44078
-
#4441 mivel most 2 hét alatt 5 meccset játszunk( a mait beleértve), rengeteget fog rotálni Capello így Alex remélhetőleg tud bizonyítani -
#4440 -
#4439 láttátok tegnap Miguelt? iszonyat jól játszott, mégjobban megfájdította a szívemet -
#4438 a meccset viszont a tv nem adja
és a jövő hetit sem
szval ha valaki tus stream-ot -
#4437 na végre 8)
32 Abbiati
20 Blasi
6 Kovac
28 F. Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
4 Vieira
11 Nedved
17 Trezeguet
10 Del Piero
A disposizione
22 Bonnefoi
14 Balzaretti
18 Mutu
27 Zebina
23 Giannichedda
9 Ibrahimovic
25 Zalayeta -
#4436 huu basszus de szép gól a Trezegeut-é , camora se tette oda gyengén neki a lasztit -
#4435 ez köcsög...(kapellóbuzira értem) -
#4434 jah
hol vannak mára régi nagy Agnellik ...:( -
#4433 igen tudom az egy ficsúr -
#4432 akkor azt is olvastad hogy jelen pillanatban nem ő dönt az ilyen anyagi jellegű kérdésekről:)
így persze hogy túl sokba kerül a klubnak, mert pados embernek nem lehet ilyen magas fizetése de hát nem a padra kéne ültetni -
#4431 Nedved szabadrúgásgólja a Burges ellen
klikk
Trez Platinis gólja P
klikk -
#4430 Én azt halottam, hogy Lapo Elkann (Agnelli-dinasztia örököse ) kirohanást intézett ellene, hogy túl sokba kerül a klubnak és ezt nem engedhetik maguknak.
-
#4429 jaj bocs, hirtelen chiellininek láttam , pont most akartam visszavonni -
#4428 Chimenti ott van, még egy amatőr kölyök csapat is nevez cserekapust ne feltételezd már hogy nem nevezünk:D -
#4427 Chimenti??? -
#4425 csak legalább cseréljék be.. -
#4424 Capello! -
#4423 a gazzetta szerint megint nem ő kezd
32 Abbiati
27 Zebina
6 Kovac
28 F. Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
4 Vieira
11 Nedved
17 Trezeguet
9 Ibrahimovic
A disposizione
12 Chimenti
14 Balzaretti
3 Chiellini
20 Blasi
23 Giannichedda
10 Del Piero
25 Zalayeta
Allenatore
Capello -
#4422 jaja szívesen látnám megint pályán.
-
#4421 van valami hír h játszik Del Piero a hétvégén?
jó lenne már -
#4420 szerintem más kapus kéne....Fülöp,Rabóczki,sztem ők is nagyon jók...ki kéne probálni őket éles meccseken többször.mondjuk ezt ők sem védhették volna... -
#4419 Tudatosan lőtte rá aztán így sikerült.
Király bravúrral védhette volna, de sztem a Roland van ott nem megy el -
#4418 Iszonyat nagy gól volt sajnos, de senki se mondja, hogy TUDATOS! Belebikázott mert eléggé kivolt sodródva s gól lett. Sokan mondták, hogy védhette volna Király. Hát szerintem a labdával repült volna a kapuba , nah mindegy. EZ már a közeli MÚLT :P
-
#4417 Cserébe kettőt
klikk
klikk2 -
viszont az Interesnél is ez a Brugges-t tölti le -
#4415 Itt pedig a nekünk lőtt gólja olyan kameraállásból amiből még nem láthattuk.
Innen nagyon látszik gyepi hibája, nem tudta megállítani
klikk -
#4414 Erről az megnyilvánulásról jutt eszembe
Inter védők szopatása
klikk -
#4413 Download highlights Zlatan : Club Brugge - Juventus
klikk -
R9 #4412 itt még nem is ronda -
#4411 Paolo Rossi,'82-es világbajnok,s Aranylabdás csatár szerint: " Ibrahimovic rendkívüli tehetség,de azért van még mit fejlődnie.Hiányzik belőle a legnagyobb csatárokra jellemző hidegvér a kapu előtt.Ettől függetlenül a jövő nagy csatárainak egyikével van dolgunk..."
