Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Drogbáát akarják idehozni?? Ne már... -.-

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Breki33
elírtam, természetesen Drogba-t akartam írni 😛
9csöves9
Egyetértek. Fel nem tudom fogni minek kell bármelyiket is idehozni. Sajnos Drogba nagyon közel van már. Sanchezt elhoznám, szerintem jó esélyeink is vannak rá, 20 millió körül odaadják.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
El, de ilyen Progba Eto-ban nem értem miért gondolkodunk mikor Del Piero-t elküldik, és fiatalítani kéne inkább a keret átlagéletkorát nézve.
Alexis Sanchez bõven elférne itt😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
Count Adyn
xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Várható megjelenés, holnap? 😮

forzajuve5
Pirlo könyve megjelenik magyarul. már elõrendelhetõ:

http://www.libri.hu/konyv/alessandro_alciato.andrea-pirlo.html

Breki33
forzajuve5
sokban fog függeni ez attól, hogy mit villantunk az idei mercaton, és milyen nemzetközi szereplést produkálunk a következõ szezonban. ha bemegy a csapat a bl-ben a legjobb nyolc közé akkor erõsen benne van a hosszabbítás lehetõsége

9csöves9
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

kurvára féltem tõle, hogy elmegy, egész meccsen a gesztusait figyeltem tegnap. aztán amikor a feleségénél eltörött a mécses, akkor szinte biztos voltam benne, hogy megy. persze hosszabbításról szó sincs egyelõre, egyre többen pletykálják, hogy kitölti a szerzõdését 2015-ig és úgy intenek búcsut egymásnak.

forzajuve5
"2014/15-ös szezon, edzõ: Antonio Conte" - szól a szûkszavú Twitter bejegyzés.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Lacee86
Kicentizted. 😊

Count Adyn
Szerencsére rugtunk hármat😊 Szezon elõtt fogadtam egy milanos haverommal hogy nem lesz több pontjuk mint nekunk a golkulonbsegunk😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
a végére sikerült 17 pontot ráverni a Romara. pár hete senki se gondolta volna, hogy ekkora lesz köztünk a pontkülönbség.

most pedig kezdhetjük rágni a körmünket Conte szerzõdése miatt

Trunks
Legalább az utolsó, teljesen tét nélküli meccsén a kezdõbe jelölhette volna Conte Quagliarellát.

Amici di nessuno...

Trunks
Ráadásul közülük szinte mindenki biztos kerettagnak tûnik, egyedül Llorente fog kimaradni szerintem.

Amici di nessuno...

9csöves9
Nevetséges, mindig vannak ilyen barmok és általában szépen meg is buknak. Amúgy 13 játékosunk szerepel a bõ keretekben, ez holtversenyben a 3. legtöbb, a Bayern az elsõ 15-tel. Buffon,Chiellini,Bonucci,Barzagli,Pirlo,Marchisio,Vidal,Isla,Pogba,Lichtsteiner,Asamoah,Llorente,Cáceres.

Trunks
Ez a Sabella is egy vicc. Bõ keretében csatárok között ott van Palacio, Higuain, Lavezzi, egyikük se egyértelmûen jobb Téveznél. És akkor még nem is említettem Franco Di Santót, aki a majdnem kiesõ Werder Bremenben produkált veretes 4 gól/23 meccses mutatót. Aha...

Amici di nessuno...

Lacee86
Guttmann-Benfica: 8-0 xDD
Legközelebb meglesz nekik, ha követik a holland-magyar példát. 😄

Breki33
9csöves9
szerencsére nem. ezek tényleg el vannak átkozva

Trunks
Benfica 3,5 óra alatt se tudott gólt lõni a Juventus Stadiumban, mégis lehet õk nyernek.

Amici di nessuno...

Trunks
Hú, mekkora szar ez a bõ keret. Összevetve a 90-es évek végével mondjuk vagy akár a 2000-es évekével... amikor Ferrara vagy Montella-szintû játékosok vagy alapemberek nem voltak vagy be se nagyon fértek a keretbe. Most meg igazán fel se merül, hogy Abate, Ranocchia vagy Aquilani ne legyen kerettag, mert alig van konkurencia. Szomorú. A kezdõ viszont egész jó lehet, köszönhetõen a Juve-tengelynek hátul, illetve a csatársor is tetszetõs.

Szomorú látni azt is, hogy hány üres szék van az EL-döntõn. Nem is értem. Jelentkezni kellett a jegyekért és kisorsolták õket, mégis rengeteg az üres szék az alsóbb sorokban (a közvetítésben ezek látszanak csak, felül nem tudom mi a helyzet.

Amici di nessuno...

