2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2435 tok egy pár embert akinek egy nagy kockába fejlődött...xDDD -
#2434 jól beszélsz! :D -
#2433 A hasizma mindenkinek kockában fejlődik, ha egyáltalán fejlődik.
Ha szart se csinálsz egész nap nem lessz ott nagy izom.
Nem úgy vanaz, hogy laapvetően mindenki kva jó testtel rendelkezik, csak fölszed pár kilót aztán már nem látszik. Ha meg lefogy akkor kilátszanak az izmai. Ha nincs akkor nem lehet. Bár mindenkinek van izma az tény, a kérdés hogy mekkora??
:DDD -
Ben C #2432 nem kérlekszépen :D a hasizma mindenkinek "kockákban fejlődik". csak ahogy már leirta Dynamic, van akinek van felette zsír, és van akinek nincs annyi. -
#2431 hanem a jó zsíros kajáktól :D -
#2430 Nem kell elhinnetek, de így van. Nem mindenkinek kocka hasizma van, mert az a gyúrástól olyan. Ez olyan jó munkásember izom, nem gyúrásból jön :) -
#2429 jaja, biztos vagyok benne
:D -
#2428 Biztosíthatlak, hogy a hasizom NEM ÍGY néz ki...
Ámbár hasizma mindenkinek van, csak van akinél 1 centi, van akinél 10 centi vastag zsírréteg takarja:P -
#2427 De hát ha igaz? -
#2426 mekkora szar duma :DD -
#2425 Kétlem. :) -
#2424 grat, a több tízezer gyönyörű hölgy sg fórumozó most a te izmos hasfaladra izgul :D -
#2423 Kapaszkodj meg, annak a tekintélyes része izom. Kb. 4 éve feladóként játszom a csapatban, ez gyakrolatilag olyan, mintha egész meccsen felüléseket csinálnék. Először nekem sem tűnt fel a dolog, csak akkor mikor az egyik csak rámlépett és hasizomból megtartottam az 55 kg-ját fogadásból. :)
-
bitubo #2422 szép kis sörpocakod van mondhatom,a nők nem buknak az alkoholista fazonokra :D -
#2421 nah ja..:D van benne valami..:D én arra az oldalra születtem ahol szúr...:D -
#2420 Csak mátrai túrákról vannek képem még a prágain kívűl.
-
#2419 egy ferfinak kifejezetten jol all ha van rajta kis felesleg:)
rakj kepet igen!:) -
#2418 buktad, Zsuzsának más kell :D
Sné Zsuzsa
2006. feb. 20. 14:27 | privát | galéria | válasz erre | #812
nekem fekete haj, sötét barna szem, kreol bőr és 190-200 centi között legyen :))) Hát én így döntöm el magamnak :) -
#2417 Hát elég masszív vagyok, bár gondolom azért a képeken látszik, hogy nem vagyok egy nádszál alkat (rakjak képet?). Röpis kép sajnos a winyóhalál miatt szintén nincs.
Asszem 175 magas vagyok és 77 kiló. Nagyon kis felesleg van rajtam, de kin nincs? Jobb napokon 70 centi súlypont emelkedésem van. :)
-
#2416 föleg a széles vallakra ertettem :) meg egy kis valami ami nem csont ha hozzaerek,legyen az izom v husi..:) nemszeretem ha egy fiu ugy vekony h semmi nincs rajta csak a váz..:)
#2414: ha minden ferfinak ien borostai lennenek mint neked,az maga lenne a mennyorszag...:)
de igenis legyen valami az arcan különben tul kisfius:) -
#2415 hát azé majnem #2413 -
#2414 Hát igazi nagy borostáról nincs, mert azok a képek amikor még NAGYOBB szakállat növesztettem azok winyóhalál miatt elvesztek. Alig van képem magamról és másról is emiatt, akkor meg viszonylag elég szoldíd vagyok. Azért berakom őket, de mivel nem én voltam a "célpont" nem látszok rajtuk jól. Ha TÉNYLEG ennyire érdekel, akkor nem borotválkozok még két napig a kedvedért. :)
1-1,5 nap alatt kb. ennyit nő ami a képeken van. A röpis csajok szerint nem csak gyorsan nő, hanem baromi erős szálú (van benne valami, arcom csak úgy gyilkolja a pengét)
Ez még két évvel ezelőtt készült.