Fabio Capello-avagy a mester véleménye Ibráról: "Zlatanban két,eltérő stílusú futballista típus keveredik.Kiválóan ötvözi a szlávok játékintelligenciáját és technikás játékát a skandinávok fegyelmezett,szívós,eltökélt labdarúgásával."
David Trezeguet,a csapat- és csatártárs véleménye: "Nagyon szeretek Vele együtt játszani.Magas,s remekül távol tartja magától az ellenfél védőjátékosait."
Paolo Maldini-az Ac Milan élő legendájának megtisztelő szavai Zlatanról: "Természetesen nagyon nehéz bárkinek is véghez vinnie azt,amit Van Basten produkált karrierje során,én mégis úgy gondolom,hogy nem korai Zlatan Ibrahimovicot Ő hozzá hasonlítani,ugyanis Zlatan remekül kezdte itáliai karrierjét.A Juventus nagyon jó vásárt csinált Vele,a labdakezelése engem Van Bastenére emlékeztet."
Marco Van Basten,avagy az "előd" szavai az "utódról"? : "Nagyon fiatal még,rengeteg nagy dolgot vihet még véghez a Juventusszal.A Juvénál Fabio Capello a játék minden elemére megtaníthatja,illetve segítheti folyamatos fejlődését.Néhány dologban azért van még mit fejlődnie,de még fiatal,s fejlődni fog.Véleményem szerint a jövő nagy csatárainak egyike lesz."
Henke Larsson,még 2002-ben: "Zlatan kétségkívül a jövőbeli svéd válogatott alapembere.Magas,erős,technikás és erős,sőt immáron nemzetközi tapasztalatot is elkezdett gyűjteni.Zlatanban minden megvan,ami egy nagyszerű játékossá váláshoz szükséges."
Hérnan Crespo,a 2002-es Ajax-Inter Bajnokok Ligája összecsapást követően: "Ő az egyik legjobb csatár,akivel idén összefutottam.Ha rám hallgatnak,akkor az én véleményem az,hogy a világ egyik legjobb játékosává válik majd.Már most szenzációs képességekkel rendelkezik..."
Iván Córdoba,szintén a 2002-es Ajax-Inter meccs után: "Volt egy-két jó duettünk a meccs során,és túlzás nélkül állíthatom,hogy már most Európa topligáiban lenne a helye."
Lars Lagerback,a svéd válogatott szövetségi kapitánya(2002-es vélemény): "Ő a legnagyobb tehetség,akivel valaha találkoztam.És én láttam ám Tomas Brolint és Freddie Ljungberget is annak idején! Zlatanban minden megvan: mind fizikálisan,mind technikailag megállja a helyét,s ráadásul még gyors is.Svédország történelmének legnagyobb futballistája lehet."
Tommy Söderberg,a svéd nemzeti tizenegy másik trénere(szintén még 2002-ből...): "Kivételes tehetség.Miközben másoknak egy,Zlatannak öt alternatíva áll a lehetőségére."
Andre Bergdölmo,egykori Ajaxos csapattárs;norvég válogatott játékos: "Zlatan a legjobb játékos a világon,már ami a tréningeket illeti legalábbis.Olyan dolgokat tud a labdával,amit mások nem.Ha harmónikus élete lesz,akkor zseniális futballista válik belőle..."
La Gazzetta dello Sport,2002,az Inter elleni Bl meccs előtti cikk: "Zlatan egy szellem.Materazzinak alaposan fel van adva a lecke a svéd ragadozóval szemben."
-
#4410 -
#4409 vótmá P
de jó többször látni :)
ha nem fog megsérűlni akkor senki sem állíthatja meg -
#4408 -
#4407 Talán a sérülése miatt nem játszatta, vagyis szeretném ezt hinniu:S -
#4406 ha nem,akkor vége a Juvés pályafutásának:(
Elég szégyen ez Capello és a klubvezetés számára,hogy vele ezt csinálják!:( -
#4405 jó képek,köszi
de remélem ezt a sárga mezt hanyagolni fogjuk... a piros sztem sokkal jobb
Előbb utóbb remélem játszani fog már Alex mert ez így nem állapot.
Talán az Ascoli ellen már játszik -
#4404 20-21 -
#4403 hány éves is a srác? -
#4402 Balzarettinek fia született:) grat neki -
#4401 Erre sajnos már nem tudok mit mondani.