Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben úgy néz ki mégiscsak lesz valami ebbõl az FFP-bõl, a City és a PSG komoly büntetést fog kapni. 60 milliót költhetnek, faragni kell a bérkeretbõl stb. Gondolom még lesz pár kör ebben az ügyben, de talán az esztelen pénzköltést kicsit megfogja.
Pogba így kétlem hogy menni fog a PSG-nek, ráadásul elég pozitív hírek jönnek vele kapcsolatban. Marotta kijelentette, hogy nem eladó, Nedved pedig figyelmeztette Raiolát, hogy a srác érdekeit nézze és ne a pénz lebegjen a szeme elõtt. Raiola pedig így reagált rá:
"Pavel tudja, hogy mindent megteszek Paulért. Ugyanakkor Pavel mindent megtesz a klubért. Neki is komoly szerepe van abban, hogy Pogba itt játszik. Mindig bíztam Nedvedben, tudtam, hogy Pault egy egyenes, top klubba hozom. A klub nevében Pavel kijelentette, hogy Pogba nem eladó. Örülök ennek, és kíváncsian várom, hogy alakulnak a következõ találkozók. Nem akarom én õt minden áron elvinni, Pogba jól érzi magát Torinóban. Paul csak közös szándék és mindenkinek megfelelõ ajánlat esetén távozik innen."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
#39820: alapvetõen nem rossz játékos, sõt. Viszont az elmúlt két évben elvétve játszott csak a Manchesterben, ami ráadásul idén még harmatgyenge is volt. Képességei alapján klasszis is lehetne, csak az elmúlt két évben kicsit félrecsúszott a karrierje. Ennyiért mindenképpen megéri, a legjobb korban, lehet csak környezetváltozás kell neki. Amitõl én a leginkább tartok az olasz játékstílus, alapvetõen nem a támadóközéppályások/szélsõk álma a Serie A, errõl tudna mesélni Quaresma vagy Kraszics is. Mondjuk lehet a mércét se ütötték meg. Kíváncsian várom mi lesz ebbõl. Tegnap Pepe is beszállt a végére, de nem hiszem, hogy fog õ még nálunk kezdeni.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Padoin gólja adta tegnap 😄 el sem hittem, hogy õ lõtte. Ezzel megdöntöttük az egy szezonban szerzett legtöbb gyõzelem rekordját, hátra van még a 100%-os hazai mérleg és a 97 pont megdöntése. szerintem meglesz mindegyik. A Roma ellen gondolom a legerõsebb kezdõvel állunk majd ki, szóval csak nem kapunk ki így meglehet a 100 pont is.
Közben már szinte biztos Pirlo 2 éves hosszabbítása, Conte pedig újabb 3 évre ír alá várhatóan. A tutto szerint megvan Nani 5+2 millió euróért, 4 millás fizetéssel. A személyének nem feltétlenül örülnék, de legalább elõre vetít egy taktikai átalakulást és hát ilyen áron nem drága.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Storari, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Padoin, Marchisio, Pogba, Peluso, Osvaldo, Giovinco
2 éve kellett volna tökösnek lenni, szarni mindenkire és felrakni a mezre.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szücsi, te meg menj már a faszba, hadd ne kelljen már megvárnunk míg a szar csapatodból újra lesz valami 😄 Még Matyi is tud gratulálni, nem kell mindig játszanod a frankón odatrollkodós fejedet.
Zsinórban háromszor bajnoknak lenni bárhol nagy szó, nem kell itt kisebbíteni az érdemeinket azzal, hogy gyengébb lett a bajnokság. Ott volt mögöttünk egy olyan Roma amelyik ennyi ponttal szinte bármikor bajnok lehetett volna, meg egy 100 milliót költõ Napoli, máshol sem mozog ennél több bajnokesélyes csapat egyszerre.
Én kurvára büszke vagyok a csapatra, Európa ide vagy oda. Azt viszont látni kell, hogy változások kellenek, friss, éhes játékosokkal és kicsit más szemlélettel. Kíváncsian várom.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szar érzés lehet ez nektek és ügye így még édesebb nekünk!Tudod az inter-nél van valami koncepció amivel megpróbálnak visszajönni,de ti olyan mélyen vagytok hogy ez több évbe fog telni,és még koncepció sincs.
