Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fannicat
hogy ugy néz ki mint a gáboj vagy a tamás...

bí hepi. szmók ö lot

fannicat
attol, hogy szexi

bí hepi. szmók ö lot

Rafaelo2
jaja

1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!

Rafaelo
éljen 2005 juhééé

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

jéé egy gödöllöi ...

Sir Quno Jedi
Én is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Match
na erre kíváncsi vagyok!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sir Quno Jedi
Én is, de ez nem oszt, nem szoroz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ebben tévedsz, de nembaj.

Püff neki, már régen offozunk... az, hogy valaki milyen párkapcsolatban él, nem jelenti azt, hogy szexi is.
sry

#1170:
nem, ez egy hót komoly beszélgetés volt, õ is megkérdezte ugyanezt.
#1171:
Nem igaz, azért a legtöbb kapcsolatra a bizalom a jellemzõ, nem a kölcsönös átvágás. Saját tapasztalat? Nekem igen!
Kicsimnek már volt olyan kapcsolata elõttem, ami nagy átvágás volt a srác részérõl, elég mély nyomokat hagyott a lányban ahhoz, hogy ne dõljön be mindennek. Engem simán leinformálhat mindenütt, nincsenek titkaink egymás elõtt.

Arch
Azért én tudnék egy-két ellenpéldát.

Sir Quno Jedi
Amúgy ha magadat adod, lehet nem sok marad, amiért már sosem fog kiderülni, hogy egy féreg vagy, mert addig nem lesz alkalmad eljutni egy nõ életében, nemde ??? 😄DD Azok a pasik jutnak messzire, akik szó szerint hülyét csinálnak a nõkbõl, azok meg isszák a szavukat ! Sajna ez fordítva is igaz.

Sir Quno Jedi
Ez irónia volt a végén ?!! 😄DD

Megkérdeztem a barátnõmet, hogfy mit szeret bennem... elgondolkozott, azóta nem láttam. Na, komolyan leírom Kicsim véleményét:
"a pénz nekem egyáltalán nem számít, csak hogy lehessen benne bízni. Ne mutassa magát nagyobbnak, mint amekkora, mert akkor a legrosszabbkor (pl. ágyban, vagy ha meg kell védeni) derül ki, hogy tulajdonképen egy féreg.
Ja, és legyen némi agya is, ha csak az izmaira épít, abból csak házõrzõ lesz."
Na asszem magamra ismertem :-)

ALCATELGOD
Hmmm....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

De ha nagyon belemegyünk, akkor a tapló, macsónak láccó nemtom mit kezdjek a fater sok lóvéjával gyerekek tulajdonsága. Tisztelet a kivételnek. De mint tudjuk, a kivételek erõsítik a szabályt. 😊
Arch
Ja. 😊

SinClaiR
nem osztom a nézeteidet 😊 Szerintem ez nem a szexi fiú tulajdonságköre, hanem a machonak akarok láccani é.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

ALCATELGOD
Egyértelmû: Kigyúrt test (nem annyira) Jó telljesítés sok pénz, jó kocsi, jól öltözzön stb...

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ranGer2
dsz

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
tucc angolul egy picit? 😊 MINIMÁLISAT? 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Témaindító: BhangraGirl

RangeR
remélem csaj indította ezt a topikot!?!

Na errõl van szó, kérem! 😊
Leírtad azt, amit én csekély inteligenciám miatt nem tudtam íly módon szavakba önteni. 😊
SinClaiR
Szerintem!
Mitõl lenne bonyolult egy nõ?.. Gondolod te egyszerû vagy neki? Bonyolult mert annak akar látszani, mert azzá teszed azzal, hogy egyszerûsítenéd a dolgokat. Egyszerûek õk is, csak meg kell találni a mozgatórugót.
Nem lehetsz annyira egyszerû, hogy ez kicsit is bonyolult legyen 😊 Különben meg nem baj, ha nincs minden rendben... ahogy mondtad.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ezért írtam azt, hogy egyszerû-bonyolult. Mostanában kezdek rájönni, hogy Ti sem vagytok annyira bonyolultak, csak jobban oda kell figyelni, és minden megy magától. Max. a gondolkodásmódotok az, ami néha fejtörést okoz, de ez az, ami hajtja a férfiembert. Ha minden szép és jó lenne, az már nem is lenne annyira szép és jó. 😊
Arch
Azt azért megmagyarázhatja vki, hogy miért van az, hogy Ti állandóan azt mondjátok, hogy Ti nem bonyolítjátok túl a dolgokat, megmondjátok ha vmi van, vagy hogy mit akartok, gondoltok vmirõl stb. És nincsenek utalgatások stb. Oké. De ha egy nõnek elege lesz abból, hogy a barátja, akárkije esetleg figyeljen rá és "kitalálja" (ami nem akkor a mûvészet azért sztem.) hogy mit szeretne és megmondja egyenesen és egyszerûen (ahogy fel tudjátok fogni ) hogy mit akar, akkor az a baj... Mert hogy nem hülye Õ, hogy ne tudná...
Most akkor mi van?? 😊

PResident Evil
Lacika 79 himself:

Köszi az infót Cat. Ez sok mindent megmagyaráz. De ahogy észrevettem, a tudományos hírek között elég otthonosan mozox amúgy is. 😊
Az érzékenység segítette az asszonyokat a gyûjtögetésben

Amerikai kutatók felfedezték, hogy a világ színesebbnek látszik a nõk szemében, mint a férfiakéban.

