44078
-
#40470 Nincs jobb dolgod mint trollkodni mást topikjában?:D Mennyél számold a Torresed góljait lol:D -
#40469 hát lett :D -
#40468 Buffon-Evra, Ogbonna, Bonucci, Lichtsteiner-Pogba, Vidal, Marchisio-Pereyra-Morata, Tevez
Nagyon tetszik, ezzel nem lehet gond. -
#40467 Nem vagyok nagyon összeesküvés-elmélet hívő, de elég érdekes hogy jelen pillanatban ez pont az orosz,ukrán,francia hármasnak kedvez. Pont most, hogy a Gazprom a főszponzor...
Már nem is tudom mi lenne a jó rendszer, igazából én először nem is a BL-en variálnék. Az Európa Ligával kéne valamit kezdeni, mert ebben a formában ennek semmi értelme. Ha jól rémlik a BL 32 csapata között kb 1200 millió euró, az EL 58 csapata között 200 millió euró oszlik szét. És akkor utazgassál Azerbajdzsánba... -
#40466 :OOOO Te jó isten, csak ezt ne... ahogy haladnak a dolgok, el fogunk jutni oda, hogy kiemelés se lesz, és lehet egy Real-Bayern-Chelsea-Juve csoport... -
#40465 Ha jól tudom jövőre változik a kalapok rendszere amúgy. A rangsor szerinti 8 legjobb bajnokság bajnoka első kalapos lesz például. Így mondjuk lesz első kalapos orosz,ukrán vagy holland csapat is, meg már a csoportban összehozhatnak mondjuk Real Madrid-Bayern párharcokat. -
#40464 Átnézve az UEFA-együtthatókat, a Roma még nyerhet is ezzel a kieséssel. Ha jó sorozatot futnak, akkor még összejöhet a harmadik kalap is jövőre (vicc). Az is jól mutatja mennyire igazságos a rendszer, hogy az Athletic Bilbao, amely teljesen esélytelen volt a továbbjutásra és még a 2-24-es (!!!!) gólkülönbséggel végző BATE Boriszovtól is képes volt kikapni, több pontot szerzett mint a Roma. Ez mindent elmond.
Amúgy az EL lehetne a kulcs a 4. BL-hely visszaszerzéséhez. Kell két erős csapat, amely rendszeresen legalább negyeddöntős eredményeket szállít, a többiek pedig az EL-ben alkotnának nagyot. A németek is csak az UEFA-kupa/EL-nek köszönhetik, meg a Bayern jó eredményeinek. Visszaszerezni is ugyanígy kell. -
#40463 Télen nincs értelme senkit igazolni. Olyan játékost úgy se sikerülne hozni, aki érdemi előrelépést jelentene (rendes szélső vagy wing back). Kerettöltő embereknek meg semmi értelme.
#40458: igazság szerint akkora foshulladék az UEFA rendszere, hogy a Roma így sokkal több pontot fog szerezni mint egy várható nyolcaddöntős kieséssel. Elég csak a Benficára gondolni, akik megint betliztek a BL-ben, mégis jövőre is az első kalapból húzzák őket, mert pár évente mennek egy nagyot az EL-ben. Már az is a rendszer szégyene, hogy a Romát az utolsó kalapból húzták. Meg hogy a csoportok jó része mennyire ótvar színvonaltalan volt.
Az olasz focit lehet szidni meg kár lenne tagadni, hogy nincs most a csúcson, de azért megnézem hány ország második csapata jutott volna tovább Németország és Anglia legjobbja ellen. Pláne, hogy a Citynek még így is kurva nagy mák kellett a nyolcaddöntőhöz, többek között, hogy a Bayern a tét nélküli meccs végét lealibizze, illetve hogy a Roma a hosszabbítás utolsó pillanataiban kapjon egy gólt Moszkvában, plusz a City a második félidőben épkézláb támadás nélkül a semmiből rúgjon egy bombagólt. Úgyhogy bár mindenki az egészből az olasz foci gyengeségét vetíti le, közel se ennyire egyszerű a helyzet.
