44078
-
#40750 Pirlo nem játszik hnap. :/ -
#40749 +1 -
#40748 Ezt nem most nyertük meg, hanem hetekkel ezelőtt, amikor a Roma elkezdett totál bénázni. Nem is csak a különbség a lényeg, hanem a forma. Ha most csak 8 ponttal vezetnénk, akkor se nagyon lennének kérdések, hiszen jelenleg a Roma örül, ha két meccset tud zsinórban nyerni.
Remekül tért vissza, szerintem kezdeni is fog. A kérdés, hogy az erőállapota milyen. Ha bírja a 90 percet, akkor azt mondom nyugodtan játsszon, a legmegbízhatóbb pontja a csapatnak évek óta. -
#40747 Nagyobb mint a Milán helyezése :) -
#40746 Nem mi tehetünk róla hogy ilyen foszar az egész bajnokság:) Hanem pl ti akik eladtátok minden értelems játékosozokat kis apróért :p:) -
#40745 nagy dicsőség -
preziosi #40744 úgy hírlik, meg is van a megegyezés zaza ügyében: 2,2 milliós fizetés fejében érkezik a nyáron 4 évre, ami bónuszokkal 3 millióig emelkedhet. (jelenleg 800 ezer körül keres.)
llorente ezzel valószínűleg még biztosabban lapátra kerül, emberileg hiányozni fog, a tavalyi szezont meg köszönjük. kíváncsi leszek zazára, egyelőre a hozzáállása biztatóbb, mint a képességei: az viszont biztos, hogy nem az a beszari típus, és nekünk nagy szükségünk van ilyen mentalitású játékosokra. amikor 1 serie a-s szezon után, ahol végig a kiesés elől menekültek behívták a válogatottba, akkor sem mutatta a megilletődés legapróbb jeleit sem, ellenünk is mindig odatette magát, nem finomkodott, fejlődni meg azért van még ideje 23 évesen. -
#40743 Ami tulajdonképpen 15 pont, mert egymás elleni eredményben is jobbak vagyunk a Románál. Ez már zsebben van, lehet a többi feladatra koncentrálni. Megmondom őszintén én a nyáron történtek után nem bíztam a scudettoban, és nem is lettem volna nagyon csalódott, ha nincs meg. 4 bajnoki cím zsinórban nem lehet sehol elvárás.
Holnap el is dől, hogy tartogat-e még izgalmakat a szezon hátralevő része. 3-5-2-t rebesgetnek, ami szerintem most kifejezetten jó döntés. Arra mindig is jó volt ez a taktika, ha eredményt kellett tartani, igazából akkor sült be amikor nekünk kellett volna támadásban extrán odatenni magunkat. Kiváncsi leszek felvállalja-e Allegri azt a kockázatot, hogy Barzaglit kezdőbe rakja, mert igazán vele kiegészülve ütős ez a hármas. -
#40742 Gyerekek, 14 pont, itt a Scudetto. Innen már nem tudom minek kellene történnie, h ne legyen meg. :) -
#40741 Itthon is az volt a terv, szerintem idegenben is ez lesz. A Dortmundnak nem nagyon ízlik a felállt védelem elleni játék, főleg idén, szóval nem hiszem, hogy nagyon kitámadnánk. Tevezzel és Moratával jól lehet kontrázni, kegyetlenül ki kell használni majd az ilyen lehetőségeket.
A meccset csak fél szemmel tudtam figyelni, abból az jött le nem nagyon erőltette meg magát a Palermo, vagy csak egyszerűen nem tudtak mit kezdeni velünk. Pénzt buktam rajta, de azért örültem a győzelemnek :D Főleg Moratának, nagy lehetőségek vannak még a srácban. -
#40740 Remélem azért szerdán nem fogunk beállni hátulra védekezni, mint a cövek. Az igen veszélyes taktika lenne. -
preziosi #40739 morataval kapcsolatban részemről már nyáron is megvolt a bizalom, és az utóbbi hónapokban el is kezdte megszolgálni. fontos gólokat szerez, minden nyilatkozatából sugárzik, mennyire hálás a klubnak, és ki tudja, hány gólnál járna, ha nem sérült volna le a felkészülési szezon elején 2 hónapra. szerintem a realtól nem kell tartani, és ha nem megy végbe rajta egy llorente-féle menthetetlen formahanyatlás a következő szezonra, akkor nagyon fontos eleme lehet a támadószekciónknak hosszú évekre.
bízom benne, hogy tudják a játékosok, mennyire fontos a szerdai meccs, muszáj lenne továbbjutni és nem is lehetetlen. egy jó sorsolással akár még elődöntőbe is lehetne jutni (a porto, arsenal/monaco és szerintem jelenlegi formája alapján az athletico/leverkusen csapatokkal is partiban lennénk), ami önbizalom és nem utolsó sorban anyagi téren is nagy lökést adhatna a klubnak.