Ez a kettő meg Prágában idén áprilisban, kutyahidegben.
Kielégítő? -
"mint a bambusz"... asd -
#2412 képet, és akkor minden kiderül :) -
Ben C #2411 "Tanuljátok meg lányok hogy minden fiu avagy férfi ugyanugy szexi,csak nektek nöknek kell szépnek lennetek na kösz csá "
Szerintem ennél nagyobb hülyeséget nem sokszor olvastam :D:D -
#2410 Hát akkor az embered vagyok. Úgy őn nekem a, mint a bambusz. :)
"a borosta az szexi még.és a szép férfi kezek....
és a férfias testalkat...
és a kellő mennyiségű szőr....na nem a majom effektus"
Stimmel. Férfias testalkat az mit takar? Röplabdázom elég magas szinten... -
#2409 a borosta nem szúr.
csak tudni kell a megfelelő oldalára születni ;) -
#2408 nyugi van haver :D
ennél idiótább topikok is vannak...
(amúgy szerintem meg nem az) -
bitubo #2407 faxomat már ebbe az értelmetlen topikba má bocs a kifejezésért...nem tudtok másrol vitatkozni csak arrol hogy:"mitöl szexi 1 fiu" hát bazmeg....
Tanuljátok meg lányok hogy minden fiu avagy férfi ugyanugy szexi,csak nektek nöknek kell szépnek lennetek na kösz csá
topik zárható -
#2406 imadom a borostat :) -
#2405 nem tom, nekem nem jön be a borosta, én azt szeretem ha jó sima, frissen borovált, jó illatú a pofija...:P barátomat olyankor meg tom zabálni mikor megborotválkozik..:D mindig mondom neki hogy ne növesszen szakállat, volt hogy már majd hogy nem össze tudtam gumizni a szakállát, na adtam neki borotvát meg habot, mennyé'! :DD (mert mi ugye csak hétvégenete talizunk, mert nekem suli, neki meg sok meló meg minden...aztán van amikor péntek estére nincs ideje meg borotválkozni....)
Tehát, én nem szeretem a borostát, ...nem szeretem mikor szúr...:) -
#2404 szexi ha meglátom es elhagyja aszámat az a bizonyos hmm ha nem ez hagyja el a számat akkor vagy nemlátom rendesen vagy nem akarom rendesen látni...
a borosta az szexi még.és a szép férfi kezek....
és a férfias testalkat...
és a kellő mennyiségű szőr....na nem a majom effektus... -
#2403 Nem tévedsz. De nehogy ettől elbízd magad. :D -
#2402 minden bajom van...aaaaa
-aramszunet- -
Ben C #2401 Ez egy ellentmondásra alapuló poén volt szerintem :D (de javíts ki ha tévednék, sz4bolcs, és akkor bocsánat :)) -
#2400 Hat akkor gyerunk! Az onbizalom egy olyan dolog....
Figy, ha leszarod, h masok mit gondolnak, annal tobbet fognak veled foglalkozni...ez minden teruleten igy van....ha a munkahelyeden nem adod magad konnyeden, van onbizalmad, nem felsz semmitol, tied a palya...kell nemet mondani es tudnod kell mit akarsz...ennyi...asszem :) -
#2399 Nekem jó a seggem, kifogástalan a stílusom, kár, hogy önbizalmam, az nincs. :-))) -
#2398 Szexi? Ha van stilusa, van onbizalma es jo segge :D
Asszem mindenkiben mas a szexi, de teny, h ez eszmeletlenul meg tud fogni.... :) -
#2397 hát lassan 2400..:D de nem türelmetlenkedtem eddig sem...:P
de hogy világmegváltó gondolatokkal gazdagodnánk azt kétlem,....:D de sose lehet tudni...:P
kíváncsían várom a hsz-t! :P :))) -
#2396 Türelem, türelem...
2300 hozzászólást feldolgozni nem egyszerű feladat :)
Lehet világmegváltó gondolatokkal fogunk gazdagodni :)