Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
és 5 oldalas a könyv, leírja h nyert egy fos scudettot ellenfél nélkül, nem is azt mikor a világ legjobb csapatával nyert BL-t meg verte degeszre az egész világot

aha
Lacee86
Úgy kezdõdik a könyv, h leírja, mikor szakított a Milannal, és aláírt a Juvéhoz. 😉 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szucsy89
meg kéne vennem, nagy része úgyis a Milanos évei 😛
Lacee86
Pirlo könyv megvéve, Tecsóban 30 %-os kedvezménnyel 2100-ért. 😊)

ha vidalért igaz a united 57 milli+nani ajánlata, és mindenképpen távoznia kell valakinek a pogbával alkotott kettõsbõl, akkor ezt nincs mese, el kell fogadni, bármennyire is fogom/fogjuk jó páran sajnálni.

9csöves9
Álomvilágban élsz még mindig. Galliani megebédeltette már?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
tudod ki a fõkukás...

Iturbéért többet ajánlottunk mint ti 😉
9csöves9
Július eleje van, javában tart még a vb, nagyon korai még aggódni. Marottáék eddig munkájukkal megmutatták, hogy alaposan körbejárják a dolgokat, nem sietnek el semmit és nagy százalékban jól is teszik.

Elsõsorban szerintem a feleslegek kidobálása a cél, és ezt jobb is nem augusztusra hagyni.

Sanchez bele fog illeni a Dzeko,Agüero,Jovetics,Higuain sorba, nem fogunk érte olyan ajánlatot letenni amiért odaadnák, pedig a játékossal nem lenne nehéz megegyezni.

Iturbe és Rabiot esetében nem kell aggódni amiatt, hogy az Inter,Milan,Roma hármas elhappolja valamelyiket. Ha tényleg akarjuk õket akkor minket fognak választani. Iturbe nagyon jó, de azért a 20+ millió túlzás érte, és pont nem a fõkukás Milan fogja ezt kifizetni.

Ami jobban aggaszt az Vidal esetleges távozása, na meg az, hogy ezt nem reális áron fogja tenni. Az õszi formája fantasztikus volt, most pedig túl van egy gyenge tavaszon és egy makacs sérülésen amibõl ki tudja mikor épül fel, hiszen nálunk és a válogatottban is úgy facsarták ki hogy nem volt 100%-os. Bedobnak érte szaros 40 milliót mi meg el fogjuk fogadni.

eddig sajnos elég siralmasak a hírek a mercatoval kapcsolatban...

ment itt még pár hónapja minden, sanchez, morata, stb, aztán a realitás lassan a 33 éves evra meg a 37 éves drogba lesz, mintha nem lenne a serie a legidõsebb kerete amúgy is a miénk.

sanchez nem futott rossz vb-t, ott vannak az angol kérõk, akik bármikor kifizetik a barca által kívánt összeget, így róla persze lemondhatunk, bár én abban sem vagyok biztos, hogy végül luis enrique elengedi. morata elvileg sorra mondja le a különbözõ csapatok ajánlatait miattunk, de mi nem vagyunk hajlandóak 13 milliónál többet fizetni, így rá sem látok sok esélyt. a legfrissebb slágersztori, iturbe is nagyon a milan javára kezd állni, mivel a verona hallani nem akar arról, hogy játékosok bevonásával legyen csökkentve az általuk kiszabott ár, marrota pedig megmondta, nem fog 23 milió fölé menni, szerintem ez inkább 20-21. rabiot-t úgy néz ki, elviszi elõlünk az inter vagy a roma, mivel õt is januárban akartuk szigorúan ingyen megcélozni, és lehetne még sorolni... az ingyen vihetõket, mint pl. ménez szintén lecsapkodták már, szóval lassan nem tudom, ki marad. ibarbo? shaqiri? értük sem fognak 20 milliónál kevesebbet kérni, ami például ibarbo esetében irreálisabb, mint iturbe 30 milliós cédulája, pedig az sem semmi.

heti szinten szabadulunk meg játékosoktól, ami jó, csak helyettük eddig jött coman és sturaro, akik lehet, hogy az elsõ csapat közelébe sem fognak kerülni, sturaro esetében ebben szinte biztos vagyok. elkezdtük leépíteni a csatárainkat is, hogy ki fog jönni a helyükre, az rejtély továbbra is, barzagli lesérült, tehát már nem csak szélsõ, hanem belsõvédõ is kéne.

félreértések elkerülése végett ez nem egy negatív csapongás a részemrõl, ha annak is tûnik, de eddig ez a realitás, nagyon nem akarjuk kinyitni a pénztárcát továbbra sem, így viszont lehetetlen lesz európában szintet lépni. ne legyen igazam...

