44078
-
Janika114 #40190 Holnap zár az átigazolási piac, mivel aug 31. vasárnap. -
#40189 kellemes meglepetés volt ez a tegnapi meccs. igaz sok volt a kihagyott helyzet, de ezt én is az idény eleji formának tudom be.
tetszett, hogy nagyon lelkesen játszottak a srácok. úgy néz ki nem volt negatív hatással rájuk az edzőváltás.
nem akarok semmit elkiabálni, de lehet, hogy Coman lesz a következő aki 2-3 éven belül sok-sok pénzt fog érni.
Marci egyértelműen kevés az irányítő szerepkörhöz. bár én már jó ideje nem tudom neki mi is lenne a megfelelő poszt.
azért egy csatár még mindenképpen jó lett volna, mert eléggé létszám alatt vagyunk azon a poszton. nem hinném, hogy ma már bármit is tudunk villantani. ha lenne pénzünk akkor már hoztunk volna valakit hetekkel ezelőtt.
védelem még kérdéses, mert ott nem ez lesz az alapfelállás amint mindenki visszatér. mondjuk azért lehetett nem ártott volna oda is valaki, mert Ogbonna nekem még mindig nem túl meggyőző. kérdés Marrone hogy fog ott szerepelni, mert elvileg azért nem jött védő mert Allegri őt szánja oda. -
#40188 :D
-
#40187 Igen, ez valóban szembetűnő, lazábban fogja fel a dolgokat. Ez meccseken kívűl is megmutatkozhat, a felkészülés alatt nyilatkozta is, hogy az első amin változtatott, hogy a játékosok ne úgy fogják fel Vinovot mintha az Alcatraz lenne.
Más felfogású mint Conte, kérdés, hogy ez e a célravezető. Conte zsarnok hozzáállása mellett azért az egyértelmű volt, hogy a játékosok nem nőnek a feje fölé, nincs széthúzás, lazsálás. Allegri viszont a Milanos karrierje végén már nagyon nem bírt a csapat nagykutyáival, kicsit tartok tőle, hogy mondjuk Tevezt vagy Pogbát nem tudja majd olyan jól kezelni mint Conte. Mindenesetre kis felüdülés lehet a játékosoknak a váltás, ők is belefásulhattak kicsit az előző évekbe.
Közben itt a mercato utolsó napja, a hírek pedig nem nagyon pörögnek csatárigazolásról... -
#40186 Pont ezt akartam írni, mintha Allegri jobban engedné a játékosok kreativitását. -
wright #40185 Szarból várat nem lehet,nálatok pedig kupacokban hordták össze....Amúgy komolyan-te szívsz valamit?4.hely?Ha azt írod 2.-még csak-csak elfogadom,mert a roma papíron erősödött,de 4..... -
#40184 Jó meccs volt. Amik nem mentek be, inkább pech. Voltak helyzeteink jócskán. Szóval ez a 0-1 nem az a szenvedős 0-1 volt. -
#40183 majd a szezon közepén mikor a 4. helyen álltok más mondasz majd Allegrire -
wright #40182 Dögöljek meg nekem tetszett amit ma láttam!Valamivel több szabadságot enged szerintem Allegri mint Conte.Persze voltak hibák dögivel,de ez az idény eleje.Coman pedig ügyes gyerek csak még sokszor könnyen elnyomják. -
#40181 A PSG-től hoztuk, úgy mint ahogy Pogbát a MU-tól. Nekem nagyon tetszett a játéka, meg az is, hogy rögtön bedobták a mélyvízbe.
Nem volt rossz a játék, de azért érződik az idény eleji forma. Rengeteg volt az egyéni hiba, mondjuk ebben nagyban közrejátszott a katasztrófális talaj is. Mi lesz ezzel novemberben?
-
#40180 Ki ez a Coman ? :D -
#40179 Szokatlanul jó félidő volt. Ha a folytatás is ilyen lesz, akkor főleg örülök Allegrinek. -
#40178 volt az 4 is :D
Ez a Coman ügyes gyerek. -
#40177 Hány kapufát lőttünk ma? Vagy hármat tuti... -
#40176 Én se néztem őket. Ez az igazi, nem a bárátságos meccsek. Örülök neki, hogy nyáron van egy hosszabb szünet, így az ember már nagyon várja az új szezont. -
#40175 A csoportunk nagyon kellemes, az Olympiakos ugyan okozhat meglepetéseket, de az Atléticónak biztos időre lesz szüksége, mire összeállnak, úgyhogy szerintem az első hely se elérhetetlen.
