Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Egyébként szerintetek van erre vmi szabály, h kölcsön játékos az õt tulajdonló klub ellen pályára léphet-e vagy sem?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Motta még maradt, de most már tényleg elhúzza a belét télen.

Conte már nyilatkozta, hogy rotálni fog, Storari,Vucinic,Quaglia,Caceres biztosan pályára lép. Gondolom a bergámói kiskedvencek is.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
kemény meccs jön idegenben a Roma ellen a kupában, egyenes kiesés van.
most kiderül mennyire vesszük komolyan, és milyen kezdõ megy ki a pályára. jó lenne azért itt is megmutatni nekik, hogy ki a fõnök.

#39370: Motta is ment vele végül, vagy Õ még mindig a nyakunkon van?

9csöves9
Pogba kis gólt lõtt megint 😊

De Ceglie kölcsönbe ment a Genoához, szerintem jót fog neki tenni.

Nincs nagy mozgás nálunk a piacon még pletykák szintjén sem. Nem is kell szerintem senki, pláne, hogy Conte ha tehetné ugyanazzal a 11 emberrel játszaná végig most már az összes meccset.

forzajuve5
gyerekek, le a kalappal a mai teljesítményünk elõtt is 😊

9csöves9
Berardival úgy néz ki sikerült belenyúlni a tutiba 😊

a meccs kurva szar volt, Marchisio góljának nagyon örültem, remélem elindul nála valami

Lacee86
Szar meccs volt, de azért csak 4-1 lett a vége mégiscsak. 😊 Na persze kellett hozzá az ellenfél bénázása is, de soha rosszabb "szar" meccset. 😄

Szar meccs volt na... 😄 Érdekes volt amikor meccs végén Astori és Marci dumálgattak.
forzajuve5
kicsit döcögõs volt ez a mai, de azért a végére szépen behúztuk.
én úgy álltam neki ennek a meccsnek, hogy éreztem nem fogjuk erõltetni a játékot és csak unalmas szenvedés lesz.

Moyes vajon Marcit jött megnézni?

Trunks
Nainggolant közben megvette a Roma, úgyhogy ez duplán is jó: nem jön hozzánk és a Cagliarit is gyengíti.

Amici di nessuno...

Lacee86
😄

Lacee86
Hát, azért ott más a szitu. Meg jelen pillanatban inkább Barca-Atletico Madrid. 😊

bakkerman
A Napoli-nál azért olasz szinten rohadt sok pénz van évrõl évre...
tavaly nyáron 109 milliót költöttek,azelõtt 73-at,2011 nyarán meg 104 milliót.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
Jó de azért ott figyelembe kell venni a végtelen! pénz hatalmát is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

1 ütõs elég lenne lásd real-barca 😄
Lacee86
Jó lenne, h ha a Seria A húzóereje lennénk, és nem laposodnánk el a többiekhez. Sajnos, vagy nem sajnos, de úgy tûnik, nincs olyan ütõs, igazi ellenfelünk a bajnokságban. (Még a Roma meg a Napoli sem igazán az.) Ez pedig nem feltétlen jó, a nemzetközi porondon való szereplésre nézve sem.

9csöves9
nem szeretek ilyet elkiabálni de ennek már meg kell lennie 😊 kibaszott nagyok vagyunk és nagyon találó volt a gazzetta címlapja másnap: "TROPPO FORTI"

az utolsó 10-15 percért kicsit haragudtam, nagyon meg kellett volna hajtani a végét, és üzenni mindenkinek egy 4-5 gólos gyõzelemmel. persze megszoktam már, hogy ilyenkor nálunk már vége a meccsnek és így is elég nagy különbségû ez a gyõzelem, de hát pihentek eleget most, nem múlott volna semmi 15 perc hajtáson.

amúgy semmi extrát nem csináltunk, van egy jó masszív alap taktikánk egy erre igazolt kerettel, megfûszerezve néhány klassszissal. ez úgy néz ki bõven elég arra, hogy uraljuk a serie a-t.

el kell kezdeni Európára építkezni...

Lacee86
Két római beszélget:
-Képzeld, nekem van egy Versace öltönyöm!
-Az semmi! Én meg most kaptam egy torinói zakót! 😄

forzajuve5
Francesco Totti mondjon le! <#idiota>

9csöves9
A Király visszatért 😊 Remélem lesz valami kis felkonf. neki legalább a meccs elõtt a stadionban. Még fél évig köti szerzõdés a Riverhez, aztán csatlakozni fog a klubhoz valamilyen formában. Egyelõre úgy néz ki, hogy egyfajta dél-amerikai kapcsolattartó lesz, a klub jobban rá akar állni arra a területre.