9csöves9
na alá is írt. köszönet neki azért, de itt volt az ideje a távozásnak

Trunks
Isla meglepõen jó volt - legalábbis ahhoz, amit tõle mostanában megszoktam. Vidal nagyon hajtott, de látszott rajta, hogy közel se 100%-os. Szerintem ha egészséges lett volna és formában van, akkor kicsapják a lagymatag brazilokat. Meg mondjuk õ tudott volna 11-est lõni, nem úgy mint a többiek. Legalább remélem Arturóért nem nõtt a kereslet.

Franciáknak drukkolok én is Pogba miatt (õ az utolsó juvés, aki még nem esett ki), de szegények elég jól beszopták a sorsolást. Pogbának volt már pár szép megmozdulása, remélem lõ még pár szép gólt, aztán kicsenget érte valaki 60 milliót.

A mercato meg kiváncsian várom mit fog hozni. Gondolom távozik Vucsinics (végre) és Quagliarella (õt sajnálom, de megváltás lesz neki), Giovinco is mehetne, de azért megtartjuk idõhúzó-, meg kupacserének. Tehát Contét ismerve jöhet 2-3 új csatár. Islától is meg kéne szabadulni és végre igazolni 2-3 rendes szélsõt, akik mondjuk legalább a jobb napjaikon tudnak beadni vagy 1 az 1-ben megverni valakit. Védelem rendben, ha Storari marad, akkor kapus se kell. Esetleg ha Pogba vagy ne adj' isten Vidal távozna, akkor középre is kellene valaki. Úgyhogy lesz itt dolgunk rendesen. Normális sorsolással azért a negyeddöntõt illene elérni a BL-ben.

Amici di nessuno...

9csöves9
Én õt is szívesen látom 😊

Marrone hosszabbított 2019-ig, ez azért csak jelent valamit, nagyon örülnék ha lenne jövõje nálunk.

Vagy Muriel-t írják még.Udinese,nincs is több kérdés 😄
9csöves9
szerintem egyikük sem volt a toppon. Isla jobb volt mint nálunk, de az nem nagyon volt szint. Vidalon meg nagyon meglátszott a sérülés meg a mûtét. Nagyon akart, de nagyon kellett volna nekik egy egészséges Arturo.

Pogba viszont tegnap nagyon jó volt, alapvetõen utálom a franciákat, de miatta szurkolok nekik, hogy messzebb jussanak. Remélem ma Forresték is kicsapják Argentínát.

Megvan az elsõ hivatalos igazolásunk, Sturarot vettük a Genoából, de marad 1 évet náluk kölcsönben. Sokat nem tudok róla, 21 éves középpályás. Sosem baj, ha fiatal olaszokat veszünk.

Vucinic úgy néz ki tényleg lelép, az Al-Jazeera lehet a célállomás. 6 millió eurót fizetnének érte. Tökéletes választás lenne neki, 0 meló nélkül nagy lóvé teljesítmény kényszer nélkül.

Moggi papa meg elhintette, hogy egy kolumbiai válogatottat már leigazoltunk. A firkászok Balantára tippelnek, tehetséges hátvéd, az efemezõk ismerhetik.

Isla és Vidal jól teljesítettek a vb-n

mondjuk elõbbi kihagyta a maga büntetõjét😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Hát nem 1-2 nap lesz, mire errõl döntés születik, plusz lehet fellebbezni is nyilván.

Trunks
??? Mi az, hogy nem fog vonatkozni a VB-re? Ha eltiltják, de játszhat, akkor mitõl tiltják el? Hogy ne játszhasson Venezuela ellen a selejtezõkön?

Amici di nessuno...

Lacee86
Suarezt el fogják tiltani, ebben biztos vagyok. Nem teheti meg a FIFA, h ne tiltsa el, mert óriási botrány lenne belõle. Viszont valószínûnek tartom, h az eltiltás a vb-re nem fog vonatkozni.

Trunks
Mert a VB "mindenkié", ezért hoznak bírókat a világ minden pontjáról, akik még csak a TV-ben láttak (európai) focit. Kíváncsi vagyok Suárezt eltiltják-e.

Amici di nessuno...

Lacee86
Sajnos az egész vb-n olyan a játékvezetés, h még egy NB II-ben is sok lenne...

Trunks
Innentõl nem is tud kb. érdekelni az egész. Argentína ágán Hollandián kívül egy normális csapat sincs. Vicc az egész. Ugyanott tartunk mint 10 éve: mindenki lát mindent, mert 27429199 kamera veszi a játékteret, csak a bírók nem látnak semmit. Szánalom, hogy Pirlónak egy ilyen meccsel van vége a válogatottkarrierjének. Persze, elbaszták az olaszok is Costa Rica ellen, de se a körülmények nem voltak a téthez valóak, se a bírók.

Amici di nessuno...

gercse
az..., mi volt azon a piros..., egyértelmû, hogy nem direkt a lábát rúgta...

rájöttem miért szar a vb sokszor, mert olyan bírók is fújhatnak, akiknek közük nincs hozzá...

Trunks
Kibaszott undorító. Mintha gólt se akart volna rúgni Uruguay, csak várt volna a bíró segítségére. A harapós kismókus meg örülhet.

Amici di nessuno...

Trunks
Tévez kimaradását még meg tudom érteni. Higuainnal körülbelül egy szinten van, Lavezzinél valószínüleg jobb, a többiek viszont jobbak nála. Játszani úgyse nagyon játszana, Carlitos meg nem az a fajta játékos, akit szívesen ültet folyamatosan a padra az ember. Csak a képességek alapján lett volna helye a keretben, a nevetséges inkább az volt, hogy a bõ keretbe inkább berakta a totál ismeretlen, nem is túl nagy gólvágónak kinézõ werderes gyereket.

Llorente kimaradása ellentétben egy nagy vicc. Nemcsak azért, mert gyakorlatilag az összes csatárnál indokoltabb lett volna a beválogatása (Torres...), hanem azért is, mert megint ugyanabba a hibába estek a tiki-takások: ha nem megy a játék, nem tudnak taktikát váltani. Behoznak ugyanarra a posztra 1-2 másik embert és nézik tétlenül, hogy kikapnak. Llorentével legalább valami mást meg lehetett volna próbálni.

Costa Rica ellen pedig nagyon érzõdött Verratti hiánya, illetve nagyon gáz, hogy elõször a dzsungelben kellett 27°-ban és 90%-os páratartalomban, majd 29°-ban 13 órakor játszani. Balotellinek meg sajnos a játékhoz sincs esze. Helyette kellett volna már sokkal hamarabb beküldeni Immobilét, a többi csere rendben volt. Az uruk ellen azért egy ikszet hozni kell, ha ez nem megy, akkor megérdemelten mehetnek haza. Nem egy nagy cucc azért az uruguayi csapat, Suarezt meg kell fogni nagyjából, Cavani nincs formában, a védelem meg folyamatosan elég tragikusan muzsikál. Utána jöhetne Kolumbia, a fele csapat Serie A-s, jól ismerik õket. A stílusuk meg szerintem eléggé fekszik az olaszoknak, õk se a védekezésükrõl híresek.

Hogy a PSG-nek meg minek kellene Candreva, azt nem látom. Cabaye, Verratti, Pastore, Lucas Moura, Matuidi, Thiago Motta. De õk tudják.

Amici di nessuno...

szucsy89
Patot akarjátok.
9csöves9
Úgy néz ki kötöttünk egy újabb Pogba féle bizniszt, leigazoltuk Kingsley Coman-t ingyen a PSG-tõl. 1 hete töltötte be a 18-at, de már 2 éve bemutatkozott a francia elsõ osztályban. Támadó szélsõ, gyors, jól cselez, technikás szóval elfér. Azt rebesgetik, hogy marad az elsõ csapatnál és megkapja a lehetõséget, emiatt választotta a Juventust az Arsenal, MU, Chelsea hármas helyett.

9csöves9
Na igen, benne volt a pakliban, mondjuk azért számítottam egy talált olasz gólra. Jól megszopatták magukat, egy kurva nehéz meccs Uruguay ellen, aztán ha megvan legalább az X, akkor meg Kolumbia. Két "hazai" csapat, fasza. Úgy mozogtak mintha 5-0 lenne, óriási a kontraszt az elsõ meccshez képest.

Candreva szerintem is elférne, de a nem túl drága kitétel nem fog összejönni, Lotito õrült összegeket kér érte, állítólag 30 millió euro alatt nem adja el. Azt pletykálják a PSG ki is fizetné...

Zsolti9014
Úgy tûnik, hogy joggal tartottál a mai meccstõl.

Egyébként Candrevát én el tudnám képzelni megint nálunk, ha nem túl drágán meg lehetne szerezni. A hozzáállásával nem volt gond akkor sem, amikor kölcsönben volt itt, a játéka sem volt rossz, és azóta fejlõdött is. Egyébként még a vébé elõtt olvastam, hogy szóba is hozták velünk. 27 éves, egy olyan 3 jó év még lehet benne.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Simán befért volna, ahogy Tevez is az argentínokhoz. Llorrentének Costán kivûl mindegyik spanyol csatárnál jobb statisztikái voltak idén.
Eddig tetszik a vb, Vidaléknak nagyon örülök, bár rajta nagyon látszik, hogy nem egészséges, remélem nem megy tönkre teljesen õszre. Ennek ellenére felszántja a pályát. Isla is vállalható, nem lenne rossz ha valakinek megtetszene.

Az olaszok is jó meccset nyomtak, nem is tudom mikor várta ilyen kedvezõ helyzetben a továbbjutást a csapat. Pirlora a zseni jelzõ már nem elég, Hartot megint megszívatta, igazán bemehetett volna az a szabadrúgás. Nem is értem miért Balotelli lett a meccs embere.(Mondjuk most rá sem lehetett panasz.) Marchisio is végre villantott abból amit elvárok tõle, és emellett kurva sokat dolgozott. Marchisio mezben nézem a meccseket, szóval tegye is oda magát 😄
Verratti, De Rossi, Darmian, Candreva is nagyot játszott.
A mai meccstõl kicsit tartok, nem lenne túl olaszos két meccs után 6 ponttal állni. Remélem Prandelli kicsit keveri a kártyákat, Pallettát ki kell tenni a francba, helyére meg Bonu, hazabeszélés nélkül.

Kis mercato sem árt:
-Immobiléért 8 milliót kaptunk végül. A Toro korábban még fizetett érte nekünk 4 milliót, szóval elfogadható a végösszeg.
-Úgy néz ki Berardi lesz akit visszahozunk, õ benne lenne, már csak a Sassuoloval kell leboltolni a felét. Zaza mehet érte egészben meg némi pénz. Gabbiadini marad még 1 évet a Doriában, utána döntenek róla.
-Sanchezért küldjük az ajánlatokat, persze elég karcsú összegeket. Nem látok rá sok esélyt, pláne, hogy jó VB-t fut eddig valamelyik pénzes csapat elviszi elõlünk, ahogy mostanában megszoktuk.
-Vidalt állandóan a jövõjérõl faggatják, diplomatikusan mindig csak annyit mondd, hogy kizárólag a válogatottra koncentrál jelenleg. Kicsit tartok tõle, hogy õ lesz a vezéráldozat.
-Mivel Darmiannak volt egy jó meccse, rögtön szóbahozták velünk, bár a Torosok nem nagyon akarnak hallani a bizniszrõl. Volt is egy kis odamondogatás a sajtón keresztül, Chiellini megjegyezte, hogy nagyobb csapatban kéne játszania, erre Cairo pedig azt válaszolta, hogy Chiellini a bizonyíték rá, hogy a diploma nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki okos is.

Breki33
Miért estek ki a Spanyolok?

Mert otthon hagytak egy Juve játékost, miközben a Chileiek kivittek kettõt is 😛

Trunks

Amici di nessuno...

Trunks
Pirlo megint zseniális volt. 35 évesen jobban bírta fizikailag a nagy meleget és páratartalmat mint néhány fiatal angol. Még egy évig szerintem minimum világklasszis szintet képes hozni, max. kicsit több pihenõt kell neki adni a kevésbé fontos meccseken. Illetve az is látszott, hogy mivel Verrattinál is nyugodtan lehetett a labda (vagy akár De Rossinál), õ is tudott irányítani, így nem volt elég Pirlót lefogni. Nálunk is ez lehet a követendõ példa. Ezt a Verratti gyereket meg szívesen látnám nálunk. A gond az, hogy a PSG-bõl tuti nem lehet két fillérért elhozni.

