Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nagy gond nincs, pár hete még 9 kapott gól nélküli meccsnél járt zsinórban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Nem tudom, mi van Buffival, mostanában nagyon sokat bakizik. :/ Remélem hamar összekapja magát. Talán vmi magánéleti gondjai vannak, és ez hathat ki, vagy nem tudom, mire gondoljak egy ilyen szintû kapusnál.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Ja a spori pedig teljesen el volt tévedve megint. A második félidõben többször is ki kellett rúgni a labdát, mert fetrengtek a rómaiak, erre rárak két percet a végén. Utána pedig a támadásunk közepén lefújja pár másodperccel hamarabb a meccset. Ezt így hogy? Nem mintha annyira életbevágó lenne, csak egyszerûen érthetetlen, ezek hogy jönnek ki.

Amici di nessuno...

Trunks
Meg is érdemli. Én még mindig állítom, hogy - esetleg a topcsapatokat leszámítva - bármelyik olasz csapatban megállná a helyét kezdõként. Megbízható kapus. Hatalmas volt a vigyor a képén a kapufa után, amikor a visszapattanó labda a fejét találta el, majd felkapta azt. Nagy forma. Igazából miatta zavar a kiesés a kupából, mert különben nem nagyon tud érdekelni. Bár így, hogy a bajnokságot már csak mi veszíthetjük el, legalább az EL-t komolyan kéne venni, mert különben a szezon vége unalomba fulladhat.

Amici di nessuno...

9csöves9
Alapból hülyeségnek tartom az ilyen eseteknél a piros lapot. Ha jól tudom tervezik is ennek a szabálynak a módosítását.

Azt mondom jó ez az X így, mentek elõre a srácok mint az állat, benne volt, hogy lesznek a Lazionak helyzetei. A végén tetszett, hogy amikor lefújta a spori a meccset az akciónk közben többen térdre rogytak, látszott, hogy nagyon be akarták húzni így is.

Örülök, hogy Vidal és Tevez nem kaptak sárgát, kimaradtak volna az Inter ellen. Vidal pedig nagyon rajta volt az ügyön. Storarira pedig mindig lehet számítani, nem lesz gond akkor sem ha két meccset pihen Gigi. Szerintem amúgy az EL-t is megkapja, így hogy már búcsúztunk a kupából.

Trunks
Hatalmas második félidõ volt, rég láttam ilyen szórakoztató mérkõzést. Ironikusan kellett ehhez egy kiállítás, hogy kiegyenlített legyen. Storari hatalmas volt, megérdemelte már ezt.

Amici di nessuno...

Trunks
Mekkora baromság, kösz a megerõsítést.

Amici di nessuno...

Mor3llo
de van, a dupla sárgalapos
az 1 meccs, az egybõl piros 2 meccs

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Trunks
Llorente is hatalmas igazolásnak bizonyul. Végre valaki befejeli a helyzeteket. Ez a mai gólja egészen brilliáns megmozdulás volt.

Innen akár nyerhetõ is ez a mai meccs.

Amici di nessuno...

Trunks
Néha azt hittem Pirlo az, tényleg jónak tûnik.

A streamen, ahol nézem a meccset, azt fejtegették az angol szakértõk, hogy Buffon valószínûleg két meccses eltiltást fog kapni. Ez a szokásos egy "mezei" kiállításnál? Mert ennél "egyszerûbb", kevésbé durva piros nincs is.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ha már jó húzás, nekem Marchisio játszatása Pirlo szerepkörében is annak tûnik. Pogba szenvedett ott, így közelebb lehet a kapuhoz, Marchisionak meg pont, hogy nem kell annyit vállalnia támadásban, mint amit mi például elvárnánk tõle.

Trunks
Ritkán dícsérem Contét, de ez kivételesen zseniális húzásnak tûnik. Mintha a Lazio lenne emberhátrányban, szerintem így se kapunk ki.

Amici di nessuno...

9csöves9
szerintem jó döntés, lett belõle egy 4-3-2. viszont így már inkább Q kéne Llorente helyett szerintem. amúgy sem ártana távolról tüzelni, mert iszonyatosan betömörülnek és hát a kapusuk is gondolom rutintalan még. a köcsögsomos hiába visítozott itt a végén, ez nem volt szándékos kezezés. ugrani még mindig nem testhez szorított kézzel szoktak.

szerintem egyenlítünk

Trunks
Jól látom, hogy Conte nem Llorentét hozta le, hanem Asamoaht, és két csatárral folytatjuk? 😮

Amici di nessuno...

9csöves9
nem rossz, pláne úgy, hogy elõttünk azért még van pár pumpált csapat is. azért még van hova fejlõdni.