Lacee86
Jah értem. Hát írjanak a szennylapok amit akarnak, ez emberileg így természetes, és bõven elég ok arra, hogy a felesége mellett maradjon.

Dehogynem.Csak majd az lesz kihozva,hogy ezért vagy azért maradt otthon.Félreérthetõ voltam.
Lacee86
Még szép, h otthon maradt... Te nem így tennél?

Na kezdõdik...Tevez otthon maradt a terhes feleségénél.
forzajuve5
teljesen feleslegesnek tartom én is Nainggolan idehozatalát. nem lennénk vele elõrébb. ilyen embereket lehet nyerni sorban a bajnoki címeket, de a BL-hez kevés. komolyan akarjuk gondolni végre valahára a BL szereplést akkor az itt említett Di Maria és a hozzá hasonló játékosok kellenének. probléma csupán annyi, hogy arra nincs pénzünk 😊.

Nainggolan szerintem valaki helyére jönne....és bele sem akarok gondolni kinek a helyére.Nem szimpi a srác és akkor még finoman fejeztem ki magamat.Szélsõ meg kell mint 1 falat kenyér.Menez-nek nem lenne idegen a serie-a,ezért 1 próbát megérne,de tényleg valami nyomott áron.Olvasni még Di Maria-ról is,persze valamilyen Vidal/Pogba ügylet fejében.Hát nem tudom mit lépnék,azért vele nagyobb lenne a variációs lehetõség,de ezekért az emberekért semmiképpen.
9csöves9
Pirlo edzésbe állt, valószínûleg kezdeni fog a Roma ellen. alapból nem siettetném a dolgot, de most nagyon kelleni fog.

Megy a pletyka mercato fronton, Menezt írogatják a legkomolyabban. Lejár nyáron a szerzõdése, elképzelhetõ, hogy már télen elhozzuk valami nyomott áron. Nagyon nem bírom a képét, de nem bánnám ha szereznénk pár támadó szélsõt. Ha ingyen jön akkor meg pláne elfér.

Írják Mandzukicot is, aki nyáron lenne aktuális. Ugye elviekben megállapodtak a bajorok Lewandowskival így kiszorulna a Bayernbõl. Jó csatárnak tartom, amellett, hogy jó befejezõ, ellenünk óriási mezõnymunkát végzett, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyire nullák voltunk ellenük. Tevezzel jó kis párost alkotnának.

Nainggolan továbbra is terítéken, eddig a Milan tett konkrét ajánlatot, feles tulajdonért fizetnének 7-8 milliót. A Roma is képben van, de Cellino eléggé berágott rájuk tavaly, ki is jelentette nem rég, hogy a Milan és a Juventus elsõbbséget élvez, ha komolyan meg akarják szerezni. Nekem nem hiányzik a srác, jobban örülnék ha szereznénk egy frankó balszélsõt és Asa menne középre.

Lacee86

forzajuve5

Breki33
Breki33
Trunks
Nekem mindig az volt a bajom vele (illetve leginkább az elmúlt 1-2 évben), hogy alig vállal valamit. Gondolom ebben Pirlo mellette szerepeltetése is szerepet játszott, de egész egyszerûen nem tudom megérteni, hogy ilyen technikai képzettséggel valaki ennyire a "rombolok-labdát szerzek-rögtön lepasszolom" típusú játékot hozza.

Pedig emlékezzünk csak, ez ugyanaz a játékos:

Amici di nessuno...

9csöves9
Vidal játékában szerintem benne volt, hogy nagyon vigyázott nehogy sárgát kapjon. Annak ellenére, hogy vág egy rakat gólt még mindig a labdaszerzések, szerelések a legnagyobb erõsségei,ma ezeket teljesen hanyagolta nehogy baj legyen. Én nem is játszattam volna, mehetett volna be Asa középre.

Trunks
Szerintem ma nem volt olyan rossz, megkockáztatom, hogy Vidal se játszott ma jobban nála. Mondjuk kivételesen Vidal is elég szürke meccset futott. Az elmúlt hónapokban viszont tényleg nagyon gyenge volt, kérdés, hogy csak nem akar sokat vállalni vagy nem tud. Télen úgy se fog váltani, nyárig meg még van elég idõ, hogy bizonyítson. Ha a következõ félévben is ennyire hulladék lesz, akkor felõlem nyugodtan mehet egy rendes összegért cserébe. Feltéve, ha jön helyette egy normális játékos, aki hasonló szinten van a Vidal/Pirlo/Pogba trióval vagy Asamoah helyére kell egy igazi szélsõ, és a ghánai mehet vissza a helyére a pálya közepére.

