44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    mivel most 2 hét alatt 5 meccset játszunk( a mait beleértve), rengeteget fog rotálni Capello így Alex remélhetőleg tud bizonyítani
  • Kit--Kat
  • 9csöves9
    láttátok tegnap Miguelt? iszonyat jól játszott, mégjobban megfájdította a szívemet
  • Breki33
    a meccset viszont a tv nem adja

és a jövő hetit sem

szval ha valaki tus stream-ot
  • 9csöves9
    na végre 8)

32 Abbiati
    20 Blasi
    6 Kovac
    28 F. Cannavaro
    19 Zambrotta
    16 Camoranesi
    8 Emerson
    4 Vieira
    11 Nedved
    17 Trezeguet
    10 Del Piero

A disposizione
    22 Bonnefoi
    14 Balzaretti
    18 Mutu
    27 Zebina
    23 Giannichedda
    9 Ibrahimovic
    25 Zalayeta
  • fernando torres
    huu basszus de szép gól a Trezegeut-é , camora se tette oda gyengén neki a lasztit
  • Kit--Kat
    ez köcsög...(kapellóbuzira értem)
  • 9csöves9
    jah
    hol vannak mára régi nagy Agnellik ...:(
  • Breki33
    igen tudom az egy ficsúr
  • 9csöves9
    akkor azt is olvastad hogy jelen pillanatban nem ő dönt az ilyen anyagi jellegű kérdésekről:)

így persze hogy túl sokba kerül a klubnak, mert pados embernek nem lehet ilyen magas fizetése de hát nem a padra kéne ültetni
  • Breki33
    Nedved szabadrúgásgólja a Burges ellen

klikk

Trez Platinis gólja P

klikk
  • Breki33
    Én azt halottam, hogy Lapo Elkann (Agnelli-dinasztia örököse ) kirohanást intézett ellene, hogy túl sokba kerül a klubnak és ezt nem engedhetik maguknak.

• fernando torres
    jaj bocs, hirtelen chiellininek láttam , pont most akartam visszavonni
  • 9csöves9
    Chimenti ott van, még egy amatőr kölyök csapat is nevez cserekapust ne feltételezd már hogy nem nevezünk:D
  • gercse
    Chimenti???
  • gercse
    csak legalább cseréljék be..
  • Kaplan
    Capello!
  • 9csöves9
    a gazzetta szerint megint nem ő kezd

32 Abbiati
    27 Zebina
    6 Kovac
    28 F. Cannavaro
    19 Zambrotta
    16 Camoranesi
    8 Emerson
    4 Vieira
    11 Nedved
    17 Trezeguet
    9 Ibrahimovic

A disposizione
    12 Chimenti
    14 Balzaretti
    3 Chiellini
    20 Blasi
    23 Giannichedda
    10 Del Piero
    25 Zalayeta
    Allenatore
    Capello
  • Kaplan
    jaja szívesen látnám megint pályán.
  • gercse
    van valami hír h játszik Del Piero a hétvégén?
    jó lenne már
  • gercse
    szerintem más kapus kéne....Fülöp,Rabóczki,sztem ők is nagyon jók...ki kéne probálni őket éles meccseken többször.mondjuk ezt ők sem védhették volna...
  • Breki33
    Tudatosan lőtte rá aztán így sikerült.

Király bravúrral védhette volna, de sztem a Roland van ott nem megy el
  • Kaplan
    Iszonyat nagy gól volt sajnos, de senki se mondja, hogy TUDATOS! Belebikázott mert eléggé kivolt sodródva s gól lett. Sokan mondták, hogy védhette volna Király. Hát szerintem a labdával repült volna a kapuba , nah mindegy. EZ már a közeli MÚLT :P
  • Breki33
    Cserébe kettőt

klikk

klikk2
  • 9csöves9

viszont az Interesnél is ez a Brugges-t tölti le
  • Breki33
    Itt pedig a nekünk lőtt gólja olyan kameraállásból amiből még nem láthattuk.

