Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Buffon-Chiellini,Ogbonna,Cáceres-Asamoah,Marchisio,Pirlo,Pogba-Giovinco,Llorente

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Az a baj, hogy itt már rég nem arról van szó, hogy az akarással lenne probléma, meg akarják nyerni az EL-t ez tiszta sor. Viszont egyszerûen kifingtak a szezon végére, ezt már 1-2 meccses pihentetéssel nem lehet helyrehozni. El se tudom képzelni mi lenne velük egy hosszabbításos párharcban. Az meg még egy jó kis ráadás, hogy Vidal aki amúgy is a legtöbb terhelést kapta, pont a csapat motorja, 1 hónapja sérült térddel játszik. A keretünk viszont jóval erõsebb és a második meccset otthon nyomjuk szóval ez mellettünk kell hogy szóljon. Na meg hátha maradt egy kicsi valahol az EPO-ból.

Holnap Udinében sem lesz egyszerû, pláne, hogy a Roma azért továbbra is nyomás alatt tart minket. Azt csinálják kb mint mi 2012-ben. Simán annyi pontjuk lesz egyébként, amivel az utóbbi 6 szezon bármelyikében bajnokok lehettek volna. Ezért is nagy értéke lenne ennek a scudettonak, pedig hát az okosok úton útfélen hangoztatják, hogy a Juve könnyen nyer bajnokságot ellenfél nélkül...

Rockynhooo
Elég húzós. Az eddig látott játék, ide nem lesz elég. Szóval be kell pörögniük a srácoknak, abban bízom, hogy mivel ez már a döntõ kapuja, igazán ráfekszenek a dolgokra.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
Benfica. Idegenben kezdünk.

9csöves9
Egybõl vitték is a meccs után doppingvizsgálatra 😄

A másik Isla volt, neki nem bánnám ha találnának valamit a szervezetében...

9csöves9
Én is azt vártam, de õt valami különös megbecsülés lengi körbe egész Olaszországban.Érthetetlen.Bezzeg a saját nevelésû Giovincot, aki attól függetlenül, hogy kevés jó pillanata van õt ki kellett fütyülni. Seba amúgy ismét jól szállt be szerintem, legalább az EL-ben többet kéne játszatni. A második félidõ már nem volt fosatós, elég hamar feladta a Lyon. Agnelliék öröme elég komoly volt 😄

Valencia, Sevilla, Benfica hármas jött össze, holnap 12.15-kor sorsolás. talán a Valenciát kérném, de ahogy most fordítottak õk sem lesznek piskóta az utóbbi hetek/hónapok játékát figyelve.

Count Adyn
Jé marci a pályán van😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Csodálom, hogy nem fütyülik ki. Reméljük ez volt az utolsó alkalom...

Amici di nessuno...

Trunks
Isla is tragédia. Teljesen kiszámítható, meghúzza a szélen, aztán megpróbálja beadni. Ha véletlenül nem lépnek közbe, akkor meg embert nem talál. Nyáron rendesen lehetne itt tisztogatni. Ilyen játékkal kétlem, hogy mennénk még egy kört.

Amici di nessuno...

9csöves9
inkább essünk ki csak ne lássam többet ezt a faszt a csapatban. hihetetlen. neki meg duplán szar, hogy Tevez van mellette, mert még jobban kijön mennyivel gyengébb nála. pedig aztán Teveznek sincs jó napja.

a meccs még húzós lesz, tipikus Juve európai kupameccs

Trunks
Hihetetlen, hogy gyakorlatilag minden sima meccset szorossá vagyunk képesek tenni ebben a szezonban. Még egy gól és beszopjuk.

Amici di nessuno...

Trunks
Na a továbbjutás kérdését hamar lerendezte Pirlo. Conténak viszont megint sikerült felbasznia a féreg Vucsinics játszatásával. Egyszerûen fizikai fájdalmat okoz õt látni Quagliarella helyett. Egy héten kétszer látni meg már tényleg sok.

Amici di nessuno...

Breki33
Breki33
Na a végén lehet mégis Atletico nyeri a BL-t 😊
Zsolti9014
Nyilván azért írtam ezt ide hirtelen felindulásból, mert nálunk nincs egyben a kettõ. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Na csak megérte erõltetni Llorentét 😊 13 gólos, szezon elõtt én egy 10-et aláírtam volna. Ismét jár a piros pont Marottáéknak.