Amici di nessuno...

9csöves9
Valami nagyon eltört Marchisionál, de biztos vagyok benne, hogy ha elmenne egy PL élcsapathoz rögtön villogna. Emlékszem amikor elsõ szezonját nyomta a felnõtt kerettel már akkor milyen kurvajó megoldásai voltak, most meg egy sima passzról sem hiszi már el, hogy sikerülni fog neki.

Az elsõ félidõ után kicsit aggódtam, de aztán nagyon laza lett. Tényleg kár Gigi rekordjáért, legalább a 3. helyre feljöhetett volna. Persze így is szép. Nem jön jókor a szünet, még lendületbõl elkaphattuk volna a Romát is. Nagy meccs lesz, kicsit tartok Garciától.

Kár azért az atalanta gól-ért.Elég meggyõzõ játék fõleg a második félidõben.Egyre jobb az új csatár kettõsünk,viszont Marci siralmas.Egy kreatív megmozdulása nincs,persze fut mindenfelé,szerel stb...de ez,pláne azok után amit láttunk tõle régebben,édeskevés.Ha a roma-t legyõzzük otthon,azt hiszem senki nem állíthat már meg minket az újabb bajnoki cím felé vezetõ úton.
Rockynhooo
Meg akartam magam lepni vele karácsonyra, de végül a Beépített huligán mellett tettem le a voksom (ami késik nem múlik egyébként), de magát a könyvet én is nagyobbnak gondoltam. De persze ha végeztem a mostanival, jöhet Ale 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Breki33
Tudom a többségnek megvan, érdekes, letölthetõen is megrendelhetõ, de szerintem könyvben az igazi, mondjuk én nagyobbnak, vastagabbnak -szélesebbnek gondoltam.
Lacee86
Hát, nekem már megvan, el is olvastam. Ajánlom minden Juve fannak, meg nem fannak is. 😊

Breki33
A lira.hu-n ingyenes kuponnal most 25%-os kedvezménnyel ingyenes házhozszállítással kérhetõ Del Piero könyve is, nekem most hozta meg a futár. És ha valaki törzsvásárlóként regisztrál meg egy 500 ft-os kupont is kap-tehát még olcsóbb.

http://www.lira.hu/hu/reszletes_kereso?h_gyorskereso=del+piero&kButton=1&kereses=000&blokk2=&x=0&y=0
Breki33
Trunks
Sajnálom is õket. Az elején berúgtuk a helyzeteket, így esélyük se lehetett. Pedig ezzel a kezdõvel azt hittem akár ki is eshetünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Én is majdnem elaludtam rajta, a második félidõ meg még kevesebb izgalmat fog hozni.

Két dolog amit megjegyeznék:

-Marchisiot el kell adni. Hihetetlen, hogy egy ilyen gyenge ellenfél ellen sincs egy jó megmozdulása. Ott van rajta a karszalag, lehetne villogni meg minden, erre egy jó elõre passza nincsen. Nem tudom mi történt vele, de haragszok rá.

-Az Avellino szurkolók kurva jól nyomják. A bajnokságból pár csapat produkált csak hasonló létszámot, látszik rajtuk, hogy kb most ez az év meccse nekik.

Breki33

forzajuve5
ezt a mai meccset könnyedén letudjuk még ennyire tartalékosan is. nem is érdemes megnézni a 2. félidõt. legalábbis én most nem fogom

Breki33
9csöves9
Tudtommal ha lemegy ez a két kör utána már sorsolás dönt.

Jól jött a Roma újabb pontvesztése, mert nekünk nehéz dolgunk lesz Bergamoban õk meg lesimázzák otthon a Cataniat. A 10-es gyõzelmi szériájukban még a Roma szurkolók emlegették, hogy 5 pontos elõnnyel jönnek majd Torinóba 😊)

Rexi ment a privát!

Lacee86
Milan-Roma 2-2 lett. A meccs nyertese mi vagyunk. 😊 5 pont már. 😛

Fyrex
Szevasztok! Valakinek lenne egy meghívója yourstream.eu-ra? Nem bírom már tovább Horti és SK nélkül... 😄 Elõre is köszi.

Avanti Crociati!

Lacee86
Sztem Torinóban majd elájulnak, mert még sose láttak igazi focipályát és stadiont. 😄