Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Vicc...állítom az nb1ben normálisabban megoldották volna a helyzetet. Ez így már teljesen lutri volt.

Emiatt a srácokra nem tudok haragudni, de ne felejtsük el hogy magunknak köszönhetjük hogy erre a meccsre maradt a döntés.ez is egy jó tapasztalat a jövõre nézve.

A bajnokságot szerintem most nyertük meg, bár az ELt sem vehetjük félvállról a torinói döntõ miatt.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Legalább láttam a meccset....
Lacee86
Azért ez vicc, h így, ilyen körülmények közt kellett lejátszani ezt a meccset. Ha nagy csatában, normális körülmények közt jut tovább a Galata, azt mondom, istenem, ez van. Na de így... 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
És 3 percet képes az a fasz hosszabbítani. Gratulálok

Amici di nessuno...

Trunks
Undorító bassza meg. Undorító.

Amici di nessuno...

Trunks
Nagyon ideges leszek, ha ilyen körülmények között esünk ki. Itt nem lesz foci, marad a jó öreg angol "hit-'n-run". Ki kell bikázni hátul, aztán hátha kialakul elöl valami helyzetféleség.

Amici di nessuno...

REAL MADRID

9csöves9
Ez már bohózat. Katasztrofális a pálya állapota, nem biztos, hogy lesz meccs.

9csöves9
Közben a török rendõrség kérésére, 14.00-ra tolták a kezdést. Ez már hivatalos(nak tûnik)

9csöves9
Teljesen megbénult a forgalom Isztambulban, jeges, havas minden, a csapatbusz is a dugóban vesztegel. Szállodát is cserélnek még az este folyamán, szóval jó kis hangolódás lesz holnapra. Gondolom lesz még bombariadó, török szurkolók a szállodánál, égbõl potyogó cigánygyerekek meg minden.

9csöves9
Most már 13.00 az új idõpont. A végén még délelõtt 11 lesz mint anno a Leverkusen ellen. Emlékszem pont beteg lettem aznapra az iskolában 😄

9csöves9
Holnap 3-kor folytatják a meccset, érdekes lesz.

Breki33
Trunks
Nem azt mondom, hogy feltétlenül folytatni kellett volna, de azért már láttam ennél rosszabb körülmények közt is focimeccset. Nekünk valószínûleg jobb lett volna, ha végigjátszuk. Kétlem, hogy ilyen idõben tudott volna gólt lõni nekünk a Galatasaray, másfelõl viszont rendes körülmények közt "rendes" fociban jobbak vagyunk.

Amici di nessuno...

Trunks
The match has been abandoned due to the adverse weather conditions and the state of the pitch. According to article 11.04 of the competition regulations, the remaining match time must be played either tomorrow or on a reserve date or other date set by the UEFA administration, unless the case is referred to the UEFA Control and Disciplinary Body.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ilyet se minden nap látni...

A hírek szerint holnap este folytatják a meccset, a Juve tehát nem utazik vissza Torinóba.

Trunks
Jézusom. Azért az mekkora vicc, hogy pont Isztambulban van ilyen idõ. Emlékszem amikor az EL-ben bohóckodtunk a lengyelek ellen kegyetlen nagy hóesésben. De az legalább Lengyelország volt!

Amici di nessuno...

Effe88
durva

forzajuve5
kellett nekem az idõrõl beszélni :S

Trunks
Azért a hó inkább nekünk kedvez, nem hiszem, hogy Isztambulban sûrûn látnak ilyet, Torinóban azért pedig csak elõ-elõfordul, legalább edzésen.

Nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk. Tavaly a csoportelsõséget sokkal nehezebb körülmények és sokkal erõsebb ellenfél ellen is megszereztük. Rúgni kell két gólt és akkor esélytelen, hogy nyerjenek.

Amici di nessuno...

