Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
várom a jelenetet amikor Osvaldo és Vucinic összeakaszkodnak edzésen és Giovinco megy oda szétválasztani õket 😄

Zsolti9014
Ez az Osvaldo-dolog tényleg érdekes. Képességei alapján nem egy rossz játékos, de kezelhetetlennek mondjuk kezelhetetlen. Bár Conte van annyira erõs egyéniség, hogy helyretegye. Ingyenkölcsönben tényleg nem rossz, fél év alatt nagyon bomlasztani sincs ideje 😊
Ha beválik, akkor három év alatt ki lehet köhögni azt az összeget. Ha meg nem, akkor legalább nem kell azon görcsölni, hogy el tudjuk-e adni.
A variációs lehetõségeket bõvítheti mondjuk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Marottáék a hírek szerint ott is hagyták Milánót, gondolom már nem fog történni semmi a hátralévõ pár órában.

Kicsit az az érzésem, hogy nagyon úgy voltak vele, menni fog tutira egy csatár, nem számoltak azzal, hogy Q meg Vucinic sem akar menni sehova.

Én tutira változtatnék, jöhetne a 4-3-3.

1. Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli,Lichtsteiner-Vidal,Pirlo,Pogba-Tevez,Llorente,Osvaldo

2. Storari-Ogbonna,Bonucci,Barzagli,Caceres-Asamoah,Vidal,Marchisio-Giovinco,Quagliarella,Vucinic

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Szimpatikus. Minden jót kívánok neki, bár érdekes lesz, hogy ki mennyi lehetõséget fog kapni. Most aztán rendesen tele vagyunk csatárral.

Amici di nessuno...

9csöves9
na most már hivatalos. most teljesen ingyen jön, ha meg beválik akkor 19 millió amit 3 részletben kell kifizetni. itt az elsõ interjú:

http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8

9csöves9
ez elég finom, pár ilyen és mindenki megbarátkozik vele 😄

az igaz, hogy a 18 millió sok érte, de szerintem azért nem kell õt degradálni arra a szinte, hogy csak egy "pl-ben a kiesés ellen harcoló csapat játékosa", mivel tavaly pl. 3. lett a serie a góllövõlistáján. nekünk sajnos utoljára a 2007/08-as szezonban sikerült játékost a lista azon szintjére delegálnunk. ha nem jön be, akkor menni fog, de azért tényleg nem egy borriello, bendtner, anelka szint.

Lacee86
Del Piero nem jön? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Nem bánod, ha véglegesítjük 18 millióért? Az még talán a pár évvel ezelõtti Vucsinics-transzfert is ütné. Mármint negatív értelemben. Ennyiért egy vicc lenne. Nem kell senkinek, azért jön ide. A feléért _esetleg_ hozható, ha be tud illeszkedni. De alapvetõen nem ilyen PL-ben a kiesés ellen harcoló csapat játékosaiban kellene gondolkoznunk.

#39464: Ez is érthetetlen. De hát csatárok esetében Conténél már semmin nem szabad meglepõdni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Giovincoért bejelentkezett a Genoa kölcsönbe, elutasítottuk. Vucinic meg Q viszont nem akar sehova se menni 😄

én tartom, hogy osvaldo jól is elsülhet, nagyobb fantáziát látok valamiért benne, mint a tevez-llorente kettõsön kívül az összes csatárunkban. vuc és q itt már sok sót nem fognak szerintem megenni, gio-t véleményem szerint vissza sem kellett volna venni, tehát egy jó tavasz és normális viselkedés után én azt sem bánom, ha netán véglegesítjük. 4-3-3-ban szélen sem fogalmatlan, én pl. megnézném, hogy mit alkotna, ha tevezzel és llorentével egyszerre a pályán lenne, bár szerintem rá az el-ben nagyobb szerep fog hárulni. jó lenne, ha befutna még guarin így a végére.

Trunks
Igen, talán nem kifejezetten sztár, de inkább a megítélése rosszabb csak, játéktudásban ott van a topon. Szerintem jobb is, mint Lewandowski. Lehet még a fizetése nem olyan magas, de kétlem, hogy 20 millió alatt elengednék, illetve hogy ennyit megérne a jelenlegi vezetésnek. Ne legyen igazam mondjuk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Persze jogos, de töltelék embereknek egyszerûen nem lehet igazolni ezeknél a pénznyelõknél jobbat. Az utóbbi 3 szezonban azért rendesen elkerülnek minket a sérülések, ezért nincs senki sem játékban a kezdõkön kívül.

