44078
-
#4561 Sajnos egy csomó kép szarúl sikerült,majd legközelebb... -
#4560 Itt vannak a képek:
-
#4559 hú az tényleg jó lenne, olyat ritkán lát az ember (márha a sarkazósra gondolsz :)) -
#4558 megvan vkinek Abbiati védése? -
#4557 OK,azokat csak estefelé tudom felrakni -
#4556 várjuk a képeket -
#4555 nem mondtam,hogy "szar" volt,csak gyenge:)
Kedden indultam Kaposvárra,csütörtökön érkeztem haza Egerbe.A 3 napból 2-őn úton voltam:) -
#4554 néztem az összefoglalót a sport1-en, azért szarabbak egyáltalán nem voltunk -
#4553 attól még hogy szar meccs votl gondolom nagy élmény volt:)
hát igen a hétközi fordulókra nem sokan mennek ezzel is tiltakoznak a calcio moderno ellen sztem -
#4552 Jó neked, h kint voltál :)
Egyszer úgy kimennék egy Juve meccsre bár eddig sajnos nem volt rá lehetőségem.
-
#4551 Szevasztok!Most érkeztem haza Udine-ből.Elég gyenge meccset játszottunk,a szokásos 1-0,aztán meg beállunk védekezni,majdnem ráfáztunk.Szerintem Ibra most jó volt,igaz nem talált a kapuba,de lekötötte ill. befűzögette a védőket.Sajnos a gólpasszon kívül Alex sem mutatott semmit,Giannichedda az első félidőben mutatott maradandót a másodikban nagyon szürke volt a játéka.A Drughi valamint a többi csoport is nagyon kis számban képviseltette magát,gondolom a hétközi(esti) forduló miatt.Majd rakok be képeket!
Forza Juve! -
#4550 szép gól volt!
grat a párosnak! -
R9 #4549 aug 20. :)
na majd 2 hét mulva :P -
#4548 Itt a gól
nagyon okos gól volt sztem ezt 10 ből 9 csatár kapurafejelte volna,Alex gyönyörűen látta meg a lehetőséget
Zlatan megint nem csinált semmit, 5 meccs óta gólképtelen, vmit kezdhetne már
-
#4547 jó volt az Udine,sőt nem érdemeltek vereséget, de hát mi akkor is képesek vagyunk győzni ha gyengébb a teljesítményünk:)
Vieira iszonyat jó hzús volt, de azt nem értem miért nem játszatja Mutut Capello? -
#4546 hát ez alap :) -
#4545 figy. mi nem a döntetlenekre rendezkedtünk be:PPP -
R9 #4544 nemá nyertetek :( udinese ellen pedig azt hittem kikaptok -
#4543 Camo hogyhogy bal oldalon játszott? -
Rudee #4542 Gazzetta szerint ő adta. -
#4541 azt nem láttam, csak most kapcsolódtam be
mms://212.199.221.153/838978
körkapcsolás, a juvét és az intert is adja -
#4540 tényleg Alex adta a gólpaszt? -
#4539 sok udinese helyzet van most jobbak
abbiati eddig nagyon jó -
Rudee #4538 A labda áthaladt a gólvonalon, a két kapufa között és a felsőléc alatt.
Nemnézem a meccset, nem tudom. -
#4537 milyen gól volt? -
Rudee #4536 Vieira gól. -
#4535 Capello az edző ő dönt,
szerintem is jobb mint Ibra, és sztem most kéne játszatni minél többet, amíg ilyen formában van, meg amíg ki nem öregszik... -
szabolcs17 #4534 Nem tudom Alexnek MENNYIT kell még bizonyítania, hogy kezdő legyen. Szerintem Ibránál sokkal jobb. -
#4533 ez még csak egy várható összeállítás, nem biztos hogy ez lesz -
forzajuve #4532 nem nevezitek át a topkot Del Piero Fan klubbá? -
#4531 Del Piero megint nincs kezdőbe :(
Mivan 3 mérkőzésenként fogja berakni ?
