Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beválik, akkor három év alatt ki lehet köhögni azt az összeget. Ha meg nem, akkor legalább nem kell azon görcsölni, hogy el tudjuk-e adni.
A variációs lehetõségeket bõvítheti mondjuk.
Hajrá Magyarország!
Kicsit az az érzésem, hogy nagyon úgy voltak vele, menni fog tutira egy csatár, nem számoltak azzal, hogy Q meg Vucinic sem akar menni sehova.
Én tutira változtatnék, jöhetne a 4-3-3.
1. Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli,Lichtsteiner-Vidal,Pirlo,Pogba-Tevez,Llorente,Osvaldo
2. Storari-Ogbonna,Bonucci,Barzagli,Caceres-Asamoah,Vidal,Marchisio-Giovinco,Quagliarella,Vucinic
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8

#39464: Ez is érthetetlen. De hát csatárok esetében Conténél már semmin nem szabad meglepõdni.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Na igen Mandzukicnak én is örülnék. Szerintem õ azért reális opció. Nem mondanám sztárnak, szerintem a fizetése sincs még elszállva és tényleg menni fog nyáron Lewandowski és Guardiola miatt, szóval az ára sem fogja verdesni az egeket.
Nem lenne szar egy Tevez,Llorente,Mandzukic,Berardi négyes...
Osvaldo ennél nyilván értékesebb, de az általunk többre tartott Quagliarella is alig-alig játszik idén, a Mirko-Seba kettõsrõl nem is beszélve. Ráadásul most már nincs is három front, csak nagyon jó indulattal kettõ.
A bántó a dologban, hogy nem adunk egy játékosért 20 milliót vagy nem adunk neki 4 milliónál nagyobb fizetést, mert "drága", közben a keret most is tele van olyan emberekkel, akik nem is fognak már pályára lépni a szezonban és csak a pénzt viszik.
Nyáron elvileg elhozható lenne Mandzukic Münchenbõl (bár fel nem tudom fogni, hogy engedhetik el). Van rá reális esélyünk, hogy leigazoljuk? Nincs, mert nem vagyunk hajlandóak annyit fizetni érte+rendes fizetést se adni. Inkább 4-5 léhûtõ kapja meg azt a pénzt, amivel többet kéne egy igazi sztárjátékosnak adni. Ez a bosszantó.
Amici di nessuno...
Évekre lebontva amúgy szerintem nem nagy összegek ezek, ha valamiért kell az 5. csatár Conténak akkor még ezek a kölcsönös megoldások a legolcsóbbak.
A vb-s kérdés valóban érdekes. Lehet nem kellett sehova, vagy úgy volt vele, hogy a Juvéból úgy is mindig kurva sokat válogatnak be, hátha beleesik õ is.
Szerintem jó lesz, életében nem nyert még semmit, most itt van rá a lehetõség.
Amici di nessuno...
Ezt az opciót meg inkább nem kommentálnám. 18 millió egy balhés csatárért, akit tavaly 15 millióért vettek, de inkább kölcsön adják, hogy ne legyen vele gond? Ez komoly? Jó, ha 10 milliót ér így, és ezt gondolom a többi klub is tudja. Az meg, hogy még bónuszt is fizetünk, ha megnyerjük a bajnokságot vagy az EL-t. Mintha lenne rá majd befolyása a padról...
Amici di nessuno...

Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
szerintem ezek az átigazolásokkal foglalkozó vezetõk kurvára élvezik ezt a bulit, mindenki ott van egy hotelben, egész nap megy a pörgés, csere-bere stb. ilyenkor érzik jól magukat, mert szezon közben meg nincs sok dolguk 😄
Amici di nessuno...
Ez megmagyarázná azt is Vucinic miért utasította el a többi ajánlatot, Olaszországban akar õ maradni.
Sebáról semmi hír. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy végül az utolsó napon csak létrejön ez a Vucinic-Guarin csere.
Amici di nessuno...
Marotta is kijelentette tegnap, csak akkor lesz valami a távozásából, ha Mirko is menni akar, nem akarják elküldeni.
A másik, ami felfoghatatlan számomra. Miért kell Conténak 4-5 csatár, amikor minden meccsen Llorente és Tévez kezd, kivéve a kupában, de onnan már kiestünk. Quagliarella néha bejön 5-10 percre a végén, illetve 10 meccsenként kap egy mérkõzést kezdõként. Ok, egy csere mindenképp kell. De ott van még Giovinco is, aki tényleg csak perceket kap. Akkor minek még egy 5. számú csatárt fizetni azért, hogy melegítse a padot? Bendtner és Anelka szerzõdtetésének se volt az égvilágon semmi értelme. Most tényleg még egy balhés köcsög kell ide a padra?
Viszont fiatalt ezért ide hozni tényleg csak többet árt, mint használ. Nyáron vissza kell hozni Berardit, Vucsinicset most elpasszolni, Sebát nyáron, aztán versenyt rendezni a 4 csatár között, hogy ki játsszon.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha pénzt kapunk Vuciért, és jön helyette valaki kevesebb fizuért, kölcsön, vagy olcsóbban, akkor gazdaságilag jobb ha õ ül a padon, mint Vuci.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Osvaldoról mi a véleményetek? Én a játékát bírom, de egy köcsög fasz, most is valami balhé miatt akarják eltakarítani Angliából. Ráadásul nem látom, hogy esze ágában lenne Conténak megbontani a Tevez-Llorente párost, a padozást meg ez a Johnny Depp klón nem nagyon tûrné. Ha Mirko megy, akkor a legjobb döntés az lenne, ha valamelyik fiatalt hoznánk vissza, Gabbiadinit írják is több helyen. Maxi Lopez ment a Samphoz, nem kapna ott ennyi lehetõséget mint eddig.
még két jó év szerintem benne van és az õ esetében biztos vagyok benne, hogy tudni fogja mikor kell abbahagyni
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...