44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Igen ő is, csak neki nincs alternatívája. Romulo lehetett volna az, de ő meg sérült. Talán Pereyrát lehetne ott kipróbálni, de az meg túlságosan támadó megoldás lenne.
  • Lacee86
    Én Lichtsteinert látom mostanában gyengélkedni. Bármennyire is kedvelem, lehet, h egy kicsit pihentetném.
  • 9csöves9
    Az idei szezonban nagyon nem megy neki, látszik, hogy görcsös, szenvedős a játéka. Lehet az első gól segítene neki mint tavaly, de az is lehet, hogy a kicsit megváltozott taktika áldozata. Moratának mindenképp megadnék egy esélyt kezdőként.
  • Lacee86
    Én a Llorente-t szívesebben látnám, bár csereként tuti beáll. Mint ahogy Pirlo is.
  • 9csöves9
    Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tévez, Morata

Ez várható kezdő, per pillanat szerintem a legerősebb. Kurva nehéz meccs lesz, ötletem sincs, hogy mi lesz a vége. 3-0-tól 0-3-ig bármit el tudok képzelni. Az elején szerintem nekünk esnek, jó lenne ha nem nyalnánk be korán egy gólt.
  • Kaplan
    Most már egy ideje követem az itteni pályafutásod. Az elején megmosolyogtató voltál, gondoltam, hogy normális hangnemmel lehet valamit veled kezdeni. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne ha szarkasztikus stílussal fordulnánk feléd. Most viszont csupán egy kérdés foglalkoztat: Te vajon értelmi fogyatékos vagy? Várom megtisztelő válaszod, :SD:SAD:SDA.
  • Trunks
    Ez elég gyengére sikeredett, bár igazából a helyzetek meglettek volna a győzelemhez. Zaza meg így folytatja, akkor jövőre kezdhet is Tevez mellett.
  • Count Adyn
    inkább koncentrálj arra hogy idén is meglegyen a bentmaradás az A-ban, szücsykém, tavaly rezgett a léc:DADASD
  • Lacee86
    De. Első napirendi pont: GTFO!
  • szucsy89
    Sassoulo elleni meccset nem vitatjátok meg? :DDDDDDDDDDDDDDDD

:SD:SAD:SDA
  • 9csöves9
    Ne is mondd, az ilyenek után még jobban tudom értékelni ezt a mostani időszakot. Emlékszem mi számolgatásokat folytattunk a szezon vége felé, hogy lehet meg még a 4. hely, aztán az 5. vagy a 6....
  • Trunks
    De furcsa volt ezt a videót nézni. Mintha tegnap lett volna ez az időszak, de mégis mennyire távolinak tűnik. Del Neri, Sörensen, Iaquinta, Aquilani, Felipe Melo...
  • Lacee86
    A Milanban bízom még, h kezdenek magukra találni, vagy legalább is elindulni egy felfelé vezető úton. Tavalyhoz képest főleg, nem kezdték rosszul a bajnokságot. Jó lenne ismét egy erősebb, harcosabb Seria A-t látni. Ez a Juve érdeke is, h egy nagyobb presztízsű bajnokságban szerepelhessen, és ott szerezzen Scudettot.
  • Janika114
    Szerintem se számít sokat, direkt nem is mentem bele a véleményezésébe, felesleges vita lenne, ahogy hülyeség folyton erre fogni mindent az ellenfélnek, ugyanúgy felesleges az ellenkezőjét bizonygatni a Juvésoknak főleg, (szerintem) fals adatokkal. Az utóbbi években (sajnos) a Juve dominál Olaszországban, a Romát leszámítva mostanság, meg se közelíti a többi csapat.
  • 9csöves9
    Azt nem tudom, annyira nem izgat, de majd lehet rászánom magam aztán összeszámolom. Nekünk azért sokkal több nem lehet, voltak egész durva periódusok ilyen szempontból. Conte veretlen bajnokcsapata talán egyet ha kapott, azt is a bajnokság végén.

Sokat nem számít amúgy, én mindig is azt tartottam, hogy ezek a dolgok hosszútávon kiegyenlítik egymást. Csak, ha a Juve esetében történik valami akkor még a Buci Maci magazin címlapján is ott harsogják az eseményeket, sokkal jobban fel vannak nagyítva és sokkal nagyobb is a hiszti körülötte. Ha a kárunkra tévednek éppen azt meg mindenki elintézi annyival, hogy a csalógecikmegérdemelték!
  • Janika114
    Igazad van ezt elnéztem, vmiért amit találtam oldalt nem volt ott a 08/09es adatok között a Juve, így az ott számolt adatokat nem is tekintem hitelesnek, de megnéztem máshol, és a számok ott se nagyon stimmelnek.
  • 9csöves9
    06/07-ben voltunk a B-ben
  • Janika114
    Nem kötekedésből, de szerintem nem valós a statisztika, az elmúlt 6 évben az Inter pl 27 büntetőt kapott, ebben nincs benne ugyebár az idei év, ha 7 évet számolok akkor jön ki 36, Milannal szintúgy 7 évvel számolva jön 51, Juvét meg ha 6 évre is nézzük is csalóka mert ugye a 08/09-es évben másodosztályban voltak, szóval náluk 5 év van számolva, de ha ugyanúgy 7 (-1) évet számolunk akkor már 31 jön ki a javukra. Aztán lehet én találtam rossz statokat, de ez statisztika azért több sebből is vérzik.
  • Count Adyn
  • Kaplan
    Valós a statisztika? Valós. Ezek számok, amiből következik egy tény. A tények pedig makacs dolgok, a szituációtól függetlenül. Fogadd el.
  • szucsy89
    érezd a különbséget :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jajj de szenny oldalak ezek :D

semmi értelme ennek a statisztikának, de hát buták vagytok
  • 9csöves9
    Ezt is elfelejtette már szegény Francesca: Ugyanaz a szituáció, ráadásul még ugyanúgy az 1 perces hosszabbításon túl mint a második büntetőnknél amin ugye szintén rugóznak, hogy hogy történhet meg ilyen.