Falcaóról nagyon komolyan cikkeznek az olasz lapok, elég durva lenne, ha az utolsó nap egy ilyen kaliberű igazolást sikerülne összehozni.
Most kezdünk a Chievo ellen. Nem egészen értem, hogy Barzagli és Chiellini hiányában miért 3-5-2-ben játszunk, de kíváncsi leszek mit alkot a csapat. Coman rögtön kezdő - elvileg árnyékékként Tévez mögött. -
#40174 Ez a nyár is eltelt. Már május óta várom, hogy újra lássam a fiúkat :D
Felkészülési meccseket nem néztem...szal már nagyon hiányzott.
-
#40173 na senki nem nézi a meccset? :D -
#40172 A milan csoportjába is szívesen kerültem volna... wait...what?? -
#40170 jézusom... már ilyeneken agyaltok? -
#40170 Nagyon nagy lehetőség simán kereshetünk annyit mint 2 éve. Jó csoportot kaptunk, de már nem tudom mi lenne jó, lehet hogy egy real,city féle csoportot könnyebben vennénk. -
#40169 az már most látszik, hogy tv közvetítési jogokon nagyot kaszálhatunk ha továbbmegyünk, mert a Roma nagyon csúnyán belenyúlt a lecsóba -
#40168 Atletico Madrid, Olympiacos, Malmö a 3 csoportellenfél. ez azért nem olyan vészes.
rossz hír: Pirlo csípője megsérült, 1 hónapot kell kihagynia... -
#40167 És még a 3.-ból is megkaphatjuk a Liverpoolt... Ráadásul a többi sem lebecsülendő csapat ebből a kalapból. Nehéz lesz sajnos, de reméljük a legjobbakat. :) -
#40166 könnyen beleszaladhatunk egy igen csak nehéz csoportba ha az első kalapból nem mákoljuk be a Benficat vagy Portot
1. kalap: Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal, Porto
2. kalap: Schalke 04, Borussia Dortmund, JUVENTUS, PSG, Shakhtar Donyeck, Basel, Zenit, Manchester City
3. kalap: Bayer Leverkusen, Olympiacos, CSZKA Moszkva, Ajax, Liverpool, Sporting Lisszabon, Galatasaray, Athletic Bilbao
4. kalap: Anderlecht, Roma, Ludogorets, APOEL, BATE Borisov, Maribor, Monaco, Malmö
A sorsolás magyar idő szerint 17:45-kor kezdődik Monacóban (tv: Eurosport). -
#40165 Körbejár most minden csapatot ahol vannak számításba vehető emberek. Prandelliéktől ilyet nem láttam, szimpatikus húzás. Állítólag Torinóban is lett volna már jelenése, az érdekes módon pont "elmaradt"...
Ma 6-kor BL-sorsolás, 2. kalapból várjuk. Az újságírók el is engedték a fantáziájukat, Marotta,Nedved és Agnelli nem csak emiatt megy Monacoba, hanem Falcaoért is...Ha nem jön össze akkor meg Denis felé fordulunk :D veszek egy Ferrarit, de ha nem jön össze akkor egy Suzukit.
-
#40164 Milanelloban is járt -
#40163 érdekes kép :D Conte rájuk számít majd a válogatottban
-
#40162 Minden jól alakult, kiestek az afrikaiak ez kb. 15 millió euro pluszt jelent nekünk meg a Romának is. -
preziosi #40161 igen, a legtöbb újság már csak a hernandez-shaqiri kettőst emlegeti, meg persze ott a gazzetta által vitt falcao-sztori, de azt szerintem ők sem gondolják komolyan.
korban mindkét játékos jó, én chichot is kedvelem, de shaqiri tényleg tökéletes választás lenne allegrinek és egy taktikailag sokszínű juventusnak. a 17-18 milliós ajánlatunk meg a bayern által kért 23 között annyira nagy különbség nincs, 20 körül szerintem lehetne találkozni, viszont nekem továbbra is az a megérzésem, hogy marotta ezt is el fogja szórakozni, és leginkább nem fog jönni senki. ne legyen igazam. -
#40160 Jó lenne nagyon, hiába nem csatár kicsit sem. Több poszton is hasznos, nagy lehetőségek vannak benne. Vele lehetne akár 3 támadós felállás Tevez(Giovinco)-Llorente(Morata)-Shaqiri(Pepe,Coman), vagy akár egy 4-3-2-1-ben Llorente mögött ketten párban Tevezzel, vagy szimplán egyedül irányítóban egy 4-3-1-2-ben. Ha Allegri tényleg variálgatni akar akkor tökéletes megoldás.
