44078
-
#40230 Ezt muszáj behúznunk, mert az Olympiakos vezet az Atleti ellen. Itt nem nyerünk, akkor megint durván beszopatjuk magunkat. Nem mintha még annyira kellene aggódni, de még nagyon érdekesen is alakulhat ez a csoport. -
#40229 Azért az érdekelne, hogy minek áll a kapu mellett a gólvonalon a faszi, ha azt nem képes észrevenni, hogy 8 méterre tőle valaki beleüt a labdába. -
#40228 Na belelépünk harmadszor is ugyanabba a folyóba? A korábban írt kezdő lett a hivatalos is, tetszik, hogy Asa középen van végre.
1 Buffon
3 Chiellini
19 Bonucci
4 Cáceres
22 Asamoah
6 Pogba
33 Evra
8 Marchisio
26 Lichtsteiner
14 Llorente
10 Tévez
2 Rőmulo
9 Morata
11 Coman
20 Padoin
30 Storari
12 Giovinco
5 Ogbonna -
#40227 -
preziosi #40226 a malmö elleni várható felállás: Juventus (3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Asamoah, Marchisio, Pogba, Evra; Tevez, Llorente.
allegri tehát most is hagyja a 3-5-2-t, ami lehet nem is feltétlen baj, csak arra leszek kíváncsi, hogy mondjuk az athletico ellen is ez marad-e.
visszatérhet chiellini a védelembe, asa végre közepén fog játszani, véleményem szerint ebben a sorban a középpályán elég nagy lendület lehet, ütni kell a svédeket. jó lenne végre idén úgy kezdeni a bl-t, hogy nem 3-4 forduló után van 3 pontunk, hanem rögtön az elején. -
#40225 Alex Del Piero pályafutásának 7 legszebb gólja
http://index.hu/index2/#bloghu/tiborvilaga/2014/09/13/alex_del_piero_palyafutasanak_7_legszebb_golja
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.15. 08:13:43 -
#40224 Pereyra is ígéretesnek tűnik. A középpálya közepén nagyon durva a merítési lehetőségünk. Simán nyertünk megint, bár voltak időszakok, amikor a védelem elég ingatagnak tűnt. Nem tudtam, hogy Morata ilyen hamar felépült, a végén majdnem gólt szerzett ő is. -
wright #40223 Olyan kis langyos meccs ez.Ez az udinese nagyon gyenge.Mi meg a szokásos,ha nem muszáj nem erőltetjük a dolgot.Ogbonna meg mit szedett be?Egész jó ma,Pereyra-val egyetemben :) -
#40222 Nem rossz. Mondjuk számomra furcsa, hogy ennyi hiányzóval középen nem Asamoah kap lehetőséget, de ezek szerint Allegri is csak a szélen számol vele. Vagy csak ki akarja próbálni Pereyrát is. -
#40221 nem tudom miért kell körülöttünk mindig kavarni a szart...
egész jó kezdő néz ki, illene folytatni az otthoni teljesítményünket
Buffon-Ogbonna,Bonucc,Caceres-Evra,Pogba,Marchisio,Pereyra,Lichtsteiner-Tevez,Llorente -
#40220 Tevez üzent Twitteren, hogy semmi baja, kitraláció volt az egész. hétvégén ott lesz a bajnokin -
#40219 :D :D -
#40218 -
wright #40217 Három pontot. -
#40216 Tehát nem lesz Pirlo/Vidal/Tevez ellenünk?
Mit fogtok kapni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#40215 Tevez is megsérült... -
preziosi #40214 ha zaza át tudja menteni a szezonra a válogatottbeli teljesítményét, akkor őt vissza kell hoznunk nyáron, viszont ha netán véglegesítjük romulot és pereyrát is (ő elvileg szinte biztos), akkor az már rögtön 25 millió, tehát akár befejezettnek is tekinthetjük a mercatot.
ezen persze változtathat vidal vagy pogba eladása, ha viszont választani kell, akkor menjen arturo.
nagyon megnéznék egy coman-rabiot-pogba hármast, kíváncsi lennék, mennyi a valószínűsége annak az esetleges lichtsteiner-rabiot cserének. -
#40213 Giovincot azért hívta be, mert arra tökéletesen jó, hogy szar állásnál, a 70. perc körül behozva gyorsaságot, lendületet, agilitást hozzon a támadóharmadba. Az ilyen játékosok mindig értékesek, bármennyire is ritkán hoz nálunk jó teljesítményt.
Amúgy nem arra gondoltam, hogy csak Juve játékosokból szeretné hogy álljon a keret, hanem nyilván könnyebben nyúl olyan játékosokhoz akikkel éveken át, nap mint nap együtt dolgozott és tudja mire képesek.