• 9csöves9
    Totti? Egy igazi gyökér volt mindig is. Semmi meglepő nincs benne. Mondjuk megértem én, hogy frusztrált az egész bagázs, vele az élen, biztos szar lehet, hogy mondjuk Padoin 3-szor annyi bajnoki címet nyert mint ő.

Régebben az Inter volt ilyen, aztán a Napoli, most meg tavaly óta ezek. Amikor meg mi épp a purgatóriumban voltunk akkor meg az Inter miatt rinyáltak Tottiék. Én már sokkal jobban élvezem, ha az ilyen meccseken így nyerünk, öröm nézni a vergődésüket.

Tavaly Garcia nem méricskélte a 16-ost amikor az Inter ellen Gervinhot bő egy méterrel rúgták fel a 16-os vonala előtt, vagy akkor sem volt semmi problémája amikor a Napoli ellen tolta őket a spori mint az állat. Abban az egyben igaza volt, hogy videóbíró kell, de mondjuk ezek pont olyan szituációk voltak, hogy azokkal sem lehet biztonsággal állítani, hogy nem a vonalon történtek a dolgok, ami meg ugyebár már büntető. Centimétereken rúgóznak. Bonu gólját meg maximum akkor szedte volna ki az a kölyök, ha ott áll a kapufa mellett közvetlenül. Kicsit hasonlít a 4-2-es Napoli elleni szuperkupadöntőhöz a sztori, ott is ugyanez a fröcsögés meg sírásrívás ment.

A meccsről ezeknek az árnyékában sokat nem is érdemes beszélni, Bonuccit imádom kész ennyi :D
  • Lacee86
    Kicsit csalódtam benne. Azt hittem, ennél komolyabb játékos, főleg ennyi idősen, ennyi rutinnal.
  • Count Adyn
    hja, egyébként meg hagyjuk inkább a büntetőket:D
  • forzajuve5
    ez egy érdekes kérdés, mivel Vidal büntetésből maradt ki a kezdőből. diszkózott, verekedett, késett edzésről. házon belül meg is kapta már a büntetését, 100 ezer eurót kell fizetnie
  • Trunks
    Ja, mintha 20 éve mögöttünk lennének másodikak. Meg mintha tavaly nem 17 ponttal (vagy hasonló) nyertünk volna. Biztos az is a bírókon múlott...
  • Count Adyn
    Érdekes módon amig nem voltunk a toppon ők akkor is mindig másodikak voltak jobb esetben, nemtudom miért lepődnek meg most:D
  • Trunks
    Nagy kérdés amúgy, hogy Allegri kit fog most kihagyni Pirlo felépültével. Marchisiót vétek lenne most padoztatni, simán a legjobb formában lévő játékosunk. Gondolom Pirlo se fog a padra ülni, ha rögtön a Roma ellen kezdett a sérüléséből visszatérve. Akkor viszont Pogba vagy Vidal közül kellene az egyiket kihagyni, ami megint csak elég nagy luxus...
  • Trunks
    Ez a Totti mekkora kis picsogó kislány. "A Juvénak külön bajnokságban lenne helye. A fekete-fehérekkel mindig történik valami: amíg ők vannak, mi csak másodikak leszünk... Ha törik, ha szakad, mindig győznek."

Garcia: "Torinóban a büntetőterület 17 méteres."

Tévedett a bíró a javunkra? Valószínüleg igen. Nagyokat? A három gólból az elsőnél valószínüleg nem volt szabálytalan Maicon, a második nagyon-nagyon necces, valószínüleg kívül volt, de körülbelül 5-10 centivel, úgyhogy ez a "17 méteres tizenhatos" is bőven-bőven túlzás. A harmadik gól pedig egyértelműen szabályos, látta a kapus a labdát, csak esélye se volt elérni. Kellene videóbíró, hogy az ilyen kétes eseteket kiszűrjék? Egyértelműen. De nem tudom mit kell ennyire nüanszokon itt picsogni. Ennél sokkal durvább hibák fordulnak elő rendszeresen. Mellesleg a második félidőben bőven jobbak voltunk, úgyhogy teljesen megérdemelt a siker. Talán a Roma is előrébb jutna, ha nem a siránkozás meg a "moggimegintmegvettenektekabírókat"-ozás menne, hanem megvizsgálnák, hogy mit csináltak rosszul. Mert simán lehet találni jópár dolgot.
  • Breki33
  • Breki33
    A kép közepén azt mondják Moggi :)

Vajon Conte mint szövetségi kapitány kint volt a meccsen?
  • Breki33
  • Lacee86
    A szándékot büntették. Az pedig nem volt egyenes... Mindkét piros megérdemelt sztem. Örülök, h nyertünk mindenesetre, Bonucci gólja hatalmas volt.
  • Breki33
  • Trunks
    A labdát rúgta el. De jó, max. sárga. De piros?!
  • Trunks
    A második félidő alapján megérdemeltük a győzelmet. Túlságosan visszaállt a Roma, érezhető volt, hogy vagy mi rúgunk egyet vagy marad az x.
  • Kaplan
    Volt benne azért némi durvaság, de inkább sárga volt az a piros. Szerintem, Manolas agya pedig teljesen eldurrant.
  • Trunks
    Jézusom. Morata miért lett kiállítva? Szabályos szerelés, majd nekiment a gyerek. Vicc...
  • gercse
    Hát ez :) szép volt Bonu