2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2395 köszönjük hogy ezt megosztottad velünk...:DD -
dezsiszabi #2394 elolvastam az egész topicot
majd, ha kipihentem magam, akkor írok is vmit -
#2393 fogom ne aggódj..:P
na jó nem vagyok én hajcsár..:P nem fogom dolgoztatni, dolgozik szegény eleget...:( de majd jöhet hozzám is falat verni, meg vakolni, meg festeni..:P:D -
#2392 akkor dolgoztatsd :P -
#2391 jah, barátom meg vakolatot vert...xDD onnan jutott eszembe ez a dolog, mondtam is neki hogy de kár hogy nem látom..:P mert ugye most melóhelyére nem ment be mert szabin van mától és otthon szorgoskodott...xDD :P úúúgy imádom..:P holnap jön át hozzán...:P aztán hétvégén megyünk nyaralni..:P -
#2390 hú, akkor építőmunkás leszek:D
amúgy pont ma ástam egy kicsit a kertben, mondjuk nagy izommozgás nem volt :D -
#2389 Amúgy az jutott eszembe, hogy attól is szexi egy pasi, amikor dolgozik, vagyis fizikai munkát..:P és nézni ahogy mozognak az izmai, ahogy szorgoskodik....úúúú én imádom nézni..:P -
#2388 hát megesik az ilyen hogy lemarad az ember a dologról....akkor nálad most ez a vonat elment..:P
legalább is akkor ha nem vagy olyan hogy lenyúld a csajától..:P
én legalább is sose hajtok vagy hajtottam foglalt csávóra, csak egyszer, meg is szívtam...:DD azóta SOHA ....:D nincs az az isten hogy foglalttal kikezdjek...:D -
Jana6 #2387 én is mentem volna moziba vkivel.....de nem valószínű hogy esedékes lesz az elkövetkezendő időben....ugyanis van bnője XD -
#2386 én utoljára a 3. Shrek-en voltam barátnőmmel a Lurdyba...:P
de barátommal még nem voltam moziba....:P mert általába ami megy film az már mindig megvan neki aztán gépen nézzük meg vagy nem tom..:P
mi jövőhét szombaton leszünk féléve együtt..:P most hétvégén meg megyünk nyaralni..:P barátnőmék nyaralójába, aztán csak 4-en leszünk, vagyis 2 pár..:P nagyon jól el szoktunk lenni így 4en...:P -
#2385 de ezt nem vágom, miért pont 2-3 hónap múlva szakítotok? :O -
#2384 jah akkor az anyuja olyasmi lehet mint barátnőmé..:P barátnőm anyuja is végülis a barátnőm..:P tök jó fej meg minden, valamikor jön velünk discoba is meg minden, segít a fiúknak...:P -
#2383 és a mozi nagyon is jó dolog...........én pl a szabadság szerelemre(komoly film)....meg a taxi 4 re..................valami jó vígjátékra szeretek menni........... -
#2382 igen , anyukájával. különben nagyon aranyos anyukája van, meg teljesen trendi,és mégis komoly gondolkodású.......aranyos.mint a lánya. de ma megbeszéltük a bnőmmel,h szakítunk kb 2-3 hónap múlva.......:S:( -
#2381 anyujával együtt??!! :P ez cuki..:P
úúú én barátommal nem is voltam még moziba...:( -
#2380 1 nem mindig. van amikor csak úgy hirtelen rámjön. van amikor a sulijánál várom meg vele. van úgy,h csak akkor kap, amikor újabb hónapba lép a kapcsolatunk...........de nem csak virágot........kisebb különc dolgokat: plüss/ kulcstartó a nyilas jegyében............meg mozijegy, elviszem fürdeni ........az anyukájával együtt................ -
#2379 jóhát ez virágos dolog nekem is bejönnne mondjuk, amikor együtt vagyunk féléve és akkor meglep egy ilyennel..:P de te is beláthatos ha mindig amikor taliztok viszel egy nagy csokor virágot, uncsi lesz egy idő után..:P -
#2378 a vásárlási kényszeremmel én a csajomnak akarok jót. igaz,nem éjjel nappal vásárolunk. egy virág, egy kis ajándék..........ilyenek. ami nem sok,de nem is kevés,és mégis boldog tőle. mondjuk egy nagy csokor sárga és vörös rózsa.............. -
ledó #2377 nagyon álat -
ledó #2376 http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=40711 -
#2375 hát igen....ennyi... -
#2374 Hát, nem tudom, miért van, igazából nem is érdekel. Ha vki meg akar venni, annak rég rossz, mert nem fog összejönni.
