Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Elsõsorban szerintem a feleslegek kidobálása a cél, és ezt jobb is nem augusztusra hagyni.
Sanchez bele fog illeni a Dzeko,Agüero,Jovetics,Higuain sorba, nem fogunk érte olyan ajánlatot letenni amiért odaadnák, pedig a játékossal nem lenne nehéz megegyezni.
Iturbe és Rabiot esetében nem kell aggódni amiatt, hogy az Inter,Milan,Roma hármas elhappolja valamelyiket. Ha tényleg akarjuk õket akkor minket fognak választani. Iturbe nagyon jó, de azért a 20+ millió túlzás érte, és pont nem a fõkukás Milan fogja ezt kifizetni.
Ami jobban aggaszt az Vidal esetleges távozása, na meg az, hogy ezt nem reális áron fogja tenni. Az õszi formája fantasztikus volt, most pedig túl van egy gyenge tavaszon és egy makacs sérülésen amibõl ki tudja mikor épül fel, hiszen nálunk és a válogatottban is úgy facsarták ki hogy nem volt 100%-os. Bedobnak érte szaros 40 milliót mi meg el fogjuk fogadni.
ment itt még pár hónapja minden, sanchez, morata, stb, aztán a realitás lassan a 33 éves evra meg a 37 éves drogba lesz, mintha nem lenne a serie a legidõsebb kerete amúgy is a miénk.
sanchez nem futott rossz vb-t, ott vannak az angol kérõk, akik bármikor kifizetik a barca által kívánt összeget, így róla persze lemondhatunk, bár én abban sem vagyok biztos, hogy végül luis enrique elengedi. morata elvileg sorra mondja le a különbözõ csapatok ajánlatait miattunk, de mi nem vagyunk hajlandóak 13 milliónál többet fizetni, így rá sem látok sok esélyt. a legfrissebb slágersztori, iturbe is nagyon a milan javára kezd állni, mivel a verona hallani nem akar arról, hogy játékosok bevonásával legyen csökkentve az általuk kiszabott ár, marrota pedig megmondta, nem fog 23 milió fölé menni, szerintem ez inkább 20-21. rabiot-t úgy néz ki, elviszi elõlünk az inter vagy a roma, mivel õt is januárban akartuk szigorúan ingyen megcélozni, és lehetne még sorolni... az ingyen vihetõket, mint pl. ménez szintén lecsapkodták már, szóval lassan nem tudom, ki marad. ibarbo? shaqiri? értük sem fognak 20 milliónál kevesebbet kérni, ami például ibarbo esetében irreálisabb, mint iturbe 30 milliós cédulája, pedig az sem semmi.
heti szinten szabadulunk meg játékosoktól, ami jó, csak helyettük eddig jött coman és sturaro, akik lehet, hogy az elsõ csapat közelébe sem fognak kerülni, sturaro esetében ebben szinte biztos vagyok. elkezdtük leépíteni a csatárainkat is, hogy ki fog jönni a helyükre, az rejtély továbbra is, barzagli lesérült, tehát már nem csak szélsõ, hanem belsõvédõ is kéne.
félreértések elkerülése végett ez nem egy negatív csapongás a részemrõl, ha annak is tûnik, de eddig ez a realitás, nagyon nem akarjuk kinyitni a pénztárcát továbbra sem, így viszont lehetetlen lesz európában szintet lépni. ne legyen igazam...

Franciáknak drukkolok én is Pogba miatt (õ az utolsó juvés, aki még nem esett ki), de szegények elég jól beszopták a sorsolást. Pogbának volt már pár szép megmozdulása, remélem lõ még pár szép gólt, aztán kicsenget érte valaki 60 milliót.
