44078
-
#40590 pazzini? :DD lol így, hogy akarjuk, hogy komolyan vegyenek európában? giovinco elhajtásával reméltem, hogy redukálódik a csatárok létszáma, de ezekszerint marad a séma mint conténál. még több kivénhedt középszar olaszt a lelátóra 5-dik csatárnak...
-
preziosi #40589 hihetőbb mercato-s hírek:
zaza biztos marad a sassuoloban nyárig, di francesco nem kért a coman, pepe párosból, nem illettek az elképzeléseibe. (...)
sturaro a fiorentina elleni meccs után csatlakozik a kerethez, ez az igazolás minden bónusz és egyéb életbe lépése esetén 11 milliót!! vesz igénybe. ez félelmetesen nagy összeg tőlünk egy olyan játékosért, aki még a világon semmit sem mutatott.
a legjobb hír: ha minden igaz, megvettük rugani játékjogának másik felét is, viszont szezon végéig marad az empolinál.
asamoah áprilisig elhúzódó sérülése miatt szóba került de ceglie esetleges azonnali visszahozatala, illetőleg egy olyan variáció is, hogy azonnal elcserélnénk a milannal pazzinire.
pazzini amúgy is terítéken van még így a végére, ha galliani tényleg elhozza destro-t, még ennyi szerephez sem jutna ott, allegri pedig úgy hírlik, szívesen dolgozna vele megint, és ezt tudatta is vele.
a di marzio szerint paratici tegnap már együtt vacsorázott gerson santos da silva édesapjával, akit az egyik legtehetségesebb brazil középpályásnak tartanak. 17 éves, jelenleg nagyrészt a fluminense tulajdona, nyáron érkezne borsos 11 millió fejében. úgy hírlik, irányító a csávó, így remélhetőleg nem pogba, hanem pirlo pótlására érkezne.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.01.28. 13:18:38 -
#40588 Azért ez nem csak Marottán múlik. Zaza világosan megmondta, hogy szeretne tavasszal még maradni, mert a fejlődése szempontjából fontosabb az állandó játéklehetőség. -
preziosi #40587 mára volt datálva a talán végsőnek nevezhető találkozó a sassuoloval zaza ügyében, de mivel érdemi előrelépés nem történt a felek között, holnap újabb tárgyalásra kerül sor. nekem erős a gyanúm, hogy marrotta ezt is el fogja baszni, de ne legyen igazam. nyugtalanító belegondolni, hogy mi lesz, ha ezzel a csatárgarnitúrával vágunk neki a szezon 2. felének. -
#40586 Elvileg ígéretet adott a játékosoknak, hogy aztán ebből lett is valami azt nem tudom. Cassano bevágta a hisztit, még a télen el akar onnan menni. Mindenesetre csodálkoznék,ha széthajtanák magukat, nem hiányzik nekik egy visszavágós elődöntős párharc a kiesés elleni harc közben. Na meg,ha a Cesenától sikerült lecumizniuk otthon akkor csak nem minket vernek meg :D Rakd meg még most mert ezt szerdára leviszik a béka segge alá.
Jött a firenzei X, szóval 7 pont az előny. -
#40585 a parmánál mi a helyzet most, hogy van új tulaj? kapják már a béreket a játékosok? mert egész jó szorzóval adják a juvét ellenük és ha továbbra is nihil van akkor meg is a teszem a juventust. -
#40584 Nyögvenyelős volt nagyon, szerencsére egyszer csak Pogba megunta a szarakodást aztán suhintott egyet. Este meglepne ha nyerne a Roma, szóval kellemes helyzetben vagyunk. Milánóban masszív -23 fok van... -
#40583 Nem láttam a mai meccset, de ahogy olvastam, nem volt egy nagy szám. 3 pont, mehetünk tovább a nagy célok felé. :) -
preziosi #40582 úgy néz ki, comant elküldenénk kölcsönbe a sasshoz, így megpróbálunk kicsit csökkenteni a 15 milliós vételárból. szerintem ez is jó ötlet, inkább kapjon folyamatos játéklehetőséget valahol, mint nálunk ezeket az elvétve 10-15 perceket. fiatal még, de nagy lehetőségek vannak benne, jót tenne neki, ha egy kisebb csapatnál állandó lehetőséget kapna. -
#40581 Támogatom mindkettőt. Zaza 15 milliója elsőre kicsit soknak hangzik, de mivel nyáron adtuk el a felét 7,5-ért így egyáltalán nem lenne vészes. Nem lesz belőle világsztár,de az látszik rajta, hogy nem egy beszari gyerek. Megállná a helyét. -
#40580 A busz eladása biztos igy megdobta a költségvetést:DDSAD -
preziosi #40579 a hírek szerint sturaro hamarosan csatlakozik hozzánk, sikerült megállapodni a genoával, ő jön idő előtt a középpályára asamoah és romulo sérülése miatt. a játékát nem ismerem, ezért nyáron sem értettem, miért adunk érte majdnem 6 milliót, de akkor most majd kiderülhet.
a másik vezető hír, hogy giovinco-t idő előtt el akarjuk küldeni kanadába, és az amúgy vele együtt sem túl acélos csatársor erősítése érdekében már most januárban elhoznánk zaza-t. ezzel kapcsolatban változó információkra lelni, egyszer valaki azt mondja, hogy zaza nem mozdul a nyári mercato előtt, másszor azt olvasni, hogy a 15 milliós vételár teljes kicsengetésének fejében már most távozhatna. nem lenne rossz választás, a bl-ben játszhatna, a bajnokságban mutatott formája alapján semmivel sem lenne gyengébb a többi csatárunknál tevezen kívül, és legalább hamarabb elkezdené szokni a torinói közeget. -
#40578 :DDD
#40576: 12.
-
#40577 - A Juventus 52 millió euróért és Mikelért eladhatja Pogbát, Raiola szerint még akár télen nyélbe üthetik az üzletet. A francia klasszist Kuzmanoviccsal pótolnák a zebrák.
Utoljára szerkesztette: limperatore, 2015.01.22. 22:15:52 -
#40576 11. AC Milan -
#40575 Egyetértek. Főleg ha azt vesszük, hogy honnan jöttünk vissza a Calciopoli után. -
#40574 Nincs szégyenkezni valónk: azért nézzük meg, ki az a 9, akik előttünk vannak... (a pénzügyi háttereket ismerve). -
#40573 az olasz foci évek óta esik vissza bevételileg nincs ebben nagy újdonság. a juventus kiemelkedik de ez a 10-dik helyre elég európában. az mondjuk vicces, hogy egy psg, city ott van holott egy kibaszott pénznyelő mind2. de hát a haveri olajtársaságoknak köszönhetően biztos fasza szponzori szerződéseket írtak alá, ezzel többek közt kijátszva a pénzügyi fairplayt. -
#40572 elég durva, hogy mennyire el vagyunk maradva bevételek tekintetében
A 2013/14-es idény bevételek szerinti klubsorrendje, élcsoport:
1. Real Madrid (spanyol) 550 millió euró
2. Manchester United (angol) 518
3. Bayern München (német) 488
4. FC Barcelona (spanyol) 485
5. Paris Saint-Germain (francia) 474
6. Manchester City (angol) 414
7. Chelsea (angol) 388
8. Arsenal (angol) 359
9. FC Liverpool (angol) 306
10. Juventus (olasz) 279 -
#40571 igazoltunk egy fiatal spanyol gyereket. Pol Lirola, 18 éves, jobb oldali védő. A City és a Barca voltak a legnagyobb kérői, előlük halásztuk el. állítőlag az egyik legnagyobb spanyol tehetség -
#40570 Lesz az majdnem négyszeres is :D Ritka, hogy 30 éven aluli európai játékos megy oda, így fizetik meg, hogy leírja magát a térképről. Meg valami olaszbuzi tulaj lehet ott szerintem, mert ha jól rémlik Nestát és Di Vaiot is ők csábították oda pár éve. -
#40569 az ügynöke vmit nagyon tud, a torontónál meg vmit nagyon nem :D. a juvénál idén 2,2 millió eurót keresne, ezt megháromszorozni az idei teljesítménye alapján...oké, hogy gyenge bajnokság az mls de erre még dzsudzsák is csettintene a mahacskalai kitérő után :D
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.01.21. 10:40:43 -
#40568 Trezeguet bejelentette a visszavonulását. van rá esély, hogy kap valamiféle szerepet a csapatnál. korábban azt rebesgették ha jól emlékszem, hogy valamiféle dél-amerikai nagykövet lesz belőle.
-
#40567 Kívánom neki, hogy vigye még sokra. Nem a legjobban jöttek ki neki a dolgok, de attól még tehetséges. -
#40566 Csak megcsinálta a kisgyerek a nagy karriert, a legjobban kereső olasz játékos lesz :D
Szarul jöttek ki neki a dolgok, több volt benne. A Juve és Olaszország is ludas az egészben, máshol jobban menedzselték volna a karrierjét. -
#40565 haha az olasz foci nagy tehetsége -
#40564 érdekes döntés a kanadaiak részéről. ennyi fizetésért szerintem komolyabb csatárokat is oda tudtak volna csábítani. Seba oldaláról nézve viszont nagyon jó döntést hozott. akkora fizetést hülye lett volna visszautasítani. biztosan lettek volna kérői európában is, de az megint kockázatos lett volna a részéről. itt legalább majd megkapja a játéklehetőséget, és a mezőnyből is kitűnhet. sok sikert neki!
-
#40563 Hát akkor sok sikert. Most már évi 10 milliós szerződésről beszélnek, az MLS legjobban fizetett játékosa lesz. Kemény.
-
#40562 Nekem is tetszik a helyzet. A bajnokságot nem baj, ha nem toronymagasan nyerjük meg, ellenben egy olasz kupagyőzelem nem volna rossz, na meg a BL-ben a legjobb 8 közé továbblépni sem egy irreális cél. -
#40561 Így igaz. És bár messze még a vége, de én azt hiszem, meg kell követnem Allegrit. Elég durván felháborodtam, amikor kinevezték, mindenféle szidalmazás volt a részemről. Most azonban azt kell mondanom, jól végzi ő a dolgát. -
#40560 és azt se feledjük, hogy Tevez stabilan vezeti a góllövő listát 13 találattal idén ha minden jól megy akkor végre a Mi játékosunk nyeri meg, ráadásul 20+ rúgott góllal.
100 pont fölötti szezont én se látom reálisnak idén, de nincs is rá igazán szükség. inkább feküdjünk rá a kupára és a BL-re.
-
preziosi #40559 elértünk hát a feléhez, és én összességében elégedett vagyok allegri munkájával. a bajnokságot vezetjük, ha nem is annyival, mint tavaly ilyenkor, de azt senki nem gondolta, hogy innentől majd 100 pluszos szezonokat fogunk zsínórban produkálni. a legtöbb gólt mi rúgtuk, és csak 9-et kaptunk, ami a sérülésekkel tizedelt védelem fényében egyáltalán nem kis érdem.
bl-ben állunk, kupában állunk, én abszolút nem értem a fanyalgókat, ezzel a kerettel conte-val sem lettünk volna jobbak a szezonban, véleményem szerint.
nincs mese, erősíteni kell a keretet, és leginkább a kezdősort, allegrinek pedig sokat kell dolgoznia azon, hogy fejben 90 percig ott tudjunk lenni, de ahhoz képest, amit nyáron vizionáltunk páran, igenis lett élet conte után is. -
#40558 Pavel a " ki nem ugrál szar római" rigmus alatt :D
-
#40557 Reméljük Montelláék is megteszik a magukét. Én is úgy érzem egyébként, hogy fejben megint kezd szétesni kicsit a Roma és amint elvesztik a magabiztosságukat már nem is megy a játék. Nincs náluk annyi húzóember mint nálunk, akik egy szarabb napon is tudnak villantani. Egy jó csatár kéne nekik, Iturbe helyett arra kellett volna költeni azt a zsák pénzt. Elég nagy buktának tűnik a gyerek, jó hogy nyáron nem kezdtünk érte végül hadakozni a Romával.
Ez a tegnapi megint finomra sikeredett, szerencsétlen Mandorlinit már nagyon sajnáltam. Óriási volt amikor az első gól után ránézett az órájára :D
Pogbának most tényleg minden összejön, nagyon megy neki. A meccs után nyilatkozott is, kicsit már-már álszerényen, hogy még semmit nem ért el és azon dolgozik, hogy Buffon,Pirlo és Chiellini szintjén legyen. Kérdezték arról is mit gondol mennyit ér, mert Raiola a meccs előtt 80 milliót emlegetett. Erre ő azt mondta 0 eurót, nem foglalkozik vele, csak a munka és a csapat érdekli.
Giovinco ma valószínűleg aláír a Torontóba, brutális pénzt rebesgetnek, évi 7 millió dollár fog kapni a kicsi. Sajnálom, hogy ez lett belőle, több volt benne. Nyáron csatlakozna hozzájuk ingyen. -
#40556 a próféta szólt belőled :) már most sikerült 5 ponttal meglépni, és még ott a következő fordulóban is az esély, hogy tovább növeljük az előnyt. meglátásom szerint idén is érett már ugyanaz mint a korábbi években, hogy egyszer csak elfogy a lendület Rómában és elkezdenek lemaradozni. nem olyan rosszak ők, de még mindig nincs meg a keretük ahhoz, hogy igazi veszélyt jelentsenek ránk nézve a bajnoksáágban. kár érte, mert tényleg jó lenne újra, ha kiélezett lenne a bajnokság.
lehet bátor kijelentés ez így, hogy már nem tudnak befogni minket, de én jelenleg így látom a dolgot.
egy valamitől viszont nagyon félek.Pogba megtartását nem látom reálisnak a nyáron ha így folytatja :( -
eddie #40555 Roma bukott két pontot. Holnap nyerni kell! Rudi Rudi, erről is a Juve tehet mi? -
#40554 A csapategység tényleg kiváló, de szerintem ezzel korábban sem volt gond. Amúgy kiderült, hogy Pepe rúgta volna a 11-est, de ő átengedte Moratának, mert szerinte a spanyol nagyon odateszi magát az edzéseken. Ez is sokatmondó, nagyon jó brigád gyűlt itt össze. -
preziosi #40553 jó kis edzőmeccs hangulatú volt a tegnapi meccs, tetszetősen játszottunk, és megszolgáltuk, hogy telthez várta egy kupameccsen is a csapatot. tetszett, hogy allegri már a harmadik felállást próbálta ki a szezonban, meg az is, hogy mindenki odatette magát, tényleg csak moratával van valami baj, de ezt látszott, hogy ő is tudja.
lehet én gondolom túl, de számomra egy kisebb élmény nézni a gólörömöket idén. szerintem nagyon látszik, hogy egyben van a társaság, és hogy conte elvesztése csak még jobban összehozta ezt a brigádot. -
#40552 Köszönöm. -
#40551 http://sport7.ru/video/hd/47711/yuventus-verona-6-1-goly-obzor-matcha-15012015#