Innen nagyon látszik gyepi hibája, nem tudta megállítani

klikk
  • Breki33
    Erről az megnyilvánulásról jutt eszembe

Inter védők szopatása

klikk
  • Breki33
    Download highlights Zlatan : Club Brugge - Juventus

klikk
  • R9
    itt még nem is ronda
  • Breki33
    Paolo Rossi,'82-es világbajnok,s Aranylabdás csatár szerint: " Ibrahimovic rendkívüli tehetség,de azért van még mit fejlődnie.Hiányzik belőle a legnagyobb csatárokra jellemző hidegvér a kapu előtt.Ettől függetlenül a jövő nagy csatárainak egyikével van dolgunk..."
    Fabio Capello-avagy a mester véleménye Ibráról: "Zlatanban két,eltérő stílusú futballista típus keveredik.Kiválóan ötvözi a szlávok játékintelligenciáját és technikás játékát a skandinávok fegyelmezett,szívós,eltökélt labdarúgásával."
    David Trezeguet,a csapat- és csatártárs véleménye: "Nagyon szeretek Vele együtt játszani.Magas,s remekül távol tartja magától az ellenfél védőjátékosait."
    Paolo Maldini-az Ac Milan élő legendájának megtisztelő szavai Zlatanról: "Természetesen nagyon nehéz bárkinek is véghez vinnie azt,amit Van Basten produkált karrierje során,én mégis úgy gondolom,hogy nem korai Zlatan Ibrahimovicot Ő hozzá hasonlítani,ugyanis Zlatan remekül kezdte itáliai karrierjét.A Juventus nagyon jó vásárt csinált Vele,a labdakezelése engem Van Bastenére emlékeztet."
    Marco Van Basten,avagy az "előd" szavai az "utódról"? : "Nagyon fiatal még,rengeteg nagy dolgot vihet még véghez a Juventusszal.A Juvénál Fabio Capello a játék minden elemére megtaníthatja,illetve segítheti folyamatos fejlődését.Néhány dologban azért van még mit fejlődnie,de még fiatal,s fejlődni fog.Véleményem szerint a jövő nagy csatárainak egyike lesz."
    Henke Larsson,még 2002-ben: "Zlatan kétségkívül a jövőbeli svéd válogatott alapembere.Magas,erős,technikás és erős,sőt immáron nemzetközi tapasztalatot is elkezdett gyűjteni.Zlatanban minden megvan,ami egy nagyszerű játékossá váláshoz szükséges."
    Hérnan Crespo,a 2002-es Ajax-Inter Bajnokok Ligája összecsapást követően: "Ő az egyik legjobb csatár,akivel idén összefutottam.Ha rám hallgatnak,akkor az én véleményem az,hogy a világ egyik legjobb játékosává válik majd.Már most szenzációs képességekkel rendelkezik..."
    Iván Córdoba,szintén a 2002-es Ajax-Inter meccs után: "Volt egy-két jó duettünk a meccs során,és túlzás nélkül állíthatom,hogy már most Európa topligáiban lenne a helye."
    Lars Lagerback,a svéd válogatott szövetségi kapitánya(2002-es vélemény): "Ő a legnagyobb tehetség,akivel valaha találkoztam.És én láttam ám Tomas Brolint és Freddie Ljungberget is annak idején! Zlatanban minden megvan: mind fizikálisan,mind technikailag megállja a helyét,s ráadásul még gyors is.Svédország történelmének legnagyobb futballistája lehet."
    Tommy Söderberg,a svéd nemzeti tizenegy másik trénere(szintén még 2002-ből...): "Kivételes tehetség.Miközben másoknak egy,Zlatannak öt alternatíva áll a lehetőségére."
    Andre Bergdölmo,egykori Ajaxos csapattárs;norvég válogatott játékos: "Zlatan a legjobb játékos a világon,már ami a tréningeket illeti legalábbis.Olyan dolgokat tud a labdával,amit mások nem.Ha harmónikus élete lesz,akkor zseniális futballista válik belőle..."
    La Gazzetta dello Sport,2002,az Inter elleni Bl meccs előtti cikk: "Zlatan egy szellem.Materazzinak alaposan fel van adva a lecke a svéd ragadozóval szemben."
  • Breki33
  • 9csöves9
    vótmá P

de jó többször látni :)

ha nem fog megsérűlni akkor senki sem állíthatja meg
  • Breki33
  • Kit--Kat
    Talán a sérülése miatt nem játszatta, vagyis szeretném ezt hinniu:S
  • BADE
    ha nem,akkor vége a Juvés pályafutásának:(
    Elég szégyen ez Capello és a klubvezetés számára,hogy vele ezt csinálják!:(
  • Shotogan
    jó képek,köszi
    de remélem ezt a sárga mezt hanyagolni fogjuk... a piros sztem sokkal jobb
    Előbb utóbb remélem játszani fog már Alex mert ez így nem állapot.
    Talán az Ascoli ellen már játszik
  • 9csöves9
    20-21
  • Barni
    hány éves is a srác?
  • 9csöves9
    Balzarettinek fia született:) grat neki
  • Kaplan
    Erre sajnos már nem tudok mit mondani.