Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
az úgy nem rossz 😊

Elég impozáns
Lacee86
<#eljen>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Ez volt Conte 100. meccse a bajnokságban nálunk. 70 gyõzelem, 24 döntetlen, 6 vereség.

Trunks
Lehet nem kellett volna kifütyülni, mert tényleg alig játszik, de gyakorlatilag értékelhetetlen volt a teljesítménye. Szerintem õ továbbra is egy olasz középcsapatba illik, nem a Juvéba. Inkább Osvaldót kellene helyette játszatni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Alap volt 😄

Én továbbra is úgy gondolom, hogy Giovincoval számolunk a jövõben is. Osvaldo beteg volt a héten, Q teljesen kikerülhetett a képbõl, így adta magát Seba. Katasztrofális volt amúgy, de azért erõs volt kifütyülni. Ha Conte nem fogja le lehet bemutatott volna a szurkolóknak.

Trunks
Nem találjátok ki, ki jött be Vidal helyére. <#idiota>

Amici di nessuno...

Trunks
Valaki magyarázza már meg, Conte megint mit csinál. Pihenteti Tévezt, eddig rendben van. Helyett Giovinco játszik, ami alapból érthetetlen, mivel úgyse számol vele. De ez még valahogy magyarázható. Viszont mi értelme beküldeni 20 percre Osvaldót és fõleg Tévezt? Megnyert meccs, egyszer végre pihenhetne, erre inkább becseréli Conte, hátha esetleg megsérül. Várom még Padoin vagy Peluso beküldését.

Amici di nessuno...

Trunks
Tragikomédiába illik, amit a tartalékos védelmünk mûvelni képes. 😄

Amici di nessuno...

Breki33
9csöves9
hát igen ez tipikusan az a meccs volt amikor ezt érdemeltük. az utolsó 20 percben húzza az idõt a bajnoki címvédõ egy feljutó ellen. szép munka. a védekezés katasztrófa volt ezeknél a beíveléseknél, na meg hogy a lassan járókeretes Toni hülyét csinált sokszor mindenkibõl az vicc.

Osvaldo amúgy szerintem jól mozgott, kemény lett volna ha az elsõ labdaérintéseibõl összejön az a gól...

mindegy, gond nincs így hogy a Roma is ikszelt, de azért 0-2-rõl illene behúzni a meccseket.

Trunks
Legalább lett egy jó napjuk. Meg is érdemeltük, igazából az elején a gólokat is a semmibõl lõttük, úgyhogy összességében nem rossz ez az x. Azért nevetséges, hogy már hány meccset tettünk szorossá sima vezetésrõl idén.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez megint csodálatosan elintéztük magunknak. még jó, hogy a Roma se tudott nyerni

Trunks
Érdekes, hogy Osvaldo rögtön az elsõ alkalommal lehetõséget kap, míg Llorente hetekig nem játszott, mert szoknia kellett a taktikát. Pedig ugye elõtte egész nyáron a kerettel készült. Persze Osvaldo játszott már Olaszországban, de nem hiszem, hogy sokszor szerepelt volna 3-5-2-ben.

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen, hogy Barzagli nélkül nem tudunk lehozni egy meccset se kapott gól nélkül.

Amici di nessuno...

9csöves9
különösebb extra dolgok nélkül megyünk simán, megfogta õket a gyors gólunk. örülök, hogy Tevez rúgta mindkettõt, talán helyreáll fejben. a második mondjuk kissé lesgyanúsnak tûnt, de hát ez van.

most Llorente mozog úgy mint amikor idehoztuk, lehet bepróbálnám Oszit a helyére.

Trunks
Ez már tényleg vicc. Szegényt el kellett volna már adni a nyáron, nem érdemli meg, amit Conte itt mûvel vele. Remélem rúg jövõre vagy 15 gólt valahol máshol és fityiszt mutat az egész klubnak.

Közben Immobile megint betalált az ebéd alatti meccsen, így a fele tulajdonban lévõ csatárhármasunk már 30 gólnál jár az idényben (Berardi-Immobile-Gabbiadini). Elég komoly. Mondjuk közülük aki a legérettebbnek tûnik a visszahozatalra, az pont Immobile. De elég kis faszként viselkedett, amikor gólt lõtt ellenünk, úgyhogy én õt nem látnám szívesen. Mondjuk Conte faszkodását elnézve a csatárok tekintetében inkább ne jöjjön vissza jövõre egyikük se, amíg kihagyhatatlanok nem lesznek.

Amici di nessuno...

Nehéz meccs lesz a mai.Persze hogy nem is látom a digi miatt....Nem jönne jókor az x,de simán benne van.Osvaldo-ra kíváncsi leszek,ha játszik,nekem jó elõérzetem van vele kapcsolatban.
Lacee86
Hát most õszintén, francia bajnokságot ki néz, olasz bajnokikat is csak a néhány nagyobb csapatét, más említésre méltó meg mi van a Sport Klubon? Nem csoda, ha dögledeznek...

9csöves9
elég nagy vicc ami megy már ezekkel a csatornákkal. mindenesetre a digis brigádot Juhár Tomival szívesebben hallgatom. viszont kevesebb meccset adnak majd mint a sportklub, biztos sokszor ütközni fog valami buzi angol meccsel.

ma a veronai kirándulás nem lesz egyszerû simán benne van az x a meccsben. Barzagli kisebb sérülése miatt Cácerest írják a kezdõbe, jó lenne ha végre játszhatna. amúgy a többi meg a szokásos.

forzajuve5
nagyon úgy néz ki. állítólag elfogyott a pénz a sportklubnál.
még jó hogy januárban visszatette a kábelszolgáltatónk a digi csatornákat.

Csacsi
Most a meccseink visszakerültek a digisportra? Mert a sportklub nem adja holnap, de a digi2 felvételrõl igen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9

Lacee86
Van esetleg vkinek infója arról, h a Pirlo könyv mikor jelenik meg magyarul?

Breki33
9csöves9
persze ez nem kérdés, hihetetlen mit melózik össze a mezõnyben. lehet pont emiatt a góllövésre már nem mindig jut kraft. amúgy tényleg pont azóta ilyen amióta az asszonnyal volt valami, soha sem tudta kizárni ha valami zavarta. amíg a középpálya ilyen ütõs, addig nincs gond, jönni fognak a gólok mástól, de látszik, hogy nagyon frusztrált a góltalanság miatt.

Lacee86
Tevez most is jó és fontos játékos, annak ellenére, h nem igen tud gólt szerezni mostanában. De szurkolok, h végre összejöjjön neki újra. 😊

forzajuve5
ennek a mostani derbynek sajnos egyáltalán nem volt derby hangulata.
ráadásul szinte izgalommentesen lehoztuk a meccset, könnyebben mint a kiscsapatok elleni meccseinket.

#39494: én is épp most olvastam a cikket. eléggé meglepõ, de biztos megvan az oka a döntésnek...

kétlem, hogy Osvaldot mostanában pályán fogjuk látni. be kell hoznia a lemaradását kondiban, meg kell tanulnia a játékrendszert. amég ezek nincsenek meg addig nem fog labdára rúgni Conte alatt.

Tevez esetében azt gyanítom, hogy amikor a téli szünet alatt volt valami gond az asszony terhességénél (jól emlékszem valami ilyesni volt) akkor kicsit széteshetett fejben. valaki összehozhatna egy 11est és akkor vele kell lövetni. hátha nem lenne ennyire görcsös egy gól után

9csöves9
Úgy néz ki Q lett az áldozat, nem nevezték az EL-re. Lotito szerint megegyeztek szóban, nyáron megy a Lazioba. 😞

9csöves9
Borzasztó gyengék, kicsit árnyalja is a gyõzelmünket, nem tudtam felhõtlenül örülni neki mint pár éve. Amikor mi is 2 évig ilyen kilátástalanul szarok voltunk, akkor legalább ellenük összekaptuk magunkat.

A csapatra azért az utolsó 20-30 percért mérges vagyok, de hát ehhez már hozzá kéne szoknom. Amúgy sok kiemelkedõen jó teljesítmény volt, fõleg a középsõ ötös egyszerre volt kurva jó. Pogbán azért még nagyon látszik a kora, amellett, hogy elképesztõen szopatta õket, sokszor hanyag volt.

A góljuk után bennem is a Fiorentina elleni meccs villant be, de ez szerintem még az elkövetkezendõ 30 évben is így lesz, akkora trauma ért.

Teveznek nagyon kéne a gól, iszonyatosan görcsösen játszik mostanában. A padra nem tenném azért le, õ olyan típus, hogy az pont nem tenne neki jót.