Na igen Mandzukicnak én is örülnék. Szerintem õ azért reális opció. Nem mondanám sztárnak, szerintem a fizetése sincs még elszállva és tényleg menni fog nyáron Lewandowski és Guardiola miatt, szóval az ára sem fogja verdesni az egeket.

Nem lenne szar egy Tevez,Llorente,Mandzukic,Berardi négyes...

Trunks
Nyilván olcsóbb, mintha vennénk valakit, de hogy is mondjam? Ár/érték arányban a nullát karcolja mindegyik felsorolt vétel. Ha valamennyit játszanának, akkor még ok, de Bendtner és Anelka mikor kapott lehetõséget? Két-háromszor becserélte õket Conte, amikor már minden mindegy volt valami kiscsapat ellen.

Osvaldo ennél nyilván értékesebb, de az általunk többre tartott Quagliarella is alig-alig játszik idén, a Mirko-Seba kettõsrõl nem is beszélve. Ráadásul most már nincs is három front, csak nagyon jó indulattal kettõ.

A bántó a dologban, hogy nem adunk egy játékosért 20 milliót vagy nem adunk neki 4 milliónál nagyobb fizetést, mert "drága", közben a keret most is tele van olyan emberekkel, akik nem is fognak már pályára lépni a szezonban és csak a pénzt viszik.

Nyáron elvileg elhozható lenne Mandzukic Münchenbõl (bár fel nem tudom fogni, hogy engedhetik el). Van rá reális esélyünk, hogy leigazoljuk? Nincs, mert nem vagyunk hajlandóak annyit fizetni érte+rendes fizetést se adni. Inkább 4-5 léhûtõ kapja meg azt a pénzt, amivel többet kéne egy igazi sztárjátékosnak adni. Ez a bosszantó.

Amici di nessuno...

9csöves9
Moggi ott lesz a stadionban hétvégén.

9csöves9
Az opciótól nem hiszem, hogy kell tartanunk, teljesen kilógna az eddigi igazolásaink sorából, Marrotta ennél jobb szakember.

Évekre lebontva amúgy szerintem nem nagy összegek ezek, ha valamiért kell az 5. csatár Conténak akkor még ezek a kölcsönös megoldások a legolcsóbbak.

A vb-s kérdés valóban érdekes. Lehet nem kellett sehova, vagy úgy volt vele, hogy a Juvéból úgy is mindig kurva sokat válogatnak be, hátha beleesik õ is.

Szerintem jó lesz, életében nem nyert még semmit, most itt van rá a lehetõség.

Trunks
Mondjuk belegondolva az is érdekes, hogy a világbajnokság évében Osvaldo miért nem olyan helyre igazol, ahol állandó kezdõ lehet. A Juve padjáról azért nehéz lesz bekerülni a VB-keretbe.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért elgondolkodtató, hogy mennyivel hasznosabban el lehetett volna költeni azt a pénzt, amit az elmúlt három évben elszórtunk teljesen felesleges emberek padra ültetésére. Borriello (õ mondjuk még játszott, de inkább ne tette volna), Bendtner, Anelka, Osvaldo. Mennyibe fájhatott összesen? 5-6 millió?

Ezt az opciót meg inkább nem kommentálnám. 18 millió egy balhés csatárért, akit tavaly 15 millióért vettek, de inkább kölcsön adják, hogy ne legyen vele gond? Ez komoly? Jó, ha 10 milliót ér így, és ezt gondolom a többi klub is tudja. Az meg, hogy még bónuszt is fizetünk, ha megnyerjük a bajnokságot vagy az EL-t. Mintha lenne rá majd befolyása a padról...

Amici di nessuno...

9csöves9
köszi, nem hangzik rosszul. bár az ilyen opciókból általában nem lesz semmi...

6unn3r
Az egyik legígéretesebb védõ Angliában.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

9csöves9
jah és a biznisz részeként opciót kaptunk Luke Shaw-ra. fogalmam sincs ki az.

9csöves9
megérkezett Torinóba, veszélyes a szett. közben kezd körvonalazódni a pontos összeg. erre a fél évre 1,1 millió eurót kap, a Southampton pedig 400 ezret kap a kölcsönért, ami növekedhet ha megnyerjük a scudettot és/vagy az EL-t. 18 millióért lehet megvenni nyáron, ami nem kötelezõ mint néhány korábbi kölcsön+opciós igazolásunknál.

