2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
  • BhangraGirl
    Ezek a fiúk / lányok punkok, rockerek, stb... Látni eleget, főleg Pesten.
  • Sadun Tryst
    a piros, rikittó sárga + ződ cipőfűzőke én még csak 14 éves ált. iskolásokon láttam, akik gansxtát hallgatnak még mindig :D idősebb embereken, csak olyanon láttam (mármint hülye cipőfűzős, "durungcipőt"), akik kb. a 14 évesek szintjén vannak... :P
  • BhangraGirl
    GLILLU: A fehér nadrág abszolút nem azt jelenti hogy "diszkós". De még mindig jobb mint a szakadt ruhás, kék és piros cipőfűzős emberkék ruhái... Szerintem jól áll a fiúknak a fehér nadrág. És a lányoknak is...
  • Sadun Tryst
    :DDDDD
  • Match
    jah, ez jó :D
    legalább valaki a tudtára adta az igazságot :)
  • G_ArchAngel #708
    Ma, xy divatüzletben:

Srác, 190-200cm, 100kg, kimondottan filmeillő kalóz típus:
    - Nyárra keresek vékony, egyszerű szabású nadrágot
    Szőke kislány, mint lelkes eladó - elővesz egy 3/4-es fehér nadrágot:
    - Ezt ajánlanám, a fiúk nagyon szeretik, a barátomnak is ilyen van...
    Erre a hegyomlás rádörren a kiscsajra:
    - Mi van? Úgy nézek ki mint egy hobbit??? Frodónak nézel? Ebben egyáltalán férfinak érzi magad a barátod?

No comment...
    (nekem is volt egy, idén elő sem veszem:DDD)
  • Sadun Tryst
    de olyan zenét hallgatsz nem? :)
  • Pluskast
    Már bocsi de én pl szeretem a fehér gatyát sőt a világos színekért vagyok oda a ruhákban, de még sem vagyok az a típus aki állandóan disco-ba jár.
  • glillu
    mondjuk énis sokféle ruhát hordok. szal pl nyáron nem lehetne megállapitani a "stilust" amikor van rajtam egy szoknya, felső meg papucs:)
  • Sadun Tryst
    az igaz. de az emberek rögtön a viseletről asszociálnak... ezt a rokkereknél és a diszkósoknál meg is merem tenni azonnal. de már saját magam példáján, és még sok ismerősöm miatt a bőgatyás és full norm öltözetnél már nem merem. ott inkább rákérdezek... :)
  • Sadun Tryst
    én ezt a diszkósokkal szoktam kanizsán.
    lehet akármilyen tuning trabijuk meg golf 4-esük, a mi 406-osunk nem nyomják le az útról... :) főleg akkor, amikor Slipknot ordít a kocsiban... de hát mit lehet tenni... imádom szivatni a diszkós geciket...
  • Arch
    De én szeretem a kosztümöt. Bár... sok emberről, ha csak egyszer látod, nem nagyon lehet megállapítani, hogy milyen. Én pl a bőszárú csípőnadrágtól a szoknyáig, nagyon sokmindent hordok. Hangulattól és attól függően, hova megyek.
  • glillu
    sztem ez itt se meglepő.
    arch: az meg más ha elegánsan öltözöl fel. én is feltok öltözni szépen meg gondolom mindenki. olyankor nem lehet megállapitani nagyon semmitse.
  • Arch
    Mint amikor én kosztümben megyek dolgozni és szintén vmi rock ordít a fülembe... :))) Rám is szoktak furcsán nézni :)
  • Sadun Tryst
    mondjuk ez igaz. mert néha még néha én is úgy öltözködöm, hogy nem is tükrözi a személyiségem. bő gatya, deszkás cipő, meg ilyen cuccok, közben meg hallgatom a rokkot... mondjuk ez US-ban nem lenne meglepő, de itt európában nagyon furcsán néznek rám, mikor megmondom, hogy milyen zenét hallgatok, + hogy mikor megismernek milyen is vagyok... ^_^

és a farmerhez annyit, hogy
  • nemcsakfeel
    de azért egy ember tökre különbözőképpen öltözködhet fel, és lehet hogy teljesen más a hatása a két ruhának.. ( persze nyílván vmilyen határokon belül )
    pl. lehet hogy télen szakadt börzsekiben járok és hót igénytelennek néz ki, azon kívül meg a többi nem szakadt, de az meg nem látszik alatta..

