44078
-
Rudee #4601 Így közvetítette a TV. -
#4600 Egy kicsit közelebbit lehetne
?
Meg élesebbet -
#4599 Azért Capello megint hozta a formáját az 5 csatárból 4-et játszat,kivéve Alexet... -
#4598 nm -
#4597 -
#4596 -
R9 #4595 Jövő vasárnap izgi lesz. -
#4594 grat a fiúknak , bár ahogy hallottam ismét nem voltunk fényesek... Camo gólja gyönyörű volt, Zlatan gólpassza is szép volt viszont én tőle többet várok 6 meccs 1 gólpassznál
meg ez a korai rotáció a kp-n... -
#4593 neked is! -
#4592 én is így gondolom, na mindegy ez van.
jóéccakát! -
#4591 Áhh én már ilyenekben nem is emerek reménykedni, há 5 meccs alatt öszehozott az a förmedvény 1 gólpasszt, szal minimum 5 meccsen ő neki kell kezdenie.... -
#4590 csak attól félek, hogy Del Piero továbbra is mellőzve lesz...
remélem azért a bl meccsen ő kezd -
#4589 hát jahh, de azért úgy vettem észre idén ez eddig egész jól ment -
#4588 de azért remélem ebben egyetértesz :DD -
#4587 Passz....:P -
#4586 az igaz, de mióta capello van azóta se szépen se igazán jól nem játszunk, annak ellenére hogy hozzuk a meccseket.
miért nem lehet pontosan passzolni ezt sem tudom felfogni, ez mindennek az alapja.. -
#4585 ez az, hogy összességebn nem játszottunk jól -
#4584 hát én nem tudom, szerintem az utolsó fél órában kifejezetten jól játszottunk, nem volt annyi eladott labda sem.
fura hogy nem del pierot cserélte mondjuk be capello, de megint bejött neki.
én azthittem nekiáll cselezgetni ibra de ahogy odaadta le a kalappal annak ellenére hogy jobban kedvelem alexet
mondjuk azt nem értem hogy miért nem bírjuk végig járatni a labdát, ez az íveléses szisztéma nem igazán jön be... -
#4583 ehhh??? komolyan mondod?? Szörnyen játszottunk a mecs 70%ban -
#4582 az első félidőben nem voltunk jók, de a második félidőben mikor bejött nedved mutu helyére és ibra is szerintem igen jól játszottunk, nem volt annyi eladott labda stb... sok helyzet. így kéne játszani mindig, nekem idén eddig most volt a legszimpatikusabb a játékunk
szerintetek? -
#4581 tudnál olyan képeket csinálni amiben egyben látszik több reklámtábla és nem takarásban? -
#4580 A Serie A 5. fordulójának második mérkőzésén az AC Parma a 14. percben az exrómai válogatott csatár, Marco Delvecchio révén megszerezte a vezetést, de Camoranesi egy óriási és gyönyörűszép találattal kevéssel a szünet előtt egyenlített.
A Juventus a hajráig nem tudta meadásra kényszeríteni a hazaiak védelmét, a 82. percben azonban az Arsenaltól igazolt francia középpályás, Patrick Vieira volt eredményes (harmadik gólját szerezte a torinóiak színeiben), és ezzel győzött a Juventus.
A forduló többi mérkőzését holnap rendezik, az viszont biztos, hogy a Juve megőrzi az első helyét, hiszen a riválisai öt pontnyira vannak lemaradva.
-
#4579 Áhhhhh Alex?? Lett volna rá oka??:s Annyi volt, hogy megfuttata a pálya mellett Capello azt kész..
Mutu játszott viszont, 1. félidőbe eléggé szenvedtünk, a Parma jól nyomta nagyon és gyönyörű támadásokat vezetett le, 1 ilyenből kaptuk a gólt is.
Aztán az 1enlítő gól köztudott.
Ibra beállt, lenyomott 1 cselsorozatot, aztán bénázott 6percet a pályán és 1 szép beadással Vieira fejére varázsolta labdát, aki a kapuba. Kb. ennyi. -
#4578 aki látta a meccset tudna írni valami összefoglalófélét?
jók voltunk-e szépek voltak-e a gólok,játszott e Mutu,Alex?ilyesmiket -
#4577 1 hónap bérelt hely Ibrának -
#4576 kéretik megdicsérni minket minimum! :P
FORZA PARMA! :p -
#4575 Nem pörgött a topik a meccs alatt :P
De ezt is megnyertük :)
FORZA JUVE! -
#4574 Vieira-t érdemes volt leigazolni... -
#4573 -
#4572 -
#4571 Ha van más reklámtáblás kép főleg Nike-s jöhet P -
#4570 Ezt a telómmal csináltam:
-
#4569 Akartunk venni a Drughisoktól fasza pulcsit(nagyon állatúl nézett ki),de sajna már elfogyott. -
#4568 Hm marhajók ezek a SKY-os reklámtáblák
Leis lopom -
#4567 pontosan nem tudom,de 40000 körül lehet -
#4566 oda kellett volna ülnöd :)
modnjuk tényleg kurva kevesen voltak most
nem tudod hány ezer férőhelyes a stadion? -
#4565 eredetileg az ospitibe szerettem volna,ahol a Drughisok voltak(olcsóbb is lett volna 25euro,ahova én vettem az 60euro volt a jegy) csak,akikkel voltam mindenképp ide akartak ülni.
Itt a kép a jegyről,nagyon durva,mindenkinek névre szóló:
-
#4564 nekem is ez a mez van meg -
#4563 köszi, faszák lettek:)
egész jó helyen ültél -
#4562 arra gondolok:)