Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Öröm látni, hogy Conte egy ennyire fontos meccset, mondhatni rangadót ilyen komolyan vesz. Chiellini, Pirlo, Marchisio, Pogba, Asamoah, Tévez, Llorente.
Amici di nessuno...
visszavonulásról nincsenek még hírek. állítólag amcsi bajnokságba menne. nem hinném, hogy sok értelme lenne. az már egy jóval erõsebb bajnokság mint az ausztrál. novemberben lesz 40 éves.
jobb lenne ha kapna valami pozíciót a klubnál 😊
Szóba került egy kicsit Garcia is, mert a jó Rudy azt találta mondani, hogy a többi csapat nem teszi oda magát rendesen a Juventus ellen. Úgy néz ki lassan õ is lesüllyed Francesca értelmi szintjére. Õk aztán nagyon odatették magukat Torinóban... 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amúgy szerintem leadunk egy pontot a Sassuolonak, elég sok játékost parkoltatunk náluk. Berardi amúgy megint pont ellenünk tiltatja el magát, nagyon nem akar ellenünk gólt lõni. Marrone sem játszik.
Amici di nessuno...
A visszavágón mindenesetre Tevezt és Llorentét akarom látni elöl...
Ami kicsit aggaszt, hogy hétfõn megnyerhetjük a bajnokságot. Ha a Roma nem nyer a Milan vendégeként, akkor csupán a Sassuolót kell legyõznünk és miénk a scudetto. Lehet, hogy nem lenne ez túl szerencsés pont a visszavágó elõtt.
Amici di nessuno...
Annak ellenére, hogy a lehetõ legrosszabb forgatókönyv zajlott le az elején, nincs tragédia és fõleg a második félidõs játékra lehet alapozni. Gigi jól mondta a meccs elõtt, nagyon kellenek az ilyen tapasztalatok ennek a csapatnak, mert nem mindig tudjuk, hogy is kéne játszani európai ellenfelek ellen. Ez a Benfica egy jó csapat, tele kurvagyors spílerekkel, akik a meccs nagy részében kedvükre kontrázgathattak.
De amennyire jó az õ otthoni mérlegük, annyira tudunk mi is a 24 meccs 21 gyõzelem 3 döntetlen-es mérlegünkre alapozni és betudjuk húzni a visszavágót.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Ezek a kisszögletek pedig életveszélyesek. Miért nem lehet beívelni simán? Nem vagyunk Barca, hogy mindenki 170 cm alatti.
Amici di nessuno...
nem nagyon emlékszem, hogy mikor kaptunk utoljára szögletbõl gólt. most ezt a bravúrt összehoztuk. nem is lenne nagy baj, ha tudnánk értelmes támadásokat vezetni és gólt szerezni.
nem nagyon fog menni ilyen gyenge középpályával. Pogbat mintha agyon akarná nyomni a mostanában rá nehezedõ nyomás, Pirlonak túl gyors a tempó, Marci a szokásos szürke semmit nyújtja...
védelmük sebezhetõ lenne, de nem ezekkel az íveljük át a védelem fölött próbálkozásokkal. jöhetne Seba, szerintem nagyobb eséllyel tudná átjátszani ezt a védelmet.
Nem rossz csapat ez a Benfica, de azért ha már eddig eljutottunk...
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
tényleg ez a semmitérõ melák kezd a csatársorban....
Barza sincs ott, de az még a kisebb baj
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20140416-megjelent-angolul-andrea-pirlo-oneletrajzi-konyve.html
Ennek apropóján nézegettem ma róla videókat, van egy 14 perces, ilyen mennyiségben egészen brutális:
Amici di nessuno...
http://www.vecchiasignora.com/topic/266962-telecamera-dedicata-su-antonio-conte-juventinita-allo-stato-puro/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Viszont dühös vagyok magamra, hogy nem mentem ki, úgy voltam vele, hogy ebben a hónapban nincs keret ilyesmire, erre simán elkúrtam már ennyit hülyeségekre. Kár kihagyni az ilyen közeli helyszíneket.
Jön két kiesõjelölt ami ilyenkor mindig nehéz, de azért nem szabad, hogy gondot okozzanak. A 100%-os hazai mérlegünkbe nem a Bologna fog belerondítani, a Sassuolo legjobb játékosai meg a mieink, csak nem szopatnak meg minket 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
Erõsen meg lennék lepve, ha ma sikerülne nyernünk.
Amici di nessuno...