9csöves9
Conténak ez is valami fétise, kellett neki Bendtner,Anelka meg Borriello is. én titkon valami új taktikában bízok, mondjuk egy 4-3-3, ugyanis Osvaldo jól mozog egy 3 csatáros felállás szélén is. megnéznék egy Tevez-Llorente-Osvaldo hármast elõl. talán emiatt kerülgettük Nanit meg Menezt is.

Trunks
Ez így rendben is lenne, de minek 5 csatár a félig megnyert bajnokságra és az EL-re?

Amici di nessuno...

9csöves9
Osvaldo lesz ebbõl: ingyen kölcsön, 20 millióért megvehetjük nyáron. el nem tudom képzelni, hogy nyáron ennyit kifizessünk érte, szóval ez így egy jó biznisz, ha megy Vucinic. remélem meghúzza magát, a motiváltsággal nem lehet különösebb gond. fél évig alig játszott, és gondolom a vb-re azért menne.

Trunks
Te meg látom nem tudod, hogy kirõl is van szó.

Amici di nessuno...

limperatore
látom h nem tudod 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Vucsinicsre gondoltam, mit tudom én mit csinál Guarín Milánóban.

Amici di nessuno...

limperatore
külön edz? nem is edz, mivel nem adtuk a juvéba...és most se akarjuk max galataba de ha nem jön össze lehet h év végéig megy a lelátóra

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Én nem fogok rá haragudni, ha így lesz. Akármilyen is volt a hozzáállása, fontos szerepe volt abban, hogy visszaüljünk Olaszország trónjára. Mindenkivel így vagyok akinek része volt abban a 2012-es bajnoki címben.

forzajuve5
Hernanes aláírt az interhez, így akkor már tuti nem kell nekik Guarin. ebbõl ma még bármi lehet

9csöves9
na igen, ráadásul úgy, hogy most télen igazából nem is kéne senki

szerintem ezek az átigazolásokkal foglalkozó vezetõk kurvára élvezik ezt a bulit, mindenki ott van egy hotelben, egész nap megy a pörgés, csere-bere stb. ilyenkor érzik jól magukat, mert szezon közben meg nincs sok dolguk 😄

Trunks
Ez a Vucsinics is egy hálátlan köcsög. Úgy ünnepli a Roma elleni gólját, mintha VB-gyõzelmet ért volna, Torinóból pedig továbbállna az Interbe. Aztán ha egyszer véletlenül nekünk is gólt lõ, majd ott is kifut a világból.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ilyen átigazolási idõszakunk se nagyon volt még 😄 vicc ami már itt megy 😊

9csöves9
Igen én is ezért, illetve Osvaldo miatt gondolom. Guarin nincs is a hétvégi Inter keretben, meg le is nyilatkozta, hogy õ bizony aláírt egy szerzõdést a Juventushoz, Inter vezetõk jelenlétében.

Ez megmagyarázná azt is Vucinic miért utasította el a többi ajánlatot, Olaszországban akar õ maradni.

Trunks
Elég vicc lenne, hogy külön edz a héten, aztán a végén mégis marad.

Amici di nessuno...

nem kizárt, mivel úgy fest, hogy hernanes milánóba költözik.

9csöves9
Én már nem értek semmit 😄

Sebáról semmi hír. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy végül az utolsó napon csak létrejön ez a Vucinic-Guarin csere.

Trunks
Ennek így kurvára semmi értelme megint. Miért nem küldik el? Sebát nem tudjuk valahova kölcsön adni?

Amici di nessuno...

9csöves9
Gianluca Di Marzio szerint nem csak az Arsenaltól, hanem a Zenittõl és a Valenciától is hivatalos ajánlat érkezett Vucinicért, mindegyiket elutasította, mert megakar harcolni a helyéért...becsülöm az elszántságot, de nekem inkább tûnik úgy, hogy a kényelmet választotta. 1000 éve Olaszországban él, a fizetése jó, megszerezheti 3. bajnoki címét és nem kell megszakadnia.

Marotta is kijelentette tegnap, csak akkor lesz valami a távozásából, ha Mirko is menni akar, nem akarják elküldeni.

9csöves9
Vucinic úgy néz ki végül a maradás mellett döntött, nem megy az Arsenalba. Állítólag ez nem blokkolja az Osvaldo bizniszt. Mi a fasz lesz itt? Gyorsan elzavarjuk Q-t az utolsó napon?