Amici di nessuno...

Breki33
Breki33
Lacee86
<#eljen>

Breki33
Zsolti9014
Csak egy kis morzsa:
Pietro Vierchowod lett a Kispest edzõje.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
jaj😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Jó, de azért az igényesebb kivételezésû, még akkor is, ha nincsenek benne színes fotók, mint ebben.

Trunks
Nekem a Del Piero-könyv is csalódás volt méretét tekintve. Vagy 150 oldal az egész. De legalább érzetre rendben van a könyv (keményfedeles).

Amici di nessuno...

Breki33
Pirlo signs on at Juventus for two more years

Lacee86
Tecsóban láttam tegnap a Pirlo könyvet. Elég WC papír feeling, de legalább vannak benne színes fotók. Amúgy ez a normál könyv lehet, vagy vmi Tesco Edition? 😄

Trunks
Elég kis pöcsként viselkedett, amikor gólt lõtt nekünk, emiatt nem bánom, ha soha nem húzza magára a Juve mezét. Másrészrõl tényleg furcsa, hogy Osvaldót vesszük fél évre kölcsönbe, közben meg a góllövõlista elejének kis túlzással a fele mi birtokunkban van valamilyen módon. Sánchezt meg majd Vidal megdumálja a VB alatt.

Mellesleg Osvaldo szóba se került a VB-keret hirdetésénél. Mondtam még a télen, amikor érkezett, hogy furcsa egy húzás ez így, mert a kispadról nemigen vezet út a VB-re. Így is lett.

Amici di nessuno...

9csöves9
Immobile menni akart, a vezetõség meg inkább úgy volt, hogy kapjunk mi 10 milliót, mint hogy a Toronak kifizessünk ennyit a másik feléért (sõt még többet kellett volna). Én nem sajnálom annyira, persze jó lenne ha végre már valamelyik saját nevelésünk villantana már valami extrát nálunk.

forzajuve5
elég érdekes és idegesítõ húzásnak tartom elpasszolni az olasz gólkirályt, pláne így hogy csak a fele a mienk. gondolom ezután már komolyabb ajánlattal kopogtatunk Sanchezért Barcelonában

9csöves9
kb. 9-10 milliót látunk mi a bizniszbõl

Trunks
Persze, mert Conténak megint kell a 6 csatár majd, hogy tudják melegíteni a padot. Visszanézve tényleg nevetséges Del Piero elküldése. Konkrétan a két legtöbbet játszó csatár után a többiek percmennyiségét õ is vígan elbírta volna, a színvonal pedig biztosan nem lett volna rosszabb. Szégyen, hogy az õ helyére ilyen Bendtner-féle nyomorékok és kiöregedett ex-sztárok jönnek. Drogba ráadásul még olcsó se lehet. Mennyit kér, 3 milliónál kevesebbet tuti nem.

Vidal távozása meglepne. Az utolsó pár hónapban nem hozta a korábbi színvonalat, aztán meg is sérült, így nem hiszem, hogy annyira célkeresztben lenne. Viszont Pogbánál sokkal hasznosabb, inkább õt adjuk el.

Sanchez nagyon illene a keretbe. Egy jó cikk a következõ szezonunkról: http://bleacherreport.com/articles/2072691-juventus-projecting-a-potential-depth-chart-for-a-4-3-3-in-2014-15

Amici di nessuno...

9csöves9
Nyáron a csatáraink nagy része távozik, mindenképp megpróbálnak egyet ingyen szerezni, hogy meglegyen a keret. Ez valamennyire védhetõ. Ami viszont egyáltalán nem lenne az, ha Vidalt elengednénk. Egyre több hír jön róla, hogy õ lenne a vezéráldozat, hatalmas hiba lenne.

Sanchez mellett az Udinese-s Pereyra áll közel a leigazoláshoz. Ügyes fiatal középpályás, jól járnánk vele és ismerve Marottát nem lesz gond az Udinesevel való megegyezéssel. Attól azért tartok, nehogy lehúzzanak minket, jó lenne valahogy Isla 50%-ával leboltolni az üzletet.