Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Lacee86
Kicsit tényleg irányt változtatott a labda, úgyh amiatt írták annak gondolom. De nem egy tipikus öngól, az biztos. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Count Adyn
Öngól... az bazmeg, idióták😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
A kapott gól után meglepõen jó játékkal rukkoltunk elõ, fõleg a második félidõben. Nem is emlékszem mikor voltunk legutóbb ennyire meggyõzõek. Hasonló teljesítmény stabilabb védekezéssel elég lehet a portugálok (dél-amerikaiak) ellen is. Jó volt újra Barzaglit látni, Marchisio és Llorente pedig szép gólokat lõttek.

Amici di nessuno...

Trunks
Erõsebb, de az is fényévekre lehet Európától. Az ausztrál kalandnak se láttam sok értelmét, tényleg visszavonulhatna, és alkalmazhatná a Juve. Bár ahogy kezelték az utolsó évben, inkább azon lepõdnék meg, ha kapna munkát.

Öröm látni, hogy Conte egy ennyire fontos meccset, mondhatni rangadót ilyen komolyan vesz. Chiellini, Pirlo, Marchisio, Pogba, Asamoah, Tévez, Llorente.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Alex elköszönt Ausztráliától. 2 szezon alatt 28 gól. elég sokat volt sérült, rájátszásba nem jutottak, így azért nem olyan rossz eredmény ez 😊.
visszavonulásról nincsenek még hírek. állítólag amcsi bajnokságba menne. nem hinném, hogy sok értelme lenne. az már egy jóval erõsebb bajnokság mint az ausztrál. novemberben lesz 40 éves.
jobb lenne ha kapna valami pozíciót a klubnál 😊

9csöves9
Vidallal gáz van, ha mûteni kell a térdét akkor ugrik a VB is. Mondanom se kell, Chile teljes pánikban és a klubra mutogatnak, hogy ezt mi kúrtuk el. Conte ma sajtótájékoztatót adott, ahol azért pozitívabb híreket mondott, szerinte akár az EL visszavágón is játszhat és megérti a chileiek aggodalmát, de nekünk nagyobb okunk van az aggodalomra, hiszen mi vagyunk a munkaadói.

Szóba került egy kicsit Garcia is, mert a jó Rudy azt találta mondani, hogy a többi csapat nem teszi oda magát rendesen a Juventus ellen. Úgy néz ki lassan õ is lesüllyed Francesca értelmi szintjére. Õk aztán nagyon odatették magukat Torinóban... 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
beszarok ezen a Román...

9csöves9
A Benficának bejött... 😄

Amúgy szerintem leadunk egy pontot a Sassuolonak, elég sok játékost parkoltatunk náluk. Berardi amúgy megint pont ellenünk tiltatja el magát, nagyon nem akar ellenünk gólt lõni. Marrone sem játszik.

Trunks
Nem a motiváció hiányától félek, hanem csak lenne valami ünneplés, az meg sose jó pár nappal egy ilyen fontos meccs elõtt. Most játszik a Roma, én azt mondom drukkoljunk nekik, mert a bajnoki cím csak megvan már.

Amici di nessuno...

Lacee86
Gondolod, h egy biztos Scudetto ennyire visszavetné a motivációt? Hm, lehet. Remélem, azért nem.
A visszavágón mindenesetre Tevezt és Llorentét akarom látni elöl...

Trunks
Ez nagyon optimistán hangzik. Szó se róla, én is bízom a továbbjutásban, ugyanakkor észre kell venni, hogy ebben a naptári évben alig-alig volt kimondottan jó meccsünk. Persze, többnyire behúztuk a meccseket, de szinte sose jó játékkal. A Lyon ellen úgy jutottunk tovább, hogy egyik meccsen sem voltunk meggyõzõek, itt az elsõ 20 percet leszámítva, de fõleg a második félidõben tényleg jók voltunk. Kérdés, hogy ezt ilyen rövid idõ alatt sikerül-e megint megismételni. Viszont a védelmük sebezhetõ, ez most is látszott. Sajnos a miénk is, Barzagli nagyon kellene vissza a hátvédsorba.

Ami kicsit aggaszt, hogy hétfõn megnyerhetjük a bajnokságot. Ha a Roma nem nyer a Milan vendégeként, akkor csupán a Sassuolót kell legyõznünk és miénk a scudetto. Lehet, hogy nem lenne ez túl szerencsés pont a visszavágó elõtt.

Amici di nessuno...

