44078
-
preziosi #40390 egyre biztosabb, hogy 4 védővel állunk fel, 4-3-1-2, de leginkább 4-4-2 a várható felállás. elég kíváncsi vagyok, mit fogunk így produkálni, de ilyenkor jött volna jól, ha már máskor is játszottunk volna ilyen felállásban, és nem pont egy élet-halál meccsen debütálna a dolog. gyanítom persze, hogy hasonló lesz a szitu, mint tavaly, amikor conte kb. napra pontosan ilyenkor meg merte először és utoljára lépni a 4-3-3-t a madrid ellen: hoztunk egy viszonylag tisztességes eredményt, amit x-re is magunknak basztunk el, de utána ugyanúgy maradt a kőbe vésett 3-5-2.
szerk.: azt hogy először, persze úgy értem, hogy a bl-ben.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2014.11.04. 17:51:03 -
#40389 Ogbonna nem épült fel, így nagy valószínűséggel jön a 4-3-3 ma este.
Kezd aggasztó lenni ez a sok sérülés. Conte és a stábja valamit tudhatott hogyan lehet ezeket elkerülni. szerintem ez már nem írható a szerencse hiányára, biztos a felkészítésben van valami baj. pár éve is ugyanez volt Del Neri és társai alatt.
így elég parás a ma esti meccs. ismeretlen felállás. nagy nyomás. papíron otthon ütni kellen a görögöket, de nem tudom hogyan tudjuk ezt kezelni. ha kikapunk és bukjuk a továbbjutás lehetőségét akkor biztosan rengetegen fogják Allegri fejét követelni -
#40388 Vissza is vonult. Nem bánnám, ha valami posztot kapna a vezetőségben.
Ciao, Lippi
-
#40387 Lippi ismét bajnok lett Kínában, majd utána lemondott. Cannavaro követheti a padon. -
#40386 Ennél kevés demoralizálóbb dolgot tudnék nekik elképzelni :D
Ez a tegnapi meccs sem volt valami fényes, nem tudom, hogy lesz ebből keddre játék...A keret nagy része formán kívül, folyamatosan dőlnek ki az emberek, el sem tudom képzelni, hogy állunk fel ha Asamoah és Ogbonna sérülése is komoly. Kis túlzással az elmúlt 3 szezonban nem volt annyi sérültünk mint most pár hónap alatt.
Amúgy szerintem jó választás volt a tegnapi csatárpáros, Seba is jól kevergetett, Moratan meg tisztán látszik, hogy van benne lehetőség. Mindenképp Tevez-Morata párossal kell kezdeni kedden.
Pirlo a gólja ellenére gyalázatosan szar volt, ennyi eladott labdát amit idén elszór nem tudom mikor láttam tőle. Kicsit úgy játszik most, mint az utolsó Milanos évében. Biztos vagyok benne, hogy neki sokat számít az edző személye, Conte úton útfélen hangoztatta, hogy a világ egyik legjobbja, gondolom ezt naponta tudatosította is a jó Andreaban. Nem véletlen, hogy egyből visszavonta a válogatottból való visszavonulását amint Contét kinevezték. Ráadásul míg Conténál teljesen Pirlo központú volt a taktika, ő volt az alfa és az omega, addig Allegrinél ez nagyon nincs így. Ezzel az utóbbival nem is lenne nagy baj, mert azért itt az ideje függetleníteni magunkat tőle, csak ez láthatólag nem ízlik neki. Akkor jön ki igazán a zsenije, ha ő tart a kezében mindent, ezért is tudott kivirágozni 2011-ben.
-
#40385 De Ceglie a szíve mélyén Juve-s. Vágott is kettőt az Internek :D -
#40384 Giovinco-Morata páros kezd elöl. Ma is nehéz lesz gólt rúgnunk... -
#40383 Egyvonalban van Matri lábával meg a labdával. Legalábbis én így látom. Mások is, nem véletlenül nem háborog senki a médiában. -
#40382 Akkor ez mi?? Nem akkor, amikor megkapja az első genoai, hanem amikor ő átadja. Ordít...
-
#40381 Nem volt az les. Persze, ha mi rúgtuk volna ugyanígy, ugyanekkor akkor biztos menne a hőbörgés, hogy 1 centivel előrébb volt. Katasztrófa amit hetek óta művelünk, lehetne ezeket balszerencsének hívni, de ez már nem az. Hamarosan jön egy sorsdöntő BL meccs és nem látom, hogy fog ezen változtatni Allegri. -
#40380 Egy lesgóllal... -
#40379 Hihetetlen... pont akartam írni, hogy itt csak egyet kellett volna begyömöszölni és megvan a 3 pont (ami igaz is), mert nem is nagyon néztek a kapu felé se az egész meccsen, erre a végén még sikerül veszteni is... -
#40378 Olyan kiábrándító, hogy Lichtsteinernek egy értelmes megmozdulása nincs a támadóhármadban. -
wright #40377 Egy kicsit kezdünk szürkülni.Kezd megint meddő lenni a játék.Persze ez lehet hogy idén is elég lesz a bajnokságban-de most már nincs mentség a BL-re.Kíváncsi vagyok Allegri megpróbál-e valamit újítani.Mert ez nem az igazi.Rutinból behúzunk meccseket-de ahova kellene a tökösség ott bukunk,meg szopunk. -
#40376 Nekem ma sikerült megnéznem, de valahogy nem tudott lekötni...Mindenesetre örülök, főleg Llorente góljának, remélem beindul.