A meccs pedig rendben volt. Az elején megijedtem, mert marhára komolyan vette az Atlético is. Ilyen szintű beszorítást pedig, amilyet az első félidőben helyenként produkáltunk nem is nagyon láttam a Juvétól, ilyen erős ellenfél ellen meg pláne. Volt, hogy 5 percig csak nyomozták a labdát. Azt hiszem ebben az iszonyat szoros védekezésben talán az Atleti a legjobb a világon, úgyhogy nem lepett meg, hogy nem tudtunk gólt szerezni. Igazából a madridi meccs még sokkal eseménytelenebb volt, de legalább a "bundanyomozó bandik" megint örülhetnek. A végén meg persze, hogy nem kockáztatott senki. -
preziosi #40462 következő szezontól. -
#40461 Adidas lesz a szponzorotok? Ezt eddig nem tudtam, mikortól? -
preziosi #40460 na, úgy néz ki, hogy 60 millió körül kaszáltunk eddig a bl-ben ezzel a továbbjutással, ez a roma kiesésének is hála (bár őszintén szólva nem örülök neki) csak tovább növekedhet további körökkel.
kíváncsi vagyok, hogy egy esetleges giovinco-isla eladás, valamint gabbiadini 50%-ának eladása kombinálva ezzel az összeggel eredményez-e valami épkézláb téli igazolást. ha nem, akkor viszont legkésőbb nyáron végre valahára ki kell nyitni a pénztárcát. egyedüli olasz csapatként szépen kaszálhatunk a bl-ből egy szerencsésebb sorsolással, jön az adidas szerződés, új serie a-s tv szerződés, ez azért elég bíztató. -
#40459 Monaco vagy Porto jöhet. :) A többi csoportelső sajnos -Juve szimpátia ide vagy oda- sz*pás lenne. -
#40458 Én egyáltalán nem bánom. Az olasz foci mostani helyzetében 1-1 csapat szereplése és gyűjtött pontja nem oszt nem szoroz, komoly reformok és lóvé nélkül semmit sem számít.
A mi esetünkben pozitív, hogy így ismét jóval több pénzt tehetünk majd zsebre, ők meg ugyanúgy kapják majd a terhelést az EL-ben.
Látom a mi meccsünkről sok szó nem esett, igaz nincs is nagyon mit beszélni. Nem hülye egyik edző sem, tökéletesen megfelelt ez mindenkinek. Azonban az azért kicsit bosszant hogy csak 1 pontot hoztunk ezektől 2 meccsen. Csúcspont volt amikor a félidőben kiírták hogy passzoltak összesen KB. 75-t 75 %os pontossággal, aminek legalább a fele hátsó alibipassz volt. Azért ez egy spanyol bajnok Bl döntőstől kurva gáz, de még a magyar bajnoktól is az lenne.
Hétfőn lesz a sorsolás, a Monacot szeretném :D -
#40457 Na, a Róma nem élte meg a BL tavaszt. Egy szem olasz csapat maradtunk a 16 között... Nem túl jó, őszintén szólva jobban örültem volna, ha a Róma is továbbjut. Persze hozzá kell tenni, h sokkal nehezebb csoportjuk volt, mint a miénk.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.12.10. 22:47:46 -
#40456 Örülhetnek, h nem kaptak ki.
Amúgy egyre durvábban leszakad a mezőny a 3. helytől kezdve az első 2-től. -
#40455 Jah és persze tolják a Juvét. Majd Totti megint sírhat, hogy kaptak egy kamubüntetőt, meg az egyenlítés egy lesgól volt. -
#40454 Zaza kitett magáért és mindkét csapatáért :) -
#40453 nincs nagy gond, Roma 2 - 2 Sassuolo :) -
#40452 Jah jó volt ez, nem lehet minden meccset megnyerni. Montella és Allegri parolázásán a végén látszott is, hogy tökéletes ez mindkét félnek.
