Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Én továbbra is úgy gondolom, hogy Giovincoval számolunk a jövõben is. Osvaldo beteg volt a héten, Q teljesen kikerülhetett a képbõl, így adta magát Seba. Katasztrofális volt amúgy, de azért erõs volt kifütyülni. Ha Conte nem fogja le lehet bemutatott volna a szurkolóknak.
Amici di nessuno...
Osvaldo amúgy szerintem jól mozgott, kemény lett volna ha az elsõ labdaérintéseibõl összejön az a gól...
mindegy, gond nincs így hogy a Roma is ikszelt, de azért 0-2-rõl illene behúzni a meccseket.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
most Llorente mozog úgy mint amikor idehoztuk, lehet bepróbálnám Oszit a helyére.
Közben Immobile megint betalált az ebéd alatti meccsen, így a fele tulajdonban lévõ csatárhármasunk már 30 gólnál jár az idényben (Berardi-Immobile-Gabbiadini). Elég komoly. Mondjuk közülük aki a legérettebbnek tûnik a visszahozatalra, az pont Immobile. De elég kis faszként viselkedett, amikor gólt lõtt ellenünk, úgyhogy én õt nem látnám szívesen. Mondjuk Conte faszkodását elnézve a csatárok tekintetében inkább ne jöjjön vissza jövõre egyikük se, amíg kihagyhatatlanok nem lesznek.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ma a veronai kirándulás nem lesz egyszerû simán benne van az x a meccsben. Barzagli kisebb sérülése miatt Cácerest írják a kezdõbe, jó lenne ha végre játszhatna. amúgy a többi meg a szokásos.
még jó hogy januárban visszatette a kábelszolgáltatónk a digi csatornákat.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ráadásul szinte izgalommentesen lehoztuk a meccset, könnyebben mint a kiscsapatok elleni meccseinket.
#39494: én is épp most olvastam a cikket. eléggé meglepõ, de biztos megvan az oka a döntésnek...
kétlem, hogy Osvaldot mostanában pályán fogjuk látni. be kell hoznia a lemaradását kondiban, meg kell tanulnia a játékrendszert. amég ezek nincsenek meg addig nem fog labdára rúgni Conte alatt.
Tevez esetében azt gyanítom, hogy amikor a téli szünet alatt volt valami gond az asszony terhességénél (jól emlékszem valami ilyesni volt) akkor kicsit széteshetett fejben. valaki összehozhatna egy 11est és akkor vele kell lövetni. hátha nem lenne ennyire görcsös egy gól után
A csapatra azért az utolsó 20-30 percért mérges vagyok, de hát ehhez már hozzá kéne szoknom. Amúgy sok kiemelkedõen jó teljesítmény volt, fõleg a középsõ ötös egyszerre volt kurva jó. Pogbán azért még nagyon látszik a kora, amellett, hogy elképesztõen szopatta õket, sokszor hanyag volt.
A góljuk után bennem is a Fiorentina elleni meccs villant be, de ez szerintem még az elkövetkezendõ 30 évben is így lesz, akkora trauma ért.
Teveznek nagyon kéne a gól, iszonyatosan görcsösen játszik mostanában. A padra nem tenném azért le, õ olyan típus, hogy az pont nem tenne neki jót.
A meccsrõl: jó volt ez, viszont elég aggasztó, hogy Barzagli kiválásával milyen bizonytalan lett a védelem, rögtön hibáztak 2-3-szor, köztük a gólnál. A másik, ami kicsit zavar, hogy Tévez már hány meccse gólképtelen (õsszel meg ugye a BL-ben tolt egy 0/6-os mutatót, de legalább a bajnokságban szórta a gólokat). Még nem írnám le, de azért furcsa, hogy mostanában hány gólt szereztünk, és kis túlzással csak õ nem talált be.
Amici di nessuno...
A meccs nekem a 60.perctõl nem tetszett.Olyan fio utánérzésem volt...de ez az inter szerencsétlen.
Lényeg, nyertünk 3-1-re! 😊)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Roma meccs elhalasztva rossz idõ miatt, így most velük szemben is növelhetjük az elõnyt virtuálisan 9 ponttal
Amici di nessuno...
Én kezdem azt hinni, hogy azért volt fontos most Osvaldo, mert alapvetõen számolnának vele a jövõben is, most pedig volt lehetõség ingyen megnézni fél évig, hogy mennyire agybajos. Ha nem lesz teljesen homály meg nem töri be senki orrát, akkor Marotta kis alkudozással elhozza nyáron 15 millióért. Visszahozza valamelyik fiatalt és már nem is kell foglalkozni a csatárkérdéssel, lehet a többi posztban gondolkozni.
Már tényként kezelik, hogy Osvaldo lesz a 3. számú csere, Vucinic meg Q pedig az 5-6., tehát még Seba is elõttük van a sorban. Szerintem lett két Iaquintánk hirtelen...
Ezek után jön a tél, igazából nincs szükségünk senkire, de azért a szélekre jó lenne valakit igazolni. Erre megint mi a legfontosabb? Csatárt venni. Közben Vucsinicsnek nem tudjuk azt mondani, hogy húzzon el a fenébe, mert nincs rá szükség, inkább fél évig fizetjük még õt is. Quagliarellát se engedjük el, pedig Conte nagyon nem szereti. Seba meg gyakorlatilag nem is játszott fél éve, mégis visszautasítjuk a Genoa külcsönvételi ajánlatát. Szélsõkrõl pedig továbbra sincs hír. Úgy látom Conte nem is akar senkit oda igazolni, neki megfelel, hogy támadásban kb. használhatatlanok a "szélsõink" (az egyikük egy szélsõhátvéd, a másik meg egy belsõ kp.). A lényeg, hogy a csatárok száma >= 5 legyen.
Azon viszont nem aggódnék, hogy a riválisok erõsödtek. A Napoli esélytelen, hogy befogjon minket, az Interrõl kár beszélni. A Roma tényleg jobb lehet Nainggolan és Bastos megszerzésével, de azért csodákat tõlük se várjunk. Ha Messit vették volna meg, akkor is simán kéne innen hoznunk a bajnokságot. Pláne BL nélkül.
Amúgy most olvastam, hogy a drága jó Mirko barátunk állítólag azért kosarazta ki az Arsenalt, mert õ rendes szerzõdést akart volna, nem csak kölcsönben odamenni fél évre, mert nem akarta megzavarni a családot, olyan jól berendezkedtek Torinóban. Aha, szép megfogalmazása a "itt csak edzenem és a lelátón ülnöm kell a pénzért".
Amici di nessuno...