Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://www.libri.hu/konyv/alessandro_alciato.andrea-pirlo.html
kurvára féltem tõle, hogy elmegy, egész meccsen a gesztusait figyeltem tegnap. aztán amikor a feleségénél eltörött a mécses, akkor szinte biztos voltam benne, hogy megy. persze hosszabbításról szó sincs egyelõre, egyre többen pletykálják, hogy kitölti a szerzõdését 2015-ig és úgy intenek búcsut egymásnak.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
most pedig kezdhetjük rágni a körmünket Conte szerzõdése miatt
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Legközelebb meglesz nekik, ha követik a holland-magyar példát. 😄
Amici di nessuno...
Szomorú látni azt is, hogy hány üres szék van az EL-döntõn. Nem is értem. Jelentkezni kellett a jegyekért és kisorsolták õket, mégis rengeteg az üres szék az alsóbb sorokban (a közvetítésben ezek látszanak csak, felül nem tudom mi a helyzet.
Amici di nessuno...
Ahogy írtad is, Conte az elsõ szezonban megmutatta, hogy tud mást is. Tud látványos változatos focit játszatni, volt, hogy egy meccsen 3 különbözõ formációban is játszottunk. És az is nagyon igaz, hogy beleszürkült a dologba. Pont ezért akar egy új projektet. Az eddigi arról szólt, hogy legyünk a bajnokságban királyok bármi áron, az újnak arról kell szólnia, hogy legyünk királyok Európában és Conte ezt akarja. Ehhez pedig át kell alakítani a keretet, és igen, költeni kell rá.
Nem véletlenül mondta azt tegnap is hogy õ játékosként már nyert BL-t, szeretne edzõként is. Azonban a jelenlegi Juventust nem tartja elégnek ehhez. Nem arról van szó, hogy a keret gyengeségére fogná a csoportból való kiesést, mert azt is megmondta, hogy a top 8 csapatban benne vagyunk.
Ha a célok nem egyeznek akkor nincs értelme maradnia. Megértem persze Agnelliékat is, egyrészt ne dirigáljon nekik az edzõ, másrészt õk nyereségesen szeretnék mûködtetni a klubot, ami 100 milliós mercatoval és európai top fizetésekkel nem mehet. Csak nem szabad elfelejteni, hogy a célkitûzés az volt Conte kinevezésekor, hogy 5 év alatt kell olyan szintre elérni, hogy a bajnokságban mi legyünk a legmeghatározóbb csapat és ott legyünk a BL élmezõnyében. Na az elsõ fele messze túl lett szárnyalva és ez nagyrészt Conténak köszönhetõ.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Azt viszont nem értem mit ért a "minden rekordot megdöntöttek és úgy gondolja nagyon nehéz lesz ennél többet kihozni ebbõl" alatt. Ami igazán számítana, az a jó BL-szereplés, abból meg csak többet lehet ennél kihozni.
Az elején nagyon örültem, mert fiatalos lendülettel, teljesen más hozzáállással látott munkához, de az elmúlt két évben ugyanazt a taktikát erõltette, sokszor az egyértelmûen gyengébb képességû kedvenceit favorizálta, és a játékunk egyre egysíkúbb és unalmasabb lett. Hálás vagyok azért, hogy ide felhozta a klubot, de igazából azt se bánnám, ha távozna. Egyedül azt nem látom ki lenne az utódja. Prandellit mondjuk el tudnám képzelni a padon, a klubhoz is megvan a kötõdése, tapasztalattal is rendelkezik és mindig szimpatikus volt. Ráadásul a VB után távozik a válogatott kispadjáról. Rajta kívül így hirtelen fogalmam sincs ki jöhetne szóba. Mondjuk hozzáteszem Contét se tudom máshol elképzelni.
Amici di nessuno...
Attól tartok Agnelli még nem olyan jó vezetõ ahhoz, hogy ebben a helyzetben helyesen döntsön, simán el tudom képzelni, hogy nem enged Conténak és szétválnak az útjaik...óriási hiba lenne.
Igazából nem láttam azt a nagy nyerni akarást, de hát ezek vagyunk mi, behúzzuk az ilyen meccseket is. Pár piros lapot kiszórtam volna azért, hihetetlen mennyire türhõ csapat ez a Roma. Persze Chiellini is az volt, de nem is csodálom az egész csapatuk meg a szurkolók is rá voltak kihegyezve. Köszönhetõen annak, hogy a drága Francesca miután felrúgja még le sem pacsizik vele. Sosem tudtak veszíteni, pedig aztán gyakorlatuk az van benne.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Storari-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Pogba,Pirlo,Padoin,Lichtsteiner-Tevez,Llorente
#39831: A chileiek nagyon komoly vb reklámot dobtak össze 😄
Cercit is szívesen látnám a csapatban bal oldali támadóként egy 4-3-3-ban. Alexis Sanchez is távozhat Barcelonából, Vidal meggyõzhetné, ráadásul tele a keret ex-udineiekkel is. De ez inkább csak kívánságmûsor mint realitás.
Amici di nessuno...
Kicsit sajnálom, hogy nem nálunk fog kiteljesedni, de neki biztosan jobb lesz, Klopp kurvajó játékost fog belõle csinálni. Az sem mindegy, hogy annak megint nem lett volna sok értelme, ha ugyanazt eljátsszuk mint Giovincoval. Kifizetünk a saját nevelésû játékosunkért 10+ milliót, aztán meg alig játszik. Valószínûleg a válogatott is profitálni fog ebbõl a váltásból.
Közben megy a box továbbra is Conte és Agnelliék között, ma újra találkoznak, hogy megvitassák Conte feltételeit. Nagy átalakításokat akar a keretben, ehhez pedig sok pénzre lesz szüksége, viszont hallani sem akar arról, hogy Pogbát pénzzé tesszük. Érdekes lesz...