Tanulmányukban az Arizonai Egyetem kutatói megállapítják, hogy a gyengébb nem látószerve lényegesen több árnyalat megkülönböztetésére képes, mint a "teremtés koronájáé". A tudósok szerint ez az érzékenység az evolúció során alakult ki, mert segítette az asszonyokat a gyûjtögetésben. A kutatók 236, a Föld különféle területein élõ ember DNS-ét vizsgálták meg és arra a következtetésre jutottak, hogy bizonyos génváltozások hatására fejlõdött ki a nõk hatékonyabb - elsõsorban a vörös színárnyalatok megkülönböztetésére alkalmas - érzékelése.

A topic alaptemajahoz kapcsolodoan:
En szemelyszerint ki nem allhatom a deli beutesu pasikat, a macho stilust meg aztan kimondottan utalom.
Es hogy mitol szexis egy ferfi?Amennyiben pusztan kulsosegekre korlatozzuk a kerdest, mindenkinek mas es mas.Kinek a szeme, kinek a szaja, arca, feneke oltozkodese stb jon be.
Ha mar nem csak a kulsosegek szamitanak, tehat ismerem az illetot, akkor onnantolfogva nem szamitanak a kulsosegek.
Lehet egy pasi jokepu, elegans, izmos stb, de melle lehet olyan buta, bekepzelt mint a sotet ejszaka.
Mindig jokat mulatok, amikor egy nyitot sportkocsiban latok egy kigyurt kopasz napszemuveges urget, es szeriatartozeknak mindig ott ul mellettuk egy szoszi IQ-light plazacica.A zsak meg a foltja tipikus esetei😊

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

Akkor ezexerint nem csak én vélekedek így.
És igen, a mályva az növény. 😊
Davidus
És a mályva syín az milyen? Arról nincs valami kép?😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Vannak nagyon gyökér emberek is akik megcsinálják. Nekik jutnak a nagyon gyökér kislányok😉

V9ykn8_TZL0

Szerintem akkor vagyunk a legjobbak, ha magunkat adjuk.
Semmit nem kell megjátszani, kihúzni, megfeszíteni hölgytársaságban, ha valaki tetszik, az úgyis meglátszik rajtad (legalábbis valahonnan mindig észreveszik...) és ha kölcsönös a vonzalom, azt meg Te fogod megérezni. Ez az Eljátszom a vagány csávót, mer' jó csaj van a buliba' hozzáállás max. a golyóidba kerülhet (Szép volt, Kicsim!)
de imponálni csak egy majomnak tudnál vele, vagy egy olyan lánynak, akinek mindegy, kivel van.
mályva <- na itt a mályva, aki nem tudja :-)

Nem tudom miért, de én nem tudnám magam "megerõszaolni" íly módon csak azért, hogy esetleg imponáljak a nõknek. Azért vagyok férfi, hogy így szeressenek ahogy vagyok. Vagy csak nekem túl maradi a felfogásom? 😊
Davidus
Ez a jó öreg eljátszom a buzit mert akkor már csak azért is fel akarnak szedni a nõk trükk😄

V9ykn8_TZL0

Jah, én csak magamból indulok ki, nem akartam senkit esetlegesen megsérteni.
Igen. Szerintem azért vagyunk bonyolultak, mert túl egyszerûek vagyunk. És néha bonyolult egyszernek lenni. 😄
Ehh, ebbõl a mondatból szerintem ki is derül a lényeg. 😊
mícs
en is tudom mi az a malyva...jo!!
azt hiszem, hogy mi, ferfiak, lenyeges egyszerubbek vagyunk, mint egy no. mi nem bonyolitjuk tul az eletunket halvanypadlizsannal, es hasonlo hulyesegekkel. Nekukn megvan a sajat hulyesegunk.

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

egy színen és növényen kívül?
akkor nem tudom😊

http://gaborszantai.co.uk/

😄
Tényleg, mi az a mályva? :-)))

Sir Quno Jedi
Csak a saját nevedben beszélj ! 😄DD ÉN megtudom különböztetni a hússzínt a rózsaszíntõl ! Igaz évekbe került !

😄
Arch
naja... a Ffikiálltvány... 😊

Sadun Tryst
és milyen igaz! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows
alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs mi az a mályva. Szal légyszi magyrázd már el, milyen az a feketés violett. 😄
Akkor már ketten vagyunk. És ráadásul nekem qrva szar kedvem is van. Most nagyon világvége hangulatom van. Vagyis csak egy emberrel van bajom, de azt legszívesebben a pokolba kívánnám. Vagyis nem. Inkább derüljön ki róla mindaz, amit én tudok róla.