Zaza megint egy ráfizetős sztori lesz, 7,5-ért adtuk el nyáron a Sassuolonak a másik felét, és a hírek szerint olyan opciónk van rá, hogy jövőre 15 millióért, 2 év múlva 25 millióért igazolhatjuk le. A Sass egyébként kimondottan jól igazolt, szerintem nem lesznek kiesési gondjaik, pláne hogy az Empoli és a Cesena kimondottan gyengének tűnik.
-
#40212 Lehet, hogy a térdsérülés kamu volt, de a jobb combizma megsérült a válogatott meccsen. Az Udinese elleni meccset kihagyja, a Milan és Malmö elleni mérkőzések kérdésesek. -
#40211 Giovincót mégis milyen kritérium alapján hívta be? Nem emlékszem az utolsó alkalomra, amikor jó teljesítményt nyújtott volna. Neki semmilyen körülmények között nincs helye a válogatottban. Meg mi ez a duma, hogy olyanokat használ, akiket ismer? Nyilván a juvésokat ismeri a legjobban, de csak belőlük nem lehet keretet hirdetni. Meg nem is hiszem, hogy az x-edik cserecsatár személye ezúttal annyira számított volna. Q behívása meg önmagában nem lenne meglepő, csak azután amit évekig leművelt vele a Juvénál, hát minimum furcsa. Amúgy meg teljesen értelmetlen volt őt elrángatni Norvégiába, így is 4 csatár ült a padon.
Az eredmények impresszívnek tűnnek, meg a hollandok ellen a játék is tetszett (a másik meccsből nem láttam semennyit), viszont kb. teljesen mindegy a következő 1-2 évben milyen eredményeket ér el a válogatott, mert már eddig is hatalmas bénázás kellett volna, hogy ne jussanak ki, de most, hogy felemelték 24 csapatosra az EB létszámát, az egész selejtezősorozat teljesen értelmét vesztette a topválogatottak számára. Szorítok Conténak, sok a szimpatikus feltörekvő fiatal, szerintem egy elég ütőképes csapatot össze lehet rakni az elkövetkezendő két évben.
Ami durva, hogy akár a mi csatárpárosunk is lehetne ez az Immobile-Zaza. Remélem utóbbit visszahozzuk mondjuk jövőre, és megkapja a lehetőséget. Plusz ugye még ott van Berardi is, de ő fiatalabb, még pár évig jó lesz neki a Sassuolo. Már ha nem esnek ki idén. -
Természetes, hogy olyan embereket használ akit ismer. Csatárnak te kit hívtál volna be Osvaldo sérülése után? Nincs is más opció. Balotelli lett volna még, de hát ő nem véletlen került ki a picsába. (nagyon helyesen)
Bár még korai kijelenteni, de az eredmények amúgy megint magukért beszélnek, nem is emlékszem mikor nyert ilyen simán tétmeccset a válogatott idegenben. Félprofi semmilyen csapatok ellen is szenvedés volt mindig, még Lippi alatt is. -
#40209 Szánalom, hogy Conte ugyanazokat az embereket erőlteti mint nálunk. A PL-ben is alig játszó Giaccherini nála rögtön kezdő. De amit nem értek: Giovinco után sérülés miatt behívta Quagliarellát is. Van képe hozzá... Úgy látszik szereti őket a padon tudni maga mellett. -
#40208 Sajnálom, ha jövőre távozik, de azért lássuk be, hogy januárban 31 éves lesz, valószínűleg a csúcson már túl van. Még 2-3 évig jó szolgálatot jelentene, de azért sajnos mindig látszott, hogy a wingback posztot nem neki találták ki, ő egy igazi jobbhátvéd. Ettől még persze nagyon bírom én is. Ráadásul mindig nehéz jó szélsőhátvédeket találni, meg ugye Evra se egy hosszú távú megoldás, ezeken a posztokon lesz munka rendesen. -
#40207 Én is, nekem az egyik kedvencem, megvan benne a spirito. Valószínűleg már van a háttérben egy jó ajánlata, mert nyáron elutasította a PSG-t. Ingyen akar menni, hogy jobb fizetést bulizzon ki. Ennyi idősen nem hibáztatom, csak tegye oda magát azért idén. Mondjuk emiatt az ő esetében szerintem nem kell aggódni.