Trunks
Az egész csatárkérdés érthetetlen számomra. Conte az elmúlt két szezonban teljesen bele volt buzulva Vucsinicsbe, és sokszor teljesen indokolatlanul erõltette a játékát (fõleg tavaly). Erre idén alig kap lehetõséget.

A másik, ami felfoghatatlan számomra. Miért kell Conténak 4-5 csatár, amikor minden meccsen Llorente és Tévez kezd, kivéve a kupában, de onnan már kiestünk. Quagliarella néha bejön 5-10 percre a végén, illetve 10 meccsenként kap egy mérkõzést kezdõként. Ok, egy csere mindenképp kell. De ott van még Giovinco is, aki tényleg csak perceket kap. Akkor minek még egy 5. számú csatárt fizetni azért, hogy melegítse a padot? Bendtner és Anelka szerzõdtetésének se volt az égvilágon semmi értelme. Most tényleg még egy balhés köcsög kell ide a padra?

Viszont fiatalt ezért ide hozni tényleg csak többet árt, mint használ. Nyáron vissza kell hozni Berardit, Vucsinicset most elpasszolni, Sebát nyáron, aztán versenyt rendezni a 4 csatár között, hogy ki játsszon.

Amici di nessuno...

szezon végéig én sem hoznék vissza egy fiatalt sem, teljesen felesleges, hogy padozzanak, nyáron viszont azonnal át kell telepíteni berardit, mert a tottenham pl. már 15 milliós ajánlatot készül tenni érte. osvaldo nem rossz játékos, az espanyolban és a romában is jól játszott, de nagyon nehezen kezelhetõ. azt viszont ne felejtsük el, hogy amikor jött mirko, akkor is azt mondták sokan, hogy bele fog törni a bicskánk, tevezre is, aztán contenak csak sikerült hatni mindegyikükre. szerintem egyáltalán nem veszett ügy, és azért minõségibb igazolás lenne, mint az eddigi téli borriello-bendtner-anelka vonal, ha sikerülne elfogadtatni vele, hogy azért nem feltétlen stabil kezdõnek érkezik, akkor szerintem mi is és õ is jól jöhetünk ki belõle.

Grove4
Egyre biztosabbnak tûnik ez az üzlet, meglátjuk majd hogy teljesít.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Én nem hoznék vissza egy fiatalt sem 5. számúnak.

Ha pénzt kapunk Vuciért, és jön helyette valaki kevesebb fizuért, kölcsön, vagy olcsóbban, akkor gazdaságilag jobb ha õ ül a padon, mint Vuci.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Marottáék áttelepültek Milánóba, várható még mozgás az utolsó napokban. Osvaldot írogatják most nagyon, na meg Vucinic is külön edz már a többiektõl.

Osvaldoról mi a véleményetek? Én a játékát bírom, de egy köcsög fasz, most is valami balhé miatt akarják eltakarítani Angliából. Ráadásul nem látom, hogy esze ágában lenne Conténak megbontani a Tevez-Llorente párost, a padozást meg ez a Johnny Depp klón nem nagyon tûrné. Ha Mirko megy, akkor a legjobb döntés az lenne, ha valamelyik fiatalt hoznánk vissza, Gabbiadinit írják is több helyen. Maxi Lopez ment a Samphoz, nem kapna ott ennyi lehetõséget mint eddig.

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

még két jó év szerintem benne van és az õ esetében biztos vagyok benne, hogy tudni fogja mikor kell abbahagyni

Breki33
Happy Birthday Buffon

Lacee86
Igen, ugyanúgy kapunk egy gólt, de maradunk 11-en. Na mind1, én se varrom rá egyértelmûen, de volt benne része, az kétségtelen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Én pont nem így érzem. A szezon elsõ heteiben volt nagyon bizonytalan, utána viszont kifogástalanul védett egészen eddig a meccsig. Ezt nem érzem rossz teljesítménynek összességében. Ráadásul a Lazio ellen mindenki a nyakába varrta a döntetlent, de én nem éreztem annyira vészesnek. Igen, a Klose elleni cselezgetés tényleg borzasztó volt, de a tizenegyes elõtti esetnél nem látom mit csinálhatott volna másképp. Kijött jó ütemben, Klose pont jókor tolta meg a labdát, Buffon pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. Mit kellett volna tennie? Ne vetõdjön ki? Ha kivár, akkor pedig meg se kellett volna tolnia Klosénak ahhoz, hogy gólt lõjön.

Amici di nessuno...