44078

ibogldrc.jpg

• Etelkozi Vata
    Az a nagyon durva, hogy még így is sokan képesek arra, hogy Zidanet felmentsék a bűne alól. Egy ilyen tettre nincs mentség. Itt jegyzem meg, Materazziéra sem, mert aki így kihoz valakit a sodrából, az se egy tiszteletreméltó ember.
  • Breki33
    Vett már ma valaki Képes Sport-ot?
  • Breki33
    Rekordpéldányszám a La Gazzetta dello Sportnál

Minden idők rekordpéldányszámát hozta a megnyert labdarúgó-világbajnoki döntő hétfőn a La Gazzetta dello Sport című olasz napilapnak. Az újságból 2,302 millió fogyott el, ami nemcsak a saját 110 éves, hanem az olasz sajtó 1840 óta íródó történelmében is csúcsnak számít. Az ünnepi kiadás a Campioni! (Bajnokok!) szalagcímmel és az aranyérmes nemzeti együttes tiszteletére zöld-fehér-piros színben került a pultokra. Kétszer nyomták újra, így délután és este is megjelent az árusoknál.

Ami az elektronikus médiát illeti, több mint 25 millióan izgulták végig a megnyert büntetőpárbajt az állami RAI televízión, ami 87 százalékos nézettséget jelent.
  • Breki33
    Először nyilatkozott Marco Materazzi, az olasz válogatott védője arról, hogy miért öklelte fel őt fejjel Zinedine Zidane a vasárnapi világbajnoki döntőn. Az Internazionale játékosa a La Gazzetta dello Sportban elismerte, hogy sértegette a francia klasszist, de hozzátette: Zidane „nagyon arrogáns volt”.

„Csak néhány másodpercig fogtam a mezét, ő azonban felém fordult, mérhetetlenül arrogáns, lenéző pillantást vetett rám, és azt mondta: ha kell a dresszem, a meccs után odaadom” – idézte az újság Materazzit.

„Én erre egy sértéssel válaszoltam” – tette hozzá az olaszok egyenlítő gólját fejelő hátvéd, arról azonban nem lebbentette fel a fátylat, hogy pontosan mi hangzott el.

Azt mindenesetre tagadta, hogy Zidane lánytestvérének neve elhangzott volna (egyes források szerint prostituáltnak nevezte a hölgyet).

„Olyan sértés volt, amilyenből rengeteget lehetett hallani a pályán korábban is, és néha az ember nem is törődik vele” – folytatta a 32 éves futbalista.

– Egy biztos: soha nem mondtam rá, hogy terrorista, nem is vagyok olyan művelt, hogy tudjam, pontosan milyen egy iszlám terrorista – jegyezte meg, majd vigyorogva az interjú idején mellette alvó tízéves kislányára mutatott: – Ő az egyetlen terrorista az életemben.”

„Nem beszéltem Zidane édesanyjáról sem, hiszen számomra az anya szent dolog” – tette hozzá.

Egy másik olasz napilap, a Corriere della Serra arra a következtetésre jutott, hogy Materazzi biztosan nem vehette a szájára Zidane édesanyjának a nevét, mivel tizennégy éves korában elveszítette a saját anyját.

A Nemzeti Sport Online-on indított közvélemény-kutatásunkban eddig több mint 12 ezren adták le a szavazatukat. A jelenlegi állás szerint 44 százalék úgy véli, hogy nincs mentség Zidane tettére, 11 százalék szerint az esetet annak függvényében kell megítélni, hogy mit mondott Materazzi. A válaszadók 16 százalék azt gondolja, Zizou ettől még ugyanolyan nagy sportoló marad, míg 9 százalék szerint jobban tenné, ha elbujdokolna.
  • 9csöves9
    ezt egyszerűen nem hiszem el...Miccolit megint kölcsönadtuk 1 évre
  • 9csöves9
    ezzel a döntéssel még én sem egyeznék ki
  • 9csöves9
    igen,Professzor a beceneve
  • Breki33
    Meccsek utánni Go West

http://www.sendspace.com/file/t71cez
  • Breki33
    Na végre lejött a VB album

izelítőnek egy szám

alessandro_tortellini_-_un__estate_italiana.mp3

http://www.sendspace.com/file/xbg2or
  • jozsivagyok
    kevés nagyon
  • BADE
    az ezévit miért akarják elvenni?Nem a 2004-2005-ös szezon idején történtek ezek a dolgok?
  • forzajuve5
    lenne inkább sok-sok pénzbüntetés,nem indulhatnak az európai kupákban,még a ponthátrányban is benne vagyok,de az hogy elvegyék a bajnoki címeket az nagyon nem tetszene
  • gabber_saviola
    Palermóban azt mondják, hogy esély van arra, hogy a büntetés annyi lesz , hogy mindenki marad a Serie A-ban, csak megvonják a Juventustól a bajnoki címet és a Calciopoli csapatok egyike sem indulhat európai kupában és pontlevonással indul a Fio, lácsijó, Milán és a Juve.
  • hunbasser
    ügyes vagy,grat!
  • hunbasser
    a logódban a téged várunk prof az pesottonak szól?
  • 9csöves9
    a kupát is bevitték Professzornak
  • forzajuve5
    a legroszabb esetben ha a C ligába száműznek minket akkor mienk lesz a legjobb stadion a C ligában :)
  • forzajuve5
    Világbajnoki látogatás Pessottónál
  • 9csöves9
    de figyeljétek meg,akármi lesz többen fognak kimenni a B vagy a C ligába mint az utóbbi pár szezonban

