44078
-
#40550 Ha valaki tud jó minőségű összefoglalót a tegnapi meccsről, ne tartsa magába :) -
#40549 Sanchez 140 ezer fontot keres hetente, az majdnem 9 millió euró évente. 2x többet kap mint nálunk a legtöbbet kereső. Teljesen más kategória. Mandzukic egy jó lehetőség lett volna szerintem is, beszéltük is nem egyszer. De mivel itt volt Llorente így szerintem szóba sem került a leigazolása. Aztán lehet, hogy ha Torres kivirágzik az Atletiben akkor onnan is mennie kell szegénynek.
Elég laza meccs volt a mai, könnyed esti szórakozás. Morataval volt csak bajom igazából, valami baj van ezzel a gyerekkel, nem tud felszabadultan játszani pedig most aztán lett volna rá lehetőség. A 11-est is gondolom azért lőhette ő, és nem a 2 év után újra kezdő Pepe vagy a tripláért menő Giovinco. A "gólöröme" is sokatmondó volt. Comant meg tényleg nyomatni kell óriási lehetőségek vannak benne.
Jó volt látni a teltházat is, a Milan kupameccsén például 8 ezer ember lézengett legutóbb...
-
#40548 Belegondolva, hogy Simeone milyen kerettel stabilan veri az egymás elleni meccseken a Realt és a Barcát, emellett ugye tavaly BL-döntő+bajnoki cím, szerintem pár jó igazolással ott lehetnénk közvetlenül a leggazdagabbak mögött. Ez kb. minden évben stabil negyeddöntőt jelentene, plusz onnan néha lehetne elődöntőzni-döntőzni, ha jól jön ki a lépés. Ezt nem tartom irreálisnak még visszafogottabb költekezéssel se, igaz néha le kell tenni egy-egy komolyabb összeget néhány klasszisért. Azért pl. Mandzukic vagy Alexis Sánchez se lett volna Agüero vagy hasonlók szintjén se átigazolási díjban, se fizetésben. Játéktudásban pedig sokkal kisebb a különbség.
Viszont ha ilyen fiatalokat akasztunk le pár évente, mint Pogba vagy ez a Coman gyerek, akkor nem félek a jövőtől. Jövőre tolnám is be a szélre a kezdőbe, be kell dobni a mélyvízbe.
#40545: Verratti viszont nem rossz ötlet, tetszik, amit a párizsiaknál művel, valszeg ha nem ömlött volna oda az olajpénz, akkor nálunk kötött volna ki. Középhátvéd viszont teljesen felesleges, egyedül a szélre kellenének emberek. -
#40547 Storari-Padoin,Ogbonna,Bonucci,Lichtsteiner-Pogba,Marchisio,Perreyra-Giovinco,Morata,Pepe. Határozottan tetszik, Pepinhot jó lesz már látni -
#40546 Moggi ezt anno nagyon okosan játszotta le, az említett hármas már zsebben volt mikor bejelentették Zidane és Inzaghi távozását, egész addig ment a ködösítés. Amilyen pénzek forogtak akkoriban a Parmanál és a Lazionál el sem tudom képzelni mennyire lehúztak volna minket. Mondjuk így sem volt egyikük sem olcsó. Félek a Pogba pénz elköltésétől én is, Marotta azért nem Moggi kaliber és hát más világ is van most,akkoriban nem a gazdasági stabilitás volt a legfontosabb hanem a siker.
A szűk európai elitet azért nem is mertem írni, mert ha az átigazolási díjaknál kicsit tovább is merészkednek, fizetésekben akkor sem fognak elszállni, marad ez az 5 millió körüli plafon ami már nem igazán versenyképes az igazi top csapatokhoz képest.