nagyon kíváncsi leszek, a nyári mercaton végre domborítunk-e valami ütőset. pereyra esetében már nem mondanám annyira biztosnak, hogy meg kéne tartani. hiába hozza magát többnyire jól helyzetbe és melózik sokat, az utolsó döntései rendre rosszak, ehhez képest viszont nagyon sok a 17 millió, amennyit kérnének érte. a sassuolo elleni meccs után már abban sem vagyok annyira biztos, hogy nekünk zazára van feltétlen szükségünk. berardit mindenképp vissza kell hozni, már csak a benne rejlő taktikai lehetőségek miatt is, viszont zaza helyett (mellett?) nekünk tényleg egy cavani/dybala-szerű nagyágyúra lenne szükségünk, aki kellően bejáratódna 1 szezon alatt tevez távozásáig. a realitások és pletykák talaján maradva viszont a vezetőség pont az ellenkezőjét gondolja, pereyra valószínűleg már csak az udinei kapcsolat miatt is véglegesítve lesz, zaza érkezése szinte biztosra vehető, berardié kevésbé, sztárcsatár meg hát az eddigi szezonokban is mindig érkezett nem is kevés - de csak sajtó szintjén...
-
#40738 Az elején döcögősen indult a dolog, de mostanában annyira belelendült, hogy kicsit vissza kéne fogni, nehogy a Real majd visszavásárolja. Bár múltkor olvastam Ancelotti nyilatkozatát, ahol azt mondta, hogy tehetéges, de szerinte a Real nem fog rá igényt tartani, és reméli a Juvénál marad. Elnézve mennyire becsülték meg anno pl. Morientest, nem elképzelhetetlen a dolog. -
#40737 -
#40736 Jó ez a Morata gyerek:) -
#40735 Marescát meglátva csak nekem ugrik be mindig ugyanez? :))
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.03.14. 19:15:32 -
#40734 Ez a 3-5-2 elővétele is érdekes. Bepróbáljuk szerdán is? -
#40733 Ennyire nem lett cifra. Tegnap még olyat is olvastam a Gazzettán, hogy Llorente nem teljesen egészséges, ezért Matri-Coman kettőssel toljuk majd. Mondjuk számomra érthetetlen, hogy egy ilyen meccsen mi szükség van Tévezre, valszeg vele együtt se nyerünk, az x meg nélküle is jó eséllyel megvan. Buffonon kívül Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Marchisio, Pereyra és Tévez is majdnem biztosan kezdeni fog Dortmundban. Én konkrétan szinte mindegyiküket a padra raktam volna. Hacsak nem Ogbonnát gondolja játszatni szerdán Allegri. Most még jön Vidal is, mert Sturarónak valami baja van állítólag. Reméljük, nem lesz semmi gond. -
#40732 "Allegri egyszer akkorát rotált, hogy kihagyta a BL -visszavágó előtti bajnokin azt a Cassanót, aki a Samppal egyébként már pályára lépett a BL -ben abban a szezonban."
Ezen besirtam:D -
#40731 Csuda egy kezdő néz ki holnapra. Fogadósoknak az 1X, vagy a Palermo gól ajándéknak tűnik.
Buffon-De Ceglie,Ogbonna,Barzagli,Padoin-Sturaro,Vidal,Marchisio-Pereyra-Matri(Coman)-Llorente -
#40730 A Romának most már hátrafele kell nézegetnie, a szezon elején ezt nem tudtam volna elképzelni. Nyögvenyelős csúnya meccs volt, de most valahogy lehetett érezni, hogy behúzzuk. A Palermo ellen idegenben biztos vagyok a pontvesztésben, de valljuk be, belefér.
Berardi meg Zaza elég kis takony módra viselkedett, kiváncsi vagyok nyáron melyikük fog itt kikötni. A végén sokatmondó volt ahogy Bonucci tartott egy kis okítást Zazának, szerintem az ő érkezése már benne van a levegőben.
Pogba esetében tényleg win-win helyzetben vagyunk. Ha megy, ha marad mi mindenképpen jól járunk. Még így is kiemelkedik a mezőnyből, hogy a nagyon erős januárja után most egy kicsit gyengébb időszaka van. A legjobb az egészben, hogy tényleg nem vagyunk rászorulva az eladására, igazából rajta (és Raiolán) múlik, hogy mikor akar menni. Talán a legjobb forgatókönyv az lenne, ha még egy szezont lehúzna, villantana a BL-ben is és futna egy jó hazai EB-t a válogatottal. Raiola meg amúgy is garancia arra, hogy nem lesz olcsó mulatság a vásárlónak, aki 3x eladja ezt a nulla Butatellit 20+ millióért az tud valamit. -
#40729 11 pont, 12 forduló. Azt hiszem itt nyertük meg ténylegesen a bajnokságot. Innentől a BL a lényeg, a negyeddöntő reális, aztán ki tudja. Sok múlik a sorsoláson, de ne szaladjunk ennyire előre.