9csöves9

Breki33
9csöves9
A probléma azzal van, hogy ha elengedik Contét, azzal azt jelzik, nem akarnak annyit invesztálni a csapatba, hogy tényezõk legyünk Európában. Maradna a keret nagy része, jönne pár Serie A-ban jó szezont futó spíler és mellé megkapná ezt egy Spalletti,Prandelli,Montella,Mancini vagy akármelyik olasz edzõ aki szintén nem tudott semmit felmutatni Európában, és ugyanúgy nem használna olyan játékrendszert amivel manapság Európában aratni lehet. Csak mellé még azt is megkapnánk, hogy bõven benne van a bukta lehetõsége a bajnokságban is azzal, ha egy új edzõ elkezdi majd keresni a csapatát.

Ahogy írtad is, Conte az elsõ szezonban megmutatta, hogy tud mást is. Tud látványos változatos focit játszatni, volt, hogy egy meccsen 3 különbözõ formációban is játszottunk. És az is nagyon igaz, hogy beleszürkült a dologba. Pont ezért akar egy új projektet. Az eddigi arról szólt, hogy legyünk a bajnokságban királyok bármi áron, az újnak arról kell szólnia, hogy legyünk királyok Európában és Conte ezt akarja. Ehhez pedig át kell alakítani a keretet, és igen, költeni kell rá.
Nem véletlenül mondta azt tegnap is hogy õ játékosként már nyert BL-t, szeretne edzõként is. Azonban a jelenlegi Juventust nem tartja elégnek ehhez. Nem arról van szó, hogy a keret gyengeségére fogná a csoportból való kiesést, mert azt is megmondta, hogy a top 8 csapatban benne vagyunk.

Ha a célok nem egyeznek akkor nincs értelme maradnia. Megértem persze Agnelliékat is, egyrészt ne dirigáljon nekik az edzõ, másrészt õk nyereségesen szeretnék mûködtetni a klubot, ami 100 milliós mercatoval és európai top fizetésekkel nem mehet. Csak nem szabad elfelejteni, hogy a célkitûzés az volt Conte kinevezésekor, hogy 5 év alatt kell olyan szintre elérni, hogy a bajnokságban mi legyünk a legmeghatározóbb csapat és ott legyünk a BL élmezõnyében. Na az elsõ fele messze túl lett szárnyalva és ez nagyrészt Conténak köszönhetõ.

Breki33
Breki33
Breki33
A la Gazzetta dello Sport szerint Conte távozása esetén Agnelli Kloppot keresné meg, viszont a lap azt állítja hogy Montella is kész elhagyni Firenzét ha megkeresik.
Grove4
Conténak tényleg vannak hibái, de nála jobb edzõt most nemigen tudnánk leültetni a padra és a váltás számunkra és a játékosok szempontjából hatalmas kockázat lenne. Az építkezés közepén vagyunk, egy edzõváltás sok mindent tönkre tehet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Nagyon hálás vagyok neki, nem felejtettem el, hogy milyen mélyrõl hozta fel a csapatot, fõleg az elsõ év volt káprázatos. A tavalyi évben sem volt kivetnivaló, idén viszont úgy érzem õ is beleszürkült a közegbe. Ugyan a Serie A-ban rekordot rekordra halmoztunk, mégis egyértelmû csalódás az idény. Rengeteg ilyen meccs volt mint a mai, senki se tudja hogy, de behúztuk. Európában meg fontos szoros meccset szinte nem is tudtunk nyerni.

Azt viszont nem értem mit ért a "minden rekordot megdöntöttek és úgy gondolja nagyon nehéz lesz ennél többet kihozni ebbõl" alatt. Ami igazán számítana, az a jó BL-szereplés, abból meg csak többet lehet ennél kihozni.

Az elején nagyon örültem, mert fiatalos lendülettel, teljesen más hozzáállással látott munkához, de az elmúlt két évben ugyanazt a taktikát erõltette, sokszor az egyértelmûen gyengébb képességû kedvenceit favorizálta, és a játékunk egyre egysíkúbb és unalmasabb lett. Hálás vagyok azért, hogy ide felhozta a klubot, de igazából azt se bánnám, ha távozna. Egyedül azt nem látom ki lenne az utódja. Prandellit mondjuk el tudnám képzelni a padon, a klubhoz is megvan a kötõdése, tapasztalattal is rendelkezik és mindig szimpatikus volt. Ráadásul a VB után távozik a válogatott kispadjáról. Rajta kívül így hirtelen fogalmam sincs ki jöhetne szóba. Mondjuk hozzáteszem Contét se tudom máshol elképzelni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Conte meccs utáni nyilatkozatának nagyon búcsú szaga volt...elmondta, hogy milyen fantasztikus 3 évet csináltak meg együtt a csapattal, minden rekordot megdöntöttek és úgy gondolja nagyon nehéz lesz ennél többet kihozni ebbõl. Csak a klub projektjétõl függ minden, ezt a következõ napokban átbeszélik és eszerint dõl el a sorsa. Már arról is beszélt, hogy ha távozik és nem kap olyan ajánlatot ami komolyan érdekelné akkor inkább pihenni fog, amivel 2-3 hónap utána õrületbe kergeti majd a családját.

