Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xD
xD
És, igen, én is úgy gondolom, hogy a normális csajok kikészülnek az ajándéktömkelegtõl. Általában minden barátnõm ilyen, és sok srác nem ért meg minket. :S
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
xD
xD
részemrõl a pénz nem számít.....😊 nekem van egy barátom fél éve..😊 nagyon szeretjük egymást..😛 õ se bõvelkedik maniban meg én se nem..😊 de a pénz az szerintem ami pont nem számít a szerelembe.....😊
xD
de ha körülnézel a mai világban, akkor nagyon sokszor találkozol ilyenekkel...
nem tudom mikor kezdõdhetett ez, biztos mindig is voltak ilyen emberek, de ami manapság megy...csak a pénz csak a pénz...
(undorító)
másrész lehet az is hogy a pénzért...sok ribanc van aki arra bukik,....sajna...😞
xD
miért van az hogy annyi nagyon szép, magára sokat adó, értelmes lányt látni azt utcán olyan pasikkal akiken XSes póló feszül és úgyis majd átszakadnak, nem is mondhatóak jóképûnek és még szemétkednek is lánnyal?
elöre is köszönöm a választ
Egy ismerõsöm találta ki ezt a kifejezést, én pedig gondoltam, hogy megpróbálom megismertetni mindenkivel az Internet segítségével, mert a saját szûk haveri körömben azonnal elterjedt, és mindenki szeretettel használja. Valószínûleg ez azért van, mert ez a szó teljesen univerzális szerintem, annyira, mint mondjuk az "izé", "izélni". Ha az embernek nem jön a nyelvére egy szó, akkor használhatja bármikor a matymákolást helyette.
Tehát a matymák®olás jelentése:
Két férfi szembeáll egymással. Letolják a gatyájukat. Az egyik hátrahúzza az ivarszervérõl a "kabátot", a másik rátolja a sajátját. Aztán cserélnek, és ez így megy addig, amíg jól esik, vagy amíg szépen el nem reccsennek. 😄😄😄
ez például a sapkája miatt és a csini alsónacija miatt szexis!<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Ablakmosó fiú
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler