44078
-
#40710 Nagyon nagy kép:) pont azon gondolkoztam a gólnál, hogy valahogy nálunk sosem volt hiány jó pontrúgókból. Most se rossz a helyzet, és még akkor ott van pl Vidal is, aki a Leverkusenben elsőszámú pontrúgó volt, nem véletlen volt az a 12 gól 12 asszisztos szezonja amikor elhoztuk, nálunk erről erősen le lett szoktatva Pirlo miatt. Pogbának is jól menne szerintem, csak hát ő meg kell a szögleteknél középre. -
#40709 Én úgy vettem észre Marchisio rúgja. Legalábbis az első félidőben ő ívelte be a szabadokat. Azért jó látni, hogy ha Pirlo nincs, akkor Tevez besomja. Már ez a második ilyen alkalom. -
#40708 hm:)
-
#40707 Azon viszont csodálkoztam hogy szögleteket is ő rugja -
#40706 nyilatkozatokból kiderült, hogy Tevez egész héten gyakorolta a szabadrúgásokat, Ő a második a sorban Pirlo után aki elvégezheti őket. úgy látszik bejött. szerintem ez is közrájátszott abban, hogy ennyire ünnepelték a gólt -
#40705 Hasonló érzésem van mint a Dortmund meccs után. Meccs előtt aláírtam volna az eredményt, a meccs képe alapján viszont nagyon nem. Őszintén szólva nem is értem a Romát, azt hittem nekünk esnek, erre azt láttam rajtuk mintha már a meccs előtt feladták volna az egészet. A talált góljuk visszahozta őket, de amúgy nullák voltak. A gólunk után ha nekik megyünk szerintem k.o. lett volna a vége, de hát érthető hogy inkább visszább vettünk.
A gólöröm óriási volt, hogy mindenki még a cserék is futottak rögtön a vendégszektorhoz. Na meg a JCH drapi sem volt rossz helyen éppen :)
-
#40704 Na, majdnem úgy alakult, ahogy gondoltam. Bár igazság szerint nem álltunk nagyon vissza, a gólig kezünkben volt a meccs. Idegesítő, hogy már hányadik meccset adjuk le ebben a naptári évben. A scudettót mondjuk így se féltem, a BL-re kell koncentrálni. Pláne, hogy a Roma is két fronton nyomja még. -
#40703 3-5-2 Lichtsteinerrel és Evrával a két szélen. Ennél sokkal védekezőbb felfogásban nem tudunk felállni. Védekezésben ez ugyebár 5-3-2. Egy 0-0 nagyon nem lepne meg. -
#40702 X tökéletes, szerintem nem fogunk sokat kockáztatni. De amilyen formában vannak mostanában, szerintem simán benne van, hogy ennek ellenére 1-0-ra vagy akár sokáig vezetve, a végén egy kontrát értékesítve 2-0-ra nyerünk.
Totti nyilatkozta hét közben, hogy ha továbbjutnak a Feyenoord ellen, akkor minket is megvernek. Nem igazán látom az összefüggést a félelmetes Feyenoord kiszenvedése és az ellenünk való győzelem között, de az eszes Francinak természetesen hiszünk. :) -
#40701 ROMA: De Sanctis - Toroszidisz, Yanga-Mbiwa, Manolasz, Holebasz - Pjanic, De Rossi, Keita - Gervinho, Totti, Ljajics.
Vezetőedző: Rudi Garcia.
JUVE: Buffon - Cáceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Evra - Tévez, Morata.
Vezetőedző: Massimiliano Allegri.
nem néztem még idén Roma meccset így lehet én vagyok a tudatlan, de tényleg ilyen nevekből áll alapból a védelmük vagy ez tartalékos felállás? -
#40700 Egyetértek. Kell a tartalék erő amúgy is a Dortmund elleni visszavágóra, plusz a kulcsemberek sérülésének esélyét is minimalizálnám a helyében. X bőven jó amúgy, a 9 pont megmarad, más csapat pedig amúgy sem jelent veszélyt a Rómán kívül (már lassan az sem, de ne kiabáljuk el). -
#40699 Szerintem is uncsi x várható leginkább:) -
#40698 Allegri töketlenségét ismerve A) -
#40697 szerintem az első verzió. abból is az jön le nekem, hogy úgy néz ki Allegri újra előveszi a 3-5-2-t, amire általában akkor szokott meccs közben átállni amikor tartani akarja az eredményt. -
#40696 Szerintetek mi lesz a mai forgatókönyv?
- nem megyünk bele nagy csatározásba, megelégszünk a döntetlennel mivel ez a 9 pont előny jelen pillanatban elégnek tűnik.
- a mostanában nem túl acélos Rómát lendületes játékkal megverjük, hogy végleg elvegyük a kedvüket és a reményüket.
-tartalékolunk, mivel sok a kisebb sérüléssel rendelkező játékosunk, inkább pihentetjük őket a kupa és a BL miatt, és így akár a vereséget is kockáztatjuk.
-
#40695 Még így se vészes. A korához képest még bőven aláírtam volna ezt a sérülés pillanatában. A Dortmund elleni visszavágón talán nem fog annyira hiányozni, legalább erősebb lesz a védőmunka a középpályán. Pereyra az első meccsen is remekül szállt be. Nem tudom beszéltünk-e már róla, de nyáron mindenképp meg kell venni. Különösen Pogba várható távozása esetén, ő az új Vidal. -
#40694 Ú, az a 20 nap nem jó... Ezek szerint nem fog játszani a visszavágón, legalább is kezdő tuti nem lesz. -
#40693 “A vizsgálatok a jobb lábában lévő mindkét külső vádli izomban elsőfokú húzódást állapítottak meg” – erősítette meg a Juventus a hivatalos oldalukon.
“A teljes felépülés 20 napot vesz igénybe.” -
#40692 Na, ez jó hír, mármint hogy nem súlyos. -
#40691 Gazzetta.it-en azt írták izomprobléma a jobb lábában, a Roma ellen kérdéses a játéka. Valószínüleg addig nem épül fel. Úgyhogy úgy tűnik nem annyira súlyos. -
#40690 Pirloról nem olvasott vki, h mi van vele? -
#40689 Röhejes ez a cikk... A Digisport meccs utáni elemzése viszont sztem jó volt. -
#40688 hát ez kész :D egy 0 az egész magyar sportsajtó, ezzel a szennylappal az élen.
Én a magyar dortmund drukkerek között olvasgattam. a meccs előtt leírta mindegyik, hogy teljesen vakon vannak a Juvéval kapcsolatban, nem tudják mit játszunk, 1 db meccsünket nem látták stb. Erre a meccs után képesek leírni, hogy szinte ők kerültek előnybe ezzel a vereséggel, na meg, hogy szégyen lenne, hogy ha ez a Juventus a 8 közé jutna. Teljesen úgy veszik, mint ha ők kifogtak volna egy rossz napot, mi nekünk meg ez a max amit nyújtani tudunk. -
#40687 :D német drukker írta a cikket, van ilyen -
#40686 Általában nem igazán foglalkozom vele, hogy a remek magyar sajtó mit gondol a dolgokról, de ma kíváncsi voltam, mi a Nemzeti Sport véleménye a tegnapi meccsről. Nem lövöm le a poént, olvassátok csak el, direkt lefényképeztem nektek: :)
(klikkre megnő)
Ezek ugyanazt a meccset nézték mint én (mi)? Az érzésem az, hogy a mérközés előtt eldöntötték, hogy milyen véleményt akarnak közölni, nevezetesen "olasz foci hú de gyenge, Juve európai kupaporondon súlytalan, német foci az isten". Egy ugyanilyen cikket ellentétes mondanivalóval is nyugodtan meg lehetett volna írni, sőt.
"Az olaszoknak időnként az is gondot okozott, hogy a felezővonalig eljussanak a labdával", "Váratlan fordulatnak nevezhető, hogy a fölénytől elbóbiskoló dortmundi védelem csak nézte, amint - jóformán a második hazai támadás végén - Álvaro Morata a kapuba belsőzte a labdát.", "A Dortmund akart, a Juve bekkelt". WTF?! Ugyanazt a meccset néztük? Helyzetük se volt a gólon kívül, azt is ajándékba kapták. Nem mondom, lefocizva nem voltak, de 3-1-re senki se szólhatott volna semmit - leszámítva az NS-t, akik Pereyra zicceréről is elfeledkeztek többek között. Ezek után direkt elolvastam a kicker mit ír a honlapján, és nem meglepő módon ők is azt mondják, a Juve volt a jobb, de nem reménytelen a továbbjutás, és könnyedén lehetett volna 3-1, pl. ha Pereyra berúgja azt a nagy helyzetet. Azt hiszem végeztem a Nemzeti Sporttal egyszer és mindenkorra.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.02.25. 16:57:13 -
#40685 Azért a 3-1 jobb lett volna, mint a 2-1. A visszavágó egy full más meccs lesz, nem indulnék ki a maiból csöppet sem. Nem szabad félvállról venni majd azt sem.
BTW ez a kép tök jó. :)
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.02.24. 23:21:19 -
#40684 Nem hittem volna, hogy győzelem esetén is elégedetlen leszek de az vagyok. A 3-1 nagyon simán benne volt, tényleg nem is volt helyzetük. Pont az ilyen Chiellini féle sutaságtól tartottam, gondoltam, hogy ilyen gólt szopunk. Jópáran a tudásuk alatt játszottak ez nem fog beleférni idegenben. Moratát ki kell emelni, nagyot játszott és látszik, hogy sok van benne. Nem szabad kivenni a kezdőből, nyomatni kell folyamatosan.
A védelmüket elnézve szerintem kint is rúgunk gólt, de ez még kurva kemény lesz így is. -
#40683 Elég felemás ez a 2-1. Nem egy rossz eredmény, de a második félidő simán a miénk volt. Plusz Buffonnak nem volt igazi védése a meccsen, a gólon kívül helyzete se volt a Dortmundnak.
Eddig 4-ből 4-szer továbbmentünk az európai kupákban, ha az első meccsen 2-1-re nyertünk otthon. Nem mintha olyan sokat jelentene, de innen mi vagyunk az egyértelmű esélyesek. -
#40682 Moratat egyre jobban kedvelem, jó játékos lesz belőle. -
#40681 Ez eddig elég gyenge mindkét csapat részéről. Az mindenesetre látszik, hogy a Dortmund jelenlegi védelme messze van Európától. Reus viszont istenkirály, kíváncsi leszek meddig tudják még megtartani.
Sajnos eddig Vidal és Pogba is igen-igen halovány, a Tévez-Morata kettős viszont egyre jobban érzi egymást. -
#40680 2-1, de a játék nem elég meggyőző. Az a baj, nem elég nyerni, nem szabadna hagyni, hogy szerezzen még gólt a Dortmund. -
#40679 Aztakurva ilyen gólt kapni... -
#40678 1-0! Kíváncsi leszek ezután mennyire állunk vissza. Mert hátul elég sebezhetőek, úgyhogy akár visszállni és kontrázni se rossz ötlet. -
#40677 Ez igen érdekes húzás Klopptól. Olvastam, hogy alig játszott mostanában. Ráadásul őt aztán teljesen jól ismeri mindenki. Jó lenne kapott gól nélkül lehozni. -
#40676 Immo bekerült a kezdőbe, kapni fogja a savat rendesen. Nálunk nincs meglepetés, talán Caceres kezdhetett volna Lichtsteiner helyén.
Juventus (4-3-1-2): Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata.
A disposizione: Storari, Caceres, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Coman, Llorente.
Borussia (4-2-3-1): Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Sahin; Mkhitaryan, Reus, Aubameyang; Immobile.
A disposizione: Langerak, Ginter, Kirch, Kagawa, Kuba, Kehl, Ramos -
#40675 szerintem nyertek ma -
#40674 Jó, igaz, etettem a trollt. Sry. :( :) -
#40673 Hányszor kell neked megnyomni azt a gombot mire sikerül?:DD -
#40672 Ez most komoly? Ezeket a reakciókat elnézve már érthető, hogy állandóan trollkodik. -
#40671 Olvass utána, h hányadik a Dortmund, és azt is nézd meg, h milyen eredménnyel jutottak a BL nyolcaddöntőbe, sőt, olvass utána a német és olasz bajnokság erőmércéjének mielőtt f*szságokat irkálsz. Köszi.