44078
-
#12847 -
#12846 kérlek ne sírj mert akkor én is sírok -
#12845 Brazzo kicsit értékesebb játékos, mint hogy tölteléknek menjen a bunda 2. osztályba. -
#12844 már épp fentem a késem mert nem örülsz Tacsinak -
#12843 Brazzora gondoltam -
#12842 Azért nem reppesek az örömtől. Kiegészítő embernek jó lesz, bár azért már nem a legfiatalabb. -
#12841 Tacsi lehet hogy visszatér nyáron -
#12840 Bettega Amszteramban van,és tárgyalnak Grygera már januári idejöveteléről -
#12839 hát akkor barátkozzunk meg a gondolattal,egyáltalán nem rossz játékos mindenképp megnőnek vele a variációs lehetőségek -
#12838 és már hivatalos is
16.01 11.04 -
UFFICIALE: Salihamidzic alla Juventus da luglio
-
#12837 igen énis ezt olvastam
"Brazzo will join Juve in the summer!!!!" -
#12836 Cesena elleni keret
2 Birindelli
4 Kovac
9 Bojinov
10 Del Piero
12 Mirante
13 Piccolo
14 Balzaretti
15 Marchisio
16 Camoranesi
17 Trezeguet
19 Paro
20 Palladino
22 Belardi
23 Guzman
25 Zalayeta
27 Zebina
29 De Ceglie -
#12835 hát nekem vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban...itt nagyon jól játszott és mivel sose kötődött annyira a különböző klubokhoz ezért rá annyira nem haragszok a távozása miatt mint pl Szamurájra
nagyon úgy néz ki hogy jön viszont Salihamidzic. 4 évre írt alá nyáron fog érkezni ingyen.mindenképp bő keret kell jövőre -
#12834 Mennyi lehet aból a hírből igaz, hogy Puma lehet visszatér a nyáron? -
#12833 a www.bianconeri.hu -n van egy kisebb interjú Lippivel,nem zárja ki hogy lesz még valaha a Juve edzője -
#12832 leigazoltuk Gianmarco Fiory-t. 16 éves kapus,a Primavera keretét fogja erősíteni
-
DJ BP #12831 na innentől kezdve merje bárki is azt állítani róla, hogy hazaáruló, hogy nem jött haza 50-es években. Miközben még ezt is ha elfogadja, akkor sem mondhatnak rá semmit, mert az ő dolga, és ki nem fogadná el? Csak aki nagyon szereti hazáját és a barátait. -
#12830 kösz, most találtam meg nso-n is. :D -
#12829 Puskás 20 évesen kapott egy ajánlatot a Juvétól : szabadon választható havi fizetés, 40 millió líra, lakás, kocsi, apuka mehet edzőnek a Juvéba. -
#12828 miről van szó? nem hallottam még. -
#12827 azt írták most került ki először a konkrét levél. mindenesetre nem semmi ajánlatott kapott... szabadon választható havi fizetés stb.... -
#12826 már régebben hallottam a történetet -
#12825 A cél nem mindig szentesíti az eszközt. :)
Láttátok a ma sportban a Juvés ajánlatot Puskásnak??? -
DJ BP #12824 de sikeres volt nálatok is, és ez a lényeg, nem? :) -
#12823 majd a következő szezonban kimutatja a foga fehérét :p -
DJ BP #12822 Nekem mostanában annak TŰNIK :D -
#12821 na az őszintéségét inkább ne ebbe a topikba taglaljuk :D -
DJ BP #12820 :DDD Csak keményen :)
Eddig olyan balfék edzőink voltak, ezért tetszik, hogy van karaktere, stílusa, ami néha sokakat megbotránykoztat, de legalább nem hagyja magát. Szimpatikus, mert őszinte -
#12819 elképesztő ez a kapáló
-
#12818 Ha nagyon könyörögnénk neki, visszajönne szerintem, jelent neki annyit a Juventus. De most még szavazzunk bizalmat Deschamps-nak. Igazából a meccsre utazó keret nem volt valami izmos, bár az tényleg az ő hibája, hogy Bojinovot nem játszatta. -
#12817 Nem hinném, hogy visszajönne, bár a kihívás az meglenne neki. -
#12816 -
#12815 Lippi?:)
jó lenne ha visszajönne hozzánk...szép álom
vagy másra gondoltál? -
#12814 Ki lenne az?:) -
#12813 nagyon szimpatikus meg minden,de ha a közeljövőben vissza akarunk térni a legnagyobb klubok közé akkor azt csak egyvalakivel érhetjük el -
#12812 az az igazság,hogy Deschamps nem az igazi,nem egy rutinos edző,de Capello-nál fényévekkel jobb választás -
#12811 45 meccses veretlenségi sorozatunk szakadt meg tegnap -
#12810 ez a vereség azért nagyban Deschamps hibája is.neki a feladata hogy motiválja a játékosokat
az meg hogy Zalayeta helyére(aki messze a leggyengébb volt a pályán) nem hozta be Bojinovot egyszerűen hihetetlen
ilyenkor megértem hogy nem akar maradni -
#12809 védő kell... -
#12808 hát ez kínos...ahogy a jelentésekből olvastam gyenge elképzelésten fos játékot nyújtottunk. ez még nem is lenne akkora tragédia,de hogy Gigi is megsérült az már hihetetlen
Secco a meccs elött kijelentette hogy nem igazolunk télen. kiváncsi vagyok hogy az eddigi teljesítményünk vagy a meccsre készülő keret erőssége bíztatta erre a kijelentésre
no mindegy,előre tovább