Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nagyon komoly promot dobtak össze a nápolyiak erre a meccsre, bár kissé túlzó:

Buffon-Chiellini,Bonucci,Caceres-Asamoah,Vidal,Pirlo,Pogba,Lichtsteiner-Llorente,Osvaldo

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Na Tevez még a rotációban is segít Conténak. Kisárgázta magát, nem játszik a kolerások ellen.

9csöves9
Alap, hogy nekünk minden volt falábú játékosunk gólt lõ. Ezért Padoin maradjon nálunk még 10 évig! Apropó Padoin be sem állt, lehet valami baja van.

Amúgy Amaurinál óriási volt, amikor vonult le elõvették az anno neki énekelt dalt: Azért jöttünk, hogy lássuk Amaurit gólt lõni... 😄

Hihetetlen egyébként, hogy tudunk felhozni egy olyan ellenfelet, akiken látszott, hogy 2-0-nál teljesen feladták a meccset. Rendes volt a srácoktól, hogy azért balfaszkodtak annyit, hogy izgulós legyen a vége. Majdnem tettem élõben egy kis pénzt a Parma X-re, mert megérdemeltük volna ismét csak hogy rábasszunk.

Pogbának jót tett ez az 1 meccs kihagyás, szép dolgokat csinált, csak sok haszon nem származott belõle. Llorente meg hónapok óta használhatatlan, már látszik, hogy csak erõlteti Conte hátha összejön neki a gól és megint beindul. Nálam simán Osvaldo kezdene már hetek óta.

Trunks
15/15 hazai pályán ebben a szezonban. Elég jól mutat. Bár ma se sokon múlt, hogy 10 ember ellen pontokat hullajtsunk.

Amici di nessuno...

Trunks
Mi van itt te? Elõször a Ranieri-korszak nagy kedvence, a klub elmúlt húsz évének egyik legnagyobb zsenije, Molinaro lõ gólt, majd a klub történetének (talán) legnagyobb férge könyökli le Chiellinit. Azt hiszem ez utóbbi akkora örömöt okozott (mármint a kiállítás, nem a könyöklés), hogy innentõl már az eredmény másodlagos.

Amici di nessuno...

Trunks
Mirante látszik, hogy Juve-nevelés, mindkét gólban rendesen benne volt. 😊

Amici di nessuno...

9csöves9
Carlitos nagyon nem szeretné, hogy Immobile legyen a gólkirály 😊

Trunks
Vasárnap a Napoli ellen rangadó, jövõ csütörtökön EL-negyeddöntõ, most meg a legjobb kezdõvel állunk fel természetesen. Legalább nem lehet mondani, hogy nem vesszük komolyan a bajnokságot.

Amici di nessuno...

9csöves9
Szerintem ezt a 100 pontos prémiumot a firkászok találták ki, kétlem, hogy lenne ilyen. Elég szépen kapnak a bajnokságért amúgy is, nem hiszem, hogy annyival több lenne, ha elérjük a 100 pontot.

Én is az EL-re feküdnék rá, ez a Lyon nagyon messze van a pár évvel ezelõttitõl. Ráadásul tele vannak sérülttel és hajtaniuk kell a BL selejtezõs helyért, gondolom az jóval fontosabb nekik.

Lassan amúgy el kell kezdeni számolgatni hol lehetünk bajnokok, nem lenne szar, ha mondjuk Udinében, oda el lehetne menni 😊

Lacee86
Jah, hát nekem is ez lenne logikus. Nem tudom, mit tett Quagliarella, h ennyire nem akarja Conte...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Mindig a cserecsapatot kell pályára küldeni és akkor õk nyugodtan hajthatnak mint az állat. Pl. Quagliarella és Giovinco megkaphatná a bajnokság hátralevõ részét. Álom, édes álom...

Amici di nessuno...

Lacee86
Igen, csak van ez a 100 pont a bajnokságban=prémium dolog... Félek, h ez fontosabb lesz, bár a tegnapi meccsen nem úgy tûnt.

Trunks
A tegnapi meccsre kár szót pocsékolni. Nyertünk, bár kb. teljesen mindegy.

Jövõ hét csütörtökön kezdünk Lyonban, majd rá egy hétre jön a visszavágó otthon. Innentõl én teljesen feladnám a bajnokságot és csak az EL-re koncentrálnék. Egyrészt mivel két párharcra vagyunk a hazai döntõtõl, másrészt mert elég sok UEFA-együtthatót lehet szerezni. Ugye mondanom se kell, hogy nem mindegy, hogy pár év múlva az elsõ vagy a második kalapból húznak minket.

A bajnokságot pedig innen a B-csapatunk is könnyedén hozná. 11 pont az elõnyünk 9 fordulóval a vége elõtt, ha a Roma megveri a Parmát az elmaradt meccsen.

Amici di nessuno...