A mercato meg kiváncsian várom mit fog hozni. Gondolom távozik Vucsinics (végre) és Quagliarella (õt sajnálom, de megváltás lesz neki), Giovinco is mehetne, de azért megtartjuk idõhúzó-, meg kupacserének. Tehát Contét ismerve jöhet 2-3 új csatár. Islától is meg kéne szabadulni és végre igazolni 2-3 rendes szélsõt, akik mondjuk legalább a jobb napjaikon tudnak beadni vagy 1 az 1-ben megverni valakit. Védelem rendben, ha Storari marad, akkor kapus se kell. Esetleg ha Pogba vagy ne adj' isten Vidal távozna, akkor középre is kellene valaki. Úgyhogy lesz itt dolgunk rendesen. Normális sorsolással azért a negyeddöntõt illene elérni a BL-ben.
Amici di nessuno...
Marrone hosszabbított 2019-ig, ez azért csak jelent valamit, nagyon örülnék ha lenne jövõje nálunk.
Pogba viszont tegnap nagyon jó volt, alapvetõen utálom a franciákat, de miatta szurkolok nekik, hogy messzebb jussanak. Remélem ma Forresték is kicsapják Argentínát.
Megvan az elsõ hivatalos igazolásunk, Sturarot vettük a Genoából, de marad 1 évet náluk kölcsönben. Sokat nem tudok róla, 21 éves középpályás. Sosem baj, ha fiatal olaszokat veszünk.
Vucinic úgy néz ki tényleg lelép, az Al-Jazeera lehet a célállomás. 6 millió eurót fizetnének érte. Tökéletes választás lenne neki, 0 meló nélkül nagy lóvé teljesítmény kényszer nélkül.
Moggi papa meg elhintette, hogy egy kolumbiai válogatottat már leigazoltunk. A firkászok Balantára tippelnek, tehetséges hátvéd, az efemezõk ismerhetik.
mondjuk elõbbi kihagyta a maga büntetõjét😞
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
rájöttem miért szar a vb sokszor, mert olyan bírók is fújhatnak, akiknek közük nincs hozzá...
Amici di nessuno...
Llorente kimaradása ellentétben egy nagy vicc. Nemcsak azért, mert gyakorlatilag az összes csatárnál indokoltabb lett volna a beválogatása (Torres...), hanem azért is, mert megint ugyanabba a hibába estek a tiki-takások: ha nem megy a játék, nem tudnak taktikát váltani. Behoznak ugyanarra a posztra 1-2 másik embert és nézik tétlenül, hogy kikapnak. Llorentével legalább valami mást meg lehetett volna próbálni.
Costa Rica ellen pedig nagyon érzõdött Verratti hiánya, illetve nagyon gáz, hogy elõször a dzsungelben kellett 27°-ban és 90%-os páratartalomban, majd 29°-ban 13 órakor játszani. Balotellinek meg sajnos a játékhoz sincs esze. Helyette kellett volna már sokkal hamarabb beküldeni Immobilét, a többi csere rendben volt. Az uruk ellen azért egy ikszet hozni kell, ha ez nem megy, akkor megérdemelten mehetnek haza. Nem egy nagy cucc azért az uruguayi csapat, Suarezt meg kell fogni nagyjából, Cavani nincs formában, a védelem meg folyamatosan elég tragikusan muzsikál. Utána jöhetne Kolumbia, a fele csapat Serie A-s, jól ismerik õket. A stílusuk meg szerintem eléggé fekszik az olaszoknak, õk se a védekezésükrõl híresek.
Hogy a PSG-nek meg minek kellene Candreva, azt nem látom. Cabaye, Verratti, Pastore, Lucas Moura, Matuidi, Thiago Motta. De õk tudják.
Amici di nessuno...
Candreva szerintem is elférne, de a nem túl drága kitétel nem fog összejönni, Lotito õrült összegeket kér érte, állítólag 30 millió euro alatt nem adja el. Azt pletykálják a PSG ki is fizetné...
Egyébként Candrevát én el tudnám képzelni megint nálunk, ha nem túl drágán meg lehetne szerezni. A hozzáállásával nem volt gond akkor sem, amikor kölcsönben volt itt, a játéka sem volt rossz, és azóta fejlõdött is. Egyébként még a vébé elõtt olvastam, hogy szóba is hozták velünk. 27 éves, egy olyan 3 jó év még lehet benne.