Amúgy jogos amit írsz, nem jobb még egyértelműen Pogba, valószínűleg Vidal tavaszi gyenge játéka/sérülése mondatja velem, ha újra lenne egy csúcsformában játszó Vidalunk más lenne a dolog. -
#40545 a pogba pénzből én örülnék a cavani, veratti kettősnek. jönne egy jól fejelő klasszis csatár, és egy fiatal pirlo pótlék. szélre rá lehetne repülni felipe andersonra hátha el lehet csábítani a laziótól (persze ezt is a pogba pénzből). a védelembe megint kell egy jól fejelő hátvéd mert minden szöglet életveszély a kapunkra nézve. na meg mindenek előtt ahhoz, hogy előre lépjünk allegrinél jobb edző kell, vele nem fogunk bl-t nyerni akármilyen is a játékosállományunk. -
#40544 Most már viszont tényleg elegem lesz, ha Mikitarjant se tudjuk kivásárolni. Csak el lehetne hozni egy normálisabb összegért, hiszen a Dortmund a BL-szereplést most már nagyon valószínű, hogy bukja. Bár mondjuk belegondolva abba, hogy a BL-ben úgyse játszhatna, és a nyáron szarabb helyzetben lesz a Borussia, akár várhatunk is nyárig. A Pogbából befolyó pénzt pedig vissza lehetne forgatni Mikitarjanba és még legalább egy csatárba (Dybala?) és szélsőbe. Csak akkor meg mindenki többet fog kérni, amikor látják, hogy tele a pénztárca. :) -
#40543 Én nem mondanám rá, hogy jelenleg egyértelműen jobb Vidalnál, de tényleg a plafon nagyon messze van, kérdés mennyit tud belőle kihozni. Mindenesetre hálás lehet a Juvénak nagyon, mert nem sok helyen kapta volna meg így a lehetőséget (lásd MU), utána meg többé-kevésbé sikerült a földön tartani. A Manchester szempontjából pedig egész tragikomikus a dolog, elnézve, hogy azóta kiket próbálgatnak azon a poszton.
80 misit el kell kérni érte legalább, és ha jól csinálják Marottáék, akkor húzhatunk egy hasonlót, mint 2001-ben Zidane eladásával. Nedved+Buffon+Thuram pl. biztos többet ért, mint a francia. Nagyon remélem nem kúrjuk el a dolgot. Nem is a vételárra gondolok leginkább, hanem a beérkező pénz felhasználására. Nem is csak az olaszországi helyünk bebetonozását remélném, hanem ennyi pénzből és Vidal megtartásával össze lehetne egy olyan csapatot rakni, amely ott van a szűk európai elitben, mondjuk közvetlenül a Bayern és a Real mögött a Chelsea-vel, PSG-vel, Barcával (?), Atleticóval együtt. -
#40542 Nem csak neki. Ha ezt a bizniszt nem basszák el Marottáék akkor ebből 2-3 olyan spílert lehet hozni, hogy bebetonozzuk a helyünket Olaszországban. A MU-nál meg még mindig az övé a legnagyobb hiányposzt, ott is verhetik a fejüket a falba azóta is.
Pogba eladásával pedig talán Vidalt meg lehetne tartani, rá épülhet a középpálya. Szerintem kicsit frusztrálja is most, hogy minden a francia körül forog és hát lássuk is be, jobb nála már most és még hol a vége. -
#40541 hát ez bombaüzletlesz nektek az már biztos, a vételi árat nézve. Gallianinak forrhat a feje :D
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.01.15. 11:30:42 -
#40540 Nem volt soha kérdés, egyértelmű, hogy megtarthatatlan. De azért tényként kezelni még túlzás, nincsen semmi konkrétum, majd nyáron licitálhatnak érte a pénzesek. Pont néztem 50 millióra felment az értéke a transfermarkton, 21 évesen az nagyon kemény. 2019-ig szóló szerződése van, Bale-nek ha jól rémlik 1 évvel később lejárt volna amikor megvették 100 milláért. Annyit simán el kell érte kérni. -
#40539 na, úgy tűnik Pogbát elvesztitek, bár ez várható volt -
#40538 Most el lehetne húzni kicsit a Romától. Nekünk a két veronai otthon nem szabad, hogy gondot jelentsen, ők viszont két kemény idegenbeli túrára mennek Palermóba és Firenzébe. -
#40537 hétvégén pedig bajnoki a Verona ellen. jövő héten bajnoki a Chievo ellen :) -
#40536 Ja holnap amúgy kupameccs a Verona ellen otthon 21:00-tól, ha valaki elmulasztotta volna. -
#40535 Nem kell mindent elhinni. Sose lehet tudni, de tényleg semmi értelmét nem látnám egy ilyen igazolásnak. Plusz minden átigazolási szezonban hírbe hoznak minket hasonló nevekkel, mert valamelyik újságírónak eszébe jutott valamilyen név. Asszem nyáron is volt szó róla, gondolom azért vették elő most is. Viszont erősen kétlem, hogy Pogba vagy Vidal távozna most télen, így viszont az egész okafogyottá válik.
