44078
-
#40510 második mondatot nem sikerült befejezni :)
* folyamatosan hangoztatják, hogy szükségünk van egy védőre, és egy középpályásra, de eddig az ég világon semmire se jutottunk, miközben a riválisok sorban igazolnak
-
#40509 kezd viccesné válni ez a téli mercato (is). folyamatosan hangoztatják, hogy szükségünk van egy védőre, és egy középpályásra.
Allegri külön kérése, hogy középpályára Shneidert vegyük meg.
Shneider - Ő jönne szívesen, de az oroszok túl sokat kérnek érte.
Rolando - olcsó alternatíva lenne a védelembe, jövőre lejár a szerződése. kölcsön vennénk most, és nyáron fizetnénk érte. Porto inkább hosszabítana vele, és úgy adná kölcsön, illetve el.
Shaqiri - ő szintén szívesen jött volna, de inkább Shneiderre mentünk rá helyette. legfrisebb hírek szerint az inter szerezte meg.... nem is értem, nyáron még úgy volt, hogy semmi pénzük, csak a nagy adósság, most meg sorban szerzik meg a játékosokat.
Kramaric - horvát támadó. saját bajnokságban jó mutatói vannak. állítólag érdeklődtünk iránt, de a Liecester City (!) elvitte 12 millió euróért. érdekes
Giovinco - nem akar távozni most télen, inkább koptatja a padot. így még egy kis szotyipénzt se fogunk érte kapni. nem hiszem, hogy megkockáztatunk egy új szerződést vele, hogy aztán megint a nyakunkon maradjon. -
#40508 Tipikusan az a helyzet, amikor össze van szarva a bíró gatyája, ha a mi meccsünkön kell fújnia. Ha kicsit is kételkedik a döntésében akkor már inkább ellenünk ítél, nehogy azzal legyen tele a sajtó hetekig, hogy MEGINT segítették a Juventust. Ha nekünk lett volna hasonló mint a Romának hétvégén, már menne a sírás, hogy nekünk külön bajnokságban kellene indulnunk. -
#40507 Az is mi már.....a visszajátszáson egyértelműen látszik, hogy megrúgták. Még amikor fújt a spori az interes egyből nem azt mutatta hogy semmit nem csinált, hanem azt hogy még kívül volt. -
#40506 Juan Jesus 4 meccs eltiltást kapott a könyökösért, Morata pedig 2000 euro büntetést a "szimulálásért". Még jó hogy nem tiltják el... -
preziosi #40505 Tegnap ismételten egy teljesen nyerhető meccset buktunk el azzal, hogy ahelyett, hogy az első félidőben rommá vertük volna az intert, totálisan visszaálltunk és magunkra húztuk őket. Nem igaz, hogy ezzel a mentalitással sem conte, sem allegri nem képes semmit kezdeni, csak szajkózni minden meccs után, hogy ők is látják.
Ha sikerülne elhozni rolandot és sneijdert, akkor két csapatrész is erősödne, bár sneijder helyét továbbra sem látom egyértelműen. Nem kizárt, hogy ezzel elkezdődne pirlo végleges leépítése, marchisio menne a helyére, előttük pogba és vidal, a csatárok mögött pedig közvetlenül a holland.
Azt viszont észre kéne venni, hogy a csatársorral is hatalmas problémáink vannak. Ameddig lassan minden riválisunk azt sem tudja, hova rakja a támadóit, addig giovinco esetleges téli távozása esetén mi maradnánk egy llorente, tevez, morata hármassal két frontra. Llorente minden negyedik-ötödik meccsén fejel egy gólt, aztán ennyi, morata esetében legtöbbször nem az a kérdés, hogy mikor rúgja a gólt, hanem az, hogy mikor kapja a sárgát, rosszabb esetben pirosat, a 31 éves tevez meg nem fogja a szezont végig bírni. -
#40504 ranocchia tuti juvés :)
hihetetlen volt h nem tudtuk kihozni a labdát első félidőben, mondom csak húzzuk ki 1:0-al... -
#40503 Most erre megint mit lehet mondani? Az első félidőben fordulhattunk volna 3-4 gólos előnnyel erre a másodikra így belealszunk...hihetetlenül felbasz az ilyen,szokásos faszságunk, egyszerűen nem is értem. Az meg csak hab a tortán, hogy ismét ez a takony Icardi rúg gólt. Remélem Oszi lezúzza legalább az öltözőben.