Közben Wenger kijelentette, hogy Giroud sérülése miatt Podolski marad szóval újabb név esett ki a kalapból. -
preziosi #40159 a di marzio legfrissebb híre szerint shaqiri az athletico madrid ajánlatát utasította vissza, és a juventusra vár. az jó hír, hogy ezt nem a tuttosport vagy a sportmediaset hozta le, de így is kétségekkel kell fogadni. egy biztos, ha bármennyi igaz ebből, és hogy a bayern hajlandó lenne tárgyalni, akkor ezt most nagyon nem kéne elszórakozni. -
#40158 de akkor bl már ugrik -
preziosi #40157 közben a di marzio azt írja, hogy a bayern hajlana egy kölcsönszerződéses dologra shaqirit illetően. na most kell marottának nagyon észnél lennie, mert ha így van, pillanatok alatt akcióba fognak lépni milánóban, nápolyban, rómában is, hogy a külföldi klubokról ne is beszéljünk.
vidallal kapcsolatban az lesz perdöntő, amikor januárban, már egy egészséges vidallal kapcsolatban megint elkezdődik a szappanopera. akkor nagy jelentősége lesz annak, hogy milyen szezont is produkálunk. -
#40155 olasz focinak jót tett h nem adtátok el vidalt, lassan porto szintre jutnak a csapatok -
#40155 Érthető amit írsz, jogos is, de kicsit pozitívabban nézve nem olyan szar a helyzet. Marottáék szerintem összességében jól dolgoznak, ne felejtsük el hogy 3 év alatt egy komplett keretet kellett kicserélniük. A következő szinthez több pénz kéne vagyis inkább a meglévő pénz bátrabb használata. Ebben viszont szerintem megvan kötve a keze.
Contéval kapcsolatban a kezdeti sokk után lehiggadva már nem vagyok benne biztos, hogy nem ő akart mindenképp távozni. Persze ez összefügg valószínűleg a sóherséggel.
Vidallal kapcsolatban egyetértek, szerintem is ez volt az ok. -
preziosi #40154 és még időben letisztázom, hogy az európai elithez való csatlakozás megkezdését nem úgy értelmezem, hogy 1-2 éven belül ott kell toporognunk a bayern münchen, psg vagy a manchester city nyakán, csak mondjuk úgy, hogy nem úgy állunk neki egy bl sorsolásnak, hogy "csak szerencsével jussunk tovább." -
preziosi #40152 lehet, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy marotta nem kivárásra játszik, csupán nem tud elhozni senkit, moggival összehasonlítani őket pedig...
negatívan azért látom a dolgokat, mert előttem van, amikor tavaly nyáron olyanokat lehetett olvasni, hogy a 2014-15-ös szezonra nézve célunk az európai elithez való felzárkózás, de ehelyett mi történt? elengedtük/elüldöztük conte-t, hoztunk pár keretmélyítő játékost meg a 33 éves evrát, akiket lehetett olvasni, hogy allegri szeretett volna, ugyanúgy nem kapta meg, ahogy conte sem, és minden pénzünk odaadtuk egy játékosért, akit bármikor visszavásárolhat a real madrid.
én az utolsó pillanatig bíztam abban, hogy valamit még villant a vezetőség, de itt az utolsó hét, és szerintem reálisan kijelenthető, hogy bár nem gyengültünk, de ami itt nyáron lezajlott, az az előzetesekkel ellentétben egy fikarcnyival sem vitt közelebb minket az európai elithez.
vidallal kapcsolatban meg nekem elég szilárd megérzésem, hogy egy dolognak köszönhetjük, hogy nálunk kezdi meg a szezont, és az a térdsérülése. -
#40152 Szerintem kacsa az egész sztori. Ha a fizetése feléről lemondana akkor is simán ő keresné a legtöbbet a klubnál. Esélytelen.
Llorentét én sem adnám el, szerintem felülmúlja a tavalyi idényét, pedig már az is simán jó volt. -
#40150 A Falcao Saga most hogy áll?
Remélem csak kacsa, hogy el akarják adni Llorentét
http://www.sport365.hu/nemzetkozi-foci,olasz-foci,a-juve-eladhatja-csatarat-hogy-erkezhessen-falcao-sajtohir,75213