Bonu játékát kiemelném, hihetetlen milyen magabiztos és elegáns védő lett belőle. Nem mellesleg az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Pedig aztán pár éve a Milan elleni gólpasszakor elhajtottam volna a picsába. -
wright #40451 A tegnapi meccs volt a mintapéldája annak hogyan kell egy fontos bl meccs előtt pályára lépni egy nehéz környezetben.Teljesen rendben volt ez tegnap.Semmi nem történt,ki nem kaptunk,viszont pihentek a srácok.Allegri azért nem hülye gyerek,ezt be kell látni. -
#40450 Jó kis meccset játszottunk a 0-0 ellenére. Nagyon bizakodom, hogy azért otthon csak nem fogunk kikapni kedden. Allegri tetszik, amit csinál. Tevez és Marchisio majdnem végig pihent, csak a hajrában jöttek be, Pirlo pedig a végén kapott egy kis pihenőt. -
#40449 Ma ismét 3-5-2...Érdekes, persze érthető a sérülések eltiltások miatt. Viszont nem hiszem, hogy szerencsés pont az Atleti előtt variálni. Vagy ott is 3-5-2 lehet a terv? Mert akkor az X-re megyünk. Coman gyerek ma gólt fog lőni!
Buffon-Chiellini,Bonucci,Ogbonna-Evra,Pogba,Pirlo,Vidal,Pereyra-Coman,Llorente -
#40448 Hát ezek teljesen hülyék! :D -
#40447 -
#40446 Haha :D -
#40445 Mondjuk ezen felröhögtem :D -
#40444 Rocchi fürdőszobája:D
-
#40443 Januárban nem jön valaki Udinébe? -
#40442 Az látszik rajta, hogy ő is érzi, hogy szar, épp ezért nagyon görcsös a játéka. Minden egyes passznál azt látom, hogy jajj nehogy elcsesszem. Kéne pár gól zsinórban, az talán visszahozná az önbizalmát.
Asamoah térdét megműtötték 3-4 hónapot fog kihagyni...én meg még attól féltem, hogy elmegy Afrika kupázni.
Pirlo hétvégi jobbos cipőjét ezentúl a múzeumban meglehet csodálni. -
#40441 Vidal idén tényleg nagy csalódás eddig. Tavaly olyan formában játszott, amiért - ha csapatsikerrel is párosul - még Aranylabdát is lehetett nyerni, még mielőtt "CR vagy Messi" választássá silányult a szavazás. Azért még nem temetném. -
#40440 Nem ész kérdése, inkább önkontroll. Vmiért mostanában ez nem nagyon van neki. :( -
wright #40439 Én Vidal-ban csalódtam ebben az idényben.Lehet hogy neki hiányzik Conte habitusa...Kicsit olyan van is kedvem,meg nincs is.... -
#40438 biztos volt vagy lesz egy komoly elbeszélgetés arról, hogy miért nem tudta megállítani. Evra tekintete és mozdulata is sokat elárult Vidal viselkedéséről -
#40437 Az ilyen győzelmek többet érnek bármelyik 3-4-5 gólos győzelemnél, le van szarva a játék :D
Peres gólja után nem nagyon tértem magamhoz, nem hittem a szememnek. A legnagyobb vicc az volt amikor Vidal odafutott, észlelte, hogy gyorsabb a gyerek és otthagyta. Faszért nem rúgta fel? Nem nagyon szokta az ilyen zavarni.
Lichtsteiner meg ismét megcsillogtatta a nagy eszét, egy kurva bedobásért kidumálta magának a sárgát. Van valami baj a fejével az tuti. -
#40436 Megnyertük, az a lényeg; Pirlo meg óriási. :) -
#40435 tipikusan az a meccs volt mikor végig haragszom a csapatra a csapnivaló játék miatt, de egy ilyen befejezés után egyből mindent elfelejtek és megocsájtok :) -
#40434 Bírom, amikor az okos hátvédek próbálják megmagyarázni a bírónak, hogy természetes helyzetben volt a könyökük a fejük felett. Pirlótól meg szép, hogy ahelyett, hogy belőné a szabadot, inkább Vidallal rúgatott egyet. -
#40433 Elkapta a Spirito Juve. Bár még messze van Conte üvöltéseitől...de már alakul. -
szép edzőtök van:D -
preziosi #40431 persze, tudom, hogy nem feltétlen szoktak nekünk összejönni ezek az üzletek (sem), de szerintem ő egy fontos láncszeme lehetne a fiatalításunknak.
paratici és marrotta elvileg a helyszínen tekintették meg a standard liege elleni meccset (kramaric büntetőből talált be, így már 5 gólos), és ha hinni lehet a pletykáknak, a volpival való jó kapcsolatuknak hála 8 millió + bónuszok körül létrejöhet az üzlet.