Na én addig nagyon jól elröhögök a faszságaidon <#kocsog>#kocsog>
erõs szezon volt...
nagy kár, hogy az EL nem sikerült😞 több van ebben a Juvéban pedig
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De nem leszek telhetetlen (kibaszottul idegesít az idei BL-EL.... ) ,zsinórban 3 az azért faszán néz ki <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
én is abban látom a hibát, hogy ez a taktikai felállás nem megfelelõ európában. 4-4-2 vagy 4-3-3 lenne a befutó, de ahhoz szerintem nincs jelenleg annyi pénzünk, hogy meg tudjuk valósítani. így jövõre se számítok túl nagy produkcióra a bl-ben.
most olvasom, hogy Pirlo szerzõdését 2 évvel megtoldják. kérdezem én, hogy minek? tisztelem, becsülöm, imádom, az egyik legnagyobb kedvencemmé nõtte ki magát, de lássuk be, túl lassú már sajnos. igaz nyár után már nem lesz többet válogatott kötelezettsége mivel onnan visszavonul, de akkor se fér bele az õ lassúsága a játékba, fõleg nem bl meccseken ahol komoly ellenfeleink vannak.
kicsit viccesnek tartom, hogy a Bayern aki tavaly csúnyán kiütött minket most csúnyán kiesett, és az a Real verte ki akikkel idén játszottunk és a csoportban alulmaradtunk 😊. jó lenne ha már egyszer nem az lenne döntõs akivel játszottunk az adott szezonban, hanem mi 😊
Amici di nessuno...
Amúgy egyetértek, a jó tapasztalatot meg nem feltétlenül csak a játékosokra és Contéra értettem, hanem Marottáékra is, hogy milyen játékosok kellenek az európai porondra. Gyors technikás szélsõk/ támadó kp-k, ezek tudják a szükséges pluszt hozni a támadóharmadban, nem a védekezõ középbõl lett balszélsõnk meg az eredetileg jobbhátvéd jobbszélsõnk. Persze nem csak rájuk kell hárítani azt, hogy nem vagyunk elég átütõek, de túl fontos szerepük van ebben a felállásban. Igazából nem is várható el tõlük, hogy a védekezéstõl a támadásig mindent megcsináljanak, ez ennek a taktikának nagy rákfenéje. Váltani kell, nincs mese.
Egyszerûen gyengék voltunk az egész szezonban nemzetközi téren, ez van. Az erõsebb Real ellen tudtunk játszani két szoros meccset, mindkettõn inkább nekünk állt a zászló, egyiket se tudtuk behúzni, a gyengébbek vagy hasonló képességûek ellen pedig szenvedtünk.
Mondanám, hogy remek tapasztalat és lehet belõle tanulni, de kétlem, hogy ez lesz. Azért az látszik, hogy hiába erõsödtünk csatárposzton, igazán nem javult a játékunk, úgyhogy amit mondtunk itt többször, hogy a gyenge csatárjáték nem csak a csatárokon múlik, azért abban sok igazság van. Jó szélsõk kellenek, mert - bár minden tiszteletem Lichtsteineré - ez egy erõsebb csapat ellen (és elég ehhez egy Benfica-szintû csapat) nem mûködik. Lepasszoljuk a szélre, Lichtsteiner, aki cselezni nem tud, befelé húzni és lõni, vagy ballal helyzetbe hozni nem tud; tol rajta kettõt az alapvonal irányába és beadja. Ez a nagy játék. Vagy Pirlo húz valami zseniálisat és valaki belövi. Vagy esetleg Tévez a 20 ember gyûrûjében valahogy lövõhelyzetbe kerül és belövi.
Sajnos Cáceres se gyõzött meg mint Barzagli helyettese. Tegnap is nagyon bizonytalan volt.
Amici di nessuno...
végén még Vucinic is bedühödött
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Conténak nagyon ajánlom, hogy ne Vucsiniccsel kezdjünk, mert emberhátrányban azért nehéz nyerni.
#39775: Ugye mondtam, hogy jók? 😄DD Simeone nagyon tud. Egy egytõl egyig jó játékosokból álló, de szûk és nemzetközi téren tapasztalatlan kerettel ezt elérni. Most már remélem behúznak mindent. Ancelotti elõtt is le a kalappal amúgy, odamegy, aztán rögtön BL-döntõ 12 év után. Öröm volt nézni Mourinho képét, amikor a madridi házidöntõrõl kérdezték tegnap. 😊) Kár, hogy a keret tele van õrültekkel, barmokkal és köcsögökkel. Úgyhogy most már beszurkolom az Atlétinek, mert magasan a legszimpatikusabb csapat ezen a szinten.
Amici di nessuno...
holnapra jósolgatják a kezdõnket, 3 helyen van kérdés. Caceres-Barza, Marchisio-Vidal, Llorente-Giovinco. kurvára oda kell tenni magunkat, kemény meccs lesz. Conte gyakoroltatta rendesen a 11-eseket is: Tevez, Pirlo, Pogba, Asamoah, Bonucci, Marchisio és Vidal van kijelölve a firkászok szerint.