Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
en nem juve szurkolo vagyok pocs csak oket szeretem egy kicsit meg olaszban!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

divat drukker (mu,barca,milan már juve is) <#vigyor>

gercse
khm,khm

DONGUBA
Hu ha ti ilyen kemenyek vagytok vigyazok magamra meg a vegen megharaptok es veszett leszek!!!!!Eddig is ertelmesen szoltam hozza itt mivel aMilan mellett olaszban csak a juvet szeretem valamennyire mert van par kedvencem ott.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

BADE
Lionban vettem,még tuti,hogy van

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
jobbulást neki
Kaplan
kéket honnan a francból szereztél????!!!! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Na, hogy lerendeztem DONGUBA-t! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pár hete nyilatkozott: nem lesz több igazolás szal 100, h jön valaki 😊

BADE
sajna nem

gercse
hát ja ez így nem jó, mi mikor játszunk a milannal? mert egy sevcsenkos milant jobb megverni mint az anélkülit

Sevcsenko: súlyos sérülés

Dr Jean Meersseman: "Sevcsenko sípcsontjánál elhelyezkedõ izmában egy nagy lyuk keletkezett. A bokája nem dagadt be, de nagyon fájdalmas. Pontosabb diagnózist, és a sérülés súlyosságát hétfõn lehet majd megállapítani"
Sevcsenko játéka így kérdésessé vált a február 22-i Manchester United elleni BL mérkõzésen.

gercse
de eladót nem tudsz?

BADE
Hogyne lenne😄
Azt nem hagyhattam ki,akárcsak a mostani kéket!

gercse
én az összel vettem egyet németo.-ban de még csak egy napot volt rajtam,igazából nem is nagyon akarom hordani ne hogy tönkre menjen,bár mitöl menne tönkre? 😊 de van egy tavalyi gagyi is azt bármikor felvenném,de nem engednek ki focizni az iskolában.amugy nincs valakinek 2003-as lotto juve meze? az király de nem tok sehol

Kaplan
😄

BADE
Én is karácsonyra kaptam,de ráérek majd tavasszal felvenni😊

BADE
Ua.-t láttam én is

9csöves9
sztem jó Moggi bár van sok szar húzása( fiorentinai trió)

Platini mint ahogy Bade is mondta nem kéne ide.olyan riportot láttam a sport 1 en... semmit se jelentett neki a torinoi évek...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
én is nem rég vettem és szinte mindig abban voltam😊

BADE
Én õt semmiképp,múltkor láttam egy riportot vele,iszonyat ellenszenvesnek tünt,ráadásul azt is nyilatkozta,hogy nem nagyon vágyik vissza.Gondoltam is magamban,hogy ki hívta?

Kaplan
Vhogy amúgy biztos lelehet váltani...

Kaplan
én is nyugi 😉

Breki33
Ezt a Moggi-t nem lehet vhogy leváltani?

El tudnám képzelni pl PLatini-t
Kaplan
Van eredeti nike juventus mezem az új , 2 hétig nem lehetett rólam leszedni! 😊
Karácsonyra kaptam

Kaplan
😄

9csöves9
ez Mogginál természetes😊 állítólag vmi nagy húzásra készül!( van rá 4 órája😄)

Kaplan
Hehe!!! 😊

Kaplan
Te vegyél már egy kicsit veissza magadból , mi megyünk a milan topikba szidni a milánt? Az tény a juve jobb ha ezt nem tudod elfogadni SAJNÁLLAK!
Különben is milyen jogod van neked ahhoz , hogy te itt bárkit lefaszozhass..
Úgyhogy ha nem akarsz magadraúszítani mindenki kettõ lehetõség van:
1. Lapulsz mint szar a fûben!
2.Értelmes beszlégetést folytatsz és nem obcén szavakat használsz.

Dönthetsz 😉

9csöves9
nagyon kemény vagy és egyben szánalmas is

érdemes figyelni a dátumokat😊

Tudornak maradnia kell
2005.01.26. 11:06

"Tudor marad, és a szezon hátralevõ részét a Juvénál tölti!" - Moggi

Tudor kölcsönben a Sienaban!
2005.01.27. 16:37

ne foglalkozzatik már ezzel a kis senkivel

inkább örüljünk a NYolc pontnak, csak remélem kitart

szegény Gigi!bár inkább most, mint a bl döntõben😊

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

DONGUBA
Hozzaszolasodbol latszik hogy kb 10-12 eves lehetsz aki epp takarodik az iskolaba...tehat menj es kuss.

9csöves9
na idefigyelj te milanos köcsög
1. csak tudom hogy hívják a csapatim játékosát
2. hogy a faszba képzeled hogy lefaszozhatsz itt bárkit?
3. hogy a faszba képzeled hogy leszarozhatod a Juvét amikr 8 ponttal megyünk ráadásul kb 10 el több Scudettot nyertünk mint ti?

sztem kussolj el majd ha megelõztök minket jöhetsz pofázni kis faszjankó!
FORZA MAGICA JUVE!!!

Breki33
figyi te kezdted úgyhogy nyugi

itt senki sem mondta, hogy a Juve milyen jól játszik, sõt elismerjük ha nem megy

DE akkoris a kedvenc csapatunk, és most véletlenül utcahosszal vezeti a bajnokságot P
A Juvétõl már nem veszi el senki a bajnoki címet! Nyolc pont elõnyt ez a csapat nem tud elkótyavatyélni. A harmadiktól lefelé meg ne is beszéljünk.
ez a buzi milanos itt is baszakodik!!!!
az inter topicban is õ égeti magát!!!!!

DONGUBA
Itt az a problema hogy nehany ember paraszt!!!MI AZ HOGY EL KENE TAKARODNI TE CSIRA???ANYADDAL BESZELJ IGY KIS POCS!!!!!!!!!!!

😄 jah szarok vagyunk, mi lenne ha jók lennénk? akkor hány ponttal vezetnénk a milán elött? 20al?

gercse
el kéne takarodni innen és sirni a milan topicban az elvesztett meccs után,mi sem megyünk oda leszarozni a csaopatodat, ugyhogy.....

DONGUBA
Kocsog milanosok??????????Fos juve ugyse lesz bajnok mert szarok!!!!!!!!!!!!

DONGUBA
Na csitt legyen!!!!!!!!!!!!

és még a köcsög milánosok pofáznak, h a bírók a Juvét segítik. nemtom melyik meccsen volt 8 perces hosszabbítás... a lényeg, h egy árva szar pontra sem futotta tõlük hazai pályán a Bologna ellen, így 8 pont az elõnyünk velük szemben.

Juventus 50
Milan 42
Udinese 34
Roma 33
Inter 32
Sampdoria 32
Reggina 30
Palermo 29
Cagliari 29
Lecce 28
Bologna 27
Messina 27
Livorno 26
Chievo 25
Lazio 23
Fiorentina 23
Parma 22
Siena 19
Brescia 19
Atalanta 11

BADE
Látom a Milan topic majdnem eltünt a süllyesztõbe,miért nem oda írsz?

BADE
Te vagy itt a legnagyobb fasz,csak,hogy pontosítsak Olivera!!!
Jól jegyezd meg ezt a nevet!Inkább a saját csapatoddal és topicotokkal foglalkozz!

DONGUBA
oliveira te fasz.

9csöves9
bõ mondanivalóval vagy megáldva😊 de nem baj lehet még ma 8 pont elõnyünk😄

Breki33
azaz
9csöves9
és a Bologna is vezet 😄

9csöves9
EGY CSODÁLATOS OLIVARA KAPÁSGÓL 0-1!!!