Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon megnyugodtam a tegnapi reál-Mallorca meccs láttán. A reál egy kalap f*s, esélyük sincs ellenünk. <#hamm>😊

9csöves9
jaja ugyhogy a blancok ellen már játszhat is 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ez komoly??

AZt hittem hülyét kapok mikor láttam, hogy fekszik a földön!!!!!!

A milan végre szopott és este a real is szokásához híven (11es, szerencsés gól) nyert! Annyira örültem mikor Iuliano lerúgta azt a dagadt köcsögöt! Már megérte odaszerzõdnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
Alex😊

Breki33
Tudjátok ki van a képen?

9csöves9
15-20 nap múlva már edzhet Pavel!!!

9csöves9
sajna sztem is vége Nedved idényének...ugyanígy sérült meg az EB-n de azért vmit adhattak volna mert eléggé talpalva szállt az a hülye. ha PAvel megsérült akkor valszeg beívelgetõs focit játszunk majd .bal oldalon Olivera jobbon Camo aki fantasztikus mostanában. mondjuk még egy olyat is eltudok képzelni hogy Alex lesz az irányító és csak egy védekezõ kp lesz Puma

😞 Kit jáccatunk majd helyette? 😞 Belegondolni is rossz, asszem eztán kisseb hangerõvel hírdetem, h kiverjük a reklám margitot

BADE
Inkább Ibrát szórták volna ki😄
Állítólag lõttek Nedved idényének😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hát igen hoztuk a szokásos unalmas játékunkat, pedig ha a Brescia ellen nem jáccunk egy jót akkor ki ellen fogunk? no mind1.

remélem Nedvednek nem lesz komolyabb baja (ha lesz akkor nekunk konyec)

és azért volt "örömteli" pillanata is a meccsnek, ez Blasi sárgája volt ami miatt kihagyja a kövi meccset <#worship> 😊

BADE
Ismételten szar meccset láthattunk,csatáraink csak elvétve találkoztak a labdával,ötlettelen játék ismételten.Capello is minek kezdeti Profot,ha lehozza 45 perc után??2:0-nál nem hozhatta volna be Alexet?Hihetetlen ez az ember!

jöjjön már vissza a vétel! fasz kiváncsi a buzimilán szopására!

9csöves9
jó ha van de ha nem eredményesebb Laexnál akkor ne játszon 3x annyit

na azé jo ha van 1 zlatan a háznál!!!!

9csöves9
Treze treze trezegooooooooooooooooooooooooooooooool

9csöves9
ez tény hogy nincs formában de akkor Capello szerint Zlatan formában van? mert akkor ez elég gyengus hogy Zlatan formában 3x annyi meccsen ugyanannyi gólt lõtt mint Alex! könyebben elviselné mindenki Alex hiányát ha olyan csatár miatt nem játszana aki ontja a gólokat és nagyszerûen játszik. Zlatan pedig nem az az ember. ráadásul ma megint Trezzel fog kezdeni akivel meg látszott multkor is hogy nem tud játszani. majd Trezt is kiteszik a csapatból hogy Zlatannak jobb legyen? az egész vezetõség Zlatan ködben úszik és ez nagyon nem jó mivel így Capello mankóval is játszatná!

Igaza van a Defenzornak, ha nincs jó formában akkor nem kell betennie csak azért mert õ a delpiéró (üssetek!😊 ). Nem az a bajunk mostanság, h DelPi nem jáccik hanem az, h aki a helyén van az is egy nagy lódick.

9csöves9
jah Capello majdnem 2-3x annyi idõt játszatja Zlatant mint Alexet a házi góllövõlistán mégis ugyanannyi gólt lõttek!

gercse
jó lenne ha capello észrevenné hogy nem jön be mindig az amit elképzel,állandóan Ibit játszatja,de elég sokszor nincs semmi eredménye,alex szerintem szinesebbé tenné a játékot

9csöves9
nyugi a gazzetta Alex-Trez párost igér! de sajna Szamuráj nem lesz...

BADE
Állítólag a hétvégén pihenteti Ibrát,remélem nem Zalayetát teszi be,mert akkor kikészülök!

Fabio Capello is megszólalt Del Pieroval kapcsolatban

Fabio Capello figyelmeztette Del Pierot, hogy csapata "nem cipel utasokat"(nem hasznos személyeket?- a szerk).
Del Piero folyamatosan harcol azért hogy a kezdõ csapatba bekerüljön. Ezzel kapcsolatban mondta Capello:
"Mi segítünk Alexnak hogy megtalálja önmagát, például legutóbb a Cagliari ellen is megvolt a
lehetõsége hogy szép dolgokat csináljon. Biztos vagyok benne hogy még fontos lesz a számunkra, de nem a jelenlegi
formája alapján. És õ azon van hogy újra teljesítsen. Én a 3 pontért küldöm a pályára a csapatom és nem az egyéniségek miatt."

by:juventusfc.hu

Capello ki fogja csinálni Alexet!!!!!!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

NE ellenünk!