Jovetics viszont nagyon nagy húzás lenne kölcsön+opcióval, szerintem 20-ig vígan fel lehetne menni az opciós árral, nagyon sok rejlik a srácban. A Cityben se okozott csalódást idén.
Gazzetta meg megint ilyen Falcao- vagy Cavani-tervekkel riogat mindenkit, mert ha Pogbát a nyáron eladnánk rohadt sokért, akkor lenne pénz egy drágább csatárra. Elnézve a kolumbiai Angliában mutatott formáját, háát... amennyibe kerül, annyit jelenleg se nem ér, se nem akarnánk fizetni. Cavani meg elég érdekes lenne, ha az egyik nagy rivális Napoliban eltöltött évek után pont nálunk kötne ki. Nem tudom... gondolom ő se lenne olcsó, de nyáron kellene 1-2 jobb nevet igazolni. Kellene egy jó csatár és még legalább 1-2 ember a szélekre. -
preziosi #40534 ott már több értelme lenne, nincs egy játékosotok sem, aki középről egy egyeneset a labdába tudna rúgni. -
#40533 Paulinhot mi is akarjuk :) -
preziosi #40532 én is olvastam, viszont az city elvileg 32 millióban szabta meg az árát. ezt szerintem senki nem lesz akkora marha, hogy kifizesse, viszont olyan klubot sem lesz nehéz találni, amelyik többet ajánlana a mi 2+16-os opciónknál.
a mai nap joveticen kívül a változatosság kedvéért a paulinho-s pletykák jegyében telik, hirtelen a semmiből olyan szinten felbukkant a neve, hogy elvileg már milánóban találkozott is a két vezetőség. na, ő például minek? a spurs-ben alig játszott idén, a középpályára meg amúgy is ott van, marci, pirlo, pogba, vidal, asamoah, pereyra és én mattielloban is látok fantáziát. padra oké lenne, de akkor viszont úgy nézünk ki, hogy a kezdőt továbbra sem vagyunk hajlandóak erősíteni, minek is.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.01.14. 17:09:50 -
#40531 ha igazak a hírek, akkor úgy néz ki megléptük a dolgot. két millióért kölcsönbe elhoznánk most fél évre, aztán nyáron vételi opcióval még kb 16 millió fizetnénk ki érte. meglátjuk mire jutunk. én látok rá esélyt, mert a Citynek kell a pénz az eladásokból a pénzügyi fair play miatt. -
#40530 Tudom, hogy eléggé megosztott a Juvés társadalom a megítélésében, de én örülök neki. Ő vetett véget az örökös jobbhátvéd problémának és mindig kiköpi a tüdejét a pályán, sokan példát vehetnének róla. Az, hogy idegbeteg, meg hogy az ellenfél térfelén gyakran buta döntéseket hoz nálam másodlagos. Másrészt a szélsőhátvéd piac nagyon gyér, nem tudnánk nála jobbat hozni. -
#40529 vége a Lichtsteiner mizériának, 2017-ig megtoldottuk a szerződését -
#40528 Az utóbbi 5-6 meccs legszarabb játékát mutattuk be konkrétan, de valahogy az afrikaiak sem voltak felpörögve. Még a hülye Egri is észrevette, hogy nincs az a megszokott pokoli hangulat, nem tudom mi lehetett az oka. Végig azt éreztem, hogy beszopjuk, közel álltunk hozzá nem egyszer. Nagyon kellett egy ilyen siker, látszott is a gólörömökön, jó volt látni, hogy az egész csapat együtt van, és talán a legjobban pont az alig játszó cserék tomboltak.
Caceres gólja centikkel de les volt, a Buffon-Kulabá ütközésnél szerintem jól döntött a spori, vagyis inkább ezeket szinte mindig lefújják. Zapata műesését is jól vette észre. De Laurentis és Benitez azért csak bíróztak a meccs után, De Laurentis annyit mondott, hogy a Juve a legerősebb csapat, nincs szüksége a bírók segítségére. Ok. -
preziosi #40527 ez legalább csattanós válasz volt a szurkolói szemétkedésre, 14 év után végre legyőztük otthon a kukásokat.
a játék viszont most sem volt sokkal biztatóbb, leszámítva azt, hogy arturo talán tényleg elkezdett formába lendülni. (azért így formán kívül is a 2. a házi góllövőlistán, mi lenne, ha végre meg is találná)
nagyon jól jönne, ha végre elkezdenének sorra felépülni a sérültjeink, azon viszont sajnos az sem fog előreláthatólag sokat segíteni, hogy a csatárjátékunk tevez hiányában továbbra is 0. ha neki nem megy, akkor baj van.
marrottát megkérdezték a meccs elején az átigazolási pletykákról, rolando mellett mkhitaryant sem tagadta, neto-t viszont igen. -
#40526 Na jah, ezt írtam én is korábban. Ha elbukjuk a scudettot az nem ezért lesz, hanem mert mondjuk elbaszunk ilyen meccseket mint ellenetek, vagy a Samp ellen,amiket az első félidőben le lehetett volna rendezni.