Megvan a 16/16 hazai pályán, ezzel a Grande Torino rekordját beértük, jó lenne ha megcsinálnák a 19/19-et. Minden esély megvan rá.

Lacee86
Sztem minden csomagban együtt van a 2 csatorna, úgyh tökmind1.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

forzajuve5
ezt hamar letudtuk 😊 Llorentének ez már nagyon kellett. lõhetne Tevez is, kell a gólkirályi címhez

Zsolti9014
Azért az vicc, hogy a Digi1-en a PL-összefoglalót adják, a meccsünket meg csak a 2-n.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
istenem ez a napoli rendesen nevetséges...egy meccsre hegyezik ki magukat az egész szezonban, utána utcabál, tüzijáték a városban és rögtön az elsõ szembejövõ ellenféltõl kiszopnak 0 játékkal.

a Roma nyert, nekünk is meg kell csapni a Livornot. Vidal és Barzagli kivételével lesz mindenki, legerõsebb kezdõvel állunk fel.

Breki33
Lacee86
Én inkább Quagliarellának adnék több játéklehetõséget.

9csöves9
Attól függetlenül, hogy most az utóbbi meccseken nagyon gyenge volt, szerintem jól mozgott elõtte, látszik, hogy érzi ezt a játékot. Folyamatos játéklehetõség mellett jó lenne, de azt itt nem fogja megkapni. remélem nem vesszük meg.

Lacee86
Ez az Osvaldo csinált amúgy már vmi értelmezhetõt eddig a Juvéban, úgy egyáltalán? Csak mert én nem emlékszem rá, akárhányszor láttam játszani...

Trunks
Hogy jelentene? Még idén is jóval több pontot szereznek a németek, és többnyire az EL-nek köszönhetõen az elmúlt 5 évben mindig többet szereztek. Sõt, ha a jövõ évet nagyon elbasszák az olaszok, akkor még a portugálok is beelõznek, ami mondjuk a vicc kategória lenne minden szempontból. Az egész rendszer úgy szar, ahogy van. Leégtünk mi is a BL-ben, a két portugál csapat is, a Basel mondjuk nem, de azért õk is kiestek, erre az UEFA-ranglistán mindenki tarol. Ha minden évben 3. leszel a BL-csoportodban és utána átlagban negyeddöntõket játszol az EL-ben, akkor elsõ kalapos leszel a BL-sorsolásnál. Nonszensz.

Amici di nessuno...

Breki33
9csöves9
egyelõre még semmit, a németek rendesen elhúztak, nem mostanában lesz visszaelõzés. de azért jönne vele uefa pont rendesen, kb. annyi mint ha BL elõdöntõt játszanánk.

limperatore
ha el-t megnyeritek az jelent vmit a jövõben a bl indulók számárA?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
édes istenem milyen gyenge meccs volt ez...de az már pozitívum, hogy megnyerünk egy európai kupameccset úgy hogy nem is akarunk nyerni

Seba nagyon jól szállt be, külföldi ellenfelek ellen azt vettem észre jobban megy neki, nem sanyargatják annyira mint az serie a-s faszagyerekek

innen már nehéz lenne elbaszni, és a többi továbbjutó is úgy néz ki eldõlt. kapjuk meg a Baselt, a két portugál meg boxolja le egymás közt.

Lacee86
Nem volt egy jó meccs, de végül is az eredmény megvan.

Trunks
Ez ritka gyenge volt. Ennél jobb eredményt nem lehetett ilyen játékkal elérni, úgyhogy végül is elégedettek lehetünk. Giovinco meglepõen jó volt. Vucsinics viszont ne húzza többé magára a mezünket.

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen bazzeg, hogy ezt a szerencsétlen flegma nyomorékot kell becserélni. Gratulálok, 5 méterrõl tök üresen is sikerül fölé lõni.

Amici di nessuno...

Trunks
Inkább az EL-t nem jegyzi a kutya se. Bármikor elcserélnék egy EL-gyõzelmet egy BL-elõdöntõre, össze se hasonlítható a kettõ presztízsben. Alapvetõen most se érdekelne az egész, egyedül a torinói döntõ teszi különlegessé a dolgot.

