2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
tmsaron #2315 -
lexy10 #2314 www.hero10.atw.hu
ilyennel kell lenni... gy fiunak mint a szörny... -
tmsaron #2313 na, hogy tetszik? -
tmsaron #2312 talán ettől lesz szexi? -
Bájital #2311 na,ez az... -
#2310 ez igaz!...:) -
Agunesu #2309 Persze, persze, az anorexia is betegség, mégsem akar senki anorexiás barátnőt. Hát a lányok sem akarnak izomdiszmorfiás barátot. :) -
#2308 az az izomdiszmorfia. az egy betegség:) -
Agunesu #2307 Nem gáz, ha gyúrsz, csak ne gyúrd magad hegy méretűre, és ne ez tegye ki az életed 99%-át. :) -
#2306 akkor ne kezdjek el gyúrni?:P
(nem is állt szándékomban amúgy, de azért erősitek egy kicsit, mert puhának érzem magam :D) -
Agunesu #2305 "és rengetegszer megkaptam lányismerősöktől, hogy "amikor még csak látásból ismertelek, azt hittem te is valami bunkó izomagyú vagy":DD"
Hát ez az, látod! Elsőre úgyis mindenki csak a külsőt látja.
Egyébként persze, kigyúrtak közt is vannak olyanok, akik az értelmes emberek csoportjába tartoznak, de ránézésre hogy mondod meg valakiről? Sehogy. Ráadásul van, aki meg csak azt mondja magáról, hogy ő csak azért gyúr, hogy jól nézzen ki, de azért nem ez a legfontosabb az életében, közben nagy hazugság az egész. Ezzel most nem rád céloztam, hanem a volt barátomra. Neki is mondtam folyton, hogy ne gyúrjál már annyit, mert hülye izomagy lesz belőled, ő meg mondta, hogy ááá, az azért nem lesz soha, de közben naphosszat csak arról tudott beszélni, hogy hány centi a bicepsze meg hány kilót tud kinyomni, és hogy ma is megdöntötte a felülés rekordját... Folyton ezt kellett hallgatnom, és aztán még gondoljam azt, hogy nem is csak ebből áll az élete, mi? Uhh.
De még egyszer mondom: tisztelet a kivételnek! -
#2304 Régebben komolyabban edzettem és nagyobb darab voltam, és rengetegszer megkaptam lányismerősöktől, hogy "amikor még csak látásból ismertelek, azt hittem te is valami bunkó izomagyú vagy":DD Sajnos ezt hívják előítéletnek vagy általánosításnak.Én pl. azért edzettem, hogy jobban nézzek ki.Nyílván ebben benne van egy olyan igény is, hogy jobban tetsszek a nőknek, de eszem ágába nem volt plázacicákkal összejönni, soha nem is hajtottam az "üres" nőkre.És ezzel nem csak én vagyok így azok közül akik súlyzót fogtak a kezükbe, mert van jópár egyetemet/főiskolát végzett-szóval nem bunkó-haverom is akik szintén lejárnak "gyúrogatni", de abszolút nem jellemzőek rájuk azok a dolgok, amit leírtál.Szerintem sok nő azért is fél a sportosabb fickóktól, mert nincs elég önbizalmuk.Egyrészt sokan úgy gondolják, hogy nem méltóak hozzájuk, mellettük nekik is mindig modellalkatú, kikent cicababaként kell fesziteniük, másrészt meg attól félnek, hogy egy jó pali úgyis megfogja őket csalni, mert hát ő(a nő) hogy néz ki, és sokkal jobb nők is vannak náluk akik ráhajtanak, és el fogják csavarni a férfi fejét.
