Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Asamoah ezt szépen beverte. nekem most nem tûnik túl acélosnak ez a a fiorentina. be fogjuk húzni a meccset

Csöves-nek meg jó utat <#eljen>
9csöves9
Vasárnap volt valami míting Barcelonában, ahol Marotta és Rummenige dumáltak egy jót. A firkászok szerint Mandzukic,Kroos és Pogba lehetett a téma. Egyedül Mandzukicra látok esélyt, Pogba szerintem nem illik hozzájuk, Kroos meg nem megszerezhetõ, tuti hamarosan hosszabbít valami csinos fizuért. Azt is írták, hogy Marotta és Rummenige régi jó barátok. Nekem azért úgy rémlik, hogy a Vidal transzfer kapcsán eléggé ment egymásnak a beszólogatás a sajtón keresztül.

Volt korábban egy hosszabb interjú is a Kobrától, pár fontosabb dolog belõle:

-Pirlo biztosan hosszabbít, már csak a bejelentés van hátra
-Vidal eligazolásáról szó sem lehet, õ boldog a klubnál, mi pedig nem akarunk beállni abba a sorba ami manapság Olaszországban mûködik, hogy a gazdasági stabilitás miatt el kell adni a legjobbjainkat
-Conte hosszabbítása nem a pénzen múlik. Gondolom itt megint azon megy a huzavona, hogy Conte nagyobb beleszólást kér a klub ügyeibe
-tisztában vannak vele, hogy alul teljesítettünk a BL-ben (nem mondod?) és a nyári átigazolási szezonban minden megtesznek majd azért, hogy minõségibb keretet hozzanak össze

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
😄 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jó persze.De ha muntari gólját megadják..... <#vigyor>
Count Adyn
És megint csaltunk is!44😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Prandelli õket hívta be a szerdai meccsre a spanyolok ellen: Buffon, Barzagli, Chiellini, Bonucci, Marchisio, Pirlo, Osvaldo

rettenetesen örülök neki, de gondolom nekik is nagyon hiányzik most ez a meccs. fõleg Chiellinit kellett behívni...

9csöves9
Tevez góljánál Galliani fejét megnéztem volna. A vacsin biztos nem errõl volt szó 😞

Lacee86
Azért szerencse ide vagy oda, egy jól játszó Milan és egy haloványabban játszó Juve közt úgy látszik, ennyi a különbség, mint amit az eredmény mutat. És ez nem is áll olyan messze a valóságtól...

forzajuve5
érdekes egy meccs volt az hétszentség 😊

Buffonnak kijár egy hatalmas dicséret. szerintem egész évben nem volt ennyi védeni valója mint ezen az egy meccsen.

ma nagyon hiányzott a középpályánk. mintha ott se lettek volna (Pirlo,Pogba,Marci). nagyon hiányzott Vidal, talán õ jobban tudta volna szûrni az ellenfél támadásait. így nagy volt a nyomás a védelmen, de a szerencse ismét velünk volt.

9csöves9
várható volt, hogy az elsõ félidei tempót nem bírják sokáig, na meg ez a két gól is elég demoralizáló volt. talán csak Gigit és Tevezt tudnám kiemelni, a legszarabb meg magasan Pogba volt. én nem tudom mi a szar van vele, lehet már a psg-s fizetését költi el éppen fejben, de ez a mai ez különösen katasztrófa volt. aztán megint majdnem vert egy gólt és õ lett volna a menõgyerek.

Pirlo sárgalapját sajnálom, nem lesz ott a lilák ellen. Élõben kibaszottul kijön a zsenije.

Nem lennék most a Milánosok helyében, de azért van fény az alagút végén, jól nyomták. Ilyen játékkal a 40 pont simán meglesz nekik 😄

9csöves9
de elhiszem. számtalanszor csinálta már Conte, fõleg európai kupameccs után idegenben.

x jogos lett volna,de szarok bele gyõztünk <#hehe>
Lacee86
Osvaldo megint 2 percet kap...

Lacee86
Jah, brutál volt. 😄

😄 Mekkora gól b+ 😄
Kaplan
Nem kis gól, Tevez! De szeretnénk egy gólkirályi címet már! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Igen, mert a védelem egy kalap ürülék. De akiket leírtam, nevek alapján jónak tartom, függetlenül a jelenlegi formától. Viszont mi egyelõre nagyon szépen lehozzuk ezt amolyan rutinból. Imádkozunk, hogy ne kapjunk gólt aztán büntetünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Muntari és De Jong nem rossz romboló játékos; Essien már öreg, max. cserének jó hosszútávon; Poli még jó lehet; Montolivo egy gyenge Pirlo-utánzat; Kaká is messze a legjobbjától; El Shaarawy tavaly jónak tûnt, de Balotelli érkezése óta vagy sérült volt vagy nem csinált semmit. Nem rosszak, de nem véletlenül nincs felsorolva a védelembõl senki és a kreatív része a középpályának is elég karcsú. Plusz Seedorfnak nulla tapasztalata van edzõként. De én is örülnék neki, ha végre újra jók lennének.

Amici di nessuno...

Kaplan
Muntari, Essien, Poli, Montolivo, Taarabt, De Jong, Kaká, Honda, Balotelli, El Shaarawy. Én a felsorolt játékosokat többre tartom mint középszar. Nem becsülném le õket.

Trunks
Nevek alapján szerintem olyan középszar. Egyik játékosukra se mondanám, hogy igazán jó Balotellin kívül, de neki meg agya nincs. Bár ez a Taraabt gyerek ügyesnek tûnik. Persze ettõl még csapatként lehetnek jók.