Hétvégén meg irány Afrika, még szerencse, hogy a Romának meg derbi van egy most elég jól futó Lazioval. Apropó Roma: rúgtak egy szabálytalan gólt(csak videobíróval lehetne észrevenni az ilyet) és a végén nem kapott meg az Udinese egy 11-est. Gondolom most nem ez fog szerepelni a címlapokon. Az Udinese elnöke, Pozzo le is nyilatkozta a meccs után, hogy Garcia még most is a Juve-Romával sírja tele a sajtót, miközben a Romának hétről-hétre csalják el a pontokat olyan csapatok ellen aminek ahhoz a párharchoz semmi köze... -
#40502 mennyire igaz! -
#40501 #40499, #40500:
Mindkettőtökkel egyetértek valamilyen szinten, bár én Sneijdert teljesen feleslegesnek gondolnám a jelenlegi középpályánkra. Nem hiszem, hogy közelében tudna lenni védőmunkában a Pogba-Vidal-Marchisio hármasnak, ami nem feltétlenül baj, csak Pirlóval együtt feltehetőleg sok lenne. Emellett az se túl bíztató, hogy már évek óta a török középszerben lötyög. Bár a VB-n többnyire tetszett, amit produkált, azért valszeg nem véletlen, hogy nem játszik sokkal erősebb csapatban. 20 millió pedig még viccnek is rossz. Max. 5, de mivel magas a fizetése, lehet még ennyit se ér.
Shaqiri pedig tetszene, de wrighthoz hasonlóan én se teljesen érzem, hogy hol lenne a helye. Mindenesetre ilyen áron szerintem is be kéne próbálni, olyan sokat nem veszthetünk. -
wright #40500 Szerintem itt mindent az határoz meg,hogy merre az arra.....azt kell belátni hogy a Juve nem tartozik a legfiatalabb átlagkorú csapatok közé.Ezért kellene még most beleszarni annyi pénzt hogy annak legyen eredménye Európában.Csakhogy....ha megnézzük azt,mennyire tervszerűen lett felépítve ez a gárda-akkor akár az is lehet mögötte,hogy a vezetőség nem szeretne elsüllyedni a fiatalítás kezdetén sem.Inkább kuporgatnak(remélem)hogy legyen pénz-illetve ne legyen adósság a közeljövőben.El kell ismerni hogy az utóbbi 2-3 évben 'kikukázott' játékosok nagy fogások voltak.Simán kinézek Sneijder-ből 2-3 év jó formát.Viszont Shaqiri.....persze fiatal meg minden....de azért csak nem fér be a Bayern-be....A mi középpályánk is van annyira erős mint a németeké.Ha megvan a forma akkor nem is kell ide brusztoló játékos.Arra vannak hárman.Plusz nagyon posztja sincs neki.Formációt egy érkező játékosért meg kár lenne váltani-túl nagy kockázat van benne.Viszont,és ezzel nem vagyok egyedül aki így látja,a rombusz alakzat tényleg jól működik-és egy jó Sneijder bizony elférne oda. -
#40499 A baj inkább ott van, hogy most kizárólag ebbe a 4-3-1-2-be akarunk igazolni, mikor már ezek a klasszikus irányító játékosok kezdenek kihalni. Nagyon kevesen vannak, nem véletlenül nem röpködnek a nevek. Sneijder az egyik ilyen aki ráadásul ismeri a calciot is, tehát érthető, hogy rá esett a választás. Nálunk meg tudna újulni szerintem, arról nem is beszélve, hogy a világ egyik legerősebb középpályája lenne mögötte, nem lenne semmire gondja, csak azt kéne csinálnia amihez ért. A 20 millió meg tényleg óriási kabaré, 8 millió a max amit adnék érte.
Amúgy ebben az egészben az lehet még egy óriási hátulütő, hogy hiába hozunk egy klasszikus irányítót, a pályán továbbra is Pirlo fog irányítani, őt keresik minden labdával és ő diktálja a tempót. Ketten már sokan lennének erre a feladatkörre. Shaqiri azért is lenne jobb szerintem, mert ő sokkal robotolósabb, alázatosabb emberke és nagyon jól tudna működni, hogy ő középről kimozogna a szélre ahol az igazi posztja van, Sneijder erre nem igazán alkalmas. Nem tudom felfogni miért hagyunk ki egy ilyen lehetőséget, pláne, hogy még teljesen a Marottáék által még általában kifizetett összeghatáron belül tartózkodik, átigazolási díjban és fizetésben is.
Nagyon úgy néz ki, hogy megragadunk egy adott szinten, nem nagyon akarnak a következő szintre többet beleinvesztálni a klubnál. Persze érthető, amíg jönnek a bajnoki címek, és a BL-ben is ilyen jól keresünk, nem akarnak több kockázatot vállalni. Én ezt el tudom fogadni, csak akkor ezt kéne kommunikálnia a klubnak kifelé is, nem azt, hogy újra a legszűkebb elit közé akarunk tartozni. -
#40498 allegri ott cseszi el, hogy luxus villához hasonlít egy rég formán kívüli sneijdert, aki a dőner bajnokságba vezet le már több éve. annyira kell ő ide mint annó anelka, semennyire. a 20 milla meg jó vicc, amikor már a galata is hugyér-szarér vette meg. a legfontosabb így januárban sztem a selejtet kiszórni, mint giovinco. nyáron meg lehet erősíteni és kell is.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.01.05. 12:56:06 -
preziosi #40497 annyira nem meglepő, hogy ennek az átigazolási szezonnak is mi nézünk ki az elsőszámú citromdíjasainak...
nagy show lesz, ha az inter lezár egy shaqiri - podolski, a milan egy destro - cerci, a napoli egy gabbiadini plusz akárki és így tovább mercatot, mi meg majd 1 hónapnyi véres harc árán végre leigazoljuk azt a rolandot.
egy a szerencsénk, hogy ezek a csapatok így sem fognak már ebben a szezonban befogni minket, viszont ha a roma is belendül, akkor lecsúszhatunk a scudetto-ról is, aztán majd köpködheti mindenki az allegrit, hogy ezt is elrontotta az a kókler. pedig emlékeim szerint mi szedtünk ki 60 + milliót 1 hónapja a bl-ből, nem az inter vagy a milan. -
#40496 nem kell nektek erősítés jók vagytok így :DDD -
#40495 20 milliót kér a Galata, Sneijder meg kijelentette, hogy mennyire szeret ott lenni. Gondolom most éppen megkapta a fizetését.
Jah Shaqirit olvastam, azért kéne most betrollkodni valamivel nagyobb ajánlattal. -
#40494 Rolando kurva nagy fogás, retkes ausilioék akkora balekok hogy még 1 ilyen nincs a földön...Rolando az egyik legjobb volt tavaly az Interbe, iszonyat jól játszott
Shaqirivel pedig megvan az egyezség, már csak Bayern válaszára várunk
sneijderrel mi lett? -
#40493 Míg a többi csapat azért már mocorog a piacon ( Cerci,Podolski,Gabbiadini), addig mi felénk annyi a hír, hogy először lemondtunk Shaqiriről, mivel Sneijder a célpont, mire ma kiderült, hogy Sneijdert nem tudjuk elhozni. Értem én, hogy a svájci inkább szélső mint irányító és ezért a holland volt az első számú, de ezek után mindenképp rá kéne menni Shaqirire. Pláne, hogy mindkét emlegetett csapatnál (Inter,Pool) vonzóbb célpont vagyunk, bármiféle nagyzolás nélkül. Állítólag közel áll már az Interhez, 2,5 milliós fizetéssel és kölcsön+opciós megoldással. Nevetségesnek tartanám, ha ennyit nem tudnánk megadni mi is. Már, ha egyáltalán akarnak oda igazolni.
Rolandot emlegetik még, ő valószínűleg össze fog jönni. Cserének elmegy, és védőt mindenképpen kell hozni Allegri és Marotta szerint is. -
#40492 Igen, ez az. -
#40491 hi, régebben már érdeklődtem Pirlo nemrég megjelent könyve iránt, hogy magyarul lesz-e
http://www.libri.hu/konyv/alessandro_alciato.andrea-pirlo.html
ez lenne az? nem tudom sem a címét sem a borítójára nem emlékszem -
#40490 Kurva nagy kabaré volt, egy többször megnyert meccset így elveszteni. Meccs közben az jött le a csapat 90%-ról, hogy szarnak bele, nagyon edző meccs hangulata volt az egésznek és hát tulajdonképpen az is volt. Talán csak Tevezt és Buffont lehet kiemelni, ők megérdemelték volna nagyon. Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha jobb a Napoli és simán megver minket nem is húz fel a dolog, de így óriási vicc. Pláne, hogy ebből a gyökér Higanyból csináltunk hőst. -
#40489 nagyon mérges vagyok. ezt a meccset egy kis extra hajtással meg lehetett volna nyerni simán. ehelyett megint magukra húztuk őket és meg is lett az eredménye. korábban az volt Allegri taktikája, hogy ne álljunk le a szerzett gól vagy gólok után hanem hajtsunk tovább. rendben, ez nem tartható fojamatosan, mertfogy az erőnlét ahogy haladunk előre a szezonban, de ez most azért egy kupadöntő volt ahol illeneh ajtani.
büntetők után nagyon sajnáltam Buffont, nem ezt érdemelte. az miatt annyira nem voltam mérges, hogy a sokadik rúgóink kihagyták őket. normális esetben nem jutunk el idáig és nekik nem kell büntetőt elvégezni.
szomorú vagyok, de ez van. reméljük ebből is tanulnak a srácok, és fel tudják használni ezt a tapasztalatot tavasszal a BL-ben -
#40488 Szánalmas így elveszteni. Komolyan mondom, kikapunk rendes játékidőben, különösebben nem érdekel. A hosszabbítást is be kellett volna már húzni, a 11-esek vége pedig nagyon sutára sikeredett. -
#40487 Ez a legrosszabb, mindenki a háta közepére kíván most egy hosszabbítást. -
#40486 úgy néz ki Lichtsteiner is hosszabít. 2+1 évvel toldják meg a nyáron lejáró szerződését. pletykák szerint a PSG vitte volna, de a családja nem akar Párizsba költözni, tetszik nekik Torino. -
#40485 Ha így folytatja a Dortmund, inkább fel kéne adniuk a BL-t, hogy elkerüljék a kiesést. 17 meccs alatt 30 pontot vert rájuk a Bayern... -
#40484 Biztos magasabban jegyzik, mint Fernando Torres gólmutatóit. -
#40483 ezek aztán kurva nagy rekordok, jegyzi ezeket valaki ?:D -
#40482 A tegnapi győzelemmel újabb rekordot döntött meg a csapat, senki nem szerzett még egy naptári évben 95 pontot Olaszországban. Majd valamikor összegyűjtöm mennyi rekord jött össze az utóbbi 3 évben, van pár.