Érdekes lesz az esti meccs, 15 éve nem nyertünk Nápolyban, ráadásul nem is utazhatnak most vendégszurkolók a kolerások cigánykodása miatt. Helyette a vendégszektort is megtöltik hazaiakkal...
A szokásos kezdő várható.
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Morata
10 Tevez
11 Coman
12 Giovinco
14 Llorente
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
23 Vidal
24 Vitale
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
38 Mattiello
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.01.11. 13:19:30 -
#40525 kérdés akarnak-e
Scudettohoz nem kell vásárolni, BL-hez meg túl sokat kéne nem? -
#40524 A BL-be elvileg nem lehet nevezni szóval ez nem lehet gond. Egyébként nincsenek megelégedve vele, nem is találja Klopp rendesen a helyét Kagawaval és most hozták Kamplt is a támadó harmadba. Én nem tartom lehetetlen sztorinak csak kicsit zsebbe kéne végre nyúlni. -
preziosi #40523 egyes olasz és német lapértesülések szerint sneijder bebukása után mkhitaryan felé fordultunk. neki én személy szerint 26 évesen sokkal jobban örülnék, mint a 31 éves sneijdernek, és azt se felejtsük el, hogy a dortmundi karrierje előtt a világ egyik leggólerősebb támadó középpályásának számított.
leszállva a földre viszont realizálhatjuk, hogy 7-8 millióért ebből sem lesz semmi, meg amúgy is kétlem, hogy a dortmund pont minket akarna erősíteni a bl párharc előtt. pedig nem mozdíthatatlan ő szerintem dortmundból, nem nagyon találta meg ott a helyét, az ügynöke pedig raiola, aki szereti az ügyfeleit olaszországba vinni.
pletyka szinten felmerült még januzaj is, őt kölcsönvennénk a unitedtől, bár 1-2 átigazolási szezon során már felmerült ugyanez, aztán sosem lett belőle semmi. -
preziosi #40522 úgy látszik, a sneijder-sztori is a végéhez közeledik: a törökök nem engednek a 12-13 milliós vételárból, mi nem megyünk 7-8 millió fölé, és a holland sem akar mindenáron távozni. újabb név, amit ki lehet húzni, viszont van egy jó hír is, a violák elvitték diamantit, így legalább vele nem röhögtetjük ki magunk. -
#40521 Nem tudom Jovetics leigazolása mennyire lenne reális. Angol kommentárral szoktam nézni az olasz meccseket, és valamikor felmerült még az ősszel talán az Inter kapcsán. Azt mondták, hogy nem tartják elképzelhetőnek, hogy visszatérjen Olaszországba, mert nagyon durva fizetést kap a Citynél. Megnéztem, kb. évi 6,25 millió fontot kap, ami durván 8 millió euróban. Szerintem majdnem a feléről le kellene mondania, hogy hozzánk igazoljon, ami mondjuk Tevez esetében még kivitelezhető volt, de Joveticsnek 25 évesen kétlem, hogy ennél ne lennének jobban fizető alternatívái, és sajnos úgy tűnik, a legtöbb focista elsősorban a nullákat számolja az ilyen döntéseknél. -
#40520 arról nem is beszélve, hogy Ogbonna sem a legolcsóbb padkoptatók közé tartozik. jól emlékszem akkor 15 millió körül fizettünk érte.
