Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Abból a csoportból egy Samp is továbbjutott volna 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
de õk legalább eljutnak az egyenes kiesésig 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Néha amikor elolvasom a hozzászólásaidat megnézem a tabellát nem e a 7. helyen állunk 😊

Miben jobb Simeone? Nagyon bírom az Atletit régóta, talán a Juve után õket látom a legtöbbet, de szerintem Simeone se nem jobb edzõ Conténél, az Atleticonak nem erõsebb a kerete nálunk és egyáltalán nem játszanak szebb focit. Összeraktak egy jó kezdõt, amihez képest a pad még nálunk is gyengébb. Amivel többek talán, hogy nekik van egy bitangul termelõ csatáruk, de ha õt sikerül kiiktatni akkor sehol nincsenek. Most a BL meccsen például a teljesen újonc Seedorf is megoldotta, hogy a Milan uralja a meccset. Az ilyen Osasuna elleni 3-0-ás összeomlásokról meg ne is beszéljünk. A 3. helyet behúzzák a bajnokságban, a BL-ben meg az elsõ komolyabb tapasztalt csapat ellen kiesnek. Erre én nem tudok irígykedni.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Nedved az igazgatótanács tagja 2012 októbere óta, Davids a Barnet vezetõedzõje volt most januárig.

limperatore
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jól mondod a szar bajnokságukban 😄
Lacee86
Amúgy a Davids meg a Nedved vmiféle hivatalos státuszban vannak a stábban, vagy csak VIP vendégek? 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

limperatore
baszki az atletico elozi a barcat a szar bajnoksagukban 😄

Lacee86
Tevez gólöröme vicces volt. 😊

Nem akarok vitatkozni.A BL-nél a gyõzelemre gondoltam,plusz odaírtam,hogy azért illett volna.... Nem fog az atletico sem BL-t nyerni.Szted jobb az atletico?Jobb Simeone?
De,igenis velük van a baj-mert õk nem ezen a poszton tudják a legjobbjukat!Cseréjük pedig nincs.
Mint tudjuk,nem Conte rendelkezik az igazolásokkal.Aki azt hiszi az téved.A pénzügyi helyzet van elõtérbe helyezve-Cobra úgy igazol ahogy tud,és adnak rá.Nem hiába kéri Conte azt hogy tényleg legyen beleszólása.
Egy atleti,dortmund tud kísérletezni egy-egy vitatott játékossal (Lewa,Costa) ha nem jön be,nem lesz 20-30-50 milla a bevétel.De nincs olyan kibaszott nagy elvárás mint ITT.
Látod,már mi is 'háborgunk' pedig úton a 3. bajnoki cím és néha még nézhetõ is a játékunk.Ha 2-3 év múlva is itt tartunk-ezen a szinten-na akkor majd lesz gond,addig én beérem azzal hogy mindenki minket utál olasz honban <#vigyor>
Trunks
A baj nem is Asamoahval és Lichtsteinerrel van, hanem hogy egyáltalán nincs cseréjük. Csak Peluso, Isla és Padoin. Jézusom. És ami a gond, hogy Conte ezen változtatni se akar. Neki a lényeg, hogy legyen 47 csatára.

Még hogy kevés a keret a BL-hez. Ezt a legkönnyebb mondani, mindig másra hárítani a felelõsséget. Az Atlético kerete mennyivel jobb a miénknél? Megmondom, semmivel. Mégis Simeone olyan csapatot rakott össze, hogy ihajj. Mert jobb edzõ mint Conte, ez az igazság. Nyilván a Reallal meg Cityvel meg ilyenekkel anyagilag nem tudunk versenyezni, de a hasonló szintû csapatokkal (Dortmund, Atlético) se. Ezt pedig nem varrnám csak a vezetõség meg a játékosok nyakába.

Csoda, ha ma is kihúzzuk gyõzelemmel. Megint megérdemeltük volna, hogy egyenlítsenek a második félidõben.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
A szervezett túra teljesen jónak tûnik. 60 rongyért nem olyan sok, tekintve mekkora élmény. Azt hittem, csak annyi, hogy kimentek és meccs után jöttök is. De így, hogy van városnézés meg egy két program. Így király.

9csöves9
Saját szervezésben még nem voltam Torinóban, szóval nem sokat tudok mondani, a Jch-val megyek, amit wright is linkelt. Nem a legolcsóbb, de nekem a társaság fontosabb. Az utazási irodáknál azért még így is bõven jobb.

