2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#673 És várjuk meg míg ezret kacsint ?
Inkább leszedem a gif-et és átírom a frame időket 0,1 sec-re, így pár perc alatt lemegy ezer . :D -
#672 :D -
#671 A lényeg csak ezer kacsintás után látszik -
#670 ebből most kiváncsi vagyok, hogy mit akarsz kihozni... :) -
#669 -
#668 -
#667 :DDDDDDDD -
cyrus #666 na basszus.... :D -
#665 sztem inkább egy szép hidrogénszőke lány, aki a haja tövét festi feketére : ] -
#664 jaj basszus én egy olyannal nem tudnék lefeküdni basszus... -
#663 a csaj hidrogénezett szőke esteleg festett fekete hajú volt? -
Jhon Balu #662 nem hát hanem mennyi a kes és millen vezetö pozicioban van a muki. -
#661 "undorító kopasz,kigyúrt pasi"
Manapság nem a kigyúrt muksókra buknak a lányok ? -
#660 De azért nem minden diszkós csaj ilyen. Ismerek olyat is, aki nagyon gyönyörű, "fehérgatyás", de egyáltalán nem buta,sőt! VAnnak kivételek! Új sztori: Tegnap voltam moziban a barátommal, mögöttünk állt egy gyönyörű lány, mellette egy iszonyat undorító kopasz,kigyúrt pasi. De szellemileg annyira egy szinten voltak, hogy elgondolkodtam rajta, hogy az is lehet, hogy tényleg vonzódnak egymáshoz. "8 decis kólát vegyünk?-kérdezte a fiú "Én nem iszok kólát, majd csak a tiédből"-lány. "Tudod, hogy én csak a kalóriamenteset szeretem"- FIÚ!!! "Én nem is akarok igazából kólát inni..." (lány) "És ki mondta hogy én akarok?!" (fiú). És nem ittak kólát..... -
#659 én nem csodálkoztam, hanem fel voltam háborodva, hogy:
"hülye kurvák mi a fazt kavarnak azzal a seggfejjel. úgyis csak megduja őket, oszt otthagyja a gecibe..."
nekem vmi ilyesmi volt folyton a fejemben, mikor ezt láttam... :) -
#658 LOL :D -
#657 hát ha én abból induluk ki milyen hülye voltam még 15 évesen, akkor általánosítok és aztmondom nemcsodálkozom hogy nem a saját korosztályukból keresnek. ;) -
Jhon Balu #656 18-évesen nem az eszméim voltak merevek -
#655 a csávónak meg odafigyelni az ilyen "nagylányokra"... :P -
Jhon Balu #654 mért a faszik a hibássak ? nemkéne a csajnak játszani hogy nagylány ! -
#653 szűz-kurva... jár a szája, de mikor eksün van, inkább meghúzza magát... :) -
#652 ezzel a fehérgatyával nagyon rátapintottál a lényegre! :) akin ilyen nagyon átlátszó fehér gatya van, az 98% diszkós, és hülye, mint a cipőm talpa...
igazából ez a fiatal csaj, idős pasi gondnál a faszik is hibásak, mert foglalkoznak a csajjal. én 15 évessel MÁR nem tennék semmit, mert már pedo lennék! és mág csak 18 vagyok... :) ilyen szempontból nagyon merev eszméim vannak.
ja és én még azon szoktam kiakadni, hogy 1 csaj mit akar a pasijától. családot, jólétet, és azt, hogy szeresse őt. oké a csaj is szereti a férjét ill. barátját, de könyörgöm ezen felül semmire nem gondol a legtöbb nő! én pl. mindig azon vagyok az aktuális bnővel, hogy boldoggá tegyem minden szempontból! de ezt visszafelé nem érzékelem, és ezért rúgom ki mind1iket is... :D
kevés csaj van sajna aki tényleg BOLDOG akar lenni, és nem gazdag, szerető, szóképű férjjel... :( -
Jhon Balu #651 csak megjátszák a nagylányt voltmár illenel dolgom azt mire odakerült a dolog fehérlett mint a gatyája hebegett habogott azt elhuzott haza... -
#650 a fiúknál csak álom. de a lányoknál nagyon nem az. mer ha jól megcsinálják a hajukat, kisminkelik magukat és jó cuccot vesznek el akkor egy 15 éves lány simán elmegy 18nak. az idősebb csávóknak meg teccik h ilyen fiatal bnőjük van.
