Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sztem Zambro játszott egyedül igazán jól
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nemhiszem, hogy fényeztem, de kicsit unom már ezt...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
melyik kettõ?
nem nyújtott kiemelkedõt
"A Bayern nagyon erõs ellenfél, fizikailag remekül felkészített játékosokból áll, de mi sem vagyunk gyengék, úgyhogy kemény csatára számítok" – mondta Alex Del Piero, aki szombaton gyõztes gólt szerzett a Messina ellen. A Juve 10-ese sztoikus nyugalommal veszi tudomásul, hogy nincs biztos helye a kezdõben, sõt mostanában mintha jól szórakozna azon, hogy remeklésével rendre zavarba hozza az õt a második sorba számûzõ Capello mestert. Del Piero fõ célja ebben az idényben (a Juventus segítésén kívül), hogy bekerüljön a világbajnoki keretbe, márpedig erre csak akkor van esélye, ha viszonylag rendszeresen játszik a Juventusban. A zebramezesek közé azonban csak akkor fér be, ha felveszi a kesztyût "Ibrával" és "Trezzel", és õ is úgy ontja a gólokat, mint két vetélytársa.
Arról nem is beszélve, hogy ha a Bayern ellen megint betalálna, akkor utolérné a klub örökranglistáján Bettegát, és már csak néhány lépés választaná el az elsõ helyezett Bonipertitõl. Micsoda csatártrió!
Azé nemsemmi, milyen megmozdulásai voltak a meccsen, erre ti azt tárgyaljátok ki, hogy a te kis pöcs beszólásra mit reagál. P
legalább humorosan fogta fel a dolgot
...1ébként akkor is ezt mondanám ha Milanos lenne
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mindegy, BL meccsre meg HAJRÁ!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De a Messina eléggé gyengélkedik, Én az 1:0-át gyengének tartom, sokkal nagyobb a 2 csapat közti különbség.
Talán a Bayern ellen tartalékolunk?
Egyébként az elsõ kép nagyon jó, mindent elárul Ibrahimovic-ról, nem egy olyan alkat aki nem nyílvánítja ki a véleményét. Ráadásul így 😛
Del Piero fájdalmas arca kicsit dúrva😞
Alex gólja gyönyörû volt, Thuram elég gyenge, Zambro meg nagyon jó

bár ezt csak olvastam
grat a fiúknak, már csak 6 kell Ale!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
20 Blasi
21 Thuram
28 F. Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
28 Giannichedda
11 Nedved
10 Del Piero
17 Trezeguet
A disposizione
12 Chimenti
6 Kovac
7 Pessotto
3 Chiellini
18 Mutu
9 Ibrahimovic
25 Zalay