2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#633 jártok bulizni? -
#632 Én azonban nem állok be sorba, azért mert mindenki rabló, nekem még nem kell annak lennem. Igyexem így is eltartani a családomat, segíteni a barátaimat és nyugodtan nézni a tükörbe ! -
#631 Nembaj, ha nem érted, az lehet akár jó jel is ! -
#630 Vagy mert kényelmes? Azért azt el kell ismernem, hogy az amerikai autók sokkal kényelmesebbek mint sok-sok európai társuk... főleg ezeken a remek magyar utakon. :/
De egy hatalmas házban én valószínűleg nem érezném jól magam. -
#629 Nem hiszem, hogy attól lenne szexi... -
Jhon Balu #628 mi is megérdemelnénk nem? -
#627 Ez is a köcsög amerikaiak miatt van. De ott a bazi nagy ház és autó már évtizedek óta mindennapi dolog. Mert megérdemlik... -
Jhon Balu #626 a mai világban sajna igy megy joképü legyen és gazdag is legyen ez fekszik a csajoknak . mai világba csak a pénz számit -
#625 nem értem, miért az anyagi javaktól szexi egy fiú... -
#624 remélem ezt nem rám értetted.
Arch: hát igen....a muszáLY az egyetlen szó amivel gondjaim vannak :) gyorsan írok és ráállt a kezem...sajnos ez van..persze ha odafigyelek akkor jól írom...de az sg nem ilyen :)) -
#623 ÉS ezért úszik az adósságban a fiatalok 30 %-a:( -
#622 Mai fiatalok jellemzően torzult gondolkodása: bazi nagy ház, felsőkategóriás autó, csak azért hogy vagizhass a 40-es IQ-jú barátnődnek. Ja és mindezt 25 éves kora előtt. Miért nem jó egy átlagos árú és méretű ház (Jakuzzi nélkül), meg egy jó normál autó (Peugeot, Nissan, stb.). Mindenkinek Audi, BMW meg Merci KELL! Egyébként a 40-es iq-t nem ítélem el. -
#621 Annyira kapaszkodtok egy-két dologba, hogy nem akarjátok megérteni a másikat. Pedig szinte ugyan azt mondjátok... -
#620 muszáJ ! -
#619 Én egyet nem értek.... És ez az utsó offom... Annyira sajnálni kell titeket meg annyira szar nektek... Akkor miért SG fórumon vagytok és miért nem dolgoztok???? Én ezt nem értem...
Offtopic vége -
#618 :D -
#617 hátakkor ezt megbeszéltük :) -
#616 de ! -
cyrus #615 Elkanyarodtunk a témától ! -
#614 nem kéne lezárni és abbahagyni az offot? -
#613 nembiztos...
viszont a cél érdekében nem riadnék vissza semmiféle becsületlen dlogtól sem....
ez van...volt multkor egy filmben: "ölj vagy megölnek".
ezt kell szeretni/csinálni. -
#612 Ha azzal fogsz járni, jó eséllyel már hazudni fogsz ! -
#611 jó, vagyoni alapon én is milliomos vagyok, de még nem dolgoztam csak nyaranta .DDD
ilyenekkel lehet dobálózni :)
majd ha egy szép fekete (esetleg eezüst) sel mercivel fogok játrkálni akkor mondom hogy az én érdemem...és hogy ügyes vagyok...
nade azért erre kíváncsi leszek... -
#610 Erről beszélek. -
#609 Nézd lassan (nagyon lassan) én is milliomos kategóriába esek (sőt), igaz soha nem volt megállásom, teli vagyok adóssággal és soha nem volt gyerkkorom, mert nem engedhettem meg magamnak ! DE még mindig igen messze vagyok a gazdagoktól ! Nekem még nem kellett bemocsolnom a kezem, de nincsenek illúzióim afelől, hogy ha többet akarnék, az mibe kerülne... -
#608 megszedhette magát becsületesen, csak nem MO-n.
magyarországon leginkább a politikusok szedik meg magukat, de azok sem becsületesen. -
#607 Naugye. Egy "Magyar" fogorvos volt tegnap az "Ablak Európára"-ban, hogy milyen sokra lehet vinni "átlag" magyarként is. BAZZZ a fickó 56 óta SVÁJCBAN praktizáló fotechnikus !!! NA EZ A GÁZ, hogy ilyen embereket mutogatnak, hogy tessék, Biri néni, Gazsi bácsi, maguk is élhetnének úgy mint Krőzus, mert ez a fickó is magyar aztán milyen jól megy neki ! Röhejes...
EU banditák !