Amici di nessuno...

LasCar16
Ezt te sem hiszed el, hogy az X-ért jöttetek? hello Seedorf.. 😄 65. percben kb elfogy a lendületünk, aztán meg behúzzátok a meccset.

#acm

Kaplan
Amúgy a Milan most szerintem hihetetlenül jó nevekbõl áll. Ha jövõre igazán összeállnak akár Seedorf, akár más keze alatt számolni kell majd velük. Mindenkinek jó lenne újra egy erõs Serie A-ban versengeni.

9csöves9
hát nem tudom, a legelején még erõs sztrím keresésben és anyázásban voltam, de nekem az elsõ pár pillanatból lejött, hogy az X-ért jöttünk. amin ugye nem lepõdök meg, de kicsit gáz...

Lacee86
Nem kezdtük pedig rosszul a félidõt. Remélem nem ülünk rá az eredményre...

Ettõl félek én is,át sem akarunk majd menni a félpályán.Így pedig sokáig nem húzzuk....
9csöves9
hát ez elég borzalmas volt. talán az idei szezon leggyengébb félidõje részünkrõl. értelmes megmozdulásunk nem volt a gólon kívül. ráfogom a csütörtöki meccsre de erre azért ki kéne találni már valamit...

a gól profi volt, el se tudom képzelni ezek után mennyire fogunk visszaállni

Trunks
Hihetetlen. Ennek a gólnak nem is lehet örülni. Nagyon durván le voltunk focizva az egész elsõ félidõben. 4-0 és senki se szólhat semmit. Botrányos.

Amici di nessuno...

Kaplan
Le voltunk focizva, de ez mekkora támadás volt már! Csillagos ötös!

Eddig elég jó ez a milan...Mi pedig szarok,vagy fáradtak ki hogy nevezi.
Trunks
Ilyenkor látszik, hogy mekkora baj a cserék majdnem teljes hiánya. Pogba láthatatlan. Mégse igazán lehet lecserélni, mert ki jönne be a helyére? Vidal el van tiltva, így max. Peluso vagy Padoin jöhetne be a szélre, és Asamoah húzódhatna be középre. Nincs egy épkézláb kp. a padon.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem sok közünk van eddig a meccshez. Ha 2-0 lenne az állás, akkor se szólhatnánk egy szót se.

Amici di nessuno...

forzajuve5
kezdõ XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente

nyerni kell és akkor újabb 2 pontot rápakolunk az elõnyünkre

Grove4
😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
Szerintem szenvedõsen behúzzuk a meccset.

limperatore
lehet h a juve vmi kibaszott nagy banántszállítmányt hozat olaszba és a határnál balo elsõként várja 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
aztakurvaélet 😄

<#rinya>
szucsy89
Balo nem lesz megint (sorozatban asszem harmadjára), nagyon félhettek tõle mint a tûztõl, hogy mindig így intézitek a dolgokat... 😞
9csöves9
nem sérült meg, kapott egy kis pihenõt. Balógyuri viszont megint nem játszik ellenünk 😞 ebben profi a csávó

Asamoah és Chiellini bekerült a keretbe, Asa kezdeni is fog, Chiello helyén meg Cáceres, a többi a szokásos. szerintem nem fogunk nyerni, általában az ilyen utazásos történetek után nem vagyunk jók, most meg még kevesebb idõ volt a pihenésre.

Lacee86
Pogba akkor nem sérült meg, ugye? Nem láttam a meccs elejét.

9csöves9
Vidal kisárgázta magát a Milan ellen szóval õt most felesleges lett volna pihentetni. De biztos volt benne egy kis félsz, Pogba kezdetésével és gyors cseréjével eléggé jelezte 😄

Trunks
Van visszavágó. 😊

Mondjuk néztem nagyokat, hogy Pirlo bejött az utolsó 20 percre. Vidal is pihenhetett volna végig, lehet attól félt Conte, hogy akkor kiesünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
egyszer volt Budán kutyavásár 😊

Lacee86
Azért figyelni kell a Fiora, nehogy egy újabb 4-2-be szaladjunk bele... 😊

9csöves9
na ez a meccs már jobban tetszett, fõleg az elsõ 20 perc. a legpozitívabb nekem Marchisio, ez a Pirlo poszt már nem elõször fekszik neki. A Kisgyerek is jól mozgott, ha nem akart volna ennyire görcsösen gólt rúgni akkor talán jobb lett volna. Így meg inkább a 3-4 elkúrt helyzet marad meg belõle.

Amit korábban is írtam, egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy pont a Fiorentina ellen lazsáljuk el ezt a kupát. Ha ellenük továbbjutunk akkor meg már illene behúzni...

9csöves9
Isla,Padoin,Peluso...kõkemény. sok jóra nem számítok, de azért csak nem esünk ki 😄

A Milan ellen így is ki lesz fingatva mindenki, pénteken érnek haza vasárnap meccs.

forzajuve5
Story4 adja a ma esti meccsünket.
megint tartalékos kezdõvel futunk ki.
megint szar az idõ törökországban. most napok óta esik az esõ...

limperatore
vágom csak vicceltem 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
Persze, igazából nem is lehúzni akarom õket, nagyot mennek idén meg szimpatikus csapatról van szó. Csak nem látom azt a nagy jót amiért jobbak lennének nálunk. Sõt...

A Juve sem azért esett ki, mert szar lenne a csapat vagy az edzõ. Elbalfaszkodtuk ennyi.