Tevezt behívták a Horvátok és a Portugálok ellen -
#40375 Hát a szünetben cserélni kellett volna, úgy értettem természetesen. -
wright #40374 Hát azért nyertünk ma.Gondoltam örömködök én is egyet.Ja csak én örömködöm?Hát megértem.... -
#40373 Kb. az 55. percben hozta le Pirlót. Sokkal előbb nem lehetett volna, max. a szünetben. De meg lehetett volna próbálni a szünetben változtatni, az igaz.
Ma Pereyra kezd a jobb oldalon Lichtsteiner helyén, kíváncsi leszek, mit alkot. Jó lenne, ha lenne a svájcinak egy normális alternatívája. -
#40372 Ez a mostani vereség -részben- pech is volt. Kár, h nem pörögtünk már annyira az elejétől fogva, mint a meccs végén. Akkor a sok-sok helyzetből egy csak bement volna... Na meg pl. Pirlót már sokkal előbb le kellett volna cserélni, ebben látom egy kicsit Allegri felelősségét is.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.10.26. 10:28:34 -
#40371 Érdekes, én teljesen máshogy látom. A második félidő nagy részében szerintem remekül játszottunk, kidolgozott helyzeteink voltak, több olyan ziccer, amit ezen a szinten bőven illene értékesíteni. A tavalyi szezonra visszagondolva az olasz bajnokságból is nehezen tudok példát hozni, ahol hasonló játékot produkáltunk. Contéval Európában általában a passzív mezőnyfölény, ívelgetés, majd az utolsó 5-10 percben gyorsan behozott minden csatárt, aki ott ült a padon, aztán még többet ívelgettünk, ha szerencsénk volt, sikerült valamit bekotorni. Szerintem viszont ezen az utolsó meccsen a második félidőben bőven eleget tettünk a győzelemért, a helyzetkihasználás volt pocsék, illetve az ellenfél kapusa remek. Tavaly a Galatasaray és Benfica ellen otthon is alig bírtunk helyzeteket kidolgozni. Ettől nem azt mondom, hogy Allegri jobb edző mint Conte, de a párhuzamokat az eredményeken kívül nem érzem annyira. Pláne, hogy ez az Olympiakos azért nem egy rossz csapat, évek óta senki nem veri őket agyon a BL-ben, ami mondjuk a Galatáról nehezen mondható el. -
preziosi #40370 óvatosan kell kezelni a dolgot, de egyes helvét lapértesülések szerint megegyezésre jutottunk a münchennel shaqiri januári átigazolását illetően.
a svájci vonalnál maradva egyre többen emlegetik lichsteiner lehetséges utódjaként widmert az udinese-ből, paratici elvileg miatta tekintette meg a helyszínen a torino - udinese mérkőzést. -
#40369 Megszületett a megállapodás, Pogba 2019-ig aláír. Bejelentés később. -
#40368 A meccs összképe alapján az Oly nem érdemelt győzelmet, ezt ők is jól tudják. A 2. félidőben Buffon szinte meg is ágyazhatott volna magának... Sajnos azonban nem pontozásra megy a foci. :/ -
#40367 Na kár volt még így este ilyeneket néznem...Az utóbbi 47 idegenbeli BL meccsünkből (2000 óta) 11-et tudtunk megnyerni. Nagyon komoly problémáink vannak ilyen téren. -
#40366 Az utóbbi 11 meccsünk a BL-ben: 2 győzelem (Köbenhavn,Malmö mindkettő otthon...), 3 döntetlen, 6 vereség. Ez egyszerűen siralmas. -
#40365 Én most is azt éreztem, hogy nem fog sikerülni. A játék most is teljesen ugyanaz a fos volt, semmi kockázat, kreativitás. A 60. perctől kb. észbekaptak és méltóztattak egy kicsit focizni és összejött pár (jórészt esetleges) helyzet amik után bravúrral védett a kapusuk, ez édeskevés. Contéval is volt, hogy Koppenhágában 10-es osztályzatot kapott a kapus és volt vagy 40 kapuralövésünk. Nekem ez eddig ugyanaz, és nagyon közel állunk hozzá, hogy a végeredmény is ugyanaz legyen.
Dehogy nem szenvedtünk. Capello BL szereplései milyenek voltak? Arra a legjobb szó a szenvedés, pedig Európa egyik legerősebb kerete volt a miénk. Lippinek is voltak nagyon gyenge csoportkörei és Ancelotti is kezdett pl 5 döntetlennel egy csoportkört. Amikor jól szerepeltünk a BL-ben akkor is csak a kieséses szakaszban, jó olasz szokás szerint. -
#40364 Szerintem meg pont nem olyan volt mint Contéval. Vele inkább csak nyomtunk, nyomtunk, de végig lehetett érezni, hogy nem fog sikerülni. Itt pedig ha kicsit kevésbé parádésan véd a kapus, akkor az x biztosan megvan.