jaja vannak akik ilyen diszkósak. nah olyanokat ismerek de szerencsére csak látásból : ] vagy van olyan aki esetleg eccer kéccer belecsöppen a baráti társaságunkba, olyankor kábé az van h tudomást se veszek róluk, mivel beszélgetni azt nem lehet velük, mer olyan sötétek hoccsakna. egy értemes választ nem tudnak adni, inkább bután elmosolyodnak. ők a fehérgatyás csajok:) és rossz értelemben fehérgatyások. -
#649 ez igaz... :)
de sok 15 lány akkor is elég "butus", hogy az idősebbekre pályázik, ahelyett, hogy a saját korosztályában nézne körül... -
#648 Aztért lehet különbséget tenni 1 15 éves GYEREK pénzről/pénz szerepéről alkotott képe, és 1 valamivel érettebb 25-6 éves "FELNŐTT" -é közöttt. -
#647 ja, akik kocsival akarnak járni mindenhova...
ez a visszáján pedig olyan, mintha a fiúk pedig egy 24-25 éves csajjal akarnának járni. elég naív gondolat lenne... :) -
#646 hmm akkor ez lehet a gond :D diszkóba nemjárok.. valahogy nem az én stílusom ;)
ha meg viszont látok valakit az utcán, akin van kb 400e huf értékű ruha meg agyonszolizott kozmetikázott stb stb,. arról nem/sem alkotok véleményt látásból. ;) -
#645 de azok kitérdekelnek ?;)
elnézést minden 15 éves csajtól ;) -
#644 vagy pedig a 15 éves csajokra. -
#643 ez a pénzes szarság igazából a diszkós kurvákra jellemző, meg az idősebb csajokra, akiknek kurvára nincs kedve dolgozni. mert sokat én se ismerek (csak 1-2-t), de látni viszont nagyon sokat látok... -
#642 akkor hálistennek csak énnemismerek/ismertem ilyeneket. DE tényleg egyet sem! -
#641 hát nem biztos h bevallják -
#640 sz.tem meg nemkéne aztmondtani hogy (kisebbségi) mer eddig ahány csajjal beszéltem... Vagy bárhol előjött ez a téma. 2 káézzel hadonásztak hogy ŐŐŐŐŐ nem, őőő nemnézi mennyi pénzed van stbstbstb ;)
meg itt is ;)
szal lehet csak "mi" hiszsük azt hogy kisebbség. és tényleg :) -
#639 sztem attól h ha egy csávó gazdag, akkor mind1 h h néz ki, mert majd a pénze megszépiti. szal nagyon sok csaj igy gondolkozik. mer szép kocsija van, bármit megvesz neki... sajna elég sok ilyen csajt ismerek, szerencsére nem közelről:D akiket csak az érdekel egy pasin h sok pénze legyen. ez a tipikus h jön a 17 éves csávóka, apja mercijével, igaz h undoritóan néz ki, de nagyon jó csaja van. h miért??? hát a pénze miatt.
nemtom engem soha nem érdekelt h egy csávóm mennyire gazdag. lehet h álati gazdag de nem birom elviselni. akkor meg milrt maradnék vele? szal sztem sokkal fontosabb h aranyos legyen kedves és szeressen. nekem mindig ez a lényeg. persze ha emellett gazdag is az csak plusz pont, de nem az a lényeg. szvsz -
#638 Veled elmennék nagyon szívesen! -
#637 valamikor -
#636 néhanapján ... -
#635 attól nem szexi lesz 1 fiú, hanem a csajok szemében kívánatos... mert finanszírozni tudja majd minden kis szarságát...
de a sok lové a ribanclelkű csajoknál jon be. a "többi" (kisebbség) csajt viszont maga a férfi/fiú érdekli. ami díjazandó -
cyrus #634 jah ! :D