állítólag Conte a szezon végéig nem fog sajtótájékoztatót adni,elege van a firkászokból. szerintem pár év és az egész olasz fociból is elege lesz.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
az biztos, fociból még nem sokan vettek ki pénzt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
csak a focihoz fingja sincs.pláne nem a calciohoz. szerintem pár éven belül könyörögni fog, hogy valaki vegye meg a részét 😄

limperatore
amíg nincs aláírás a papíron addig nincs mirõl beszélni

biztos nem hülye üzletember ha milliárdjai vannak 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Rég nem láttam ilyen szappanoperát mint amilyen ez a Vucinic-Guarin csere volt. Egyértelmûen mi jártunk volna jobban, egy jól mûködõ,eredményes csapatban Guarin nagyon jól tudna teljesíteni. Szerintem mondjuk ez az igazolás egy lehetséges nagy nyári távozónak, szólt volna és nagyon okosan csinálták volna Marottáék.
Elég szar helyzetet teremtett ez mindkét játékosnál így, érdekes lesz a vége.

A kupameccsrõl: Szerintem nem akarta Conte leadni, egyszerûen a Romának valamivel fontosabb volt a hazai pálya és az elúszott bajnokság miatt. Ha nem vonják vissza Peluso gólját és nyerünk 1-0-ra akkor nem hiszem, hogy beszélt volna bárki is arról, hogy pár ember pihent, vagy hogy nem mindenki hajtotta magát szét. Azért az EL-re most már csak rá kéne menni...e

Komoly üzletember ez a Thohir.Majd moratti meg eltünteti az sms-t...1X-2X már bejött...szarrágó banda.
forzajuve5
most volt sajtótájékoztató a Vuci-Guarin ügyrõl.

"Marotta azt mondja, az inter közleménye humbug, már decemberben elkezdtek tárgyalni az znterrel, de nem kívántak fizetni, ezért a Juve jött a csereüztlet ötletével. Volt szóbeli megegyezés, Thohir sms-t írt Agnellinek, hogy oké minden, Vucsi kiürítette a szekrényét, ennek ellenére lefújták a körülményekre hivatkozva. Marotta nem látja lehetõségét újabb tárgyalásnak, de azt mondja, ha az inter akar valami, Thohirnak elõször bocsánatot kell kérnie Agnellitõl, és megmagyaráznia, mi történt, mert infantilisan kezelték a helyzetet. Vucinic Juventus-játékos, szeretik meg minden, de ma és holnap szabit kap"

Lacee86
Nekem nem volt szimpi, h ilyen látványosan ejtettük ki magunkat. De most már akkor meg kell nyerni az el-t. A scudetto alap.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

limperatore
fassone lebeszelte veletek, thohir meg megakadalyozta
ide kuldtetek a trojait 😊
nem emiatt rohog rajtunk mindenki, hanem a 3 ev politikaja miatt

Nem a miért,hanem a hogyan!Meg ügye mi az hogy irracionális?Nektek(Mazzari) kell egy csatár,lehetõleg ingyen-fedezetnek meg oda adtátok volna Guarin-t.Elsõ blikkre persze hogy lehúzás,de nektek KELL a csatár,mi meg megleszünk Guarin nélkül is.Max nem 20 ponttal nyerünk bajnokságot...nagy ügy <#vigyor>
Így buktátok Guarin-t,röhög rajtatok mindenki,meg kiderült hogy a félisten tulajotok egy beszari,zsugori,pénztelen senki....
limperatore
azert mert nem mennek bele egy irracionalis cserebe??? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ha szerinted az utolsó mondat igaz, akkor az szar, én speciel valahogy ilyen teljesítményt idén még nem láttam. azt pedig konkrétan egy szóval sem írtam, hogy leadtuk a meccset, de az biztos, hogyha a kupa többet számított volna, akkor conte igenis az "igazi" csapattal állt volna fel, ahogy mindig, aztán maximum pihennek a lazio ellen. az alapból szinte 0 rotációja általi meccshiányból fakadó teljesítmények csak úgy üvöltöttek egyes játékosoknál, és ezt már az elején tudni lehetett, õ mégis így állt ki, plusz cserélni sem nagyon akart. én értem, hogy nem lehet mindig llorentével, tévezzel, pogbával, kiállni, ezért lenne szükség a keret minõségbeli mélyítésére, meg valamivel tudatosabb és gyakoribb rotációra, mert így véleményem szerint az el-bõl sem lesz semmi, ha egyáltalán a céljaink között van.

Trunks
Mi lett itt leadva? Azért nehogy már fel legyünk háborodva, hogy Conte nem mind az 50 meccset a szezonban a Tévez-Llorente csatársorral játssza le. Quagliarella így is nevetségesen kevés játéklehetõséget kap, még a kupában se neki kellene kezdenie? A Peluso-Isla kettõs pedig már többször bizonyította, mennyire megbízható. Conte szerint az, senki más szerint pedig nem, úgyhogy õ tényleg hisz bennük valamilyen rejtélyes oknál fogva. Hátul a megszokott hármas játszott, a kp. közepe se volt felforgatva. Ezek után mi az, hogy leadtuk a meccset? A szezonban sokszor ennél jobb csapatok ellen sem nyújtott ennél jobb teljesítményt az "igazi" kezdõcsapat se.