És, igen, én is úgy gondolom, hogy a normális csajok kikészülnek az ajándéktömkelegtől. Általában minden barátnőm ilyen, és sok srác nem ért meg minket. :S -
#2373 de ez lehet amúgy azért van mert az előtted lévő csajok erre "idomították" hogy mindent vegyen meg nekik meg ilyenek...aztán már nem tud róla leszokni, azt hiszi ez a normális , hogy egy csaj el kell halmozni mindennel....:S :/ közbe sztem a normális csaj kikészül ha mindig mindent megvesznek neki,...:S mert számomra mint mondtam olyan mint ha ezzel engem akarna megvenni...:( -
#2372 Én azalatt a 3 hét alatt próbáltam lebeszélni a srácot a vásárlási kényszeréről, finoman, majd durván, végül muszáj volt elküldenem, mert nem bírtam tovább. xD -
#2371 jah velem is volt hasonló...xD csak én nem hajtottam el, csak közöltem vele hogy nem lehet meg venni..xDD -
#2370 -
#2369 Nekem volt egy pasim, aki azt gondolta, hogy pénzzel megszerezhet/megtarthat. Amire csak ránéztem, rögtön megvette. 3 hétig bírtam az ajándékáradatot, aztán elhajtottam, és közöltem vele, hogy szerezzen egy k**vát... :S -
#2368 hát jah...:S -
#2367 így van
aki meg úgy gondolja, hogy mégis, az nem teljes szívéből szerelmes...(gondolom ) -
#2366 hát így van....:S
részemről a pénz nem számít.....:) nekem van egy barátom fél éve..:) nagyon szeretjük egymást..:P ő se bővelkedik maniban meg én se nem..:) de a pénz az szerintem ami pont nem számít a szerelembe.....:) -
#2365 számomra is felfoghatatlan...:S:S gusztustalanok az érdek emberek...:/ -
#2364 nem csak számodra,
de ha körülnézel a mai világban, akkor nagyon sokszor találkozol ilyenekkel...
nem tudom mikor kezdődhetett ez, biztos mindig is voltak ilyen emberek, de ami manapság megy...csak a pénz csak a pénz...
(undorító) -
Jana6 #2363 soha nem fogom megérteni azokat akik a pénzre hajtanak.....felfoghatatlan...legalábbis számomra -
#2362 persze, de én is ismerek egy két embert...
de biztosan sok kivétel is van -
#2361 nem tudhatod....:) -
#2360 inkább utóbbi... -
#2359 figyelj, nem te választod kibe leszel szerelmes-.....:S
másrész lehet az is hogy a pénzért...sok ribanc van aki arra bukik,....sajna...:(
-
kelemenp #2358 lenne egy kérdésem a fórumot látogató csajokhoz:
miért van az hogy annyi nagyon szép, magára sokat adó, értelmes lányt látni azt utcán olyan pasikkal akiken XSes póló feszül és úgyis majd átszakadnak, nem is mondhatóak jóképűnek és még szemétkednek is lánnyal?
elöre is köszönöm a választ -
#2357 erre csak annyit írnék hogy : " ÚÚÚÚúúúúr isten!!!" xDD -
gazkehely1 #2356 Ja... még mielőtt bárki homokosnak nézne, vagy egy totál perverz állatnak, kijelentem, hogy szigorúan hetero vagyok, és csak az "internetes poén" ihlette meg az előző üzenetemet.