9csöves9
A meccs pont olyan ótvar volt mint a sztrímek amikkel szenvedtem egész este, kb a felét ha láttam akkor sokat mondok.Brutális leírni amúgy, hogy 20 ponttal megyünk a Napoli elõtt, az Inter 31, míg a Milan 42 pontra van. Ilyenkor mindig a fülembe csengenek a nagy nyári nápolyi fogadkozások. 😄 Persze én is azt hittem még akkor, hogy szorosabb történet lesz a tavalyinál.

Közben egyre jobban körvonalazódik egy licitháború Pogbáért, egy PSG-Real párharcból mi csak jól jöhetünk ki. Azt mondom mindenképp el kell adnunk bármennyire is nagy spíler (lesz belõle). Ha hosszabbít is, akkor is a felét fogja kapni annak, mint amit kapna az említett két klubban. Pedig nálunk ezzel az egyik legjobban fizetett játékos lenne 21 évesen. Ezt nem tudjuk tartani és azt mondom nem is kell. Remélem Marottáék az eszüknél lesznek, és nem esnek rögtön hanyatt egy 40 milliós ajánlattól, mert ebbõl sokkal többet ki lehetne húzni. Most ott tartunk, hogy Pogbának megtiltotta a klub, hogy nyilatkozzon a jövõjérõl és Raiolával megy a box, mert õk kivásárlási árat akarnak foglalni az új szerzõdésbe, amit persze a klub nem szeretne. Az lenne a kánaán, ha kivásárlási ár nélkül hosszabbítana, tolna egy jó VB-t és beszállna még a City,Monaco,Chelsea is a licitbe... 😊

forzajuve5
Conte fapofával, ironikusan le fogja nyilatkozni, hogy a bírók mindig jó döntéseket hoznak 😊

Trunks
Téveznek persze megint kezdenie kell, amikor egyedül csatárfronton vagyunk jól eleresztve. Középen és hátul mindenki haldoklik, konkrétan háromnál több védõnk nincs bevethetõ. Szerintem nem fogunk nyerni, szar 0-0, esetleg rúgunk egyet, utána lelazázzuk és bekapunk egyet a vége felé.

Amici di nessuno...

9csöves9
imádom ezt a csávót 😄

9csöves9
Lyon. Idegenben kezdünk, tovább kell menni.

a többi: Porto-Sevilla, Az-Benfica, Basel-Valencia

9csöves9
húzós volt, de valahogy meccs közben végig azt éreztem, hogy találunk egy gólt. a helyzet pedig az, hogy nem azért voltunk szarok mert nem érdekelné a csapatot az EL, egyszerûen kifingott a kezdõ, mert Conte nem rotálta rendesen a keretet. az elmúlt két évben pont erre az idõszakra volt idõzítve a jó forma és az erõnlét, idén ez nem sikerült.

Pirlo zseniális, ilyen örömöt is ritkán látni tõle. Csak nekem ugrott be errõl a gólról egy Juve-Roma Alex fõszereplésével? 😊

Tevez fasz volt, gondolom el is tiltják. Mondjuk amilyen hisztit a buzi Egri megint levágott az hihetetlen. Nincs ezeknek más kommentátoruk?

13.00-kor sorsolás, így elsõre talán a Benficát kerülném el, de igazából mindegy, a gyengébbek ellen is ugyanúgy szenvedünk Európában.

Lacee86
Hát jah, nem volt egy acélos teljesítmény ez a Fio elleni párharc. PIRLO viszont tényleg zseniális játékos, még ennyi idõsen is.

Breki33
Trunks
Megint Pirlo mentett meg minket az égéstõl. Gyönyörû volt! Zsinórban a hetedik gólja, amit szabadrúgásból szerzett.

Amici di nessuno...

forzajuve5
sok választása nem volt a sok sérülés miatt. bajban is leszünk így, ha nem kezdenek el felépülni a sérültek, mert nem tud rotálni.

nem volt egy könnyû meccs a mai, de szépen behúztuk. Pirlo szépen bevágta 😊

Breki33
Pirlo <#eljen><#nevetes2>
Trunks
Gyengék vagyunk. Igazi helyzetünk se volt, csak néhány lövés a 16-oson kívülrõl, de még azok is az elsõ félidõben.

Amici di nessuno...

Trunks

Amici di nessuno...

Csacsi
valaki tud linket adni
az összes sopcast channel offline :S

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Én már nem értem mi folyik itt... most megijedt Conte és a legjobb csapattal állunk ki? Csak cserélni ne kelljen... (26 Lichtsteiner S., 38
Mattiello F., 18 Osvaldo P., 20 Padoin S., 39 Romagna F., 30 Storari M. (G), 9 Vuciniæ M.)

Amici di nessuno...

9csöves9
Buffon-Chiellini,Bonucci,Caceres-Asamoah,Pogba,Pirlo,Vidal,Isla-Tevez,Llorente a várható kezdõ. kemény lesz, de valahogy behúzzuk szerintem

Lacee86
Meg eddig nem is balhézik, lekopogom. 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Pirlo hatalmas. A labda még a levegõben volt, amikor elindult ünnepelni, annyira látszott, hogy bemegy.