Amici di nessuno...

Csacsi
Jah és mindenki tudja, hogy milyen az amikor a Juventus nyerni akar. Ma nem akart. Még a fiorentina ellen is több akarást láttam, mint ma este.

Egyértelmû volt, hogy ma itt maximum 11-esekkel jutunk tovább. Engem sosem érdekelt az olasz kupa. Nekem nem fáj.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Jobb a Roma A, mint a Juve B. Nincs ebben semmi szégyen. A bajnokságban láttuk mit ér a Roma 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
Egyértelmûen jobb volt a Roma, nem nehéz ezt kimondani, ne gerjeszd a feszkót! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
Dehogy adta, Vidalon látszott a végén h meg akartátok nyerni a meccset. Nehéz kimondani hogy jobb volt a Roma?
szerintem ebben semmi okos nincsen, egyáltalán nem kéne ennyire leszarni egy sorozatot sem, meg csontokat dobálni ilyen csapatoknak, mint a roma. fõleg nem ilyen feltûnõen, hogy 8 pont elõnnyel akár a lazio ellen is pihenhetett volna a fél csapat, erre itt állunk ki a q-gio meg peluso-isla kettõsökkel, amin még azután sem nagyon változtatunk, hogy cirka 1 kapuralövésünk van 70 percen keresztül. nekem ez nem tetszett, de a mester tudja... félelmetes, milyen szinten nincsenek szélsõink, az alap lichi-asa kettõs sem erre van, de a cseréik meg, hát láttuk.

Kaplan
Hát beszoptuk, szomorú.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csacsi
Conte okosan leadta a kupát. Bár szerintem 11-esekkel tervezte....de így sem rossz 😄

Trunks
Pedig ez tényleg nagy üzlet lett volna. Vucsinics jelenlegi állapotában nem ér 10 milliónál többet (és a jövõben máskor se fog). Guarín pedig legalább 15-öt ér. Sajnálom, hogy nem jött össze. Ha az Internél ennyire kegyvesztett lett, akkor talán el lehetne hozni 10 millió körül, annyit mindenképp megérne. Mondjuk õ is középen játszik, úgyhogy nem tudom hol lehetne helyet találni neki.

Inkább szélsõt kellene keresni, hogy ne Isla-Peluso szélekkel kelljen felállni egy ilyen meccsen.

Amici di nessuno...

forzajuve5
egy cigány csapattól mit is várjon az ember.... nem is tudom mikor vettek bármikor is ennyire hülyére minket utoljára.

február 2-án remélem hintünk nekik egy ötöst csak úgy szeretetbõl.

Nézek neked pár lelki-segélykérõ telefonszámot.
szucsy89
egy igazi féreg, jó helyen lenne nálatok
nem lett semmi az egészbõl, thohir megtorpedózta. kíváncsi leszek, hogy mi lesz ezután a 2 napos kabaré után: mi azért továbbra is megleszünk guarin nélkül is, az inter viszont így elvesztette guarint is, mert kétlem, hogy a fenyegetõzései után õ ott még valaha komolyan csapatba kerülne, plusz vucinic sincs, akit elvileg külön mazzari kérésére akartak volna.

a legfrissebb hírek szerint létrejön az üzlet, guarin 2017-ig kötelezi el magát 3 milliós (+bónuszok) fizetésért, az ár pedig végül mirko+1-1,5 millió lesz. ez elég nagy húzás lenne marrotta részérõl, tekintve hogy vucit anno 15 millióért vettük, guarin pedig egy piacképesebb, fiatalabb játékos. vicces még az is, hogy ebben az esetben a matri+vucinic pároson majdnem 30 millióért adtunk túl, amíg a llorente+tevez kettõst 9 millióért hoztuk el.

Közben azt írják mégis átment az üzlet 😄 Na majd holnap okosabbak leszünk.
Úgy néz ki,Mirko megy mindenképpen...
forzajuve5
ez kész szappanopera. Guarin kijelentette, hogy nem áll edzésbe ha nem lehet Juve játékos.
neki úgy látszik megjött az esze, és szeretne olyan csapatban játszani ahol eredményeket érhet el <#beka2>

forzajuve5
inter visszalépett az üzlettõl. szurkolók nagyon elégedetlenkedtek

forzajuve5
Vuci elköszönt ma a csapattársaktól és elhagyta az edzõközpontot. elég biztosnak tûnik az üzlet

a di marzio szerint olyan biztos a vucinic - guarin csere, hogy guarin már holnap orvosira érkezik torinóba.

forzajuve5
régebben voltak ilyen záradékok, de manapság nem hallottam ilyenrõl

Fabio Capello
megegyezés kérdése