9csöves9
és ez miért jó a livornonak? ott se játszhat mivel el van tiltva

nem, most "megy" át, és azért mert mi ebben a szezonban már nem igazolhatunk nem eu-s játékost. Szal a Livorno kisegített minket. thx Livorno!

9csöves9
az új Zidanenak nevezik😊és emlékeztetek mindenkit hogy Zidanet se sztárként vettük!jöjjön csak bár ahogy Moggit ismerem tuti továbbadjuk

Legrotaglie kölcsönadásával opciót szereztünk Mourad Meghnire. bevallom nem sokat nem tudok errõl a srácról a lényeg, h 21éves és az egyik honlapon ezt írták róla pequeño Zidane remélem ez a pequeño fiatal, vagy ifjút jelent 😊

Köd volt biztos:😊))
Csak ellenünk rúgja!

Én úgy értem, hogy szerintem élvez elsõbbséget és erre capello is rájöhetne

9csöves9
jövõre megy át a Livornoba😊jólvan Legro is mehet de akkor már muszály lesz igazolni 1-2 pados védõt...

de izé! a drogos el van tíltva, mit kezdenek vele Livornóban? 😊

meg van egy ilyen: Legrottaglie joins Bologna

9csöves9
sztem Trez még akkor is Zlatanra volt ideges😊
egyébként lehet hogy jövõre se lesz mutu! két játékost kölcsönadunk a Livornonak Tudor,Mutu😊

BADE
Jövõre,de nekünk most kellene.
Trez többször is kijelentette,hogy Alex-el érti meg magát a játékban.

Fura volt, h a Cagliari elleni meccsen Trez-DelPi cserekor a két játékos egymásra sem nézett semmi pacsi vagy vmi, látszott, h nagy a feszültség a két ember között (vagyis én így láttam). Lehet, h nem véletlenül játszatja Capello végig Zlatant...

Ja és belenéztem a kristálygömbömbe! sok-sok Mutu gólt láttam 😊

9csöves9
Tacskó=TAcchinardi
Cassano sztem nem fog jönni. nem olyan hülye a Roma hogy eladja fõleg egy mutuért

Breki33
Sztem elférnének egymás mellett a csapatban.
BADE
Itt most az a probléma,hogy ha jól játszik még akkor is leülteti,úgyhogy teljesen mind1,hogy másnaposan vagy józanúl ül a padon.

Alex szerintem csak külföldre menne! De remélem, marad és rájon Don is, hogy 2005-ben JUVENTUS=DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Még ha szarul is játszik, akkor is elsõbbséget élvez bárkivel szemben! Kíványcsi leszek, hogy ki játszana, ha tényleg jönne Cassano?!Akkor tuti vége lenne Alexnek!

Tacskó=Maresca?

Lippi belefásult már a Juve-ba, talán majd pár év múlva!

9csöves9
ALEX SOHA NEM FOG ELMENNI! inkább visszavonulna mint hogy máshol kelljen játszania!

BADE
Ráadásul így,DP is el fog igazolni!

gercse
még jobb,de mi lesz ha így folytatjuk?

Breki33
De jobb mint a tavalyi év
9csöves9
menjen csak és Lippi jöjjön vissza😊 mondjuk nem irom még le Capellot de amit néha játszunk az siralmas

Breki33
ZOff nagyon jó edzõ

Én a vállogatotthoz õt hívnám
9csöves9
áhh Zoff is túl defensív!

BADE
Akkor Zoff!

Vialli vagy Ferrara no tapasztalattal???? jézus! akkor már inkább maradjon Don Defenzor.

9csöves9
Alex nem fog semmiáron elmenni. Tacskó pedig simán jobb lasinál meg Appiahnál!

BADE
Ja és Tacskót sikerül(t) eltávolítania a csapattól,pedig régebben õ is egy meghatározó játékos volt.

BADE
Capelloval nagyon gyorsan csinálni kell valamit,mert ha ezt így folytatja,Alex nem sokáig lesz a Juve játékosa,ráadásul sem Bl-t,de még bajnokságot sem nyerünk!Jöjjön Vialli vagy Ferrara játékosedzõnek!