Pirlo bejelentette, hogy visszatér a válogatottba, Conte miatt. Amúgy pontosan ugyanazt játszatja a válogatottal mint velünk, ezért érthető hogy szüksége van rá. -
#40206 Lichtsteinert sajnálom. Stabil, megbízható, agilis játékos. -
#40205 Buffon és Pogba a következő hetekben hosszabbít, utóbbi 2018-ig 4,5 milliós fizetéssel. Szerintem ez már egy korrekt ajánlat és így azért jobban le lehet vele húzni jövőre mondjuk a Madridot.
Lichtsteiner úgy néz ki viszont nem hosszabbít, nyáron ingyen távozik, várhatóan a Bundesligába.
Vidal először cáfolta a kamuhíreket a sérülésével kapcsolatban, aztán pedig végig is játszotta a 90 percet a válogatottnál. Semmi baja a térdének, valószínűleg az angolok terjesztették amolyan önigazolásként, hogy jó ötlet volt nem leigazolni őt. -
#40204 -
#40203 -
#40202 De ki volt beígérve, aki annyira hiányzik? Sanchezről volt még a nyár elején szó, de hamar kiderült, hogy a VB után irtó drága lett volna, annyit jó is, hogy nem adtunk érte. Volt itt szó a végén Shaqiriről, őt én is szívesen láttam volna, de úgy tűnt a Bayern most nem akarta elengedni (ami amúgy logikus is lenne, bár amit Guardiola ott művel, abban én nem látom a rációt). Az ilyen Falcao-kaliberű csatárok nyilván számunkra elérhetetlenek vagy legalábbis pénzügyi szempontból nem megalapozottak. Iturbéről maradtunk még le a nyár közepén, de őt én jelenleg elég túlértékeltnek tartom. Rajtuk kívül nem rémlik más.
A védelemben pedig nem tudom kit szerettél volna látni, szerintem a Chiellini, Barzagli, Bonucci, Cáceres, Ogbonna, Marrone hatos több mint elegendő mind mennyiséget, mind minőséget tekintve, pláne ha sűrűbben fogunk 4-x-x-et játszani.
Szerintem 2012 óta ez a legjobb mercatónk. Sokat várok Conantól és Moratától, illetve balhátvédként biztos vagyok benne, hogy Evra is nagyon jó lesz. -
preziosi #40201 falcao-ra valóban semmi szükség nem lett volna, eszméletlen drága lett volna 1 évre is, arról nem beszélve, hogy mennyire felborította volna a fizetésekre vonatkozó öltözői egyensúlyt. én shaqirit sajnálom nagyon, bőven el lehetett hozni, ha igazak a hírek, akkor elcserélni, és lichti hosszabbításra való hajlamát valamint az életkorukat elnézve én meg is léptem volna, bár bírom az idősebb svájcit. a védelmet viszont továbbra is karcsúnak találom, magasan a legmegbízhatóbb pont a 33 éves barzagli, ami azért sokat elmond.
jó a keretünk, és valóban pozitív, hogy mindenki maradt, remélhetőleg nem csak kényszerből, én hangsúlyozom, hogy csak az említett kommunikáció és az állítólagos ígéretek nem előszöri be nem tartása miatt méltatlankodom kicsit.
ha tevez és lóri ott folytatják, ahol abbahagyták, vidal nem csak kirakatba lesz itt, morata, pereyra, coman sikeresen beépülnek és allegri tud építeni egy taktikailag kiszámíthatatlanabb juventust, akkor olyan szezon elébe nézhetünk, amilyenre conte távozásakor kevesen gondoltak volna. -
#40200 Igen ez tényleg nem először fordul elő, nagyon rossz Marottáék kommunikációja. Bár kérdés, hogy mennyire valós dolgok jutnak el hozzánk, akár olasz nyelven is, mert nagyon szeretnek játszani a szavakkal úgy hogy nagyobb hírértéke legyen az aktuális nyilatkozatnak. -
#40199 IMÁDUNK TÉGED! -
#40198 Gazzetta szerint "vagy Falcao jön vagy senki", most meg nagyon úgy tűnik, hogy fizetéssel együtt 36 millióért (te jó atyaisten) kölcsönbe a MU-ba megy. Szerintem jól sikerült a mercato, nem látom minek kellene ide még egy csatár, Falcao meg ennyit biztosan nem ér. A legnagyobb erősítés, hogy maradt Pogba és Vidal is, mindketten világklasszisok. Elöl erősödtünk Morata és Coman érkezésével, valamint esetleg még Pepe is használható lesz; hátulra érkezett Evra, hogy bővítse a lehetőségeket.