Pogba meg... toronymagasan a legnagyobb tehetség jelenleg azt hiszem. A nyáron ha akar, mehet. De marha jó pozícióban vagyunk, hogy megkérjük az árát. Én azt mondom akármennyire durván is hangzik, 22 évesen ilyen képességekkel 100 milliót is megér. Ha Bale-ért kifizetett ennyit a Real, nincs az az isten, hogy Pogba ennél kevesebbet érjen. Hosszútávú szerződés; a csapat európai szinten is elég jó; fiatal, nem kell mindenáron gyorsan elszerződnie valahova, hogy nyerjen valamit. Ha valaki jön egy 80 millió+ -os ajánlattal, akkor hallgassuk meg és költsük el jól azt a pénzt. Ha meg marad, akkor élvezzük a játékát, mert - ha nem jön közbe sérülés, - a következő tíz év egyik legmeghatározóbb játékosának játékát élvezhetjük hétről hétre. -
#40728 Kár érte, szerintem nagyon jól nyomta mostanság. Ami feltűnt a kupameccsen, hogy Barzagli végre ott ült a padon - lehet ez már néhány meccs óta így van, nem nagyon nézegettem, de jó lenne újra a pályán látni. Conte érkezése óta a legstabilabb teljesítményt nyújtotta a mostani sérüléséig.
#40723: Persze, csak először az egy meccses rendszer ugrott be. Emlékszem a Lazio elleni elődöntőkre, mai napig nem értem ott hogy estünk ki. Marchisio mit hagyott ki a végén!!!! -
#40727 Ráadásul ma az edzésen Caceres is megsérült, eltörött a bokája, műteni kell. A szezonjának annyi... -
#40726 Az egész bajnokságban irdatlan mennyiségű döntetlen van most. Mint ha csak a franciákat látnám.
A lábtörést láttam, sajnálatos nagyon. Remélem, sikerül helyrepakolni a srácot, de nem néhány hét lesz csak, az biztos. :( -
#40725 Valahogy nem tudok neki örülni mert az a gyökér indonéz csúnyán eltörte Mattiello lábát :( -
#40724 Roma sikeresen leikszelt megint, vicc ez a bajnoksag:D -
#40723 Számít, úgyhogy jah elég szar a helyzet. Azért talán egy 2-1-re mi is jók vagyunk, kérdés milyen meccseink lesznek akkortájt. 2 éve volt szerencsénk amúgy elődöntőhöz, amikor a Lazio ellen két kurva peches meccs után estünk ki. Hihetetlen, hogy 20 éve nem tudjuk megnyerni, pedig azóta aztán volt jópárszor bitang csapatunk. -
#40722 Na, szép vagyok én is. Mentségemre legyen mondva, még mindig nem sikerült kiigazodnom az olasz kupa lebonyolítási rendszerén: általában nem szoktunk eljutni odáig, hogy visszavágók legyenek. :) Meg a végén úgy ünnepelt a Fiorentina, mintha már továbbmentek volna. Itt számítanak az idegenben lőtt gólok? Mert akkor majdhogynem esélytelen a dolog. -
#40721 áh, esélytelen, kiestetek -
#40720 Az a gond, nem pusztán csak nyerni kellene. Hát, a Fiorentina otthonában, ezek után... De hát ne írjuk azért le a csapatunkat. :) -
#40719 Ez visszavágós . Szépen elkúrtuk, mondjuk a Fiorentina kibaszott nagyot védekezett. Nem lehetetlen idegenben nyerni, de egy büdös garast nem adnék rá ezek után.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.03.05. 23:08:09 -
#40718 Majd ha nem a Fiorentinát kapjuk egyszer. :) Igazi mumusaink. :D -
#40717 Na bazz. Úgy érzem amíg élek, ezt a nyomorult kupát soha nem fogjuk megnyerni. De legalább nem volt hosszabbítás.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.03.05. 22:38:25 -
#40716 Nekem nem is az fájt a legjobban, hogy elvették, mégiscsak volt ott bunda. Meg nem is nagyon érdekel, hogy a szövetség mit gondol. Az undorító az volt, hogy a szintén sáros Inter kapta meg őket (vagy legalább egyet). -
#40715 Azért jól jön ez a Fernando gyerek is. Még iszonyat nagy meccs is lehet ebből, a hangulat nagyon ott van. -
#40714 A hónap 2. felében derül ki, h visszakapjuk-e az elvett 2 bajnoki címet. Remélem, igen. Bár a 32 akkor is 32, akárhogy is lesz. -
#40713 Jah lol a multban ragadt a készitő :D -
#40712 Most nézem elég epic fail ez a 2014... :) de a kép különben zseniális. -
#40711 Reust ma 20 perc után agyonrúgták a kupameccsükön, nem 1-2 napos sérülésnek tűnik. Nekünk is vigyázni kell csütörtökön, a lilák sem fognak finomkodni. Az előzetes hírek szerint azért erőteljesen B csapat szaga lesz a dolognak, Barzagli,Matri és De Ceglie is kezdhet.