*694: egy normál farmer tud nagyon szexi lenni nekem az bejön, a picsa nadrág meg nagyon kevés nőn mutat jól
  • glillu
    pontosan és ok h nem a külső számit de sokmindent elárul.
  • Sadun Tryst
    a legtöbb esetben a ruha tökrözi a viselőjét... :)
  • glillu
    eccer az volt, h taliztam egy ilyen sráccal, ok nem fehér gatyát hordott de a disco meg a másmien izlés az stimmel. megláttam, nah ok gondoltam nem lesz semmi komolyabb, de aztán kicsit jobban megismertem és rájöttem h aranyos, együtt voltunk egy ideig de egy csomó minden a viselkedésében nagyon zavart, ami a discos dolog miatt volt. szal meg is bántam h nem hallgattam az első gondolatomra. szal sztem akkor is fontos a ruha.
  • Sadun Tryst
    így igaz. én ezért szeretm a "semleges" öltözködést a csajoknál! mert nagyon kívánatosak és szexi így 1 csaj. és mégsem kurvás, hanem csak pont annyit mutat amennyit kell... :) kicsit konzervatív vagyok... ^_^
  • glillu
    a melősgatya a kulcsa a kérdésednek...
  • Tuvok #692
    van fehér melósgatyám, szal szeretem a discot ?
  • glillu
    hát nemtom, ha meglátsz egy embert, akkor kapásból ugye a ruháit látod meg. és abból, h milyen ruhákat hord, milyen a cipője, meg lehet állapitani elég sok mindent h mennyire igényes meg stb. szal én ha meglátok vkit akkor az nálam az első h megnézem a ruháit. mer ok nem a külső a lényeg, hanem a belső, de ha mondjuk fehér gatyát hord:) akkor az azt jelenti h másmien zenét szeret fullra mint én, másmilyen a felfogása, máshova jár bulizni, ő szereti a discot.... szal azért sztem sokat jelent maradjunk ennyiben.
  • Jhon Balu
    az akkoris csak a külsö.az legfeljebb csak annyit mutat hogy szeret öltözködni
  • Tuvok #689
    pláne mikor leveti
  • BhangraGirl
    De egy jó ruha sokat dob az emberen.
  • BhangraGirl
    Pontosan!
  • Jhon Balu
    szerintem nem a ruha teszi az embert hanem millen a belsö kisugárzása.
  • Sadun Tryst
    de attól, hogy nézed, neked nem lesz jobb :P
  • Sadun Tryst
    nekem ez kapucnis pulcsiban van pirosban :)
  • PResident Evil
    megvan :D

• nemcsakfeel
    jó jó, ez mind igaz, de azért lehet nézni elég erősen az ilyen csajok seggét is.. az más kérdés hogy többet úgyse várhatsz tőle.
  • PResident Evil
    van egy Dickies pólóm :D
  • Sadun Tryst
    az izomagyú kidobófiúknak és a strigóknak... :) vagy soroljak még "egykettőt"? :)
  • Breki33
    de ilyen csajok kinek kellenek?
  • Sadun Tryst
    itt is NAGYON sok csaj bunkó. ha nicsn jó kocsid, meg "trendi" megjenelésed, akkor úgy tudnak nézni az emberre, mintha más bolygóról jött volna. és még flegmák is. :D
    pedig aztán én ilyen koptatott gatyát, meg ilyen biz-basz CCCP-s cuccokat fel nem veszek! :D
    maradok a jó öreg nike, ÉS, Dickies, meg hasonló cuccoknál... (extreme sport style ruleZ ^_^)
  • Jhon Balu
    itt győrbe ugyanaz a helyzet. itt a csajok még ráadásul bunkok is(némejik)
  • Sadun Tryst
    én csak az által áltakánosítottam, amit itt kanizsán látok. itt SZINTE mind1ik idióta cicababa hidrogénezett szőke, vagy szolibarna fekete hajú, "színtelen" napszemüveggel...
    azt nem mondtam, hogy ezek a lányok ettől már rondák, csak egyszerűen röhejes, hogy mennyire hasonlítanak 1másra. a legtöbbjük olyan, mintha sorozatban gyártották volna őket.

és nem azt mondtam, hogy minden festett fekete és szőke csaj hülye, meg etc. nekem is volt már festett feket hajú bnőm, és orvosnak tanul... csakhát, ez a plázacica style nekem nagyon nem jön be...
  • BhangraGirl
    Sadun: Fekete haja volt, de aki szép az nem a hidrogéntől szép, és nem attól hogy feketére van festve a haja. Miért húztok ezzel párhuzamot? tesómnak is feketére van festve az haja és nagyon gyönyörű, de nem buta és nem egy milliomos csemetével jár. Nekem pedig szőkére van festve, és most akarok feket csíkokat bele. :DDD De attól még nem vagyok olyan, mint az ilyen típusú lányok!
  • The Garrett
    főleg hogy nálam 1 helyben áll :D popupblock rulez ;)