44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    az már most látszik, hogy nyáron lesz kikből válogatni, és ez jó hír. az általad felsorolt nevek többsége szerintem mozdítható lesz. Azt is jó látni, hogy egyre több ilyen kaliberű játékos számára válik vonzóvá a Juventusba igazolás.
  • Trunks
    Nem tudom, hogy ő lenne-e a megoldás. Inkább egy Tévezhez hasonló játékost kellene igazolni, aki jó az összjátékban és sokoldalú. Nagyon úgy tűnik a centerek ideje leáldozott. Nem látom, hogy Llorentéhez képest ő akkora előrelépés lenne, mint amennyibe kerülne (átigazolási díj+fizetés). Akkor sokkal inkább Jovetics. Vagy - bár tudom ez a vesszőparipám úgy látszik - Mandzukic, ha Simeone se fog rá igényt tartani a Kölyök érkezésével?
  • forzajuve5
    „Nem kaptunk semmiféle ajánlatot a Fenerbahcétól – mondta Irfan Radzipegic, Dzeko ügynöke a Fanatiknak adott interjújában. – Tavaly Roberto Mancini Galatasaraya vette volna kölcsön őt, de ebből nem lett semmi. Dzeko 28 éves, és európai topklubban akar szerepelni. Ha elhagyja a Manchester Cityt, jobban szeretne egy olyan nagy csapathoz szerződni, mint Juventus vagy az Atlético Madrid."
  • 9csöves9
    Belenézegettem, teljesen kilátástalan a játékuk. Az oké, hogy egy idő után kiismerik őket, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy Klopp kaliberű edző,egy ilyen kerettel nem tud mit kitalálni. Szerencsétleneknek teljesen elment az önbizalmuk, nem lehet könnyű feldolgozni ezt a helyzetet.
  • Trunks
    Vagy a Dortmund ellen... ott folytatják, ahol előző évben abbahagyták. Nagyon durva, ami ott folyik. Lassan tényleg ott tartunk, hogy fel kell adniuk a BL-t, hogy benn tudjanak maradni...
  • 9csöves9
    Ahogy elnézem most a Romát lehet ellenük kell kiküldeni a tartalékokat :D
  • forzajuve5
    főleg úgy, hogy játszunk a Dortmund ellen otthon BL meccset, aztán megyünk Rómába bajnokira és utána otthon következik a Fio elleni kupameccs. van egy olyan érzésem, hogy tartalékokkal állunk ki ellenük lesz ami lesz alapon.
  • forzajuve5
    főleg úgy, hogy játszunk a Dortmund ellen otthon BL meccset, aztán megyünk Rómába bajnokira és utána otthon következik a Fio elleni kupameccs. van egy olyan érzésem, hogy tartalékokkal állunk ki ellenük lesz ami lesz alapon.
  • 9csöves9
    A lilák megverték tegnap a Romát, így velük játszunk a kupa elődöntőben. Nem lesz kellemes a március-áprilisi naptárunk, de azért egy két meccses párharcban kötelező őket kiejteni. Nagyon tudnék már örülni egy kupagyőzelemnek.
  • 9csöves9
    Matri 32
    DC 17
    Sturaro 27

Ezek lettek a mezszámok. Mindhárman bekerültek a BL keretbe.
  • Lacee86
    Na, Pogba csak maradt legalább még egy fél évig. :)
  • Tibre
    matri sztem is belefér erre a fél évre. nem klasszis csatár,de 2 évet itt volt a juvénál és azért tett is a csapatért. jobb mint a többi fél éves kölcsön játékos aki kb azért igazolt ide, hogy beleírja az önéletrajzába, hogy volt olasz bajnok is 10 perc játékkal.
  • 9csöves9
    Akartam én is említeni :D Hiányzott a kisasszony
  • Trunks
    Valamint mindenkit emlékeztetnék rá, hogy Matri milyen pluszt ad a csapatnak.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.02.03. 13:05:02
  • Trunks
    Teljesen jó. Nem egy klasszis csatár, de azért nem ez a Borriello-Bendtner-Anelka kategória. Szerintem Llorente helyén kb. tudná hozni ugyanazt a teljesítményt ő is. Nem nyomta amúgy rosszul ebben a szezonban, számomra érthetetlen, miért jó elengedni kölcsönbe. De hát ők tudják.