A meccs meg pocsék, helyzetre se igazán emlékszem. Jó kis 0-0 lesz a vége, aztán otthon nyerünk 1-0-ra.

Amici di nessuno...

Lacee86
Azért az utóbbi idõben mi sem vagyunk vmi acélosak, valljuk meg õszintén... Õk meg mégiscsak hazai pályán lesznek. Nem lesz ez olyan könnyû meccs, de remélem a legjobbakat. Jó lenne nyerni.

forzajuve5
én is sima meccset várok ma. bajnokságban elég gyengék, nem hinném, hogy pont itt ellenünk tudnak villantani. ez már nem a pár évvel ezelõtti BL menetelõs Lyon

Rockynhooo
Nem érzem valami acélosnak ezt a Lyont, még ha esetleg ma valami balfaszkodás lesz, akkor is Juve tj. Szerintetek?

Lacee86
Ja, már közben én is láttam. Még szerencse. 😊

9csöves9
igen õk adják

Lacee86
Vajon a Story TV adja az esti Juve meccset? A 2 Digi közül egyik sem azt adja..., mûsorújságban benne van a Story programjában este az EL, de nem írják, melyik meccs lesz.

limperatore
fõleg hazai pályán

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Én mindig azt mondom, h sokkal többet ér egy EL kupa, mint egy BL negyed- vagy elõdöntõ. Utóbbit a kutya se jegyzi. Szép példa rá elõzõ évben a Chelsea, kiestek BL-bõl, komolyan vették az EL-t, és megnyerték.

Zsolti9014
Egyébként az se lenne nagy baj, ha ezután a vereség után már nem kerülnének szóba különféle értelmetlen bajnoki rekordok, mint a 100 pont pl. Hanem csak szép csöndben behúzzuk, mellette meg tegyük oda magunkat az EL-ben. Torinói döntõ... azért az se lesz belátható idõn belül újra, és biztosan nagy élmény lenne a játékosoknak és a szurkolóknak is. Meg aztán az mégiscsak egy komoly európai trófea, bármennyire is megkopott már a presztízse, és bármennyire nem is szoktuk komolyan venni. A BL-bõl úgyis kiestünk, nyerjük meg ezt! 😊

Hajrá Magyarország!

Lacee86
Na, ez az, ami nem lesz már sztem. Megnyerjük a bajnokságot, de nem lesznek itt már tizen pont elõnyök.

Csacsi
jah jöhet a bajnokságaban a 7 meccses gyõzelmi sorozat, mint a Fior után.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
hát ez jó szar volt, kb. mintha a vereségért jöttünk volna. szereztünk nekik egy szép estét, gondolom ki is mennek a szeméthegyek közé megünnepelni. Egyedül Gigit sajnálom, õ nagyon odatette magát.

Gond nincs, és azért az ilyenek után össze szokta kapni magát a társaság.

Isla amúgy különösen nagy balfasz...

Trunks
Teljesen esélytelenek voltunk. Conte ugyanazt a 11-12 embert erõlteti egyfolytában, ha nekik nem megy, akkor nincs igazán sok lehetõség a változtatásra, de akik lennének, azokhoz se nyúl inkább. A kiscsapatok ellen pedig nem rotál, így teljesen kifingik a kezdõ a szezon végére.

Amici di nessuno...

Lacee86
Eddig nagyjából egyedül õ vette észre közülünk, h 45 perce megy a meccs... Reméljük Conte rendet tesz a fejekben a szünetben.

9csöves9
megérdemelten vezetnek, bár addigra pont összeszedtük magunkat. a góljuk les volt, gondolom holnap nem ez fog visszaintegetni a címlapokról. ahogy az várható volt, tisztán látszik, hogy kinek fontosabb a meccs, tényleg úgy vannak vele mintha valami BL döntõ lenne.

Tevez nélkül nincs meg a kapcsolat a kp. és a csatársor között, nagyon esetleges így a játékunk. Vidalt meg minek erõltetik? 20 percig sántikált, rögtön lehoztam volna.

Mákkal egyenlítünk azért.

Rockynhooo
jézusom Buffon mit lemûvel <#worship>

Lacee86
Haha, mint ha legalább a BL döntõ lenne. 😄