A csapat már meg is érkezett Dohába, hétfőn 18.30-kor játszunk. 3 millió eurót kap fejenként a két csapat, amiért ott rendezik. -
#40481 Na ezt várom Vidaltól. Látszott, hogy a gyönyörű gólja után teljesen kivirágzott, szerelt, hajtott, jól osztogatott. Nagyon kellene újra ez a formája. Sima meccs volt, de azért jó párszor nagy zavart okoztak a szárdok a védelmünknek. Hétfőn szuperkupa, érdekes egy meccs lesz. -
#40480 Montoyát rebesgetik állítólag balhátvédnek. Nem bánnám, ha oda jönne valaki, mert Romulo vagy két meccsen tudott pályára lépni ebben a szezonban, Lichtsteiner meg csak nem játszhat mindig, Bár azért gratulálni fogok a Barcának, ha eladják az egyik hátvédjüket, amikor a következő két átigazolási időszakban nem vehetnek senkit. -
#40479 Fú, és otthon kezdünk. Álom lenne, ha kapott gól nélkül nyernénk, akár csak 1-0-ra is. :) -
#40478 Lehetett volna sokkal rosszabb is. Bár nincs kétségem hogy Klopp összekapja őket és akkor 2 meccsen nagyon nehéz lesz megfogni. Pláne ha télen erősítenek. -
#40477 Remek. Szerintem jól jártunk, a lényeg a Bayern-Real-Chelsea-Barca négyes elkerülése volt, nagyjából ilyen sorrendben. A többiek közül nyilván a Monaco vagy a Porto álomszerű ellenfél lett volna ebben a szakaszban, Atléticót ugye nem kaphattuk, tehát azért bőven jól jártunk, elég 50-50-nek tűnik a párharc.
#40467: Ahogy nézem ez jövő évtől pont életbe lép. BL címvédője+az első 7 ország bajnoka. Az ukránok pont nem férnek így bele, ami még inkább az oroszoknak kedvez...
Itt a rangsor eleje: (teljes lista: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html)
# country ranking
1 Spain 92.57
2 England 78.534
3 Germany 76.272
4 Italy 62.343
5 Portugal 60.215
6 France 50.916
7 Russia 48.498
8 Ukraine 41.666
9 Netherlands 39.812
Az első kalapon olyan marha sokat nem fog változtatni, mert majdnem mindegy, hogy a Benfica/Porto helyett a Zenit/CSZKA lesz, az Atletico meg az Arsenal helyett a PSG és a Juve/Roma. Viszont minden élcsapat be fogja valamelyest szopni, mert a második kalap tele lesz az amúgy első kalapos csapatokkal (Arsenal/MU/Chelsea/City, illetve Real/Barca, esetleg Bayern ha öt évente egyszer nem lesz bajnok). Aki meg bajnok lesz, könnyen kaphat hozzá hasonló ellenfelet a második kalapból, főleg ugye a francia, német vagy olasz bajnok esetén, mivel tele lesz a második kalap angol és spanyol gárdákkal. Szóval megint rossz irányba mennek a dolgok, a sorsoláson még több fog múlni mint eddig. -
#40476 Nagy harc lesz. Járhattunk volna rosszabbul is, de persze jobban is. -
#40475 -
#40474 Amúgy valamelyik nap kerestem valamit itt a topikban és így visszaolvastam régebbi hsz-eket is. Pár éve még nyoma se volt a trollkodásainak, amikor kommentelt teljesen normálisan. Nem tudom mi okozta nála a törést, talán a 2012-es bajnoki cím, vagy dobta a pasija, mindenesetre nagyon látványos a változás.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2014.12.15. 10:09:37 -
#40473 Hát erre rábasztunk. Az első félidőben el kellett volna dönteni, akkor azt sem tudták milyen rendezvényen vannak. Aztán amint bejött Gabbiadini nagyot javultak, gondoltam is, hogy gólt szerez. Így 1 pontra feljött a Roma, pedig ebben a fordulóban előzetesen inkább nekünk volt esélyünk növelni az előnyt.
Délben sorsolás! -
#40472 Top rövid könyvek listájára felfér: Fernando Torres - Góljaim a Milanban xDD -
#40471 Akkor hamar visszajön. :)