44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Húúúú, de besomta Leo bátyánk. :DDD
  • Trunks
    Na végre Allegri idejében cserél. 60. perc előtt cserélni? Szerintem Conte ilyet sose csinált.
  • Trunks
    Volt amúgy kaput eltaláló lövés a gólokon kívül?
  • Csacsi
    Ez a szücsy is szopni jár ide :)
  • limperatore
    ezzez leirtad h a milan nem komoly csapat
  • Kaplan
    :) Ellenben Ti a következő rendkívül erős csapatoktól nyeltétek be a gólokat: Cesena, Empoli, Parma, Lazio. Büszke vagyok Rátok!
  • Trunks
    Ja, a különbség annyi, hogy Európában nincs pénzünk bírót venni. Viszont ellenetek nem is kellett, a kicsiket simán verjük a 11-esek nélkül is.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2014.10.05. 18:57:24
  • szucsy89
    na, ahogy vártam megvettétek ezt a meccset is kaptatok 2 kamu büntetőt, mondjuk ahogy látom ha komolyabb csapattal játszotok akkor egyből kapjátok a gólokat (roma, atleti)

:)
  • Trunks
    Ez is véleményes. Lehet, hogy pont kívül volt. Viszont biztos szabálytalan. Tevez kegyetlen.
  • Kaplan
    Faszszopó csicska rómaiak. Úristen, mennyi agresszió felgyülemlett bennem az első félidőt nézve. :D Egy teljesen új meccs kezdődik 15 perc múlva.
  • Trunks
    Szörnyen rossz ma (is) Lichti. Egyik megmozdulása rosszabb mint a másik. A gond az, hogy nem tudom kit lehetne helyette behozni. Közben még vezet is a Roma...
  • Kaplan
    Egy idióta az az ember. (Eszetlen fasz.)
    Utoljára szerkesztette: Kaplan, 2014.10.05. 18:35:55
  • Trunks
    Mi a faszomat csinált itt Lichtsteiner?!
  • Trunks
    Hű, nem lennék most Rocchi helyében... nagyon gáz szitu. Belül vagy kívül? Kéz vagy nem kéz? Mindenesetre Tevez szépen értékesítette. Ezt innen be kéne húzni így, hogy Garciát el is küldték a padról.
  • forzajuve5
    Vajon jó húzás lesz, hogy Pirlot bedobta a kezdőbe?
  • 9csöves9
    Igazi fasz volt, teljesen kicsúszott a kezéből a meccs, bár ezen a meccsen senkinek nem lett volna könnyű dolga.

Egyik csapat sem érdemelt szerintem győzelmet, ennek olyan 0-0-nak kellett volna lennie ahogy a nagykönyvben megvan írva. Sajnos azért mindig képesek vagyunk ilyen helyzetből egy ilyen szar gólt bekapni.

A Malmö győzelme azért nem jött rosszul...
  • Csacsi
    Nyugodtan tud röhögni, az elkövetkező évtizedbe nem nagyon fognak BL-t játszani.
  • Kaplan
    Persze, nincs itt semmi baj. A továbbjutás meglesz, nem kell izgulni.
  • Kaplan
    :)
  • Trunks
    A bíráskodás a végén megint egy vicc volt. Inkább nem részletezném. Többet tett a győzelemért az Atlético, de azért a gól nem volt benne a játékukban, nagy szerencséjük volt a gólnál.

Hát izgalmas lett a csoport. Bár azért az Olympiakos bénázásával még így is jó helyzetben vagyunk. Otthon jól kell teljesíteni és akkor a csoportelsőség se elérhetetlen. A továbbjutáshoz meg a két "kicsi" ellen nem szabad túl sok pontot elhullajtani.
  • szucsy89
    :ASD
  • Csacsi
    Ez váll..és akkor 11-es..
  • Csacsi
    Ilyen egy undorító csapatot mint ez az athleti. X-ért jöttek haza...és találtak egy gólt...és semmit nem csinálnak...a bírók meg tolják őket rendesen.
  • Kaplan
    Liechtensteinernek már igazán érik a kispad. Abszolút formán kívül, állandóan magyaráz és természetesen róla kaptuk a gólt.
  • Trunks
    Ajmá. A semmiből beszopni egy ilyen gólt...
  • Trunks
    Malmö-Olympiakos 1-0 a szünetben. Az bebaszna, ha nem nyernének a görögök. Legalább egyszer nem minket szopatnának meg a skandik. :))
  • 9csöves9
    Keménységre olyanok mint a leggecibb orvbunyós olasz kiscsapat, nem csodálom, hogy nem ízlik általában a Realnak meg a Barcának. Szerintem ez minket nem zökkent ki, felvesszük velük a versenyt ilyen téren. Mandzukic kemény srác, de nem biztos, hogy Chiellini és Bonucci ellen venném le azt a maszkot :D

Érződik, hogy jó nekünk az X, az Atleti meg nem mer nagyon még kockáztatni. Talán ismét be kéne hozni Moratát, mert a 2. félidőben jobban kijönnek majd, Llorentével meg nem nagyon lehet kontrázni.