pláne úgy hogy elmentek azok,akik miatt a Viking sem járt meccsre,ráadásul így már nem lesz akkora ellentét a "No al calcio moderno" mozgalommal
  • Zsolti9014
    annál azért régebben
  • Breki33
    ne keverjél már
  • Breki33
    most újra meséljem el miért?

Juventus a legnépszerűbb fotbalcsapat Olaszországban csak torino-ban nem ott a torino.

Azt hogy miért leírtam korábban.
  • a zsírkereskedő
    torinóban én még csak 2szer láttam teli lelátót és sok hazai juve meccset nézek viszonylag igaz, hogy azóta mióta nincs Pippo... azelőtt nem tudom mi volt...
    valamiért az ország többi részén jobban bírják őket mint torinóban(állítólag a torino a menő torinóban)
  • horpeti
    hát én mikor fél éve néztem a meccset, akko rmár üres volt. :)
  • Zsolti9014
    bizony, hogy volt! nem is oly rég
  • horpeti
    Így is elég üres a stadion... Kicsit túlméretezték :)

Bár mintha lett volna az tele is anno, nem?
  • horpeti
    A Seria C az nagyon gáz lenne... :)

A B az átvészelhető, de két évig lent lenni elég gazdasági csőd...
  • DJ Bee18
    na kezdődik az időhúzás...
  • gabber_saviola
    Calciopoli: döntés szombaton
  • Redvin
    Viszont ugy tunik elso foku itelet csak hetvegen varhato.

forras
  • Redvin
    A juvet mar szinte biztos visszasoroljak, csak az a kerdes hova. A tobbiektol meg a pontlevonas biztos.
  • 9csöves9
    kirázott a hideg

http://youtube.com/watch?v=6EP4UgJPNg8&search=Pessotto
  • horpeti
    Ekkora a huzavona a végén, nem is történik visszasorolás, hiszen így az olasz foci is eléggé meggyengül, lehet nem vállalják ezt a gazdasági kockázatot Olaszországban.

Bár az is blama ha nem történik semmi ekkora felhajtás után.
  • nono84
    Tényleg mindegy hogy ki mióta juventus drukker! A lényeg hogy 1 v 2 éven belül visszakerüljenek a serie a-ba! Teljesen mindegy hogy ki megy el, ha az egész kezdőcsapat eligazolna akkor is lenne minőségi csere,mert az utánpótlás csapatok is nagyon erősek. Forza Juve!
  • Hegeace
    Én a 2001-es Juventus-Bologna meccs óta vagyok juve drukker. Tarantino akkora öngólt fejelt az utolsó percben hogy máig emléxem rá. Utána több angol klub is megkereste :D
  • Zsolti9014
    Del Piero emberileg egyértelműen Zidane felé nőtt, játékosként is elért volna még többet, ha nincs az a sérülés. Amúgy én azt a 82-es csapatot csak felvételeken láttam, de úgy érzem, hogy ha éltem volna akkor, egyértelműen nekik szurkoltam volna.
  • Zsolti9014
    Az pozitív dolog, hogy a játék alapján szeretted meg őket. Amúgy mind1, ki mióta szurkol nekik, aki most velük marad, az az igazi szurkoló!
  • Csesza
    ehhh... sztem a Juve kb. 100%osan visszajutna az első osztályba még ha az összes felnőtt labdarúgó elmenne, mivel 2szer, 3szor jobb az u20as csapatuk mint a 2. vagy a 3.osztály csapatai :)
  • Etelkozi Vata
    Szerintem mi Brekivel már elég rég Juve drukkerek vagyunk, és Zidane csak egy a sok klasszis közül, akik miatt szerettük, illetve korábban megszerettük a Juventust.
    Én speciel 1982 óta láttam játszani a zebramezben egy-két klasszist: Rossi, Tardelli, Gentile, Cabrini, Platini, Boniek, Ravanelli, Conte, Deschamp, Laudrup, Schillacci, Del Piero, satöbbi, satöbbi.
    Zidane csak egy csepp a tengerben. De most nagyon lealacsonyodott a szememben.
    Del Piero, vagy Platini például soha nem fejelt bele senkibe.
  • 9csöves9
    1 évre kölcsönbe jött és opciós jogunk van a megvételére