-
#4530 ehhe na ná, hogy az lyukas lábú bosnyák kezd:SSSSS -
Capello faces Del Piero dilemma
Wednesday, 21 September 2005
by Paolo Menicucci
e-mailPrint
Juventus FC captain Alessandro Del Piero faces a tough task displacing Zlatan Ibrahimovic and David Trezeguet in coach Fabio Capello's forward thinking, but did himself no harm with two goals in his first Serie A game of the season, Sunday's 2-1 success against Ascoli Calcio 1898.
Selection dilemma
The win was Juventus's third in three league matches, and presented Capello with a selection dilemma ahead of Wednesday's trip to fellow UEFA Champions League contestants Udinese Calcio. "I could not have asked for more from the Ascoli game," Del Piero said. "I was very happy with our victory and with my goals. I hadn't played for almost a month so I was very pleased with my performance."
Landmark appearance
Should he feature against Udinese, the skipper will reach an important milestone with his 300th Serie A appearance for the Bianconeri - only 14 players have played more.
No problems
"As captain, I must always be an example to my team-mates," Del Piero added, insisting he was untroubled at losing his grip on a starting place. "I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club. My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play."
Juventus legends
His double against Ascoli brought the 30-year-old closer to becoming Juve's all-time top scorer. Del Piero has 176 goals in all competitions, two fewer than club vice-president Roberto Bettega and three behind Giampiero Boniperti.
Defensive problems
"We are all in good form and we are ready for a difficult away game at Udinese," Del Piero said. Capello has problems in defence, though, as Lilian Thuram, Jonathan Zebina, Alessandro Birindelli and Gianluca Pessotto are still injured, meaning midfielder Manuele Blasi could continue at right-back.
Iaquinta absence
Udinese, meanwhile, must cope with the absence of striker Vincenzo Iaquinta who has a cold. The Italian international scored a hat-trick in his club's Champions League debut against Panathinaikos FC last Wednesday, then struck again in Sunday's defensively chaotic 4-2 defeat at ACF Fiorentina.
'Lesson learnt'
"I think we learnt a lesson in Florence," coach Serse Cosmi said. "Now we have to start working even harder because Juventus are surely the worst team to face after a defeat. However, they did not play particularly well either on Sunday because they were also tired after their Champions League game."
Struggling Milan
Like Udinese, AC Milan are eager to make amends for a weekend reverse, having lost the lead as they went down 2-1 at UC Sampdoria. The Rossoneri have dropped five points behind leaders Juventus and need a win at the San Siro against S.S. Lazio. The Rome club lie second with seven points, level with Fiorentina, US Città di Palermo and AS Livorno Calcio.
-
#4528 nincs Iaquinta :D
Udinese
1 De Sanctis
4 Bertotto
14 Natali
19 Felipe
7 D. Zenoni
8 Vidigal
5 Obodo
18 Muntari
32 Candela
10 Di Natale
17 Di Michele
A disposizione
12 Paoletti
27 Motta
6 Sensini
23 Mauri
13 Pinzi
31 Barreto
20 Rossini
Allenatore Cosmi
Juventus
32 Abbiati
7 Pessotto
6 Kovac
28 F. Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
4 Vieira
11 Nedved
17 Trezeguet
9 Ibrahimovic
A disposizione
22 Bonnefoi
20 Blasi
18 Mutu
24 Olivera
23 Giannichedda
10 Del Piero
25 Zalayeta
Allenatore Capello -
#4527 Jujjj de zorall :)
[Ördögi vigyor:] -
#4526 -
#4525 -
szabolcs17 #4524 az jó lenne. köszi -
#4523 őő asszem van egy magán emailcíme is,amit ő használ,mivel szokott netezni:D majd megkeresem vhol -
#4522 [email protected]