Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
és itt mi nem a buzikra gondolunk..😛PP
mert az oké, egy csaj szokott az lenni, ez tény, de fiúkra is szoktuk mi is mondani hogy szexi...😄
xD
állítólag, bár én semmilyen pasit nem tudok elképzelni sexy-nek, mivel pasi vagyok, s szerintem ez így helyes...
de ki tudja a csajoknak mi milyen😊
de azzal hogy kipróbálod nem vesztesz semmit, max ha nem jön be akkor többet nem használod és kész, ez végül is ember függõ is meg termék függõ is,........
xD
viszonylag régóta szenvedek a szõrtelenítéssel, lássátok be néha itt ott kell...
namost a borotva némely helyeken necces, ti mit tudtok a szõreltávolitó krémekrõl?
van olyan ami mûxik?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
csomó embert úgy ismertem meg hogy elsõre kinézetre tök unszimpi volt mert volt benne vmi ami irritált (nem csúnya volt, félreértés elkerülése végett), csak nem tom olyan bunkónak vagy közönségesnek tûnt aztán amikor beszélgettem vele, kiderült hogy abszolút nem olyan.....tehát ezért nem szabad elõítéleteket hozni.....
pénteken is láttam egy srácot, k*rva jól nézett ki meg még az arca is olyan kedvesnek tûnt aztán ugyan arra a buszra szállt fel amelyikre én, és hogy milyen bunkó volt mindenkivel meg lenézõ.....kicsit el volt szállva magától a csávó.....
xD
Akkor megtanultam ,hogy 1 férfiban nem a külsõt kell egybõl nézni ,de bizonyos téren figyelembe kell venni ...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Sosem intézem nyilvánosság elõtt az ügyeimet.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
mondjuk itt kihagytam a jót, vhogy így akartam "..van egy jó pár.."
na de ez az általánosítás annyira de annyira idegesít,.....de .....na mind1..😄D
xD
(személyes tapasztalat,mielõtt még férjhez mentem volna megtörtént velem...csak sz@pott mert a szülõk nem voltak pénzesek és én a pénzemet nem költöttem rá és még jól meg is szívattam -amikor megtudtam és a haverjával dumáltak róla és nem hallotta ,hogy beléptem az ajtón, - és utána p@fán is vertem -de jól esett és utána még õ sírt ,hogy bocsássak meg -)
Ennyit a nagyon és túl szexi hapsikról ...<#levele>#levele>
nézni jó ,de kipróbálni semmi pénzért és most már nekem a férjem a legszexibb <#awink>#awink><#ravasz1>#ravasz1><#law>#law><#finom>#finom><#eljen>#eljen>
de az a jó ,hogy van olyan is ,aki nem a pénzre megy <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
a rossz csak az ,hogy a hapsik általánosítanak és abból kiesnek azok ,akik nem a pénzre buknak ...😞
2 nõ az még oké <#wink>#wink><#vigyor1>#vigyor1> (azon nem esek gondolkodóba )
Szerintem meg fújjj!!!
Gusztustalan...<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#ijedt>#ijedt>
Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
na jó, csak menõztem ; )
amúgy akár írhatnám azt is, h nõs vagyok. itt úgyse jönne rá senki h nem.
nemigaz? ß )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"