És nem az orvos a hibás, ő jól csinálta, de NEM MAGYAR, MERT NEM MAGYARORSZÁGON SZOPIK 60 ÉVE és NEM ITT SZEDTE MEG MAGÁT BECSÜLETES MUNKÁVAL, tehát NEM MUTOGATHATJÁK AZ ÉHEZŐ NÉGYELEMISTA MAGYAR CSALÁDOKNAK, MINT HAZAI JÓ PÉLDÁT ! -
#606 nem is állítottam....
azt mondtam hoyg ezek kivételek, csak nem olyan elérhetetlenek (tehát nem örökölt, nem apuci adta, haem elérte, minden illegális cselekvés nélül....nem is lett belőle gazdag sefggfej) -
#605 Vannak olyanok, de nem velük van teli a Rózsadomb... -
#604 nah modjuk hozzátartozik a kedves barátom sztorijához, hoyg nem magyar származású és rengeteg külföldi kapcsolata van :DDDD -
#603 Nem. -
#602 Nagyapám az egyik legnagyobb újítást vitte végbe Magyarországon, amiből most dollármilliárdos lehetne (és képzeljétek én is), de ez MO. és mások lettek azok világszerte, hiába az ő neve fűződik mindehhez hivatalosan is. Kifosztották, megalázták, aztán pedig hogy érdekesebb legyen, még le is csukták. Jól képzett mérnökből, szaktekintélyből, 3 gyermekkel, nemesi családból a porba, van az úgy ! -
#601 azért, mert azt mondtam hoyg "ismerek oylan embert" az nem azért van metr gyerekes vagyok és mindent elhiszek és vakon figyelem hoyg hoyg basznak át...
csak tiszteletben tartom a személyiségi jogait, és nem azt mondom hoyg ott van pl XP aki ezt és ezt csinálta, itt lakik, ilyen kocsija van, így jutott el idáig, az apjának meg ekkora vfasza volt...
Baj? -
#600 na midengy nem vitázok veled...hatni úgysem lehet rád...
a léngyeg hogy mindenbe vannak kivételek..
nem muszály mindenkinek becsüetesewn szopva leélni az életét, vannak olyanok akik becsületes módon is el tudnak érni nagy dologkat.. -
#599 Nem azért modnom, mert ellentmondassz nekem, hanem mert a kijelentéseid gyerekre vallanak. Valaha én is így gondolkodtam, de idővel a tapasztalataim alapján megváltozott a világképem. A Te korodban ez a fajta gondolkodásmód még elmegy, sőt jobb is számodra, így talán felszabadultabban és boldogabban élhetsz.
A gyerekes gondolkodás, nem kor függvénye. Ismerek jónéhány embert aki nálam idősebb, mégis gyermeki gondolkodása van a világ dolgairól, mert burokban nőtt fel és még nem vágták elégszer pofán ! Egyszer sem kellett a földről talpraállni, egyszer sem kellett mindenét elvesztenie, egyszer sem alázták porig, taposták el és alázták meg ! Így nem kétséges, hogy sosem fog úgy nézni a világra, mint aki midnezeket átélte, miért is tenné.
Jómagam is túlzottan idealista vagyok (ha úgy tetszik gyerekes), de már rég nem vagyok vak a valóságra. -
cyrus #598 figy, pl feltalálhat valamit, vagy mittomén van egy monopol cége amire nagy a kereslet...pl övé a MOL.... -
cyrus #597 szegény... én komolyan még sajnálom is....
félbetört a karrierje.... -
#596 Lehet. Azonban a te ítéletedben éppúgy nem bízom, mint azokban sem, akikben te igen. Túl vak vagy az ilyesmire.
Nem mondtam, hogy nincsenek becsületes emberek, édesapám is az volt, isten nyugosztalja, nem is ért vele semmit, egész életében átgázoltak rajta és kihasználták az áldott jó szívét ! Persze a temetésére nagyon sokan eljöttek, de életében belerúgtak ha tehették, s az utóbbi időben elhagyták ! Az emberek önzők, mindenki a saját genytenyéjét kapargatja ki. Persze voltak akikben kellemesen csakódtam, de ezek sem változtatnak már semmin, apámat nem hozzák vissza !
Én nem állítom, hogy ez rossz, egyszerűen ez van, ilyen az emberi lény. Csak szürke árnyalatok vannak és NAGYON nehezen tudna valaki meggyőzni, hogy idehaza TISZTESSÉGGEL jutott az állam kizsákmányolóihoz mérhető vagyonhoz (és nem örökölte) ! -
#595 csak rajzolgatott, de az első melója parasztmunka volt, mikor nagyvárosba került, ott tudott eladni pár képet, de sosem lett festő belőle mint tudjuk ... -
cyrus #594 én azt hallottam hogy gyerekként...
állitolag egyész pici volt még mikor kezdte..magát... :D