44078
-
#12807 Buffon is megsérült.....fasza -
#12806 Hallottam a rossz hírt ,de nem siránkozni kell hanem focizni. Majd a következő fordulóban megint nyerünk. -
#12805 embereket kéne venni már a védelembe, még nyár előtt -
#12804 beszarás!Pedig mindenképp bajnokságot kellene nyerni!Ideje lenne már előnyről beszélni.Trez állítólag írtó gyenge volt. -
#12803 szégyen.... -
#12802 1-0 ra nyert a Mantova :( hosszú idő óta az első vereségünk, el sem hiszem -
#12801 a bwin.com adja a meccset -
#12800 Az milánói, nem jó:P -
DJ BP #12799 hát aki olaszautó fan :)), Alfa jobban állna a mezen :)) -
#12798 Nekem jobban tetszik mint a Tamoil:) Kék verziót kéne rárakni a mezre:) -
#12797 mai Mantova ellen készülő keret,érdekes lesz
1 Buffon, 12 Mirante
Védők:
2 Birindelli, 4 Kovac, 13 Piccolo, 14 Balzaretti,
27 Zebina, 33 Urbano
Középpályások:
15 Marchisio, 16 Camoranesi, 19 Paro, 29 De Ceglie
40 Venitucci, 46 Cuneaz
Csatárok:
9 Bojinov, 10 Del Piero, 17 Trezeguet, 23 Guzman,
25 Zalayeta
-
#12796 hát elég furcsán nézne ki az a Fiat logó a mezen
-
#12795 Ronaldo kell a fasznak úgy konkrétan
Fatyban van potenciál eltudnám képzelni egyszer középhátvédként de ilyen fiatalon nem szabad neki magas beosztást adni -
#12794 Nem akarok senkit meegbántani, de ezeket a "jön Beckham a nemtudommilyenpletykalapszerint, mit gondoltok????" "sztetek kellene Ronaldinho, mert hallottam, hogy jönne????????" féle beírásoknak semmi alapja nincs. Ha csak az emeberek 10%-a jönne, akiket nap, mint nap hírbe hoznak a Juvéval, akkor egész Torinóban csak Juve játékos lakna.
Ezekre a "hírekre" enm is reagálok inkább. Fatyról: igazából nem ismerem, jól jöhet, bár csak epizódszerepe lesz (remélem) kezdetben. -
#12793 bár én Interes agyok de szerintem senki se örülne neki... -
norby09 #12792 Juventus komoly erõket mozgat meg Ronaldo leigazolása miatt.
Mi a véleményetek? -
#12791 Faty free diet for Juve
http://www.channel4.com/sport/footba...ia/jan12f.html
Friday 12 January, 2007
Reports in Italy suggest that Rennes stopper Jacques Faty is close to joining Juventus at the end of the season.
The 22-year-old defender is contracted to the Ligue 1 side until June 2007 and could move to the Bianconeri on a free transfer.
“In June I will move to Juventus, I hope the deal will be finalised soon,” said the player in an interview which confirmed the recent speculation in France.
“My brother [Ricardo] plays at Roma and has spoken to me about Juve and, of course, I would be happy to play with them,” added the youngster, who has won 14 caps with the Under-21 national team.
“Didier Deschamps is a very smart Coach who knows me well and admires me. I believe we will know more about this issue soon,” concluded Faty.
The central defender was already paired with the Old Lady in the summer, when the club was in need of new faces after the departures of Fabio Cannavaro, Lilian Thuram and Gianluca Zambrotta.
The Frenchman is valued at £1.7m and is part of the Promotion Sport Consulting group, who manage Juventus stopper Jean Alain Boumsong.
Juventus have already signed Zdenek Grygera of Ajax for next season and are seemingly close to finalising the transfer of world champion Andrea Barzagli from Palermo. -
#12790 Sport 1 en megy most Milan-Juve b.kupa ismétlés ha vki nem látta volna.) -
#12789 Claudio Pizarro, a német Bayern München támadója elhagyná jelenlegi csapatát. A perui válogatott játékos legszívesebben Olaszország felé venné az irányt, ahonnan máris akad egy ajánlata. A Serie B-t vezető Juventus jövő nyáron szerződtetné a csatárt, akinek júniusban lejár a szerződése.