Simán ki is kaphattunk volna, számítottam is rá. A második félidõben helyzetünk se volt.

Most aztán már annyira se tudok kiigazodni Contén, mint eddig. Ha ég a ház, akkor jól jön Quagliarella? Akkor viszont máskor miért nem? Ha viszont máskor nem jó, akkor ilyen állásnál miért tõle várjuk a gólt? Nagyon pozitív volt amúgy a hozzáállása, többször is dühöngött, amikor tök üresen a bal szélen nem kapta meg a labdát. Úgyhogy nem hiszem, hogy az attitûdje miatt nem kapna lehetõséget.

Osvaldo pedig kellemes meglepetés eddig. Mindkétszer tanítanivalóan fejezte be a helyzetét, kár hogy kétszer is befújták a lest.

Amici di nessuno...

9csöves9
annyira alap volt, hogy Gigi kivédi, Pirlo meg beveri 😄

amúgy rendesen ikszes meccs volt, ritka szar bíróval, gondolom ezzel majd nem lesznek tele a címlapok.

örülök, hogy Q kapott pár percet, azt hittem már teljesen kikerült a képbõl. vicces volt Vinovoban, minden játékos jött a legújabb Jeepekkel, Q meg begurult egy kis fekete-fehér smarttal 😄 külön kapun is ment be, azt hittem már külön is edz a többiektõl.

Trunks
https://www.dropbox.com/s/h0qen9ahb1d228r/les_osvaldo.png

Amici di nessuno...

Trunks

Amici di nessuno...

Trunks
Hú de szép gólt lõtt Osvaldo. És még csak nem is volt les.

Amici di nessuno...

Trunks
Erre tényleg nehéz racionális magyarázatot találni. Nem is hiszem, hogy lehet.

Amici di nessuno...

Szarunk mi az el-re.....Kár érte.
9csöves9
Természetesen Tevezt leszámítva a legerõsebb kezdõnkkel állunk fel Genovában.Ez már azért vicc...

Lacee86
A stadion nekem is nagyon tetszett. 😊

9csöves9
Erre megint sikerült rábaszni... 15-20 perc focival nem lehet mindig meccset nyerni. Az viszont világosan látszott, hogy nincs ez leszarva, ha esetleg kiesünk akkor nem lehet arra fogni. A stadion megint kitett magáért BL meccseken nem volt ilyen hangulat.

Firenzében meleg lesz, pláne hogy vendégszurkolók nélkül rendezik. De úgy érzem megtudjuk csinálni õket.

Trunks
Egyedül ezt a meccset kellett volna megnyerni... a bajnoki majdnem mindegy volt, a visszavágó pedig gyakorlatilag formalitás lett volna két gólos gyõzelem esetén, de még egy 1-0-val is meglehetõsen nyugodtan készülhetnénk a jövõ hétre. Remélem legalább a Genoa ellen pihentet majd Conte.

Amici di nessuno...

Lacee86
Azért tudunk mi idegenben is gólokat lõni, meg összeszedni magunkat. Abban biztos voltam, most az egy kupacban rendezett 3 fio meccs mindegyikét nem fogjuk megnyerni. Remélhetõleg nem lesz gond a visszavágón, de azért tény és való, hogy jobb lett volna kisebb teherrel Firenzébe menni...

Trunks
Hát ezt jól elkúrtuk. A végén még örülni kellett az x-nek. Csak nekem furcsa, hogy a hét végén a szinte megnyert bajnokságban a legjobb csapattal állunk fel, az EL-ben meg többen pihennek? Ennek ellenére ennél jobb eredményt kellett volna otthon hozni, izgalmas lesz a visszavágó. Valószínûleg nyernünk kell a továbbjutáshoz, ami azért nem jó hír.

Amici di nessuno...

Trunks
Elsõ 15 percben csak nyomozták a labdát, ott meg lehetett volna sorozni õket. Utána viszont eléggé feljavultak. Jó lesz ez, ha nem kapunk gólt vagy lövünk még kettõt.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez gyorsan ment...

#39627: Hál' isten se Peluso, se Cuadrado nincs a kezdõben. Inkább ettõl a védõhármastól félek. Szerintem így még sose álltunk fel hátul.

Amici di nessuno...

9csöves9
Most miért, szerinted kinek van még az országban Artmedia Petrzalka ultra sálja? 😄

Conte azért ma is variál egy kicsit az EL-re, Tevezt nem is nevezte kisebb sérülés miatt, így megint az Oszi-Seba páros kezdhet elõl. A Peluso vs. Cuadrado párharctól meg elõre rettegek...

Trunks
Remélem sálat nem cseréltél mint anno Pozsonyban. <#idiota>

Amici di nessuno...

9csöves9
Hazaértem, túléltem pedig elég halálos volt. Majd nyomatok valami beszámolót, meg velünk jött a digi is szóval lesz majd pár videó a túráról.én is adtam riportot, de kétlem, hogy értelmes dolgokat tudnak majd összeollózni belõle 😄

Breki33