Quagliarella elküldése volt amúgy a hülyeség, Tévezzel ketten nagyon jók lennének ők. Most a hétvégén mesterhármast vágott a Samp ellen.
  • 9csöves9
    A végére azért komoly szépségtapasz került erre a semmilyen mercatora, Mottával szerződést bontottunk! Na meg hoztunk egy Tello nevezetű kolumbiai tehetséget, meglátjuk mi lesz belőle. Egyelőre a primaveraban fog játszani.
  • forzajuve5
    picsába, miért nem mi szereztük meg Boriellot? :)

#40613: így lehet okosan pénzt mosni :). egyébként szerintem ennek a játékoskeringőnek csupán annyi oka van, hogy komoly csatárokat nem tud egyik csapat se venni, egyrészt az áruk másrészt a fizetésük miatt. ha akad egy tehetség valahol akkor az úgysem marad Olaszországban, mert jó pénzért el lehet adni külföldre. Matri, Osvalso stb kaliberű csatárokat lehetne hozni külföldről, de az meg felesleges mert nem ismerik a bajnokásgot, nem beszélik a nyelvet. így inkább mindenki marad annál, hogy bepróbálja az ilyen játékoskat akik hajlandóak évről évre másik csapatban játszani.
  • Kaplan
    Elképesztő ez a belterjes csatárkeringő Olaszországban. :D
  • 9csöves9
    Elfér. Elég jó szezonja volt a Genoaban 7 gól 6 assziszt. Ők meg hozták a helyére Boriellot :D
  • forzajuve5
    Matri lett végül a befutó. szezon végéig kölcsönben lesz nálunk. gondolom sok szerep nem jut majd neki, inkább csak egyfajta biztonsági tartalékként számítunk rá.
  • forzajuve5
    Giovinco mai nappal távozott. sok sikert neki Kanadában!
  • 9csöves9
    Kint voltam a meccsen, élőben talán még gyengébbnek tűnt az egész. Egy momentumra nem tudnék visszaemlékezni. A szurkolás jó volt, most nem volt különszedve a tábor mint 2 éve. Jó látni, hogy haladnak a stadionjukkal, jó kis aréna lesz ha elkészül.
  • Trunks
    Így a Milannal szemben az előnyünk 21 forduló után 21 pontra csökkent. :((
  • Count Adyn
    kiéhezett trollnak egy morzsa is ajándék:DDD
  • szucsy89
    fail:DDDDD
  • Lacee86
    Hát, meg kellett volna nyerni ezt a mai meccset, de mind1, belefért. Tévez is, Pogba is árnyéka volt önmagának.
  • Count Adyn
    Heh roma megint leikszelt 9 pont lehet nemsokára az előny:) ugyanaz történik mint tavaly:D
  • forzajuve5
    *fizetni a játékosai bérét
  • forzajuve5
    Az nem játszott közre DC visszatérésében, hogy a Parma nem nagyon tudja fizetni a játékosai?

Tevez örülne Osvaldo érkezésének, állítólag nagy haverok.

Érdekes ez a Marrone sztori. most akkor eleve sérülten indult el, és reménykedett hogy nem veszik észre, vagy nálunk nem vették észre az orvoso, vagy rosszul lépett le a repülőről :)
  • 9csöves9
    Kedvenc kölyökvizslánk De Ceglie visszatért. Asamoah és Evra kidőlésével mindenképp kellett egy balos ember.

Osvaldo visszatérésével is kezdhetünk megbarátkozni...

Marrone pedig majdnem csatlakozott kölcsönben a Cordoba együtteséhez, de nem ment át az orvosin, műteni kell.
  • 9csöves9
    A 94.percben szerzett tavaly májusban győztes gólt a Roma ellen.
  • szucsy89
    nem értem
  • 9csöves9
    Oszi állítólag elhintette, hogy ha visszatérne a 94-es mezszámot választaná a tavalyi római gólja emlékére. Alig geci :D
  • forzajuve5
    pontosan annyira örülnék neki mint Osvaldo érkezésének.... :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    múlt héten olvastam el Pirlo könyvét. meglepett az a rész amikor Matrit külön kiemelni, hogy mennyire jó csatár
  • 9csöves9
    Na ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, borzalmas volt. Az elődöntőben a Roma-Fiorentina győztese vár ránk.