szerintem se lenne Ő olyan rossz, ha folyamatosan lehetőséghez juthatna. 27 éves lesz idén, lassan kifele megy a korból, így jó lenne ha végre tényleg kezdenénk valamit vele is. -
#40519 joveticnek már örültem volna tavaly is. ha hajlandó lemondani a fizetése egy részéről még akár ki is köthet itt. comant meg szintén nem kéne elvesztegetni, van potenciál a gyerekben. -
#40518 Pontosan rá gondoltam én is. Bár télen elég esélytelennek tartom (Bony Afrika-kupázik, Agüero meg nagyon sérülékeny) de nyáron mindenképp rá lehetne repülni. Technikás, de befejezni is tud, ismeri az olasz focit, nagyon jó párost alkotnának Tevezzel. -
preziosi #40517 ha marrottának lenne egy csöpp esze, válaszul a többi csapat erősítéseire elkezdene dolgozni jovetic serie a-ba való visszahozatalán.
bony esetleges érkezésével szerintem végképp létszámfelettivé fog válni, meg lehetne próbálni a szokásos kölcsön+opciós jog dolgot. én vele kapcsolatban azt érzem, hogy a serie a-ban szívesen találna magára , az inter most vett két szélsőt, a milannak sem lenne létszükséglet, így maximum a roma lenne konkurencia, egy jelenlegi fiorentina meg semmilyen szempontból nem engedhetné meg magának.
egy sneijder + jovetic azért szép erősítés lenne télre, allegri megkapná a kívánt emberét a csatárok mögé, viszont joveticcsel a széljátékunk is erősödne. arról nem beszélve, hogy mindenképp kéne támadó, mert amit tevezen kívül produkál a támadórészleg, az még a bajnoksághoz is kevés lesz.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.01.08. 17:34:12 -
#40516 ogbonnát én mindenképp többet játszatnám, idén amikor játszott kurva jó volt. klasszis csatár mellett ami igazán kéne az egy klasszis szélső, mert azzal, hogy asamoah kidőlt nincs szél. lichtsteiner futkoshat föl-le, de beadni még csak véletlenül sem tud. -
#40515 Persze, most én sem tudnék egyet sem mondani. De ilyenkor meg lehetne próbálni kockáztatni. Belenyúlni valamilyen dél-amerikai vagy akármilyen fiatallal, vagy megadni rendesen az esélyt Moratanak, ha már valamiért kifizetünk érte 20 milliót. Ami durva,de a Marotta éra legnagyobb átigatolási összege,ha jól rémlik így hirtelen. -
#40514 az a baj, hogy olyan csatárt aki sokat hozzá tudna tenni a játékhoz nem tudunk venni, mert nagyon sokba kerül.
talán annyi szerencsénk lesz, hogy Vidal kezd éledezni és így tudja segíteni a támadásokat. -
#40513 ezt adom, kicsit elírtam :)
-
#40512 Magamat idézném Kramaric kapcsán: "Nem ismerem, de nem is nagyon szoktak az ilyen bizniszek nekünk összejönni. Majd megy a huzavona 1-2 millión aztán majd megveszi valami Hull City zsebből."
Valószínűleg úgy vannak vele Marottáék, hogy a bajnoksághoz elég erős a keret, ha nem jön össze az nem azon fog múlni. A Bl-hez meg nem tudunk most olyan játékost igazolni aki előrelépést jelentene és játszhatna is a sorozatban.
Amúgy én pont nem oda igazolnék ahova a felmerülő nevek szólnak. A védelmünk jó, nem kapunk sok gólt, legtöbbször csak a saját hülyeségünknek köszönhető. Na meg ott van a Barzagli,Caceres,Ogbonna hármas is akikre azért lehet számítani a későbbiekben. 2 középső védős felálláshoz miért kéne 4 csere? Irányító meg kéne ugyan, de sokkal fontosabb lenne egy csatár, mert jelenleg csak Tevez van. Llorente sajnos nettó emberhátrány nagyrészt, az, hogy 4-5 meccsenként begyötör egy gólt nagyon kevés. Morata meg nem kap elég játéklehetőséget, és ettől érezhetően frusztrált, ennyi percet Madridban is kapott eddig. Ez így egy új közegben, más kultúrában rettentően kevés egy ilyen fiatal játékosnál, nem is várható el tőle, hogy hasítson. Giovincoról meg már mindenki lemondott, nincs is értelme tovább itt tartani. Tehát van Tevez, aki egyedül visszalép,osztogat,befejez,átlő,letámad szóval mindent csinál. Egyrészt egy embert sokkal könnyebb levédekezni, másrészt ebben teljesen ki fog fáradni és használhatatlan lesz egy idő után. Egy játszósabb csatár kellene mellé, ilyenről meg szó sincs a pletykákban, nyilatkozatokban. -
#40511 írj már normálisan
Shneider és oroszok :)