-nb1.hu-
De minek? -
#12788 én is :) öröm, idegesség, bánat minden megvan benne ami teljessé teszi... de biztos lehetsz benne, hogy amiket leírnak, azoknak jó ha a 10%-a igaz... biztosan tudom, mert egyszer egy haverral csináltunk egy totálaberráltkamucikket, feltettük pár látogatottabb fórumra, és heteken keresztól téma volt a dolog... márpedig ha két ilyen totálismeretlen ember mint mi a haverral ekkora felfordulást tudtunk csinálni, és tényleg hetekig témát szolgáltattunk sokaknak, akkor ezzel arányosan kell kezelni a jelentősebb portálok, és a nevesebb, ismertebb újságírók kezében lévő "hatalmat" is... :) -
#12787 de szeretem a mercatot:D -
#12786 nekünk meg Prandelli éppen most találta meg a jövő jobbhátvédjét a csapatnál, Potenza személyében, így ez kicsit árnyékolja nekem is a transzfert... :O:O -
#12785 u21-es válogatott is egyébiránt
csak azt nem értem mi a frászért nem mi licitálunk érte,amikor már évek óta nincs normális jobbhátvédünk -
#12784 igen ez sokat elmond róla :) grazie mille :) -
#12783 az új Panuccinak tartják,szerintem ennyi elég is:)
jó pléja na
20 éves jobbhátvéd -
#12782 ezt én is olvastam két helyen is... tuttómerkátóveb és violanyúz is írta... őszintén nem sokat tudok erről a Criscito srácról... van róla valami jó kis infód? :O :D -
#12781 a gazzettában egyébként megszellőztettek egy elég furcsa dolgot
nektek kell Criscito aki most a Genoában van, de a fele a mienk.Bojinov már télen menne Genovába,Criscito fele meg hozzátok. nyáron meg menne a licit mindkettőért
elég kusza:O -
#12780 nem én komplikálok, hanem a blicchi italiani :P
(amúgy amit írtam, az nyártól értendő, mert addig Bojinov marad Torinoban, ez viszont szinte tuti... aztán meg meglátjuk...) -
#12779 fu Peti, Te már komplikász megint :ASdasdasdasdasd
Lali, énis ^^ -
#12778 jah akkor én kérek elnézést:D
a napokban szellőztették meg a Torinot,de akkor megnyugodtam^^ -
#12777 igen ez van a cikkben, de Bojinov attól még közel sem biztos hogy marad a Juvénál... nem értem miért nem becsüli meg senki Bojinovot -a Fiorentinát is beleértve-, mert ritkaság számba menő nagy tehetség... -
#12776 hé Lali, itt az van, hogy visszautasítja a Torino a megvételt, mert van neki Stellonéje, Abbruscatója és Muzzija meg Rosinája aki most fog 2009-ig hosszabítani :P -
#12775 jah sajna szó van róla
tényleg nem kapott annyi lehetőséget amennyit megérdemelne.de hát a Maistro tudja -
#12774 Mercato: il Torino rifiuta Bojinov
Abbiamo Stellone, Abbruscato e Muzzi, per cui non siamo interessati al prestito di Bojinov". Lo ha detto il presidente del Torino, Cairo. La strategia del club granata "e’ quella di valorizzare i giocatori che fanno gia’ parte della rosa", spiega Cairo. A cominciare da Rosina, che potrebbe presto allungare il suo contratto in scadenza nel 2009. (M) -
#12773 Claudio Orlandoni Barzagli ügynöke nyilatkozott a napokban. lehetséges hogy Criscito, Marchisio, Palladino, De Ceglie 4-es közül valaki megy még Barzagliért,de az biztos hogy csak nyáron igazol el.
Palladino biztos nem fog menni,a vezetők szerint Ő testesíti meg a jövő Juventusát -
#12772 Igaz :) Nem hinni kell hanem fizetni :) de hát péz az péz -
#12771 Én meg Zampariniben hiszek aki kimondta, hogy nem kötelező neki eladni Barzaglit, de 25 milláért talán eladná. ^^ -
#12770 Valóban én már csak a fotónak hiszek ha már mezben le van fotózva akkor elhiszem! :) v. ha kifut a pályára :) -
#12769 én már nem tudom mit higgyek, és hogy melyik hírnek hihetek egyáltalán... repkednek mindenfelé a különféle hírek, akár 5 percen belül is cáfolva a másikat... na ez a blikk színvonal Itáliában : ) -
#12768 adni kell a Palermónak egy olyan ajánlatot, amire képtelenség nemet mondani, aztán nem kell találgatni, mert az a "na jó, Pazzinit odaadom Barzagliért" az egész karcsu és vitzes ^^