Hajrá Magyarország!
Eddig tetszik a vb, Vidaléknak nagyon örülök, bár rajta nagyon látszik, hogy nem egészséges, remélem nem megy tönkre teljesen õszre. Ennek ellenére felszántja a pályát. Isla is vállalható, nem lenne rossz ha valakinek megtetszene.
Az olaszok is jó meccset nyomtak, nem is tudom mikor várta ilyen kedvezõ helyzetben a továbbjutást a csapat. Pirlora a zseni jelzõ már nem elég, Hartot megint megszívatta, igazán bemehetett volna az a szabadrúgás. Nem is értem miért Balotelli lett a meccs embere.(Mondjuk most rá sem lehetett panasz.) Marchisio is végre villantott abból amit elvárok tõle, és emellett kurva sokat dolgozott. Marchisio mezben nézem a meccseket, szóval tegye is oda magát 😄
Verratti, De Rossi, Darmian, Candreva is nagyot játszott.
A mai meccstõl kicsit tartok, nem lenne túl olaszos két meccs után 6 ponttal állni. Remélem Prandelli kicsit keveri a kártyákat, Pallettát ki kell tenni a francba, helyére meg Bonu, hazabeszélés nélkül.
Kis mercato sem árt:
-Immobiléért 8 milliót kaptunk végül. A Toro korábban még fizetett érte nekünk 4 milliót, szóval elfogadható a végösszeg.
-Úgy néz ki Berardi lesz akit visszahozunk, õ benne lenne, már csak a Sassuoloval kell leboltolni a felét. Zaza mehet érte egészben meg némi pénz. Gabbiadini marad még 1 évet a Doriában, utána döntenek róla.
-Sanchezért küldjük az ajánlatokat, persze elég karcsú összegeket. Nem látok rá sok esélyt, pláne, hogy jó VB-t fut eddig valamelyik pénzes csapat elviszi elõlünk, ahogy mostanában megszoktuk.
-Vidalt állandóan a jövõjérõl faggatják, diplomatikusan mindig csak annyit mondd, hogy kizárólag a válogatottra koncentrál jelenleg. Kicsit tartok tõle, hogy õ lesz a vezéráldozat.
-Mivel Darmiannak volt egy jó meccse, rögtön szóbahozták velünk, bár a Torosok nem nagyon akarnak hallani a bizniszrõl. Volt is egy kis odamondogatás a sajtón keresztül, Chiellini megjegyezte, hogy nagyobb csapatban kéne játszania, erre Cairo pedig azt válaszolta, hogy Chiellini a bizonyíték rá, hogy a diploma nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki okos is.
Mert otthon hagytak egy Juve játékost, miközben a Chileiek kivittek kettõt is 😛

Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Mellesleg Osvaldo szóba se került a VB-keret hirdetésénél. Mondtam még a télen, amikor érkezett, hogy furcsa egy húzás ez így, mert a kispadról nemigen vezet út a VB-re. Így is lett.
Amici di nessuno...

Vidal távozása meglepne. Az utolsó pár hónapban nem hozta a korábbi színvonalat, aztán meg is sérült, így nem hiszem, hogy annyira célkeresztben lenne. Viszont Pogbánál sokkal hasznosabb, inkább õt adjuk el.
Sanchez nagyon illene a keretbe. Egy jó cikk a következõ szezonunkról: http://bleacherreport.com/articles/2072691-juventus-projecting-a-potential-depth-chart-for-a-4-3-3-in-2014-15
Amici di nessuno...
Sanchez mellett az Udinese-s Pereyra áll közel a leigazoláshoz. Ügyes fiatal középpályás, jól járnánk vele és ismerve Marottát nem lesz gond az Udinesevel való megegyezéssel. Attól azért tartok, nehogy lehúzzanak minket, jó lenne valahogy Isla 50%-ával leboltolni az üzletet.