy kifejezésnek azért van alapja😄D
"de azért a legtöbb lányban bent van az hogy legalább a pasija normálisan nézzen ki"
Nem azt mondtam, hogy ne nézzen ki jól, hanem, hogy ne legyen kigyúrt izomagy vagy kövér. 😄 Attól, hogy vékony, valaki még nézhet ki jól, és biztonságérzetet is adhat. 😊
Alah Alik Ya Sidi!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
jó persze hogy nem olyan lényeges mint a többi, de ha nincs benne semmi ami megfog a külsejében akkor már elve halott a dolog.....:S
xD
Érdekes statisztikákat mutatok most lehet majd véleményeket írni rá 😉
Mit néz meg elõször egy nõ egy férfin?
A szemeit - 42%
A fenekét - 16%
A lábai közötti részt 😊 - 8%
A száját - 7%
A mellkasát - 7%
A kezeit - 5%
A haját - 5%
A vállait - 4%
Valami mást - 6%
Mennyire fontos a nõknél a férfiak kinézete?
Csak egy jó testû férfival randizna - 4%
Fontos a kinézet! - 7%
A kinézet nem fontos, de azért ne legyen nagyon gázos - 12%
Nem annyira fontosak a férfi testi adottságai - 23%
Egyáltalán nem lényeges a kinézet - 54%
😊
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF