44078
-
#10030 Nah VB zene
2 CD from This Complitation
Part 1
http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html
Part 2
http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html
And Part 3
http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html
-
#10029 Na tényleg van nagy olasz poszter a képes sportban
viszont a Ghána elleni csapat tehát pár fontos ember hiányzik, viszont a másik felén a francia válogatott van tehát nyugodt szívvel ki lehet rakni
amúgy fejelgetős berátunk most nyilatkozott a francián ahol egy brazil tv felvételét is mutatták más szögből abból az irányból amerre futottak
közben mutatták hogy beszél vmi haknis felsőben -
#10028 tényleg,bocsi nem figyeltem :D -
gergelyanevem #10027 nem arra mondta... -
ozsi #10026 Fabio Cannavaro a Squadra Azzura minden játékosának nevében megköszönte Lippinek a munkát: "Az egész csapat nevében szeretnék hatalmas köszönetet mondani Marcello Lippinek" -olvasható a védő honlapján. "A Kapitányunk győztesként fejezi be és mi csak annyit tehetünk, hogy megköszönjük a munkáját, amit edzőként és emberként véghezvitt és azt, hogy a nehéz időkben a csapat mellé állt. Ő adott nekünk erőt és Ő nyugtatott meg minket és ennek az eredménye a világbajnoki cím."
-
#10025 deeeee, és akkor az kapja meg aki megérdemelte:Cannavaro -
jozsivagyok #10024 neeeeee -
#10023 Elvehetik Zidane vb-s Aranylabdáját -
#10022 :DDDDDD -
#10021 megnéznék egy ilyen A-B meccset :DDD -
#10020 Zlatannak összetörte a szívét -
#10019 hál' isten Capello nem hozza magával, pedig nálatok nagyon szerette :) -
#10018 ismét 1 évig kölcsönbe ment a Benficába -
faláb #10017 Miccolival mi a helyzet? -
#10016 sose bírtam, menjen csak! -
#10015 Zlatan nagyon közel áll ahoz hogy az interbe igazoljon
a 2004/2005-s idényt megköszönném neki,de egy könnycseppet sem fogok érte ejteni...sőt -
Etelkozi Vata #10014 Éljen, éljen!!!!!!!!!!!!! -
#10013 Secco: Nem vagyunk egy szupermarket
Nem lesz kiárusítás...
A Juventus új sportigazgatója, Alessio Secco a zebrák igazolási stratégiájáról nyilatkozott:
"Azt akarjuk, hogy mindenki megértse: nem vagyunk egy szupermarket, bár ez nem könnyű. A Serie C-re nem is akarunk gondolni, a B ligában való újjáépítésen dolgozunk. A stratégiánk a következő: rögtön visszajutni a Serie A-ba, majd a következő szezonban BL helyezésen végezni. Így létkérdés egy erős kerettel dolgozni, még ha nagyon sokba pénzbe kerül is nekünk." -
#10012 Grazie, grande Marcello -
ozsi #10011 nálam:
A:
Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres
B:
Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
-
#10010 mondjuk ezt én sem értettem.de hát azt mondják,h a csúcson kell abbahagyni... -
#10009 Lippi lemondott :( -
#10008 szvsz maniche "ellőtte" az egész vb-t.riquelmétől sem láttam túl sokat,de a többivel egyetértek. -
Monoton #10007 Maniche al egyetértek az NSO val :)
de vannak ott kifogásolható játékosok :) -
#10006 Riquelme?? Nem láttam tőle semmit. És Maniche? hát...
A védelemmel viszont teljes mértékben egyetértek, meg Kloséval is -
Etelkozi Vata #10005 Hát a védelem az túlképpen Juve védelem. Lahmot egyébként szívesen látnám zebra mezben. ;)
Zé Roberto? Rosszak voltak azok az osztályzatok.
Hol van Pirlo? -
#10004 Az NS vb-válogatottja
"csak" 5 Juve játékost látok... ehehe -
#10003 hát igen beírnánk ide a keresőbe a Materazzi vagy a mészáros szót elég érdekes kommenteket találnánk:D
az olasz topikba a kerethirdetésnél ezt írtam:
"egyedül Materazzi nem válogatott szintű játékos,de inkább most játszon Nesta helyett mint a vb-n"
ezúton is bocsánatot kérek tőle,nagyon jól nyomta az egész tornán,függetlenül attól,hogy milyen csapatban játszik -
#10002 pontosan
játszottak a Juve csatárok is ellene mégis gólt lőttek nem fejelgettek, pedig velünk se volt finomabb ugye
Emléxem hogy szidtuk PP
Azis hülyeség, hogy összehasonlítják egyesek hogy melyik jobb játékos.
Sose lesz akkora sztár stb.
De könyörgöm más a posztjuk csapatszerkezetben elfoglalt helyük.
Értelmetlen hasonlítgatni.
Védekezésben lehet lenyomná. -
#10001 előtte nézd meg
Azt igérték, hogy a Világbajnok csapat lesz benne poszteren
Az akkor az olasz válogatott kell legyen.
Azért kérdeztem mert ha így van biztos elkapkodják -
#10000 lesz a nyáron Juve-Real meccs amin elbúcsúztatják? -
#9999 így van, Zidane már kitalálhat akármit hogy némileg mentse a bőrét, de a tettén ez nem változtat, és szerencsére többet nem lép pályára -
#9998 kérdés volt? 1 kameraállásból látszik a történet,épphogy kinyitja a száját
nekem tökmindegy mit mond nincs mentség arra amit csinált és itt zárjuk is le a témát -
Monoton #9997 miért szted nem lehet szájról olvasni :)
amugy Zidane szava lesz a döntő de ez sem hihetetlen -
#9996 majd ha Zidane nyilatkozott akkor derül csak ki mi volt(lehet még akkor sem)
addig ezek a szájról leolvasások meg hasonlók baromság -
#9995 szájról olvasók azóta megállapították,h mi volt a párbeszéd szövege.ha vki szokott nézni híradót,mondjuk a tv2-n(én ott láttam),akkor láthatta a párbeszédet. ott úgy volt,h arab terrorista szajhának nevezte az anyját,
én is megfejeltem volna materazzit egy ilyenért.
egyébként zidanetól ez nem meglepetés,a juvéban is csinált galádságokat,mint pl,h rálépett véletlenül az ellenfél fejére,miközben elesett,meg ilyenek.
de mielőtt még sértésnek vennétek,h mondtam,h a juvéban is,akkor mondom,h a realban is csinált ilyeneket,szal mindig is. ő nem az a fajta játékos,aki kiabál,meg lökdösődik,hanem aki alattomosan visszaadja,aki akkor törleszt,amikor a bíró nem látja,vagy pedig ahogy mondtam,h "véletlenül" egy esésnél mondjuk -
#9994 akkor veszek -
#9993 Senkisevett?
Olasz válogatott dupla poszter van benne elvileg -
#9992 Benfica megint -
#9991 kinet adtuk kölcsön Miccolit?
amúgy nagy hülyeség volt, na mind1 ők tudják mit csinálnak...