Mitől szexi egy fiú?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
nagy a tököm sok a pénzem ide jöjjön kérem szépen!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Elnézést.
Torrente neked pedg köszönöm, hogy lerántottad a leplet róllam. Kitudja hány jóravaló lány ment volna lépre emiatt. <#vigyor>

Tanúság!
Mindig csakis az igazat mond! *japán gong* <#wave>
torrente
1230 hazudik

légyszi... ez egy komoly topic!

Én meg annyira gazdag vagyok, hogy tegnap megvásároltam magáncélokra Ausztráliát, Magyaroszágot, Patagóniát és a Holdat.
+ Aki engem választ annak grantálom az 1000-éves életet és szépséget+hogy következõ életében õ lessz az Egyesült Világállamok Elnöknõje!
Annyi pénzem van hogy a Fort Knox -a zsebpénztartóm!
megszólalás után is egy görög istenre emlkeztetek! (Csak mondjuk Dionüsosra a és a mámor istenére. 😊 )

Várom a hívásokat a a 1800-555-55-King of the World -címre!
torrente
Mi van krisztike, allergiás a szemed, azért ilyen piros?

torrente
Figyelj, ha nem találsz egy lányt sem mostanában, szívesen seggbek...lak!

{ettõl erõsebb ösztönzés mi lehet?}

Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy vesd bele magadat a hobbidba, amihez értesz és szereted is csinálni, aztán egy "arra alkalmas" lánynak mutasd be. Vagy érdekesnek találja, vagy jöhet a következõ...

krisztike
de nekem a privát kell ember ,ha ilyen jó vagy ...<#szeret><#puszis> <#nevetes1>

Lteebee
1-800-perfekt

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

krisztike
írd le ...<#puszi>

torrente
Olyan menõ vagyok, hogy külön emelt-díjas telefonszámom van!

LordVenom
Még az a szerencse,hogy mi válogathatunk a lányok közt,mert átlagban az ország népességének a 60%-a nõnemû...<#taps>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

<#vigyor2><#nyes><#nevetes1><#taps>
Lteebee
A buta szilikonbabával nem beszélgetni szokás.

A többi hszre meg: amelyik kutya ugat, az nem harap.

krisztike
húúú ... majd gondolkozom 😊 ...de itt van a torrente is .<#nemtudom><#taps>

ennyi jó és elsõ ossztályú hím ... a nõk nem tudnak betelni veletek és túl sok nõ van Magyarországon ...<#awink><#finom><#fejvakaras><#puszis>

torrente
1216 hazudik.

Nekemn nincs sok pénzem de gyúrok és okos is vagyok! <#wink>
Betéve tudom a Kama Sutrát. <#law>
Én vagyok az egyetlen! The One! <#worship><#worship><#worship>
krisztike
húúú <#szeret><#szeret><#szeret>

krisztike
oké ... megbeszéltük <#taps><#eljen><#puszis><#nevetes2>

torrente
Azért hogy egy buta szilikonbabát felszedjen, akivel szellemileg tök jól megérti magát? Aha, értem.
Lányok én vagyok az IGAZI! Van fehér lovam, meg rengeteg pénzem!

Lteebee
Szerintem nem zárja ki.
Egy okos gyerek ki tud nézni gyúrós divatpatkányként, ha akar.

gyúrós, divatpatkány, okos? ilyen nincs, egyik zárja ki a másikat.
torrente
Az az igazság, hogy én vagyok a legszebb, legokosabb srác a Földön és nekem van a legdrágább Armani öltönyöm. Szóval azok a lányok, akik úgy érzik, igazi férfit akarnak, forduljanak hozzám bizalommal.

Lteebee
A nyálasan öltözött, kigyúrtat megtalálod számos helyen.
Rio...

100-200-ból biztos van egy-két értelmes is.

krisztike
Én találtam olyat ,aki nem divat patkány de jól öltözik ,van esze és jól is néz ki sztem ,legalább is nekem tetszik ... 😊

Wow. Érdeks lenne egy nyálasan öltözött kigyúrt és okos divatpatkány.

Aaki ilyet akar anak üzenem, hogy semmi sincs veszve, mert max 100-éven belül biztos megkapj az ilyet. (De csak akor ha igaz az elmélet, hogy hakála után mindenkir ez vár amit megérdemel. <#eplus2>)
krisztike
És mi van akkor ,ha ez az egész egyben ill. mind a három ötvözete kell ... 😊
Igen ,furcsa lény a nõ ... 😊

Lehetséges.
Minden csaknézõpont kérdése.
Lteebee
Én azért ilyenkor meghallgatnám a másik oldalt is.
Lehet, hallanál egy-két érdekes dolgot a kis "cuki" csajsziról.

Áhhh asszem ez amúgy hülye kérdés is vót, mer van aki a nyálas divatpatkányokra, van aki a gyúrósokra, van aki a okosokra bukik.<#nemtudom> Meg még egy csomó típus van.

Furcs lény ez a nõ...<#confused><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>
De az eredeti témához kapcsolódva, mitõl érzik a csajok úgy, hogy szexuálisan fel lettek izgulva egy csávótól??? <#law>A lóvén és a gépjármûvön kívül persze. Annyi mindent olvastam itt, hogy hótra összezavarodtam<#guluszem1><#conf><#vigyor2>. Vagy nem?
Nemtok mást tenni tesó, csak várom, hogy megcsapjon az a bizonyos villám.<#zavart1>
megtalálja
Ne félj. A szerelem egy nap a fény útján rád talááál..... Yeah oh.

Poen nélkül nyugi. Mindenki megtalûlja a hozzá valót.
25 éves vajok. Nem most kezdtem a nõi nem megismerését<#szomoru2>, és eddig én is abban bíztam, amit a 1194#-ben mondtál, de sajna nem látok pozitív példát a környezetemben<#nemtudom>. A "szórakozó"helyeket meg télleg elkerülöm erõsen. Várok, és várok, és várok. Sõt még mindíg ebben bízom<#wilting>. Tehát igazából itt sem tudja megmagyarázni senki ezt a jelenséget...<#falbav>
Ha csajt akarok akkor legyek<#mf3>, vagy fizessek egy rihának. Mert ha szertem a lyányt, és "rendi" vajok vele, akkor otthagy egy <#eplus2>-ért?
követte? Nem együtt mentek? Úristen, köszönöm, Uram, hogy nem lettem ilyen...

eLviRA
én is sok ilyen és hasonló sztorit ismerek...

de én úgy vagyok vele, hogy vessen magára, ha nem adja meg magának a lehetõséget egy jobb megtalálására azzal, hogy dobja a régit, aki igazából nem felel meg...

...what\'s for You, will not pass You by...

Huh.
Tegnap az egyetemen, miközben szerény tízóraimat költöttem, hallom hogy egy lány ott sírhja el melettem a bánatát egy barátnõjének. Nem akartam halgatózni, de a hölgy hangereje alapján valszeg a fél alagsor értesült a szomorú eseményrõl.

Azt monta, hogy a fiúja asemmibe nézi öt. Hogy õ mindig a kedvére tesz, õ meg le sem sz***ja. Legutóbb, amikor beteg volt mindig felhívta, hogy hogy van, amikor meg egy nap nem tudta felhívni., akkor meg az rádörgött, hogy miért nem hívta, nem érdekil mán?
Persze amikor neki meg a lába tört el akkor felé sem bagózott.

Hát ezt az ilyen uriembereknek! <#mf3>
Egyáltalán mit marad akkor vele. Az iylen manuszt ki kell vágni a francba! Én sosem tennék ilyet a barátnõmmel. A lány ráadásul nagyon cuki volt. Ha nem lettem volna froglat, biztos megdobogtatott volna bennem valamit. (Így is megdobogtaott, de legyûrtem. 😊 )

Aztán megjött a fiúja. Esküszöm, ilyen bunkóarcú izomgyereket rég láttam. Durván reászólt a láynra hogy menjenek már, mert valami meccs lessz, mire az szomorú arcal követte. <#shakehead>

Szomorú az ilyen.
Valószínûleg nem a megfelelõ helyen, a megfelelõ hölgyeket kerested meg.
Persze, vannak nõ lakú pénzbedobó automaták, akik tíz percig mosolyognak rád egy ezresért... de hála az Égnek nem minden nõ ilyen, bár erõsen "kurvul a világ", ahogyan azt nagyrabecsült társunk fogalmazta.
Szerintem ha tartós kapcsolatot, szeretõ, megértõ barátnõt keresel:
- légy nyílt, õszinte
- kerüld el a "szórakozó"helyeket,
- fogadd és viszonozd mások jelzéseit.
Nem kell kiírni magadra, hogy egyedül vagy, csak éreztesd. A nõk a legapróbb jeleket is észreveszik.
És ne csüggedj, ha az elsõ néhány alkalommal nem találod meg. Ott van Õ valahol, és Rád vár.

egy kicsit sztereotip helyzet, hogy a barátnõm azt szereetné, ha megvédenék, pedig õ is elég keményen rendet tud tenni...

krisztike
Megmondom neked ,Te Rendes srác !
Mert túl sok a hülye pina !-igaz én is nõ vagyok de néha szégyenlem magam miatta mert látom ,hogy némelyi csaj mit csinál és mennyire képes megalázkodni 1 baromarcú elõtt ... - tisztelet a kivételnek és itt pl. a te képviseled a kivételt ,mert te rendi vagy .

egyetértek, a nõk csak azzal vannak tartosan aki szivatja õket

Én meg még azt nemtom, hogy miért van az, hogy a nõknek a zsírparaszt fickók kellenek. Ha rendes vagyok,(márpedig az vajok) meg ilyenek, akkor nem érdeklem a csajt. Ha jön egy öntelt majom, akkor arra meg ráakad. A nõk szeretik, ha hülyének nézik, lealázzák õket. Akkor van mirõl pofázni, meg sírni a barátnõknek???
Mosmérvanez ??? <#nemtudom>
Egy nõ sem tudott nekem erre válaszolni...
Wow. Ez a személyleírásom! Bár annalk azért örülnk ha egy kicsit több pénzem lenne. Ó nem gondolok én oylan sokra, alig 1-2 milliárdra.
nálam abszolút a kisugárzás, mit látok a szemében, milyen a humora.
(a humorból sztem sok mindent le lehet szûrni)
Nomeg a kezei. azt mindig megnézem! 😊

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Crazygirl
szerintem az a sexi, ha valaki ad magara, tehat elegans a het minden napjan... (ing,zako...)meg hat a parfum... nalam ez dominal...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

fannicat
télleg... <#vigyor2>

bí hepi. szmók ö lot

egy kövér banxámlától bármelyik férfi szexi lesz a nõk szemében 😄

fannicat
télleg, ir6na ide más is...

bí hepi. szmók ö lot