Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Conte már nyilatkozta, hogy rotálni fog, Storari,Vucinic,Quaglia,Caceres biztosan pályára lép. Gondolom a bergámói kiskedvencek is.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
most kiderül mennyire vesszük komolyan, és milyen kezdõ megy ki a pályára. jó lenne azért itt is megmutatni nekik, hogy ki a fõnök.
#39370: Motta is ment vele végül, vagy Õ még mindig a nyakunkon van?
De Ceglie kölcsönbe ment a Genoához, szerintem jót fog neki tenni.
Nincs nagy mozgás nálunk a piacon még pletykák szintjén sem. Nem is kell szerintem senki, pláne, hogy Conte ha tehetné ugyanazzal a 11 emberrel játszaná végig most már az összes meccset.
a meccs kurva szar volt, Marchisio góljának nagyon örültem, remélem elindul nála valami
én úgy álltam neki ennek a meccsnek, hogy éreztem nem fogjuk erõltetni a játékot és csak unalmas szenvedés lesz.
Moyes vajon Marcit jött megnézni?
Amici di nessuno...
tavaly nyáron 109 milliót költöttek,azelõtt 73-at,2011 nyarán meg 104 milliót.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az utolsó 10-15 percért kicsit haragudtam, nagyon meg kellett volna hajtani a végét, és üzenni mindenkinek egy 4-5 gólos gyõzelemmel. persze megszoktam már, hogy ilyenkor nálunk már vége a meccsnek és így is elég nagy különbségû ez a gyõzelem, de hát pihentek eleget most, nem múlott volna semmi 15 perc hajtáson.
amúgy semmi extrát nem csináltunk, van egy jó masszív alap taktikánk egy erre igazolt kerettel, megfûszerezve néhány klassszissal. ez úgy néz ki bõven elég arra, hogy uraljuk a serie a-t.
el kell kezdeni Európára építkezni...
-Képzeld, nekem van egy Versace öltönyöm!
-Az semmi! Én meg most kaptam egy torinói zakót! 😄
Megy a pletyka mercato fronton, Menezt írogatják a legkomolyabban. Lejár nyáron a szerzõdése, elképzelhetõ, hogy már télen elhozzuk valami nyomott áron. Nagyon nem bírom a képét, de nem bánnám ha szereznénk pár támadó szélsõt. Ha ingyen jön akkor meg pláne elfér.
Írják Mandzukicot is, aki nyáron lenne aktuális. Ugye elviekben megállapodtak a bajorok Lewandowskival így kiszorulna a Bayernbõl. Jó csatárnak tartom, amellett, hogy jó befejezõ, ellenünk óriási mezõnymunkát végzett, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyire nullák voltunk ellenük. Tevezzel jó kis párost alkotnának.
Nainggolan továbbra is terítéken, eddig a Milan tett konkrét ajánlatot, feles tulajdonért fizetnének 7-8 milliót. A Roma is képben van, de Cellino eléggé berágott rájuk tavaly, ki is jelentette nem rég, hogy a Milan és a Juventus elsõbbséget élvez, ha komolyan meg akarják szerezni. Nekem nem hiányzik a srác, jobban örülnék ha szereznénk egy frankó balszélsõt és Asa menne középre.
Pedig emlékezzünk csak, ez ugyanaz a játékos:
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Az elsõ félidõ után kicsit aggódtam, de aztán nagyon laza lett. Tényleg kár Gigi rekordjáért, legalább a 3. helyre feljöhetett volna. Persze így is szép. Nem jön jókor a szünet, még lendületbõl elkaphattuk volna a Romát is. Nagy meccs lesz, kicsit tartok Garciától.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://www.lira.hu/hu/reszletes_kereso?h_gyorskereso=del+piero&kButton=1&kereses=000&blokk2=&x=0&y=0
Amici di nessuno...
Két dolog amit megjegyeznék:
-Marchisiot el kell adni. Hihetetlen, hogy egy ilyen gyenge ellenfél ellen sincs egy jó megmozdulása. Ott van rajta a karszalag, lehetne villogni meg minden, erre egy jó elõre passza nincsen. Nem tudom mi történt vele, de haragszok rá.
-Az Avellino szurkolók kurva jól nyomják. A bajnokságból pár csapat produkált csak hasonló létszámot, látszik rajtuk, hogy kb most ez az év meccse nekik.
Jól jött a Roma újabb pontvesztése, mert nekünk nehéz dolgunk lesz Bergamoban õk meg lesimázzák otthon a Cataniat. A 10-es gyõzelmi szériájukban még a Roma szurkolók emlegették, hogy 5 pontos elõnnyel jönnek majd Torinóba 😊)
Rexi ment a privát!
Avanti Crociati!