Ez a Tevez idézet meg mi? "A Juventus történelme egy kicsit mindig is ilyen volt, jó szereplés a Serie A-ban, szenvedés Európában." A Calciopoli előtt nem szenvedtünk Európában. -
#40363 Miért is? A Roma csoportja után talán ez a második legnehezebb, de kb. a csoportok fele egy vicc kategória.
A tegnapi Roma-meccsből pedig minden szánalmas hozzá nem értő ember rögtön az olasz foci gyengeségét vonja le. Nem mintha a most istenített Bayern nem hasonló pofont kapott tavasszal vagy Messi Barcája a bajoroktól egy évvel korábban. Valahogy akkor nem a német-, meg a spanyol foci gyengesége lett levonva következtetésként... -
#40362 Tevez:„Új fejezetet kell nyitnunk és megtalálni magunkban valamit. Emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy mi vagyunk a Juventus. Nyilvánvalóan nem kikapni jöttünk ide. A Juventus történelme egy kicsit mindig is ilyen volt, jó szereplés a Serie A-ban, szenvedés Európában. Ha nagy csapat akarunk lenni, akkor ezen változtatnunk kell, én hiszek a változásban. Meglátásom szerint a gond a fejekben van és ennek orvoslása csakis rajtunk múlik.” -
#40361 Tipikusan olyan meccs volt, hogy reggelig is játszhattunk volna akkor sem lövünk gólt...a BL-ben egyszerűen nem tudunk mit kezdeni ezekkel, pláne idegenben
Kottára ugyanaz minden mint Contéval, én annak idején is azt tartottam, hogy nem őt kell elővenni a rossz BL szereplésért, ez egy komolyabb Juve/olasz betegség amit csak gyökeres változásokkal lehetne orvosolni, akár a bajnoki királyság rovására is.
Otthon azért el lehet kapni ezeket, idegenben nem annyira nagy királyok. Bízok még a továbbjutásban.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2014.10.22. 23:13:44 -
#40360 Amit ez a Roberto leművelt... Rég voltam ennyire ideges Juve-meccs miatt. Remek volt a második félidő, ha az első 20 percben gólt lövünk, nem látom, hogy hogy bírták volna ki több kapott gól nélkül. Jó kezdés (Malmö ellen) után tragikus folytatás. Egy eseménytelen ikszes meccset és egyet, amit nyernünk kellett volna vesztünk el. Nagyon csalódott vagyok. -
#40359 Ha ebből a csoportból nem jutottok tovább... nagyot fogok nevetni, bár ez az olasz focira nézve inkább siralmas.
Meg a tegnapi Roma-produkció is. -
#40358 Ilyen már nincs. Vagy 3-4 tök egyértelmű gólhelyzet. Simán nyerni kéne ezt a meccset itt a második félidő alapján. Legalább egy egyenlítő gólt... -
#40357 Nem is tudnék olyan játékost mondani, aki kiemelkedően játszik eddig. -
#40356 Mellesleg Vidalt se nagyon lehetett észrevenni, h a pályán van. -
#40355 Mióta Pirlo megint pályán van Atma, Sassoulo, most azóta szarok vagyunk :(
Imádtam...és imádnám, de be kell látni, hogy gyenge. -
#40354 Pirlot tényleg le kellene hozni. :/ Engem az idegesít sokszor, h feleslegesen passzolgatunk, meg belevisszük a tömegbe a labdát, ahelyett, h az üres területeket keresve előre jutnánk támadásokkal. Annyira pedig nem zár jól az Oly középpályája, h ne lennének ilyen területek. -
#40353 Hogy a faszomba tudtak ezek kikapnak Svédországban?! Ha marad az x a másik meccsen, akkor csoportutolsók vagyunk.
Az eleje jó volt, a második fele a félidőnek meg nagyon rossz. Morata veszélyes elöl, de Tevez észrevehetetlen, Pirlo pedig borzasztó pocsék ma. Jöjjön helyette Marchisio. Ha ma itt kikapunk még a továbbjutás is cinkes lesz, legalább egy döntetlen kellene.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2014.10.22. 21:35:33 -
#40352 Közben látom, hogy te még Marchisiót írtad a kezdőbe, de közben Pirlo kezd. Talán én is inkább Marcival kezdtem volna most. -
#40351 Nem tudok belekötni. Ezt a Morata-Llorente cserét már meg kellett ejteni a kezdőben is. Mindig veszélyesen szállt be Morata, és az összjátékban hasznosabb mint Llorente. Marchisio pedig jöhet Pirlo helyére, ha gond van. De reméljük Szundi is hamarosan felveszi a ritmust, mert a Sassuolo ellen még elég álmosan kezdett.