A legolcsóbban talán úgy lehet kijönni, ha a listicket.com oldalon veszed meg , de nem minden meccsre lehet itt jegyet venni és van amikor szurkolói kártya is kell. Általában 1-2 héttel a meccs elõtt kerül fel az oldalra a jegyárusítás, lehet még például a holnapi derbire is venni:

https://www.listicket.com/ticketing/acquisto/acquistoStep1.html?idEvento=27753

Regisztrálni kell, kiválasztod a meccset, aztán mintha egy webshopban vásárolnál megveszed a jegyet. Most kipróbáltam, gond nélkül tudnék venni a holnapi meccsre és mindössze 4 euró kezelési költséget számítanak fel.

Rockynhooo
Hogy lehet ezt kihozni a legkevesebbõl? Szállást tudnék ingyé, egyébként mi mennyi kb?

Ekkora baj azért nincs ám 😄 BL-re egy ilyen keret nem elég,amit Conte meg is mondott-bár azért a csoportkörbõl illett volna továbbmenni...
Olyan szélsõ aki támadni és védekezni is tud-csak nagyon sok pénzért lehet szerezni olyat aki jobb mint Lichti és Asa.Félmegoldásnak meg ilyen Menez és ehhez hasonlók kurvára feleslegesek.
Inkább át kellene állni 4-3-3-ra,de most már felesleges.Majd következõ szezonban ha nem jön normális szélsõ.Bár szerintem meg fogja próbálni az új felállást.
Conte cserélni nem tud,vagy nem ezzel a kerettel,valljuk be sok használható csere mostanság nincs is 😄
Nagyon messze vagyunk még az európai nagy csapatoktól.Anyagilag és játékosállományban is.Tevez remek játékos de már nem extraklasszis,Pirlo sokat öregedett ebben az évben,sorolhatnám tovább.
Abban kell reménykedni hogy Pogbáért nagyon le tudjuk húzni a paris-t és abból a pénzbõl be lehetne tömni a lyukakat.Én az utóbbi 2-3 hónapban nem vagyok tõle elájulva.Kicsit elszállt magától és a hajlam ahogy látom erõsen meg van benne.Hol van õ egy Vidal-tól mentalitásban?!Tudom fiatal,Balotellire is azt mondták majd kinövi,de sztem Pogba hasonló,ha nem is olyan mélységben 😄
Trunks
Lehet kissé erõsen fogalmaztam, de egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy Contéval soha nem fogunk semmi jelentõset nyerni. Igen, szép amit eddig elért, tavaly jók voltunk a BL-ben, de egy ennyire fiatal edzõnek nem kellene (szabadna?) ennyire görcsösen ragaszkodni ennyi mindenhez. Látta már például valaki a szünetben cserélni? A 70. perc elõtt se nagyon... Pedig hányszor látszott, hogy valaki kilátástalan teljesítményt nyújt, mégis 80-90 percet a pályán tölthetetett, pedig lett volna kit behozni helyette. Taktikai változtatásokról inkább nem is beszélek.

Most már két éve nem tud bizonyos dolgokon egyáltalán változtatni, vagy inkább nem is akar. Borzasztó a széljátékunk, az elsõ számú emberekkel (Lichtst. és Asamoah) is. Pelusóval és Islával pedig kifejezetten szörnyû. Tegnap is rossz volt nézni. Pedig a Trabzon teljesen üresen hagyta idõnként a széleket, tátongó lyukak támadtak a szélsõhátvéd posztján. Mégse hozott be senkit, hogy ezt kihasználjuk.

Másik: meccsek óta pocsék így a védelmünk Barzagli, és fõleg most Barzagli és Chiellini hiányában. Mégis ugyanúgy állunk fel. Nehogy véletlenül is változtasson a 3-5-2-n...

Arról már nem is beszélek, hogy az átigazolások terén is néha totál homály van. És most ne takarózzunk azzal, hogy azért, mert nincs pénz messikre. A csatár vs. szélsõ kérdés jól mutatja a dolgokat. Conténak nem az a fontos, hogy a haldokló szélsõjáték javítása érdekében valakit hozzon oda. Nem, neki a lényeg, hogy legyen legalább 5 csatár, hogy mindig mást tudjon beküldeni az utolsó 5 percre.

Lassan úgy érzem Conte erre tökéletes volt, hogy visszahozzon minket erre a szintre, de a továbblépésre valaki más kellene. Például Prandelli, miután elköszön az olasz válogatottól.

Amici di nessuno...

