Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
de ezt nem vágom, miért pont 2-3 hónap múlva szakítotok? 😮

xD

Brigicsaj
jah akkor az anyuja olyasmi lehet mint barátnõmé..😛 barátnõm anyuja is végülis a barátnõm..😛 tök jó fej meg minden, valamikor jön velünk discoba is meg minden, segít a fiúknak...😛

xD

Dhanny
és a mozi nagyon is jó dolog...........én pl a szabadság szerelemre(komoly film)....meg a taxi 4 re..................valami jó vígjátékra szeretek menni...........

Dhanny
igen , anyukájával. különben nagyon aranyos anyukája van, meg teljesen trendi,és mégis komoly gondolkodású.......aranyos.mint a lánya. de ma megbeszéltük a bnõmmel,h szakítunk kb 2-3 hónap múlva.......:S😞

Brigicsaj
anyujával együtt??!! 😛 ez cuki..😛
úúú én barátommal nem is voltam még moziba...😞

xD

Dhanny
1 nem mindig. van amikor csak úgy hirtelen rámjön. van amikor a sulijánál várom meg vele. van úgy,h csak akkor kap, amikor újabb hónapba lép a kapcsolatunk...........de nem csak virágot........kisebb különc dolgokat: plüss/ kulcstartó a nyilas jegyében............meg mozijegy, elviszem fürdeni ........az anyukájával együtt................

Brigicsaj
jóhát ez virágos dolog nekem is bejönnne mondjuk, amikor együtt vagyunk féléve és akkor meglep egy ilyennel..😛 de te is beláthatos ha mindig amikor taliztok viszel egy nagy csokor virágot, uncsi lesz egy idõ után..😛

xD

Dhanny
a vásárlási kényszeremmel én a csajomnak akarok jót. igaz,nem éjjel nappal vásárolunk. egy virág, egy kis ajándék..........ilyenek. ami nem sok,de nem is kevés,és mégis boldog tõle. mondjuk egy nagy csokor sárga és vörös rózsa..............

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=40711
Brigicsaj
hát igen....ennyi...

xD

minigirl
Hát, nem tudom, miért van, igazából nem is érdekel. Ha vki meg akar venni, annak rég rossz, mert nem fog összejönni.
És, igen, én is úgy gondolom, hogy a normális csajok kikészülnek az ajándéktömkelegtõl. Általában minden barátnõm ilyen, és sok srác nem ért meg minket. :S

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Brigicsaj
de ez lehet amúgy azért van mert az elõtted lévõ csajok erre "idomították" hogy mindent vegyen meg nekik meg ilyenek...aztán már nem tud róla leszokni, azt hiszi ez a normális , hogy egy csaj el kell halmozni mindennel....:S :/ közbe sztem a normális csaj kikészül ha mindig mindent megvesznek neki,...:S mert számomra mint mondtam olyan mint ha ezzel engem akarna megvenni...😞

xD

minigirl
Én azalatt a 3 hét alatt próbáltam lebeszélni a srácot a vásárlási kényszerérõl, finoman, majd durván, végül muszáj volt elküldenem, mert nem bírtam tovább. xD

Brigicsaj
jah velem is volt hasonló...xD csak én nem hajtottam el, csak közöltem vele hogy nem lehet meg venni..xDD

xD

Davidus
<#eljen><#hehe>

V9ykn8_TZL0

minigirl
Nekem volt egy pasim, aki azt gondolta, hogy pénzzel megszerezhet/megtarthat. Amire csak ránéztem, rögtön megvette. 3 hétig bírtam az ajándékáradatot, aztán elhajtottam, és közöltem vele, hogy szerezzen egy k**vát... :S

Brigicsaj
hát jah...:S

xD

gercse
így van
aki meg úgy gondolja, hogy mégis, az nem teljes szívébõl szerelmes...(gondolom )