9csöves9
hát igen ez elég nagy szopó, de hát ott sincsenek ehhez hozzászokva.

tetszik, hogy a sérültek is elutaztak a csapattal, beleértve Agnellit is aki mankókkal vállalta a túrát 😊

forzajuve5
csak ez a rohad hó ne esne. ez még megnehezítheti a dolgunkat.
annyira azért nem aggódom, szerintem határozott játékkal lenyomjuk õket

9csöves9
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente

Ezzel a kezdõvel egyszerûen meg kell csinálni. Meg amúgy is. Külön öröm, hogy Forrest végre játszik,biztos ki van éhezve egy jó 15 km-re 😄

Nálam az nem mûködik,mert agyament tippmixes kollégáim 50 méterrõl tájékoztatnak egy megye kettes félidei eredményrõl is 😄
Trunks
Meglesz. Jónak érzem az esélyeinket. Elnézve a csapatok formáját az elmúlt hetekben, szinte minden mellettünk szól.

Ha nem tudom megnézni a meccset, akkor azt szoktam csinálni, hogy nem nézem meg az eredményt, másnap letöltöm a meccset és ugyanúgy végigszurkolom mint élõben. rutracker.org és http://www.rojadirecta.me/ mindkét oldalon másnapra már több nyelven és minõségben felkerülnek a meccsek

Amici di nessuno...

Tessék szorítani helyettem is a csapatért.Sajnos ma nem tudom megnézni a mérkõzést.
Nagyon csalódott lennék ha ma nem sikerülne tovább menni,egy nagy célokért küzdõ csapatnál elvárás lenne egy magabiztos továbbjutás.
9csöves9
Csak még viccesebbé teszi a sztorit.

Elvileg láttam a meccset, bár sok mindenre nem emlékszem belõle, szóval nem elemezgetném. 7 meccs 7 gyõzelem 15-0-ás gólarány, ennyi a lényeg. A Romának nem lesz egyszerû dolga a lilákkal.

Trunks
Persze, ez vicc, de az 5000 eurós büntetés mint olyan is nevetséges. Mit számít az egy klubnak? Amikor a játékosok fizetéseire a kisebb kluboknál is elmegy közel havi 1 millió. Ez mintha téged megbüntetnének tilosban parkolásért 100 Ft-ra.

Amici di nessuno...

Lacee86
Pogba lett az év fiatal játékosa:
link

Csacsi
Persze. Ha én 10x évesen ott ültem volna, biztos kiabáltam volna, hogy merda.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Jaj nem kell ebbõl ilyen borzasztó nagy morális kérdést csinálni. Nem volt ott apu anyu, végre kiélhették magukat egy kis kiabálással. Ez csak egy kis sima zrika, ráadásul a kanyar már 3 éve csinálja ezt a merdázást a kapuskirúgásoknál, soha nem büntetés a vége.

Lacee86
Beszarok... Most meg a 2 szektorba beültetett gyerekek bekiabálásai miatt kapott 5000 euró büntetést a Juve. Hihetetlen, h egy ilyen gesztusra ez a "hála" a gyerekek részérõl is. Képzelem, milyen "jól" neveltek lehetnek. :/

9csöves9
kis adalék, a Pessottoval viccelõdõ kiírások is 5000 eurót értek anno a szövetségnél...

9csöves9
Vidal hosszabbítása hivatalos, 2017-ig írt alá. 5,5 milliós fizetést írnak. Nem tartom valami versenyképes összegnek, de hát gondoltam, hogy nem rugaszkodnak el nagyon ebben a tekintetben.

5000 eurora büntették a kicsik miatt a klubot 😄 a figc kezet foghat az itthoni szövetséggel, simán vannak olyan nevetségesek.

Talán Marci utolsó esélye,mert így kezdõ lehet pár meccsen.Ha nem él vele-sajnos leves....Pirlo ettõl függetlenül nagyon fog hiányozni 😞
Lacee86
Pfff. 😞

forzajuve5
Pirlo: ínszalagsérülés, 45-50 napra kiesett....

9csöves9
Pirlo biztosan kihagyja a Galata elleni meccset, sanszos, hogy idén már nem játszik.