9csöves9
na igen. meg hát amúgy se shoppingolni megy az ember. 😊 a múzeumot szeretném megnézni, azon kívül meg csak kaja-piára tervezek költeni

Nekem még azelõtt hogy elmenjek 😄 Store-ról meg annyit hogy múltkor sima sportboltban 15 ajróval olcsóbb volt ugyanaz a póló....
9csöves9
elég rendesen felkopott az állam miatta, de úgy voltam vele leszarom, meglepem magam születésnapomra. mondjuk a store-t nem én fogom kifosztani 😄

Irigyellek <#eljen> Én csak a következõ idényben tudok menni,de arra valahogy össze kellene hozni,hogy akár innen a fórumról is többen menjünk,ha még valaki akar.
Lacee86
Igen láttam, de nekem más a véleményem.

9csöves9
azért ez a hozzá nem értés nagyon erõs, pláne egy Ranieri,Ferrara,Del Neri,Zaccheroni idõszak után...

Ne felejtsük el, hogy Conte még mindig nagyon fiatal, a tapasztalat az ami szépen eltünteti majd ezeket az idegesítõbb dolgait. Persze ez sem garancia, a legjobb példa erre Capello, neki is megvoltak a maga baromságai pedig egy európai szinten top kerettel dolgozhatott. Mégis a hozzá nem értõ lenne vele kapcsolatban az utolsó jelzõ ami eszembe jut.

Egyszerûen Conte jelenleg nincs rákényszerítve gyökeres változtatásokra. Bár én is ellenzem ezt a taktikát és a 3-5-2-t, de miért változtatna rajta Olaszországban? A 3. bajnoki cím felé menetelünk ezzel a felállással, megérne annyit egy kísérletezés a jövõre tekintettel, hogy elbukjuk? Szerintem nem.

Európában tavaly a Bayern ellen szembesült vele elõször, hogy ez ott nem fog mûködni egy top csapat ellen. Szerintem rendesen ki is elemezték a dolgot, levonták a tanulságot. Amint ilyen szintû ellenféllel kerültünk össze (Madrid) rögtön változtatott és jól is sült el annak ellenére, hogy mi lett a párharc vége.

Én az ilyen meccsek mint a mai, az idei bl fiaskó és a bajnokságbeli olykor szürke szar játék miatt inkább a játékosokat venném elõ mintsem Contét. Egyszerûen valahogy nincs meg bennük az a gyõztes mentalitás, hogy az ilyen csapatoknak átharapja a torkát. Lehet mondani, hogy az edzõnek kéne ezt beleverni a játékosokba, de szerintem ez nagyobb részt a játékosok hozzáállásán múlik. Egyáltalán nem véletlen, hogy a legjobb meccseinket a Chelsea, Madrid, Roma, Napoli, Milan, Inter féle csapatok ellen játszottuk az utóbbi 3 évben. Ezekre talán Conte jobban felkészíti a társaságot? Nem hinném.

Én nagyon szeretném, hogy õ legyen az edzõnk még legalább 10 évig. Úgy néz ki a vezetõség is így gondolkozik és minden segítséget meg fog kapni ahhoz, hogy egy olyan keret legyen a keze alatt, ahol nem tud Pelusokhoz nyúlni és tud más játékot, más felállást játszatni. Én hiszem, hogy hajlandó a tanulásra, és hajlandó arra, hogy ha igazán kell akkor gyökeres változásokat hozzon.

Trunks
Te láttad a meccset? 1-1 vagy akár 1-2 oda és nem szólhatunk semmit. Ilyen minõségbeli különbség mellett hazai pályán (!) nem lehet egy európai kupameccsen, pláne egyenes kieséses szakaszban ilyen produkcióval elõrukkolni. Pláne így, hogy bemákoltuk a gólt az elsõ 20 percben. Onnan egy sima 3-0-t kellett volna hozni és szavunk nem lenne.

Nem is tudom, mi az aggasztóbb: néhány játékos, valamint az egész csapat teljesítménye, vagy Conte - egyre inkább úgy tûnik - hozzá nem értése. Folyamatos taktikai hibák, kedvencek favorizálása az egyértelmûen jobb képességû játékosok helyett, késõi cserék, konokul ragaszkodni ugyanahhoz a többször besült felálláshoz, összeállításhoz, bizonyos emberekhez. Ezek nem sok jót ígérnek jövõre sem.

Még annyit: sajnos kár lenne ezt a hozzáállásra és lazázásra fogni. Nem visszafogtuk magunkat és fél gõzzel játszottunk így, hanem kvázi teljes bedobással, ami azért egész más.

Amici di nessuno...

Lacee86
Nem tudom, mit kell parázni. Tény, h én is kicsit többet vártam, de hoztuk 2-0-ra, továbbjutás sztem nem lesz kérdés, és ahogy komolyodik a dolog, úgy a hozzáállás is fog.