9csöves9
Szerintem itt megint nem az volt, hogy nincs komolyan véve a sorozat. Egyszerûen még mindig abban a hitben élnek, hogy Vucinic egy kombinatív,kreatív,jól passzoló csatár, pedig ez kurvára nincs így. Conte pedig egy ilyen párost akart felküldeni, nem a toronydaru-s verziót.

Annak ellenére, hogy a lehetõ legrosszabb forgatókönyv zajlott le az elején, nincs tragédia és fõleg a második félidõs játékra lehet alapozni. Gigi jól mondta a meccs elõtt, nagyon kellenek az ilyen tapasztalatok ennek a csapatnak, mert nem mindig tudjuk, hogy is kéne játszani európai ellenfelek ellen. Ez a Benfica egy jó csapat, tele kurvagyors spílerekkel, akik a meccs nagy részében kedvükre kontrázgathattak.

De amennyire jó az õ otthoni mérlegük, annyira tudunk mi is a 24 meccs 21 gyõzelem 3 döntetlen-es mérlegünkre alapozni és betudjuk húzni a visszavágót.

Lacee86
2-0, továbbmegyünk a rendes játékidõben, sztem ez lesz a visszavágón.

Trunks
De elcsesztük a végét. Simán miénk volt a második félidõ, amíg a semmibõl nem lõttek egy gólt. Összesen 2 kaput eltalált lövésük elég beszédes... Viszont ezt még innen is illene behúzni otthon.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez végre gyönyörû volt! És végre megtört Tévez pechszériája is. Lejön Mirko, rögtön megy is ez... 😄

Amici di nessuno...

Trunks
Nem tudom miért nem lehet komolyan venni most már ezt a sorozatot. Mert mi mással lehet magyarázni, hogy a máskor simán második számú Llorente a teljesen tét nélküli bajnokikon folyamatosan kezd, itt pedig folyamatosan padozik. Legalább akkor jönne helyette Osvaldo, nem a semmirekellõ Vucsinics, aki úgyis távozik a nyáron (legalábbis nagyon-nagyon remélem).

Amici di nessuno...

Trunks
Nevetséges, hogy az ebben a szezonban 2 gólt szerzõ Vucsinicstõl várjuk a gólt. Emlékeztek olyanra, hogy Conte a szünetben cserélt? Megint a 70. percig nem lesz semmi változás.

Ezek a kisszögletek pedig életveszélyesek. Miért nem lehet beívelni simán? Nem vagyunk Barca, hogy mindenki 170 cm alatti.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez eddig nem túl biztató. szó szerint lefutnak minket.
nem nagyon emlékszem, hogy mikor kaptunk utoljára szögletbõl gólt. most ezt a bravúrt összehoztuk. nem is lenne nagy baj, ha tudnánk értelmes támadásokat vezetni és gólt szerezni.
nem nagyon fog menni ilyen gyenge középpályával. Pogbat mintha agyon akarná nyomni a mostanában rá nehezedõ nyomás, Pirlonak túl gyors a tempó, Marci a szokásos szürke semmit nyújtja...
védelmük sebezhetõ lenne, de nem ezekkel az íveljük át a védelem fölött próbálkozásokkal. jöhetne Seba, szerintem nagyobb eséllyel tudná átjátszani ezt a védelmet.

Zsolti9014
Mikor kimentem egy sörért, még az összeállításokat mutatták. Bejövök, 1-0...
Nem rossz csapat ez a Benfica, de azért ha már eddig eljutottunk...

Hajrá Magyarország!

Trunks
Most látom, hogy megint Vucsinics kezd. Essünk is ki a picsába, ez elképesztõ.

Amici di nessuno...

Trunks
Tényleg hihetetlen. Nekem is csak a 4. percre sikerült jó streamet találni, elõször amiatt bosszankodtam, aztán az eredmény miatt.

Amici di nessuno...

Lacee86
Bazzeg, most akarom felkapcsolni a tv-t, erre látom, h már gólt kaptunk. Na ne...