Brigicsaj
hát így van....:S
részemrõl a pénz nem számít.....😊 nekem van egy barátom fél éve..😊 nagyon szeretjük egymást..😛 õ se bõvelkedik maniban meg én se nem..😊 de a pénz az szerintem ami pont nem számít a szerelembe.....😊

xD

Brigicsaj
számomra is felfoghatatlan...:S:S gusztustalanok az érdek emberek...:/

xD

gercse
nem csak számodra,
de ha körülnézel a mai világban, akkor nagyon sokszor találkozol ilyenekkel...
nem tudom mikor kezdõdhetett ez, biztos mindig is voltak ilyen emberek, de ami manapság megy...csak a pénz csak a pénz...
(undorító)

soha nem fogom megérteni azokat akik a pénzre hajtanak.....felfoghatatlan...legalábbis számomra

gercse
persze, de én is ismerek egy két embert...
de biztosan sok kivétel is van

Brigicsaj
nem tudhatod....😊

xD

gercse
inkább utóbbi...

Brigicsaj
figyelj, nem te választod kibe leszel szerelmes-.....:S
másrész lehet az is hogy a pénzért...sok ribanc van aki arra bukik,....sajna...😞

xD

lenne egy kérdésem a fórumot látogató csajokhoz:
miért van az hogy annyi nagyon szép, magára sokat adó, értelmes lányt látni azt utcán olyan pasikkal akiken XSes póló feszül és úgyis majd átszakadnak, nem is mondhatóak jóképûnek és még szemétkednek is lánnyal?
elöre is köszönöm a választ
Brigicsaj
erre csak annyit írnék hogy : " ÚÚÚÚúúúúr isten!!!" xDD

xD

Ja... még mielõtt bárki homokosnak nézne, vagy egy totál perverz állatnak, kijelentem, hogy szigorúan hetero vagyok, és csak az "internetes poén" ihlette meg az elõzõ üzenetemet.
Elõszó:
Egy ismerõsöm találta ki ezt a kifejezést, én pedig gondoltam, hogy megpróbálom megismertetni mindenkivel az Internet segítségével, mert a saját szûk haveri körömben azonnal elterjedt, és mindenki szeretettel használja. Valószínûleg ez azért van, mert ez a szó teljesen univerzális szerintem, annyira, mint mondjuk az "izé", "izélni". Ha az embernek nem jön a nyelvére egy szó, akkor használhatja bármikor a matymákolást helyette.

Tehát a matymák®olás jelentése:

Két férfi szembeáll egymással. Letolják a gatyájukat. Az egyik hátrahúzza az ivarszervérõl a "kabátot", a másik rátolja a sajátját. Aztán cserélnek, és ez így megy addig, amíg jól esik, vagy amíg szépen el nem reccsennek. 😄😄😄
minigirl
gõzöm nincs... mit?

Tudjátok-e, mit jelent a "MATYMÁK" szó? Annyit segítek, hogy ez egy cselekvést kifejezõ ige!
SNAKE01
okok

Brigicsaj
már átállítottam...😛

xD

SNAKE01
hm :|

ui:állítsd a logoméretet 120x20-ra...

Brigicsaj
ez gusztustalan, nem szexi....😄<#idiota><#idiota><#nevetes1>

xD

SNAKE01
nesztek lányok itt egy sexi pasi!<#idiota>
ez például a sapkája miatt és a csini alsónacija miatt szexis!<#idiota><#hehe>

SNAKE01

örülnék neki, ha igy néznék ki :o

LPKENJI
egy nem túl soványnak és nem túl kövérnek is van esélye 1 lányvál ha az a rögészmélye h nincs?

Ráadás a csajoknak:
Ablakmosó fiú

Hmmm, akkor ilye lenne a zsánered?:
Klikk ide

SNAKE01
lol!<#idiota>

PíszLávJuniti
azért jó volt 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sné Zsuzsa
azt hittem a forumozók fényképei topikban vagyok 😄

de most komolyan azt hittem 😊

Canon 450 D

PíszLávJuniti
komolyan gondoltad hogy magáról rakta ki a képet ?😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Brigicsaj
én is így gondolom..😛

xD

PíszLávJuniti
A::SD::SAD:SA:😄SD😄😄:

Sné Zsuzsa
ne haragudj meg, de miért mész a divat után?

kicsit buzis, ha meg az vagy akkor viszont jó kép 😊)

nem bántani akarlak, csak sztem te is egy egyéniség vagy, nincs szükséged mást követni 😉

bocsi, ha bántónak vetted

Canon 450 D