9csöves9
azt néztem még, hogy volt egy pár nagyon komoly arcszõrzet török oldalon, remélem Pirlo nem lesz depressziós, hogy õ még sehol sincs hozzájuk képest a sajátjával 😄

9csöves9
még rengeteg ilyen meccs kéne, hogy végre megtanulják, hogy is kell ezeken játszani...hízelgõ ez a 2-0, és valószínûleg el is dõlt vele a továbbjutás.

Isla és Peluso kabaré volt, utóbbi ha ezzel a teljesítménnyel nem ásta el magát egy életre ennél a csapatnál akkor nem tudom még mit kéne csinálnia. bár az, hogy le se hozta Conte az sokat sejtet. a cseréi amúgy szerintem felemásan sültek el, Llorente behozása Asa és Forrest nélkül teljes butaság. Giovincot én is behoztam volna, pedagógiailag nagyon jó döntés volt, megtapsolták, egész jól is szállt be, talán megnyugszik a kis lelke. ha most kikerült volna a képbõl akkor teljesen tönkrement volna.

Tevez nagyon jó volt, de néha nem ártana pihentetni, ne áprilisra készüljön ki teljesen.

Ez a háromvédõs rendszer meg egyértelmûen csak az összeszokott hármasunkkal mûködik, nevetséges mennyire nem tudták most, hogy hogyan is kéne helyezkedni.

A Fiorentina simázott, szóval érik a márciusban zsinórban három Juventus-Fiorentina, a két EL meccs közé beékelõdik a bajnoki, amin én is tiszteletemet teszem 😊

Trunks
De rohadtul nem érdemeltük meg. Nagyon hízelgõ az eredmény ránk nézve. Conte megint takarózhat az eredménnyel. De legalább a visszavágót ellazázhatjuk.

Amici di nessuno...

2:0 ide vagy oda ez 1 vicc volt...
Trunks
Nem találok szavakat. Teljesen üres szélek, mégse hoz be Conte senkit, aki ki tudná ezt használni. Legalább Sebát rakná oda, ott esetleg lehetne valami haszna. Ugyanazt a teljesítményt hozzuk, mint õsszel a BL-ben. Csak itt valamiért szerencsénk van.

Amici di nessuno...

Pfejjj de gyengék vagyunk.
Trunks
Giovinco, komolyan? Folyamatosan kinevetteti magát Conte ezekkel a csatárcserékkel.

Amici di nessuno...

Trunks
Ááá, õ egy nagyon fontos láncszem. Legalábbis Conte szerint. Alapból se vagyok meggyõzve, hogy akkora játékos lenne, de nem is a posztján játszik.

#39540: Talán. Bár Osvaldo valószínûleg nem bír jelenleg 60 percnél többet. Szélsõt meg persze nem hoz be.

Amici di nessuno...

forzajuve5
cserék alapján Conte mégis csak gyõzelmet szeretne látni, és abból se az 1-0-ást

forzajuve5
nálam a legnagyobb csalódás Ogbonna. rakás pénzt kiadtunk érte és nem képes hiba nélkül lehozni egy meccset (persze lehet más lenne folyamatos játéklehetõség mellett).

Pelusot elfelejtjük már végre ezek után?

De volt valami benne amit régen szurkolásnak hívtak!!Én imádtam amikor villogott az egész stadion-ezt elvették az élménybõl 😞
Trunks
Na a török szurkolók jól elvannak 0-1-nél is.

Amici di nessuno...

Trunks
Hál' isten nincs Digim. 😊

Isla borzasztó. Egyfolytában szabadon kapja a labdákat, de nincs egy értelmes beadása. Conte persze se õt, se Pelusót nem kapja le. Majd a 80. percben bejön Llorente Osvaldo helyett. Aztán Padoin az utolsó 5 percre.

Amici di nessuno...

Igen csak ott két alapember hiányzik 😄
9csöves9
ez a csapat nem tanul semmibõl...miért nem lehet lerendezni 30 perc alatt a meccset egy török középcsapat ellen, aztán akkor nyugodtan lehet pihenni hétvégére. annyira tipikus lenne, ha egy szögletbõl vagy egy oldalról beívelt szabadrúgásból találnának egy egy gólt.

ez a studió is elég kemény. Juhár rendesen lebutult Csisztuékhoz

Trunks
A védelem sokkal rosszabb. 😄

Amici di nessuno...

Ritka fos egy meccs ez na....Pogba is mintha elfelejtett volna focizni,Pirlo egy komédia,Marci-ra meg szavakat sem találok.
Trunks
Gyerek hátulról rácsúszik Marchisióra, majd pár perc múlva amikor Osvaldo lefordulna, és veszélyes helyzet alakulna ki, felrúgja õt is. Kiállítás helyett nem kap egy sárgát se. Remek.

