Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emiatt a srácokra nem tudok haragudni, de ne felejtsük el hogy magunknak köszönhetjük hogy erre a meccsre maradt a döntés.ez is egy jó tapasztalat a jövõre nézve.
A bajnokságot szerintem most nyertük meg, bár az ELt sem vehetjük félvállról a torinói döntõ miatt.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...

REAL MADRID
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk. Tavaly a csoportelsõséget sokkal nehezebb körülmények és sokkal erõsebb ellenfél ellen is megszereztük. Rúgni kell két gólt és akkor esélytelen, hogy nyerjenek.
Amici di nessuno...
tetszik, hogy a sérültek is elutaztak a csapattal, beleértve Agnellit is aki mankókkal vállalta a túrát 😊
annyira azért nem aggódom, szerintem határozott játékkal lenyomjuk õket
Ezzel a kezdõvel egyszerûen meg kell csinálni. Meg amúgy is. Külön öröm, hogy Forrest végre játszik,biztos ki van éhezve egy jó 15 km-re 😄
Ha nem tudom megnézni a meccset, akkor azt szoktam csinálni, hogy nem nézem meg az eredményt, másnap letöltöm a meccset és ugyanúgy végigszurkolom mint élõben. rutracker.org és http://www.rojadirecta.me/ mindkét oldalon másnapra már több nyelven és minõségben felkerülnek a meccsek
Amici di nessuno...
Nagyon csalódott lennék ha ma nem sikerülne tovább menni,egy nagy célokért küzdõ csapatnál elvárás lenne egy magabiztos továbbjutás.
Elvileg láttam a meccset, bár sok mindenre nem emlékszem belõle, szóval nem elemezgetném. 7 meccs 7 gyõzelem 15-0-ás gólarány, ennyi a lényeg. A Romának nem lesz egyszerû dolga a lilákkal.
Amici di nessuno...
link
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
5000 eurora büntették a kicsik miatt a klubot 😄 a figc kezet foghat az itthoni szövetséggel, simán vannak olyan nevetségesek.
óriási nagy tisztelet a kölyköknek ! 😄
#39231: meccs elején csúnyán összerúgott valakivel, és a térde sérült. szerintem annyira nem komoly mert utána még pályán volt, inkább biztos ami biztos alapon jött le.
a marrone része igaz, de azóta azért változtak kicsit a dolgok. bár tudom, hogy conte tartani szokta magát az elképzeléseihez, de 1 éve még mondjuk nem gondolta volna senki, hogy marcsi teljesítménye ilyen szintre romlik, ahogy lehet az sem, hogy marrone kellõ bizalom fejében ilyen megbízhatóan képes játszani. inkább nézegetném õt, mint a minden mercatonál feldobott nainggolant és társait.
Berardiról azt rebesgetik, hogy a tulajdonunkban szereplõ csatárok közül õ lesz az egyetlen aki jövõre már nálunk folytatja. Örülnék neki, minden labdaérintésénél látszik, hogy mocorog valami a srácban. Zazában én nem látom a nagy jót, szerintem õ ilyen középcsapat kiskirálya lehet a jövõben. Aki még esélyes lehet a visszatérésre, az Gabbiadini, de szerintem esélytelen, hogy egyszerre két fiatal csatár is az elsõ csapat közelébe kerüljön.
Marrone a napokban nyilatkozta, hogy a szíve még mindig a Juventusé, de neki a legfontosabb, hogy stabil kezdõ legyen és külön kihangsúlyozva, hogy a középpálya közepén szerepelve. Conte elég nyilvánvalóan középhátvédként kezelte, amikor nagyon rotált akkor is elõbb tette be Giak-ot vagy Padoint a középsõ hármasba. Pirlo is egy évet még biztosan marad, szóval újra ott lenne mint tavaly a játékperceket nézve. Lassan kiöregszik a fiatal tehetség kategóriából, szóval nem fér bele neki még egy olyan szezon.
szerintetek mi lesz berardi, zaza, marrone sorsa? én nagyon bízom benne, hogy berardiban látja conte is a potenciált, és nyáron rögtön magunkhoz kötjük, de zaza is jöhetne, ha tényleg távozik q és vuci. marrone pedig szintén nagyon jó szezont fut, sajnos simán jobbat, mint nálunk jelenleg marchisio. el kéne kezdeni építeni a jövõt, ha conte feltétlen nem is az esztelen fiatalítás híve, és ezekkel a srácokkal, kiegészülve pogbával nagyon egyensúlyba kerülne az életkor szerintem.
Amici di nessuno...