Lacee86
Még mindig jobb, mint ha Osvaldo lenne ott...

forzajuve5
igen. térdével van valami már egy ideje. pihentetnie kell, de a következõ meccsen talán már játszhat

Rockynhooo
Vidal sérült?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

forzajuve5
starting XI: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Vucinic

tényleg ez a semmitérõ melák kezd a csatársorban....
Barza sincs ott, de az még a kisebb baj

limperatore
Tevez 6 év szigorított

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Vucinic...<#szomoru2>

9csöves9
Angliában kiadták Pirlo könyvét, az origo írt róla egy cikket. Remélem hamarosan magyarul is olvashatjuk.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20140416-megjelent-angolul-andrea-pirlo-oneletrajzi-konyve.html

Ennek apropóján nézegettem ma róla videókat, van egy 14 perces, ilyen mennyiségben egészen brutális:

9csöves9
😊

forzajuve5
mert akkor kikapnánk 😄

Trunks
Már hiányzott Padoin, rég nem láttuk. Kezdtem félni, hogy valami baja van. Mondjuk azt nem értem egy ilyen meccset miért nem játszhat végig mondjuk Asamoah helyett.

Amici di nessuno...

Trunks
Tévez európai formáját elnézve inkább a bajnokságban kéne játszatni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
digi 2 adja. akinek esetleg nincs az regisztráljon a http://broadsport.eu/ oldalán. múltkor néztem ezen a meccsünket, végig akadásmentes volt

forzajuve5
A Bologna elleni kezdõ: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Llorente, Giovinco.

9csöves9
az utóbbi hetekben/hónapokban ez nagyon hiányzott, sokszor csak nézett ki a fejébõl. szerintem õ is érezte, hogy most kell valami plusz így a hajrára, látszott is a srácokon 😊

forzajuve5
ez hatalmas 😊. szerintem sokszor szeretne Õ maga is a pályán lenni, annyira beleéli magát 😊

9csöves9

Csacsi
Barzagli-t kifelejtetted...bár õ is kiöregszik 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lacee86
Hát jah, sajnos...

Count Adyn
Az a baj megnézed a VB keretet és hát ott se jobb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Lassan átköltözhet a Juve Dél-Amerikába… 😄 Na, viccet félretéve, azért örülnék, ha friss olasz játékosok is jönnének, mint kulcsemberek. Gyakorlatilag a 3 legnagyobb olaszunk (Buffon, Chiellini, Pirlo) közül 2 lassan kiöregszik; és nem igen van helyette más. A többi kulcsemberünk pedig hát Asamoah, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Llorente, Tévez… na jó van még egy Marchisio meg Bonucci, de na… Szóval semmi bajom a légiósokkal, sõt, bírom õket, csak örülnék azért egy kis olasz vérfrissítésnek is. 😊

9csöves9
A meccs után Di Marzio azt nyilatkozta, hogy Alexis Sanchez után nagyon komolyan érdeklõdünk, õ kell Conténak a 4-3-3-hoz.

9csöves9
Nagyon kellett most egy ilyen meccs. Jól játszottunk, fõleg a kisgyerek góljának és jó játékának örülök. Lichtsteiner sem játszhat majd hétvégén, úgy néz ki páran rá akartak pihenni a Benficára.

Viszont dühös vagyok magamra, hogy nem mentem ki, úgy voltam vele, hogy ebben a hónapban nincs keret ilyesmire, erre simán elkúrtam már ennyit hülyeségekre. Kár kihagyni az ilyen közeli helyszíneket.

Jön két kiesõjelölt ami ilyenkor mindig nehéz, de azért nem szabad, hogy gondot okozzanak. A 100%-os hazai mérlegünkbe nem a Bologna fog belerondítani, a Sassuolo legjobb játékosai meg a mieink, csak nem szopatnak meg minket 😊

Giovinco gólja szép volt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Meglepõen jó játékkal rukkoltunk elõ, mondjuk ehhez kellett, hogy az elején értékesítsük a helyzeteinket. A kisgyerek milyen szép gólt lõtt! Persze Vucsinics megint bejött csereként, Llorente pedig megint szinte végig játszott. 5 forduló, 8 pont elõny. Eddig 33 forduló alatt vesztettünk 12 pontot. Igen veretes teljesítmény lenne innen elbukni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezt a mai kiruccanást úgy néz ki tartalékolva is simán behúzzuk. jókor jön ez minden szempontból. lehet pihenni + a Romanak is be kell látni lassan, hogy ezt bizony elbukták, hiába próbálkoznak ennyire szorgalmasan

Trunks
Igen, nem sok maradt már a tankban. Ezért rossz, hogy egyrészt nem elég mély a keret a rotáláshoz+sok a sérült+Conte nem pihentetett akkor, amikor lehetett volna. Illetve akit még lehetne, azokat nem kedveli.

Erõsen meg lennék lepve, ha ma sikerülne nyernünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Lichtsteinert kihagytam,ennyire azért nem vagyunk kemények