Vezet a Malmö, ez se rossz nekünk.
  • Trunks
    Úgy imádom, amikor következetesek a bírók. Bonucci könyöklésért kapott sárgát, előtte és utána is volt a spanyoloknál egy-egy legalább ilyen súlyos eset, azokért mégse járt sárga. Különben túl sok minden nem történt. Talán egy veszélyes lövés mindkét oldalon, de kicsit veszélyesebb az Atlético.
  • Lacee86
    Kicsit fura volt elsőre ez a mez, de tképpen tetszik. :)
    Igen, Lichtsteiner gyengélkedik mostanában időnként, de remélem, hamar kijön a hullámvölgyből. Az Atletico meg nekem is szimpatikus csapat, nagyon örültem, mikor tavaly megnyerték a bajnokságot. Kicsit sajnáltam is a sorsolást, h pont velük kerültünk össze a csoportban, de hát így most kénytelen vagyok ellenük szurkolni. :D
  • Trunks
    Ja elfelejtettem belinkelni, hogy elég érdekes, zöld színű a 3. mezünk. Még 1-2 hete olvastam a Gazzetta oldalán. Gondoltam úgyse fogjuk használni. :D
  • Trunks
    Szerintem most hatalmas esélyünk van nyerni, és akkor nagyobb fajta tragédiának kellene történnie, hogy ne jussunk tovább. De persze előre én is aláírnám az x-et. Nagyon szimpatikus csapat amúgy az Atleti, minden tiszteletem Simeonéé. Tavaly nagyon szurkoltam nekik, hogy mindent húzzanak be, sajnos a BL-t nem sikerült.

A nagy kár, hogy Lichtsteinernek nincs igazi alternatívája, mert mostanában nem érzem, hogy annyira jól teljesítene. Persze harcol mint mindig, azzal sosincs gond, de az előre játékban Asamoah a másik szélen sokkal-sokkal jobb. Ezért is faramuci a helyzet, hogy ő sokkal kevesebbet játszik, mert az ő oldalán ott van Evra, míg a másikon csak Romulo, de benne nem bízik annyira Allegri, na meg most sérült is.
  • Lacee86
    Én azért reménykedem egy győzelemben. 1-2 a tippem.
  • 9csöves9
    Csak 3 éves szerződést kötöttünk vele tavaly, szóval nyáron azért időszerű lesz ha ilyen terveink vannak.

Itt vannak a próbabilik, nagy meglepetés nem lesz ebben. Egy X-et aláírnék, az Atletin van a győzelmi kényszer, szerintem ez kedvezni fog nekünk.

• Trunks
    Akár még 34 évesen is jó lehet, csak nem állandó kezdőként. Ilyen "étvággyal" és lendülettel még csereként vagy 60-70 percet játszva is hasznos lehet. De mondjuk szerintem kár most aláírni egy ilyen szerződést, ráérünk vele 2 vagy 3 év múlva is hosszabbítani.
  • preziosi
    a hírek szerint tevez kontraktusát további 2 évvel megtoldaná marrotta, 2018-ig hosszabbítanánk vele. akkor lenne 34 éves, ez lehet kicsit sok, de + 1 évre tényleg nagyon remélem, hogy sikerül rávenni. 33 évesen még el tudna menni utána a bocába levezetni, ami az álma.
  • 9csöves9
    jah olvastam én is róla régebben. ettől függetlenül megdögölhet :D
  • wright
    Kis csapatok ellen könnyű villogni
  • forzajuve5
    Ekdalban ma dolgozott az annak idején berögzült Spirito :)
  • limperatore
    ez mi? :D
    zema juventino volt :D
  • Count Adyn
    Azért az kemény hogy Buffon mgfogja a tizenegyest és az ellentámadásból gólt rugunk:DD Kissé demoralizáló lehet:D