Lacee86
Ez az Inter tényleg harmatgyenge. Nem is hittem volna, h ennyire, csak mikor a tegnapi meccset láttam. Olyan nagyon meg se erõltettük magunkat (sõt, a vége felé kicsit ki is engedtünk...), és így is simán nyertünk.

Trunks
Csak nekem furcsa (khmm), hogy a calciopoli óta legjobban utált riválishoz gond nélkül elmenne, de minden más ajánlatot félresöpör, és inkább ül a padon? Elég amauris a dolog. Lehet a Roma elleni ünneplésénél telt be a pohár. Mindegy, több szót nem fecsérlek rá.

A meccsrõl: jó volt ez, viszont elég aggasztó, hogy Barzagli kiválásával milyen bizonytalan lett a védelem, rögtön hibáztak 2-3-szor, köztük a gólnál. A másik, ami kicsit zavar, hogy Tévez már hány meccse gólképtelen (õsszel meg ugye a BL-ben tolt egy 0/6-os mutatót, de legalább a bajnokságban szórta a gólokat). Még nem írnám le, de azért furcsa, hogy mostanában hány gólt szereztünk, és kis túlzással csak õ nem talált be.

Amici di nessuno...

Én sem haragszom Mirko-ra.Egyszerûen nem bírja elviselni,hogy nem elsõ számú csatár,ennyi.Megpróbálta,nem jött össze,más ország kizárva-akkor marad és talán összeszedi magát.
A meccs nekem a 60.perctõl nem tetszett.Olyan fio utánérzésem volt...de ez az inter szerencsétlen.
Grove4
Azt tudom, de állítólag a családját nem akarta költöztetni. Én nem haragszom rá, addig nem kellett volna csatárt igazolni, amíg el nem adjuk az egyiket.

Lényeg, nyertünk 3-1-re! 😊)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Igen, de a másik kb. 3 csapatba õ nem ment. Még nyilatkozta is Marotta, hogy "nem küldjük el, ha õ nem akar menni". A klub elfogadott több ajánlatot, a drága Mirko pedig szépen visszautasította õket.

Amici di nessuno...

Grove4
Nem rajta múlott, hogy nem igazolt az interbe.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
Vucininc lol...😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Hogy képes bárki elé kerülni a sorban, miután nem bírt elkotródni? Megérdemelte volna, hogy ebben a szar Interben szenvedje végig füttyszó mellett ezt a meccset. Még majdnem elrontja ezt a szép estét is, hogy ezt a köcsögöt még Juve mezben kell nézni.

Amici di nessuno...

Trunks
Április elseje van vagy mi? Komolyan ezek után még be bírja cserélni Conte?

Amici di nessuno...

Csacsi
Nem csodálkozom, hogy Guarin csalódott, hogy nem jöhetett el az Intertõl 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
máris látszik a nápolyi erõsítés. ha ma nyerünk akkor 15 pont lesz az elõnyünk elõttük 😊

Roma meccs elhalasztva rossz idõ miatt, így most velük szemben is növelhetjük az elõnyt virtuálisan 9 ponttal

9csöves9

Trunks
Ja, õ se sokkal fiatalabb. Bár szerintem Quagliarella 31 évesen pár évig még mindig jó lehetne cserecsatárnak. Inkább mint a kisember. Amúgy szerintem egész jó pénzt ki lehetne hozni Giovincóból. Kölcsön adni valahova opcióval, aztán egy kis-középcsapatba szerintem megrugdosna 10 gól körül és 5-8 millióért eladható lenne. Az a pénz jobban jönne, mint hogy itt üldögél.

Amici di nessuno...

9csöves9
Szerintem Sebával számolnak a jövõben is(4-5.számú csatár), a másik kettõvel meg nem, tehát nincs értelme erõltetni õket, 30 fölöttiek és 1 év van a szerzõdésükbõl.Azt meg egyszerûen nem akarják elfogadni, hogy a kisgyerekbõl ennyit sikerült kihozni és várják a csodát. 27 éves már basszus...

Trunks
Seba hogy került elõrébb? 😄 Q és Vucsinics nem akartak távozni?

Amici di nessuno...

9csöves9
Szerintem sem kell aggódni a riválisok erõsítése miatt. Pláne, hogy csak 1 van. Ha ezt innen elkúrjuk az nem az igazolásokon fog múlni.

