44078
-
#9950 akkor én elég kakukktojás vagyok,mert 14 évesen lettem Juve drukker,azaz 4 éve(azóta van kábeltv a faluban :P ),de amint megláttam őket a tv-ben egyből beléjük szerettem -
Redvin #9949 Most Bozsinov csak kolcsonben van egy evig nalatok, vagy meg is vette a Juve? -
#9948 büszkék is vagyunk rá, hogy itt játszott, példakép VOLT számomra
ezzel szöges ellentétben áll a ,,fejelőművész" kifejezés, úgyhogy mi egyoldalon állunk Brekivel ellentétben :) -
gergelyanevem #9947 én is 8 éves korom óta :) csak én 10 éve -
#9946 Igen, nálunk, büszkék is vagyunk rá, hogy itt játszott, példakép VOLT számomra pl.
Én "csak" kb. 8 éves korom óta, azaz 8 éve vagyok Juve-drukker, basztatnak is érte sokan, de nem érdekel, ha a Juve a Borsodi Ligában, vagy magyar körzeti 2. osztályban folytatná, akkor is nekik szurkolnék, és még engem neveztek tegnap divatdrukkernek, hatalmas divat ebben az időszakban is Juvésnak lenni...
Egyébként ha Buffon megy, 80%-ra veszem, hogy Abbiati jön, legalábbis erről volt szó. -
#9945 fú ezt nem tudtuk -
#9944 jó hogy előtte nálatok játszott az a művész :DDDDD -
#9943 nem, azért az nem elég ha 1 embert szeretek egy csapatban:) -
Monoton #9942 és akkkor Inter szurkolo is vagy? :) -
#9941 Nem azért mert bármi lenne a madriddal, én csak megkérdeztem, mert érdekeltek a válaszok.
Egyébként azóta voltam madridos amióta Figo ott játszott, és amint elment, kezdtem szurkolni az arsenalnak. persze már előtte is szimpatikus volt. -
#9940 akkor érthető miért merült fel benned a kérdés -
Monoton #9939 te áruló ::D:SA:D -
gergelyanevem #9938 grat. -
#9937 én igen, tudnék más csapatnak drukkolni:)
mint ahogy 2 éve már nem drukkolok a madridnak helyette az arsenalnak -
gergelyanevem #9936 simán, első osztályban is megállnák a helyüket, bőven... -
#9935 gondolkozzál már ha Platini óta juvés vagyok gondolod, tudnék más csapatnak drukkolni?
Ezek szerint te igen -
#9934 az index fórumról egy kezdő 11 a jelenlegi állás szerint:
Mirante - Balzaretti, Kovacs, Legrottaglie, Chiellini - Marchionni, Zanetti, Giannichedda, Nedved (Kapo) - Palladino (Bozsinov), Del Piero (Miccoli)
szerintem ez is nagyon erős -
#9933 szeretettel várunk:) -
#9932 azt felejtitek el hogy én nem szitkozodni jöttem ide, tök nyugodt hangnemben tettem fel egy kérdést.
egyébként nem az fogja eldönteni hogy melyikünknek van igaza, hogy ki mondja harsányabban hogy ő itt lesz 1 év mulva is, hanem az hogy tényleg itt lesz-e. az meg csak idővel derül ki -
#9931 najó, majd fél év mulva visszajövök, megnézem mi a helyzet, de gyanitom nem sokan lesznek már itt. -
#9930 engem is
egy csapatnak nem azért szurkolunk mert sikeres és mert megveszi a lefejelőművészt -
#9929 viszlát -
gergelyanevem #9928 nem tud feljönni...jó vicc...
lehet hogy elmennek a mostani játékosok, de rengeteg fiatal, jó játékos jöhet helyettük, mert mindegy hanyad osztály, de akkoris a Juventus az Juventus, és ha jól teljesítenek, akkor ők lehetnek a köv. generáció , és maradnak itt -
#9927 engem kurvára érdekelni fog hidd el nekem
a klubot jobban imádom mint azokat a játékosokat akik elmennek -
#9926 jaja mert gondolkozzunk csak:
lekerül a 3.madosztályba a juve->az összes játékos klubot vált->a juve 3madosztályu szar csapat lesz, még az is lehet hogy nem tudo feljönni 2odosztályba se->kit érdekel hogy játszanak? -
#9925 rögzítettem 1 órát kb. :)
-
#9924 nagyon hálás lennék
egyébként minden más videót szívesen várok az eseményről -
#9923 ezt este linkelem ide, mert felvettem :) -
gergelyanevem #9922 én is,csakhát kár hogy a többiek mennek -
#9921 mivel a szerződést aláírták így Nedved is biztosan tagja lesz a 2006/2007-es csapatnak
Cannavaroban én nagyon bízom -
gergelyanevem #9920 hát mondjuk igaza is van, jó lenne ha sikerülne itt tartani őket -
#9919 Deschamps a szerződésében kikötötte,hogy csak akkor vállalja a pozíciót ha Nedved és Del Piero mindenképp marad,illetve Cannavaro maradására is mindent elkövet a klub -
#9918 pisz&láv&no spam&no flame -
#9917 szia! -
#9916 nem nem érdekel
na pá -
#9915 nem érdekel minket margit szurkolók mit irogatnak.
Nálad mégis mindig fölbukkan egy ,,margit" meg egyéb dolgok. Mégis érdekel? -
#9914 még azért hozzátennék annyit,h vki nem azárt nyit topikot sg-n,h az ő topikja legyen,hanem azért h mert nincs olyan topik még,és h legyen,h aztán tudjanak bele írogatni,gondolom te is ezért nyitottad. -
#9913 csak mosolyogni tudok rajtad :)
az én topikom még idézőjelben sem elfogadható. :)
mivel,attól még h te nyitottad,még az sg-é,vagyis minden sg-s tagé.de látom,neked ez magas :) és fogd már fel,h ide én nem mint madrid szurkoló jöttem,hanem mint laikus kíváncsiskodó,cask benéztem,h errefelé mi a pálya.
ez a "gáláktius" (ahogy te írtad) szöveg pedig tiszt újságírós :)
lehet,h félreértesz,de én nem flémelni jöttem,csak amikor látom,h elkezdenek itt margitozni...az azért fáj...hiába,h nem szeretsz egy csapatot,attól még tisztelni kell... de hát hagy ne idézzek megint csak tőled az előző hsz-edből...és részemről itt a dolog be is van fejezve(ez de magyaros volt:)) -
#9912 nem mindenkié hanem a Juve-t szeretőké, másoknak go home
és mivel én nyitottam az "én topicom", de látom ez neked magas
És fogjátok már fel, hogy nem érdekel minket margit szurkolók mit irogatnak.
Misem irunk gáláktikus topicba tise írjatok ide.
Többen többször elmondtuk már nem kivánok többet ezzel foglalkozni. -
#9911 a keselyű az butragueno volt,és azt hittem,h egy fórumba mindenkinek szabad írkálnia.ez nem a te topikod! nem.
nem a tiéd.mindenkié.most attól h te vagy a hg,attól sem a tied,csak az a neve,h forza juve,attól még én szabadon közlekedhetek itt,és látom,h elkezdesz itt margitozni.