Ettől függetlenül az is igaz, hogy az izomagy kifejezésnek azért van alapja:DD -
Agunesu #2303 Na persze, de ha van egy szellemileg átlagos képességekkel bíró átlagosan is kinéző személy, meg egy ugyanakkora IQ-val rendelkező kigyúrt macsó, egyértelmű, hogy inkább az átlagos srác érdekel jobban. A másikról eleve az rí le, hogy azért izmosít, hogy minnél több nőt fel tudjon szedni. Aki a külsejére dolgozik a belső helyett, azok csak had jöjjenek össze a hidrogénhajú, pink ruciban feszítő, tízcenti sarkokon lépkedő, teleszilikonozott plázacicákkal. A normális férfiak meg maradjanak meg a normális nőknek. Ez így igazságos. :D -
#2302 Már hogyne jelentene előnyt egy egészségesen kidolgozott alkat.Persze nem a 120 kilós szteroidbikákra gondolok:)Itt nem is arról van szó, hogy ha valaki "jól" néz ki az már biztos befutó, hanem arról, hogy ha egy elvárt értelmi szinthez egy normálisan kidolgozott testalkat párosul, az nyílván előnyösebb mint ha ugyanez az ember 150 kilós, ápolalan zsírgombóc lenne. -
#2301 "Egyáltalán nem lényeges a kinézet - 54%"
Ez egy naív hazugság:) -
#2300 eh pff.. -
Agunesu #2299 Én nem szeretem babusgatni a barátaimat. :D
"de azért a legtöbb lányban bent van az hogy legalább a pasija normálisan nézzen ki"
Nem azt mondtam, hogy ne nézzen ki jól, hanem, hogy ne legyen kigyúrt izomagy vagy kövér. :D Attól, hogy vékony, valaki még nézhet ki jól, és biztonságérzetet is adhat. :) -
#2298 sztem a kigyurt izomagyuak viszataszitoak.van egy egeszseges ferfias izomzat ami még a vonzo ketagoriaba tartozik.a tul vekony fiuk sem a legcsábosabbak de ha vm megfog benne akkor aztán olyan mindegy h milyen a testalkata..:) -
Bammy #2297 Szerintem a nyeszlett pasik csak az olyan nőknek tetszenek akik babusgatni szeretnék a barátaikat, nemtudom kifejezni hogy mit akarok mondani..de tényleg van aki az ilyen szerencsétlen skacokra bukik mer őket lehet pátyolgatni emg stb.de azért a legtöbb lányban bent van az hogy legalább a pasija normálisan nézzen ki és mondjuk ha megy vele az utcán legyen egy kis biztonságérzete is:) -
Agunesu #2296 Nem feltétlenül jelent előnyt a kockás has és kigyúrt izomzat. Attól függ, a fickónak milyen személyisége van, önmagában az izmos test nem elég... sőt... Nekem volt olyan barátom, aki folyton csak a gyúrásról beszélt, és azt hitte, majd beájulok tőle, hogy hány kilót tud felemelni meg mit tudom én... nemhogy nem imponált, de az agyamra is ment vele! Egyébként nekem például kifejezetetten a "nyeszlett" pasik tetszenek, semmi izom, csak olyan, mintha majd elfújná a szél. :D És a környezetemben sok más lány is ezt mondta magáról, mások meg azt, hogy a mackós tipusra buknak. Érdekes módon az izmosakat senki nem említette. :D -
#2295 Hát ez az! :DD:P -
#2294 ezért gáz sötétben ismerkedni :D -
#2293 Jah :) -
#2292 így van....ha a külsejében nem fog meg vmi akkor szóba se állsz vele nem?? -
#2291 :O Erre gondoltam én is... Csak mert én sem csak a belsőt nézem a csajoknál :) végülis, csak a külsejét látom meg először.... :D -
#2290 ez viszont baromság hogy egyáltalán nem fontos...sztem....
jó persze hogy nem olyan lényeges mint a többi, de ha nincs benne semmi ami megfog a külsejében akkor már elve halott a dolog.....:S -
#2289 én az arcát! :) -
#2288 :O ez érdekes, tapasztalatból mondtad? :D
Érdekes statisztikákat mutatok most lehet majd véleményeket írni rá ;)
Mit néz meg először egy nő egy férfin?
A szemeit - 42%
A fenekét - 16%
A lábai közötti részt :) - 8%
A száját - 7%
A mellkasát - 7%
A kezeit - 5%
A haját - 5%
A vállait - 4%
Valami mást - 6%
Mennyire fontos a nőknél a férfiak kinézete?
Csak egy jó testű férfival randizna - 4%
Fontos a kinézet! - 7%
A kinézet nem fontos, de azért ne legyen nagyon gázos - 12%
Nem annyira fontosak a férfi testi adottságai - 23%
Egyáltalán nem lényeges a kinézet - 54%
:)
-
#2287 minden nő/lány más és mást néz meg először. -
Puntigamer #2286 én úgy halottam a stílusát/öltözködését -
#2285 DE amugy a lányok mit néznek legelőször egy srácon? :) -
#2284 nem feltétlen..:) -
#2283 Lányokat kérden:
Szerintetek nagy szépség vesztés az ha egy srácnak van egy pár kissebb-nagyobb anyajegye az arcán? -
#2282 És ezért lehet csak 30 év felet beszélni egy férfi igazi megjelenéséről mert neked akkor jutott eszedbe hogy van a világon testedzés? -
Analízis #2281 Egy férfi igazi megjelenéséről úgy 3o felett érdemes beszélgetni,e fölött válik igazán férfiassá,markánsabbá.Visszagondolok 2o éves koromra,inkább nem,ahogyan kinéztem.Nyeszlett voltam,vézna,azóta gyúrtam is magamra egy kis izomzatot,s kocka hasam van.A nőknél jelent valami előnyt is. -
Agyrém #2280 Egyszerűen attól függ, miként jelenik meg, s hogy fedi a "tálalás" -
Agyrém #2279 A smiled totál közé vág, tetszik :D
Az én szemem olyan de olyan kék volt, hogy olyan, most meg zöld, barna folttal -
#2278 hát nekem nem változott eddig..[kopp-kopp-kopp]
Nekem cép sötét barna...:)))) :P -
#2277 ennyire azért nem megy -
Agunesu #2276 Ha tudsz angolul, olvasd el ezt: http://www.wonderquest.com/eye-color-age.htm
Az én szemem régen kék volt, aztán zöld, most meg zöld és barna. Pedig én a kéket szeretném vissza...