Attól tartok Agnelli még nem olyan jó vezetõ ahhoz, hogy ebben a helyzetben helyesen döntsön, simán el tudom képzelni, hogy nem enged Conténak és szétválnak az útjaik...óriási hiba lenne.

9csöves9
Remélem azért Oszi ezzel nem vásároltatta meg magát 😄

Igazából nem láttam azt a nagy nyerni akarást, de hát ezek vagyunk mi, behúzzuk az ilyen meccseket is. Pár piros lapot kiszórtam volna azért, hihetetlen mennyire türhõ csapat ez a Roma. Persze Chiellini is az volt, de nem is csodálom az egész csapatuk meg a szurkolók is rá voltak kihegyezve. Köszönhetõen annak, hogy a drága Francesca miután felrúgja még le sem pacsizik vele. Sosem tudtak veszíteni, pedig aztán gyakorlatuk az van benne.

Csacsi
Megvan a pontrekord 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
happy end 😄

9csöves9
Marchisio tegnap megsérült az edzésen, így az isteni Padoin kezdõ ismét a középpályán. Most mondjuk más alternatíva nincs nagyon. Mondjuk Gigit nem értem miért kell megint jegelni, persze Storari megérdemel néhány meccset, de nyugodtan mehetett volna inkább õ a Cagliari ellen.

Storari-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Pogba,Pirlo,Padoin,Lichtsteiner-Tevez,Llorente

Lacee86
És még a név is stimmel, Andrea. xDDD

Lacee86
Jövõre Pirlót az Eurovízióra! 😄

9csöves9
Biztonsági okok miatt elõre hozták délutánra, és így ütközik legkevésbé az angol és spanyol végjátékkal. Érdekes lesz.

#39831: A chileiek nagyon komoly vb reklámot dobtak össze 😄

Trunks
17:45-tõl játszunk. WTF? Már volt 18:30 meg 19:00, de ilyen még sose.

Amici di nessuno...

Breki33
forzajuve5
annyira nem irreális Sanchez leigazolás. túl sokba nem kerül, reális fizetést ki lehetne alkudni vele, és sokkal több játéklehetõsége lenne mint Barcelonaban. majd meglátjuk, sok függ az eladásokon is. ha túl tudunk tenni egy-két feleslegessé vált játékoson akkor szinte biztosan megvesszük Sanchezt

Trunks
Nem bánom, nálunk úgyse kapná meg a lehetõséget. Közben Berardi, aki szintén a mi tulajdonunk is elég komolyan nyomja, szezonbeli harmadik tripláját lõtte a Fiorentina ellen. Nem bánnám, ha jövõre 4 csatár közül õ lenne az egyik, de Contét és a "kurvasokcsatárlegyen" fetisizmusát ismerve inkább maradjon valami Sassuolo szintû csapatban 1-2 évig.

Cercit is szívesen látnám a csapatban bal oldali támadóként egy 4-3-3-ban. Alexis Sanchez is távozhat Barcelonából, Vidal meggyõzhetné, ráadásul tele a keret ex-udineiekkel is. De ez inkább csak kívánságmûsor mint realitás.

Amici di nessuno...

9csöves9
A Dortmund emberei tegnap Torinóban jártak, Immobileval kapcsolatban tárgyalni, az elnökük ezt ma több helyen is elismerte. Immobile benne lenne a dologban, náluk akar játszani. A kettõs tulajdon miatt nem lesz egyszerû megegyezni, de egyelõre úgy néz ki, hogy mi kb 15 milliót láthatunk a bizniszbõl, a Torino valamivel kevesebbet.

Kicsit sajnálom, hogy nem nálunk fog kiteljesedni, de neki biztosan jobb lesz, Klopp kurvajó játékost fog belõle csinálni. Az sem mindegy, hogy annak megint nem lett volna sok értelme, ha ugyanazt eljátsszuk mint Giovincoval. Kifizetünk a saját nevelésû játékosunkért 10+ milliót, aztán meg alig játszik. Valószínûleg a válogatott is profitálni fog ebbõl a váltásból.

Közben megy a box továbbra is Conte és Agnelliék között, ma újra találkoznak, hogy megvitassák Conte feltételeit. Nagy átalakításokat akar a keretben, ehhez pedig sok pénzre lesz szüksége, viszont hallani sem akar arról, hogy Pogbát pénzzé tesszük. Érdekes lesz...

9csöves9

9csöves9
Holnap megmûtik Vidal térdét Barcelonában, a VB-re rendben lesz állítólag.

Breki33
Serie A: a Milan után a Fiorentinát is sokkolta a Juve-támadó
9csöves9
Berardi egy triplával és egy gólpasszal lehet, hogy megmenti a Sassuolot. Nagyon oda kell figyelni a srácra.