Pörögnek a hírek rendesen, most már Matri visszatéréséről is cikkeznek. Gondolom ez a hír sem arat osztatlan sikert :D
  • Tibre
    cserecsatár kell, de nem 3. coman lehet, hogy nem csatárként érkezett a juvéhoz, de itt amikor pályára lép azt játszik főleg. ha érkezne egy pazzini biztos, hogy hátrébb is kerülne a rangsorban ami a pályáralépések számát illeti, és ez finoman szólva se lenne jó a jövőre nézve. arról meg már nem beszélve, hogy az ilyen hulladék anelka, boriello, bendter fizetései biztos, hogy millió eurós tételek. na most akkor ilyen bohócokat pénzelek, akik csak ülnek a lelátón (üdv amauri), vagy inkább kevesebb csatárt alkalmazok de annak talán ki tudom pengetni az évi 7-8 millió eurót is, nem mindegy.
    Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.01.28. 20:06:50
  • 9csöves9
    Közben Rugani másik fele is a zsebben, nyártól csatlakozik.

Storari-Padoin,Chiellini,Ogbonna,Lichtsteiner-Marchisio,Pirlo,Vidal-Coman,Llorente,Pepe a várható kezdő mára.
  • 9csöves9
    A Barca kivételével mindegyik csapat 1 csatárral játszik, persze, hogy nincs sok csatáruk. Nem olyan rég volt, hogy a fél keretünk állandóan sérült volt, simán előfordulhat bármikor, hogy a 3 csatárunkból 2 lesérül. Egy többfrontos csapatnál mindenképp kell legalább 2 ember minden posztra, még akkor is ha a cserék éppen megaszalódnak a kispadon. Fel kell készülni az ilyen helyzetekre.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.01.28. 19:28:46
  • Tibre
    azt mondom, hogy teljesen felesleges 5 csatár, de akár még 4 is ha abból 3 játszik rendeszeresen, és abból is csak 1 lő gólokat (tevez). a góljaink nagy részét a középpálya szerzi már évek óta, épp ezért felesleges ennyi csatár. a real, chealsea, barca, bayern se attól bl esélyes mert egy raklap csatáruk lenne. sokkal inkább a minőség felé kéne elmozdulni a mennyiség helyett.
  • 9csöves9
    Ha jól értem azt mondod, hogy komolyabban vennének minket, ha nem jönne senki 4. csatárnak?3 csatárunk van ha már most megy Giovinco, mert Coman nem az. 3 csatárral óriási butaság folytatni bármilyen sorozatot, inkább akkor jöjjön valaki. Nyilván nem Pazzini a legjobb megoldás, hanem egy Tevez stílusú visszalépős csatár kéne, de valaki mindenképp kell, télen pedig nem egyszerű igazolni. Azt se felejtsük el, hogy ilyenkor mindenképp olyat kell hozni aki ismeri a ligát, nincs arra idő hogy hónapokig szokja a környezetet. Pazzini amúgy egy jól működő csapatban nem lenne rossz, az utóbbi években a két milánói hulladéklerakatban persze, hogy nem tudott jó teljesítményt nyújtani. Én a korábbi években is azt éreztem, hogy ez inkább Marottáék döntése mint az aktuális edzőé és ha ők úgy érzik, hogy belefér fél évre az a nagyon max 1-2 millió euró a büdzsébe akkor ám legyen. Ha Conte döntése lett volna anno mondjuk Bendtner,Anelka vagy Osvaldo akkor talán valamennyit játszottak is volna.

#40589: Sturaro kapcsán egyelőre maradjunk annyiban, hogy nyáron megvettük 5,5 millióért a teljes játékjogát 3 éves részletre, ami egy tehetséges olasz középpályásért egyáltalán nem sok. Az, hogy a két bónusz (3,5 illetve 2 millió) mit tartalmaz nem tudhatni, előfordulhat, hogy egyik sem lép életbe. Ráadásul mindkettőt a 2015/2016-os szezon alapján nézik, hol van az még. Semmi baj nincs az ilyen igazolásokkal.