Amici di nessuno...

Trunks
Megint tragikusan védekezünk. Még szerencse, hogy õk is, így minden egyes támadásunk veszélyes a kapura.

Amici di nessuno...

Trunks
De, elég szarok. Idén egy török középcsapat. De ettõl függetlenül érthetetlen, hogy Conte a hétvégén gyakorlatilag a legjobb csapattal áll fel otthon egy gyenge Chievo ellen, amikor kényelmesen vezetünk a bajnokságban, itt meg pihentet. Miért akarunk kiesni innen is (vagy inkább miért teszünk rá magasról?)

Amici di nessuno...

forzajuve5
élt bennem egy apró reménysugár, hogy komolyan vesszük ezt a sorozatot, de ezzel az most szertefoszlott.
azért annyira nem egyszerû az ellenfél, hogy ilyen kezdõvel menjünk ki ellenük

9csöves9
Buffon-Ogbonna,Bonucci,Caceres-Peluso,Pogba,Pirlo,Marchisio,Isla-Tevez,Osvaldo

úgy látom már hazai pályán el akarjuk kúrni Pelussal meg Islával 😊

Conte azt mondta erre, hogy a csapat minden tagjának meg kell adni a lehetõséget arra, hogy kivegye a részét a csapat sikereibõl és ezt el is várja tõlük. Ez mind szép és jó, csak ez kurvára nem volt jellemzõ az elõzõ 2,5 szezonra...

Az amit õ visz véghez (talán a 3.bajnokság egymás után) szúrhatja pl Capello csõrét.Valljuk be abban is valami hogy ledegradálja a bajnokság szintjét.Amikor õ volt itt,2-3 remek csapat volt még rajtunk kívül,és egy 'nézhetetlen' focival-de legyõzte õket.Viszont ha megfordítom akkor a BL mindkettõjüknek off volt/lett.De Conte alapanyaga meg sem közelíti Capello-ét,ezért kell neki ezt az arrogáns stílust használni arra hogy védje a csapatot minden külsõ behatástól,mert elég labilis is lehetne ez a keret.Viszont azt el kell ismerni hogy Capello sok helyen helyt állt,míg Conte nem-tehát még van kérdõjel más szakemberekben.Ez a stílus egy mindenhol elismert edzõnél már-már elfogadható,de Conte korán kezdi...De én leszarom amíg megy a csapatnak,és mögöttünk kullognak a milánói kutyák meg az afrikaiak <#taps>
Grove4
Kicsit túllihegte a dolgot, de szerintem szimplán csak szar kedvében kapták el. Mindenkinél van ilyen, egyébként nagyjából igaza is van, csak nem így kellett volna kifejeznie magát.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Mi a véleményetek errõl a Conte féle nyilatkozatháborúról?

Itt van röviden ha valaki nem olvasta volna:

"Ha egy futballguru kinyitja a száját, mindannyiunknak térdre kell ereszkedni, és azt mondani, igen, uram! Capello csomó dologról beszélt, többek között arról, hogy amatõr bajnokságban játszunk. Amióta én vagyok a Juventus edzõje, nagyon szereti beleütni az orrát a dolgainkba. Talán zavarják a rekordjaink és a statisztikáink.
Lippi vagy Trapattoni tisztelettudóan viselkedik, mint egykori Juventus-edzõk, Capello nem. Ha a helyében lennék, inkább Oroszországra öszpontosítanék.
Mégis kicsoda Capello, hogy megítélje a munkámat? Törõdjön a saját dolgával. Nyert két bajnokságot, de senki, semmi különösre nem fog emlékezni, vele kapcsolatban."

Capellot nem bírtam mikor itt volt, de úgy érzem Conte kicsit túlreagálta ezt a témát. Bár abban van valami, hogy egy kissé le akarta degradálni Conte jelenlegi sikereit azzal, hogy a bajnokság gyengeségét hozta fel.

Moggi is megszólalt az ügyben, az akkori csapatot magasztalta és azt mondta, ha õ a klubnál lenne még akkor elõ nem fordult volna, hogy ilyet nyilatkozzon valaki.

Egyesek szerint amolyan Mourinhosan csak magára akarja a figyelmet terelni, de szerintem ennek pont nincs itt az ideje, nincsenek nagy gondok a csapat háza táján. Állandóan hadakozik a firkászokkal és az egész világgal, félek, hogy ez a közeg kicsinálja majd.