Én kezdem azt hinni, hogy azért volt fontos most Osvaldo, mert alapvetõen számolnának vele a jövõben is, most pedig volt lehetõség ingyen megnézni fél évig, hogy mennyire agybajos. Ha nem lesz teljesen homály meg nem töri be senki orrát, akkor Marotta kis alkudozással elhozza nyáron 15 millióért. Visszahozza valamelyik fiatalt és már nem is kell foglalkozni a csatárkérdéssel, lehet a többi posztban gondolkozni.

Már tényként kezelik, hogy Osvaldo lesz a 3. számú csere, Vucinic meg Q pedig az 5-6., tehát még Seba is elõttük van a sorban. Szerintem lett két Iaquintánk hirtelen...

Trunks
Nagyjából egyetértek. Már nyáron is a csatársor, illetve némileg a védelem volt a középpontban, ami valamennyire érthetõ is, de bár a szélsõjátékunk kb. nem is volt tavaly, mégse repkedtek a nevek a nyári mercato alatt. A csatársort jól megerõsítettük, Tévez és Llorente is remekül bevált.

Ezek után jön a tél, igazából nincs szükségünk senkire, de azért a szélekre jó lenne valakit igazolni. Erre megint mi a legfontosabb? Csatárt venni. Közben Vucsinicsnek nem tudjuk azt mondani, hogy húzzon el a fenébe, mert nincs rá szükség, inkább fél évig fizetjük még õt is. Quagliarellát se engedjük el, pedig Conte nagyon nem szereti. Seba meg gyakorlatilag nem is játszott fél éve, mégis visszautasítjuk a Genoa külcsönvételi ajánlatát. Szélsõkrõl pedig továbbra sincs hír. Úgy látom Conte nem is akar senkit oda igazolni, neki megfelel, hogy támadásban kb. használhatatlanok a "szélsõink" (az egyikük egy szélsõhátvéd, a másik meg egy belsõ kp.). A lényeg, hogy a csatárok száma >= 5 legyen.

Azon viszont nem aggódnék, hogy a riválisok erõsödtek. A Napoli esélytelen, hogy befogjon minket, az Interrõl kár beszélni. A Roma tényleg jobb lehet Nainggolan és Bastos megszerzésével, de azért csodákat tõlük se várjunk. Ha Messit vették volna meg, akkor is simán kéne innen hoznunk a bajnokságot. Pláne BL nélkül.

Amúgy most olvastam, hogy a drága jó Mirko barátunk állítólag azért kosarazta ki az Arsenalt, mert õ rendes szerzõdést akart volna, nem csak kölcsönben odamenni fél évre, mert nem akarta megzavarni a családot, olyan jól berendezkedtek Torinóban. Aha, szép megfogalmazása a "itt csak edzenem és a lelátón ülnöm kell a pénzért".

Amici di nessuno...

ezzel az egész mercatoval az megint a legfõbb probléma, hogy ameddig mi totálisan benéztük (ismét) az egészet, addig a közvetlen riválisaink szépen erõsödtek. (nápoly-jorquinho, roma-bastos, nainggolan, de az inter is megszerezte hernanest, stb.) mi hoztuk a formánk a szokásos szöveggel, hogy nem várható változás, aztán feltettünk mindent egy lapra ezzel a guarin-os cserével, mondván így egy csatárunktól meg lehet szabadulni, ergo van hely osvaldonak, ha netán tényleg conte kérése volt, plusz erõsödik a középpálya is. ebbõl ugye nem lett semmi. maradt tehát az, hogy van 6 csatárunk, amikor conte nem nagyon ismeri a rotáció fogalmát, akik ráadásul sorra utasítottak vissza a lapok szerint fejenként vagy 5 csapatot, mert jobb itt a padot melegíteni. szélsõnk továbbra sincs, igazából nanin kívül hír sem volt arról, hogy akarnánk bárkit arra a posztra, de a végére már õt is az interrel hozták komolyabban összefüggésbe. én tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy conte így meg meri-e lépni osvaldoval a 4-3-3-t, mert akkor talán valami értelme az érkezésének, de sajnos nem sok esélyt látok rá.

Trunks
Mirkóval jól megbeszélhetik, ki hogy ünnepelné a Roma ellen szerzett gólját...

Amici di nessuno...