9csöves9

9csöves9
jah hát az jól hallatszott a közvetítés alatt is 😄 beszarás amúgy, állítólag 50.000-s büntetés néz ki emiatt a klubnak, és akiket be tudnak azonosítani azok a gyerkõcök nem mehetnek a Sassuolo ellen 😄 😄

óriási nagy tisztelet a kölyköknek ! 😄

forzajuve5
máris nagy felháborodás van, mert az Udine kirúgásainál kiabálták a kiskölkök a merda szót 😄

#39231: meccs elején csúnyán összerúgott valakivel, és a térde sérült. szerintem annyira nem komoly mert utána még pályán volt, inkább biztos ami biztos alapon jött le.

Lacee86
Pirloval mi lett egyébként? Nem láttam az 1. félidõt, csak annyit olvastam, h már az 1. félidõ elején le kellett cserélni.

ez csak egy poénból született, egyáltalán nem vagyok genoa-szimpatizáns.

a marrone része igaz, de azóta azért változtak kicsit a dolgok. bár tudom, hogy conte tartani szokta magát az elképzeléseihez, de 1 éve még mondjuk nem gondolta volna senki, hogy marcsi teljesítménye ilyen szintre romlik, ahogy lehet az sem, hogy marrone kellõ bizalom fejében ilyen megbízhatóan képes játszani. inkább nézegetném õt, mint a minden mercatonál feldobott nainggolant és társait.

9csöves9
Üdv! Ezzel a névvel, hogy hogy nem Genoa drukker vagy? 😄

Berardiról azt rebesgetik, hogy a tulajdonunkban szereplõ csatárok közül õ lesz az egyetlen aki jövõre már nálunk folytatja. Örülnék neki, minden labdaérintésénél látszik, hogy mocorog valami a srácban. Zazában én nem látom a nagy jót, szerintem õ ilyen középcsapat kiskirálya lehet a jövõben. Aki még esélyes lehet a visszatérésre, az Gabbiadini, de szerintem esélytelen, hogy egyszerre két fiatal csatár is az elsõ csapat közelébe kerüljön.

Marrone a napokban nyilatkozta, hogy a szíve még mindig a Juventusé, de neki a legfontosabb, hogy stabil kezdõ legyen és külön kihangsúlyozva, hogy a középpálya közepén szerepelve. Conte elég nyilvánvalóan középhátvédként kezelte, amikor nagyon rotált akkor is elõbb tette be Giak-ot vagy Padoint a középsõ hármasba. Pirlo is egy évet még biztosan marad, szóval újra ott lenne mint tavaly a játékperceket nézve. Lassan kiöregszik a fiatal tehetség kategóriából, szóval nem fér bele neki még egy olyan szezon.

sziasztok, gondoltam én is bekapcsolódom kedvenc csapatom topicjába, és akkor ezt egy kérdéssel teszem:

szerintetek mi lesz berardi, zaza, marrone sorsa? én nagyon bízom benne, hogy berardiban látja conte is a potenciált, és nyáron rögtön magunkhoz kötjük, de zaza is jöhetne, ha tényleg távozik q és vuci. marrone pedig szintén nagyon jó szezont fut, sajnos simán jobbat, mint nálunk jelenleg marchisio. el kéne kezdeni építeni a jövõt, ha conte feltétlen nem is az esztelen fiatalítás híve, és ezekkel a srácokkal, kiegészülve pogbával nagyon egyensúlyba kerülne az életkor szerintem.

Lacee86
Jaja, biztos jó élmény volt nekik. Amúgy nemtom, mit magyarázott a kommentátor, mert h ez azért nem ugyanolyan hangerejû szurkolás... Tök jól lehetett hallani a gyerekzsivajt, biztos örültek neki a játékosok is.

Trunks
Igazából csak a kissrácoknak akart örök élményt adni a csapat: mégis örömtelibb egy ilyen hosszabbításos gól, mint egy sima 2-0. 😊

Amici di nessuno...

9csöves9
Itt gyönyörû lett volna, ha a fél csapat lesérül 😄

Zsolti9014
Vadász, vadász....

Hajrá Magyarország!