Szerintem jó kis keretünk lett. Llorente is biztos jobb lesz idén. Tavaly ha emlékeztek az első 2 hónapban alig játszott, a végére meg milyen szépen összeszoktak Tevezzel, most erre se kell várni. Meg kéne nyernünk igazából a csoportot, mert akkor jó esélyünk lehetne a negyeddöntőre, másodikként továbbjutva lehet cidrizni, hogy elkerüljük a legjobbakat. Én bizakodó vagyok, Conte távozása után szerintem mindenki sokkal rosszabb nyarat várt. -
preziosi #40197 akiért ráadásul 5 milliót kér az atalanta 33 évesen.
persze, akár meg is lehetünk, mivel az előző szezonban is hányszor játszott mondjuk a quagliarella-vucinic páros, tulajdonképpen csak felsorolás szintjén voltak itt. itt az a szomorú, hogy megint mi történt: július közepén el lett mondva, hogy a keret nem végleges, ide és ide fognak még jönni, ráadásul minőség, most az utolsó órákban meg izgulhatunk, hogy ne hozzunk el egy 33 éves játékost bergamoból. nilmar nevének bedobását már tényleg meg sem említem, annyira tragikomikus még csak újságírói szinten is. -
#40196 Hát ha most tényleg elhozzuk Denist akkor ez Marottáék fétise lehet.
Amúgy szerintem is megvagyunk, Sebát is lehet azért majd használni. -
#40195 Mindig úgy tűnt, hogy ezek az igazolások csak Conte miatt kellenek. Neki mindig kellett valaki, mert unta, hogy nincs elég merítési lehetőség: Matrit, Quagliarellát vagy Giovincót hozza be a hosszabbításban. Bendőék érkezésével a lehetőségek tárhaza nyílt meg előtte, egy szezonban háromszor valaki mást is behozhatott a meccs legvégén.
Morata elvileg nemsokára felépül, ott van még ez a Coman gyerek meg Pepe is, leszünk elegen. Szerintem csak azért volt szó Falcaóról meg Chicharitóról, mert nincs elég csatár a keretben, aki tud spanyolul. -
#40194 Valószínűleg így a végén már nekünk is odaadták volna, ha a Madridnál nem ébrednek fel, hogy nekik aztán kell még egy csatár.
Shaqiri tegnap megszólalt, elmondta, hogy el akart menni, a rendszeres játéklehetőség reményében, de a bajorok kijelentették, hogy szükség van rá, ezért marad.
Nagy tragédia nem lesz ha nem jön senki, ilyen Borriello,Anelka,Bendtner igazolásnak meg tényleg semmi értelme. Ez a Falcao sztori nagyot robbanna, de továbbra se tudom elhinni, hogy Marotta hirtelen felrúgná az eddig gondosan kialakított fizetési struktúrát, nem is hiszem, hogy jót tenne mondjuk az öltözőnek. Helyette hosszabbítsunk inkább Pogbával egy komoly fizetéssel, mert már nekem kellemetlen, hogy ilyen teljesítménnyel, perspektívával valaki ilyen lófasz pénzt tegyen zsebre. Aztán meg megy a csodálkozás, ha jön valamelyik angol pénzes csapat és rögtön meghülyül tőle. -
preziosi #40193 azért bármennyire nem akart a mi kölcsönajánlatunkról hallani a united hernandezt illetően, a realba végül csak odaadják kölcsönbe.
én eddig is biztos voltam benne, hogy nem érkezik senki, coman tegnapi csatárként szerepeltetésével már annál is biztosabb, de akkor mostmár tényleg nyugodjon meg marotta, nehogy a végén idekukázzon valami középszerű 30+ évest. -
#40192 Gazzetta nagyon nyomja ezt a Falcao-témát. Állítólag már csak a mi ajánlatunk van az asztalon. Viszont nem is értem, hogy lehetne ide hozni ilyen fizetéssel. A Gazzetta szerint 20 millióba kerülne egy évre kölcsönbe, amiből 12 millió a fizetés és 8 a vételár. Ami érdekes, hogy a Lille ellen tegnap még a padon se volt. Nagyon úgy tűnik a Monaco igencsak meg akar szabadulni tőle. Nem tudom ennyiért megérné-e idehozni.
Hernandez viszont nem jön a MU-tól. Ha Morata nemsokára felépül és Sebára is számít Allegri, akkor mivel több felállással is kísérletezhetünk, szerintem megvagyunk ezen a poszton is. Láttátok Conte keretét? Giovincót behívta, Quagliarellát viszont nem. -
#40191 Szevasztok, ezt még 2 éve csináltam (és szerintem nem osztottam meg), amikor még NFS-ben autóversenyeztem, elég szép, egyedi munkának számít világviszonylatban is: